En trampolin til nedgravning er både en god, underholdende og sikker løsning.

Inground trampoliner rager kun 10-20 centimeter op over græsplænen, så de fylder ikke unødigt i haven. Det er også praktisk, at der ikke er så langt til jorden, hvis uheldet skulle være ude, og springet bliver lidt for højt.

Trampoliner til nedgravning er også generelt en smule billigere end almindelige trampoliner med høje ben.

Hvad skal du overveje før dit køb?

Vi anbefaler, at du overvejer dit behov, og hvor meget du regner med at bruge din nye trampolin. Det kan smitte af på, om du skal have en mere eller mindre holdbar model. Det handler eksempelvis om, hvor solid hoppedugen skal være, og om der er behov for en ekstra kraftig beskyttelseskant.

Du skal også overveje dit budget. Heldigvis findes der trampoliner i mange forskellige prisklasser, så pengepungen altid kan følge med.

Vi har kigget nærmere på en række gode trampoliner til nedgravning, som vi vurderer er de bedste og mest sikre modeller på markedet. Du kan læse mere om de enkelte modeller herunder.

Bestil 3 tilbud på at få en professionel til nedgravningsarbejdet 

Berg InGround Champion – Bedste trampolin med net


Berg InGround Champion
Berg InGround Champion, her vist med sikkerhedsnet. (Klik på billedet og se mere)
 • Testvinder + vores anbefaling

Berg InGround Champion er en rigtig god og alsidig trampolin til nedgravning. Den har en god og robust hoppedug med et dynamisk opspring, der passer til både store og små. Beskyttelseskanten er desuden ekstra kraftig, og materialekvaliteten er generelt høj. Den almindelige Berg Champion-model er bedst i test hos både Testfakta og SVT REA, der blandt andet har testet stabiliteten, opspringet og det generelle sikkerhedsniveau.

Velegnet til: 

Store og små børn, samt barnlige sjæle. Opspringet i trampolinen er dynamisk og passer fint til både mindre børn, større børn og voksne.

Se priser og tilbud på Berg InGround Champion her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Berg InGround Champion:

Berg InGround Champion er en god og sikker trampolin til nedgravning. Den udmærker sig blandt andet på sikkerheden, i og med at beskyttelseskanten er i en ekstra kraftig kvalitet. Beskyttelseskanten er nemlig hele 30 millimeter tyk og betrukket med slidstærk vinyl, som både dækker fjedrene og stålrammen. Dermed er risikoen for at komme i klemme minimeret, ligesom fald afbødes markant bedre end på billigere modeller. Der kan desuden tilkøbes et sikkerhedsnet, som kan være nyttigt hvis der ofte er flere børn på trampolinen samtidig. Det anbefales dog altid kun at hoppe én ad gangen. Det kan dog være svært for børnene at vente, og derfor er en trampolin til nedgravning et rigtig godt køb hvis flere børn gerne vil være på trampolinen samtidig.

Berg InGround Champion er monteret med guldfarvede og rustbeskyttede Twinspring Gold fjedre, som kendetegnes ved at være dobbeltmonteret. Det er disse fjedre, der giver det jævne opspring, som også vil være højere end på billigere trampoliner til nedgravning. Således kan selv små børn more sig på trampolinen, uden at det bliver for hårdt at hoppe. De 42 millimeter brede stålrør på 2 millimeters tykkelse, som udgør rammen, er galvaniseret både indvendigt og udvendigt. Dermed er rammen sikret mod rust, hvilket ellers kan være svært at afhjælpe på en trampolin som er nedgravet.

Egenskaber:

 • Størrelser: 330, 380 eller 430 cm.
 • Ramme: 42 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: 38 cm. bred, 3 cm. tyk
 • Fjedre: Twinspring Gold (velegnet til 20 kg. og opefter)

Læs også: Berg trampolin – hvilke er bedst i test?

Berg InGround Favorit – Bedst til prisen


Berg InGround Favorit
Berg InGround Favorit. (Klik på billedet og se mere)
 • Bedste billige trampolin til nedgravning
 • Testvinder

Berg InGround Favorit er en særdeles populær serie af trampoliner til nedgravning, og her får du det bedste fra begge verdener: Høj kvalitet og en fornuftig pris. InGround Favorit er en god trampolin til de lidt større børn, der gerne vil have et mere fast opspring. Den bliver desuden bedst i test i Sverige, da byggekvaliteten og sikkerheden vurderes at være rigtig god.

Se priser og tilbud på Berg InGround Favorit her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Velegnet til: 

Større børn over 30 kilo og voksne, som ønsker et mere fast opspring.

Om Berg InGround Favorit:

Berg InGround Favorit er en god trampolin til nedgravning. Den har et mere fast opspring end Berg InGround Champion, hvilket giver et bedre spring for børn over 30 kilo og voksne. Små børn kan dog stadig have masser af glæde af denne trampolin, især hvis de kan lide at hoppe hurtigt og intenst. Opspringet hjælpes på vej af de påmonterede GoldSpring Solo fjedre, som er monteret enkeltvis og behandlet mod rust.

Favorit-serien har en god kantbeskyttelse, som er markant bedre end på de helt billige trampoliner. Den er nemlig 38 centimeter bred og 20 millimeter tyk over stålrammen, mens den er 10 millimeter tyk over fjedrene. Kanten er på Favorit-serien betrukket med en kraftig grøn vinyl, som er modstandsdygtig overfor vind og vejr.

Selve rammen består af stålrør med en diameter på 42 millimeter. De har en tykkelse på 2 millimeter, og er zink-behandlede indvendigt og udvendigt. Dermed er rammen godt beskyttet mod rust, hvilket kan være svært at opdage på en trampolin til nedgravning.

Der kan til Favorit-serien vælges mellem modeller med eller uden sikkerhedsnet, ligesom det kan tilkøbes ved senere lejlighed.

Egenskaber:

 • Størrelser: 330, 380 eller 430 cm.
 • Ramme: 42 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: 38 cm. bred, 2 cm. tyk
 • Fjedre: GoldSpring Solo (velegnet til 30 kg. og opefter)

Berg Favorit 430 InGround – Bedst i test hos Pricerunner


Berg Favorit 430 InGroundMed en Berg Favorit 430 InGround trampolin får du en moderne trampolin med alle sikkerhedsforanstaltninger i højsædet. Selve trampolinen er som andre kvalitetstrampoliner stærk og stabil samt bygget til nedgravning, men den har også nogle ekstra fordele som er tilpasset små børn.

Velegnet til:

Trampolinen er både for store som små, men lige netop Favorit serien fra Berg er ekstra ideel for små børn.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Berg Favorit 430 InGround

Berg Favorit 430 InGround er bygget med kvalitet in mente. Trampolinen er designet på en måde, således at den specifikt henvender sig børn. Kvaliteten og designet gør sig gældende ud fra to specifikke områder:

 • Eksklusiv kantbeskyttelse

På trampolinen er der en helt eksklusiv kantbeskyttelse. Trampolinen leveres med et net til undersiden af trampolinen, så dine børn sagtens kan lege med små bolde, uden at de falder ned under trampolinen.

 • Høj sikkerhed

Trampolinen er også kvalitetsstemplet ud fra sin høje sikkerhed. Ønsker du en InGround trampolin med et sikkert og stabilt sikkerhedsnet, så er trampolinen fra Berg fra den øverste hylde på markedet.

Trampolinen er kåret som bedst i test i en kvalitetstest udarbejdet af PriceRunner, som i alt opstillede 4 kriterier der udgjorde Berg Favorit som bedst i test. De 4 kriterier var:

 1. Brugervenlighed
 2. Sikkerhed 
 3. Kvalitet og design 
 4. Service

Testen blev udarbejdet på den måde, som trampolinen er beregnet til at blive brugt på i virkeligheden. Derfor giver testen en realistisk og troværdig bedømmelse af produktet.

Berg Favorit 430 InGround vs. markedet

Berg Favorit InGround adskiller sig fra andre gode trampoliner på markedet gennem den høje brugervenlighed og kvalitet.

I forhold til brugervenlighed bedømmer Pricerunner trampolinen i forhold til, hvor let den er at montere. Her scorer Berg Favorit InGround meget højt, og eksperterne udtaler, at monteringen er ”forholdsvis ukompliceret”.

Kvalitet og design vurderer de ud fra, hvor gode materialerne der har været i spil til at designe produktet. Eksperternes opsummering af trampolinen lyder således: ”Favorit er en flot kvalitetstrampolin fra Berg i Nederlandene og bliver bedst i test takket være kombinationen af byggekvalitet, sikkerhed og ydeevne til en rigtig god pris”.

Egenskaber:

 • Størrelse: 390 (diameter) 75 (dybde) 
 • Fjedre: 96 stk
 • Maks personvægt: 120 kg

Berg Grand Champion 520 – Premiumvalg


BERG Grand Champion 520 Inground Sort inkl sikkerhedsnet
BERG Grand Champion 520 Inground Sort. (Klik på billedet og se mere)
 • Trampolin med plads til akrobatik

BERG Grand Champion befinder sig designmæssigt mellem de fuldt ud runde trampoliner og de firkantede, der er mere målrettet atletik. Dette da trampolinen bryster sig af et ovalt design. Med BERG Grand Champion får du derfor lidt af begge verdener. Her er, hvad aflangt, rundt design giver:

 • En lang flade at træne springgymnastik og andre former for atletik på
 • En afrundet flade at trække dig ind mod midten, så du ikke hopper for langt ud

Oven i det kommer selvfølgelig det store hoppeareal på 520 x 345 cm, hvilket er rigeligt med plads til at træne et væld af springteknikker. Du kommer altså godt i gang med træningen via trampolinen.

Se priser og tilbud på Berg Grand Champion 520 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Velegnet til:

BERG Grand Champion er med sin 520 cm længde velegnet til brug af voksne eller flere legende børn. Samtidig giver formen den styrker ved, at den både er sikker for børn at lege på, da de trækkes ind mod midten, mens voksne kan bruge den til træning i forbindelse med akrobatik og gymnastik.

Om BERG Grand Champion 520:

Den skrå placering af de 144 fjedre giver springdugen mere fleksibilitet og god affjedring, hvilket giver næsten samme oplevelse med spring på tværs af generationer. Med AirFlow-dugen får langt mere luft lov at strømme op, når du hopper. Luftmodstanden bliver derfor mindre, når dugen trykkes ned. Det betyder omvendt også, at dugen derfor har mere kraft, når den sender dig i vejret.

Alt dette gør BERG Grand Champion 520 til en effektiv trampolin til nedgravning, der hjælper dig med at træne de flotte spring, der vil imponere til idrætsstævnet. Mindre ambitiøse formål tjener den også, bl.a. at hjælpe ved træning af balance eller bare leg på en solskinsdag for børnene. Med en kapacitet på op til 120 kg personvægt, tåler den fint to-tre tweens. Du finder derfor en alsidig trampolin i BERG Grand Champion, der kan tjene hele din families behov for træning såvel som leg.

Egenskaber:

 • Størrelse: 520 x 345 cm
 • Ramme: Varmegalvaniseret stål
 • Kantbeskyttelse: 38 cm bred, 3 cm tyk
 • Fjedre: TwinSprings, 144 stk. (velegnet til 20 kg og opefter)

Salta Trampolin Royal Baseground – ekstraordinære springoplevelser i jordhøjde


SALTA Trampolin Royal Baseground - Ekstraordinære springoplevelser i jordhøjde

 • Placeret som nummer 2 i kategorien hos pricerunner.dk
 • Rangeret som nummer 6 over de mest solgte på multikoeb.dk 
 • Rangeret som nummer 9 over de meste solgte hos fitshop.dk 
 • Mest solgte på homeshop.dk 
 • Nummer 1 på listen over de mest populære på shopping.coop.dk 
 • Anbefalet af frishop.dk

Se priser og tilbud på Salta Trampolin Royal Baseground her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

SALTA Royal Baseground monteres i højde med din græsplæne og er dermed fuldt integreret med din have. Derudover er der også lagt op til nogle rigtigt gode stunder med behagelige spring.

shopping.coop.dk har man endda denne trampolin som nummer 1 over de mest populære i kategorien. De beskriver den sådan: “Ultimativ hoppeoplevelse – Lydsvag – Absolut topkvalitet”.

Hos homeshop.dk er den ganske enkelt den mest solgte i kategorien.

Mere om SALTA Royal Baseground:

Med en maksimum brugervægt på 120 kg er den velegnet til både større børn og langt de fleste voksne, der ønsker at styrke sine muskler og få trænet koordinationsevnerne.

Det speciel-udviklede Air Perfomance System gør, at luftstrømmen optimeres, hvilket er meget vigtig med nedgravede trampoliner, for at forbedre hoppeoplevelsen og gøre den mere lydsvag.

For at give trampolinen et stabilt fundament, er den udvendigt blevet udstyret med solide paneler.

For at undgå oxidering er de solide metalrammer dobbeltgalvaniserede og påført en sort belægning.

Den kraftige kantmåtte er bredere end på andre standard-trampoliner, hvilket yder ekstra beskyttelse. Kantmåttens netsystem sikrer ydermere, at børn ikke kan komme i kontakt med fjedrene.

SALTA Royal Baseground vs. Markedet

SALTA Royal Baseground trampolinen er solidt konstrueret til at sikre dig og din familie gode og trygge hoppeoplevelser i mange år fremover. Det stabile og sikre fundament at med til at få denne til at skille sig ud på en positiv måde.

Egenskaber:

 • Størrelse: Ø427 cm
 • Fjedre: Dobbeltgalvaniserede stål (maks. anbefalet brugervægt på 120 kg)
 • Ramme: Galvaniserede rustfri rør
 • Kantmåtte: Tykkelse: 25 mm EPE Skum, Bredde: 43 cm sort PVC

Salta Comfort Edition Inground trampolin inkl. sikkerhedsnet – sikre springoplevelser for alle


SALTA Comfort Edition Inground trampolin inkl. sikkerhedsnet - Sikre springoplevelser for alle

 • Anbefalet af frishop.dk 
 • Placeret som nummer 19 over de mest solgte på multikoeb.dk 
 • Rangeret som nummer 7 på listen over de mest populære hos fitshop.dk
 • Anbefalet af frishop.dk

SALTA Comfort Edition trampolinen Stikker ikke mere end 20 cm op over græsplænen. Derved er det særdeles nemt for især børn at komme op og igang med at hoppe.

Se priser og tilbud på Salta Comfort Edition Inground her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne trampolin er et godt valg for dig som ønsker en sikker og komfortabel trampolin i haven.

Trampolinen her fra SALTA ligger pænt med fremme i feltet blandt de mest populære i kategorien hos fitshop.dk, der især bemærker den høje kvalitet i forhold til den fornuftige pris.

Mere om SALTA Comfort Edition:

Den maksimale brugervægt på 120 kg gør den velegnet til både børn og de mange voksne, der ønsker at styrke sine muskler og få trænet koordinationsevnerne på en sjov måde.

Det medfølgende sikkerhedsnet holdes stramt og i sin smukke form ved hjælp af den dertil konstrueret stålring.

Den galvaniserede stålramme er påført en sort, blank belægning for lang holdbarhed.

Trampolinens sikkerhedsnet er forsynet med en dobbeltsidet lynlås, der sikrer nem adgang.

SALTA Comfort Edition trampolinen er meget robust fremstillet for at sikre dig og din familie gode og trygge hoppeoplevelser i de næste mange år.

SALTA Comfort Edition vs. Markedet

Trampolinens fine design får den til at passe ind i de fleste haver. Den er udviklet i henhold til de nyeste strenge krav og er derfor meget sikker at bruge for familiens forskellige medlemmer.

Egenskaber:

 • Størrelse: Ø366
 • Fjedre: 64 stk sølvgalvaniserede (maks. anbefalet brugervægt på 120 kg)
 • Ramme: Galvaniserede rustfri rør
 • Kantmåtte: Tykkelse: 20 mm EPE Skum, Bredde: 20 cm sort PVC.

Salta Excellent trampolin til nedgravning – solide kvalitetsbevidste spring i haven


SALTA Excellent trampolin til nedgravning - Solide kvalitetsbevidste spring i haven

 • Anbefalet som nummer 6 i kategorien på frishop.dk 
 • Placeret som nummer 8 på listen over de mest solgte hos multikoeb.dk 
 • Rangeret som nummer 6 på listen over de mest populære på fitshop.dk 

SALTA Excellent trampolinen rager kun 25 cm op over græsplænen. Derved er det også nemt for børnene at komme op og i gang med at hoppe.

Se priser og tilbud på Salta Excellent her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne trampolin er det solide valg for dig, som ønsker en sikre og komfortable spring i haven.

SALTA Excellent er placeret i den bedre halvdel i feltet blandt de mest populære hos frishop.dk, der specielt har lagt mærke til den høje kvalitet og den solide konstruktion.

Mere om SALTA Excellent:

Den anbefalede maksimale brugervægt på 150 kg, muliggør, at langt de fleste både børn og voksne, kan muntre sig med mange timers springoplevelser i egen have – også parvis for de øvede.

Trampolinens er anderledes end de fleste andre havetrampoliner, da den har et rektangulært design. Den er ydermere konstrueret til at blive gravet ned og bliver dermed helt integreret i havens udseende.

Det skal dog med, at producenten oplyser, at trampolinen rent teknisk ikke er en nedgravningstrampolin, da det ikke er selve trampolinen, der graves ned. Men da trampolinen er så lav som den er, kræves der et gravet hul under den før, den kan benyttes.

SALTA Excellent leveres uden sikkerhedsnet, der dog kan tilkøbes.

SALTA Excellent vs. Markedet

SALTA Excellent er særdeles solidt konstrueret af materialer af meget høj kvalitet. Puden er konstrueret med et ventilationssystem, der optimerer luftstrømmen for at stabilisere og bedre hoppeoplevelserne.

Egenskaber:

 • Størrelse: 213 x 305 cm
 • Fjedre: 64 stk guldgalvaniserede (maks. anbefalet brugervægt på 150 kg)
 • Ramme: Galvaniserede rustfri rør
 • Kantmåtte: Tykkelse: 25 mm EPE Skum, Bredde: 34 cm sort PVC

Salta Trampolin Excellent Ground – trampolin til nedgravning inklusive sikkerhedsnet


Salta Trampolin Excellent Ground - trampolin til nedgravning inklusive sikkerhedsnetDenne trampolin af mærket Salta kan graves ned i haven, så din have vil få et æstetisk udseende. Trampolinen vil heller ikke fylde i haven på samme måde, som hvis den stod oppe på jorden.

Trampolinen er fremstillet i høj kvalitet med materialer, der er holdbare. I købet af denne trampolin, der kan nedgraves, følger et sikkerhedsnet med, så sikkerheden vil være i top for børnene. Dette sikkerhedsnet sikrer, at man ikke kan hoppe ud over kanten af trampolinen. 

Se priser og tilbud på Salta Trampolin Excellent Ground her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Trampolinens pude er fremstillet med et integreret ventilationssystem, så der vil være nok luftstrøm i trampolinen. På denne måde vil man have en fantastisk oplevelse, når man hopper og springer på trampolinen. Trampolinen har også 8 ben, der vil skabe stabilitet.

Trampolinens kantmåtte, der er fremstillet i skum, vil sikres og fastgøres til jorden. Trampolinens diameter vil i alt være 366 cm, hvor selve springarealet, hvor man kan hoppe, vil være 298 cm.

Uden sikkerhedsnettet vil trampolinen have en højde på 25 cm, hvor den derimod vil have en højde på 207 cm med sikkerhedsnettet. Sikkerhedsnettet og springmåtten er fremstillet i materialet polypropyleen.

For at give en god hoppeoplevelse, har denne trampolin fra Salta 72 fjedre i alt, der er guldgalvaniseret. Det anbefales, at der maksimalt er en vægt på 150 kg, når der hoppes på trampolinen.

Denne trampolin af mærket Salta mangler ikke noget, og den vil være perfekt til at skabe rammen for mange timers sjov og fysisk aktivitet for børnene, hvor sikkerheden vil være i top, da trampolinen er inklusive sikkerhedsnet. Denne trampolin fra Salta vil altså være et perfekt køb til både børnene og haven.

Egenskaber:

 • Størrelse: 366 cm i diameter
 • Fjedre: 72 guldgalvaniseret fjedre
 • Kantmåtte: 25 mm tyk, 34 cm bred

Berg FlatGround Champion – helt flad trampolin til nedgravning


Berg FlatGround Champion

Berg FlatGround Champion er, som navnet antyder, en trampolin til diskret nedgravning. Den er nemlig lavet så den kan graves helt ned i samme plan som græsplænen, hvilket gør den til en pæn og diskret løsning. Trampolinen er desuden en del af Champion-serien, hvilket betyder at den kan bruges af både børn og voksne med en vægt fra 20 kilo og opefter.

Velegnet til: 

Små og store børn, med en kropsvægt fra 20 kilo og op til 100 kilo. Opspringet er nemlig jævnt og mere dynamisk, hvilket betyder at du opnår en bedre højde end på trampoliner med et mere fast opspring.

Se priser og tilbud på Berg FlatGround Champion her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Berg FlatGround Champion:

Berg FlatGround Champion har en konstruktion, som kan graves helt ned i samme højde som græsplænen. Det er en ny model i trampolin-sortimentet fra Berg, men ikke desto mindre er den et godt valg for dig der ønsker en diskret og tæt-på-usynlig løsning. Her får du alle de gode egenskaber fra Champion-trampolinen i kombination med et stel der kan graves helt ned, så haven fremstår pæn og ryddelig.

FlatGround Champion trampolinen har en tyk kantbeskyttelse på 30 millimeter, og denne måler 41 centimeter i bredden. Dette er nok til at dække både ramme og fjedre, så ben og fødder ikke kan komme i klamme. Under kantbeskyttelsen sidder Twinspring Gold-fjedrene monteret, og disse er selvfølgelig beskyttet mod rust.

Konstruktionen består af en ramme på 12 x 4 centimeter, hvilket er grundlæggende anderledes end på andre trampoliner. Rammen er selvfølgelig galvaniseret og sortlakeret, så den er beskyttet mod rust.

Du kan se en video af Berg FlatGround Champion her:

Egenskaber:

 • Størrelser: 330, 380 eller 430 cm.
 • Ramme: 12 x 4 cm. stålramme
 • Kantbeskyttelse: 41 cm. bred, 3 cm. tyk
 • Fjedre: Twinspring Gold (velegnet til 20 kg. og opefter)

Bestil 3 tilbud på at få en professionel til nedgravningsarbejdet 

Berg Ultim Champion InGround – firkantet trampolin til nedgravning


Berg Ultim Champion InGround
(Klik på billedet og se mere)
Hvis du ønsker bedre pladsudnyttelse i haven, er Berg Ultim Champion InGround det rette valg. Den firkantede trampolin er nemmere at finde plads til, og springarealet er rigtig godt. Den befinder sig kvalitetsmæssigt i samme klasse som andre Champion-trampoliner, og den er således velegnet til både børn og voksne.

Velegnet til: 

Børn med en kropsvægt på 20 kilo og derover, samt hoppeglade voksne. Opspringet er nemlig jævnt og dynamisk, så her kan selv mindre børn hoppe højt.

Se priser og tilbud på Berg Ultim Champion InGround her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Berg Ultim Champion InGround:

Berg Ultim Champion InGround er en firkantet trampolin til nedgravning, hvilket betyder at du nemmere kan udnytte pladsen i din have uden at gå på kompromis med springarealet. De fleste haver er jo firkantede, og derfor kan en firkantet trampolin nemmere placeres uden at du får spildplads rundt om den.

Ultim Champion InGround trampolinen kan bruges af børn fra 20 kilo og opefter, og den maksimale brugervægt er på 100 kilo. Den har Twinspring Gold-fjedre monteret, hvilket er de samme gode fjedre som på andre Berg Champion-trampoliner, og disse fjedre giver et godt opspring. Ligeledes er kantpolstringen 30 millimeter tyk, og denne dækker både fjedrene og rammen.

Denne trampolin til nedgravning har en stålramme med en diameter på 50 millimeter og en materialetykkelse på 2 millimeter, og rammen er selvfølgelig zinkgalvaniseret for bedre holdbarhed og modstandsdygtighed mod rust.

Egenskaber:

 • Størrelse: 220 x 330 cm.
 • Ramme: 50 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: 40 cm. bred, 3 cm. tyk
 • Fjedre: Twinspring Gold (velegnet til 20 kg. og opefter)

Læs også: Firkantet trampolin – 5 af de bedste trampoliner i firkantet design

Berg Ultim Elite FlatGround 500 – den ultimative trampolin til nedgravning


Berg Ultim Elite FlatGround 500
(Klik på billedet og se mere)
Berg Ultim Elite FlatGround 500 er den bedste og vildeste trampolin til nedgravning, og den er således perfekt for dig der skal hoppe højt og øve forskellige tricks. Kvaliteten er den bedste Berg har at byde på, men prisen er selvfølgelig også derefter. Her får du en stor firkantet trampolin på 500 x 300 centimeter.

Velegnet til: 

Børn, større børn og hoppeglade voksne vil alle få glæde af denne trampolin, som har et godt og dynamisk opspring der resulterer i høje hop og gode muligheder for at øve tricks.

Se priser og tilbud på Berg Ultim Elite FlatGround 500 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Berg Ultim Elite FlatGround 500:

Som navnet antyder, er denne trampolin en del af Elite-serien og en FlatGround-model. At den er en del af Elite-serien betyder at den har bedre kantbeskyttelse og en mere robust konstruktion, samt en hoppedug der giver et bedre opspring. FlatGround betyder at den monteres i næsten samme niveau som græsplænen, således at den ikke stikker op. FlatGround-trampoliner er således det bedste valg for dig, der ønsker en diskret trampolin til nedgravning.

Selvom Berg Ultim Elite FlatGround 500 primært er egnet til større børn og hoppeglade voksne, kan den også bruges af mindre børn med en vægt på 20 kilo og derover. Opspringet er nemlig dynamisk og blødt, og med det store hoppeareal er der god plads at boltre sig på.

Trampolinen måler 500 x 300 centimeter, og kantbeskyttelsen er 44 centimeter bred med en tykkelse på 45 millimeter. Denne har en Elite polstring, som siges at have længere levetid end andre trampolin-modeller.

Hoppedugen er en særlig AirFlow-dug, der lader mere luft passere under hop og sikrer en mindre modstand. Det giver højere hop, hvilket er eftertragtet hos de fleste.

Stålrammen er fremstillet af 140 x 80 millimeter elementer, som har en materialetykkelse på 2 millimeter. Disse har både zinkbelægning og sort pulverlakering, som sikrer dem mod rust.

Egenskaber:

 • Størrelse: 500 x 300 cm.
 • Ramme: 140 x 80 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: 44 cm. bred, 4,5 cm. tyk
 • Fjedre: Twinspring Gold (velegnet til 20 kg. og opefter)

Læs også: Inspiration: Find den perfekte hoppeborg til hjemmet og børnene

JumpMaster 430 InGround – stor og billig trampolin til nedgravning


JumpMaster 430 InGround
(Klik på billedet og se mere)
JumpMaster 430 InGround er en stor trampolin til nedgravning, men på trods af størrelsen fås den til en fornuftig pris på nettet. Den er velegnet til større børn og voksne, der ønsker en stor springflade med en god kantbeskyttelse.

Velegnet til: 

Større børn og voksne, der ønsker en simpel og billig trampolin til nedgravning, uden at afskrive det store springareal .

Se priser og tilbud på JumpMaster 430 InGround her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om JumpMaster 430 InGround:

JumpMaster 430 InGround er en stor trampolin til nedgravning. Som navnet antyder måler den 430 centimeter i diameter, hvilket er det samme som de største runde trampoliner til nedgravning fra Berg.

Selvom denne trampolin fås til en fornuftig pris, er kantbeskyttelsen bredere og tykkere end på andre modeller i samme prisklasse. Den måler nemlig 38 centimeter i bredden og har et 30 millimeter tykt lag skum, som både dækker rammen og fjedrene.

Der gives fra producentens side livstidsgaranti på stålrammen, og den kan bruges af personer med en vægt på op til 150 kilo.

Egenskaber:

 • Størrelse: 430 cm.
 • Ramme: Stålrør
 • Kantbeskyttelse: 38 cm. bred, 3 cm. tyk
 • Fjedre: 96 stk.

Bestil 3 tilbud på at få en professionel til nedgravningsarbejdet 

Sådan installerer du en trampolin til nedgravning

Det behøver ikke være svært at installere trampolinen til nedgravning, hvis du gør det rigtigt i første omgang. Hvis du ikke har noget imod at smøge ærmerne op og tage fat, når der skal graves, er det overstået på 1-2 dage (source 2019).

Det første du skal gøre er, at samle rammen til trampolinen. På den måde har du en rettesnor, som du kan grave efter. Start med at grave langs rammen, så du danner en ring. Derefter kan du nemt grave resten af hullet og sikre, at det bliver helt rundt og i den rette størrelse.

Du kan også sætte en pløk i midten og trække en snor i den radius, din trampolin har, hvorefter du går en tur hele vejen rundt med snoren spændt helt ud. Således kan du ridse langs plænen, så du ender op med en cirkel.

Herunder kan du se, hvordan en Berg InGround Favorit trampolin installeres korrekt:

Bestil 3 tilbud på at få en professionel til nedgravningsarbejdet 

Derfor skal du ikke købe en billig trampolin

En trampolin er et redskab til intense fysiske udfoldelser, og som med andre redskaber i denne kategori er det vigtigt at materialerne er i orden. Eksempelvis skal hoppedugen helst være i en kraftig kvalitet, rammen og svejsningerne kraftige og pæne, beskyttelseskanten blød og robust på samme tid.

Der bliver nemlig stillet høje krav til trampolinen, når ungerne hopper løs i timevis uden pause.

Herunder får du vores 4 vigtigste grunde til at du bør fravælge en billig trampolin:

 1. Mangelfuld sikkerhed. De billige trampoliner har typisk ingen, eller kun en meget tynd, kantbeskyttelse, som primært er der for syns skyld. Skulle et barn eller en voksen være så uheldig at slå en fod, et ben eller hovedet mod kanten, er der ikke meget til at afbøde slaget. De dyrere trampoliner fra eksempelvis Berg eller Salta har en tykkere kantbeskyttelse, som afbøder en del af slaget ved en faldulykke.
 2. Dårlig konstruktion. Billige trampoliner serieproduceres typisk på store fabrikker i Asien, hvor produktionsstandarden og kvalitetskontrollen er lav eller decideret mangelfuld. Derfor kan du risikere, at alt fra svejsninger til hoppeduge ender med at give efter for dagligdagens brug, hvilket i sidste ende risikerer at føre til ulykker.
 3. Ingen eller mangelfuld vejrbeskyttelse. Der springes ofte over hvor gærdet er lavest på de billige trampoliner, og derfor risikerer du at stå med en trampolin, som er lige til at smide ud efter få år. Hoppedugen er måske ikke UV-beskyttet og mørner i solen, og der samler sig rust omkring svejsninger og andre vitale dele af stålrammen.
 4. Ingen reservedele. Billige trampoliner sælges typisk fra lavprisvarehuse og byggemarkeder, som tager et bestemt parti hjem, hvorefter der ikke ydes nævneværdig service på dem. Hvis hoppedugen giver efter, eller du mister et par skruer eller lignende, så er der typisk ingen hjælp at hente. Til Berg trampolinerne kan du købe en ny hoppedug eller andre vitale dele, hvis de bliver slidt op eller går i stykker.

For en trampolin til nedgravning er det særligt vigtigt, at du vælger en model, som er ordentligt rustbeskyttet.

Trampolinen er omgivet af fugt døgnet rundt, da der ikke kan trænge luft eller sollys ned til rammen, der ligger nedsunket i jorden. Bergs trampoliner til nedgravning har en ramme af stål, som er behandlet mod rust både indvendigt og udvendigt.

Se også artiklerne: Trampolin test – her er de 4 bedste trampoliner lige nu og Reservedele og tilbehør til Berg trampoliner – komplet guide

Læs også: Havetrampolin – her er de 14 bedste udendørs trampoliner

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Bäst-i-test.se

Bäst-i-Test.se er en forbrugerside, der er tilgængelig i Danmark, Norge og Sverige. Hjemmesiden står bag rigtig mange tests af forskellige produkter, som forbrugere kan se resultaterne af på websiden.  

Vi har valgt at citere Bäst-i-Test.se, fordi deres eksperter har testet og vurderet Berg InGround Favorit. Her bliver trampolinen kåret til ”Bedst i test” med en score på 5/5 stjerner, og modellen får en meget positiv vurdering. 

Testpanelet roser blandt andet Berg InGround Favorit for den gode kombination af sikkerhed, byggekvalitet og ydeevne, som du får til en rigtig fornuftig pris. 

Testen er opdateret: marts 2021
Du kan se testen her

Testfakta.se

Testfakta.se er en uafhængig testside, der har til formål at hjælpe for brugere til at vælge de rigtige produkter. Det gør eksperterne ved at levere tests af udvalgte produkter og på den måde vise forbrugerne vigtige forskelle.  

Testfakta.se har testet og vurderet Berg InGround Champion, og der er blevet kigget på parametre som trampolineffekt, kantbeskyttelse og kvalitet. Trampolinen bliver kåret til ”Bedst i test” af eksperterne og scorer især højt på parameteret trampolineffekt og fjedrenes udholdenhed, hvor den får ratingen 5,0. Samlet set scorer Berg InGround Champion den højeste rating på 4,4 ud af syv forskellige modeller. 

Testen er udført den: 12. juli 2008
Du kan se testen her 

StudsexpertenSE

StudsexpertenSE er en svensk forhandler af trampoliner, som også har en kanal på Youtube. Her kan du finde videoer om deres butik, tests af trampoliner og meget mere. 

Den svenske Youtube-kanal har testet Berg InGround Champion, som bliver kåret til testvinder. Trampolinen er blevet testet på holdbarhed, hoppeegenskaber og sikkerhed, og den får en meget positiv anmeldelse, fordi den præsterer godt i testen. Modellen ender med at være vinder af testen.

Testen er udført den: 30. november 2011
Du kan se testen her

FAQ

Hvilke nedgravede trampoliner er de bedste på markedet?

BERG Favorit InGround 330 er markeret som “Bedste valg” hos Abilica.dk, der er en af de førende forhandlere af sportsudstyr og træningstilbehør i Danmark. Den populære Salta Royal Baseground Sport Trampoline er også et hit blandt kunderne, og har fået gode anmeldelser flere steder.

Hvordan vælger jeg den rigtige trampolin?

Der er flere ting du bør overveje, når du vælger en trampolin. Hvor stor en trampolin har du plads til? Skal den være nedgravet eller på ben? Hvad er dit budget? Når du har gjort dig disse overvejelser, kan du læse anmeldelser på nettet eller spørge til råds hos forhandlerne.

Er nedgravede trampoliner smere sikre?

Som udgangspunkt er en nedgravet trampolin mere sikker end en trampolin på ben. Da der ikke er så langt at falde fra en nedgravet trampolin, fører de til færre og mindre voldsomme skader. Det er dog vigtigt altid at bruge trampolinen på en forsvarlig måde.

Er en rund eller rektangulær trampolin bedst?

En rektangulær trampolin er bedst egnet til tekniske og høje spring, da der er en kortere diameter mellem fjedrene. Til gengæld er en rund trampolin sikrere, da det er sværere at falde ud over kanten. En rektangulær trampolin er beregnet til 1-2 personer. På en rund, kan man være flere.

Denne side er anmeldt af: Amalie M. Jakobsen Rating 5/5

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

2 kommentarer

 1. Jeg søger en stor firkantet trampolinen til nedgravning – hvad er den største i har?

  Med venlig hilsen Karina

  • Hej Karina
   Vi sælger desværre ikke selv trampoliner, men skrev for nylig en artikel om netop firkantede trampoliner:
   https://bomagasinet.dk/firkantet-trampolin/

   En model som Berg Ultim Champion kan være værd at overveje, men der findes også andre gode firkantede trampoliner til nedgravning. De er normalt op til 5 x 3 meter.

   Jeg håber det kan bruges.

   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar