Bomagasinet.dk – det nye forbrugermagasin

Kort om Bomagasinet

Bomagasinet er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave gennemarbejdet indhold inden for forbrugsgoder inden for elektronik, hus/have, sport og fritid.  

Hvem står bag Bomagasinet? 

Bomagasinet er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus. 

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667
kontakt@obsidianmedia.dk  

Vores vision er både simpel og ambitiøs; vi ønsker at være verdens bedste forbrugermagasin. Det betyder, at vi vil være forbrugernes foretrukne platform, når de skal indsamle viden om forbrugsgoder

Vi arbejder målrettet på at optimere og opdatere vores medier, hvor vi bestræber os på at skabe maksimal værdi for vores læsere ved at udføre grundige research i de emner, vi berører i vores artikler. 

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med, at få dette produkt til den rette pris, der matcher netop deres behov. 

Tag endelig fat i os via ovenstående e-mail med spørgsmål, kommentarer, ris/ros eller andre henvendelser. Vi svarer så hurtigt vi kan, men det kan tage op til 7 hverdage. 

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, hvor vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi promoverer i vores guides. Det fungerer via den såkaldte “affiliate marketing” model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er både ambassadører og en slags “sælgere” for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse. Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi og godt indhold til vores læsere, hvilket tydeligvis også skinner igennem i vores artikler. 

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser og priser ét sted, så du ikke behøver at lede mere. 

Hvordan finder vi de bedste produkter? 

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov. 

Det er ikke muligt for os på nuværende tidspunkt at teste alle produkterne selv. Dér, hvor vi gerne vil skabe værdi, er samle alt information ét sted og sammenholde produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber. 

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal anbefales/fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området: 

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre. 
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-posten, NY Times, BBC og mange andre. 
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, BoBedre, T3 Magazine, KitchenArena, TechGearLab, GoodHouseKeeping etc.

Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med, hvordan forbrugeren tager imod produktet, hvilket sker ved at samle forbrugernes anmeldelser af produkter på tværs af webshops som Amazon, Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, Matas, hvor kunderne selv har anmeldt produktet. 

Baseret på ovenstående, kombineret med en masse research ved at tale med de store forhandlere/leverandører, gennemgå online portaler, YouTube anmeldelser og diverse fora, kommer vi med en række anbefalinger på, hvilket produktet vi mener overordnet klarer sig bedst i test. 

Med test mener vi derved både officielle tests og “den ultimative test”, som jo netop er forbrugernes egen dom. Vi mener, at kombinationen af dette giver et retvisende billede på, hvilke produkter vi vurderer, at vores læsere får mest værdi for pengene på. 

For at øge value-for-money yderligere, laver vi ligeledes en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet. 

Vores to research ansvarlige, Maria og Vladimir, står for det daglige arbejde med produkt-research. 

Forbehold 

Vi Bomagasinet og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi i løbet af 2020 har opkøbt og overtaget en række hjemmesider omhandlende forbrugsgoder, som vi har været – og stadig er – i en proces for at gennemgå for fejl eller misinformation.

 

Om Bomagasinet

Bomagasinet er et online forbrugermagasin med det formål at hjælpe vores læsere til at finde de rette produkter til den rette pris, når det kommer til forbrugsgoder inden for en række kategorier såsom bolig og fritid, elektronik, husholdning, hvidevarer og personlig pleje. Du kan læse mere om, hvordan vi udvælger, tester og anmelder produkter nedenfor. 

 

Bomagasinet – dit online forbrugermagasin

På Bomagasinet finder du inspiration til, hvordan du kan bruge dine penge klogest, når du skal investere i produkter, hårde hvidevarer, elektronik og meget andet til hverdagslivet. Vi har ved hjælp af gennemarbejdet indhold sammenfattet en række fyldige guides, råd og tips til forbrugsgoder ud fra eksperttests og forbrugeranmeldelser. Det kan være tests af alt fra fuldstændig uundværlige hverdagsprodukter til bekvemmelige goder, der gør hverdagen nemmere og sjovere. Vi ønsker at være din online guide, når du bevæger dig ud i junglen af forbrugsgoder. Så kan du bruge din tid på noget langt mere spændende end at trawle nettet igennem for anmeldelser og guides.  

 

Bomagasinet ønsker at være din sparringspartner og dit online opslagsværk, når du skal købe et produkt til hus eller have. Vi har gjort forarbejdet for dig ved at researche på et utal af forbrugsgoder. Det særlige ved vores artikler er, at vi sammenholder resultaterne fra officielle forbrugertests, danske og internationale medier samt kundeanmeldelser på tværs af webshops. Dette gør vi for at kunne præsentere dig for et retvisende billede af de muligheder og valg, du står overfor, når du eksempelvis skal købe en vaskemaskine eller en robotstøvsuger. Vi giver dig et billede af hvilke produkter, der klarer sig bedst – og lader dig selv foretage dit valg uden indblanding fra en ivrig sælger. Vores fremgangsmåde og tilgang til gennemarbejdet indhold er ganske unik, og vi er stolte af at klæde de danske forbrugere på til at foretage køb på et oplyst grundlag. 

 

Herunder kan du læse mere om de emner, vi behandler her på Bomagasinet. Du kan finde artikler, guides, tips og råd inden for følgende kategorier: 

 

Bolig & Fritid 

Bolig & Fritid dækker over alt det, vi gør, når vi har fri fra arbejde. Det kan for eksempel dreje sig om livet i haven eller på terrassen. Vi leger med børnene, slapper af i hængekøjen, griller bøffer eller laver havearbejde. På Bomagasinet har vi rigtig mange artikler om hvilke stauder, buske, træer og blomster, du kan plante i din have eller i dine krukker på terrassen. Vi bringer også artikler om renovering af huset, gør-det-selv projekter og hjælper dig med at finde gode priser på alt fra vinduer til tag og gulve. Skal du indrette et eller flere værelser i huset, præsenterer vi dig for boligprodukter, belysning og møbler til indretning af køkken, badeværelse, soveværelse, børneværelse og stue. Til den cykelglade familie har vi en række brugbare tests af cykelhjelme, cykelanhængere, cykelstole, elcykler og meget andet. 

 

Elektronik

Teknologien rykker sig hurtigt i disse år, og det er svært at følge med i alle de nye produkter og muligheder, som teknologien giver os. Derfor har vi også en kategori, hvor du kan holde dig opdateret på computer & IT, foto, lyd, mobiltelefoni og TV. Find for eksempel det bedste fladskærms-tv, den bedste soundbar og de bedste routere på markedet til dit behov. 

 

Husholdning

En moderne husholdning er en, der hjælper os med alt det husarbejde, som vi reelt set ikke ønsker at bruge en masse tid på. Det kræver forbrugsgoder, der hjælper os med rengøring, indkøb, madlavning, opvask, tøjvask og meget mere. Derfor finder du her i kategorien guides og tests af de bedste køkkenknive, gryder, elektriske køkkenmaskiner, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, køle- og fryseskabe, airconditioners, tæpperensere og meget andet, der letter hverdagen. 

 

Personlig Pleje

Personlig pleje-kategorien har fokus på dig, dit helbred og dit udseende. Se blandt andet test af hårtørrere, badevægte, barbermaskiner, lysterapilamper, elektriske tandbørster og meget mere.