Trampoliner er ofte en dyr investering, og selv de bedste modeller kan gå i stykker med tiden. Det gælder selvfølgelig også for Berg trampoliner, men her har du dog mulighed for at købe nye reservedele så du selv kan reparere den. Der findes også forskelligt tilbehør, som eksempelvis kan være nyttigt til sikring af trampolinen.

I denne artikel tager vi et nærmere kig på de mest gængse reservedele og anbefalede tilbehør til Berg trampoliner.

Berg trampolin reservedele

  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
  • Levering: 1-2 hverdage

Du kan stort set udskifte alle vitale dele på din Berg trampolin, da der findes et godt udvalg af nye reservedele. Herunder har vi samlet de mest gængse reservedele, som du med tiden kan få brug for:

Hoppedug (til Favorit- og Champion modellerne)

BERG Favorit hoppedug

En af trampolinens mest udsatte elementer er hoppedugen, da den er i direkte berøring med såvel hoppende børn som voksne. Den skal med andre ord stå model til lidt af hvert, og med tiden kan den blive slidt. Du kan selvfølgelig også være uheldig at en beklædningsgenstand, eksempelvis en knap eller lynlås, laver revner i hoppedugen.

Det kan derfor være rart at vide at der til Berg trampoliner findes hoppeduge til både Favorit- og Champion modellerne, som er de ubestridt mest populære trampoliner fra den hollandske legetøjsproducent.

Find hoppedug til Berg Favorit trampolin her

Find hoppedug til Berg Champion trampolin her

Kantpolstring (til Favorit- og Champion modellerne)

BERG kantpolstring

Kantpolstringen er måske ikke lige så udsat som selve hoppedugen, men med tiden kan den mørne og få revner. Det kan således være en god idé at udskifte denne, så du ikke går på kompromis med sikkerheden når du eller dine børn hopper på Berg trampolinen.

Kantpolstringen er en smule dyr, men det er normalt ikke en del der kræver udskiftning ofte.

Find kantpolstring til Berg Favorit trampolin her

Find kantpolstring til Berg Champion trampolin her

Fjedre (til Favorit- og Champion modellerne)

 

Berg fjeder

Fjedrene er et vitalt element i enhver trampolin, og dermed også i Berg trampolinerne. Og selvom fjedrene i Berg trampolinerne er behandlede til at tåle vind og vejr, kan de med tiden blive “trætte”. Du kan selvfølgelig også være uheldig og komme til at ødelægge en af fjedrene, og så er du nødt til at skaffe en ny.

Fjedre kan købes enkeltvis eller i pakker med flere styk til en lavere pris, og de er ikke specielt dyre.

Find fjedre til Berg Favorit trampolin her

Find fjedre til Berg Champion trampolin her

Berg trampolin tilbehør

Med det rette tilbehør kan du opgradere din Berg trampolin, så den bliver nemmere eller mere sikker at bruge. Der findes også tilbehør som sikrer den mod at blæse væk, samt tilbehør der øger holdbarheden på hoppedugen og kantbeskyttelsen. Herunder har vi samlet det bedste tilbehør, som vi anbefaler til din Berg trampolin:

Forankringssæt (til alle Berg trampoliner med ben)

BERG Forankringssæt

Et forankringssæt kan være en god og nødvendig investering, hvis du vil sikre din trampolin mod at blæse væk. Berg trampolinerne har godt nok en lidt højere vægt end de billigere trampoliner, men alligevel kan de ved kraftig blæst blive revet med og lave ravage i din eller naboens have.

Har du en Berg trampolin med ben, er det derfor en rigtig god idé at sikre den med et forankringssæt. Det består af 4 jordspyd med tilhørende remme, der fastgøres til rammen og holder trampolinen sikkert på plads.

Find forankringssættet til Berg trampoliner her

Stige (til alle slags Berg trampoliner med ben)

 

BERG stige str M

Det kan for mindre børn være besværligt at komme op på den store Berg trampolin, da der næsten er en meter op til hoppedugen. Derfor kan en stige være en god investering, så det bliver nemmere at komme op på trampolinen.

Stiger fås i flere størrelser, der passer til både store og små Berg trampoliner.

Find stige til alle Favorit- og Champion modeller her

Find stige til Talent 300 her

Cover (til alle Berg trampoliner)

 

BERG basic cover

Det danske klima er hårdt ved trampolinens materialer. Det gælder både om sommeren hvor sol, vind og regn slider på hoppedugen, men også om vinteren hvor både sne og kraftige storme er særligt slidsomme for din Berg trampolin.

Et cover er derfor en god investering, da det beskytter trampolinens vitale dele mod klimaets forskellige elementer.

Covers fås til alle typer Berg trampoliner, og koster fra kun få hundrede kroner og op til 6-700 kroner for de største modeller.

Find covers til alle Berg trampoliner her

Sikkerhedsnet (til Favorit- og Champion modellerne)

 

BERG Grand Favorit

Sikkerhedsnettet følger som standard med til alle trampoliner med ben, mens det skal tilkøbes til modeller til nedgravning.

I de fleste tilfælde er det således ikke nødvendigt at investere i et sikkerhedsnet til at starte med, men går det i stykker har du mulighed for at købe et nyt. Til nedgravnings-trampolinerne er det desuden en god idé at overveje et sikkerhedsnet, især hvis trampolinen bruges af mindre børn. Det er alt andet lige mindre skadeligt at falde på hoppedugen, end på jorden.

Find sikkerhedsnet Berg Favorit- og Champion trampoliner her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar