Når solen først begynder at kigge frem, og vi alle sammen bevæger os mod stranden, parken eller skoven, så er der en ting, der står meget højt på alles ønskeliste, og det er kolde drikke- og madvarer. Der findes ikke noget værre end lunkne øl og halvlune rugbrødsmadder. Heldigvis ligger hjælpen ligefor.

Med en ordentlig kølertaske, kan du nemlig holde din mad og drikke kølet hele dagen, men hvilken kølertaske er den bedste? For at finde ud af det har vi sammenlignet en lang række tests og anmeldelser af kølertaske. Nu kan vi præsentere en oversigt over de absolut bedste.

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Fjällräven Kånken mini cooler – klassisk design


Fjällräven Kånken mini cooler

Set til: 499,00

Køb hos Friluftsland

Testresultat 

Fjällräven Kånken mini cooler er blevet vurderet til 4,7 stjerner ud af 5 hos Pricerunner.

Om Fjällräven Kånken

Der er tale om et meget klassisk og velkendt design på denne køletaske. Den er udformet som den helt klassiske Fjällräven rygsæk, og den kommer i flere forskellige flotte farver. Køletasken er da også lavet i en størrelse, så den passer perfekt ned i en Kånken Mini, og den kan lige ligge på tværs i en standard Kånken.

Den er i stand til at holde mad- og drikkevarer enten varme eller kolde. Dens gode størrelse gør den nem lige at have med i tasken eller rygsækken, når du er på farten. Mini cooleren er også meget nem at gøre ren, da inderstoffet er nylon. I forhold til materialerne, så består størsteparten af genanvendte materialer.

Udvalgte specifikationer

 • Mærke: Fjällräven, Kånken
 • Mål: 26 x 20,5 x 9 cm
 • Vægt: 170 gram
 • Volumen: 2,5 liter
 • Materialer: nylon, skumpolstring, G-1000 Eco (65 % genanvendt polyester og 35 % økologisk bomuld
 • Med indvendig lynlåslomme
 • Med stor lynlås til det store rum
 • Fås i flere farver

Outwell Cormorant L – Vores anbefaling


Set til: 289,00

Køb hos Koeletaske.dk

Testresultater

Outwell Cormorant L har fået en del rosende ord med på vejen, og for en dedikeret kølertaske er den også noget at snakke om. På trods af den lave pris og den noget gammeldags kølefacon har den opnået 4,3 ud af 5 mulige stjerner i Googles anmeldelser, hvor brugerne blandt andet fokuserer på, hvor længe den kan holde sig kold.

Om Outwell Cormorant

Outwell Cormorant er en dedikeret kølertaske, der kan holde din mad og drikke afkølet i op til 8 timer, ved brug af et 800 ml Outwell køleelement. Tasken måler 28 x 50 x 27 cm, hvilket betyder, at der er rigtig god plads til det, du nu skal have kølet.

Kølertasken er designet med god plads til mad og drikke, og kølerummet er udstyret med 8 mm isoleringstestet skum, hvilket er med til at sikre en lang køleperiode.

Kølertasken fra Outwell, der er udstyret med en skulderstrop for let transport, har også et indbygget bestikrum, hvor der er plads til ting som glas, bestik og tallerkener, og det hele kan spændes fast, så det er let at komme til. Dette er med til at gøre Outwell Cormorant L til den ideelle køletaske til skovture eller strandture, hvor du selv medbringer frokosten.

Specifikationer

 • Størrelse: 28 x 50 x 27 cm (bredde x dybde x højde)
 • Køletid: 8 timer
 • Køletype: Via køleelement
 • Tasken har separat rum til service
 • Udstyret med indvendige lommer til køleelement eller flasker.

Outwell Petrel S – bedst til prisen


Set til: 106,00

Køb hos Koeletaske.dk

Testresultater

Har du nogensinde hørt udtrykket ”småt er godt”? Det har en række købere af Outwell Petrel S i hvert fald, for den lille kølertaske har opnået en score på 4,2 ud af 5 mulige stjerner ved en række anmeldelser på Google.

Den lille kølertaske får især ros for at være ekstremt rummelig til trods for den meget lille størrelse, der faktisk kun overgås af den endnu lavere pris.

Om Outwell Petrel S

Der er ikke tale om den ideelle kølertaske til skovturen, i hvert fald ikke, hvis du skal medbringe en stor frokost, for Outwell Petrel S er i sandhed en lille kølertaske, da den måler bare 23 x 16 x 18 cm. Det betyder, at der ikke er plads til meget mere end et par flasker vand eller en madpakke. På grund af den ekstremt lave pris, er der dog reel mulighed for, at du kan købe flere af de små tasker i stedet for at købe en stor.

Den minimalistiske kølertaske fra Outwell er designet med en lille forlomme til ekstra tilbehør, samt en netlomme inderst i låget, hvor du med fordel kan opbevare køleelementet. Kølertasken er forret med 6 mm isolerende skum, der i kombination med et 800 ml Outwell køleelement kan holde taskens indhold afkølet i op til 7 timer.

Specifikationer

 • Størrelse: 23 x 16 x 18 cm (bredde x dybde x højde)
 • Køletid: 7 timer
 • Køletype: Via køleelement
 • Udstyret med indvendig netlomme til køleelement.

FR34 kompressorkøleboks – premium valg


Set til: 4.129,00

Køb hos Daekbutikken.dk

Testresultater

Magasinet Idényt er ved en gennemgang af forskellige typer kølebokse og køletasker kommet med én meget klar anbefaling. Hvis kun det bedste er godt nok til dig, så skal du anskaffe dig en kompressor køleboks, og det forstås, når man først ser nærmere på denne FR34 kompressorkøleboks.

Lige netop denne kompressorkøleboks, er blandt de absolut bedste kølebokse på markedet, og den har sågar opnået en samlet score på 4,7 ud af 5 mulige stjerner henover 255 anmeldelser på Google, så der er virkelig tale om et kvalitetsprodukt.

Om FR34 kompressorkøleboks

FR34 er måske nok den bedste køleboks på markedet, med sine 31 liters køle/fryserum og en indstillelig temperatur, du frit kan varierer mellem +10 til -10 grader, hvilket betyder, at der virkelig er tale om en alsidig køleboks.

Der er kun to ting, der kan tælle ned i den overordnede vurdering. Den ene er prisen, der, fordi der ikke er tale om en almindelig kølertaske, ligger noget over eksempelvis Outwells kølertasker. Den anden er det faktum, at den skal bruge en strømtilslutning, fordi der er tale om en kompressorkøleboks. Dette gør den mindre velegnet til eksempelvis skovturen, til gengæld gør det den helt perfekt til at have stående i bilen, når familien skal på stranden.

Specifikationer

 • Størrelse: 58,4 x 36,5 x 407 cm (bredde x dybde x højde)
 • Justerbar temperatur: +10 til -10 grader
 • Tilslutning: 12, 24 eller 230 volt
 • Aftageligt låg
 • Indvendig belysning
 • 31 liters køle-/fryserum.

Mobicool T08 Armlæn – bedst til bilen


Set til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Testresultater

Der er flere, der bliver tørstige, når de kører bil, det lader det i hvert fald til, for en række forbrugere, der har investeret i en Mobicool T08 køleboks. Når man kaster et blik på anmeldelserne. Mobicool T08 har nemlig opnået en gennemsnitlig score på 4,1 ud af 5 mulige stjerner på Google.

Om Combicool Armlæn

Når man først bevæger sig fra de mere almindelige kølertasker, og over i de mere alsidige kølebokse, er det ofte fordi, man har behov for at bruge sin kølertaske eller køleboks i forbindelse med bilen. Der er f.eks. ikke noget bedre, end at kunne nyde en kold sodavand under en lang bilferie. Et af de større problemer når man taler bilferier, er dog ofte pladsen, men det er der råd for.

Mobicool er nemlig designet til brug i bilen, hvor den stilles på et sæde og fastspændes med enten en sikkerhedssele, eller dens egen skulderstrop. Samtidig er den designet med to drinksholdere, og i en form, der gør den god som armlæn, hvis den for eksempel placeres på midtersædet.

Samlet set kan Mobicool T08 indeholde omtrent otte liter, og fordi der er tale om en tilsluttet model, kan den holde dine drikkevarer afkølet så længe det skulle være.

Specifikationer

 • Størrelse: 44 x 20 x 30 cm (bredde x dybde x højde)
 • Vægt: 3,1 kg
 • Tilslutning: 12 volts DC
 • 8 liters kølerum.

Stanley Adventure Cooler – forbrugernes favorit


Set til: 599 Kr.

Køb hos Friliv.dk

Testresultater

En af de bedste måder at vurdere et produkt på, er at høre hvad kunderne har at sige, og baseret alene på brugernes anmeldelser, er Stanley Adventure Cooler måske nok den bedste kølertaske/køleboks på markedet. Henover en række anmeldelser har den nemlig opnået en samlet score på hele 4,8 ud af 5 mulige stjerner ved anmeldelser på Google. Her får den især ros for den meget solide konstruktion, og for hvor længe den holder sig kold.

Om Stanley Adventure Cooler

Stanley Adventure Cooler er i lige så høj grad en kølertaske, såm det er en køleboks, men grundet dens meget solide konstruktion er den markant bedre egnet til kanoturen end til vandreturen. Der er nemlig tale om en kølertaske på hele 15,1 liter, i en solid plastkonstruktion.

Den er ligeledes udstyret med et elastiknet på toppen, der både kan bruges til opbevaring af termoflasker, men også kan bruges, når kølertasken skal fastgøres i kanoen, men det mest imponerende er køleeffekten. Stanley Adventure Cooler kan nemlig holde sig kold i helt op til 36 timer. Deres motto er således, at den kan holde 21 øl kølet i 36 timer, og hvis der er flere tilbage efter så lang tid, så er det ikke deres skyld.

Specifikationer

 • Størrelse: 43 x 30,5 x 28,5 cm (bredde x dybde x højde)
 • Vægt: 3 kg
 • Indvendige mål: 19 x 31 x 21 cm
 • 8 liters kølerum
 • Køletid: op til 36 timer.

 

Packit 9 Can Cooler – bedst til stranden


Set til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Testresultater

Nogle gange er det muligt at få rigtig meget for meget lidt, og det kommer i sandhed til udtryk med Packi 9 Can Cooler. I en række brugeranmeldelser på Google har Packit 9 Can Cooler opnået en samlet score på 4 ud af 5 mulige stjerner. Her får den især ros for sin solide konstruktion, der virkelig gør den til et fund til prisen.

Om Packit 9 Can Cooler

Som navnet antyder, er Packit 9 Can Coller af en størrelse, hvor den passer perfekt til 9 dåser, der har en størrelse på 350 ml, men den kan selvfølgelig også bruges til opbevaring af en madpakke og en drikkedunk eller hvad du nu ellers måtte have behov for at købe.

Genistregen ved Packit 9 Can Cooler består i, at den modsat den fleste andre kølertasker ikke gør brug af et køleelement, hvilket betyder, at al pladsen er til rådighed til opbevaring. I stedet for køleelementet, skal du folde kølertasken sammen og lægge den i fryseren natten inden du skal bruge den. Kølertasken har nemlig en indbygget gel, der fryser, og efter 12 timer i fryseren, har Packit 9 Can Cooler en køleeffekt, der varer helt op til 10 timer, hvilket gør den ideel til eksempelvis strandturen.

Specifikationer

 • Størrelse: 20 x 24 x 20 cm (bredde x dybde x højde)
 • Indvending plads til 9 dåser af 350 ml
 • Fungerer uden køleelement
 • Køletid: op til 10 timer.

Outwell Cormorant Backpack – kølertaske rygsæk: To-i-en


Set til: 196,00

Køb hos Outmore.dk

 

Noget af det, der kan tænde mange af ved almindelige kølertasker, er, at de hurtigt bliver uhåndterlige. Enten er de for små til at indeholde alt det, du gerne vil have med, og ellers bliver de for store og tunge at bære rundt på. Det er der heldigvis råd for.

Om Outwell Cormorant Backpack

Outwell Cormorant Backpack er ligesom de andre kølertasker i Outwells Cormorant serie designet med 8 mm isoleringstestet skum, der sikrer, at køleeffekten er på sit højeste i helt op til 8 timer ved brugen af et 800 ml Outwell køleelement. Men modsat mange andre kølertasker, er Outwell Cormorant Backpack en rygsæk, hvilket gør den markant lettere at have med rundt, og de polstrede skulderstropper gør, at den er lige så behagelig at bære på som en hvilken som helst anden rygsæk.

Rygsækken har designet med et stort isoleret kølerum, der fungerer som alle Outwells andre kølertasker, men derudover har den også en frontlomme med lynlås, der kan bruges til at opbevare almindelige genstande som eksempelvis blyanter og opgaver til skoleudflugten eller vabelplastre, hvis vandreturen bliver for meget.

Specifikationer

 • Størrelse: 31 x 22 x 43 cm (bredde x dybde x højde)
 • Køletid: 8 timer
 • Køletype: Via køleelement
 • Kølertaske rygsæk med komfortable skulderstropper
 • Frontlomme med lynlås til opbevaring af småting.

Hvilken kølertaske er den bedste?

Som du måske kan se, er der mange forskellige typer kølertasker, hvilket ikke ligefrem gør det nemmere at vælge, hvilken af dem der er bedst. Overordnet set er du den eneste der kan afgøre, hvilken der er bedst. Det hænger sammen med, at forskellige typer kølertasker er bedre til forskellige ting. Hvis du eksempelvis skal på bilferie, får du nok mere ud af en kompressorkøleboks, imens du på skovturen måske har mere brug for en kølertaske, der også er en rygsæk. Når det er sagt, så er alle taskerne på denne liste dog bestemt anbefalelsesværdige.

Testkilder

I forbindelse med udarbejdelsen af denne liste har vi konsulteret en lang række tests og anmeldelser af forskellige kølertasker. Nedenfor kan du se et udsnit af de tests, der har været med til at udforme denne liste.

Idényt

Idényt har foretaget en længere gennemgang af de forskellige typer kølertasker og kølebokse, der egner sig særligt godt til bilen.

Test-vergleiche

Test Vergleiche er et tysk testmagasin, der tester alt fra indretning og værktøj til gadgets og elektronik. Deres gennemgående test af kølebokse har været brugt i forbindelse med udarbejdelsen af denne liste.

Politiken

Politikens livsstilsredaktion foretager en lang række tests og anmeldelser af forskellige produkter, for at oplyse de danske forbrugere om deres muligheder på markedet. I den forbindelse har de foretaget en test af de bedste kølertasker til strandturen. Deres test har været brugt i forbindelse med udarbejdelsen af denne liste.

Se også Køletaske Test 2020 – Find de bedste køletasker til turen her skrevet af produktzoom.dk.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar