De bedste petroleum drivhusvarmere: Guide og gode råd

De bedste petroleum drivhusvarmere: Guide og gode råd

En drivhusvarmer er et effektivt redskab, når frosten skal holdes ude af drivhuset. Det betyder med andre ord, at forkultiveringen af dine planter foregår noget nemmere, og du kan derfor forlænge drivhussæsonen væsentligt.

Med en petroleumsvarmer skal du blot fylde petroleum eller lampeolie på om aftenen, og så kan den passe sig selv natten over. Du behøver ikke trække kabler eller bekymre dig om el-installationer.

Vi kigger derfor nærmere på drivhusvarmer, som kan holde både små og store drivhuse over frysepunktet.

Juliana drivhusvarmer
opvarmer op til 15 m2

Dagens bedste priser og tilbud på Juliana drivhusvarmer:

Grunde til at købe

  • Kan forlænge drivhussæsonen både i forår og efterår
  • Velegnet til op til 15 m2
  • Varmeren kan brænde i op til 18 timer på en enkelt genopfyldning
  • Juliana-kvalitet

Grunde til at undgå

  • Afhængighed af brændstof

Med denne mellemstore drivhusvarmer kan du forlænge drivhussæsonen både i foråret og i efteråret. Den kan holde et drivhus på op til 15 m2 frostfri ved hjælp af dens oli- eller petroleumsvarmer, og så rummer den 4,4 liter brændstof , hvilket svarer til ca. 18 timers drift pr. opfyldning.

 

Drivhusvarmerens særlige egenskaber

Det særlige ved netop denne drivhusvarmer fra Juliana er, at den kan opvarme et drivhus på op til 15 m2, og at den kan brænde i 18 timer på en opfyldning. Du kan på den måde altså sagtens forkultivere samt forlænge høsten af grøntsager ind i efteråret.

Bomagasinets vurdering

Vi har sammenlignet forskellige parasolfødder, og vi kan varmt anbefale Cinas Parasolfod i sort beton. Den udmærker sig ved sin robuste konstruktion og slanke design. Foden er lavet af solid beton og har et stærkt rør, der sikrer stabilitet til forskellige parasolstørrelser. Vi kan især godt lide det patenterede system, der centrerer parasolstangen, en unik funktion, du ikke finder andre steder.

Den sorte farve tilfører et moderne touch, og den er holdbar, perfekt til det danske klima. Selvom den ikke er UV-behandlet, er det en stor fordel, at den nemt kan flyttes med hjulene (ekstraudstyr), så du kan følge solens stråler. Med sit smukke design og praktiske egenskaber er denne parasolfod et godt valg. Vi er overbeviste om, at du vil sætte pris på dens pålidelighed og nemme anvendelse. Så sørg for at få fat i en Cinas Parasolfod i sort beton til at sikre dig en stabil og stilfuld parasoloplevelse.

Gå til bedste pris 549 kr. ved Homeshop.dk

Skal du vælge en el- eller petroleums varmer?

En elektrisk drivhusvarmer er dyr i anskaffelse og bruger meget strøm. Den kræver også at der føres strøm ud i drivhuset, så du kommer til at skulle døje med kabler på jorden eller græsplænen. Til gengæld opvarmer den drivhuset uden at sode omgivelserne til, og så er den sikret mod stænk. Den kan ligeledes bruges som en almindelig ventilator, ved at varmelegemet slås fra. Den elektriske drivhusvarmer har desuden en indbygget termostat, så den automatisk regulerer effekten når der bliver for varmt i drivhuset.

En petroleumsvarmer er billig at købe og nem at sætte op. Den brænder i mange dage ad gangen og er ikke afhængig af at der trækkes strøm. På den anden side kan du risikere at drivhuset og planterne bliver sodet til, hvilket dog kan begrænses hvis du bruger lugtfri petroleum eller lampeolie. Der skal løbende indkøbes nyt brændsel, og det kan være en bekostelig affære. Ligeledes er den ikke termostatstyret, og brænder konstant på fuld effekt. På enkelte modeller kan du dog justere styrken, hvilket giver et mindre forbrug. Lampeolie anbefales af Plantetorvet for en ren afbrænding.

Drivhusvarmere forlænger sæsonen

En af de største udfordringer for alle drivhusejere er det danske klima. Det kan være umuligt at forudse hvornår varmen kommer for at blive, og selvom vi er langt inde i foråret kan der stadig komme nattefrost. Og hvis der er noget dine små nye planter ikke kan tåle, så er det frostvejr. En god isolering og en drivhusvarmer er derfor en god investering, hvis du gerne vil tidligt i gang i drivhuset. Du kan nemlig allerede komme i gang i det tidligere forår, hvor du kan sætte dine planter til forspiring. I efteråret kan du ligeledes bruge drivhusvarmeren til at forlænge sæsonen, så du stadig kan høste friske afgrøder sent i efteråret.

Læs også artiklen “Sådan holder du dit drivhus varmt hele året” hos Bolius (åbner i nyt vindue).

Forhandlere af drivhusvarmere online

Vi har undersøgt hvilke webshops, der sælger billige drivhusvarmere, og du kan se vores liste herunder:

10-4 Byggemarked (petroleums varmere)
Plantetorvet (petroleums varmere)

Mangler der en butik? Skriv en kommentar, så bliver butikken føjet til listen.

Læs også: Terrassevarmere – her er de bedste i test

Læs også: Drivhus – Den komplette guide til de bedste drivhuse

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme