Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Trampolin til nedgravning: De 10 bedste inground trampoliner

Trampolin til nedgravning: De 10 bedste inground trampoliner

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

En nedgravet trampolin, også kaldet inground trampoliner, er både en god, underholdende og sikker løsning. Da inground trampoliner typisk kun rager 10-20 centimeter op over græsplænen, falder du og dine børn ikke langt, hvis et uheld skulle ske. Derudover fylder de heller ikke unødigt i haven.

Nedgravningstrampoliner er generelt også en smule billigere end almindelige trampoliner med høje ben. Det er derfor ikke nødvendigvis en dyr fornøjelse at anskaffe sig et underholdende element til haven. Herunder finder du de bedste trampoliner til nedgravning.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen “test” af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Sidste ændring: 12. oktober 2022

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af trampoliner til nedgravning, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

5 ting du skal overveje, før du køber trampoliner til nedgravning

 • Størrelse og form

  En rund form er det mest almindelige valg blandt brugerne, da vægten på den måde er jævnt fordelt på alle fjedre. En rektangulær form kan dog være ideel, hvis du gerne vil have mere plads til flere springere eller til at øve tricks. Men vær opmærksom på, at den ujævne form kan medføre, at den ene side slides eller strækkes mere end den anden. Størrelserne varierer fra ca. 180 cm i diameter for en mindre trampolin til 450 cm. Glem ikke at overveje pladsen omkring og over trampolinen, når du placerer den i haven, da der af sikkerhedsmæssige grunde skal være mindst 60 cm fri plads omkring den samt 700 cm fri plads over den.

 • Ramme og sikkerhedsfunktioner

  Du skal sikre dig, at rammen er stærk og robust, da det påvirker trampolinens stabilitet og holdbarhed. De er normalt konstrueret af galvaniseret stål, hvilket holder rammen sikker mod rust. Du bør også kigge efter sikkerhedsfunktioner som sikkerhedspuder, der forhindrer fingre, tæer eller hår i at blive fanget i fjedrene. Sikkerhedsnettet er en anden vigtig del, især hvis du køber en trampolin til børn. Du vil måske også tilføje et par ekstra sikkerhedsfunktioner i form af en trampolinstige eller en indgangslukning, som gør springoplevelsen mere sikker og enkel.

 • Samling og vedligeholdelse

  Inground modeller kræver naturligvis gravearbejde og tager derudover generelt længere tid at samle end modeller, der er over jorden. Hvis du planlægger at bruge din trampolin meget, eller hvis du bor i et område med skiftende vejrforhold, skal du kigge efter vandtæt og UV-bestandigt materiale, som gør trampolinen mere holdbar.

 • Pris

  Prisen for en inground trampolin varierer afhængigt af størrelsen og funktionerne fra ca. 500 kr. til 20.00 kr. Hvis du har råd til en trampolin af højere kvalitet, kan du spare penge i det lange løb, da du får fjedre, måtter og en stålramme af højere kvalitet med ekstra sikkerhedsforanstaltninger. Billigere versioner holder ikke så længe og skal sandsynligvis udskiftes efter blot et par år, men de kan være tilstrækkelige, hvis ikke du vil bruge mange penge og samtidig planlægger kun at bruge den i en sæson eller to.

 • Bruger- og ekspertanmeldelser

  Bruger- og ekspertanmeldelser kan være nyttige ressourcer, når du skal afgøre hvilken inground trampolin, der er den rigtige for dig. Brugeranmeldelser kan give dig en idé om, hvor let trampolinen er at samle, hvor holdbar den er og hvor meget sjov, din familie kan få. Ekspertanmeldelser kan derimod give yderligere indsigt i sikkerheden og de mindre detaljer. For at hjælpe dig med dit køb har vi inkluderet både bruger- og ekspertanmeldelser.

Vores favorit trampoliner til nedgravning

JumpMaster 430 InGround

Bedste valg til store springområder Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Berg Ultim Champion InGround

Bedste pladsbesparende valg Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Berg InGround Champion Trampolin

Bedste valg til alle aldre Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Berg InGround Favorit Trampolin

Bedst til prisen Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Berg Grand Champion 520 Trampolin

Bedste Premiumvalg  Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Berg Favorit 430 InGround Trampolin

Bedste brugervenlige valg Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse
Salta Royal Baseground
Lager

Salta Royal Baseground

Bedste havetrampolin til teenagere og voksne Gå til bedste pris
4.392 Kr. hos Fitshop
Læs vores anmeldelse
Lager
Salta Comfort Edition Inground Trampolin
Lager

Salta Comfort Edition Inground Trampolin

Bedste valg for hele familien Gå til bedste pris
3.419 Kr. hos Fitshop
Læs vores anmeldelse
Lager

Berg FlatGround Champion

Bedste valg til enhver have Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Berg Ultim Elite FlatGround 500

Bedste valg for avancerede brugere Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bedste valg til store springområder test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

JumpMaster 430 InGround
stor og billig trampolin til nedgravning

Dagens bedste priser og tilbud på JumpMaster 430 InGround:

 • Galvaniseret stålramme
 • Ekstra tykt betræk
 • Designet til både unge og ældre

Grunde til at købe

 • Støjer ikke når du hopper
 • Tåler alt slags vejr
 • Stærk ramme

JumpMaster 430 InGround er en stor trampolin til nedgravning, der på trods af størrelsen fås til en fornuftig pris på nettet. Den er velegnet til større børn og voksne, der vil have en stor springflade med god kantbeskyttelse.

Mere om JumpMaster 430 InGround

Detaljer

 • Diameter: 430 cm
 • Kantpude (bredde): 38 cm
 • Højde: 20 cm
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • type *: In-Ground

Som navnet antyder, måler trampolinen 430 centimeter i diameter, hvilket er det samme som de største runde trampoliner til nedgravning fra Berg.

Selvom modellen fås til en fornuftig pris, er kantbeskyttelsen bredere og tykkere end på andre modeller i samme prisklasse. Den måler 38 cm i bredden og har et 30 mm tykt lag skum, som både dækker rammen og fjedrene.

Der gives fra producentens side livstidsgaranti på stålrammen, og den kan bruges af personer med en vægt på op til 120 kg.

Velegnet til:

Større børn og voksne, der ønsker en simpel og billig trampolin til nedgravning med et stort springareal.

Bedste pladsbesparende valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Berg Ultim Champion InGround
firkantet trampolin til nedgravning

Dagens bedste priser og tilbud på Berg Ultim Champion InGround:

 • Pladsbesparende firkantet design
 • Sikrer mindre modstand og bedre og højere hop
 • Beskyttet mod UV-stråling

Grunde til at købe

 • Fremstillet af kvalitetsmaterialer
 • God kantbeskyttelse
 • Let at installere rammen
 • Kompakt og praktisk

Grunde til at undgå

 • Matchende tilbehør er dyrt

Hvis du ønsker bedre pladsudnyttelse i haven, er Berg Ultim Champion InGround et godt valg. Den firkantede trampolin er nemmere at finde plads til, mens springarealet stadig er fint. Den befinder sig kvalitetsmæssigt i samme klasse som andre Champion-trampoliner og er velegnet til både børn og voksne.

Mere om Berg Ultim Champion InGround

Detaljer

 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Højde: 27 cm
 • Diameter: 330 x 220 cm (ikke en rund form)
 • Kantpude (bredde): 40 cm
 • type *: In-Ground

Ultim Champion er en firkantet trampolin til nedgravning, så du nemmere kan udnytte pladsen i din have uden at gå på kompromis med springarealet. De fleste haver er firkantede, og derfor kan en firkantet trampolin nemmere placeres.

Trampolinen kan bruges af børn fra 20 kg og opefter, og den maksimale brugervægt er på 100 kg. Den har Twinspring Gold-fjedre monteret, hvilket er de samme fjedre som på andre Berg Champion-trampoliner. Ligeledes er kantpolstringen 30 mm tyk og dækker både fjedrene og rammen.

Modellen har en stålramme med en diameter på 50 mm og en tykkelse på 2 mm og er zinkgalvaniseret for bedre holdbarhed og modstandsdygtighed mod rust.

Velegnet til:

Børn med en kropsvægt på 20 kg og derover, samt hoppeglade voksne. Opspringet er jævnt og dynamisk, så selv mindre børn kan hoppe højt.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Bedste valg til alle aldre test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Berg InGround Champion Trampolin
nedgravet trampolin med høj komfort

Dagens bedste priser og tilbud på Berg InGround Champion Trampolin:

 • Høj hoppe komfort
 • Unik Airflow trampolinmåtte
 • Revolutionerende TwinSpring guldfjedre

Grunde til at købe

 • Både til unge og gamle
 • Diskret design
 • Ramme af høj kvalitet
 • Inkluderet sikkerhedsnet

Grunde til at undgå

 • Kan være vanskelig at samle

Berg InGround Champion har en god og robust hoppedug med et dynamisk opspring, der passer til både store og små. Beskyttelseskanten er desuden ekstra kraftig, og materialekvaliteten er generelt høj. Den almindelige Berg Champion model er bedst i test hos både Testfakta og SVT REA, der blandt andet har testet stabiliteten, opspringet og det generelle sikkerhedsniveau.

Mere om Berg InGround Champion Trampolin

Detaljer

 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Højde: 20 cm
 • Diameter: 290 cm
 • Kantpude (bredde): 38 cm
 • type *: In-Ground

Berg InGround Champion udmærker sig på sikkerhed, da beskyttelseskanten er ekstra kraftig. Beskyttelseskanten er 30 mm tyk og betrukket med slidstærk vinyl, som både dækker fjedrene og stålrammen. Dermed er risikoen for at komme i klemme minimeret, ligesom fald afbødes markant bedre end på billigere modeller.

Der kan desuden tilkøbes et sikkerhedsnet, som kan være nyttigt, hvis der er flere børn på trampolinen samtidig. Selvom børn ofte gerne vil hoppe flere ad gangen, anbefaler vi altid, at man kun hopper én ad gangen. Sker det alligevel, at flere børn hopper samtidigt, er en trampolin til nedgravning et godt køb, da sikkerheden er højere.

InGround Champion er monteret med guldfarvede og rustbeskyttede Twinspring Gold fjedre, som kendetegnes ved at være dobbeltmonteret. Fjedrene giver det jævne opspring, som er højere end på billigere nedgravede trampoliner. På den måde kan selv små børn more sig uden det bliver for hårdt at hoppe. De 42 mm brede og 2 mm tykke stålrør, der udgør rammen, er galvaniseret både indvendigt og udvendigt, så rammen er sikret mod rust, hvilket ellers kan være svært at afhjælpe på nedgravede modeller.

Velegnet til:

Opspringet i trampolinen er dynamisk og passer fint til både mindre børn, større børn og voksne.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Bedst til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Berg InGround Favorit Trampolin
nedgravet trampolin med tykt PVC over- og underlag

Dagens bedste priser og tilbud på Berg InGround Favorit Trampolin:

 • Udstyret med holdbare GoldSpring Solo fjedre
 • Passer godt ind i alle haver
 • TÜV og CE-certificeret

Grunde til at købe

 • Tykt PVC over- og underlag
 • Let at træde ind i
 • God hoppe komfort

Grunde til at undgå

 • Det kan være lidt svært at få sikkerhedsnettet til at passe hele vejen

InGround Favorit er en god trampolin til lidt større børn og voksne, der gerne vil have et mere fast opspring. Den er desuden kåret som bedst i test i Sverige, da byggekvaliteten og sikkerheden er blevet vurderet til at være rigtig god.

Mere om Berg InGround Favorit Trampolin

Detaljer

 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Højde: 20 cm
 • Diameter: 330 cm
 • Kantpude (bredde): 38 cm
 • type *: In-Ground

InGround Favorit er en god trampolin til nedgravning med et mere fast opspring end InGround Champion. Opspringet hjælpes på vej af GoldSpring Solo fjedrene, som er monteret enkeltvis og behandlet mod rust. Selvom trampolinen anbefales til større børn og voksne, kan små børn også få glæde af den, især hvis de kan lide at hoppe intenst.

Favorit-serien har en god kantbeskyttelse, der er markant bedre end på billige trampoliner. Beskyttelsen er 38 cm bred og 20 mm tyk over stålrammen, mens den er 10 mm tyk over fjedrene. Kanten er dertil betrukket med kraftig grøn vinyl, som er modstandsdygtig overfor vind og vejr.

Selve rammen består af stålrør med en diameter på 42 mm og en tykkelse på 2 mm. De er derudover zink-behandlede indvendigt og udvendigt, så rust ikke opstår.

Der kan til Favorit-serien vælges mellem modeller med eller uden sikkerhedsnet. Det kan dog altid tilkøbes senere.

Velegnet til:

Større børn over 30 kg samt voksne som ønsker et mere fast opspring.

Bedste Premiumvalg  test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Berg Grand Champion 520 Trampolin
oval trampolin til nedgravning

Dagens bedste priser og tilbud på Berg Grand Champion 520 Trampolin:

 • Plads til akrobatik og forskellige øvelser
 • Tyk kantbeskyttelse
 • Gode hoppeegenskaber

Grunde til at købe

 • Sikkerhedsnet af høj kvalitet
 • UV-bestandig beskyttelseskant
 • Robust ramme

Grunde til at undgå

 • Høj prisklasse

BERG Grand Champion befinder sig designmæssigt mellem runde og firkantede trampoliner og er mere målrettet mod atletik. Den har en oval form, og det har sine fordele:

 • En lang flade at træne springgymnastik og andre former for atletik på
 • En afrundet flade der trækker dig ind mod midten, så du ikke hopper for langt ud

Derudover får du et stort hoppeareal på 520 x 345 cm, hvilket er rigeligt med plads til at træne et væld af springteknikker.

Mere om Berg Grand Champion 520 Trampolin

Detaljer

 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Højde: 27 cm
 • Diameter: 520 cm
 • Kantpude (bredde): 38 cm
 • Sikkerhedsnet medfølger *
 • type *: In-Ground

Den skrå placering af de 144 fjedre giver springdugen mere fleksibilitet og god affjedring. AirFlow-dugen gør dertil, at mere luft får lov at strømme op, når du hopper, hvilket reducerer luftmodstanden, når dugen trykkes ned, så dugen har mere kraft, når den sender dig i vejret.

Hvad enten du vil træne forskellige spring eller om du blot vil bruge den til underholdning, er Grand Champion 520 en god trampolin til nedgravning, der med sin kapacitet på op til 120 kg fint kan holde til to-tre børn. 

Velegnet til:

Formen på Grand Champion gør den sikker for børn at lege på, da de trækkes ind mod midten. Derudover er den med sin længde på 520 cm velegnet til brug af voksne eller flere børn ad gangen.

Bedste brugervenlige valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Berg Favorit 430 InGround Trampolin
nedgravet trampolin med høj sikkerhed

 • Bedst i testen hos PriceRunner med 4,5/5 stjerner
 • 4,8/5 stjerner på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Berg Favorit 430 InGround Trampolin:

 • Høj kvalitet
 • Holdbare materialer, der kan tåle alt vejr
 • Kan bruges af både børn og voksne

Grunde til at købe

 • Kræver lidt vedligeholdelse
 • Effektiv affjedring
 • God pris
 • God til små børn

Grunde til at undgå

 • Ingen vejledning på dansk

Berg Favorit 430 InGround er en moderne trampolin med alle sikkerhedsforanstaltninger. Selve trampolinen er som andre kvalitetstrampoliner stærk og stabil samt bygget til nedgravning, men den har også ekstra fordele tilpasset til små børn.

Berg Favorit 430 InGround vs. markedet

Med hensyn til brugervenlighed bedømmer Pricerunner trampolinen i forhold til, hvor let den er at montere. Her scorer modellen højt, og eksperterne udtaler, at monteringen er ”forholdsvis ukompliceret”.

Kvalitet og design vurderer de ud fra, hvor gode materialerne er. Eksperternes opsummering af trampolinen er følgende: ”Favorit er en flot kvalitetstrampolin fra Berg i Nederlandene og bliver bedst i test takket være kombinationen af byggekvalitet, sikkerhed og ydeevne til en rigtig god pris”.

Mere om Berg Favorit 430 InGround Trampolin

Detaljer

 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Højde: 20 cm
 • Diameter: 430 cm
 • Kantpude (bredde): 38 cm
 • Sikkerhedsnet medfølger *
 • type *: In-Ground

Favorit 430 InGround er bygget med kvalitet in mente og designet på en måde, så den specifikt henvender sig til børn. Kvaliteten og designet gør sig gældende ud fra to specifikke områder:

 • Eksklusiv kantbeskyttelse
 • Høj sikkerhed

Trampolinen leveres med et net til undersiden, så dine børn kan lege selv med små bolde, uden at de falder ned under trampolinen. Der er dertil en eksklusiv kantbeskyttelse. 

Modellen er kåret som bedst i test i en kvalitetstest udarbejdet af Pricerunner, der i alt opstillede 4 kriterier:

 1. Brugervenlighed
 2. Sikkerhed 
 3. Kvalitet og design 
 4. Service

Testen blev udarbejdet på den måde, som trampolinen er beregnet til at blive brugt på. Derfor giver testen en realistisk og troværdig bedømmelse af produktet.

Velegnet til:

Favorit 430 er både for store som små og adskiller sig fra andre gode trampoliner på markedet med sin høje brugervenlighed og kvalitet.

Bedste havetrampolin til teenagere og voksne test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Salta Royal Baseground
trampolin til haven i jordhøjde

Dagens bedste priser og tilbud på Salta Royal Baseground:

 • Specielt udviklet Air Performance System
 • Udstyret med stabile og robuste paneler
 • Integreres fuldt ud i haven

Grunde til at købe

 • Høj maks. brugervægt
 • Rummelig hoppeflade
 • Behagelig at bruge
 • Let at samle

Grunde til at undgå

 • Leveres uden sikkerhedsnet

Salta Royal Baseground monteres i højde med din græsplæne og er dermed fuldt integreret med din have, hvilket både udseende- og sikkerhedsmæssigt er optimalt.

 

Mere om Salta Royal Baseground

Detaljer

 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Højde: 3 cm
 • Diameter: 427 cm
 • Kantpude (bredde): 43 cm
 • type *: In-Ground

shopping.coop.dk er den nummer 1 over de mest populære i kategorien og beskrives på følgende måde: “Ultimativ hoppeoplevelse – Lydsvag – Absolut topkvalitet”.

Hos homeshop.dk er den ligeledes populær og tilmed den mest solgte i kategorien.

Med en maksimum brugervægt på 120 kg er den velegnet til både større børn og langt de fleste voksne.

Air Perfomance Systemet gør, at luftstrømmen optimeres, hvilket er vigtigt for nedgravede trampoliner for at forbedre hoppeoplevelsen samt gøre den mere lydsvag.

For at give trampolinen et stabilt fundament, er den udvendigt udstyret med paneler og for at undgå rust, er metalrammerne dobbeltgalvaniserede og påført en sort belægning.

Trampolinens kantmåtte er bredere i forhold til standard-trampoliner, hvilket giver ekstra beskyttelse. Kantmåttens netsystem sikrer dertil, at børn ikke kan komme i kontakt med fjedrene.

Bedste valg for hele familien test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Salta Comfort Edition Inground Trampolin
sikre springoplevelser for alle

 • 4,7/5 stjerner på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Salta Comfort Edition Inground Trampolin:

 • Udviklet i henhold til de seneste standarder
 • Dobbelt lynlås på nettet giver god sikkerhed
 • Blødt, finmasket net

Grunde til at købe

 • Ideel legeplads for børn i alle aldre
 • Holdbar og robust
 • Rummeligt springområde
 • Let at komme op på

Grunde til at undgå

 • Vejledningen kunne være mere klar

SALTA Comfort Edition stikker ikke mere end 20 cm op over græsplænen, og derfor er det nemt for især børn at komme op og gå i gang med at hoppe. Sikkerhedsnet er desuden inkluderet. Trampolinens fine design får den til at passe ind i de fleste haver, og den er udviklet i henhold til nye strenge krav.

Mere om Salta Comfort Edition Inground Trampolin

Detaljer

 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Højde: 20 cm
 • Diameter: 396 cm
 • Kantpude (bredde): 34 cm
 • Sikkerhedsnet medfølger *
 • type *: In-Ground

Trampolinen fra SALTA ligger pænt blandt de mest populære i kategorien hos fitshop.dk, der især bemærker den høje kvalitet i forhold til den fornuftige pris.

Den maksimale brugervægt på 120 kg gør den velegnet til både børn og voksne, der ønsker at styrke musklerne og få trænet koordinationsevnerne på en sjov måde.

Det medfølgende sikkerhedsnet holdes stramt ved hjælp af en stålring, og den galvaniserede stålramme er påført en sort, blank belægning for lang holdbarhed.

Trampolinens sikkerhedsnet er desuden forsynet med en dobbeltsidet lynlås, der sikrer nem adgang.

Bedste valg til enhver have test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Berg FlatGround Champion
helt flad og rund trampolin til nedgravning

 • 4,7/5 stjerner på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Berg FlatGround Champion:

 • Designet med den unikke BERG Airflow-dug
 • Særlige støjreducerende stropper
 • Passer perfekt ind i haven

Grunde til at købe

 • Let at samle og opstille
 • Fås med både grøn og grå kantpolstring
 • Kan bruges af både børn og voksne

Grunde til at undgå

 • Lavere maks. brugervægt end andre modeller

Berg FlatGround Champion kan graves ned i samme plan som græsplænen og er derfor en diskret løsning. Trampolinen er desuden en del af Champion-serien, hvilket betyder, at den både kan bruges af børn og voksne med en vægt fra 20 kg og opefter.

Mere om Berg FlatGround Champion

Detaljer

 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Højde: 3 cm
 • Diameter: 330 cm
 • Kantpude (bredde): 41 cm
 • type *: In-Ground

FlatGround Champion er en ny model fra Berg og er et godt valg for dig, der ønsker en diskret og tæt-på-usynlig løsning. Du får alle de gode egenskaber fra Champion-trampolinen i kombination med et stel, der kan graves helt ned, så haven fremstår pæn og ryddelig.

Modellen har en tyk kantbeskyttelse på 30 mm, der samtidig måler 41 cm i bredden, som er nok til at dække både ramme og fjedre, så ben og fødder ikke kan komme i klemme. Under kantbeskyttelsen sidder Twinspring Gold-fjedrene monteret. Alle fjedre er rustbeskyttet.

Rammen er galvaniseret og sortlakeret, så den ligeledes er beskyttet mod rust.

Velegnet til:

Små og store børn fra 20-100 kg. Opspringet er jævnt og mere dynamisk, som betyder, at du opnår en bedre højde end på trampoliner med et mere fast opspring.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Bedste valg for avancerede brugere test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Berg Ultim Elite FlatGround 500
den ultimative trampolin til nedgravning

Dagens bedste priser og tilbud på Berg Ultim Elite FlatGround 500:

 • Specielt designet til at øve tricks
 • Unik AeroWall til avancerede spring
 • Stærke syninger

Grunde til at købe

 • Stort springområde
 • Kantpolstring af høj kvalitet
 • Fås også i sort med blåt/hvidt mønster
 • Stilfuldt look

Grunde til at undgå

 • Høj prisklasse

Berg Ultim Elite FlatGround 500 er en stor firkantet trampolin på 500 x 300 cm til dig, der vil hoppe højt og øve forskellige tricks. Kvaliteten er den bedste, Berg har at byde på, hvilket også afspejles i prisen.

Mere om Berg Ultim Elite FlatGround 500

Detaljer

 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Højde: 4,5 cm
 • Diameter: 500 x 300 cm (ikke en rund form)
 • Kantpude (bredde): 44 cm
 • type *: In-Ground

Som navnet antyder, er trampolinen en del af Elite-serien. Derfor har den bedre kantbeskyttelse og en mere robust konstruktion samt en hoppedug, der giver et bedre opspring. FlatGround betyder, at den monteres i næsten samme niveau som græsplænen, så den ikke stikker op. FlatGround-trampoliner er det bedste valg for dig, der ønsker en diskret trampolin til nedgravning.

Selvom Ultim Elite primært er egnet til større børn og voksne, kan den også bruges af mindre børn med en vægt på 20 kg og derover, da opspringet er dynamisk og blødt.

Kantbeskyttelsen har Elite polstring og er 44 cm bred og 45 mm tyk.

Hoppedugen er en AirFlow-dug, der lader mere luft passere under hop, så du får mindre modstand, hvilket giver højere hop.

Stålrammen er både zinkbelagt og pulverlakeret i sort, så den er beskyttet mod rust.

Velegnet til:

Børn, større børn samt voksne kan alle få glæde af Ultim Elite, som har et godt og dynamisk opspring, der giver høje hop og mulighed for at øve tricks.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte trampoliner til nedgravning

Se hele tabellen

Se 0 tidligere anmeldte produkter

FAQ

Hvilke nedgravede trampoliner er de bedste på markedet?
JumpMaster 430 InGround er kåret til “Bedste valg” hos Abilica.dk, der er en af de førende forhandlere af sportsudstyr og træningstilbehør i Danmark. Den populære Salta Royal Baseground Sport Trampoline er også et hit blandt kunderne og har generelt fået gode anmeldelser.
Hvordan vælger jeg den rigtige trampolin?
Der er flere ting, du bør overveje, når du skal vælge en trampolin. Hvor stor en trampolin har du plads til? Skal den være nedgravet eller på ben? Hvad er dit budget? Efter du har gjort dig de tanker, kan du læse anmeldelser på nettet eller spørge til råds hos forhandlerne.
Er nedgravede trampoliner mere sikre?
Som udgangspunkt er en nedgravet trampolin mere sikker end en trampolin på ben, da der ikke er ligeså langt til jorden. Det er dog vigtigt altid at benytte trampoliner på en forsvarlig måde.
Er en rund eller rektangulær trampolin bedst?
En rektangulær trampolin er bedst egnet til tekniske og høje spring, da der er kortere afstand mellem fjedrene. Til gengæld er en rund trampolin mere sikker, da det er sværere at falde ud over kanten. En rektangulær trampolin er beregnet til 1-2 personer, hvor man på en rund kan være flere.

Sådan installerer du en trampolin til nedgravning

Det behøver ikke være svært at installere en nedgravet trampolin, hvis du gør det rigtigt i første omgang. Hvis du ikke har noget imod at smøge ærmerne op og tage fat, når der skal graves, er det overstået på 1-2 dage.

Det første, du skal gøre, er, at samle rammen til trampolinen. På den måde ved du, hvad du kan grave efter. Start med at grave langs rammen, så du danner en ring. Derefter kan du nemt grave resten af hullet og sikre, at det bliver helt rundt og i den rette størrelse.

Du kan også sætte en pløk i midten og trække en snor i den radius, din trampolin har, hvorefter du går en tur hele vejen rundt med snoren spændt helt ud. På den måde kan du ridse langs plænen, så du ender med en cirkel.

Herunder kan du se, hvordan en Berg InGround Favorit trampolin installeres korrekt:

Derfor skal du ikke købe en billig trampolin

En trampolin er et redskab til fysisk udfoldelse og som med andre redskaber i samme kategori, er det vigtigt, at materialerne er i orden. Eksempelvis skal hoppedugen helst være kraftig, rammen og svejsningerne kraftige og pæne og beskyttelseskanten blød og robust på samme tid.

Herunder får du vores 4 vigtigste grunde til, at du bør fravælge en billig trampolin:

 1. Mangelfuld sikkerhed. Billige trampoliner har typisk ingen, eller kun en tynd, kantbeskyttelse, som primært er der for synets skyld. Skulle et barn eller en voksen være så uheldig at slå en fod, et ben eller hovedet mod kanten, er der ikke meget til at afbøde slaget. De dyrere trampoliner fra eksempelvis Berg eller Salta har en tykkere kantbeskyttelse, som afbøder en del af slaget.
 2. Dårlig konstruktion. Billige trampoliner serieproduceres typisk på store fabrikker i Asien, hvor produktionsstandarden og kvalitetskontrollen er lav eller decideret mangelfuld. Derfor kan du risikere, at alt fra svejsninger til hoppeduge ender med at give efter, hvilket kan føre til ulykker.
 3. Ingen eller mangelfuld vejrbeskyttelse. Der springes ofte over hvor gærdet er lavest på de billige trampoliner, og derfor risikerer du at stå med en trampolin, som er lige til at smide ud efter få år. Hoppedugen er måske ikke UV-beskyttet og mørner i solen, og der samler sig rust omkring svejsninger og andre essentielle dele af stålrammen.
 4. Ingen reservedele. Billige trampoliner sælges typisk fra lavprisvarehuse og byggemarkeder, som tager et bestemt parti hjem, hvorefter der ikke ydes nævneværdig service på dem. Hvis hoppedugen giver efter, eller du mister et par skruer eller lignende, er der typisk ingen hjælp at hente. Til Berg trampolinerne kan du købe en ny hoppedug eller andre dele, hvis de går i stykker.

For en trampolin til nedgravning er det særligt vigtigt, at du vælger en model, som er ordentligt rustbeskyttet.

Havetrampolinen er omgivet af fugt døgnet rundt, da der ikke kan trænge luft eller sollys ned til rammen, der er nedsunket i jorden. Bergs trampoliner til nedgravning har en ramme af stål, som er behandlet mod rust både indvendigt og udvendigt.

Hvad er en nedgravet trampolin?

En nedgravet trampolin er en nedgravningstrampolin, der er indlejret i jorden. Trampolinen er designet til at sidde i en uddybning, der er gravet ned i jorden, således at den øverste del af trampolinen er i plan med jorden, når den er i brug.

Den nedgravede trampolin har nogle fordele i forhold til en traditionel fritstående trampolin. For det første kan den nedgravede trampolin nemt integreres i din baghave og giver et mere strømlinet og æstetisk tiltalende udseende. For det andet er den nedgravede trampolin også mere sikker, fordi hopperen har mindre afstand til jorden, og dermed er der mindre risiko for skader ved fald. Endelig er det også nemmere at gå til og fra trampolinen, da man ikke behøver at klatre op og ned på en højere platform.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Best-in-test.se

Bäst-i-Test.se er en forbrugerside, der er tilgængelig i Danmark, Norge og Sverige. Hjemmesiden står bag rigtig mange tests af forskellige produkter, som forbrugere kan se resultaterne af på websiden.

Vi har valgt at citere Bäst-i-Test.se, fordi deres eksperter har testet og vurderet Berg InGround Favorit. Her bliver trampolinen kåret til ”Bedst i test” med en score på 5/5 stjerner, og modellen får en meget positiv vurdering.

Testpanelet roser blandt andet Berg InGround Favorit for den gode kombination af sikkerhed, byggekvalitet og ydeevne, som du får til en rigtig fornuftig pris.

Testen er opdateret: marts 2021
Du kan se testen her

Testfakta.se

Testfakta.se er en uafhængig testside, der har til formål at hjælpe for brugere til at vælge de rigtige produkter. Det gør eksperterne ved at levere tests af udvalgte produkter og på den måde vise forbrugerne vigtige forskelle.

Testfakta.se har testet og vurderet Berg InGround Champion, og der er blevet kigget på parametre som trampolineffekt, kantbeskyttelse og kvalitet. Trampolinen bliver kåret til ”Bedst i test” af eksperterne og scorer især højt på parameteret trampolineffekt og fjedrenes udholdenhed, hvor den får ratingen 5,0. Samlet set scorer Berg InGround Champion den højeste rating på 4,4 ud af syv forskellige modeller.

Testen er udført den: 12. juli 2008
Du kan se testen her

StudsexpertenSE

StudsexpertenSE er en svensk forhandler af trampoliner, som også har en kanal på Youtube. Her kan du finde videoer om deres butik, tests af trampoliner og meget mere.

Den svenske Youtube-kanal har testet Berg InGround Champion, som bliver kåret til testvinder. Trampolinen er blevet testet på holdbarhed, hoppeegenskaber og sikkerhed, og den får en meget positiv anmeldelse, fordi den præsterer godt i testen. Modellen ender med at være vinder af testen.

Testen er udført den: 30. november 2011
Du kan se testen her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme