Bomagasinet.dk – det nye forbrugermagasin

Bomagasinet er stiftet i 2014 og har hundredvis af artikler med spændende inspiration og vejledning, der hjælper dig med at vælge de bedste produkter i hver sin kategori. Vores fokusområde er på artikler der vedrører hus og have, og vi fokuserer på tilbundsgående undersøgelser, testresultater og anmeldelser, for at du kan få den bedst mulige indikation af hvad der er bedst lige nu.

Flere af vores artikler går flere år tilbage, så vi har efterhånden oparbejdet en vis erfaring og viden om hvilke produkter der rør på sig og hvad der er bedst ifølge testpaneler og købere.

Bomagasinet er reklamefinansieret

På Bomagasinet ønsker vi ikke at ødelægge din læseoplevelse med annoncer og reklamebannere. Det har vi aldrig gjort og vi kommer aldrig til det.

Vi har i stedet valgt at henvise til en række netbutikker, som vi samarbejder med. Vi er således helt uafhængige af specifikke sponsorer, og vælger frit hvem vi henviser til. Som en naturlig del af vores kodeks gør vi os hver dag umage med at finde de bedste, billigste og mest troværdige netbutikker, og nogle af disse giver en lille kommission til os, hvis der skabes salg på grund af vores artikler. Det er ikke noget du mærker, og på den måde støtter du os i vores arbejde helt uden at betale eller blive generet af påtrængende reklamebannere.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, ris/ros eller hvad du ellers måtte have på hjerte. Vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer på hverdage.

Kontakt kan ske via vores kontaktformular.