Med et fodboldmål i haven er der dømt timevis af sjov for både børn og voksne. Det er den perfekte gaveidé til alle børn og barnlige sjæle, der vil elske de mange nye muligheder for sjov og leg et fodboldmål giver.

I denne artikel har vi taget et kig på nogle af de bedste og mest populære fodboldmål på markedet. Vi har samlet alle størrelser lige her, så du kan blive inspireret og finde et godt fodboldmål til netop din have.

Se alle 12 fodboldmål herunder:

Hudora Pro Tech 240 – fodboldmål med skumpolstring på stolperne


Hudora Pro Tech 240. Klik på billedet og se mere.
Velegnet til: Børn i alle aldre, men især børn der gerne vil øve forsvar.

Det kan vi lide: Hudora er en tysk producent af legeredskaber til børn og voksne, og de kendes blandt andet på den gode kvalitet. Pro Tech 240-fodboldmålet er selvfølgelig ingen undtagelse, og her får du endda en ekstra dimension af beskyttelse i form af skumpolstringen omkring stolper og overlægger. Dermed er dit barn ekstra godt beskyttet, hvilket især er nyttigt ved målmandstræning.

Om: Hudora Pro Tech 240 er et mellemstort fodboldmål til haven. Det er sortlakeret og har en konstruktion af stål, hvilket betyder at det er let at flytte rundt på og transportere. Til fodboldmålet medfølger desuden polstring til såvel stolper som overlægger, så du eller dit barn slipper for buler når bolden forsøges reddet. Pro Tech 240 måler 160 centimeter i højden, 240 centimeter i bredden og 85 centimeter i dybden.

Fodboldmålets konstruktion består af en stålramme med en diameter på 32 millimeter. På denne ramme er monteret et sort net med fine masker, som er fremstillet af polyethylen. Af samme grund er vægten helt nede på kun 12,5 kilo, så det nemt kan flyttes rundt i haven efter behov.

Det anbefales altid at fastgøre dette fodboldmål med de 6 medfølgende pløkker, for at øge stabiliteten og sikre det mod at vælte.

Detaljer:

 • Mål: H160 x B240 x D85 cm.
 • Materialer: Stål
 • Præcisionsnet medfølger: Nej

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Homegoal Mini – fodboldmål til junior


Homegoal-Mini-Fodboldmaal-til-haven
Homegoal Mini. Klik på billedet og se mere.
Velegnet til: Små fodboldspillere på 4-8 år, der gerne vil spille bold i haven.

Det kan vi lide: Homegoal er et dansk produceret fodboldmål, og kvaliteten er på et højt niveau. På trods af dette er prisen faktisk yderst fornuftig, så her får du et ganske godt og solidt fodboldmål til den spirende fodboldspiller. Med en størrelse på 150 x 120 centimeter er der lagt op til masser af sjov for de mindre børn.

Om: Homegoal fremstiller en række fodboldmål i Danmark, og Mini-fodboldmålet er ét af dem. Det passer fint ind i haven, og med en bredde på 150 centimeter samt højde på 120 centimeter, er det et ideelt valg til de små fodboldspillere på mellem 4 og 8 år.

Fodboldmålet er opbygget af en træramme, hvorpå et 3 millimeter tykt net er monteret. Det er allerede hvidmalet fra fabrikken, så du skal ikke selv gøre noget efter at have modtaget det. Du kan herudover også vælge mellem en umalet variant hvor træet blot er imprægneret, samt en sortmalet variant. Fordelen ved at vælge et hvidmalet fodboldmål, er naturligvis at det er nemmere at se på solrige dage.

Selve konstruktionen består af træ med en tykkelse på 39 x 70 millimeter, og fodboldmålet vejer i alt 13 kilo.

Detaljer:

 • Mål: H120 x B150 x D70 cm.
 • Materialer: Hvidmalet træ
 • Præcisionsnet medfølger: Nej

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Homegoal XL – stort fodboldmål til rigtige kampe


Homegoal-XL-fodboldmaal
Homegoal XL. Klik på billedet og se mere.
Velegnet til: Store fodboldspillere fra 10-12 år og opefter.

Det kan vi lide: Homegoal XL er et stort fodboldmål med en størrelse på 200 x 300 centimeter, hvilket giver mulighed for at tage en rask fodboldkamp med/mod hele nabolaget. Med to af disse mål bliver haven forvandlet til en rigtig fodboldbane, hvor børn kan boltre sig og brænde krudt af med fodbolden. Fodboldmålet har en robust konstruktion bestående af stolper på 70 x 70 millimeter, og det er således ganske solidt og holdbart. Et rigtig godt valg til både børn og voksne, der gerne vil spille fodbold i haven.

Om: Homegoal XL er et stort fodboldmål, som gør det muligt for selv større børn og voksne at blive udfordrede. Det er opbygget af en solid træramme bestående af 70 x 70 millimeter tykke stolper, hvorpå et 3 millimeter tykt net er monteret.

Fodboldmålet er fra fabrikken malet hvidt, hvilket betyder at du ikke selv skal sørge for dette. Du skal blot samle det, og så kan du gå igang med at spille fodbold i haven.

Størrelsen på Homegoal XL er på 200 x 300 centimeter, og det er 100 centimeter dybt. Vægten er på 52 kilo, så her er det bedst at være mere end én person når det skal flyttes.

Detaljer:

 • Mål: H200 x B300 x D100 cm.
 • Materialer: Hvidmalet træ
 • Præcisionsnet medfølger: Nej

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

EXIT Maestro – Mål med robust forankringssystem og træningsskærm


EXIT Maestro – Mål med robust forankringssystem og træningsskærmVelegnet til: Mindre til mellemstore børn og voksne, som er til fodboldkampe eller skudtræning i hjemme baghaven.

Det kan vi lide: Maestro-målet fra EXIT er et mellemstort mål, og derfor har det en god størrelse til en lille fodboldkamp derhjemme, men der er stadig plads til det i de fleste haver. Målet kommer med en træningsskærm, der kan sættes på, når skudpræcisionen skal trænes på egen hånd.

Om: EXITs Maestro-mål har et særligt forankringssystem med jordspyd, der gør, at målet står solidt plantet på græsplænen i baghaven. Samtidig er det let af flytte, hvis der for eksempel skal slås græs eller gøres plads til en havefest.

Målet er fremstillet i galvaniseret og senere pulverlakeret stålrør med en diameter på 38 millimeter. Dermed får man en ekstra stærk konstruktion i rammen, som selvfølgelig betyder et mere holdbart mål. Den sorte farve på målet kan desuden virke mindre fremtrædende i baghaven end for eksempel et hvidt mål. 

Maestro-målet vejer 17 kg. Det har en højde på 120 centimeter, en bredde på 180 centimeter, og så er det 60 centimeter dybt.

Detaljer:

 • Mål: H120 x B180 x D60 cm.
 • Materialer: Pulverlakeret stål.
 • Præcisionsnet medfølger: Ja.

i samarbejde med PriceRunner

Nordic Play Micro – lille fodboldmål af træ


Nordic-Play-Micro-Fodboldmaal
Nordic Play Micro. Klik på billedet og se mere.
Velegnet til: Små fodboldspillere på 2-6 år, der gerne vil spille bold i haven.

Det kan vi lide: Nordic Play Micro er det perfekte lille fodboldmål til de mindste, der elsker at udfolde sig med en bold. Her kan alle være med, og fodboldmålet står stabilt da det er lavet af træ. Ydermere er det allerede hvidmalet, så du ikke skal foretage dig yderligere for at beskytte træet. På trods af dette fås fodboldmålet til en meget fornuftig pris på nettet.

Om: Nordic Play er en serie af udendørs legeartikler fra NSH Nordic, en dansk virksomhed placeret i det jyske. Blandt deres spændende legeartikler til haven er dette fodboldmål, som egner sig til børn fra cirka 2 år og opefter. Det er fremstillet af træ som efterfølgende er hvidmalet, og det påmonterede net er desuden UV-resistent. Det betyder at det holder længe uden at mørne, hvilket er en fordel da fodboldmål som regel står i haven året rundt.

Fodboldmålet fra Nordic Play måler små 127 centimeter i bredden, 86 centimeter i højden og 65 centimeter i dybden, hvilket betyder at det er kompakt og velegnet til mindre børn. Større børn kan dog også have glæde af dette fodboldmål, eksempelvis hvis haven ikke er så stor og de gerne vil øve præcisionsskud og lignende.

Nettets maskestørrelse er på 10 x 10 centimeter, hvilket er det samme som på større fodboldmål. Alle træelementer har fået hvid maling, hvilket betyder at du ikke skal foretage dig yderligere for at beskytte træet. Du kan dog med fordel på et senere tidspunkt give det en frisk omgang maling, så det holder længere.

Detaljer:

 • Mål: H86 x B127 x D65 cm.
 • Materialer: Hvidmalet træ
 • Præcisionsnet medfølger: Nej

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Plus 18631-1 – stort 3 meter bredt fodboldmål af træ


Plus-18631-1-fodboldmaal
Plus 18631-1. Klik på billedet og se mere.
Velegnet til: Store børn og voksne, der gerne vil spille fodboldkampe og øve skud med venner og familie.

Det kan vi lide: Plus 18631-1 er et stort fodboldmål til haven. Det har den perfekte størrelse til de mere seriøse fodboldkampe, hvor større hold spiller mod hinanden. Det kan være i den store have eller på et fælles areal ved bolig-  eller grundejerforeningen, hvor dette fodboldmål passer perfekt ind på et stort grønt areal. Ydermere er prisen også ganske fornuftig, på trods af at fodboldmålet fremstår robust i holdbare materialer.

Om: Dette store fodboldmål er lavet til brug i større haver eller på fællesområdet, hvor boldspil ofte er en del af hverdagen blandt både børn og voksne. Fodboldmålet er 3 meter bredt og 2 meter højt, samt 96 centimeter dybt. Det er således en god idé at sikre det med enten jordankre eller blot lægge det ned når det ikke bruges, så eventuelle ulykker kan forebygges bedst muligt.

Fodboldmålets konstruktion består delvist af trykimprægneret træ og metal, som er samlet for at det skal kunne stå så stabilt som muligt. Der medfølger alle nødvendige skruer, bolte og lignende, til samling af målet.

Det medfølgende net har en maskestørrelse på 10 x 10 centimeter, og der kan tilkøbes et ekstra net hvis det en dag går i stykker.

Detaljer:

 • Mål: H200 x B300 x D96 cm.
 • Materialer: Trykimprægneret træ og metal
 • Præcisionsnet medfølger: Nej

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bestplay 150×100 cm. – lille fodboldmål med præcisionsdug


Bestplay-150x200-fodboldmaal-til-haven
Bestplay 150×100 cm. Klik på billedet og se mere.
Velegnet til: Mindre børn, der gerne vil spille fodbold og øve lidt præcisionsskydning.

Det kan vi lide: Dette Bestplay fodboldmål er perfekt til mindre børn, der både vil spille fodbold med vennerne og øve præcisionsskud. Det er nemlig både robust og flot, og så medfølger der en præcisionsdug så både børn og barnlige sjæle kan more sig med at forsøge at ramme de små huller i dugen. Det er en god måde at træne præcisionen på, og sjovt for både mindre og større børn.

Om: Det lille Bestplay fodboldmål er velegnet til haven, hvor det hverken optager meget plads eller gør noget synderligt væsen af sig. Det er nemlig fremstillet af galvaniseret stål som er sortlakeret, hvilket får det til at fremstå stilrent og diskret.

Konstruktionen af fodboldmålet består foran af en stålramme med en tykkelse på 6 x 3 centimeter, og bagtil af stålrør med en diameter på 3,2 centimeter. Alle ståldele er selvfølgelig galvaniserede, så de modstår rust og holder i mange år.

Med til fodboldmålet medfølger en præcisionsdug, så du i haven kan øve præcisionsskud. Der er to huller i dugen i forskellige højder, så der kan trænes flere forskellige typer skud. Til målet får du også jordspyd, som det anbefales at bruge for at opnå en endnu bedre stabilitet.

Detaljer:

 • Mål: H100 x B150 cm.
 • Materialer: Galvaniseret stål
 • Præcisionsnet medfølger: Ja (2 huller)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hudora Stadium – stort fodboldmål i stål med polyesterovertræk


Hudora-Stadium-Fodboldmaal-til-haven
Hudora Stadium. Klik på billedet og se mere.
Velegnet til: Større børn og voksne, der ønsker et robust og vedligeholdelsesfrit fodboldmål i stål.

Det kan vi lide: Hudora Stadium er et stort og flot fodboldmål, som kan bruges af både børn og voksne. Det er både robust og vedligeholdelsesfrit, og til målet får du et funktionelt polyester-overtræk som gør fodboldmålet synligt i al slags vejr. Da det måler 200 centimeter i højden og 300 centimeter i bredden, kræves der en stor have til målet. Men det er det hele værd, når rigtige fodboldkampe kan spilles sammen med venner og familie.

Om: Hudora Stadium er et stort fodboldmål til haven, hvor der er plads til at udfolde sig. Fodboldmålet er 200 centimeter højt og 300 centimeter bredt, hvilket gør det muligt at spille nogle gode fodboldkampe med familien og vennerne.

Konstruktionen er af stål, hvilket betyder at fodboldmålet holder i mange år uden nogen form for vedligeholdelse. Frontkonstruktionen består af en kvadratisk ramme med en tykkelse på 60 x 30 millimeter, mens bagstiverne har en diameter på henholdsvis 38 og 32 millimeter. Nettet er af polyethylen.

Til både stolper og overlægger medfølger et sort-hvidt overtræk af polyester, som gør fodboldmålet synligt i haven. Det betyder at det bliver nemmere at spille fodbold i al slags vejr, da det sort-hvide mønster er nemt at se på alle afstande. I pakken findes også 7 pløkker, som bruges til fastgørelse af fodboldmålet mod underlaget. Det anbefales altid at bruge alle 7 pløkker, så fodboldmålet står stabilt i haven.

Detaljer:

 • Mål: H200 x B300 x D90 cm.
 • Materialer: Stål
 • Præcisionsnet medfølger: Nej

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

My Hood Munich – mellemstort fodboldmål med præcisionsdug


My-Hood-Munich-Fodboldmaal-til-haven
My Hood Munich. Klik på billedet og se mere.
Velegnet til: Mindre og mellemstore børn, der gerne vil spille fodboldkampe eller øve skud.

Det kan vi lide: My Hood Munich er et fint og billigt fodboldmål til mindre og mellemstore børn. Det kan bruges til små fodboldkampe og træning af skud, hvor man skiftes til at stå på mål. Fodboldmålet leveres desuden med en præcisionsdug, så boldøjet kan trænes hjemme i haven. Munich er desuden sortlakeret, så det står flot hjemme i haven eller indkørslen.

Om: My Hood Munich er et lille og billigt fodboldmål til haven, som er velegnet til både mindre og mellemstore børn. Det er konstrueret af stålrør med en diameter på 38 millimeter, og disse er sortlakerede for et pænt og diskret udseende. På fodboldmålet r monteret et finmasket sort net, og der medfølger desuden en præcisionsdug til skudtræning.

Fodboldmålet vejer i sig selv 12 kilo, og stålrørene har en godstykkelse på 1,5 millimeter. Det anbefales selvfølgelig at bruge de medfølgende jordspyd til fastgørelse af fodboldmålet, så det står sikkert og stabilt i haven.

My Hood Munich måler 120 centimeter i højden, 180 centimeter i bredden og 60 centimeter i dybden. Det kan således fint stå i selv den mindre have, hvor der kan øves målskydning og forsvar sammen med et par venner.

Detaljer:

 • Mål: H120 x B180 x D60 cm.
 • Materialer: Galvaniseret stål
 • Præcisionsnet medfølger: Ja

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

My Hood Goal – stort og let fodboldmål i plastik


My-Hood-Goal-Fodboldmaal-til-haven
My Hood Goal. Klik på billedet og se mere.
Velegnet til: Husstanden, der ønsker et let fodboldmål i plastik med præcisionsdug.

Det kan vi lide: Hvis du er ude efter et billigt og let fodboldmål til haven, er My Hood Goal det rette valg. Det er lavet af plastik og tåler derfor al slags vejr, hvilket er en fordel i vores lunefulde klima. Derudover er det særdeles billigt i anskaffelse, så har kan alle være med. På trods af prisen har det en rigtig god størrelse, så både børn og voksne får glæde af det. Og med den medfølgende præcisionsdug kan der også øves forskellige typer skud på mål.

Om: My Hood Goal er et billigt og let fodboldmål af plastik. Det er hvidt og har ligeledes hvidt net monteret, hvorved det fremstår synligt i den grønne have. Da fodboldmålet er af plastik, er det bedst egnet til forskellige små fodboldspil og skudtræning, men det kan også klare en fodboldkamp i ny og næ.

Fodboldmålets konstruktion består af plastikrør med en diameter på 38 millimeter, hvilket sikrer en god stabilitet. Den medfølgende præcisionsdug har i alt 6 åbninger, som henholdsvis er placeret i alle hjørner og på midten i to forskellige højder. Dermed kan du med fordel bruge dette fodboldmål til ren præcisionsskydning i haven.

Med til fodboldmålet får du også et sæt pløkker, som det anbefales at bruge til fastgørelse af målet. Dermed står det stabilt og sikkert på underlaget.

Detaljer:

 • Mål: H180 x B300 x D90 cm.
 • Materialer: Plastik
 • Præcisionsnet medfølger: Ja

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

My Hood Madrid – fodboldmål af sortlakerede stålrør


My-Hood-Madrid-fodboldmaal-til-haven
My Hood Madrid. Klik på billedet og se mere.
Velegnet til: Børn og voksne. der ønsker et stort og vedligeholdelsesfrit fodboldmål i stål.

Det kan vi lide: My Hood Madrid er et stort fodboldmål af sortlakerede stålrør. Det er velegnet til den store have, og kan bruges af såvel børn som voksne. Det er desuden populært blandt køberne, som generelt roser det for at være nemt at sætte op og i en god og robust kvalitet. Fodboldmålet fra My Hood er derfor perfekt til brug i haven, hvor det indbyder til mange timers sjov med fodbolden. Selvfølgelig medfølger der også til denne model en præcisionsdug, så du kan øve forskellige typer skud på mål.

Om: My Hood Madrid er et stort fodboldmål til haven. Det måler 200 centimeter i højden og 300 centimeter i bredden, så her er der god plads at udfolde sig på. Fodboldmålets konstruktion er desuden af stålrør med en diameter på 50 millimeter og godstykkelse på 1,5 millimeter, hvilket sikrer at fodboldmålet står stabilt.

På fodboldmålet er desuden monteret et fintmasket sort net, og foran kan den medfølgende præcisionsdug monteres hvis der skal øves skud på mål. Det er således et stort og alsidigt fodboldmål til brug i haven eller på en fodboldbane, hvor du kan slå dig løs sammen med venner eller familie.

Detaljer:

 • Mål: H200 x B300 x D90 cm.
 • Materialer: Galvaniseret stål
 • Præcisionsnet medfølger: Ja

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bestplay 300×200 cm. – stort fodboldmål med præcisionsdug


Bestplay 300×200 cm. Klik på billedet og se mere.
Velegnet til: Større børn og voksne, der gerne vil spille fodbold og øve præcisionsskydning.

Det kan vi lide: Bestplay A/S er en dansk legetøjsproducent under Moreland, og derfor kan netop denne butik sælge fodboldmålet til en meget fornuftig pris. Dette fodboldmål er velegnet til haven med god plads, da det har en højde på 200 centimeter og bredde på 300 centimeter. Med i prisen får du også en præcisionsdug, så du kan øve dig på specielle skud og i det hele taget forbedre din præcision.

Om: Dette store fodboldmål er velegnet til den store have, da det måler 200 x 300 centimeter og dermed kan bruges til fodboldkampe mellem såvel større børn som voksne. Der medfølger en præcisionsdug som ses på billedet, hvilket betyder at der kan øves forskellige præcisionsskud uden at der skal købes ekstraudstyr.

Fodboldmålet fra Bestplay er fremstillet af galvaniseret stål, som efterfølgende er pulverlakeret sort. Dermed har det et pænt og stilrent udtryk, hvilket er perfekt til den åbne villahave. Konstruktionen er lavet så den kan samles ved hjælp af et klik-system, der også gør det muligt at skulle fodboldmålet ad hvis det skal transporteres eller gemmes væk om vinteren.

Konstruktionen består af stålrør, som foran måler 6 x 3 centimeter og bagved måler 3,2 centimeter i diameter. Der medfølger jordspyd, og det anbefales at bruge disse for at opnå en højere stabilitet.

Detaljer:

 • Mål: H200 x B300 cm.
 • Materialer: Galvaniseret stål
 • Præcisionsnet medfølger: Ja (4 huller)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Læs også FODBOLDMÅL TIL HAVEN – FÅ MASSER AF SJOV MED DET RETTE UDSTYR udgivet af bedste10.dk

Se også artiklerne: Lysterapilampe test – her er de 5 bedste og sådan bruges de 

Denne side er anmeldt af: Sandra M. Henriksen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar