Den danske sommer er den mest magiske tid på året. Vi kan sidde ude til langt ud på de lange, lyse aftenener og nyde de milde nætter i godt selskab. Dog er den danske sommer ofte alt for kort, og det er fristende at forlænge den med flere timer på terrassen.

Dette kan faktisk sagtens lade sig gøre – en god måde at få muligheden for dette, er ved at anskaffe en terrassevarmer. Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om terrassevarmere, og hvordan du vælger den rette, så er du kommet til det rigtige sted.

Vi guider dig gennem nogle af de modeller, som klarer sig bedst i test, og hjælper dig med hvad du skal overveje, inden du køber.

Det skal du overveje, før du køber en terrassevarmer:

 • Effekt: Hvor meget ønsker du, din terrassevarmer skal kunne varme? Skal effekten kunne indstilles, eller skal den være konstant? Der findes terrassevarmere der kan yde forskellig effekt, og nogle modeller har forskellige effektniveauer.
 • Størrelse og mobilitet: Hvor ønsker du at bruge din terrassevarmer og skal den kunne flyttes? Hvor meget plads du har til en terrassevarmer, og hvis du vil kunne flytte den rundt, har stor betydning for hvilken model du bør vælge.
 • Betjening: Nogle modeller har ikke mange muligheder for indstilling – de kan blot tændes og slukkes, hvor andre kan indstilles til forskellig effekt. De der kan indstilles kommer både med og uden fjernbetjening, og det er derfor værd at overveje, om du vil kunne ændre effekten uden at skulle rejse dig op for det.
 • Energikilde: Terrassevarmere kommer med forskellige energikilder – nogle er elektriske og andre kører på gas. Du skal derfor overveje, hvilken energikilde du foretrækker til din varmelampe.

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Hortus 211-372 – bedst til sommerhuset


Hortus 211-372Testresultater
211-372 er endnu en klassiker fra Hortus, som også klarer sig rigtig fint i bedømmelser. Særligt beundres den for sin behagelige varme, sit hyggelige skær og sin praktisk anvendelse. Netop derfor kåres den som bedst til sommerhuset.

 

Om Hortus 211-372
Denne skønne terrassevarmer fra Hortus er en elegant gulvmodel, som altså stilles på terrassen i den afstand fra siddepladserne, du ønsker. Den er udformet i vedligeholdelsesfrit aluminium, og alle rør er lavet af Quartz (varmefast glas).

Modellen er praktisk på grund af sin justerbare højde på mellem 170 og 202 cm. Desuden er den lettere at flytte rundt på en mange af de konventionelle modeller, og det gør den praktisk at have i sommerhuset, hvor den også kan flyttes ud i et telt eller en pavillon til en af sommerens herlige festlige begivenheder. Ledningen til denne model er 2 meter, så du nemt kan finde tilslutningsmuligheder, selv hvis du ønsker fleksibilitet med, hvor terrassevarmeren placeres.

Hortus 211-372 har en energiudnyttelse på ca. 80%, hvilket er aldeles glimrende, og på samme tid har den ganske lave driftsomkostninger på mellem 3 og 4 kr. per time. Den har en funktionstid på 5000 timer, og kan opnå fuld varmestyrke i løbet af blot fem sekunder. På den måde slipper I for at sidde og klapre tænder, mens I venter på varmen – den er der med det samme. Med andre ord er denne model det perfekte valg til sommerhuset, og vil give mange timers ekstra glædelige og lune stunder.

Fordele

 • God belysning
 • Effektiv varmespredning
 • Meget stabil
Ulemper

 • Ingen tilhørende fjernbetjening
 • Lavere IP-klassificering

Udvalgte specifikationer:

 • Opnår maks. effekt på blot 5 sekunder
 • 80% energiudnyttelse
 • Driftsomkostninger på 3 til 4 kr. per timer
 • Praktisk at flytte rundt på
 • Intelligent design med vedligeholdelsesfri aluminium

 

Hortus terrassevarmer golden tube – bedste terrassevarmer til gulv


Hortus terrassevarmer golden tube

Testresultater
Hvis du er på udkig efter en terrassevarmer, som kan stå frit direkte på terrassen, så behøver du ikke lede meget længere end til denne Hortus golden tube model. Særligt er ekspertpanelerne vilde med, at den er så energivenlig, samt at den er perfekt til både indendørs og udendørs brug. Derfor kåres denne model til den bedste terrassevarmer til gulv.

Om Hortus terrassevarmer golden tube
Hortus har med denne model lavet en terrassevarmer, som både er et virkelig solidt valg rent økonomisk, men samtidig er virkelig dejlig at kigge på. Der er her tale om en infrarød varmer, som giver et ganske behageligt lys og en god varmeeffekt. Med sin elegante udformning i aluminium, og sit spinkle og slanke design, så er der her tale om en terrassevarmer, som nemt kunne indgå som del af en smagfuld indretning på enhver moderne terrasse eller i en skandinavisk indrettet udestue.

Modellen har en effekt på 1500W og samtidig er den altså utroligt energivenlig. Faktisk formår den at konvertere hele 92% af elektriciteten til varme, hvilket betyder, at du ikke kommer til at opleve meget spild, når denne kører. Driftsomkostningerne ligger på ca. 3,3 kr. per time, hvilket er ganske fornuftigt.

Denne Hortus terrassevarmer opnår fuld effekt i løbet af bare fem sekunder, og den har en rækkevidde på 4-5 meter, og er derfor godt egnet til små selskaber eller når den tætteste familie samles om spisebordet i løbet af sommeren. Funktionstiden på Hortus golden tube er ca. 7000 timer, og du får således en terrassevarmer, som du kan nyde godt af i mange sæsoner.

Derfor skal du vælge denne terrassevarmer:

 • Bedste terrassevarmer til gulvet!
 • Fritstående og i elegant design
 • Udformet i aluminium
 • Imponerende energikonvertering
 • Rækkevidde på 4 til 5 meter
 • Driftsomkostninger: 3,3 kr. per time
 • Funktionstid på hele 7000 timer
 • Passer til både indendørs og udendørs

Hortus UFO bordmodel – bedste flytbare terrassevarmer


Hortus UFO bordmodelTestresultater
Her er endnu et skønt pletskud fra Hortus, som i denne omgang har udarbejdet en model, der har en imponerende rækkevidde trods sin lille størrelse. Flere roser den for, at den er både elegant og aldeles flytbar, hvilket giver dig stor fleksibilitet i forhold til indretning. Netop derfor kåres denne model til den bedste flytbare terrassevarmer.

Om Hortus UFO bordmodel terrassevarmer
Hortus UFO er en model af terrassevarmer, som anvender infrarøde halogenrør til at opvarme med. Det er en effektiv varmekilde, og på trods af at det er en bordmodel, varmer den lige så effektivt som en væg- eller loftmonteret udgave.

Modellen har en ganske effektiv energikonvertering på 80%, hvilket også gør den ganske energivenlig og økonomisk. Den har tre effekttrin på hhv. 800W, 1200W og 2000W, hvilket altså bestemmer hvor kraftigt apparatet varmer. Det giver dig god fleksibilitet i forhold til at vælge, hvor meget varme du ønsker på et givent tidspunkt. Det betyder samtidig at driftsomkostningerne varierer en del: Faktisk mellem 1,76 kr. og 4,40 kr. afhængigt af, hvor højt blus den kører med.

Hortus UFO er særligt karakteriseret ved sit moderne design, som nærmest ligner en almindelig elegant bordlampe. Den er udformet i sortlakeret aluminium, og afgiver et orangerødt skær. Den opnår fuld effekt på blot fem sekunder, og den er således nem at aktivere i det øjeblik, I begynder at mærke at aftenluften bliver køligere. Dens dækningsområder spænder op til 6 til 8 meter, hvilket betyder at den giver rigelig varme til selv de mellemstore forsamlinger.

Den har et elegant ”soft touch” tænd/sluk system, og der følger desuden en smart fjernbetjening med, så du nemt kan indstille den. Derudover er der som sagt tale om en lille og elegant bordmodel, som altså også giver dig rige muligheder for at flytte rundt på den efter behov.

Denne model fra Hortus har en funktionstid på omkring 5000 timer, og kan anvendes både indendørs og udendørs. Det betyder, at du med anskaffelse af denne model kan se frem til mange behagelige, lune stunder både på terrassen og i udestuen i løbet af alle årstider.

Udvalgte specifikationer: 

 • Bedste flytbare terrassevarmer!
 • Tre effekttrin som nemt kan indstilles
 • Effektiv energikonvertering
 • Lille, elegant og nemt at flytte rundt
 • Fjernbetjening medfølger
 • Lave driftsomkostninger
 • Funktionstid på 5000 timer
 • Indendørs og udendørs brug

Eva Solo HeatUp – smuk model til småkolde dage


Eva Solo HeatUp

Testresultater
Eva Solo HeatUp er en effektiv terrassevarmer i et lækkert design, som har høstet anerkendelse blandt eksperterne. 

Produktet har således fået bedømmelsen ”God” hos det norske teknologimagasin Tek.no, der har givet Eva Solo HeatUp ratingen 7.5/10. 

Terrassevarmeren har derudover en brugerrating på 3.5/5 hos Amazon, og den roses generelt for sit elegante design.  

Om Eva Solo HeatUp
Eva Solo har med HeatUp designet en flot og effektiv terrassevarmer, som giver dig gode muligheder for at gøre de kølige sommeraftener lidt længere. 

Terrassevarmeren er med sine tre ben et meget solidt produkt, som desuden er et bæredygtigt valg. 

Eva Solo HeatUp er nemlig meget energieffektiv i sammenligning med de traditionelle gasvarmere. 

Det gør produktet til et mere klimavenligt valg, som ikke bare vil give dejlig varme på terrassen, men også pynte med sit smukke, nordiske design.  

HeatUp lever op til sit navn, da varmelegemerne efter bare 5 sekunder er oppe på deres fulde effekt. 

Eva Solo HeatUp vs. markedet
Eva Solo har med HeatUp designet en smuk terrassevarmer, som adskiller sig fra sammenlignelige modeller ved sit unikke design og store energieffektivitet. 

Derudover har produktet en meget praktisk side, blandt andet i form af de 3 varmeindstillinger – og så er det let at rengøre terrassevarmeren. 

Eva Solo HeatUp er særligt kendetegnet ved: 

 • Elegant design
 • Fremragende kortbølgemulighed

Udvalgte specifikationer: 

 • Giver fuld varme på 5 sekunder
 • Har 3 varmeindstillinger
 • Kommer i et flot design
 • Simpel at rengøre
 • Energieffektiv og derfor et mere bæredygtigt valg

Free+ 1400 – let varmelampe med maksimal frihed

Bedste premiumvalg


Free+ 1400
 • God anmeldelse i test på Pricerunner

Denne Solamagic Free+ 1400 varmelampe er perfekt til at have stående på terrassen eller på andre plane flader. Du kan med denne varmelampe nyde f.eks. din have i fulde drag i de sene og kølige aftentimer.

Denne varmelampe er en fleksibel varmelampe, som giver maksimal frihed, da den er bygget på en fod således, at den kan stå frit. Den har mulighed for at blive placeret på alle flader, hvor man ønsker, at varmelampen skal yde sin funktion som fx på terrassen, forteltet, altanen, båden eller havepavillonen.

Varmelampen Free 1400+ har også et håndtag i toppen, så man nemt kan bære og rykke den rundt. Den er fremstillet i høj kvalitet i rustfrit stål samt vejrbestandigt aluminium, der gør, at den er i stand til at kunne stå uden for i al slags vejr. 

Denne varmelampe fra Solamagic vejer i alt 7,8 kg, hvilket ikke er specielt meget, så du har, som nævnt tidligere, mulighed for hurtigt og nemt at rykke rundt på varmelampen.

Designet på denne varmelampe er både enkelt og elegant, hvilket betyder at varmelampen vil kunne pynte på terrassen eller altanen.

Denne varmelampe er fremstillet med en ny High Performance Free-teknologi, der gør, at den har en kapacitet på op til 9 m2

I købet af denne varmelampe fra Solamagic medfølger selve varmelampen samt et kabel, der er 1,8 meter, og en brugerinstruktions-/håndbog.

Varmelampen har en effekt på 1400 watt, og er både elegant men yder også stor funktionalitet. Varmelampen er også smart, da den har en tiltsikring, hvor den automatisk selv vil slukke ved en hældning på over -/+ 15°. 

Af praktiske informationer kan denne varmelampes dimensioner nævnes:

 • 200 mm i bredden
 • 1000 mm i højden
 • 94 mm i dybden

Det anbefales, at varmelampen stilles minimum 300 mm væk fra en væg. Den skal også cirka have en afstand på 700 mm til varmeområdet, man ønsker at varme op.

Denne varmelampe fra Solamagic har en såkaldt “Take-five”-timerfunktion. Dette betyder, at hvis du blot ønsker lidt mere varme, kan du bare dobbelttrykke på varmelampens tænd/sluk-knap. Dette vil medføre cirka 5 minutters varme, hvorefter at varmelampen selv vil slukke automatisk. 

Varmelampen fra Solamagic har også mulighed for at blive indstillet til flere tidsintervaller, 90, 60 eller 30 minutter, hvor der kan gives varme.

I købet af denne varmelampe medfølger også 5 års garanti, hvis der skulle opstå problemer med varmelampen.

Denne varmelampe af mærket Solamagic ved navn Free+ 1400 mangler altså ikke noget, og den vil nemt og hurtigt kunne varme dit ønskede område op. Du vil kunne nyde eksempelvis din have eller terrasse ekstra med denne varmelampe i de køligere timer, så du ikke behøver at pakke dig ind i meget overtøj og tæpper.

Fordele

 • God som supplerende varmekilde
 • Let at flytte rundt på
 • God byggekvalitet
Ulemper

 • Langsom opstart
 • Effekten kan ikke indstilles

Udvalgte specifikationer:

 • Lækkert og elegant design
 • 5 års garanti
 • Maksimal frihed med håndtag og egen fod
 • Ny High Performance Free-teknologi
 • “Take-five”-timerfunktion

Opranic Thor – godt bedømt varmelampe med god effekt

Bedst til prisen


Opranic Thor
 • Meget god bedømmelse med 8/10 stjerner i test af norske Tek.no
 • 4,5/5 stjerner i forbrugeranmeldelser på Amazon

Testresultater
Opranic Thor er en god terrassevarmer til brug på overdækkede områder, hvilket blandt andet fremgår af produktets testresultater. 

Terrassevarmeren er således blevet bedømt ”Meget god” af norske Tek.no med en rating på 8/10 stjerner. 

Derudover er Opranic Thor et meget anerkendt produkt af forbrugerne hos Amazon, som har vurderet terrassevarmeren til 4.5/5 stjerner.  

Om Opranic Thor
Opranic Thor er en fritstående terrassevarmer af høj kvalitet, som er effektiv og kommer i sort aluminium. Det gør den meget let for dig at flytte rundt på. 

Terrassevarmeren har den såkaldte IR-X-teknologi, som er den nyeste version af Opranic infrarød, mellembølget varme. 

Denne smarte teknologi er med til at give produktet en ekstra bred og behagelig varme. Det skaber en hyggelig atmosfære omkring terrassevarmeren, når du bruger den. 

Produktets IR X-teknologi bevirker desuden, at Opranic Thor opvarmer genstandene i sine omgivelser direkte, men ikke selve luften. 

Opranic Thor vs. markedet
Opranic Thor skiller sig særligt ud ved den måde, produktet varmer sine omgivelser på i kombination med de smarte elementer, det indeholder til den gode pris.

Især er fjernbetjeningen og den innovative R-X-teknologi meget smarte features, som gør terrassevarmeren meget praktisk.  

Fordele

 • 5 forskellige effektniveauer
 • Medfølgende fjernbetjening
 • Nem at samle og brugervenlig
Ulemper

 • Lavere effekt

Udvalgte specifikationer: 

 • Nem at samle, bruge og flytte rundt på
 • Smart fjernbetjening
 • Forventet levetid på 10.000 timer
 • Rækkevidde på over ca. 4 meter
 • Behagelig varme med mellembølger

Veito Aero S 2500W – patiovarmer med søvntimer

Redaktionens anbefaling


Veito Aero S 2500W
 • 3. plads i test på tyske RTL
 • 4,5/5 stjerner i test hos tyske Garten Schule
 • 4,5/5 stjerner i test hos svenske Bäst-i-testet

Testresultater
Veito Aero S 2500W er en praktisk terrassevarmer i et strømlinet design, som klarer sig godt i diverse tests. 

I en test foretaget af tyske RTL bliver produktet således belønnet med en 3. plads på en liste over de 10 bedste strålevarmere, hvor den får ros af eksperterne.

Derudover bliver Veito Aero S 2500W vurderet til 4.5/5 af Garten Schule, hvilket vidner om den gode kvalitet.

Endelig bliver terrassevarmeren rost af den svenske testside Bäst-i-testet.se, hvor den scorer 4.5/5 stjerner.  

i samarbejde med PriceRunner

 

Om Veito Aero S 2500W
Terrassevarmeren fra Veito er en praktisk og effektiv varmekilde, der hurtigt formår at varme sine omgivelser op. 

Veito Aero S 2500W har den store fordel, at den ikke hvirvler støv op, hvilket du som forbruger vil nyde særligt godt af. 

Samtidig kommer terrassevarmeren med varmerør, der har en såkaldt carbonfiberteknologi med infrarøde stråler, hvilket er rigtig smart. 

Produktet bliver leveret med en praktisk fjernbetjening, der gør det let for dig at styre slagets gang helt uden, at du skal rejse dig. 

Veito Aero S 2500W vs. markedet
Modellen skiller sig særligt ud i den forstand, at den til en god pris er både hurtig til at varme op og har mange praktiske funktioner. 

Det drejer sig blandt andet om det faktum, at den ikke blæser støv op plus den smarte fjernbetjening, der følger med. 

Fordele

 • Høj effekt
 • Hurtig opvarmning
 • Letvægt øger mobiliteten
 • Robust aluminiumshus
Ulemper

 • Kun anbefalet til områder på 30 kvm
 • Fås kun i sort

Udvalgte specifikationer:

 • Hurtig opvarmning
 • Vægt på kun 2,2 kg
 • Effekt på 2500W
 • Praktisk fjernbetjening
 • Vandtæt IP44-klasse

 


Enders/Densol Elegance Terrassevarmer – billig med stor varmeydelse med lavere gasforbrug


EndersDensol Elegance Terrassevarmer

Testresultater
Enders/Densol Elegance Terrassevarmer er en terrassevarmer i god kvalitet, som har en rigtig god varmeydelse. Det er én af de ting, den tyske testside Testberichte.de fremhæver om produktet, der scorer helt i top i en test.  Forbrugerne roser også Enders/Densol Elegance Terrassevarmer, der er ”Amazon’s Choice” og vurderet til 4.6/5 stjerner hos Amazon.

Om Enders/Densol Elegance Terrassevarmer
Terrassevarmeren fra Enders/Densol, der er 220 cm høj, er udstyret med en smart øko-brænder, der er mere klimavenlig end flere andre brændere.

Den højeffektive og nyudviklede øko-brænder er med til at reducere produktets CO2-udledning med 30%. Det er rigtig godt sammenlignet med en klassisk gasbrænder. 

Terrassevarmeren er lavet i stål og kommer med en piezo-tænding, som betyder, at du ved at trykke på én enkelt knap kan bruge produktet. 

Samtidig er der en meget praktisk anti-vippe-mekanisme, som afbryder forsyningen af gas, hvis terrassevarmeren tippes mere end 45°. 

Enders/Densol Elegance Terrassevarmer vs. markedet
Enders/Densol Elegance Terrassevarmer adskiller sig fra andre produkter på markedet ved sin unikke kombination af en god ydeevne til en lav pris. 

Modellen er derfor særligt kendetegnet ved: 

 • Godt forhold mellem pris og ydelse
 • God varmeydelse

Produktet er samtidig særlig godt i den forstand, at den innovative øko-brænder er med til at sikre en CO2-udledning, der er 30% mindre end en traditionel gasbrænder. 

Udvalgte specifikationer: 

 • Topscorer i test hos Testberichte.de
 • God varmeydelse
 • Øko-brænder og 30% mindre CO2-udledning
 • Strømlinet design
 • Væltesikring
 • Strålingsvarme med en radius på op til 4,5 meter

Hortus 211-352 – Lille, men energieffektiv og holdbar


Hortus 211-352Testresultater
Denne lille og smarte terrassevarmer fra Hortus fik hurtigt varmet flere testpaneler af eksperter op. Særligt skyldes begejstringen, at denne terrassevarmer er energieffektiv, holdbar og til en helt fantastisk pris. Derfor kåres den som den bedste terrassevarmer til prisen.

 

Om Hortus 211-352
Denne model er væghængt, og gør det nemt at nyde en dejlig lun fornemmelse på terrassen i sommermånederne og langt ud på sensommeren. Den er udformet i et slankt og smart design, og har en sølvgrå overflade, som gør den stilfuld og elegant på langt de fleste nordiske terrasser.

Rørene i denne model er Golden Tube infrarød, og den har en effekt på 1500W, hvoraf hele 92% konverteres til varme. Det betyder, at du får utroligt meget varme for pengene, og altså på den måde ikke får en enorm energiregning ved brug af denne model. Driftsomkostningerne per time er beregnet til ca. 3,30 kr.

Den har en rækkevidde på 3 til 5 meter, hvilket betyder at I sagtens kan sidde en større flok rundt om denne terrassevarmer og stadig bliver lunet godt igennem alle sammen. Der medfølger desuden en praktisk fjernbetjening, så du nemt kan indstille den, selv hvis du sidder lidt på afstand.

Funktionstiden er omkring 7000 timer, og du kan med denne terrassevarmer nyde mange lune stunder på terrassen, og får altså en helt imminent model til prisen.

Udvalgte specifikationer: 

 • Effektiv varmekonvertering
 • Driftsomkostninger: 3,3kr per time
 • Lang funktionstid: 7000 timer
 • 3 til 5 meters rækkevidde
 • Fjernbetjening medfølger
 • Smart, lækkert og moderne design

Solamagic 2000 ECO+PRO – bedst til den kræsne køber


Solamagic 2000 ECO+PROTestresultater
Denne model fra tyske Solamagic emmer af stærk, tysk kvalitet, og der er kræset for detaljerne. Blandt andet har den ekstra lang funktionstid, mange fleksible muligheder for ophæng og montering, samt smart No-Glare teknologi. Derfor kåres denne model som den bedste terrassevarmer til den kræsne køber.

 

Om Solamagic 2000 ECO+PRO
Hvis du er træt af at hyggen ødelægges, når en terrassevarmer blænder alle fremmødte til en hyggelig stund, så kan det være at denne model er den helt rette for dig. Solamagic terrassevarmer model 2000 ECO+PRO er nemlig designet med No-Glare teknologi, som betyder at der udstråles 90% mindre lys, uden der gås på kompromis med varmeeffekten. Det er både smart og behageligere for alle tilstedeværende.

Det smarte og minimalistiske design gør den nem at holde diskret, og du slipper således samtidig for at have en stor og klodset terrassevarmer stående. Modellen måler nemlig blot 23 x 48,3 x 17,6 cm, og du kan derfor let have den siddende ganske skjult på terrassen. Til gengæld har den en imponerende rækkevidde, og kan dække et område på op til 17 m2.

Der er enorm fleksibilitet i forhold til placering og ophæng, og blandt andet kan denne model monteres fast på væggen eller i loftet. Hvis I ønsker endnu mere diskretion, kan den også monteres i markisen eller parasollen, hvilket meget få modeller af terrassevarmere kan. Hvis I ønsker endnu mere fleksibilitet, kan lampen også monteres på et af Solamagics tripodsystemer eller på deres Basepod stativ. Begge dele sælges separat. På denne måde kan I nemt skabe det rum på terrassen eller i haven, som I ønsker og let tilpasse aftenen til størrelsen af jeres selskab.

Med denne model fra Solamagic kan du desuden nyde godt af hele fem års garanti.

Udvalgte specifikationer:

 • Bedste terrassevarmer til den kræsne forbruger!
 • Behagelig varme og behageligt dæmpet lys
 • No-Glare teknologi
 • Lille, kompakt og diskret design
 • Kan dække op til 17 m2
 • Ultrafleksible monteringsmuligheder
 • Fem års garanti

Hortus hængemodel 211-315 – bedste loftmonteret terrassevarmer


Hortus hængemodel 211-315

Testresultater
Endnu et hit fra Hortus, og med denne model har de skabt noget helt særligt elegant. Der er nemlig tale om en skøn loftmonteret terrassevarmer, som er både æstetisk skøn og absolut i orden i forhold til performance. Derfor kåres denne model til den bedste loftmonterede terrassevarmer.

 

Om Hortus hængemodel 211-315
Hortus 211-315 er udformet i aluminium og er udstyret med rør, som udsender infrarøde kortbølger. Den kan anvendes både ude og inde og er altså et smart valg, hvad end du søger en varmelampe til udestuen eller terrassen.

Denne model lykkes med at konverterer 80% af energien til varme, og den udstråler således et godt og kontinuerligt varmt skær, som alle om bordet kan nyde godt af. Den har et mindre dækkeområde end nogle af de andre modeller, og dens rækkevidde er 5 m2. Dette er dog for det meste nok til de flestes hverdagsforbrug, hvor alle om bordet kan nyde godt af den behagelige lune varme.

Der medfølger en praktisk fjernbetjening til denne model, og det gør det nemt at indstille den, uanset hvor du sidder. Den opnår fuld effekt på blot 5 sekunder, og I kan derfor nøjes med at tænde den, når I skal bruge den. Modellen udleder ca. 1 kg CO2 per time og har en effekt på 2000W. Levetiden er ca. 5000 funktionstimer, og de gennemsnitlige driftsomkostninger ligger på ca. 4,4 kr. i timen.

Det er en smart, moderne og elegant løsning som vil være en smuk tilføjelse til det moderne hjem. Hvis du er på udkig efter en lofthængt terrassevarmer, så er denne model således et virkelig godt bud.

Udvalgte specifikationer: 

 • Bedste lofthængte terrassevarmer!
 • Opnår fuld effekt på blot 5 sekunder
 • Konverterer 80% af energien til varme
 • Rækkevidde på 5 m2
 • Driftsomkostninger på 4,4 kr. i timen
 • Smart og elegant design
 • Egner sig til både indendørs og udendørs brug

 


Enders Polo 2.0 Gas – kompakt og attraktiv


Enders Polo 2.0 Gas

Testresultater

Enders Polo 2.0 Gas er en populær terrassevarmer i et flot, moderne design, der klarer sig godt i test. 

Den tyske testside Testberichte.de placerer således produktet på en 2. plads med bedømmelsen ”Meget god”, hvilket vidner om terrassevarmerens høje kvalitet. 

Om Enders Polo 2.0 Gas

Terrassevarmeren fra Enders måler kun 115 cm i højden, hvilket gør den meget anvendelig i praksis. 

Enders Polo 2.0 Gas er således helt oplagt for dig at bruge på områder, hvor der er begrænset plads og højde. 

Det kan eksempelvis være under parasoller, markiser eller altaner og terrasser, der er overdækkede på anden vis. 

Produktet kommer i et lækkert design, så du får ikke bare en god varmekilde, men også lidt ekstra udsmykning til terrassen. 

Enders Polo 2.0 Gas har den fordel, at den kommer i rustfrit og børstet stål, så den kan anvendes udendørs hele året.  

Enders Polo 2.0 Gas vs. markedet

Enders Polo 2.0 gas adskiller sig fra lignende produkter på markedet ved, at den til en lav pris har både en praktisk størrelse, kommer i rustfrit stål og er flot designet. 

Samtidig har produktet en anti-vippe-mekanisme, som afbryder gasforsyningen, hvis terrassevarmeren vippes mere end 45°. 

Modellen fra Enders er især kendetegnet ved disse store plusser: 

 • Rustfrit stål
 • Letvægt
 • Nem at samle

Derfor skal du vælge denne terrassevarmer:

 • Høj varmeeffekt
 • Pladsbesparende med en højde på 115 cm
 • Smart piezo-tænding
 • Håndtag og hjulsæt for nem transport
 • Brænder i rustfrit stål

 


Andre nævneværdige mærker af terrassevarmere, som du bør overveje

Terrassevarmere er for alvor at finde i private hjem i disse år, og det skyldes blandt andet de mange gode producenter, som fremstiller stadig bedre, flottere og billigere modeller.

Der findes således langt flere mærker, end hvad der er nævnt i denne artikel, og for eksempel kan du overveje en Asserbo terrassevarmer, eller en model fra mærket Schou eller Outfit. Alle disse producenter er nemlig kendte for deres innovative design og gode, slidstærke kvalitet.

Det vigtigste element når du skal vælge en terrassevarmer er dog ikke mærket, men at du finder en model, som passer til din bolig, din livsstil og dine behov.

Derfor er en terrassevarmer god at have

De fleste danskere har nogle helt særlige følelser omkring den danske sommer, og ofte handler disse om den helt unikke stemning og atmosfære, som ofte opstår ud på de sene, lyse aftentimer, hvor luften stadig er mild, og der findes en anden stilhed, der stadig summer af liv og natur.

Dog kan det være en kølig fornøjelse nogle gange, og både lave temperaturer og høj luftfugtighed kan gøre drømmen om flere aftenener på terrassen svære at indfri. Det betyder sommetider også, at det ellers så hyggelig selskab må søge indendørs, og det er bare ikke helt den samme skønne følelse som at nyde sommeren udendørs. Den bedste løsning på disse problemer er en terrassevarmer, som giver jer muligheden for at opnå en behagelig og tør varme, mens I sidder udendørs, og som også kan bidrage med den hyggelige stemning.

De primære årsager til, at flere og flere danskere vælger at anskaffe sig en terrassevarmer i disse år er følgende:

En uovertruffen varmekilde: Måske har du prøvet at købe dig mere tid udendørs ved at pakke dig ind i trøjer og tæpper. Desværre betyder den høje luftfugtighed dog ofte, at denne løsning bliver en klam og ubehagelig fornøjelse efter lidt tid. En terrassevarmer derimod giver god varme til alle tilstedeværende på terrassen på en utroligt behagelig, lun og tør måde. Derfor giver den også mulighed for at sidde længere ude og nyde naturen, selvom kalenderen viser september eller oktober.

Ekstra hygge: Der er noget særligt hyggeligt ved at sidde i et hyggeligt skær foran en varmekilde. Mange har den første indskydelse, at de vil lave bål, men ofte betyder dette uønsket røg og ubehagelig lugt, som sidder i hår og tøj til dagen efter. For at få alle fordelene ved et bål – og ingen af ulemperne – så er en terrassevarmer en fremragende løsning.

En del af en smagfuld indretning: De fleste danskere går op i deres have og terrasse, og hvis du er en af de heldige ejere af en eller begge af de to, så har du med garanti også gjort dig tanker om indretningen. Før i tiden var terrassevarmere ganske klodsede, store og ubehændige, men i dag findes de i et enormt udvalg og i absolut smagfulde design, som gør det nemt at finde en model, der passer ind i netop din stil. I dag bidrager de fleste terrassevarmere med et flot skær, og er desuden oftest udformet i elegante former i metal eller diskrete farver.

Hvilke forskellige terrassevarmere findes der?

Som du måske allerede har bemærket på dette tidspunkt, så findes der faktisk et ganske stort udvalg af forskellige terrassevarmere på markedet, og dette gælder ikke kun med hensyn til design og udseende. Faktisk findes der ganske fundamentalt forskellige typer. Hvis du overvejer en terrassevarmer som din udendørs varmekilde, så er der typisk disse forskellige slags at vælge mellem:

Terrassevarmer med gas: Dette er den klassiske og konventionelle type af terrassevarmer, som anvender gas til at brænde. Denne model er oftest fritstående, og gasflasken skjules i foden af konstruktionen. De fungerer på den måde at gas ledes op igennem stammen af terrassevarmeren til en gasbrænder, som er placeret i en stålcylinder. Herfra udledes varmen gennem hatten – også kaldet reflektoren – som sikrer, at varmen fordeles jævnt ud. Denne type terrassevarmer har tit en stor rækkevidde og egner sig godt til større terrasser. Til gengæld er de ofte lidt dyrere i drift end de andre typer, og de kan også larme en smule mere, når de kører. Gasflasken som leverer gas til gasbrænderen, skal skiftes regelmæssigt, men selve brænderen og standeren har ofte en meget lang levetid.

Terrassevarmer med el: El eldrevet terrassevarmer er blevet mere og mere populær inden for de sidste par år, og dette skyldes også særligt et stigende miljøhensyn. Denne type udleder nemlig en del mindre CO2 i timen i gennemsnit: ca. 1,1 kg i forhold til en almindelig gasdrevet terrassevarmers ca. 3 kg. Til gengæld er rækkevidden ofte kortere for en model, som er eldrevet end dem, som kører på gas. De eldrevne varmere kræver desuden tilslutning til elektricitet, så du er afhængig af at kunne føre dette ud til det område, hvor du ønsker, at terrassevarmeren skal stå. Der findes tre forskellige former for eldrevne terrassevarmere:

 • Infrarøde varmelamper: Bruger kortbølget stråling til at opvarme.
 • Halogenvarmere: Samme princip som infrarød, men mindre effektiv. En halogenvarmer bruger ca. 40% af sin energi på at lyse, og 60% på at varme. I kontrast bruger en infrarød varmer kun 4-5% på at lyse.
 • Reflektorvarmere: Disse modeller fungerer lidt på samme måde som en brødrister. Her opvarmes varmelegemer, som så udsender varme. Modsat en infrarød varmer, så bruger denne energi på at opvarme luften, og denne er derfor ret energikrævende og anvendes stort set ikke mere.

Herunder bringer vi mere information om infrarøde varmekilder, som er mest relevante for denne artikel.

Terrassevarmer med infrarød: Denne type terrassevarmer har vundet indtog på det seneste på grund af deres smarte teknologi. Disse kilder bruger nemlig infrarød stråling til at varme personer og ting op, og derfor går der ikke energi tabt på, at luften varmes op. Dette problem har du ellers med for eksempel en gasvarmer. De infrarøde varmekilder har den fordel, at de opvarmer de elementer, som strålerne rammer (lidt lige som solens stråler), og derfor går mindre varme tabt, hvis det for eksempel blæser. Lampen på de infrarøde terrassevarmer kan virke ret skarpe i deres lys, og det kan virke generende for nogle. Denne type varmekilde er ofte lidt dyrere at anskaffe, men vil til gengæld være billigere i drift. På den måde kan det sagtens være en god investering, selvom selve apparatet er dyrere.

Terrassevarmer med brænde: Hvis du er til en helt gammeldags løsning, kan du også anskaffe en terrassevarmer, som kører på rigtigt brænde. Her vil der typisk være tale om et bålfad, en lerbrændeovn eller en terrassepejs. Disse anskaffes dog oftest for hyggens skyld og ikke udelukkende som varmekilder, da de har den ulempe, at de bliver meget varme helt tæt på, og ikke udsender så stor en rækkevidde af varme, hvilket betyder, at det hurtigt bliver koldt, når du bevæger dig væk fra dem.

En terrassevarmers pris afhænger også af typen. En infrarød vil ofte koste mere end de andre eldrevne, men til gengæld holde længere og være billigere i drift. En gasbrænder er billigere at anskaffe, men er dyrere i drift (typisk omkring 20 kr. i timen). En terrassevarmer med rigtigt brænde vil ofte være ret dyr at anskaffe, og koste mellem 5 kr. og 10 kr. i timen at holde kørende.

Hvem egner en terrassevarmer sig til?

En terrassevarmer egner sig kort sagt til alle, som gerne vil kunne nyde flere timer udendørs i løbet af sommerhalvåret i Danmark. Selv hvis du ikke ejer hverken en terrassevarmer eller en have, så kan mange modeller i dag monteres i en udestue eller på en altan, så du stadig kan få glæde af alle fordelene ved at have en terrassevarmer.

En terrassevarmer er både egnet til hverdagsbrug, hvor den kan forlænge de gode stunder med familien på terrassen eller i udestuen. Samtidig er terrassevarmere en smart investering i forbindelse med sommerens udendørs arrangementer, hvor de snildt kan opvarme en større forsamling. Du kan enten vælge de diskrete modeller, som for eksempel står under bordene og er nærmest usynlige, eller du kan vælge de større fritstående udgaver, som så bliver en integreret del af det dekorative udtryk.

En terrassevarmer er en skøn investering til dig selv, men kan også fungere som en betænksom og dejlig gave til en housewarming eller til venner, familie eller bekendte, som fortjener at få mere glæde af deres udendørs arealer.

Hvad skal en terrassevarmer kunne, før den er god?

I denne artikel har vi fremhævet flere forskellige modeller, og kigget på forskellige typer, som har klaret sig godt i tests. Dette skyldes, at der ikke findes én bestemt model, som er den bedste eller som passer til alles behov.

For at finde den rigtige terrassevarmer til dig – og som du synes er god – kan du med fordel overveje nogle forskellige ting, som kan gøre dig klogere på, hvilke parametre og elementer der er vigtige for dig.

 • Rækkevidde: Har du et lille eller et større areal, som skal opvarmes? Dette er et af de vigtigste spørgsmål, du skal stille dig selv og forsøge at besvare. Der er nemlig ganske stor forskel på, hvor stor en rækkevidde de forskellige modeller af terrassevarmere har. Det bedste du kan gøre for dig selv, når du skal finde den rette model, er at måle det areal, som du gerne vil have, at terrassevarmeren skal kunne dække. Du kan selvfølgelig altid skabe en unik og tilpasset løsning, hvor du anvender flere terrassevarmere for at dække netop det areal, som du har i tankerne.
 • Driftsomkostninger: Hvad må modellen koste at have i brug? Også dette spørgsmål er ganske vigtigt at besvare, da de forskellige typer af terrassevarmere har forskellige driftsomkostninger. Og det er jo ikke helt ligegyldigt, hvad det koster at have den kørende i løbet af en hel sommer. Nogle modeller er meget besparende og udsender en pæn mængde varme ved brug af ganske lidt energi. Disse vil ofte være billigere i drift.
 • Effekt og energikonvertering: I samme boldgade kan du med fordel kigge på effekten og energikonverteringen på de forskellige modeller. Dette siger noget om deres strømforbrug, samt hvor effektive de er i forhold til at konvertere elektricitet til varme. Jo bedre de er til dette, desto mere varme får du altså for pengene, når den kører, og jo mere klimavenlig er den også, da mindre elektricitet går til spilde.
 • Placering: Hvor kunne du tænke dig at have den henne? Mange foretrækker i disse år at have deres terrassevarmere enten hængene på væggen eller over deres primære siddepladser på terrassen. Med denne løsning er der ingen løse ledninger, og heller ingen unødig optagelse af plads på terrassen. Andre derimod kan godt lide at have en flot fritstående terrassevarmer, som på en anden måde bliver et samlingspunkt og leder tankerne hen på den æstetiske stemning, som findes på mange sydeuropæiske spisesteder i disse år.
 • Fleksibilitet: Skal den let kunne flyttes, når først den er placeret? Dette er i høj grad en smagssag. Hvor nogle ved, at de vil have den hængene over spisebordet på terrassen eller i udestuen permanent, ønsker andre en større fleksibilitet i forhold til at kunne flytte rundt på den efter behov. Dette er uden tvivl en smagssag, og kan udelukkende vurderes ud fra indretningen på det sted, hvor terrassevarmeren skal benyttes, samt dine egne personlige præferencer.
 • Størrelse: Lidt i samme dur, kan du med fordel overveje, hvilken størrelse du ønsker. Som udgangspunkt er de fritstående modeller de største, mens de vægmonterede eller lofthængte terrassevarmere ofte er mindre i størrelsen og mere diskrete. Hvis du har en lille terrasse, kan det anbefales at vælge en monteret løsning. Hvis du derimod har en stor terrasse, er der flere valgmuligheder, og her kan du både vælge fritstående modeller, op til flere monterede eller en kombination af de to.
 • Belysning: En ganske betydelig del af oplevelsen ved en terrassevarmer, er dens belysning. De fleste foretrækker et varmt skær, som er blidere mod vores øjne, når mørket falder på, og heldigvis designes langt de fleste modeller i dag med et gult, orange eller rødligt skær, som minder lidt om lyset fra et bål. Hvis du gerne vil have en endnu mere diskret løsning, så kan en model med No-Glare teknologi være en overvejelse værd. Her får du langt mindre udstrålingslys, men samme høje varmeeffekt som på en almindelig terrassevarmer.

Sådan finder du den billigste terrassevarmer

En terrassevarmer til hjemmet er på alle måder en investering. Forhåbentlig giver den dig og jer en masse behagelige hyggelig og varme stunder i løbet af årstiderne, men på samme tid har den selvfølgelig også en omkostning.

Uanset driftsomkostningerne kommer ud ikke uden om engangsbeløbet, som skal betales, når den købes. Og i denne forbindelse kan det være en fordel at overveje, hvordan du får fat i den ønskede model til den bedste pris. I dag findes der nemlig et meget stort udvalg af forhandlere af udstyr til hus og have, og det betyder samtidig, at din foretrukne model kan købes et hav af forskellige steder – og til forskellige priser.

For at finde modellen til den allerbedste pris, kan du med fordel anvende nogle af de smarte hjemmesider, som sammenligner specifikke produkter på tværs af en lang række forhandlere. Du indtaster blot mærke og modellens navn og herefter præsenteres du for en lister over, hvor den kan købes til den bedste pris. I mange tilfælde får du over informationer om leveringsomkostninger og leveringstid. På den måde kan du altså nemt og overskueligt finde den butik, hvor din ønskede model kan erhvervs hurtigst og billigst.

En anden nem måde at spare penge på, er ved at holde øje med tilbud, kampagner og udsalg. Nogle butikker adviserer i forvejen, at de snart vil have stort udsalg, og derfor kan det være en idé at have is i maven og vente et par dage, hvor der potentielt så kan være mange penge at spare. Nogle hjemmesider tilbyder i dag også attraktive velkomstbonusser, hvor du som ny kunde kan opnå typisk mellem 5 og 15% på dit første køb. Hvis der er tale om en dyrere model inden for terrassevarmere, kan der med andre ord være et ganske betragteligt beløb at spare. En terrassevarmer på tilbud kan på den måde være vejen til at få en lidt bedre model, som ellers normalt ville ligge uden for dit budget.

Her er fordelene ved at købe din næste terrassevarmer på nettet

Flere og flere danskere benytter sig hvert år af handel på nettet, og måske du burde overveje om din næste terrassevarmer skal bestilles hos en netbutik. Udover enormt attraktive priser på de forskellige modeller, som du får, hvis du handler på nettet, er der nemlig også mange andre fordele. Her er de primære:

 • Nemmere overskuelighed: Du har med garanti prøvet det mange gange før; at havne i et have- og boligmarked en lørdag eller søndag eftermiddag. Der er tætpakket med mennesker, ekspedienterne er travlt beskæftiget, og udvalget af varer er desuden enormt. Når du vælger at handle på nettet i stedet, kan du nemt danne dig et overblik over alle tilgængelige modeller hos en forhandler, og du kan gøre dette fra komforten af din egen sofa, seng eller hængekøje! Det er hurtigt at scrolle igennem udvalget og samtidig få en let tilgængelig oversigt over de forskellige specifikationer. Det er både en lettere og langt behageligere måde at træffe en beslutning om din næste terrassevarmer.
 • God og kyndig vejledning: De fleste netbutikker i dag tilbyder et virkelig højt niveau af kundeservice, og har desuden et velinformeret personale, som kan hjælpe dig til at vælge det rette produkt. Ofte er åbningstiderne lange, serviceniveauet er højt, og du slipper for at vente i en lang kø på at blive betjent.
 • Adgangs til brugeranmeldelser: En absolut uvurderlig fordel ved at handle på nettet er, at du har adgang til en lang række anmeldelser fra andre brugere. På den måde kan du hurtigt sammenligne deres erfaringer med dine egne behov, og på den måde få et bedre indtryk af, hvorvidt en pågældende terrassevarmer, faktisk kan leve op til dine forventninger og ønsker.
 • Mulighed for levering: En anden virkelig skøn fordel ved nethandel er, at du i langt de fleste tilfælde kan vælge en meget favorabel leveringsløsning. Det betyder, at du ikke selv skal bakse med at få en terrassevarmer hjem, og du kan blot afvente at modellen bliver leveret på din bopæl eller tæt på, hvor du bor.
 • Sommetider gratis fragt og retur: Lidt i samme dur tilbyder flere og flere netbutikker i dag faktisk gratis levering og sommetider også gratis retur, hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med dit køb. Det gør hele købsoplevelsen lidt sjovere, og du kan således anskaffe et ny terrassevarmer med et par enkelte klik, og herefter læne dig tilbage og vente på at den ankommer, mens du har ro i maven.

Vi håber, at du med denne guide er blevet klogere på terrassevarmere generelt, samt har fået et overblik over, hvilke forskellige typer, der findes, og måske endda hvilken der kunne være interessant for dig at anskaffe.

Se også Danskerne vil forlænge sommeren og køber terrassevarmere som aldrig før skrevet af jyllands-posten.dk.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Bolius

Bolius er en nonprofitorganisation, som stiller gratis og uvildig viden til rådighed. Dette er muligt, fordi de er ejet af foreningen Realdania. Bolius har egne fageksperter, og deres viden formidler Bolius’ egne journalister.

Reviews-Test.com

En del af den tyske test-giant test-vergleiche.com. De tester ikke alle produkterne selv, men ser det som deres pligt at sammenfatte forskellige hæderlige og troværdige kilder, såsom Stiftung Warentest, kundeanmeldelser fra nettet og anerkendte tidsskrifter. Fra disse beregnes deres testkarakter og de samlede bedømmelser.

Haveunivers.dk

Reklamefinansieret blog der gennem tips og inspiration til indretning, arbejdsopgaver, redskaber og projekter, guider til dét at have en have.

Testsektionen

En danskejet forbrugerguide, som blev stiftet i 2016 og er reklamefinansieret. De laver researcharbejde og udvælger blandt andet produkter, der er “bedst i test” hos andre forbrugerorganisationer, heriblandt Forbrugerrådet TÆNK.

 

Se også denne ligende artikel på vores side: Prisen på en udestue – komplet købeguide

Læs også vores artikel om: TEST – her er de bedste lydløse ventilatorer

Se også denne artikel på varmekilder: Gasfyr Test – Find det bedste gasfyr lige her

Læs også vores artikel om: Skægtrimmer test – her er de 7 bedste


FAQ

???? Hvilke Terrassevarmere er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste terrassevarmere på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

???? Hvordan testes terrassevarmere ?

Terrassevarmere vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

???? Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en af de mange Terrassevarmere?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes terrassevarmere til flere forskellige prisklasser.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 


Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Veito CH1800RE


Veito CH1800RE

Testresultater

Veito CH1800RE er en let, funktionel og smart terrassevarmer, der klarer sig godt i test hos PriceRunner

Her indtager produktet en 4. plads og høster ros for blandt andet sin behagelige varme og justerbare højde, som fungerer godt i praksis. 

Terrassevarmeren er desuden populær blandt forbrugerne hos Amazon, hvor den scorer 4.5/5 stjerner som et udtryk for den høje kvalitet. 

Om Veito CH1800RE

Veito CH1800RE er en fritstående, infrarød terrassevarmer, der er kendetegnet ved at være utrolig nem for dig at flytte rundt på. 

Modellen kommer således med et indbygget bærehåndtag, der i kombination med aluminiumskonstruktionen gør den let og meget mobil. 

Med Veito CH1800RE har du fire valgmuligheder, når det kommer til temperaturindstillinger, nemlig 900W, 1200W, 1500W og 1800W. 

Derudover har produktet en standardsikring mod overophedning, mens terrassevarmeren også kommer med en smart timerfunktion. 

På den måde kan du nemt indstille Veito CH1800RE til at slukke automatisk efter et ønsket stykke tid. 

Veito CH1800RE vs. markedet

Veito CH1800RE adskiller sig fra lignende produkter på markedet ved, at terrassevarmeren både er virkelig mobil og samtidig udstyret med smarte funktioner. 

Dertil kommer, at Veito CH1800RE kan fås til en god pris, som gør produktets værdi for pengene supergod. 

De særlige kendetegn ved Veito CH1800RE er: 

 • Den er nem at flytte rundt på
 • Simpel installation

Derfor skal du vælge denne terrassevarmer:

 • Meget let at bære 
 • Anvendelsesområde på 20 kvm
 • Praktisk fjernbetjening
 • Justerbart højdestativ
 • Overophedningssikring og timerfunktion

VEITO Blade 2000 Black – God til både indendørs og udendørs brug


VEITO Blade 2000 Black – Det stilrene, multifunktionelle valg

Testresultater
Har du brug for en terrassevarmer i flot design, der dækker et stort område, kan tåle vind og vejr og kan justeres efter dine effektbehov? Så er VEITO Blade 2000 Black, som har høstet 4,0 ud af 5 point på PriceRunner, et formidabelt bud til dig. PriceRunner-favoritten har mange styrkemuligheder, og den er vandtæt og derfor den perfekte terrassevarmer til både indendørs og udendørs brug.

Om VEITO Blade 2000 Black
Den vægmonterede terrassevarmer har et minimalistisk design i en aflang, sort cylinderform med skarpe kanter og en diskret strømknap. Trods dens størrelse er knappen let at finde uden at famle rundt – hvilket er en fordel, da terrassevarmerens væltesikring gør, at den slukker med et bip, hvis du rammer den forkert. Dog er apparatet som tidligere nævnt designet til vægmontering, og med fjernbetjeningen bør der ikke være grund til bekymring over ustabilitet.

Selv på større terrasser er VEITO Blade 2000 Black mere end tilstrækkelig, da den formår at give godt med varme til et areal på 25 kvm. Det bør også nævnes, at den med hele fire effekttrin kan justeres lige præcis efter dine og dine gæsters behov – om I så er frossenpinde eller blot har brug for et mildt temperaturboost.

Udvalgte specifikationer

 • Anbefalet areal til opvarmning: 25 kvm
 • Størrelse: 90 mm x 900 mm x 130 mm
 • Vægt: 2,2 kg
 • Strømindstillinger – fire forskellige effekttrin: 800W, 1200W, 1600W og 2000W
 • Varmerør med infrarøde stråler af carbon fiber-teknologi
 • Fjernbetjening medfølger
 • Modellen er vandtæt i IP55-klasse
 • Både vælte- og overophedningssikring
 • 2 års garanti

Parasolfod med varme


Parasolfod med varme

Om parasolfod med varme

Hvis du godt kan lide moderne og diskrete løsninger på problemstillinger, så kan det være at denne varmekilde til terrassen er lige dét, du har gået og ledt efter.

Her er der tale om en elektrisk funktionel terrassevarmer, som er udformet som en genial kombination mellem en varmekilde og en parasolfod. Denne model er designet i slagkraftigt og robust plast med mange lufthuller, så den nemt og effektivt kan fordele varmen. Det betyder, at du kan nyde godt af 306 graders varmefordeling, som alle i forsamlingen kan få glæde af. I foden er samtidig placeret beton indvendigt for at balancere vægten tilstrækkeligt.

Denne model passer perfekt til dig, som har en parasol over havebordet, hvor den så kan placeres under bordet for størst mulig gavn og effekt. Dog kan den sagtens stilles under bordet, hvis du ikke har en parasol stående eller har slået parasollen ned eller fjernet den. Til gengæld passer den til alle parasolstænger på op til 50mm.

Som noget ganske smart, er terrassevarmeren udstyret med en praktisk tænd/sluk knap, som nemt kan styres med foden, så du slipper for at bøje dig ned eller rode rundt under bordet. Med et enkelt skub med foden, kan du således sikre, at alle om bordet får dejlig lun varme omkring deres ben og fødder, hvilket snildt kan forlænge en i forvejen sødmefuld sommer- eller sensommeraften i godt selskab.

Udover det ganske geniale påfund og design, er denne model faktisk også overraskende prisvenlig. Det gør den til den bedste innovative løsning i forhold til terrassevarmere, og er et oplagt valg til dig, som ønsker diskret og god varme, men måske ikke har plads eller har lyst til at have en større terrassevarmer stående.

Derfor skal du vælge denne terrassevarmer:

 • Bedste innovative terrassevarmer!
 • Kombineret terrassevarmer og parasolfod i en
 • Udformet i robust plastik
 • Indvendig beton monteret for god stabilitet
 • Kan nemt styres med et tryk med foden
 • Passer til alle parasolstænger på op til 50 mm.
 • Pladsbesparende
 • Ganske prisvenlig

Hortus golden tube bordmodel


Hortus golden tube bordmodel

Testresultater

Denne model fra Hortus skaber en vidunderlig og behagelig varme hele vejen rundt om bordet. Samtidig er den udstyret med unik væltesikring. Alt i alt er denne terrassevarmer utroligt smart til at have under bordet til de kølige sommeraftenener, og netop derfor kåres den også som den bedste terrassevarmer til bordet.

Om Hortus golden tube bordmodel terrassevarmer

Denne model er blandt de smarteste mindre terrassevarmere, som gør brug af infrarøde kortbølger. Den er udformet i aluminium og plast, og har et moderne design. Den har et dækningsområde på 3 til 4 meter – eller 4 til 6 personer – hvilket er lidt mindre end flere af de andre modeller i denne artikel. Til gengæld varmer den ligeligt hele vejen rundt på alle 360 grader af dens akse. Samtidig opnår den fuld effekt på bare et enkelt sekund, hvilket gør den utrolig pålidelig og nærmest uundværlig på de kølige sommeraftenener.

Samtidig udbydes den faktisk også til en utrolig fordelagtig pris, hvilket gør den til en oplagt investering til også de større arrangementer og fester på terrassen og i haven. Her vil modellen være en mere elegant løsning til gæsterne end en større mængde tæpper, som hurtigt bliver nussede og klamme af den typisk høje luftfugtighed i sommerhalvåret.

Noget af det mest smarte ved denne model er dens unikke væltesikring, som gør at den automatisk slukker i tilfælde af, at den vælter. Det betyder, at du sagtens kan bruge denne til festlige lejligheder, uden at være nervøs for uheld, hvor gæster kommer til skade.

Modellen har en imponerende energikonvertering på hele 92%, og har samtidig en utroligt lang levetid på hele 7000 funktionstimer. Det gør den langtidsholdbar og ganske billig i drift, hvilket er godt for både din egen økonomi og for miljøet.

Derfor skal du vælge denne terrassevarmer:

 • Bedste terrassevarmer til bordet!
 • 360 graders effektiv varmefordeling
 • Unik væltesikring
 • Energikonvertering på hele 92%
 • Funktionstid på hele 7000 timer
 • Rækkevidde nok til 4 til 6 personer
 • Fuld effekt på blot et sekund

Green>it Pyramide terrassevarmer


Green>it Pyramide terrassevarmerTestresultater

Denne terrassevarmer vil med garanti lede tankerne hen på nogle af de hyggelige aftener, som du har tilbragt på gode restauranter og spisesteder i eller uden for Danmark. Denne fritstående terrassevarmer roses særligt for sit fine design i rustfrit stål og for sin levende flamme, som giver netop denne varmer en utroligt flot og lækker atmosfære. Derfor kåres den til flotteste fritstående terrassevarmer.

Om Green>it Pyramide terrassevarmer

Her er der i sandhed tale om en fritstående terrassevarmer, for du slipper helt og aldeles for ledninger og kabler, og kan på den måde stille den præcis, hvor du vil. De praktiske hjul gør det nemlig muligt at flytte rundt på den, præcis som du ønsker dig. Den vil derfor være den ideelle løsning til både forsamlinger på terrassen eller som dekorativ og effektiv varmekilde i et festtelt til sommerens festlige begivenheder.

Denne fritstående terrassevarmer fra Green>it er en gasvarmer, som altså bruger enten propan eller butan for at brænde. Med en 11 kg. gasflaske har den en brændetid på mellem 11,5 til 24 timer – alt afhængig af, hvor højt blus den kører med.

Faktisk er denne terrassevarmer blandt de mest varmeeffektive modeller i denne artikel. Den har en rækkevidde på hele 20 m2, og er således aldeles egnet til de større selskaber, hvor den altså kan varme godt igennem og samtidig skabe en utroligt dejlig atmosfære. Særligt bidrager den synlige flamme til en autentisk følelse af levende ild og et fantastisk skær.

Denne model er også lidt dyrere end nogle af de andre modeller i denne artikel, men til gengæld er designet, den skønne stemning omkring den, samt den imponerende varmeeffektivitet heller ikke at tage fejl af.

Derfor skal du vælge denne terrassevarmer:

 • Flotteste fritstående terrassevarmer!
 • Levende flamme
 • Ingen ledninger eller kabler
 • Rækkevidde hele 20 m2
 • Praktiske hjul til at flytte den rundt
 • Flot pyramidedesign udformet i aluminium
 • Hyggelig atmosfære

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar