ONYX Cookware: Køkkenudstyr i høj kvalitet med gode kundeanmeldelser

ONYX Cookware: Køkkenudstyr i høj kvalitet med gode kundeanmeldelser

Annoncer

ONYX Cookware er et dansk firma, der fremstiller køkkenredskaber, gryder og pander til dig, der ønsker god kvalitet i et flot og elegant design. Vi har inddraget forbrugernes mening, så du kan få et samlet billede af, hvorfor ONYX Cookware er populært i de danske køkkener. 

ONYX Cookware

Kontakt:

service@onyxcookware.dk  • 100 dages fri retur
  • Gratis fragt
  • Konkurrencedygtige priser

SE ALLE TILBUD HER

Om ONYX Cookware

De fleste danskere laver mad i et eller andet omfang hver dag, og der er godt udstyr afgørende for et enkel og ligetil proces. ONYX Cookware både udvikler deres egne designs og får dem produceret, så du kan have godt og brugbart udstyr til madlavningen – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Fra non-stick til fuld kollektion

Starten på det store eventyr er en unik hybrid non-stick stegepande, som du stadig kan få i dag i en opdateret udgave.

Stegepanden blev udviklet med moderne og innovative teknikker, hvor særligt det unikke graverede mønster med haxagoner er et letgenkendeligt designvalg. Den særlige laser-teknologi til garveringen er patenteret, og hybrid non-stick stegepanden er stadig én af deres største sælgere i dag.

Efterhånden har de udviklet deres sortiment, så deres udvalg af udstyr og andet køkkengrej giver dig den bedste oplevelse med madlavningen, om det er hverdag eller fest.

ONYX Cookware forhandler

Hvis du gerne vil have fingrene i nogle af produkterne, skal du udelukkende kigge på deres egen hjemmeside. Ved at eliminere behovet for ekstra led i kæden, kan du få produkterne til den bedste pris på deres egen hjemmeside.

Ved at købe produkterne direkte hos producenten slipper du altså for at betale ekstra for dit nye udstyr til køkkenet. 

Gode vilkår som kunde

Kvaliteten er i top, når du vælger at finde dit køkkenudstyr hos den danske forhandler og producent. Du kan altid få hjælp af deres kundeservice, hvis du har spørgsmål til produkterne, og det er let at finde mere info om hvert produkt direkte i deres webshop.

Oveni sørger de for, at du får de bedste betingelser som kunde. Når du handler hos dem, får du: Fri fragt og retur, samt 100 dages gratis retur. Er du ikke tilfreds med dine nye ONYX knive, den nye gryde eller pande, kan du derfor få den byttet til en ny eller få pengene tilbage.

SE ALLE TILBUD HER

Hvad tilbyder ONYX?

Hos producenten og forhandleren kan du som udgangspunkt finde produkter til køkkenet. Deres produktion har med årene udviklet sig, hvor de særligt har fokuseret på kogegrej og gode køkkenknive.

Med tiden er der dog også kommet mange andre ting i deres sortiment, så du kan finde det meste samlet ét sted, når køkkenet skal indrettes praktisk og funktionelt med redskaber og udstyr.

ONYX stegepande

Onys stegepande

Det startede med en ONYX stegepande, og det er stadig noget af det, producenten er mest kendt for i dag. Der er et utal af forskellige typer pander, både når det kommer til størrelse, materiale og ikke mindst design.

Du får uanset stegepanden en kombination af innovativ non-stick overflade med en høj holdbarhed fra gode og solide materialer som rustfrit stål og støbejern.

Det gør det nemt at lave mad, uden at det brænder fast på panden og kræver ekstra rengøring efter madlavningen.

Alle gryder, pander, wokpander og andet kogegrej er lavet, så de kan bruges på alle typer af varmekilder: keramisk, gas og induktion.

ONYX gryder

Onyx gryde

Hos ONYX Cookware kan du få alt fra de helt små kasseroller, hvor du kan koge æg til middagsmaden, til de store suppegryder og højkvalitets ONYX gryder, der kan fylde maverne på hele familien.

Skal du have skiftet alle dine gamle gryder og pander ud, kan du også finde hele sæt, hvor du samtidig kan spare penge.

ONYX knive

Med et ONYX knivsæt kommer du aldrig til at mangle en skarp kniv til at snitte, hakke eller skære.

Det er både muligt at købe hver kniv enkeltvis, hvis du kun mangler bestemte til samlingen, men du kan også få komplette sæt med alle de nødvendige køkkenknive samlet.

Hvis du vælger et komplet sæt med knive, kan du med fordel også kigge på de smarte knivholdere, de også producerer. Med en knivholder slipper du for, at knivene bliver sløve af at ligge i en skuffe, og de er lette at komme til, når du skal bruge dem.

Ekstra tilbehør

Selvom pander, gryder og kogegrej er fokus, så er der kommet mange andre smarte ting til sortimentet, så du kan få et køkken, der både spiller max og samtidig matcher.

Blandt andet finder du i sortimentet på webshoppen:

  • Optøningsplade
  • Bestik
  • Forskellige redskaber
  • Grydelapper

Skal du alligevel handle en ny gryde eller pande hjem, kan du overveje, om der er andet udstyr, der trænger til at blive udskiftet. Alt er fremstillet i samme høje kvalitet med øje for design og funktionalitet, så du får den bedste oplevelse i køkkenet.

Information om ONYX

Firmanavn ONYX Cookware
Adresse Energivej 3, 4180 Sorø
Hjemmeside www.onyxcookware.dk
Kontakt service@onyxcookware.dk
CVR-nummer 41019484
Returregler Tilfredshedsgaranti med 100 dages returret på alle ordre, også selvom du har brugt produktet
Garanti 2-års garanti på alle produkter
Leveringsmuligheder Mindst én gratis leveringsmulighed
Det er muligt at tilkøbe hurtigere eller mere fleksibel levering
Betalingsmuligheder  

ONYX Cookware review: Det siger forbrugerne

Med så mange forskellige producenter og produkter på markedet, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad der rent faktisk fungerer og ikke gør. 

På Trustpilot har over 1.400 forbrugere skrevet deres egne ONYX Cookware test-anmeldelser samt vurderet forhandleren, hvor de i gennemsnit giver 4,4/5 stjerner.

Hvad skriver forbrugerne i deres ONYX Cookware anmeldelse?

Hjemme i deres egne køkkener har forbrugerne selv lavet deres ONYX test, når de har brugt udstyret. I en ONYX anmeldelse på Trustpilot skriver en forbruger blandt andet: ”Helt fantastiske pander, der er nemme at gøre rene og umulige at ridse! Min mand er tidligere kok og er fuldstændig målløs over kvaliteten”.

Der er også ros til andre produkter som eksempelvis gryderne med følgende kommentar:

”Nogle fantastiske gryder. Håndtagene bliver ikke varme, og de kan tåle opvaskemaskinen”.

Generelt er forbrugerne meget tilfredse — ikke kun med deres nye produkter, der fungerer og gør madlavningen let — men også kundeservice og leveringen. En forbruger skriver:

”Super kvalitet til en fornuftig pris, god service og hurtig levering – præcis det jeg går efter”.

Hos Bomagasinet har vi også selv testet flere ONYX Cookware produkter selv, blandt andet deres knive, pander og gryder. Vi må også indrømme, at vi er meget imponerede over, hvor velfungerende deres produkter er. Deres knive har et unikt look og ligger super godt i hånden, mens deres gryder og pander har patenteret non-stick, som kan tåle metalredskaber. De er derudover super nemme at rengøre, da de både tåler ståluld og opvaskemaskine.

ONYX Cookware rabatkode og tilbud

Har du forelsket dig i de elegante designs og den høje kvalitet, som ONYX Cookware er kendt for, behøver du ikke nødvendigvis bruge en formue — det er ikke de dyreste køkkenprodukter på markedet.

På webshoppen gør de ikke brug af ONYX rabatkoder, der kan give dig ekstra procenter på dine køb. Du kan dog stadig spare penge, for de ofte kører kampagner med gode tilbud.

Skal du bruge nye pander, gryder eller andet, kan du derfor holde øje med deres webshop eller tilmelde dig nyhedsbrevet, så du ved, når du kan få mere for mindre. 

FAQ

Fremstiller ONYX gode produkter?
Ja, ONYX Cookware fremstiller gode produkter, som forbrugerne også er meget tilfredse med. På Trustpilot har de 4,7/5 stjerner baseret på mere end 1.400 anmeldelser. Det er især designet og den generelle kvalitet af produkterne, der fremhæves.
Hvad tilbyder ONYX?
Hos ONYX kan du finde mange af de mest almindeligt brugte køkkenredskaber: knive og knivholdere, pander og gryder med og uden låg. Det særlige er dog, at de udnytter unikke teknologier og konstant udvikler deres produkter, så de kan klare hverdagens brug med lethed.
Hvad koster ONYX produkter?
Selvom du får høj kvalitet, sparer du penge ved at handle produkterne direkte fra deres webshop, i stedet for at betale for de ekstra led i forsyningskæden.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme