En stor trampolin er perfekt til børn og barnlige sjæle. Her kan alle boltre sig, og der er god plads til at øve specielle spring. Store trampoliner har desuden den fordel at de er tungere og dermed mere stabile end de mindre modeller, så sikkerheden er på sit højeste når du vælger en stor trampolin.

Til denne artikel har vi håndplukket 7 af de bedste store trampoliner netop nu. Flere af dem er fra den hollandske legetøjsproducent Berg, og det er der en god grund til: Deres trampoliner er blandt de bedste og mest populære i Danmark. Se dem alle herunder:

Berg Favorit 430 – stor testvinder med tilhørende sikkerhedsnet

Berg Favorit med Comfort sikkerhedsnet. (Klik på billedet og se mere)
Den store Berg Favorit trampolin er bedst i test hos Bäst-i-Test, og så anbefales den af Vores Børn. Det er en rigtig god stor trampolin til de mellemstore børn over 30 kilo og voksne, som vil have stor glæde af det faste opspring og den stabile konstruktion.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
4.590,00 kr. 0,00 kr. 4.899,00 kr. Til butik »
5.299,00 kr. 0,00 kr. 5.299,00 kr. Til butik »

Berg Favorit 430 er en stor og særdeles populær trampolin, hvilket ikke mindst skyldes den fornuftige pris men også den generelt høje byggekvalitet.

Denne store trampolin har et forholdsvist fast opspring, hvilket betyder at der skal lidt mere vægt til for at hoppene bliver høje. Trampolinen er således bedst egnet til børn med en vægt over 30 kilo eller voksne. I samme serie findes trampoliner i størrelser fra 270 og op til 430 centimeter i diameter, hvor den helt store model selvfølgelig er den mest interessante for denne artikel. Alle trampolinerne leveres med et sikkerhedsnet da det er påkrævet ved lov, og til Favorit trampolinen medfølger et 180 centimeter højt Comfort sikkerhedsnet. Du kan dog også vælge at købe en InGround-model til nedgravning i stedet, da der ikke medfølger sikkerhedsnet til disse modeller.

Kantbeskyttelsen på denne store trampolin dækker både rammen og fjedrene, og har en bredde på 38 centimeter. Polstringen er 2 centimeter tyk over rammen, og 1 centimeter tyk over fjedrene. Denne beskyttelseskant forebygger blandt andet ulykker, hvor fødder eller ben kommer i klemme mellem fjedrene.

Egenskaber:

 • Størrelser: 270, 330, 380 eller 430 cm.
 • Ramme og ben: 38,1 mm. stålrør i 1,5 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 38 cm. og tykkelse 1-2 cm.
 • Fjedre: GoldSpring Solo

Berg Champion 430 – god stor trampolin til små og store børn

Berg Champion med Comfort sikkerhedsnet. (Klik på billedet og se mere)
Berg Champion 430 er en stor trampolin med et mere dynamisk og jævnt opspring, der passer til både små og større børn, samt voksne. Trampolinen er desuden bedst i test hos både Testfakta og SVT REA. Hvilket skyldes en høj byggekvalitet og en rigtig god hoppeoplevelse.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
7.299,00 kr. 0,00 kr. 7.299,00 kr. Til butik »

Berg Champion 430 er, som navnet antyder, en stor trampolin med en diameter på 430 centimeter. Den er en del af Champion-serien, som består af trampoliner med ben og trampoliner til nedgravning i størrelser fra 330 centimeter og op til 430 centimeter i diameter. Opspringet på den store Champion trampolin er som nævnt en smule mere dynamisk end på Favorit-serien, hvilket betyder at også små børn fra 20 kilo og derover har glæde af den.

Den store Champion trampolin med ben leveres med et Comfort sikkerhedsnet, men du kan også vælge den lidt dyrere pakke med et lidt kraftigere Deluxe sikkerhedsnet, eller du kan vælge InGround-modellen til nedgravning, hvor sikkerhedsnettet ikke er påbudt.

Berg Champion 430 har en kraftig konstruktion med ramme og ben i galvaniserede stålrør med en diameter på 42 millimeter og en tykkelse på 2 millimeter. Som det ses på benene er stålrørene desuden sortlakerede, så de fremstår pænere og bedre beskyttede mod rust. Kantbeskyttelsen er ligeledes opgraderet, så den er 3 centimeter tyk og 38 centimeter bred.

Egenskaber:

 • Størrelser: 330, 380 eller 430  cm.
 • Ramme og ben: 42 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 38 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold

Berg Elite 430 – stor trampolin i professionel kvalitet

Berg Elite med T-series sikkerhedsnet. (Klik på billedet og se mere)
Berg Elite 430 er en stor trampolin i en særdeles høj kvalitet. Den er godkendt efter DS/EN 1176-standarden, og må derfor bruges på offentlige legepladser. Trampolinen er især velegnet til større børn og gymnaster, der gerne vil mere end bare hoppe.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
10.899,00 kr. 0,00 kr. 10.899,00 kr. Til butik »
11.129,00 kr. 0,00 kr. 11.129,00 kr. Til butik »

Berg Elite 430 er en stor og professionel trampolin, som på mange områder er forbedret i forhold til de billigere Favorit- og Champion serier. Den er desuden godkendt efter DS/EN 1176-standarden, som er en EU-standard for legeudstyr til offentlige legepladser. Den må således opstilles og bruges på offentlige legepladser, da den overholder de skærpede krav hertil. Dette kan du læse mere om hos Sikkerhedsstyrelsen.

Den store Berg Elite trampolin er udstyret med samme type Twinspring Gold-fjedre som Berg Champion, hvilket betyder at opspringet er jævnt og dynamisk. Da hoppedugen er en smule anderledes, betyder det dog at du kan hoppe lidt højere end på Champion-trampolinen, hvilket især er en fordel for den seriøse gymnast og dig, der bare gerne vil kunne hoppe rigtig højt.

Trampolinens konstruktion består af galvaniserede stålrør med en diameter på 42 millimeter og en tykkelse på 2 millimeter. De er både galvaniseret indvendigt og udvendigt, for at forebygge rust så godt som muligt. Derudover er rørene sortlakerede, så de fremstår stilrene og med et ekstra lag af beskyttelse.

Kantbeskyttelsen er også en smule anderledes og i en kraftigere kvalitet. Den er 40 centimeter bred og 3 centimeter tyk, og tåler både vind og vejr.

Egenskaber:

 • Størrelse: 430 cm.
 • Ramme og ben: 42 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 40 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold

Berg Grand Champion – stor oval trampolin

Berg Grand Champion med Deluxe sikkerhedsnet. (Klik på billedet og se mere)
Berg Grand Champion er en stor oval trampolin, som er over 5 meter lang og 3,65 meter bred. Der er således ekstra god plads at udfolde sig på, og den anbefales til både børn og voksne.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
8.899,00 kr. 0,00 kr. 8.899,00 kr. Til butik »

Berg Grand Champion er en stor oval trampolin, som har en længde på hele 5,15 meter og en bredde på 3,65 meter. Designmæssigt ligner den en almindelig Champion-trampolin, og den har da også nogenlunde de samme specifikationer.

Kantbeskyttelsen er også på denne store trampolin 38 centimeter bred og 3 centimeter tyk, hvilket betyder at den både dækker rammen, fjedrene og lidt til. Dermed får du ikke fødderne i klemme, og hvis uheldet er ude kan denne beskyttelseskant afbøde en del af faldet.

Selve konstruktionen består også her af galvaniserede stålrør, som udgør den ovale ramme og de 4 ben. Som det ses er stålrørene desuden sortlakerede, hvilket får trampolinen til at fremstå stilren og med et ekstra lag beskyttelse mod rust.

Til denne store trampolin medfølger et Deluxe sikkerhedsnet, som er i en kraftigere og bedre kvalitet end det billigere Comfort sikkerhedsnet.

Egenskaber:

 • Størrelse: 515 x 365 cm.
 • Ramme og ben: 42 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 38 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold

Berg FlatGround Champion 430 – stor trampolin til diskret nedgravning

Berg FlatGround Champion. (Klik på billedet og se mere)
Berg FlatGround Champion 430 er en ny tilføjelse til den hollandske producents sortiment. Den skal nedgraves og ligger plant med græsplænen, så den fremstår diskret og pæn i haven. Den er velegnet til både mindre børn og voksne.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
6.890,00 kr. 0,00 kr. 6.999,00 kr. Til butik »
6.999,00 kr. 0,00 kr. 6.999,00 kr. Til butik »

Berg FlatGround Champion 430 er en smart stor trampolin, som for nylig blev føjet til den hollandske producents store sortiment af trampoliner. Den adskiller sig fra andre nedgravningsmodeller ved at have en rund stålramme af firkantede rør, som nedsænkes i et gravet hul og holdes på plads uden ben. På trods af at denne anordning ikke giver mulighed for fri passage af luft når der hoppes på trampolinen, kan du stadig hoppe højt og godt på Berg FlatGround Champion 430. Dette skyldes den nye Airflow-hoppedug, som lader 50 % mere luft passere gennem selve dugen. Dette muliggør højere og bedre hop end hidtil, og dermed er FlatGround et rigtig godt køb hvis du ønsker en pæn og diskret trampolin til haven.

Da denne store trampolin er en del af Champion-serien, har den selvfølgelig en god kantbeskyttelse med en bredde på 41 centimeter og tykkelse på 3 centimeter. Den har ligeledes Twinspring Gold fjedre monteret, hvilket betyder at den store trampolin er velegnet til både mindre børn med en vægt på mindst 20 kilo, samt større børn og voksne.

Trampolinens konstruktion består af en rund stålramme på 12 x 4 centimeter, som lægges langs kanten af det hul der er gravet. Den ligger således i naturligt spænd, og på denne ramme monteres så fjedrene, hoppedugen og kantbeskyttelsen. Stålrammen er selvfølgelig galvaniseret og sortlakeret, så den har god modstandsdygtighed overfor rust.

Se i denne video hvordan den store FlatGround-trampolin er designet:

Egenskaber:

 • Størrelser: 330, 380 eller 430 cm.
 • Ramme: 12 x 4 cm. galvaniseret stål
 • Kantbeskyttelse: Bredde 41 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold

Salta Premium Black – stor stort trampolin til fornuftig pris

Salta Premium Black. (Klik på billedet og se mere)
Salta Premium Black er en god, solid og stor trampolin, der er velegnet til både mindre børn og voksne. Den har et sejt sort design med et godt sikkerhedsnet, og så fås den til en fornuftig pris på nettet.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
4.299,00 kr. 0,00 kr. 4.299,00 kr. Til butik »

Salta Premium Black er en stor trampolin med en diameter på 427 centimeter. Den er en del af en større trampolinserie, som både består af små og store trampoliner i samme design og med en diameter fra 183 centimeter og op til 427 centimeter.

Den store trampolin på 427 centimeter i diameter er således den største i serien, og den har en bæreevne på hele 150 kilo. Den har en ramme og ben af galvaniseret og sortlakeret stålrør, som måler 38,1 millimeter og er 1,5 millimeter tykke. Kantbeskyttelsen er desuden 29 centimeter bred og 2,5 centimeter tyk over både ramme og fjedre, hvilket betyder at ulykker begrænses.

Da Salta Premium Black er en stor trampolin, er den 91 centimeter høj fra jorden og op til hoppedugen.

Egenskaber:

 • Størrelser: 183 til 427 cm.
 • Ramme og ben: 38,1 mm. stålrør i 1,5 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 29 cm. og tykkelse 2,5 cm.
 • Fjedre: Galvaniserede

JumpMaster 430 InGround – stor billig trampolin til nedgravning

JumpMaster 430 InGround. (Klik på billedet og se mere)
JumpMaster 430 InGround er en stor og billig trampolin, som skal graves ned og dermed fremstår diskret og pæn i haven. Den er god til større børn og voksne, der gerne vil kunne boltre sig på et stort springareal.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
2.999,00 kr. 0,00 kr. 2.999,00 kr. Til butik »

JumpMaster 430 InGround er en god og billig trampolin med en stor diameter på 430 centimeter.

På trods af den fornuftige pris har den en kraftig kantbeskyttelse med en bredde på 38 centimeter og en tykkelse på 3 centimeter. Dette betyder at både ramme og fjedre er dækket af beskyttelses kanten, så du undgår af få fødder og ben i klemme.

Trampolinen er primært egnet til lidt større børn og voksne, og den har en bæreevne på op til 150 kilo.

Egenskaber:

 • Størrelse: 430 cm.
 • Ramme: Stålrør
 • Kantbeskyttelse: Bredde 38 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: 96 stk.
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar