Havetrampoliner er mere populære end nogensinde, og med god grund. Børn og barnlige sjæle kan hoppe og tumle rundt i timevis, og det giver både motion og forbedret motorik.

I denne artikel har vi fundet de bedste havetrampoliner til både store og små haver. Vi har især fokus på Berg trampolinerne, da de er populære og klarer sig rigtig godt i test. Det betyder desuden at du altid kan finde reservedele, så din Berg trampolin holder længere end dem fra lavprisvarehusene.

Se og læs mere om de 14 havetrampoliner, som vi anbefaler, herunder:

Berg Favorit – testvindende havetrampolin til større børn


Havetrampolin Berg Favorit
(Klik på billedet og se mere)
Havetrampolinerne fra Berg er populære som aldrig før. Det skyldes ikke mindst det faktum at Berg Toys gør meget ud af sikkerhed og funktionalitet i deres trampoliner, hvilket blandt andet har resulteret i at Berg Favorit er kåret som testvinder hos Bäst-i-Test og anbefales af Vores Børn.

Om Berg Favorit

Berg Favorit er en rigtig god havetrampolin til en fornuftig pris. Den fås i størrelser fra 2,7 til 4,3 meter i diameter. Til modellerne med ben medfølger altid et sikkerhedsnet, så dine børn kan hoppe nemt og sikkert.

Find en forhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Fast opspring og god beskyttelse

Opspringet på Berg Favorit er fast og passer bedst til hoppere på mellem 30 og 100 kilo. Det giver mulighed for hurtigt og sjovt hopperi, uden at man kommer op i farlige højder. En blød kantbelægning beskytter hele vejen rundt børnene fra at komme i kontakt med fjedre og ramme. Den har en bredde på 38 centimeter og et lag af beskyttelse på 10 millimeter over fjedrene og 20 millimeter over rammen. Rammen er fuldt galvaniseret indvendigt og udvendigt, og du får 5 års garanti på denne.

Egenskaber:

 • Størrelser: 270, 330, 380 eller 430 cm.
 • Ramme og ben: 38,1 mm. stålrør i 1,5 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 38 cm. og tykkelse 1-2 cm.
 • Fjedre: Goldspring Solo (velegnet til 30 kg. og opefter)
 • Brugervægt: Op til 100 kg.

Berg Champion fås lige nu fra kun 6.089,00  hos Abilica, som giver gratis fragt.

Berg Champion – testvindende havetrampolin med høj sikkerhed


Havetrampolin Berg Champion
(Klik på billedet og se mere)
Berg Champion-serien består af luksuriøse havetrampoliner i ekstra høj kvalitet. De er lige nu aktuelle i en helt ny serie, hvor rammen er sortlakeret og udstyret med TwinSpring fjedre for et ekstra dynamisk hop med dynamisk spændstighed. Berg Champion bliver bedst i test hos både Testfakta og SVT REA, der vurderer at havetrampolinen er suveræn og sikkerheden i top.

Om Berg Champion

Berg Champion er en luksuriøs havetrampolin med ekstra høj sikkerhed. Det ses i form af en 30 millimeter tyk kantbeskyttelse i slidstærkt vinyl, som dækker både fjedre og ramme. Grundet den gode tykkelse og en bredde på hele 38 centimeter, er der ingen fare for at børn og hoppeglade voksne kommer galt afsted. Det medfølgende sikkerhedsnet på 1,8 meter gør også sit til at øge sikkerheden, så de fleste faldulykker effektivt kan forebygges.

Find en forhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Jævnt og behageligt opspring til både små og store børn

Til forskel fra Favorit-havetrampolinen er Berg Champion monteret med guldfarvede TwinSpring fjedre, der giver et mere jævnt og dynamisk opspring. Du kan dermed hoppe væsentligt højere, og selv små børn vil have stor glæde af denne havetrampolin, som også er en af de mest sikre på markedet. Også på Champion-havetrampolinen er rammen både robust og særdeles modstandsdygtig overfor rust, da den både er galvaniseret indvendigt og udvendigt.

Egenskaber:

 • Størrelser: 330, 380 eller 430 cm.
 • Ramme og ben: 42 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 38 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold (velegnet til 20 kg. og opefter)
 • Brugervægt: Op til 110 kg.

Berg Champion fås lige nu fra kun 6.089,00  hos Abilica, som giver gratis fragt.

Salta trampolin First Class Ø427 cm – en trampolin i høj kvalitet


Salta trampolin First Class 427 cmEr du ude efter en aktivitet og sjov for børnene? Så vil denne trampolin af mærket Salta være en perfekt mulighed.

Denne trampolin fra Salta er en trampolin af høj kvalitet, som har fokus på sikkerhed. Kantmåtten ser luksuriøs ud grundet det tykke materiale på 0,76 mm. Trampolinen har en tyk ramme, hvor toprammen er fremstillet med en firkantet fiksering til bundrammen med skuretilslutninger. Dette er med til at gøre trampolinen ekstra sikker, hvor trampolinen vil stå sikkert og fast til jorden.

Find en forhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

I købet af denne trampolin fra Salta medfølger en stige, så man trygt kan komme af og op på trampolinen. 

Man får en sjov og god oplevelse af at hoppe på denne trampolin, da den har 96 dobbelt galvaniseret stål fjedre, der er 210 mm lange. Det medfører også, at man kan lande blødere, når man hopper højere. Man vil altså få en behagelig oplevelse, når man springer og hopper på denne trampolin.

Når denne trampolin fra Salta anvendes, anbefales det, at der maksimalt er 180 kg på trampolinen.

I købet af denne trampolin af mærket Salta medfølger også et sikkerhedsnet i polypropyleen, som sikrer, at man ikke falder ud over kanten og slår sig, når man hopper på trampolinen. Med sikkerhedsnettet har denne trampolin en højde på 271 cm.

Trampolinen har 4 ben i en sort farve, der er rustfrie. Trampolinen er dermed i stand til at stå ude i  både solskin og regnvejr.

Denne trampolin har en diameter på 427 cm, hvor selve hoppearealet har en diameter på 351 cm.

Denne trampolin mangler altså ikke noget, og den vil kunne skabe rammen for mange timers sjov og aktivitet for børnene, hvor man får en komfortabel oplevelse, og hvor sikkerheden samtidig er i top.

Salta trampolin fås lige nu fra kun 5.649,00  hos Frishop, som giver gratis fragt.

Berg Elite – luksuriøs havetrampolin i meget høj kvalitet


Havetrampolin Berg Elite
(Klik på billedet og se mere)
Berg Elite-serien er den ultimative havetrampolin, som både kan bruges privat eller kommercielt. Kvaliteten er nemlig høj nok til intens brug, hvorfor den især anbefales til seriøse trampolin-entusiaster. Du får med andre ord det bedste af det bedste, og så er den meget stor med en diameter på op til 4,3 meter.

Om Berg Elite

Berg Elite er den dyreste og bedste havetrampolin-serie fra den hollandske legetøjsproducent, og den er lavet i en kvalitet så den kan bruges kommercielt eller – eksempelvis på offentlige legepladser. Kantbeskyttelsen er en smule længere end på Champion-modellen,  og med 40 centimeter samt 30 millimeters tykkelse giver den rigtig god og effektiv beskyttelse mod ulykker. Det medfølgende sikkerhedsnet er ligeledes af en robust kvalitet, og det måler 180 centimeter i højden.

Find en forhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Godt og dynamisk opspring til både børn og voksne

Berg Elite har et godt og behageligt opspring, der giver ekstra højde og god respons selv når mindre børn på ned til 20 kilo hopper på havetrampolinen. Det skyldes ikke mindst de påmonterede TwinSpring Gold-fjedre, som er i en meget høj kvalitet. Rammen er selvfølgelig galvaniseret både indvendigt og udvendigt, og så har den fået en sort lakering så den fremstår stilren og pæn.

Egenskaber:

 • Størrelser: 330, 380 eller 430 cm.
 • Ramme og ben: 42 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 40 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold (velegnet til 20 kg. og opefter)
 • Brugervægt: Op til 120 kg.

Berg Elite fås lige nu fra 8.949,00  hos Abilica, som giver gratis fragt.

Berg Grand Favorit 520 InGround – stor oval havetrampolin til nedgravning


Havetrampolin Berg Grand Favorit 520 InGround
(Klik på billedet og se mere)
Den testvindende havetrampolin-serie, Favorit, har fået et par nye trampolinmodeller. Det drejer sig om Berg Grand Favorit, som tæller store ovale havetrampoliner med både ben og til nedgravning. Her er det en model til nedgravning vi tager et kig på, da havetrampoliner af denne type er ultrapopulære på grund af deres diskrete væsen.

Om Berg Grand Favorit 520 InGround

Berg’s Favorit-serie tæller mange forskellige slags havetrampoliner, som alle er bygget op om samme præmisser: Høj sikkerhed, god springkvalitet og robust konstruktion. Altsammen til en fornuftig pris, der gør den til et attraktivt køb. Grand Favorit 520 InGround er et nyt skud på stammen, og denne gang er det en oval havetrampolin der er tilføjet den evigt voksende Favorit-serie. Den måler 520 x 345 centimeter, og der er således rigtig god plads at boltre sig på for både børn og voksne.

Find en forhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Fast opspring for større børn og voksne

Berg Favorit er kendt for at have et lidt fastere opspring, der passer bedst til børn på 30 kilo og derover. Den er således et godt valg til de lidt større børn og voksne, der ønsker lidt mere modstand i hoppedugen. Havetrampolinen har derudover de samme specifikationer som andre Favorit-modeller, hvilket blandt andet omfatter en kantbeskyttelse på 20 millimeter over rammen, samt 10 millimeter over fjedrene.

Egenskaber:

 • Størrelser: 520 x 345 cm.
 • Ramme og ben: 42 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 38 cm. og tykkelse 1-2 cm.
 • Fjedre: Goldspring Solo (velegnet til 30 kg. og opefter)
 • Brugervægt: Op til 120 kg.

Berg Grand Favorit 520 InGround fås lige nu fra 4.999,00  hos Abilica, som giver gratis fragt.

JumpMaster 430 – stor havetrampolin til fornuftig pris


Havetrampolin JumpMaster 430
(Klik på billedet og se mere)
JumpMaster 430 er et godt og fornuftigt alternativ til de dyrere havetrampoliner. Den har en diameter på hele 430 centimeter, medfølgende sikkerhedsnet og en kantpolstring med 3 centimeter tykt skum. Du får således en god og sikker havetrampolin til en meget fornuftig pris.

Om JumpMaster 430

JumpMaster 430 er en stor havetrampolin med en diameter på 430 centimeter. Den har en grøn kantbeskyttelse med en bredde på 38 centimeter, så de 92 fjedre er godt skærmet af. Kantbeskyttelsen er desuden polstret med 3 centimeter skum, som afbøder eventuelle fald på en god måde.

Find en forhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Rammen og benene er lavet af galvaniseret stål, som dermed kan modstå rust og tåler vind og vejr. Det anbefales dog altid at dække havetrampolinen med et overtræk, så hoppedugen og kantbeskyttelsen ikke tæres af det til tider hårde vejr.

Det medfølgende sikkerhedsnet er af en kraftig kvalitet, med en åbning hvor nettet overlappes. Stativet der holder sikkerhedsnettet er ligeledes polstret. Havetrampolinen har en bæreevne på op til 150 kilo.

Egenskaber:

 • Størrelser: 365 eller 430 cm.
 • Ramme og ben: Galvaniserede stålrør
 • Kantbeskyttelse: Bredde 38 cm og tykkelse 3 cm
 • Fjedre: 92 stk.
 • Brugervægt: Op til 150 kg.

JumpMaster 430 fås lige nu fra kun 4.499,00  kroner hos Abilica, som giver gratis fragt.

Berg InGround Favorit – diskret og sikker havetrampolin


Havetrampolin Berg InGround Favorit
(Klik på billedet og se mere)
InGround havetrampolinerne fra Berg er særdeles populære. De fylder ikke meget i haven og rager ikke op i terrænet, da de skal graves ned i jorden. InGround Favorit er desuden billigere end almindelige havetrampoliner, da rammen selvsagt er mindre.

Om Berg InGround Favorit

Berg InGround Favorit er en suveræn havetrampolin til nedgravning. Den har samme beskyttelse og hoppedug som den almindelige Berg Favorit, men skal altså graves ned i stedet. Da den graves ned i haven, er et eventuelt fald fra trampolinen ikke lige så voldsomt – man falder nemlig ikke lige så langt. Det betyder i de fleste tilfælde at et sikkerhedsnet overflødiggøres, ligesom en stige heller ikke er nødvendig. Sikkerhedsnettet kan dog tilkøbes, hvis det ønskes. Om rammen er der monteret et sikkerhedsnet, som sidder helt tæt ved jorden. Det forhindrer blandt andet dyr og legetøj i at ryge ned under havetrampolinen.

Find en forhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Overfladematerialer er UV-behandlede og stålrammen galvaniseret både indvendigt og udvendigt, så havetrampolinerne fra Berg er et godt og holdbart valg.

 

Egenskaber:

 • Størrelser: 330, 380 eller 430 cm.
 • Ramme og ben: 42 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 36 cm. og tykkelse 2 cm.
 • Fjedre: Goldspring Solo (velegnet til 30 kg. og opefter)
 • Brugervægt: Op til 100 kg.

Berg InGround Favorit fås lige nu fra kun 3.079,00  kroner hos Abilica, som giver gratis fragt.

Berg Talent – lille havetrampolin til fornuftig pris


Havetrampolin Berg Talent
(Klik på billedet og se mere)
Berg Talent er en lidt mindre havetrampolin, som fås til en meget overkommelig pris på nettet. Den er især egnet til mindre børn, som vil elske at hoppe og tumle rundt på trampolinens hoppedug. Den fås i både almindelig model eller til nedgravning, og i størrelser fra 180 til 300 centimeter i diameter.

Om Berg Talent

Berg Talent er det billige og pladsbesparende alternativ til de større modeller. Den dog stadig et rigtig godt valg til de mindre børn, som vil finde stor glæde i at hoppe på denne havetrampolin. Den fås i en almindelig model som ses på billedet eller en InGround-model til nedgravning, hvis du ønsker en mere diskret trampolin i din have. Til den almindelige model følger desuden et Comfort sikkerhedsnet, og der er en god 29 centimeter bred kantpolstring med en tykkelse på 17 millimeter. Det betyder at både ramme og fjedre er dækket, så fald afbødes delvist af den bløde overflade.

Find en forhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Alle overfladematerialer er selvfølgelig UV-beskyttede, ligesom rammen er stålgalvaniseret for bedre beskyttelse mod rust. Der kan tilkøbes forskelligt udstyr, eksempelvis en stige og et cover.

Trampolinen har en bæreevne på 50 kilo, hvilket gør den velegnet til mindre børn.

Egenskaber:

 • Størrelser: 180, 240 eller 300 cm.
 • Ramme og ben: Stålrør
 • Kantbeskyttelse: Bredde 29 cm. og tykkelse 1,7 cm.
 • Fjedre: Goldspring Talent (velegnet til mindre børn op til 50 kg.)
 • Brugervægt: Op til 50 kg.

Berg Talent fås lige nu fra kun (AFP: Error loading price from price table)  kroner hos (AFP: Error loading reseller from price table), som giver gratis fragt.

Berg EazyFit – firkantet havetrampolin med gode egenskaber


Firkantet Trampolin Berg EazyFit
(Klik på billedet og se mere)
Berg EazyFit er en firkantet havetrampolin i et smart design, som gør det nemmere at øve mere avancerede teknikker. Den har en kraftig kantpolstring og gode fjedre, der er velegnede til både store og små. En firkantet havetrampolin er desuden pladsbesparende, så den er nemmere at finde plads til i haven.

Om Berg EazyFit

Berg EazyFit er en firkantet havetrampolin med et areal på 220 x 330 centimeter. Det rektangulære design betyder dog at arealet føles markant større, og du kan bedre udnytte pladsen på både trampolin og i haven. Kvaliteten af havetrampolinen er sammenlignelig med Berg Champion, hvilket betyder at den er særdeles robust og velegnet til både store og små. Kantpolstringen dækker både fjedre og ramme med et 40 centimeter bredt og 3 centimeter tykt lag skum, som afbøder fald og forebygger fald hvor benene kommer i klemme mellem fjedrene.

Find en forhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Konstruktionen er ligeledes meget robust, og den består af en galvaniseret stålramme med rør i en diameter på 50 millimeter og 2 millimeters tykkelse. Havetrampolinen har 4 ben, som alle har fået en sort pulverlakering. De påmonterede Twinspring Gold fjedre er velegnede til mindre børn, da opspringet er jævnt og behageligt. Trampolinen har kapacitet til 100 kilo.

Overfladematerialer er selvfølgelig UV-beskyttede, og der kan tilkøbes forskelligt udstyr såsom cover og stige.

Egenskaber:

 • Størrelser: 220 x 330 cm.
 • Ramme og ben: 50 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 40 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold (velegnet til 20 kg. og opefter)
 • Brugervægt: Op til 100 kg.

Berg EazyFit fås lige nu til 7.249,00  kroner hos Abilica, som giver gratis fragt.

Berg FlatGround – smart havetrampolin til diskret nedgravning


Berg FlatGround Champion

Berg FlatGround Champion er den perfekte havetrampolin til dig, der ønsker en diskret løsning til haven.  Den graves nemlig ned til samme niveau som resten af haven, så den slet ikke rager op over græsplænen. På den måde kan børnene more sig, uden at du behøver have et stort monstrum stående i haven. FlatGround Champion fås i valgfri størrelser fra 3,3 til 4,3 meter i diameter.

Om Berg FlatGround Champion

Berg FlatGround Champion er en ny havetrampolin med et specielt design, der gør det muligt at grave den ned til samme højde som resten af haven. Det betyder at den ikke rager op over græsset, men i stedet er på samme niveau. Dette øger ikke mindst sikkerheden og begrænser risikoen for faldulykker, men det bliver også nemmere for små børn at stige af og på.

Find en forhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Konstruktionen er, som navnet antyder, i samme kvalitet som andre Berg Champion trampoliner. Det betyder at kantpolstringen på denne model er 3 centimeter tyk og har en bredde på 41 centimeter, så både ramme og fjedre er helt dækket til.

Havetrampolinen har Twinspring Gold fjedre monteret, og disse er sammen med hoppedugen særligt velegnede til mindre børn på 20 kilo og opefter. Kapaciteten er på højst 120 kilo, så her kan både børn og voksne være med.

Egenskaber:

 • Størrelser: 330, 380 eller 430 cm.
 • Ramme og ben: Stålrør
 • Kantbeskyttelse: Bredde 41 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold (velegnet til 20 kg. og opefter)
 • Brugervægt: Op til 120 kg.

Berg FlatGround Champion fås lige nu fra kun 5.499,00  kroner hos Abilica, som giver gratis fragt.

Mini trampolin med håndtag til børn


Havetrampolin Minitrampolin med haandtag

Denne minitrampolin er perfekt til de helt små børn, da der er håndtag de kan holde fast i. Her kan børnene lære at hoppe, hvilket er fordrende for både balance og motorik. Den kan bruges som både havetrampolin eller blot indendørstrampolin, men den skal opbevares indendørs når den ikke bruges.

Om minitrampolin med håndtag

Den røde minitrampolin er specielt designet til mindre børn, som kan have stor glæde af at brænde krudt af ved at hoppe løs. Den er udstyret med et håndtag, så de mindste kan holde fast og øve sig i hoppekunsten.

Find en forhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Trampolinen kan bruges i haven om sommeren, men den skal opbevares indenfor når den ikke bruges. Alternativt i en udestue eller i ly for vind og vejr. Den er velegnet til mindre børn mellem 1 og 5 år, som ikke har helt styr på motorikken endnu. Børn kan have stor glæde af at hoppe, fordi det øger deres motorik, balance og  spændstighed.

Hoppefladen er på 70 x 70 centimeter, og trampolinen passer til børn på op til 30 kilo.

Egenskaber:

 • Størrelser: 70 x 70 cm.
 • Ramme og ben: Stålrør
 • Kantbeskyttelse: Ingen
 • Brugervægt: Op til 30 kg.

Den lille røde havetrampolin med håndtag fås lige nu til kun 624,00  kroner hos Abilica

Sport Supply minitrampolin – god lille havetrampolin til træning


Havetrampolin Sport Supply
(Klik på billedet og se mere)
En lille havetrampolin er et nyttigt træningsredskab, og denne minitrampolin er ingen undtagelse. Her kan du træne balance, motorik, hjerte, koordination, lunger, blodcirkulation og muskler. Du kan desuden træne op til ski på en trampolin som denne, ved at lave specielle bevægelser der belaster samme muskler som du bruger når du står på ski. Små børn har desuden stor glæde af en trampolin som denne, da den ikke er så høj og nemt kan tages frem og gemmes væk efter behov.

Find en forhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om Sport Supply minitrampolin

Sport Supply minitrampolinen er perfekt til konditionstræningen i haven eller indendøre, da den ikke optager særlig meget plads og nemt kan gemmes væk når den ikke bruges. Trampolinen gør det muligt at træne forskellige ting såsom balance og motorik, hvilket er vigtigt i forbindelse med forskellige sportsgrene.

Trampolinen har en robust stålkonstruktion med 36 fjedre og en blå kantpolstring. På benene er monteret gummifødder, så trampolinen står godt på hårde gulve indendørs. Bæreevnen er på 150 kilo, så her kan alle være med.

Egenskaber:

 • Størrelser: 100 cm.
 • Ramme og ben: Stålrør
 • Kantbeskyttelse: Bredde 15 cm.
 • Fjedre: 36 stk.
 • Brugervægt: Op til 150 kg.

Sport Supply minitrampolin fås lige nu til kun 628,00  kroner hos Abilica, som giver gratis fragt.

Salta Combo – sikker havetrampolin i fornuftig størrelse


Havetrampolin Salta Combo
(Klik på billedet og se mere)
Salta Combo er med en diameter på 244 centimeter et godt køb til den lille have, hvor ungerne kan skiftes til at hoppe. Den har en god belastningsevne og robust konstruktion, som gør oplevelsen god og sikker for selv små børn.

Om Salta Combo

Den robuste og sikre Salta Combo havetrampolin har en stålramme på 38,1 mm og godstykkelse på 1,5 mm. Rammen er selvfølgelig galvaniseret for bedre holdbarhed, og der medfølger et godt sikkerhedsnet med lynlåsindgang.

Find en forhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

PVC-hoppedugen er monteret med 48 fjedre med en længde på 16,5 centimeter, hvilket giver et godt opspring. Kantbeskyttelsen har en tykkelse på 25 mm og en bredde på 29 centimeter, hvilket betyder at den rækker godt ind over fjedrene. Således er risikoen for uheld minimal.

Egenskaber:

 • Størrelse: 244 cm.
 • Ramme og ben: 38,1 mm stålrør i 1,5 mm tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 29 cm og tykkelse 25 mm
 • Fjedre: 48 stk.
 • Brugervægt: Op til 100 kg.

Salta Combo havetrampolinen fås lige nu til kun (AFP: Error loading price from price table)  kroner hos (AFP: Error loading reseller from price table), som har et stort udvalg af trampoliner.

JumpMaster 460×300 – stor rektangulær havetrampolin


JumpMaster trampolin
(Klik på billedet og se mere)
Denne havetrampolin fra JumpMaster, er en firkantet trampolin med en stor overflade, som både børn og voksne, kan få rigtig meget glæde ud af. Den er ideel og stor nok til, at flere børn kan være på den samtidig ligesom, at man sagtens kan øve sig på det nye spring, uden at frygte at man skulle ryge ud over trampolinen.

Om JumpMaster 460×300 trampolin

JumpMaster har fået produceret en utrolig solid og sikker trampolin, som kan holde til helt op til 150 kg., hvilket gør den velegnet til flere personer ad gangen. Det solide sikkerhedsnet gør, at man ikke kan falde ud over trampolinen, og samtidig kan man ikke, hænge fast i det fintmaskede net. Nettet holdes oppe og stramt af polstrede stolper, som bøjer væk fra trampolinen, hvilket gør, at man ikke kan hoppe ind i, og komme til skade, på stolperne.

Find en forhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Robust og højt sikkerhedsniveau

Udover sikkerhedsnettet, så er konstruktionen af denne havetrampolin også super robust. Hele trampolinen vejer 162 kg., hvilket er tilpas meget til, at trampolinen står solidt plantet på jorden, mens man bruger den og når man ikke bruger den. Kantbeskyttelsen er 2,5 cm. tyk og 30 cm. bred, så den kan dække fjedrene, og sørge for at man ikke kan falde ned mellem fjedrene.

Der er 84 kraftige fjedre under kantbeskyttelsen, som sørger for at man kan have det sjovt og hoppe højt op i luften.

Konstruktionsrammen er lavet stål som er ekstra galvaniseret, og kantbeskyttelsen er lavet i et kraftigt PVC-materiale, hvilket gør trampolinen egnet til at kunne stå udenfor i alt slags vejr.

Ved køb af denne trampolin følger der både sikkerhedsnet og stige med.

Egenskaber:

 • Størrelse: 460 x 300 cm.
 • Kantbeskyttelse: Bredde 30 cm. og tykkelse 2,5 cm.
 • Fjedre: 84 stk.
 • Brugervægt: Op til 150 kg.

Læs også vores artikel om: Inspiration: Find den perfekte hoppeborg til hjemmet og børnene

Se også denne lignende artikel på vores side: Trampolin test – her er de 4 bedste trampoliner lige nu

Denne side er anmeldt af: Joachim K. Jespersen Rating 5/5

Dette indlæg har fået 4.63 stjerner baseret på 8 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar