Firkantede trampoliner er på mange måder smartere end de runde trampoliner. Først og fremmest kan du nemmere finde plads til den i haven, fordi denne også for det meste er firkantet, og så er det nemmere at øve forskellige spring på en firkantet trampolin. Den er nemlig aflang, så selvom du vælger en lille model er der god afstand fra den ene ende af hoppedugen til den anden.

Til denne artikel har vi samlet 6 af de bedste firkantede trampoliner – enten med ben eller til nedgravning. Se alle modellerne herunder:

Berg Ultim Champion – firkantet trampolin i robust konstruktion

Berg Ultim Champion. (Klik på billedet og se mere)
Den firkantede Berg Ultim Champion trampolin er et rigtig godt køb for de fleste. Den har en robust konstruktion med kraftig kantbeskyttelse, og så får du et Deluxe sikkerhedsnet med i pakken. Trampolinen anbefales både til mindre børn og voksne.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
7.249,00 7.249,00 Til butik »

Berg Ultim Champion er sandsynligvis det bedste valg, hvis du ønsker en firkantet trampolin i en robust byggekvalitet med godt dynamisk opspring. Den er nemlig velegnet til såvel små børn på 20 kilo og derover, men også større børn og voksne vil få stor glæde af den. Opspringet er nemlig dynamisk og jævnt, hvor det på de billigere trampoliner ofte er mere fast og dermed svært for mindre børn at komme op i højden.

Denne firkantede trampolin har en kraftig konstruktion af 50 millimeter brede galvaniserede stålrør, som er 2 millimeter tykke. Den står desuden på 4 ben, og disse er både galvaniserede og sortlakerede. Den medfølgende kantbeskyttelse har desuden en bredde på 40 centimeter og en tykkelse på hele 3 centimeter, så her er du godt beskyttet hvis uheldet er ude.

Berg Ultim Champion måler 220 x 330 centimeter, og er således en kompakt firkantet trampolin der er nem at finde plads til i haven.

Egenskaber:

 • Størrelse: 220 x 330 cm.
 • Ramme og ben: 50 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 40 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold

Berg Ultim Champion InGround – god firkantet trampolin til nedgravning

Berg Ultim Champion InGround. (Klik på billedet og se mere)
Berg Ultim Champion InGround er en rigtig smart firkantet trampolin, som kan nedgraves for et mere diskret udseende. Den er god til såvel mindre som større børn og voksne, og da der ikke følger sikkerhedsnet med er prisen lavere.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
4.779,00 4.779,00 Til butik »

Denne firkantede trampolin skal nedgraves, og dermed ser den ikke ud af lige så meget i haven. Den er således et godt valg hvor pladsen er trang, da den fremstår lige så stor som en firkantet trampolin på ben. Også her er opspringet mere dynamisk og jævnt end på billigere trampoliner, hvorfor den anbefales til mindre børn med en vægt på 20 kilo og derover.

Berg Ultim Champion InGround har samme gode egenskaber som andre trampoliner i samme serie, dog er denne model firkantet og dermed pladsbesparende. Kantbeskyttelsen er også her 3 centimeter tyk og 40 centimeter bred, så du er godt beskyttet ved uheld.

Konstruktionen er også på denne firkantede trampolinen bestående af en stålramme, hvor rørene er 50 millimeter brede og 2 millimeter tykke. Dermed er Berg Ultim Champion InGround ganske robust og stabil under brug.

Egenskaber:

 • Størrelse: 220 x 330 cm.
 • Ramme og ben: 50 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 40 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold

Berg Ultim Elite FlatGround 500 – bedste firkantede trampolin

Berg Ultim Elite FlatGround 500. (Klik på billedet og se mere)
Berg Ultim Elite FlatGround 500 er den ultimative firkantede trampolin for både børn og barnlige sjæle. Den er ikke billig, men til gengæld får du en af de bedste hoppeoplevelser hjemme i din egen have.

Berg Ultim Elite FlatGround 500 tilhører Elite-serien af trampoliner, og så er den firkantet. Det betyder at du får optimalt udbytte af hoppefladen, som på grund af det rektangulære design kan bruges til at øve flere forskellige tricks på.

Da det er en FlatGround-model graves den ned i jorden således at den er næsten helt på niveau med græsplænen, og således gør den kun minimalt væsen af sig i haven. Dette er til glæde for såvel havens ejer som naboer, der ikke behøver se en stor trampolin stikke op fra nabohaven.

Den firkantede Ultim Elite FlatGround 500 trampolin måler, som navnet antyder, 500 x 300 centimeter. Den er udstyret med en kraftig kantbeskyttelse hele vejen rundt med en bredde på 44 centimeter og en tykkelse på hele 4,5 centimeter. Kantbeskyttelsen sørger for at afbøde et fald over rammen eller fjedrene, således at skader kan minimeres.

Selve konstruktionen består på denne firkantede trampolin af en stålramme på 140 x 80 millimeter, som hviler under trampolinen. Den har en materialetykkelse på 2 millimeter, og en zinkbelægning sørger for at holde rust ude.

Egenskaber:

 • Størrelse: 500 x 300 cm.
 • Ramme og ben: 140 x 80 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 44 cm. og tykkelse 4,5 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold

JumpMaster – firkantet trampolin med stor hoppeflade

JumpMaster trampolin. (Klik på billedet og se mere)
JumpMaster 460×300 trampolinen er en super lækker rektangulær trampolin, som giver brugeren en stor hoppeflade, at springe og lave tricks på. Den har en stærk konstruktion, med stor fokus på sikkerhed og funktionalitet. Der medfølger et stærkt sikkerhedsnet og trampolinen er stærk nok til, at den sagtens kan bruges af både børn og voksne.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere

Dette er den eneste trampolin på listen, som kommer fra mærket JumpMaster. Den er helt sikkert værd at tage med i overvejelserne, da den netop er stor nok til at man kan være flere på samtidig, og desuden har der været 100 % fokus på sikkerheden da man udviklede og producerede denne trampolin. Den kan holde til 150 kg. personvægt af gangen, hvilket gør, at man sagtens kan være flere på den samtidig. Hoppeoverfladen på 460×300 centimeter gør den også stor nok til netop dette formål.

Den har 84 stærke fjedre, som giver børn og voksne et super godt opspring, og gør den velegnet til leg, men også til at øve sig på nye spring.

Sikkerhedsnettet, som følger med ved køb af trampolinen, er meget solidt og kan holde til meget, samtidig med at det er lavet helt finmasket, hvilket betyder at man ikke kan risikere at sidde fast i nettet under brug af trampolinen. Der medfølger også en stige, så man let kan komme op på trampolinen, som vil være 100 cm. høj når den er samlet. Stolperne som holder sikkerhedsnettet er polstret og bøjer væk fra springarealet, hvilket er med til at øge sikkerheden, så man ikke kan slå sig, ved at komme til at hoppe ind i dem.

Kantbeskyttelsen er lavet af et 2,5 cm. tykt PVC-materiale, som er 30 cm. bredt og dækker fjedrene under. Dette gør at man ikke kan komme til skade med fjedrene, som er tildækket, samtidig med at den vil være rigtig behagelig at sidde på, hvis man vil tage sig en pause på trampolinen.

Stålrammen som trampolinen er konstrueret af, er utrolig solid og kan holde til rigtig meget. Den er desuden blevet ekstra galvaniseret, for at kunne stå imod alt slags vejr.

Egenskaber:

 • Størrelse: 460 x 300 cm.
 • Kantbeskyttelse: Bredde 30 cm. og tykkelse 2,5 cm.
 • Fjedre: 84 stk.
 • Den vejer 162 kg.
 • Maksimal personvægt: 150 kg.

Salta Premium – firkantet trampolin i antracitgråt design

Salta Premium. (Klik på billedet og se mere)
Den firkantede Salta Premium trampolin er et godt køb for dig, der ønsker en god kombination af lav pris og gode egenskaber. Den anbefales til lidt større børn og voksne, der ønsker et lidt fastere opspring.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
1.299,00 1.299,00 Til butik »

Salta Premium er en firkantet trampolin i et sejt antracitgråt look. Den fås i 2 størrelser, og denne model er den største af dem. Med et areal på 214 x 305 er størrelsen dog ikke overvældende, og således er denne firkantede trampolin stadig et godt valg til den mindre have.

Den firkantede Salta Premium trampolin har en bæreevne på op til 150 kilo, hvilket er ganske meget i forhold til dens størrelse. Det skyldes ikke mindst den kraftige konstruktion i både rammen og benene, men også den robuste hoppedug med gode fjedre. Rammen og benene er selvfølgelig galvaniserede for bedre rustbeskyttelse, og ligesom benene er stålrørene efterfølgende lakerede for et mere stilrent udseende.

Kantbeskyttelsen på denne firkantede trampolin er 2,5 centimeter tyk og 29 centimeter bred, hvilket betyder at den dækker for både fjedre og stålramme. Du er således godt beskyttet ved fald.

Egenskaber:

 • Størrelse: 214 x 305 cm.
 • Ramme og ben: 42 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 29 cm. og tykkelse 2,5 cm.
 • Fjedre: 64 stk.

Salta Excellent Ground – billig firkantet trampolin til nedgravning

Salta Excellent Ground. (Klik på billedet og se mere)
Salta Excellent Ground er en smart firkantet trampolin til nedgravning. Den har et robust design og er velegnet til lidt større børn og voksne.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
1.299,00 1.299,00 Til butik »

Salta Excellent Ground er en god firkantet trampolin, som fås i 2 størrelser. Dette er den største model, og den måler 214 x 305 centimeter. Fra jorden og op til hoppedugen er der 25 centimeter, og denne højde betyder at du ikke behøver grave så dybt som ved de lavere modeller.

Den firkantede Salta Excellent Ground trampolin har en kraftig ramme bestående af stålrør med en diameter på 50 millimeter og en tykkelse på 2 millimeter. Den har 64 fjedre monteret, og derover en god kantbeskyttelse med en bredde på 34 centimeter og tykkelse på 2,5 centimeter.

Også på denne firkantede Salta trampolin er bæreevnen på hele 150 kilo, hvilket er bedre end på mange andre trampoliner i tilsvarende størrelse. Der medfølger desuden ikke noget sikkerhedsnet, så prisen er lavere. Ønsker du sikkerhedsnet, kan du selvfølgelig købe dette ved siden af.

Egenskaber:

 • Størrelse: 214 x 305 cm.
 • Ramme og ben: 50 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 34 cm. og tykkelse 2,5 cm.
 • Fjedre: 64 stk.
This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar