Nogle gange er det bare nødvendigt at koble helt af fra den travle hverdag, hvor der skal passes arbejde, familie eller noget helt andet, du har kørende. Det er vigtigt, at du giver dig selv muligheden for at slappe lidt af engang i mellem, og med en udendørs spa bliver det en let opgave. Forestil dig en stille og rolig aften ude på terrassen, mens solnedgangen spejler sig i vandet. Dette er en helt rigtig måde at koble af på, så du kan blive genopfrisket og få ny energi efter en lang dag.

Med en oppustelig udendørs spa, kan du let og hurtigt selv stille det op, uden du behøver hjælp fra en professionel. Det er altså en super god løsning, hvis du gerne vil have hurtig og nem adgang til spa. Du kan nyde mange stunder med familie og venner i det varme vand, mens i sammen kan døse hen i komplet afslappelse.

Det gode ved en oppustelig spa er også, at du let kan pakke den sammen, når du ikke har brug for den. Du behøver ikke være et geni for at sætte det op, og det tager dig højst 10 minutter at pakke det ud. Derfra skal du blot finde den rette temperatur til vandet.

Det er også en billig løsning, hvis du ikke har råd til at få installeret en almindeligt udendørs spa eller mangler pladsen inden for på badeværelset. Du får en helt særlig oplevelse, når du sidder i en spa uden for, og her kan en oppustelig spa give dig lige så meget afslapning som en dyrere almindelig udgave.

I denne artikel får du et overblik over 11 forskellige oppustelige udendørs spa, som du kan nyde godt af hjemme i din egen have.

Pure Spa – Udendørs spa med Bubble Massage funktion

Set på Wupti.com.

Intex Pure oppustelig udendørs spa, er en super god løsning, hvis du ønsker en spa, som kan give dig den helt rette stemning for afslappelse. Det, at en spa er oppustelig, betyder i bund og grund bare, at det er fyldt med luft i modsætning, til dem du ser i svømmehallen eller andre steder, som er bygget af et massivt materiale.

Det fungerer på den måde, at du begynder med at opfylde kanterne med luft, så de kan holde vandet inde i spabadet. På den måde kan din spa støtte både dig og de folk, du inviterer med ned, når i vil læne jer tilbage og nyde det varme vand.

Denne udendørs spa har den fordel, at den har en klassisk boblefunktion, så du kan få den fulde spabadsoplevelse. Det giver en masserende effekt, som ofte er lige det, der mangler efter en lang og hård arbejdsdag.

Det er en spa med god plads, så du ikke behøver sidde alene, men kan nyde oplevelsen med nogle gode venner eller din familie. Spaen har en diameter på 196 cm i ydermål og 145 i indermål. Den kan holde helt op til 795 liter vand og har en højde på 71 cm, samtidig med at der kan sidde 4 voksne nede i den. Der er altså god plads til, at du kan få gavn af spabadet sammen med nogle, du holder af.

Du har mulighed for at opsætte spabadet lige, hvor du ønsker. Det er dog vigtigt, at der er et jævn underlag, hvis spaen skal fungere så godt som muligt og leve op til sine egenskaber. Her er en flad terrasse et rigtig godt bud, fordi der som regel af en god jævn overflade, hvor spaen kan stå uden problemer. Du kan dog også altid lave dit eget underlag, som du kan lægge under spaen lige meget, hvor i haven den står.

Specifikationer:

 • Mål: Ø196 x H71 cm
 • Farve: Beige og hvid
 • Kapacitet: 795 liter vand og 4 personer

Se pris på Pure Spa Bubble Massage udendørs spa hos Wupti

Lay-Z – Oppustelig spa med smart og moderne design

Set på Luxury-outdoor.dk.

Hvis du er på udkig efter en oppustelig spa, som kommer til at se flot og præsentabel ud på terrassen, så er Miami modellen fra Lay-Z den perfekte løsning. Her får du en flot og moderne udendørs spa, som let kan opsættes, fordi den er oppustelig. Det giver dig en rigtig god mulighed for at komme helt ned i gear efter en lang og hård dag, hvor arbejdet har været i fokus. Det er derfor oplagt, hvis du har en travl hverdag, og gerne vil koble helt af, når du kommer hjem.

Det er et spabad af stor størrelse, hvilket betyder, at du let kan få plads til dine venner og familiemedlemmer, hvis du vil nyde oplevelsen sammen med nogle du holder af. Den har en længde på 180 cm og en højde på 66 cm, hvilket giver plads til, at du kan fylde 800 liter vand i. Når spaen er fyldt op, kan der være helt op til 4 personer i, hvilket gør det nemt at dele den afslappende stund sammen med andre folk. Det er derfor ikke kun en god mulighed, når du skal koble af, men også når du gerne vil have noget hyggelig kvalitetstid sammen med en eller flere, du holder af.

Lay-Z Miami spabad er enormt nemt at stille op og kræver derfor ikke meget tid eller arbejde. Der følger en pumpe med, så du hurtigt kan få luft i kanterne. Herefter sætter du blot vandet til, og så kan det ellers passe sig selv indtil spabadet er fyldt nok op. Det behøver ikke tage lang tid for, at dit nye spabad står klar til brug.

Specifikationer:

 • Mål: L180 x H66 cm
 • Farve: Sort og hvid
 • Kapacitet: 800 liter og 4 personer

Se pris på Lay-Z Miami udendørs spa hos Luxury-Outdoor.dk

Zenkuru – Oppusteligt spabad med digitalt kontrolpanel

Set på Coolstuff.dk.

Hvis du gerne vil have en helt igennem afslappende og luksuriøs spaoplevelse, så er Zenkuru oppustelig spa den helt rigtige løsning til dig. Her får du et lækkert spabad, som hurtigt er opsat, så du er klar til at nyde godt af alle de smarte funktioner og ekstra udstyr, der er med til at gøre din oplevelse endnu bedre. Det er let at styre, så du altid kan være sikker på at få mest muligt ud af din tid, når du bruger spaen.

Det er en spa, som giver god plads til, at du enten selv kan udfolde dig eller tage nogle venner med, så i kan hygge dernede sammen. Der er plads til 4 personer, og den indvendige diameter er 140 cm, mens den udvendige er 180 cm. Den har en højde på 65 cm og kan holde helt op til 800 liter vand, så der er god mulighed for at boltre sig i det lækre vand med en masse bobler.

Selve spaen er meget let at opstille, og der følger en pumpe med, så du ikke selv skal bruge al dine lungers kraft på at puste luft i siderne. Det klarer pumpen, og derefter er det blot om at sætte vandet til og vente på, at det er fyldt op.

Der følger en hel del smarte funktioner og ekstraudstyr med til netop denne spa, som kan tage din oplevelse til næste niveau. Der er for eksempel et digitalt kontrolpanel, hvorfra du kan styre både temperaturen og luftstrømmene, så de passer perfekt til dine behov. Det gør det enormt nemt at kontrollere indstillingerne, så de passer bedst muligt til den givne situation. Desuden følger der også lækkert udstyr med, såsom en nakkestøtte, der kan gøre det en hel del mere behageligt at sidde i spabadet. Det er uden tvivl med til at gøre tiden i spaen mere afslappende og komfortabel.

Specifikationer:

 • Mål: Ø180 x H65 cm
 • Farve: Sort og hvid
 • Kapacitet: 800 liter og 4 personer

Se pris på Zenkuru Oppustelig spa hos Coolstuff.dk

Lay-Z – Paris Oppustelig spa med plads til 6 personer

Set på Luxury-outdoor.dk.

Hvis du gerne vil have muligheden for at nyde nogle afslappende stunder sammen med din familie eller venner, så er Lay-Z Paris modellen af oppustelige spa en god mulighed. Det er nemlig en oppustelig spa, som har en god størrelse, der giver plads til mange mennesker. Det er derfor en oplagt mulighed for at bruge lidt dejlig kvalitetstid sammen med nogle, du holder af.

Paris modellen fra Lay-Z er meget let at opstille, da du blot skal sætte luft til siderne med den medfølgende pumpe, hvorefter vandet kan fyldes i, som er klar på få timer. Det er altså ikke noget, som kræver, at du har særlig viden omkring teknologi eller spabade. Fordi det er så let at opstille, kan du også hurtigt tage det ned igen, når du ikke længere har brug for det. Er du i første omgang en smule i tvivl om, hvordan du bærer dig ad, så følger der heldigvis en simpel opsætningsguide med, så du kan komme i gang uden problemer.

Dette er en oppustelig spa, som har lidt mere plads end generelt. Den har en længde på 196 cm og en højde på 66 cm, hvilket giver plads til, at der kan fyldes 806 liter vand i. Der kan sidde helt op til 6 personer i denne spa, så du har rig mulighed for at inviterer nogle gæster med, så i sammen kan koble lidt af.

Den oppustelige spa har også et lækkert design, som ser godt ud i haven. Det har nogle flotte lyse farver, der går godt sammen med en moderne og skandinavisk indretning. Desuden er der LED-belysning nede i bunden, som skaber en rigtig god stemning, når i bruger spabadet.

Specifikationer:

 • Mål: L196 x H66 cm
 • Farver: Hvid
 • Kapacitet: 806 liter og 6 personer

Se pris på Lay-Z Paris oppustelig spa hos Luxury-Outdoor.dk

PureSpa – Jet og Bubble Deluxe udendørs spa

Set på Wupti.com.

Hvis du gerne vil have en oppustelig udendørs spa, som kan lidt mere, så er denne Jet og Bubble Deluxe model fra PureSpa det rette valg. Her får du en udendørs spa, som har en række funktioner, der kan være med til at gøre din oplevelse i vandet endnu bedre. Det er let at sætte op og kræver næsten ingen vedligeholdelse, hvilket betyder, at du kun skal bruge din tid på afslappelse og ikke rengøring og andet bøvl. Det er altså den perfekte spa, hvis du bare gerne vil læne dig tilbage og nyde det varme vand og massagen fra boblerne og strømmene i vandet.

Udendørsspaen har også et særligt smart design, som har et meget moderne præg. Den kommer i en flot sort farve, som passer ind til de flestes indretning, og den har en firkantet form modsat de fleste spabade, som er runde. Den firkantede form giver det et meget moderne og stilfuldt præg, som kan være med til at skabe et luksuriøst udtryk i din have.

Selve spabadet har flere smarte funktioner, som kan bruges til at elevere din afslapningstid. Den har for eksempel fire massage dyser med justerbar styrke, som kan give dig en helt igennem fantastisk fodmassage, når du sidder i spabadet. Desuden er der et boblesystem, som sikrer, at hele din krop får lov til at nyde godt af massage, mens det varme vand er med til at blødgøre dine muskler og øge din blodcirkulation.

Spabadet har en rigtig god størrelse og kan rumme op til 4 personer og 795 liter vand. Det har en diameter på 201 cm og en højde på 79 cm, hvilket er en god størrelse for et spabad. Det er altså et sted, hvor du sagtens kan nyde nogle hyggelige og afslappende stunder med din familie eller dine venner.

Specifikationer:

 • Mål: Ø201 x H79 cm
 • Farve: Sort
 • Kapacitet: 795 liter og 4 personer

Se pris på PureSpa Jet og Bubble Deluxe Oppustelig spa hos Wupti

Lay-Z – Hawaii oppustelig spa med luftbobler og vandstråler

Set på Luxury-outdoor.dk.

Denne Lay-Z Hawaii oppustelig spa er en sand vinder, hvis du skal have en udendørs spa, som har et moderne design og kan give dig en meget afslappende oplevelse. Det er et spabad, som har en række lækre funktioner, der kan tage dit spabad til et nyt niveau og øge afslappelsen i endnu højere grad. Du skal ikke bekymre dig om at bruge tid på at installere det, da det kun tager ti minutter at sætte op, og heller ikke kræver den store form for vedligeholdelse. Du kan altså let få en fuldendt spaoplevelse med Hawaii modellen fra Lay-Z.

Den oppustelige spa har et meget moderne design i og med, at den er firkantet i modsætning til den klassiske runde spa. Den adskiller sig derfor en smule fra andre spa, men passer super godt ind, hvis du har et hjem med en nytænkende og innovativ indretning. Den har en sort farve, hvilket går sammen med stor set alt og betyder, at den let kommer til at passe ind i din have eller på din terrasse.

Denne spa kræver næsten ingen vedligeholdelse, fordi der er et indbygget vandfiltreringssystem, hvilket betyder, at du ikke behøver udskifte vandet hver anden dag for at rengøre det. Der er også et energisparesystem, som sørger for, at der er en automatisk stop/start timer system i forhold til opvarmningen af vandet. På den måde kommer du ikke til at bruge alverdens strøm på opvarmningen, hvilket både er en fordel for din pengepung og miljøet. Desuden har spaen også både luftbobler og vandstråler, som kan være med til at øge nydelsen af den massage, du får fra vandet, når du sidder i spaen.

Spabadet har en super god størrelse og kan holde helt op til 6 personer, hvilket er mere end den helt almindelige oppustelige spa, som ofte kun har plads til 4 personer. Her er der plads til 795 liter vand, så alle deltagere kan få en behagelig oplevelse, hvor der ikke er mangel på noget.

Specifikationer:

 • Mål: L180 x B180 x H71 cm
 • Farve: Sort
 • Kapacitet: 795 liter og 6 personer

Se pris på Lay-Z Hawaii opustelig spa hos Luxury-Outdoor.dk

Intex PureSpa – Jet & Bubblemassage oppustelig spa med god plads

Set på Proshop.dk

Hvis du elsker at bruge tid sammen med dine venner og din familie, så er det oplagt med en oppustelig spa som Jet & Bubblemassage modellen fra Intex PureSpa. Denne model er nemlig særligt designet til at have plads til flere mennesker, så i sammen kan nyde den afslappende stund efter en lang arbejdsuge. Den har et medfølgende dæksel, som sørger for at holde varmen inde og snavset ude, når du ikke bruger din spa. Desuden har den et moderne og smart design, som passer ind i de fleste hjem.

Denne oppustelige spa er den perfekte løsning, hvis du har en større familie eller ofte får gæster på besøg, som du gerne vil nyde en dejlig og hyggelig stund sammen med. Den har nemlig plads til op til 6 personer, hvilket er mere end den generelle oppustelige spa, som kun rummer 4 personer. Der er også plads til 1098 liter vand, hvilket ligger en hel del over den typiske kapacitet, som normalvis er på omtrent 800 liter. Der er derfor ingen tvivl om, at det er en spa, som giver dig plads til at nyde afslappelsen sammen med nogle, du holder af.

Denne spamodel har et dæksel med, som er med til at beskytte vandet fra snavs og andet skidt, der kommer, når du ikke bruger den. Det er super let at bruge, og du kan altid hurtigt smide det over spaen, når du er færdig med at bruge den. På den måde kan du være sikker på, at der ikke kommer noget skidt i den henover natten, når den står fremme.

Spaen har et lækkert og moderne design, som passer ind i de fleste hjem. Den har en oktagon form, hvilket er med til at skabe den ekstra plads til flere personer, som ellers ikke ville have være der. Den ser derfor en smule anderledes ud, end hvis du har en rund eller firkantet spa, men den bliver bestemt ikke mindre smart af det.

Specifikationer:

 • Mål: Ø118 cm
 • Farve: Sort og hvid
 • Kapacitet: 1098 liter og 6 personer

Se pris på Intex PureSpa Jet&Bubblemassage oppustelig spa hos Proshop

Lay-Z – Palm Springs oppustelig spa med hydrodynamisk massagesystem

Set på Luxury-outdoor.dk.

Hvis du gerne vil have en oppustelig spa, som kan give dig en gennemført massage, der sikrer dig fuld afslapning og restituering efter en hård arbejdsdag, så er Palm Springs modellen fra Lay-Z, den perfekte løsning til dig. Det er en smart oppustelig spa, som ikke tager lang tid at opstille og fylde op med vand. Den har en hel del funktioner, som er med til at øge afslappelsen for dig, når du bruger den. Du skal for eksempel ikke selv bruge særlig meget tid på vedligeholdelse, da der er et vandfiltreringssytem. Desuden har den også et energisparesystem, som sikrer, at der ikke bliver brugt mere strøm end højst nødvendigt til opvarmningen af vandet. Dette er en stor fordel både for miljøet og din elregning.

Når du investerer i Palm Springs modellen får du en klassisk rund spa, som har god plads til mange personer, og derfor giver dig mulighed for at invitere venner og familie med i spa. Der er plads til 6 personer, hvilket er i den høje ende for en oppustelig spa, og den kan fyldes op med 795 liter vand.

Når du køber denne oppustelige spa, så følger der et underlag med, som har et integreret massage- og filtreringssytem. Der er også et hydrodynamisk massagesystem med 8 vanddyser, du kan kontrollere, så de giver dig den bedst mulige oplevelse og opfylder dine behov. Det er altså et spabad, som sørger for, at både din krop og dit sind kan blive helt igennem genopfrisket og fri for stress.

Spabadet er let at sætte op og tage ned igen, da der følger en luft- og vand pumpe med, som klarer det meste af arbejdet. Med en luftpumpe slipper du for at bruge din egen luft, hvilket heller ikke ligefrem havde spillet sammen med ordet afslapning, som følger med, når du køber en udendørs spa. Det tager kun 10 minutter at fylde siderne op med luft, og herefter kan du blot sætte vandet til, som tager 1-2 timer om at fylde hele spaen op. Der er også en ekstra udblæsningsfitting, som hjælper til at spaen bliver hurtigere tømt for vand igen, når den skal pakkes væk. Det er derfor både nemt at sætte og tage ned igen.

Specifikationer:

 • Mål: Ø196 x H71 cm
 • Farve: Blå
 • Kapacitet: 795 liter og 6 personer

Se pris på Lay-Z Palm Springs oppustelig spa hos Luxury-Outdoor.dk

Lay-Z – Airjet Vegas Oppustelig spa med hurtigt varmesystem

Set på Moreland.dk

Hvis du gerne vil have en spa, som hele familien kan bruge, så er er Airjet Vegas oppustelig spa fra Lay-Z den perfekte løsning. Der er plads til 4-6 personer, hvilket betyder, at de let kan sidde sammen hele familien og nyde det varme vand og massagen fra vandstrømmene. Der er mange funktioner ved denne spa, som er med til at give dig den perfekte spaoplevelse, som du aldrig glemmer. Det er den helt rigtige måde at afkoble fra en lang arbejdsdag.

Denne spa har et 87 Airjet massagesystem, som kommer til at gøre en stor forskel for din oplevelse, når du bruger spaen. Det er et massagesystem, som består af 87 airjets, som er placeret rundt omkring i hele spaen. De er med til at sikre, at din krop bliver fuldstændig genopfrisket efter en lang arbejdsuge. Du kan derfor være sikker på at opnå komplet afslappelse i både krop og sind og opnår ny energi, så du er frisk på at gå en ny arbejdsuge i møde.

Den oppustelige spa fra Lay-Z har et lækkert varmesystem, som sikrer, at der er op til 40 grader nede i spabadet. Det er et særdeles hurtigt system, som gør, at dit vand hurtigt bliver opvarmet, så du ikke skal vente i evigheder, som ved nogle andre udendørs spaer. Ud over det, så er der også et energisparesystem, som sikrer, at din spa ”slukker”, når det ikke bliver brugt, så det ikke står og suger strøm, når du er færdig. Systemet har også en timer, som du kan indstille, så vandet er varmt og klar til, når du skal bruge det. Varmesystemet, energisparesystemet og massagesystemt kan alt sammen køre på samme tid uden nogle problemer.

Specifikationer:

 • Mål: Ø196 x H61 cm
 • Farve: Hvid
 • Kapacitet: 935 liter og 4-6 personer

Se pris på Lay-Z Airjet Vegas oppustelig spa hos Moreland

Lay-Z – Honolulu Airjet oppustelig spa med unikt design

Set på Wupti.com.

Hvis du gerne vil have en oppustelig spa, som har et unikt og flot design samt en masse smarte funktioner, så er Honolulu Airjet model fra Lay-Z spa en rigtig god mulighed. Det er en oppustelig spa, som er let at sætte op og transportere rundt, hvis du for eksempel vil have den med i sommerhus eller på camping. Desuden har den en masse smarte funktioner, som er med til at hjælpe dig med at få denne fulde spaoplevelse og afslapning ud af din tid i den. Det er også en meget rummelig spa, hvor du kan sidde sammen med hele familien eller nogle venner.

Denne spa har et helt særligt design i modsætning til mange andre oppustelige spaer, som blot har en hel hvid eller sort farve. Her er der et print, som ligner et fletmønster og skaber et mere naturligt udseende end der er ved den gængse spa. Det er derfor et design, som passer rigtig godt ude i en have, hvor der er mange grønne planter og blomster.

Spaen er også enormt nem at sætte op og tage ned, hvilket betyder, at du let kan transportere den rundt med dig, hvis du for eksempel skal med familien på camping eller i sommerhus. Det tager ikke mere end 10 minutter at puste luft i siderne med den medfølgende pumpe, og når først du har sat vandet til at fylde den op, så passer det også sig selv. Det kræver derfor ikke meget udfordrende teknik at få denne oppustelige spa op at stå.

Der hører også en lang række af smarte funktioner til spaen, som kan være med til at gøre din tid i den endnu mere afslappende og fornyende. Den har for eksempel et 120 Airjet massagesystem. Det indebærer 120 altomsluttende luftdyser i bunden, som sørger for bløde bobler og brus, der let kan fordrive dagens udfordringer og bekymringer.

Specifikationer:

 • Mål: Ø196 cm
 • Farve: fletmønster print i lys gråtone
 • Kapacitet: 916 liter og 6 personer

Se pris på Lay-Z Honolulu Airjet oppustelig spa hos Wupti

Lay-Z – St. Moritz oppustelig spa med plads til 7 personer

Set på Wupti.com.

De fleste oppustelige spaer kan holde mellem 4 og 6 personer, så hvis du har brug for lidt mere plads, er denne Lay-Z St. Moritz model med plads til 7 personer den rette løsning. Den er en af de største modeller fra Lay-Z, og du kan derfor altid tage familien eller vennerne med i din nye spa. Der er en række af forskellige funktioner, som gør en stor forskel for, hvor behagelig din oplevelse i spaen bliver. Du kan let få den opstillet uden værktøj eller andre besværlige installationsprocesser, og den er derfor også let at tage ned igen. Dette betyder også, at du altid kan tage den med på ferie, hvis i skal på camping eller i sommerhus.

Denne model er særligt stor og rummer hele 7 personer og 1190 liter vand. Den er derfor en del større end andre oppustelige spabade, hvilket gør den til et oplagt valg, hvis du har en større familie, som alle skal have gavn af den. Den har en diameter på 216 cm og en højde på 71 cm, hvilket giver god plads til, at i alle kan nyde tiden i den på samme tid.

Der er en hel del smarte funktioner, såsom et 134 Airjet massagesystem, der består af 134 luftdyser i bunden af spabadet. De er med til at skabe en hel masse bobler og brus, som ultimativt er med til at skabe en effekt af massage, som du kan nyde godt af, når du skal slappe helt af og have ny energi.

Specifikationer:

 • Mål: Ø216 x H71 cm
 • Farve: fletmønster print i natur
 • Kapacitet: 1190 liter og 7 personer

Se pris på Lay-Z St. Moritz oppustelig spa hos Wupti

Læs også vores artikel om altanmøbler og flotte hyndebokse

Måske kunne du også være interesseret i at læse: Flotte hængesofaer til din have.

Læs også vores artikel om: Kokkekniv test – her er de 9 bedste knive til køkkenet

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar