Firkantede trampoliner er på mange måder smartere end de runde trampoliner. Først og fremmest kan du nemmere finde plads til den i haven, fordi denne også for det meste er firkantet, og så er det nemmere at øve forskellige spring på en firkantet trampolin. Den er nemlig aflang, så selvom du vælger en lille model er der god afstand fra den ene ende af hoppedugen til den anden.

Til denne artikel har vi samlet 6 af de bedste firkantede trampoliner – enten med ben eller til nedgravning. Se alle modellerne herunder:

Berg Ultim Champion – firkantet trampolin i robust konstruktion


Berg-Eazyfit-Firkantet-Trampolin
Berg Ultim Champion. (Klik på billedet og se mere)
Den firkantede Berg Ultim Champion trampolin er et rigtig godt køb for de fleste. Den har en robust konstruktion med kraftig kantbeskyttelse, og så får du et Deluxe sikkerhedsnet med i pakken. Trampolinen anbefales både til mindre børn og voksne.

Berg Ultim Champion er sandsynligvis det bedste valg, hvis du ønsker en firkantet trampolin i en robust byggekvalitet med godt dynamisk opspring. Den er nemlig velegnet til såvel små børn på 20 kilo og derover, men også større børn og voksne vil få stor glæde af den. Opspringet er nemlig dynamisk og jævnt, hvor det på de billigere trampoliner ofte er mere fast og dermed svært for mindre børn at komme op i højden.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne firkantede trampolin har en kraftig konstruktion af 50 millimeter brede galvaniserede stålrør, som er 2 millimeter tykke. Den står desuden på 4 ben, og disse er både galvaniserede og sortlakerede. Den medfølgende kantbeskyttelse har desuden en bredde på 40 centimeter og en tykkelse på hele 3 centimeter, så her er du godt beskyttet hvis uheldet er ude.

Berg Ultim Champion måler 220 x 330 centimeter, og er således en kompakt firkantet trampolin der er nem at finde plads til i haven.

Egenskaber:

 • Størrelse: 220 x 330 cm.
 • Ramme og ben: 50 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 40 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold

Læs også vores artikel om: Inspiration: Find den perfekte hoppeborg til hjemmet og børnene

Berg Ultim Champion InGround – god firkantet trampolin til nedgravning


Berg-InGround-EazyFit-Trampolin-Til-Nedgravning
Berg Ultim Champion InGround. (Klik på billedet og se mere)
Berg Ultim Champion InGround er en rigtig smart firkantet trampolin, som kan nedgraves for et mere diskret udseende. Den er god til såvel mindre som større børn og voksne, og da der ikke følger sikkerhedsnet med er prisen lavere.

Denne firkantede trampolin skal nedgraves, og dermed ser den ikke ud af lige så meget i haven. Den er således et godt valg hvor pladsen er trang, da den fremstår lige så stor som en firkantet trampolin på ben. Også her er opspringet mere dynamisk og jævnt end på billigere trampoliner, hvorfor den anbefales til mindre børn med en vægt på 20 kilo og derover.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Berg Ultim Champion InGround har samme gode egenskaber som andre trampoliner i samme serie, dog er denne model firkantet og dermed pladsbesparende. Kantbeskyttelsen er også her 3 centimeter tyk og 40 centimeter bred, så du er godt beskyttet ved uheld.

Konstruktionen er også på denne firkantede trampolinen bestående af en stålramme, hvor rørene er 50 millimeter brede og 2 millimeter tykke. Dermed er Berg Ultim Champion InGround ganske robust og stabil under brug.

Egenskaber:

 • Størrelse: 220 x 330 cm.
 • Ramme og ben: 50 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 40 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold

Berg InGround Champion – Superligaens trampolin til nedgravning


Berg InGround Champion – Superligaens trampolin til nedgravningNår det kommer til trampoliner, er Berg i en hel særlig klasse. De skriver selv, at det stort set kun er professionelle trampoliner, som er i ligeså god kvalitet. 

Dette baserer de på, at materialet er lavet på en måde, hvor det sagtens kan holde til både sol og regnvejr. Ved billige trampoliner går de ofte i stykker i den slags vejr og derfor risikerer man pludselig at glide.Det er utrolig farligt, når du hopper på en trampolin, hvis du pludselig glider og derfor ser man da også flere af den type skader. Dette kan du undgå med denne type for trampolin.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Selve fjedrene gør det også til en mere behagelig oplevelse, da de er dobbeltfjedrede. Det betyder, at de ender med at have 30% flere fjedre end andre modeller og det kan virkelig mærkes. På den måde kan du både springe højere og samtidig vil det også være en mere behagelig oplevelse. Desuden bliver det også muligt for mindre børn at hoppe lidt højere på dem. 

Alt dette er en del af det unikke Airflow system, som Berg har udviklet. Hele ideen bag dette er, at det får dig til at hoppe langt højere og dermed er det en langt sjovere trampolin, samtidig med at den er langt mere sikker. Bl.a. har den et ramme net, så man ikke kan ryge ned under trampolinen. 

Man placerer selve trampolinen i et hul, som man skal have gravet inden. Når du køber den, får du alle mål og du kan også finde dem inden på internettet, så du kan være klar til du får trampolinen derhjemme.

En Berg InGround Champion kommer også med en række garantier. På selve rammen dækker de i 10 år, fjedrene i 5 år og hoppemåtten dækkes i 2 år. Vi vil også anbefale, at I skifter jeres måtte ud en gang i mellem. Det er en fejl, som mange begår, at de bliver ved med at bruge den samme og dermed risikerer de skader. Det er bedre at være på den sikre side og hele tiden have en god og sikker trampolin. Så når garantien udløber på den, kan I overveje at købe en ny. I behøver ikke købe alt det andet, I kan nøjes med at købe en ny måtte fra Berg.

Hvis du på udkig efter en af de bedste trampoliner til nedgravning, så er det svært ikke at vælge Berg, for den er noget nær perfekt. Med den vil børnene kunne få mange sjove timers leg ud af den. 

Egenskaber:

 • Airflow: 430 cm
 • Kantbeskyttelse: Bredde 38 cm.
 • Fjedre: TwinSpring GOLDSPRINGS/GULDFJEDRE
 • Garanti på 10 år for rammen, 5 år for fjedre, 2 år for måtten

Se vores artikel om: Reservedele og tilbehør til Berg trampoliner – komplet guide

Berg Ultim Elite FlatGround 500 – bedste firkantede trampolin


berg-ultim-elite-flatground-500-trampolin
Berg Ultim Elite FlatGround 500. (Klik på billedet og se mere)
Berg Ultim Elite FlatGround 500 er den ultimative firkantede trampolin for både børn og barnlige sjæle. Den er ikke billig, men til gengæld får du en af de bedste hoppeoplevelser hjemme i din egen have.

Berg Ultim Elite FlatGround 500 tilhører Elite-serien af trampoliner, og så er den firkantet. Det betyder at du får optimalt udbytte af hoppefladen, som på grund af det rektangulære design kan bruges til at øve flere forskellige tricks på.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Da det er en FlatGround-model graves den ned i jorden således at den er næsten helt på niveau med græsplænen, og således gør den kun minimalt væsen af sig i haven. Dette er til glæde for såvel havens ejer som naboer, der ikke behøver se en stor trampolin stikke op fra nabohaven.

Den firkantede Ultim Elite FlatGround 500 trampolin måler, som navnet antyder, 500 x 300 centimeter. Den er udstyret med en kraftig kantbeskyttelse hele vejen rundt med en bredde på 44 centimeter og en tykkelse på hele 4,5 centimeter. Kantbeskyttelsen sørger for at afbøde et fald over rammen eller fjedrene, således at skader kan minimeres.

Selve konstruktionen består på denne firkantede trampolin af en stålramme på 140 x 80 millimeter, som hviler under trampolinen. Den har en materialetykkelse på 2 millimeter, og en zinkbelægning sørger for at holde rust ude.

Egenskaber:

 • Størrelse: 500 x 300 cm.
 • Ramme og ben: 140 x 80 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 44 cm. og tykkelse 4,5 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold

JumpMaster trampolin – stor rektangulær trampolin


JumpMaster trampolin

Ny form: JumpMaster 460×300 trampolin er rektangulær og super god til at have det sjovt og øve nye spring. Se modellen HER.[/caption]

 • Måler 460×300 centimeter
 • Inklusiv sikkerhedsnet og stige

Derfor anbefaler vi JumpMaster trampolin: Denne trampolin fra JumpMaster er en anden form end de andre trampoliner i denne test. Det er netop denne rektangulære form der gør, at den skiller sig ud fra de andre, og netop formen har også sine fordele. Den er 460 cm. på den lange side, hvilket giver meget plads til at lege eller udføre spring. Sikkerhedsnettet gør samtidig, at man altid kan føle sig sikker når man hopper rundt på trampolinen.

Om: Producenten bag denne trampolin har fokuseret meget på både sikkerhed og funktionalitet. Der er nemlig tale om en stor og stabil trampolin, der kan bruges af både børn og voksne. Til trampolinen medfølger der desuden sikkerhedsnet og stige, så man let kan komme op på trampolinen og samtidig ikke kan falde af på grund af sikkerhedsnettet. Det er lavet helt finmasket, så man ikke kan sidde fast i nettet.

Samtidig er der en 2,5 cm. tyk kantpolstring, som afdækker fjedrene i trampolinen, hvilket gør at trampolinen har en blød kant i siden, som både øger komforten, men også bidrager til sikkerheden. Det betyder nemlig at kanten er behagelig at sidde på, samtidig med, at man ikke kan komme til skade ved at falde ned mellem fjedrene i trampolinen.

Stolperne som omgiver trampolinen og holder sikkerhedsnettet buer ud ad og er polstret med et blødt materiale således at man ikke kan slå sig mens man springer eller leger på trampolinen. Der er samtidig indtænkt holdbarhed i denne trampolin. Rammen er nemlig ekstra galvaniseret for at kunne yde optimal rustbeskyttelse, mens kantpolstringen er lavet af et stærkt PVC-materiale, som holder godt i det danske ustadige vejr.

JumpMaster 460×300 kan klare op til 150 kg. ad gangen, hvilket betyder at den sagtens kan holde til flere børn på trampolinen samtidig og også kan bruges af de fleste voksne. Den har 84 kraftige fjedre, som yder god respons, når der hoppes på den, og man vil derfor sagtens kunne have det sjovt og øve spring der kræver at man kan hoppe højt op i luften.

Der medfølger stige til trampolinen, når man køber den og den leveres i fem forskellige kasser.

Egenskaber:

 • Størrelse: 460×300 cm.
 • Fjedre: 84 stk.
 • Kantbeskyttelse: Bredde 30 cm. og tykkelse 2,5 cm.
 • Højde på trampolin: 100 cm.
 • Trampolinen vejer 162 kg.
 • Maksimal personvægt på trampolinen: 150 kg.

Se også FIND EN FIRKANTET TRAMPOLIN TIL HAVEN skrevet af bedste10.dk.

Se også denne lignende artikel på vores side: Trampolin test – her er de 4 bedste trampoliner lige nu

Læs også: Havetrampolin – her er de 14 bedste udendørs trampoliner

FAQ

🏆 Hvilke firkantet trampoliner er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste firkantet trampoliner på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes firkantet trampoliner?

firkantet trampoliner vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny firkantet trampolin?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes firkantet trampoliner til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Dennis R. Andresen 10/10

Dette indlæg har fået 4.6 stjerner baseret på 10 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder.Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar