Firkantede trampoliner er på mange måder smartere end de runde trampoliner. Først og fremmest kan du nemmere finde plads til den i haven, fordi denne også for det meste er firkantet, og så er det nemmere at øve forskellige spring på en firkantet trampolin. Den er nemlig aflang, så selvom du vælger en lille model er der god afstand fra den ene ende af hoppedugen til den anden.

Til denne artikel har vi samlet 11 af de bedste firkantede trampoliner – enten med ben eller til nedgravning. Se alle modellerne herunder:

Salta Premium Black Edition – firkantet trampolin af høj kvalitet med sikkerhedsnet


Salta Premium Black EditionEn god og robust trampolin til haven, der både kan hjælpe med sjov og semi-professionel brug. Salta Premium Black Edition er en firkantet trampolin af højeste kvalitet, bygget med et skarpt fokus på sikkerhed og holdbarhed i et flot, moderne design. Det enkle look giver et strejf af eksklusivitet i din have, og trampolinen er ideel til at spille bold eller øve tricks på.

Det er blevet gjort let at montere Premium Black Edition, uden at der er blevet gået på kompromis med sikkerheden. Derfor medfølger det stærke sikkerhedsnet også, og trampolinen er især god til gymnaster, unge såvel som ældre, der skal kunne øve sig derhjemme.

Mere om trampolinen

Ud af trampolinens samlede område er 176×328 cm springareal, og med sikkerhedsnettet måler trampolinen 270 cm i højde. Den anbefalede brugervægt er et maksimum på 150 kg, men i test har den klaret op til 375 kg.

Mens både net og 4 sorte ben selvfølgelig medfølger, skal den sortlakerede Salta trampolinstige og stormankre købes separat.

Salta Premium Black Edition vs. markedet

I modsætning til andre trampoliner på markedet er Salta Premium Black Edition udført i et professionelt look, der gerne skulle gøre den noget mere robust og holdbart end andre.

Egenskaber

 • Størrelse: 244×396 cm.
 • Trampolinens højde: 89 cm.
 • Ramme, ben, skruer, samlingsrør og fjedre er af dobbelt galvaniseret stål.
 • Springmåtte og sikkerhedsnet af polypropyleen (inklusiv lynlåsen i sikkerhedsnettet).

Salta First Class – en luksustrampolin med høj sikkerhed inkl. stige og sikkerhedsnet


Salta First ClassHvis du gerne vil opleve den højeste og bedste kvalitet af trampoliner, så er det Salta First Class, du skal se på! Den imponerende trampolin bruger udelukkende de stærkeste, bedste og sikreste materialer, og med trampolinen følger alt det nødvendige udstyr, for at holde dig og din familie sikker: Stige, kantmåtte, sikkerhedsnet og en ekstra tyk ramme. Kantmåtten er desuden lavet af et tykt materiale, der også får den til at se mere luksuriøs ud.

Trampolinens stabile og robuste forbindelse er takket være konstrueringen af bundrammen med firkantet fiksering og de faste skruetilslutninger. Mens der hoppes, kan rammen altså ikke bevæge sig, og den står så stille som overhovedet muligt!

Det er desuden blevet gjort let at montere First Class, men der er ikke gået på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet.

Mere om trampolinen

Trampolinen i sig selv har en højde på 89 cm, men med nettet kommer den helt op på 271 cm. Med næsten 2 meters net bliver risiko for skader markant minimeret.

Den anbefalede brugervægt er 180 kg, men trampolinen har i test klaret 450 kg. Det anbefales dog kraftigt at overholde anvisningerne.

Salta First Class vs. Markedet

Det eneste udstyr, der ikke er inkluderet i Salta First Class, er stormankre. Foruden dem er alt inkluderet, så du kan starte ud med størst mulig sikkerhed uden tilkøb og ekstra gebyrer. Det inkluderer selvfølgelig de 4 sorte ben. Det er fordi Salta First Class, i modsætningen til andre trampoliner på markedet, har en særligt skærpet fokus på sikkerhed. Hver år sker der mange ulykker i forbindelse med trampoliner, og det prøver Salta First Class at ændre på!

Egenskaber

 • Størrelse: 244×427 cm (springareal på 168×351 cm).
 • Rammer, ben og samlingsrør: Rustfrit galvaniseret stål
 • Kantbeskyttelse: Kantmåtte med tykkelse på 30 mm EPE-skum, bredde på 38 cm PVC
 • Springmåtte og sikkerhedsnet: Polypropyleen

BERG Ultim Champion FlatGround – trampolin til nedgravning og ideel til tricks


BERG Ultim Champion FlatGroundBERG Ultim Champion er en trampolin beregnet til dem, der gerne vil øve tricks og spring hjemme i haven. Den flade trampolin har masser af springoverflade, og som en FlatGround er den beregnet til at blive gravet ned, så den ligger på niveau med græsplænen. På den måde får du et flot udsyn.

Det betyder, at trampolinen ikke har noget net. Selvom der stadig er kantpolstring, kan man altså risikere at falde ud fra trampolinen under spring og leg. Faldet er markant kortere end fra en høj trampolin, men de anbefales stadig ikke, at der leges alt for vildt på trampolinen. Det er muligt at købe et FlatGround net til trampolinen, for at øge sikkerheden.

Mere om trampolinen

Champion har BERGs TwinSpring fjedre, anerkendte fjedre, der sørger for den bedst mulige hoppeoplevelse. Hoppedugen er af det nyeste design indenfor BERG. Den lækre AirFlow hoppedug lader op til 50% mere luft komme igennem, når der hoppes – dét sørger for mindre modstand og bedre og højere hop.

Den maksimale brugervægt er 120 kg. Trampolinen kommer med 104 fjedre, og der skal graves ud, for at den kan komme i jorden.

BERG Ultim Champion FlatGround vs. markedet

BERG Ultim Champion skiller sig ud fra andre trampoliner på markedet, da den giver mulighed for at være en tilføjelse til græsplænen, ikke et tilbehør græsplænen.

Egenskaber

 • Størrelse: 41×250 cm.
 • BERG AirFlow hoppedug.

BERG Ultim Elite 500 – den bedste trampolin på markedet


BERG Ultim Elite 500BERG Ultim Elite 500 er BERG’s kronjuvel. Af alle deres trampoliner er det her den, med hvilken du kan lave de højeste, bedste og sjoveste hop!

Den store trampolin er specielt designet til at øve tricks og spring, og med sine mål på 5×3 cm er der rigeligt med plads at hoppe rundt på! Ligesom de olympiske trampoliner har Ultim Elite en rektangulær form, og er altså ikke rund: Det giver en god kontrol over hoppene og en god længde til at træne tricks på.

BERG Ultim Elite kommer med alt det bedste, Berg har at byde på, og med trampolinen medfølger også en BERG-stige, selvfølgelig i str. large, så den passer til modellen. Så kan du vide dig helt sikker til alle tider!

Mere om trampolinen

BERG Ultim Elite bruger selvfølgelig også BERG’s unikke AirFlow springdug, der mindsker luftmodstanden med 50%, så du kan springe meget højere.

Det er selvfølgelig ikke kun sjov og leg – BERG har også stort fokus på sikkerhed. For at få størst mulig sikkerhed er der brugt en kantpolstring på 4,5 cm i tykkelse og 44 cm i bredde. På den måde er både fjedre og kanter dækket godt til, og alle på trampolinen kan vide sig sikker.

Ultim Elite kommer selvfølgelig med det bedste sikkerhedsnet fra BERG, Deluxe XL, der med sine 220 cm er 40 cm højere end BERG’s almindelige Deluxe net. Det mindsker risikoen for fald betragteligt, og der kan hoppes sikkert – og så er der mindre risiko for at bolde ryger ud fra trampolinen, når der skal leges.

BERG Ultim Elite 500 vs. Markedet

Modsat mange andre trampoliner på markedet er BERG Ultim Champion FlatGround skabt til at træne professionelle tricks og spring på – det betyder dog ikke, at du ikke stadig kan lege på den.

Egenskaber

 • Størrelse: 5×3 meter.
 • Fjedre: 128 stk.
 • Højde: 95 cm.
 • Højde inkl. net: 315 cm.

Berg Ultim Champion – firkantet trampolin i robust konstruktion


Berg-Eazyfit-Firkantet-Trampolin
Berg Ultim Champion. (Klik på billedet og se mere)
Den firkantede Berg Ultim Champion trampolin er et rigtig godt køb for de fleste. Den har en robust konstruktion med kraftig kantbeskyttelse, og så får du et Deluxe sikkerhedsnet med i pakken. Trampolinen anbefales både til mindre børn og voksne.

Berg Ultim Champion er sandsynligvis det bedste valg, hvis du ønsker en firkantet trampolin i en robust byggekvalitet med godt dynamisk opspring. Den er nemlig velegnet til såvel små børn på 20 kilo og derover, men også større børn og voksne vil få stor glæde af den. Opspringet er nemlig dynamisk og jævnt, hvor det på de billigere trampoliner ofte er mere fast og dermed svært for mindre børn at komme op i højden.

Se priser og tilbud på Berg Ultim Champion her:

Denne firkantede trampolin har en kraftig konstruktion af 50 millimeter brede galvaniserede stålrør, som er 2 millimeter tykke. Den står desuden på 4 ben, og disse er både galvaniserede og sortlakerede. Den medfølgende kantbeskyttelse har desuden en bredde på 40 centimeter og en tykkelse på hele 3 centimeter, så her er du godt beskyttet hvis uheldet er ude.

Berg Ultim Champion måler 220 x 330 centimeter, og er således en kompakt firkantet trampolin der er nem at finde plads til i haven.

Egenskaber:

 • Størrelse: 220 x 330 cm.
 • Ramme og ben: 50 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 40 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold

Læs også vores artikel om: Inspiration: Find den perfekte hoppeborg til hjemmet og børnene

Berg Ultim Champion InGround – god firkantet trampolin til nedgravning


Berg-InGround-EazyFit-Trampolin-Til-Nedgravning
Berg Ultim Champion InGround. (Klik på billedet og se mere)
Berg Ultim Champion InGround er en rigtig smart firkantet trampolin, som kan nedgraves for et mere diskret udseende. Den er god til såvel mindre som større børn og voksne, og da der ikke følger sikkerhedsnet med er prisen lavere.

Denne firkantede trampolin skal nedgraves, og dermed ser den ikke ud af lige så meget i haven. Den er således et godt valg hvor pladsen er trang, da den fremstår lige så stor som en firkantet trampolin på ben. Også her er opspringet mere dynamisk og jævnt end på billigere trampoliner, hvorfor den anbefales til mindre børn med en vægt på 20 kilo og derover.

Se priser og tilbud på Berg Ultim Champion InGround her:

Berg Ultim Champion InGround har samme gode egenskaber som andre trampoliner i samme serie, dog er denne model firkantet og dermed pladsbesparende. Kantbeskyttelsen er også her 3 centimeter tyk og 40 centimeter bred, så du er godt beskyttet ved uheld.

Konstruktionen er også på denne firkantede trampolinen bestående af en stålramme, hvor rørene er 50 millimeter brede og 2 millimeter tykke. Dermed er Berg Ultim Champion InGround ganske robust og stabil under brug.

Egenskaber:

 • Størrelse: 220 x 330 cm.
 • Ramme og ben: 50 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 40 cm. og tykkelse 3 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold

Berg InGround Champion – Superligaens trampolin til nedgravning


Berg InGround Champion – Superligaens trampolin til nedgravningNår det kommer til trampoliner, er Berg i en hel særlig klasse. De skriver selv, at det stort set kun er professionelle trampoliner, som er i ligeså god kvalitet. 

Dette baserer de på, at materialet er lavet på en måde, hvor det sagtens kan holde til både sol og regnvejr. Ved billige trampoliner går de ofte i stykker i den slags vejr og derfor risikerer man pludselig at glide.Det er utrolig farligt, når du hopper på en trampolin, hvis du pludselig glider og derfor ser man da også flere af den type skader. Dette kan du undgå med denne type for trampolin.

Se priser og tilbud på Berg InGround Champion her:

Selve fjedrene gør det også til en mere behagelig oplevelse, da de er dobbeltfjedrede. Det betyder, at de ender med at have 30% flere fjedre end andre modeller og det kan virkelig mærkes. På den måde kan du både springe højere og samtidig vil det også være en mere behagelig oplevelse. Desuden bliver det også muligt for mindre børn at hoppe lidt højere på dem. 

Alt dette er en del af det unikke Airflow system, som Berg har udviklet. Hele ideen bag dette er, at det får dig til at hoppe langt højere og dermed er det en langt sjovere trampolin, samtidig med at den er langt mere sikker. Bl.a. har den et ramme net, så man ikke kan ryge ned under trampolinen. 

Man placerer selve trampolinen i et hul, som man skal have gravet inden. Når du køber den, får du alle mål og du kan også finde dem inden på internettet, så du kan være klar til du får trampolinen derhjemme.

En Berg InGround Champion kommer også med en række garantier. På selve rammen dækker de i 10 år, fjedrene i 5 år og hoppemåtten dækkes i 2 år. Vi vil også anbefale, at I skifter jeres måtte ud en gang i mellem. Det er en fejl, som mange begår, at de bliver ved med at bruge den samme og dermed risikerer de skader. Det er bedre at være på den sikre side og hele tiden have en god og sikker trampolin. Så når garantien udløber på den, kan I overveje at købe en ny. I behøver ikke købe alt det andet, I kan nøjes med at købe en ny måtte fra Berg.

Hvis du på udkig efter en af de bedste trampoliner til nedgravning, så er det svært ikke at vælge Berg, for den er noget nær perfekt. Med den vil børnene kunne få mange sjove timers leg ud af den. 

Egenskaber:

 • Airflow: 430 cm
 • Kantbeskyttelse: Bredde 38 cm.
 • Fjedre: TwinSpring GOLDSPRINGS/GULDFJEDRE
 • Garanti på 10 år for rammen, 5 år for fjedre, 2 år for måtten

Se vores artikel om: Reservedele og tilbehør til Berg trampoliner – komplet guide

Berg Ultim Elite FlatGround 500 – bedste firkantede trampolin


berg-ultim-elite-flatground-500-trampolin
Berg Ultim Elite FlatGround 500. (Klik på billedet og se mere)
Berg Ultim Elite FlatGround 500 er den ultimative firkantede trampolin for både børn og barnlige sjæle. Den er ikke billig, men til gengæld får du en af de bedste hoppeoplevelser hjemme i din egen have.

Berg Ultim Elite FlatGround 500 tilhører Elite-serien af trampoliner, og så er den firkantet. Det betyder at du får optimalt udbytte af hoppefladen, som på grund af det rektangulære design kan bruges til at øve flere forskellige tricks på.

Se priser og tilbud på Berg Ultim Elite FlatGround 500 her:

Da det er en FlatGround-model graves den ned i jorden således at den er næsten helt på niveau med græsplænen, og således gør den kun minimalt væsen af sig i haven. Dette er til glæde for såvel havens ejer som naboer, der ikke behøver se en stor trampolin stikke op fra nabohaven.

Den firkantede Ultim Elite FlatGround 500 trampolin måler, som navnet antyder, 500 x 300 centimeter. Den er udstyret med en kraftig kantbeskyttelse hele vejen rundt med en bredde på 44 centimeter og en tykkelse på hele 4,5 centimeter. Kantbeskyttelsen sørger for at afbøde et fald over rammen eller fjedrene, således at skader kan minimeres.

Selve konstruktionen består på denne firkantede trampolin af en stålramme på 140 x 80 millimeter, som hviler under trampolinen. Den har en materialetykkelse på 2 millimeter, og en zinkbelægning sørger for at holde rust ude.

Egenskaber:

 • Størrelse: 500 x 300 cm.
 • Ramme og ben: 140 x 80 mm. stålrør i 2 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 44 cm. og tykkelse 4,5 cm.
 • Fjedre: Twinspring Gold

Salta Excellent Ground – prisvenlig firkantet trampolin


Salta Excellent Ground
Salta Excellent Ground. (Klik på billedet og se mere)
Én af de nyere aktører på trampolinmarkedet er hollandske Salta, der står for kvalitet og sikkerhed. De har bl.a. indtaget de danske plæner med den firkantede og lidt mindre trampolin Salta Excellent Ground 213 x 305 cm. Det er en af de modeller, der klarer sig godt i test og bliver varmt anbefalet grundet den høje kvalitet og den fordelagtige pris. Trampolinen har eksempelvis indtaget Top 10 på oversigten over de bedste trampoliner på Frishop.dk

Der er tale om en såkaldt nedgravningstrampolin, om end det rent teknisk er en lidt forkert betegnelse, da selve trampolinen ikke graves ned. Den er imidlertid så lav – 25 cm når den er monteret – at der skal graves et hul i underlaget, for at den kan stå fast med jordankre. Den anbefalede dybde er her 75 cm. Det er selvfølgelig én af de ting, man skal tage med i overvejelserne. Til gengæld får man en æstetisk flot trampolin i en klassisk sort farve, der glider naturligt ind i havemiljøet. 

Se priser og tilbud på Salta Excellent Ground her:

Salta Excellent Ground er forsynet med koniske, galvaniserede fjedre af den absolut bedste kvalitet, der fremmer en god holdbarhed og optimal springoplevelse. Puden har ligeledes et integreret ventilationssystem for at give et godt flow, ligesom trampolinen har en både bred og tyk sikkerhedskant. 

Bemærk, at der ikke medfølger et sikkerhedsnet, men at dette kan tilkøbes. Trampolinen er certificeret i henhold til TÜV, CE og EN 71-14.

Egenskaber:

 • Størrelse: 213 x 305 cm
 • Skal graves ned i underlaget
 • Kantbeskyttelse: Bredde 35 cm og tykkelse 25 mm
 • Fjedre: Galvaniserede stålfjedre

Jumpking – bestseller inden for de firkantede trampoliner 


Jumpking
Jumpking. (Klik på billedet og se mere)
Jumpking er et amerikansk topbrand, der siden opstarten i 1948 har valgt at specialisere sig udelukkende i trampoliner, og de enkelte modeller er gennemsyret af en lang række finesser og sikkerhedselementer, der vidner om den ultrahøje kvalitet og robuste konstruktion. Samtidig er flere af løsningerne unikke for Jumpking, såsom det medfølgende sikkerhedsnet.

Jumpkings firkantede trampolin er en bestseller, eksempelvis hos Homeshop. Den fås i flere størrelser, og modellen på 520 x 366 cm er en af de største.

 

Se priser og tilbud på Jumpking her:

Trampolinen kan klare en max. personvægt på 140 kg, og den leveres bl.a. med 57 mm stålben, 38 mm skumpolstrede stolper, stige, 20 mm tyk kantpude og en kantbeskyttelse i polyethylen. Det smarte er, at kantbeskyttelsen består af 4 separate dele, så det er muligt at udskifte de enkelte dele. 

Trampolinens lange fjedre giver desuden brugeren den optimale fornemmelse under de forskellige spring, ligesom den firkantede form er med til at give god plads til de forskellige springserier, og hoppepuden er forarbejdet af et slidstærkt og langtidsholdbart materiale.  Desuden er alle Jumpkings trampoliner forsynet med et sikkerhedsnet i polyethylen. Dette har en overlappende løsning, så nettet ”lukker af selv”, efter man er trådt ind på trampolinen. Man slipper derfor helt for brug af en lynlås.  

Trampolinen er godkendt i henhold til sikkerhedsstandarden EN71-14.

Egenskaber:

 • Størrelse: 520 x 366 cm
 • Ben: 57 mm, galvaniseret og pulverlakeret stål
 • Ramme: Galvaniseret stål 57 mm, tykkelse på 1,5 mm
 • Fjedre: Eurospring

Jumpking vs. markedet
Jumpkings trampolin 520 x 366 cm er en meget efterspurgt vare på dagens marked, og den bliver ofte udsolgt flere steder. Den er måske nok lidt dyrere, men leveres også med tilbehør såsom stige og Jumpkings unikke sikkerhedsnet. Samtidig er Jumpking et af de verdensførende mærker på dagens marked, og det amerikanske brand leverer kvalitet over hele linjen. 

Salta Comfort Edition – sikker firkantet trampolin til en favorabel pris  


Salta Comfort Edition
Salta Comfort Edition. (Klik på billedet og se mere)
Salta Comfort Edition m/sikkerhedsnet er et godt valg til dig, der gerne vil vælge en prisvenlig trampolin, men ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Den ligger f.eks. i top hos Pricerunner inden for trampolinkategorien, og generelt er Saltas trampoliner et efterspurgt produkt. Der er udelukkende anvendt slidstærke materialer, så trampolinen tåler en høj grad af slitage.

Salta er et hollandsk mærke, der har indtaget trampolinmarkedet inden for de seneste år, og kendetegnet har netop været evnen til at forene en høj kvalitet med en mere konkurrencedygtig pris, der taler til et bredt publikum. Salta Comfort Edition overholder en række sikkerhedsstandarder: TÜV, CE og EN 71-14.

Se priser og tilbud på Salta Comfort Edition her:

Trampolinen har 4 ben og måler i alt 89 cm. Når sikkerhedsnettet er monteret, er den totale højde 269 cm. Den kan klare en max. personvægt på 120 kg, og den leveres med en kantmåtte, der er 20 mm tyk og har en bredde på 29 cm, samt en galvaniseret stålramme, der er rustbestandig. Du får således en sikker trampolin, der endvidere har et klassisk sort design, der vil passe til de fleste udemiljøer. Det firkantede design giver desuden en god springflade, så man kan udføre alle sine bedste tricks på Salta Comfort Edition, alt imens sikkerhedsnettet beskytter på optimal vis.

Egenskaber:

 • Størrelse: 214 x 305 cm
 • Ben: 4 stk. 
 • Kantmåtte: 20 mm tyk, bredde på 29 cm
 • Fjedre: Galvaniserede fjedre

Salta Comfort Edition vs markedet
Dette er et prisvenligt valg, hvor der medfølger et sikkerhedsnet i modsætning til f.eks. nedgravningstrampolinen Salta Excellent Ground, der til gengæld kan klare en højere brugervægt. Salta er kendt for at markedsføre sig som en producent, der går op i kvalitet, men ønsker at henvende sig til en langt bredere målgruppe takket være de mere prisvenlige trampoliner.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


JumpMaster trampolin

JumpMaster trampolin

Ny form: JumpMaster 460×300 trampolin er rektangulær og super god til at have det sjovt og øve nye spring. Se modellen HER.[/caption]

 • Måler 460×300 centimeter
 • Inklusiv sikkerhedsnet og stige

Derfor anbefaler vi JumpMaster trampolin: Denne trampolin fra JumpMaster er en anden form end de andre trampoliner i denne test. Det er netop denne rektangulære form der gør, at den skiller sig ud fra de andre, og netop formen har også sine fordele. Den er 460 cm. på den lange side, hvilket giver meget plads til at lege eller udføre spring. Sikkerhedsnettet gør samtidig, at man altid kan føle sig sikker når man hopper rundt på trampolinen.

Om: Producenten bag denne trampolin har fokuseret meget på både sikkerhed og funktionalitet. Der er nemlig tale om en stor og stabil trampolin, der kan bruges af både børn og voksne. Til trampolinen medfølger der desuden sikkerhedsnet og stige, så man let kan komme op på trampolinen og samtidig ikke kan falde af på grund af sikkerhedsnettet. Det er lavet helt finmasket, så man ikke kan sidde fast i nettet.

Samtidig er der en 2,5 cm. tyk kantpolstring, som afdækker fjedrene i trampolinen, hvilket gør at trampolinen har en blød kant i siden, som både øger komforten, men også bidrager til sikkerheden. Det betyder nemlig at kanten er behagelig at sidde på, samtidig med, at man ikke kan komme til skade ved at falde ned mellem fjedrene i trampolinen.

Stolperne som omgiver trampolinen og holder sikkerhedsnettet buer ud ad og er polstret med et blødt materiale således at man ikke kan slå sig mens man springer eller leger på trampolinen. Der er samtidig indtænkt holdbarhed i denne trampolin. Rammen er nemlig ekstra galvaniseret for at kunne yde optimal rustbeskyttelse, mens kantpolstringen er lavet af et stærkt PVC-materiale, som holder godt i det danske ustadige vejr.

JumpMaster 460×300 kan klare op til 150 kg. ad gangen, hvilket betyder at den sagtens kan holde til flere børn på trampolinen samtidig og også kan bruges af de fleste voksne. Den har 84 kraftige fjedre, som yder god respons, når der hoppes på den, og man vil derfor sagtens kunne have det sjovt og øve spring der kræver at man kan hoppe højt op i luften.

Der medfølger stige til trampolinen, når man køber den og den leveres i fem forskellige kasser.

Egenskaber:

 • Størrelse: 460×300 cm.
 • Fjedre: 84 stk.
 • Kantbeskyttelse: Bredde 30 cm. og tykkelse 2,5 cm.
 • Højde på trampolin: 100 cm.
 • Trampolinen vejer 162 kg.
 • Maksimal personvægt på trampolinen: 150 kg.

Se også denne lignende artikel på vores side: Trampolin test – her er de 4 bedste trampoliner lige nu

Læs også: Havetrampolin – her er de 14 bedste udendørs trampoliner

FAQ

🤔 Hvilken firkantet trampolin er den bedste?

Læs vores trampolintest. Nogle af de bedste producenter på dagens marked kommer fra Holland, og mærker som Salta, Berg og Jumpking dominerer vores liste. De er alle kendt for at levere høj kvalitet, samtidig med at de har optimeret sikkerhedsaspektet. De er derfor et godt pejlemærke for dit endelige valg.

🧐 Skal jeg vælge en firkantet trampolin frem for en rund?

Ja, hvis du går efter en trampolin, der giver en god højde på springene, og hvor du kan lave mere tekniske spring. Den runde trampolin er som udgangspunkt noget lettere at håndtere for nybegyndere, herunder børn. Du får dog ikke den samme højde og kraft på springene grundet fjedrenes placering.

🙃 Giver firkantede trampoliner en god springkraft?

Ja, de firkantede trampoliner er et noget bedre valg, hvis du vil have ekstra højde og kraft på dine spring. Fjedrene er placeret med en kortere afstand, modsat de runde trampoliner, og du kan derfor også udføre mere teknisk avancerede spring på den firkantede trampolin.

🤓 Hvordan vælger jeg den rigtige trampolin?

Du kan få en god firkantet trampolin til få tusinde kroner, men går du op i kvalitet, de bedste materialevalg samt optimale sikkerhedsløsninger, kan det ofte betale sig at betale lidt ekstra. Du skal også gøre op med dig selv, om du ønsker en trampolin med fødder eller en nedgravningstrampolin.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar