Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
ONYX kokkeknive test-guide: Anmeldelser og vejledning til de bedste kokkeknive

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

ONYX kokkeknive test-guide: Anmeldelser og vejledning til de bedste kokkeknive

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejder af research-specialister
Baseret på timers analyse

ONYX er et dansk firma, som laver køkkenredskaber, gryder og ONYX stegepander til dig, der ønsker god kvalitet i et lækkert design. Vi har testet ONYX kokkekniv 20 cm, og her fået du vores mening om, hvordan den klarede sig på forskellige parametre, hvad vi synes var godt og hvad der kan forbedres.

Vores favorit kokkeknive

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

ONYX Kokkekniv 20cm
kvalitets kokkeniv med mørkt, unikt udseende

Dagens bedste priser og tilbud på ONYX Kokkekniv 20cm :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Unik hybrid keramisk stålkonstruktion
 • Let og ergonomisk skridsikkert håndtag
 • Langtidsholdbar skarphed

Knivsægget er lavet af ONYX’ patenterede hybrid keramisk stål, hvor de har taget den ekstreme og langvarige skarphed fra keramisk kniv og kombineret den med levetiden og holdbarheden fra en stålkniv. Derudover har knivsægget en hårdhed på 64 HRC i Rockwell-skalaen.

Grunde til at købe

 • Ligger godt i hånden
 • Nem at skære med
 • God vægt
 • Tåler opvaskemaskine
 • Unikt udseende med flot håndtag

Grunde til at undgå

 • Kan se lidt beskidt ud, selv efter rengøring pga. den unikke overflade

Mere om ONYX Kokkekniv 20cm

Detaljer

 • Materiale: Hybrid keramisk tysk stål og titanium
 • Bladlængde: 20 cm

Klingen er lavet af højkvalitets stål, der er legeret med titanium for at give kniven en slidstærk overflade, som sikrer længere holdbarhed samt gør det nemmere både at skære fødevarer og at rengøre kniven.

Dette kan også mærkes og ses når du får kniven i hånden. Allerede ved første øjekast kan man se, at kniven er anderledes. Den har et flot mørkt look på klingen, som vi på redaktionen ikke har set før.

Dette er med til at give kniven et meget “stealthy” look. Vi fandt dog, at dette unikke udseende gjorde, at kniven var let modtagelig overfor fingeraftryk. Den kunne derfor nemt komme til at se beskidt ud, selv efter en tur i opvaskeren og en pudsning med mikrofiberkluden.

Onyx kokkekniv

Derudover gør knives skarphed – kombineret med tyngden – at kniven glider gennem fødevarer uden besvær. På mere bløde fødevarer var der nærmest ingen grund til at bruge kræfter, da kniven nærmest selv gled gennem uden problemer.

Håndtaget på ONYX kokkekniven er lavet af glasfiber. Dette kan dog ikke ses, da det er lavet til at ligne træ, som er malet sort. Dette giver et lækkert look af træ, men samtidig har du mulighed for at smække den i opvaskemaskinen uden at skulle bekymre dig om, at håndtaget tager skade. I vores test vaskede vi kniven i opvaskemaskinen flere gange, og så ingen tegn på skade på håntaget eller knivbladet.

Håndtaget er dog ikke kun ren æstetik. Det ligger nemlig også rigtig godt i hånden. Som nævnt tidligere så er der en god tyngde i hånden når man står man kniven. Fingrene finder også nemt plads ved klingen, hvor vi ikke fandt nogen skarpe kanter eller andet, som kunne genrer oplevelsen af at bruge kniven.
ONYX kokkekniv tæt på
Dette gør, at håndtaget ligger komfortabelt i hånden og giver følelsen af, at have fuld kontrol over, hvordan du manøvrerer kokkekniven.

I vores test af kokkekniven fra ONYX var vi meget imponeret over, hvordan kniven føles i hånden. Den har en god tyngde, og man kan bestemt mærke, at man står med en kniv af høj kvalitet.

Vægten er godt fordelt på kniven, så man føler ikke, at der er hverken for meget eller for lidt vægt i hånden. Dette gør det til en fryd at bruge ONYX kokkekniv i køkkenet, og gør det super nemt at skære diverse grøntsager og kød.

Når du åbner for pakken fra ONYX bliver du mødt af en flot knivæske med ONYX’ logo på toppen. Dette er en boks hvori du nemt vil kunne opbevarer kniven i dens levetid, hvis ikke du ønsker af have den fremme i køkkenet eller bare vil passe ekstra godt på den.

Derudover medfølger der en brugsanvisning med information om kniven samt en mikrofiberklud, så du altid kan holde kniven så ren som muligt.

Onyx kokkekniv håndtag

Bomagasinet's vurdering

Svaret må blive et stort rungende “JA”. I ONYX’ kokkekniv finder du alt det du søger i en kokkekniv – og mere til. Du får en kniv i et unikt look, med glasfiber håndtag, som ligger godt i hånden, som kan gå i opvaskemaskinen, og med en skarphed, der kan hamle op med knive til den dobbelte pris.

Det eneste minus vi fandt var, at den godt kan komme til at se beskidt ud, selv efter en rengøring og pudsning med den medfølgende mikrofiberklud.

Der er virkelig smæk for skillingen her, og derfor vil vi klart anbefale denne kokkekniv. Hvis du køber deres knivsæt kan du endda spare helt op til 29%, hvilket bare giver endnu mere værdi for pengene.

Køb ONYX kokkekniven her

3 ting du skal overveje, før du køber kokkeknive

 • Vægten af kniven

  Afhængigt af, hvad du vil bruge den til, kan en tungere eller lettere kniv være at foretrække. Et større blad er sværere at bruge til at skære med på grund af dets kraft og styrke, men det kan skære igennem alt.

 • Bladets materiale og skarphed

  Der er mange materialer at vælge imellem, og hvert materiale har fordele og ulemper. Kulstofstål er hårdere og skarpere end rustfrit stål, men det er også mere skørt og mindre modstandsdygtigt over for korrosion.

 • Håndtaget og følelsen i hånden

  Knive fås med træ-, metal-, plast- eller en blanding. Det er vigtigt at holde håndtaget i god stand ud fra et vedligeholdelsessynspunkt. For enhver kniv af høj kvalitet anbefales håndvask. Med tiden kan opvaskemaskine få træskafter på knive til at tørre ud og gå i stykker.

FAQ

Er ONYX kokkekniv god?
Svaret er "ja". ONYX' kokkekniv giver dig alt det du har brug for i en kokkekniv - og mere til. Du får et unikt look og glasfiber håndtag, som ligger godt i hånden. Den kan gå i opvaskemaskinen, og har en skarphed, der kan konkurrere med knive, som koster det dobbelte.
Er ONYX kokkekniv nem at rengøre?
ONYX kokkekniv 20 cm er super nem at rengøre. På grund af deres patenterede klinge legering og glasfiberhåndtaget, så kan den nemt gå i opvaskemaskinen uden at tage skade. Det kan derfor ikke være nemmere at rengøre kokkekniven. Derudover medfølger der en mikrofiberklud så du nemt kan pudse den.
Hvad er ONYX kokkekniv lavet af?
Knivsiden består af ONYX' unikke hybride keramiske stål, som kombinerer den ekstreme og langvarige skarphed fra keramiske knive med stålknives lange levetid og holdbarhed. Kniven har også en Rockwell-hårdhed på 64 HRC. For at give kniven en slidstærk overflade, der sikrer større holdbarhed samt gør det nemmere at hakke mad og rengøre den, er den fremstillet af stål af høj kvalitet legeret med titanium.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme