Hvis du går med tanker om at anskaffe dig alt fra et mindre badebassin til en større swimmingpool, skal du læse med her. For selvom det måske ikke er så vanskeligt at træffe den rette beslutning, når du blot skal købe et mindre badebassin til dine små børn, er det straks en anden historie, hvis du begiver dig ud i større projekter.

Her skal du nemlig ikke blot tænke på at dyppe fødderne, men også undersøge love og bestemmelser. Du bør også have tjek på hygiejne og andre forhold, som har at gøre med både sikkerhed og sundhed. Se med i det følgende, når vi ser nærmere på, hvad det danske marked kan levere af løsninger.

Vi har inddelt vores test i fem forskellige kategorier. Disse er:

  • Bedste billige badebassin
  • Bedste badebassin til børn
  • Bedste billige swimmingpool til haven
  • Bedste swimmingpool til haven
  • Bedste “rigtige” nedgravede pool

glade børn i swimmingpool

Og lad os så kommer i gang! :-D

Bedste billige badebassin – tre gode forslag!

Du finder mange billige badebassiner, når du leder på nettet. Men hvis du ønsker at få lidt mere for dine penge, end nu du oprindeligt havde regnet med, skal du lige læse med her. Vi har nemlig fundet et badebassin til kun 129 kroner. Selvom det måske i første omgang mest er pigerne, der vil sætte pris på dets look, tænker vi godt, at drengene kan lokkes med.

En af fordelene ved dette mindre bassin er, at du hurtigt og let kan fylde det op, uden at du skal bekymre dig om den kommende vandregning. Det er 30 cm højt og har en diameter på 70 cm og er således egnet til de allermindste børn. Du kan også bruge det som badekar, hvis du bor i en lejlighed, hvor badeværelset måske ikke er indrettet efter nutidens standarder.

Bedste badebassin til børn

Når du skal finde det bedste badebassin til børn, er der en række forhold, som du skal overveje. For det første skal det passe til børnenes alder, og for det andet skal det være brugervenligt – også for forældrene. Derfor kan det godt betale sig at poste en smule penge i det. Du vil nemlig hurtigt opdage, at glæden bliver meget større. Her har vi fundet en børnepool til 599 kroner, der indeholder en masse fantastiske finesser.

Det bedste badebassin til børn er oppusteligt og har en højde på 14 cm. Det betyder, at det er meget velegnet til mindre børn. Med de flotte farver og rutsjebanen i midten er der lagt op til skægge oplevelser for små såvel som store. Og du kan endda koble en vandslangen til og få en smart vandsprayerfunktion. Så er du sikker på, at der er underholdning til de store vandhunde.

110 liter børnepool med tre ringeBadebassin med dybhavsdesign og tre ringe

Dette lille badebassin er en genial og billig løsning, hvis børnene skal have mulighed for lidt leg og nedkøling i vandet på en varm sommerdag. Bassinet er konstrueret af tre ringe i gennemsigtig plast, og så er de udsmykket med motiver fra det dybe hav. Det vil med garanti gøre bassinet interessant for de mindre børn.

Badebassinets pris gør, at det er en god investering, selvom det kun duer en sæson. Så vokser børnene fra det, er det ingen skam. 

Bassinet måler 102 centimeter i diameter og 30 centimeter i højden. Det kan rumme 110 liter vand.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bedste billige swimmingpool til haven

bedste swimmingpool til haven
Klik på billedet for at se nærmere
Hvis du gerne vil have en rigtig badeoplevelse hjemme i haven, skal du se nærmere på den store pool fra Bestway, som er den mest anerkendte og førende producent inden for oppustelige swimmingpools.

Den rummer hele 13.807 liter, måler 457 cm i diameter og har en højde på 122 cm. Selvom poolen ser meget avanceret ud, skal du ikke lade dig narre. For godt nok pynter den i landskabet, men en af grundene til, at vi her vælger den som testvinder er også, at den er meget nem at sætte op.

Se en god video om, hvor hurtigt man kan opsætte denne lækre oppustelige havepool:

Alt det kræver er, at du finder et sted i haven, hvor overfladen er plan. Du skal også huske at fjerne sten og andre spidse genstande, så du ikke beskadiger bunden. Du kan også selv puste det op. Enten ved din egen hjælp eller ved at bruge en pumpe til formålet. Poolen er let at holde ren med medfølgende pumpe, som let fjerner græs og andre urenheder.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

tre pile op grå

Billig swimmingpool med ekstraudstyr

Billig swimmingpool med ekstraudstyrNår du køber denne billige swimmingpool til haven, medfølger filterpumpe, slanger, cover, underlag, stige og reparationskit. Du er altså i gang på få minutter, uden at du skal bruge hjælp fra din VVS’er eller andre håndværkere. Husk, at du kan lade vandet være i poolen, så længe du blot sørger for at tilsætte klor. Når sæsonen er ovre, pakker du let swimmingpoolen sammen og opbevarer den til næste sommer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bedste swimmingpool til haven

Er børnene ved at blive større, og kunne du tænke dig at forkæle hele familien med en solid og flot swimmingpool? Poolen indeholder knap 15.000 liter vand og med en højde på 120 cm er der rigeligt med plads til at boltre sig. Den bedste swimmingpool til haven skal leve op til en række krav, der både handler om æstetik, sikkerhed og udstyr. Og det gør denne model til fulde.

Med alt fra en tre-trins sikkerhedsstige til et avanceret filtersystem, der let renser vandet for græs og andet nedfald, er du sikker på at få en dejlig oplevelse, hver gang du træder ned i vandet. Der er tale om en særdeles solid konstruktion, hvor der endda er taget højde for at behandle poolen således, at den ikke taber farve på grund af solens stråler.

Monter let selv swimmingpoolen i din have

Når du skal kåre den bedste swimmingpool til haven, er det også vigtigt, at du ser nærmere på, om du let kan sætte den op, eller om du skal være uddannet ingeniør for at få glæde af poolen. Her kan vi glæde dig med, at opsætningen ingen uddannelse kræver, og i samme nu skal vi også nævne, at der medfølger en letforståelig brugervejledning. Så er du sikker på ikke pludselig at stå i vand til anklerne.

Badebassin med rutsjebane og separate bassin

badebassin med rutsjebane

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Badebassinet er så smart indrettet, at du kan adskille de store fra de små. Der er nemlig to separate badeområder, som er adskilt af rutsjebanen. Den store pool kan indeholde 206 liter vand, mens den mindste kan indeholde 168 liter. Så uanset, hvor børnene vælger at bade, er der gode muligheder for at få kølet tæerne.


gør det selv swimmingpool byg selv

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bedste “rigtige” nedgravede pool

Mange mennesker har en drøm om at få en swimmingpool i baghaven. Men det kan være et udfordrende projekt, hvor du skal tage hensyn til naboer, skel og andre regulativer. Når du har taget disse forbehold, er du dog kommet meget tættere på drømmen. En rigtig nedgravet pool er svær at fortryde, så derfor skal du naturligvis tænke dig godt om.

Vi har kigget nærmere på markedet hér i Danmark, og det viser sig faktisk, at det ikke koster en formue at få en rigtig pool. Dog skal du efterfølgende være opmærksom på udgifter til vand og vedligeholdelse af poolen. Den bedste pool er den, hvor kvaliteten står i et fornuftigt forhold til prisen. Og her finder du gode tilbud, næsten uanset hvilken type nedgravet pool du vælger.

Måske kunne du også være interesseret i at læse  Haveparasol – 17 haveparasoller til ethvert behov.

Swimmingpools koster penge

Nu må du undskylde, hvis vi fortæller dig noget, som du godt ved. Men en gang imellem har vi tendens til at glemme økonomien, når de store oplevelser er lige rundt om hjørnet. Og en swimmingpool i haven er ganske givet en af den slags oplevelser. Men inden du kommer for godt i gang, vil vi gerne minde dig om, at selv de største eventyr koster lidt penge. Og kræver noget arbejde.

Til gengæld får du også ofte, hvad du betaler for. Hvis du investerer flere tusinde kroner i en lækker pøl til haven, så får du altså også bare tilsvarende glæde og sjove stunder tilbage i værdi – og glæde er oftest en god investering :-)

Når nu det er på plads, så håber vi, at du bliver meget klogere ved at læse denne guide, så du og din familie kan træffe et godt valg, når det næste badebassin eller den store swimmingpool skal have sin helt egen plads i haven.

Tjek swimmingpoolens materiale og udstyr

Du skal lægge mærke til, at der kan være stor forskel på det materiale, som både badebassiner og swimmingpools er bygget af. Her skal du være opmærksom på, hvor meget du regner med at bruge poolen. Med et badebassin til haven er det en god idé at gå efter et materiale, som tåler lidt knubs. Og skal du bruge swimmingpoolen til hele familien, er det vores erfaring, at du hellere må bruge lidt flere penge end for få.

Læg også mærke til, at du ofte får en del ekstraudstyr med, når du køber en dyrere swimmingpool. Det kan dreje sig om alt fra klortabletter til dug til at dække poolen med, når du ikke bruger den. Bor du et sted, hvor der er meget nedfald af grene og andet, skal du sørge for, at dugen er af en god kvalitet.

Læs også Det koster det at fylde badebassinet udgivet af berlingske.dk.

Læs også: Indbygningsovn test – her er de 10 bedste

FAQ

🏆 Hvilket badebassin er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste badebassiner på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes badebassiner?

Badebassiner vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en af de mange badebassiner ?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes badebassiner til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Sandra M. Henriksen 10/10

Dette indlæg har fået 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder.Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar