Firkantede trampoliner er på mange måder smartere end de runde trampoliner. Først og fremmest kan du nemmere finde plads til den i haven, fordi denne også for det meste er firkantet, og så er det nemmere at øve forskellige spring på en firkantet trampolin. Den er nemlig aflang, så selvom du vælger en lille model er der god afstand fra den ene ende af hoppedugen til den anden.

Til denne artikel har vi samlet 4 af de bedste firkantede trampoliner – enten med ben eller til nedgravning. Se alle modellerne herunder:

Berg EazyFit – firkantet trampolin i robust konstruktion

Berg EazyFit. (Klik på billedet og se mere)
Den firkantede Berg EazyFit trampolin er et rigtig godt køb for de fleste. Den har en robust konstruktion med kraftig kantbeskyttelse, og så får du et Deluxe sikkerhedsnet med i pakken. Trampolinen anbefales både til mindre børn og voksne.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
7.249,00 kr. 0,00 kr. 7.249,00 kr. Til butik »

Berg EazyFit er sandsynligvis det bedste valg, hvis du ønsker en firkantet trampolin i en robust byggekvalitet med godt dynamisk opspring. Den er nemlig velegnet til såvel små børn på 20 kilo og derover, men også større børn og voksne vil få stor glæde af den. Opspringet er nemlig dynamisk og jævnt, hvor det på de billigere trampoliner ofte er mere fast og dermed svært for mindre børn at komme op i højden.

Denne firkantede trampolin har en kraftig konstruktion af 50 millimeter brede galvaniserede stålrør, som er 2 millimeter tykke. Den står desuden på 4 ben, og disse er både galvaniserede og sortlakerede. Den medfølgende kantbeskyttelse har desuden en bredde på 40 centimeter og en tykkelse på hele 3 centimeter, så her er du godt beskyttet hvis uheldet er ude.

Berg EazyFit måler 220 x 330 centimeter, og er således en kompakt firkantet trampolin der er nem at finde plads til i haven.

Egenskaber:

 • Størrelse: 220 x 330 cm.
 • Ramme og ben: 50 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 40 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold

Berg InGround EazyFit – god firkantet trampolin til nedgravning

Berg InGround EazyFit. (Klik på billedet og se mere)
Berg InGround EazyFit er en rigtig smart firkantet trampolin, som kan nedgraves for et mere diskret udseende. Den er god til såvel mindre som større børn og voksne, og da der ikke følger sikkerhedsnet med er prisen lavere.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
4.779,00 kr. 0,00 kr. 4.779,00 kr. Til butik »

Denne firkantede trampolin skal nedgraves, og dermed ser den ikke ud af lige så meget i haven. Den er således et godt valg hvor pladsen er trang, da den fremstår lige så stor som en firkantet trampolin på ben. Også her er opspringet mere dynamisk og jævnt end på billigere trampoliner, hvorfor den anbefales til mindre børn med en vægt på 20 kilo og derover.

Berg InGround EazyFit har samme gode egenskaber som andre trampoliner i samme serie, dog er denne model firkantet og dermed pladsbesparende. Kantbeskyttelsen er også her 3 centimeter tyk og 40 centimeter bred, så du er godt beskyttet ved uheld.

Konstruktionen er også på denne firkantede trampolinen bestående af en stålramme, hvor rørene er 50 millimeter brede og 2 millimeter tykke. Dermed er Berg InGround EazyFit ganske robust og stabil under brug.

Egenskaber:

 • Størrelse: 220 x 330 cm.
 • Ramme og ben: 50 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 40 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold

Salta Premium – firkantet trampolin i antracitgråt design

Salta Premium. (Klik på billedet og se mere)
Den firkantede Salta Premium trampolin er et godt køb for dig, der ønsker en god kombination af lav pris og gode egenskaber. Den anbefales til lidt større børn og voksne, der ønsker et lidt fastere opspring.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
3.499,00 kr. 0,00 kr. 3.499,00 kr. Til butik »

Salta Premium er en firkantet trampolin i et sejt antracitgråt look. Den fås i 2 størrelser, og denne model er den største af dem. Med et areal på 214 x 305 er størrelsen dog ikke overvældende, og således er denne firkantede trampolin stadig et godt valg til den mindre have.

Den firkantede Salta Premium trampolin har en bæreevne på op til 150 kilo, hvilket er ganske meget i forhold til dens størrelse. Det skyldes ikke mindst den kraftige konstruktion i både rammen og benene, men også den robuste hoppedug med gode fjedre. Rammen og benene er selvfølgelig galvaniserede for bedre rustbeskyttelse, og ligesom benene er stålrørene efterfølgende lakerede for et mere stilrent udseende.

Kantbeskyttelsen på denne firkantede trampolin er 2,5 centimeter tyk og 29 centimeter bred, hvilket betyder at den dækker for både fjedre og stålramme. Du er således godt beskyttet ved fald.

Egenskaber:

 • Størrelse: 214 x 305 cm.
 • Ramme og ben: 42 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 29 cm. og tykkelse 2,5 cm.
 • Fjedre: 64 stk.

Salta Excellent Ground – billig firkantet trampolin til nedgravning

Salta Excellent Ground. (Klik på billedet og se mere)
Salta Excellent Ground er en smart firkantet trampolin til nedgravning. Den har et robust design og er velegnet til lidt større børn og voksne.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
3.299,00 kr. 0,00 kr. 3.299,00 kr. Til butik »

Salta Excellent Ground er en god firkantet trampolin, som fås i 2 størrelser. Dette er den største model, og den måler 214 x 305 centimeter. Fra jorden og op til hoppedugen er der 25 centimeter, og denne højde betyder at du ikke behøver grave så dybt som ved de lavere modeller.

Den firkantede Salta Excellent Ground trampolin har en kraftig ramme bestående af stålrør med en diameter på 50 millimeter og en tykkelse på 2 millimeter. Den har 64 fjedre monteret, og derover en god kantbeskyttelse med en bredde på 34 centimeter og tykkelse på 2,5 centimeter.

Også på denne firkantede Salta trampolin er bæreevnen på hele 150 kilo, hvilket er bedre end på mange andre trampoliner i tilsvarende størrelse. Der medfølger desuden ikke noget sikkerhedsnet, så prisen er lavere. Ønsker du sikkerhedsnet, kan du selvfølgelig købe dette ved siden af.

Egenskaber:

 • Størrelse: 214 x 305 cm.
 • Ramme og ben: 50 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 34 cm. og tykkelse 2,5 cm.
 • Fjedre: 64 stk.
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar