Bomagasinet.dk – Om os

Om Bomagasinet

Bomagasinet er et online forbrugermagasin med det formål at hjælpe vores læsere til at finde de rette produkter til den rette pris, når det kommer til forbrugsgoder inden for en række kategorier såsom fritid, have, hjem, husholdning og køkken. 

På Bomagasinet finder du inspiration til, hvordan du kan bruge dine penge klogest, når du skal investere i produkter til din bolig og have. Vi har lavet gennemarbejdet indhold og sammenfattet en række fyldige guides, råd og tips til forbrugsgoder til hjemmet ud fra eksperttests og forbrugeranmeldelser. Dette bliver derefter holdt op imod specifikationer, pris mm, så vi ender ud med en samlet subjektiv vurdering af, hvilke produkter der er bedst for forbrugerne. Denne research gør det også muligt for os give anbefalinger såsom "Bedst til prisen", "Bedste premium-valg" osv., som er baseret på vores research og subjektive holdninger.

Det kan være tests af alt fra fuldstændig uundværlige hverdagsprodukter til bekvemmelige goder, der gør hverdagen nemmere og sjovere. Vi ønsker at være din online guide, når du bevæger dig ud i junglen af produkter til dit hjem. Så kan du bruge din tid på noget langt mere spændende end at trawle nettet igennem for anmeldelser og guides.

Bomagasinet ønsker at være din sparringspartner og dit online opslagsværk, når du skal købe et produkt til hus eller have. Vi har gjort forarbejdet for dig ved at researche på et utal af forbrugsgoder.

Det særlige ved vores artikler er, at vi sammenholder resultaterne fra officielle forbrugertests, danske og internationale medier samt kundeanmeldelser på tværs af webshops. Dette gør vi for at kunne præsentere dig for et retvisende billede af de muligheder og valg, du står overfor, når du eksempelvis skal købe en vaskemaskine eller en robotstøvsuger. Vi giver dig et billede af hvilke produkter, der klarer sig bedst – og lader dig selv foretage dit valg uden indblanding fra en ivrig sælger.

Vores fremgangsmåde og tilgang til gennemarbejdet indhold er ganske unik, og vi er stolte af at klæde de danske forbrugere på til at foretage køb på et oplyst grundlag.

Hvem står bag Bomagasinet?

Bomagasinet.dk er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus. Vi vil være din foretrukne portal, når du som forbruger skal indsamle viden om produkter. Vores mission er at publicere og formidle indhold, der skaber værdi og nytte for vores læsere gennem grundig research.

Vi vil altså hjælpe forbrugeren med at få inspiration til at finde det rette produkt, der matcher netop deres individuelle behov.
Vi har som virksomhed fra starten lavet et aktivt fravalg på bestemte områder som gambling eller kviklån. Vores fokus er på værdiskabende information om forbrugsgoder.

Annoncefinansiering

Bomagasinet.dk er annoncefinansieret, da vi linker via annoncelinks, når vi henviser til hvor man kan købe de produkter, vi undersøger og skriver om. Det sker enten via affiliate links (reklamelinks hvor vi kompenseres per henvist betalende kunde) eller ved prissammenligningstabeller med vores samarbejde med Pricerunner (hvor vi får betaling af dem for hvert klik på pristabellen). Læs mere om vores redaktionelle retningslinjer.

Redaktionel uafhængighed

Selvom Bomagasinet delvist annoncefinansieret, produceres vores indhold uafhængigt og holdes til strenge standarder for kvalitet, nøjagtighed og integritet. I nogle tilfælde kan annoncørerne få lov til at komme med input, men de har ingen indflydelse på den endelige vurdering. Indhold skabt i samarbejde med annoncører er tydeligt markeret som sådan.

Kontakt os

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B, 8000, Aarhus
CVR: 40483667
kontakt@obsidianmedia.dk

Hvem laver udvælgelse og research af produkter?

Vi har et dedikeret Content & Product Research team, der på nuværende tidspunkter tæller 8 ansatte, som er baseret på vores kontor i Banja Luka i Bosnien.
Tilknyttet Bomagasinet sidder Sasa Bojanic, Isidora Jankovic og Ranka Marceta Krstajic, som alle tre har hvert deres område, hvorpå de er specialister.
Yderligere har vi i Danmark vores kompetente oversætter Mathias Daasbjerg, og yderligere et samarbejde med Matin Fyhn, som giver sit besyv på vores artikler, hvilket sikrer at kvaliteten af vores indhold er i top.

Vores Product Research specialister har ansvaret for selve research-arbejdet, der indebærer at indtaste produktdata i vores database og på baggrund af det analysere produkterne med sparring fra ledelsen i Danmark, som står for at sætte de overordnede rammer for research, analyse, udvælgelse samt kvalitetssikring.

Content & Product Research teamet udarbejder selve produktanmeldelserne på baggrund af deres research og sender det videre til vores Content & Translation team i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Hvis du vil vide mere om, hvordan produktudvælgelsen sker så kan du læse vores redaktionelle retningslinjer.

Sasa Bojanic
Content & Optimization Lead Sasa Bojanic
Isidora Jankovic
Content & Research Analyst Isidora Jankovic
Ranka Marceta Krstajic
Content & Research Analyst Ranka Marceta Krstajic
Martin Fyhn
Ekspert Martin Fyhn
Mathias Daasbjerg
Korrekturlæser & oversætter Mathias Daasbjerg

Forbehold

Vi, Bomagasinet og Obsidian Media, tager forbehold for tastefejl og forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services, vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.