hero-image

ONYX Cookware: Køkkenudstyr i høj kvalitet med gode kundeanmeldelser

ONYX er et dansk firma, som laver køkkenredskaber, gryder og pander til dig, der ønsker god kvalitet i et lækkert design. Vi har inddraget forbrugernes mening, så du kan få et samlet billede af, hvorfor ONYX Cookware er populært i de danske køkkener. 

ONYX Cookware

Kontakt:

service@onyxcookware.dk  • 100 dages fri retur
  • Gratis fragt
  • Konkurrencedygtige priser

SE ALLE TILBUD HER

Om ONYX Cookware

De fleste danskere laver mad i et eller andet omfang hver dag, og der er godt udstyr afgørende for et enkel og ligetil proces. ONYX Cookware både udvikler deres egne designs og får dem produceret, så du kan have godt og brugbart udstyr til madlavningen – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Fra non-stick til fuld kollektion

Starten på det store eventyr er en unik hybrid non-stick stegepande, som du stadig kan få i dag i en opdateret udgave.

Stegepanden blev udviklet med moderne og innovative teknikker, hvor særligt det unikke graverede mønster med haxagoner er et letgenkendeligt designvalg. Den særlige laser-teknologi til garveringen er patenteret, og hybrid non-stick stegepanden er stadig én af deres største sælgere i dag.

Efterhånden har de udviklet deres sortiment, så deres udvalg af kogeudstyr og andet køkkengrej giver dig den bedste oplevelse med madlavningen, om det er hverdag eller fest.

ONYX Cookware forhandler

Hvis du gerne vil have fingrene i nogle af produkterne fra producenten, skal du udelukkende kigge på deres egen hjemmeside. Ved at eliminere behovet for ekstra led i distributionen og selv forhandle produkterne kan du få produkterne til den bedste pris på deres egen hjemmeside.

Normalt vil du måske gå ned i den lokale isenkram og købe køkkenudstyr, men i de tilfælde vil du også betale for, at distributøren har købt produktet til videresalg. Derfor stiger priserne også, hvis produktet skal gennem flere led, før du selv kan købe det.

Når du køber dine produkter direkte hos producenten, slipper du for at betale ekstra for dit nye udstyr til køkkenet. Der er ingen ekstra omkostninger til transport og videresalg, som du skal afholde til distributionskæden.

Gode vilkår som kunde

Kvaliteten er i top, når du vælger at finde dit køkkenudstyr hos den danske forhandler og producent. Du kan altid få hjælp af deres kundeservice, hvis du har spørgsmål til produkterne, og det er let at finde mere info om hvert produkt direkte i deres webshop.

Oveni sørger de for, at du får de bedste betingelser som kunde. Når du handler hos dem, får du: 5 års garanti på hvert produkt og 100 dages gratis returnering. Er du ikke tilfreds med dine nye knive, den nye gryde eller pande, kan du få den byttet til en ny eller få pengene tilbage.

SE ALLE TILBUD HER

Hvad tilbyder ONYX?

Hos producenten og forhandleren kan du som udgangspunkt finde produkter til køkkenet. Deres produktion har med årene udviklet sig, hvor de særligt har fokuseret på kogegrej og gode køkkenknive.

Med tiden er der dog også kommet mange andre ting i deres sortiment, så du kan finde det meste samlet ét sted, når køkkenet skal indrettes praktisk og funktionelt med redskaber og udstyr.

ONYX stegepande

Det startede med en ONYX pande, og det er stadig noget af det, producenten er mest kendt for i dag. Der er et utal af forskellige typer pander, både når det kommer til størrelse, materiale og ikke mindst design.

Du får uanset stegepanden en kombination af innovativ non-stick overflade med en høj holdbarhed fra gode og solide materialer som rustfrit stål og støbejern. Det gør det nemt at lave mad, uden at det brænder fast på panden og kræver ekstra rengøring efter madlavningen.

Alle gryder, pander, wokpander og andet kogegrej er lavet, så de kan bruges på alle typer af varmekilder: keramisk, gas og induktion.

ONYX stegepande

Det startede med en ONYX pande, og det er stadig noget af det, producenten er mest kendt for i dag. Der er et utal af forskellige typer pander, både når det kommer til størrelse, materiale og ikke mindst design.

Du får uanset stegepanden en kombination af innovativ non-stick overflade med en høj holdbarhed fra gode og solide materialer som rustfrit stål og støbejern. Det gør det nemt at lave mad, uden at det brænder fast på panden og kræver ekstra rengøring efter madlavningen.

Alle gryder, pander, wokpander og andet kogegrej er lavet, så de kan bruges på alle typer af varmekilder: keramisk, gas og induktion.

Onys stegepande

ONYX gryder

En pande er god i mange sammenhænge, men det er svært at undvære en gryde, som du selvfølgelig også kan finde i sortimentet. Du kan få alt fra de helt små kasseroller, hvor du kan koge æg til middagsmaden, til de store suppegryder, der kan fylde maverne på hele familien.

Skal du have skiftet alle dine gamle gryder og pander ud, kan du hos ONYX finde smarte sæt. Med et komplet sæt kan du spare penge på at købe produkterne af høj kvalitet, hvor du kan erstatte alle dine gamle og ridsede gryder og pander på én gang.

Onyx gryde

ONYX knive

Med et ONYX knivsæt kommer du aldrig til at mangle en skarp kniv til at snitte, hakke eller skære. Det er både muligt at købe hver kniv enkeltvis, hvis du kun mangler bestemte til samlingen, men du kan også få komplette sæt med alle de nødvendige køkkenknive samlet.

Hvis du vælger et komplet sæt med knive, kan du med fordel kigge på de smarte knivholdere, de også producerer. Med en knivholder slipper du for, at knivene bliver sløve af at ligge i en skuffe, og de er lette at komme til, når du skal bruge dem.

Ekstra tilbehør

Selvom pander, gryder og kogegrej er fokus, så er der kommet mange andre lækre ting til sortimentet, så du kan få et køkken, der både spiller max og matcher.

Blandt andet finder du i sortimentet på webshoppen:

  • Optøningsplade
  • Bestik
  • Redskaber
  • Grydelapper
  • Og meget andet

Skal du alligevel handle en ny gryde eller pande hjem, kan du overveje, om der er andet udstyr, der trænger til at blive skiftet ud. Alting er lavet i samme høje kvalitet med øje for det lækre design, så du får den bedste oplevelse i køkkenet.

Information om ONYX

Firmanavn  ONYX Cookware
Adresse Energivej 3, 4180 Sorø
Hjemmeside www.onyxcookware.dk
Kontakt service@onyxcookware.dk
CVR-nummer 41019484
Returregler Tilfredshedsgaranti med 100 dages returret på alle ordre, også selvom du har brugt produktet
Garanti 5-års garanti på alle produkter
Leveringsmuligheder Mindst én gratis forsendelsesmulighed
Det er muligt at tilkøbe hurtigere eller mere fleksible forsendelsesmuligheder
Betalingsmuligheder  

ONYX Cookware test-anmeldelse: Det siger forbrugerne

Inden du vælger at handle nyt køkkenudstyr, er det altid en god ide at se dig for. Med mange forskellige producenter og produkter på markedet, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad der rent faktisk fungerer og ikke gør – særligt på sigt.

Hos Trustpilot har forbrugere skrevet ONYX Cookware anmeldelser, der hjælper andre forbrugere. I anmeldelserne kan forbrugeren både give et antal stjerner fra 1 til 5 alt efter, hvor god oplevelse de har haft med både forhandler, levering og selve produktet. Oveni kan forbrugerne beskrive i en kommentar, hvad de har oplevet, hvis de vil uddybe deres bedømmelse.

Over 1.400 forbrugere har skrevet deres egne ONYX Cookware test-anmeldelser, hvor forhandleren i gennemsnit modtager 4,4 stjerner ud af 5 mulige. De ligger derfor helt i top, hvis du tager et kig på ONYX review online.

Hvad skriver forbrugerne i deres anmeldelser?

Hjemme i deres egne køkkener har forbrugerne selv lavet deres ONYX test, når de har brugt udstyret. I en ONYX anmeldelse på Trustpilot skriver en forbruger blandt andet: ”Helt fantastiske pander, der er nemme at gøre rene og umulige at ridse! Min mand er tidligere kok og er fuldstændig målløs over kvaliteten”.

Der er også ros til andre produkter som eksempelvis gryderne med følgende kommentar:

”Nogle fantastiske gryder. Håndtagene bliver ikke varme, og de kan tåle opvaskemaskinen”.

Generelt er forbrugerne meget tilfredse ikke kun med deres nye produkter, der fungerer og gør madlavningen let, men også kundeservice og leveringen af forhandleren. En forbruger skriver:

”Super kvalitet til en fornuftig pris, god service og hurtig levering – præcis det jeg går efter”.

Hos Bomagasinet har vi også selv testet flere af ONYX’ produkter selv. Vi har prøvet både deres knive, pander og gryder og må indrømme at vi er blæst bagover over, hvor velfungerende deres produkter er. Deres knive har et unikt look og ligger super godt i hånden, imens deres gryder og pander har patenteret non-stick, som kan tåle metalredskaber. De er derudover super nemme at rengøre, da de kan tåle at mn bruger ståluld på dem samtidigt med, at de kan gå opvaskemaskinen.

ONYX Cookware rabatkode og tilbud

Har du forelsket dig i de enkle linjer og høje kvalitet, som ONYX er kendt for, behøver du ikke sprænge budgettet. Det er ikke de dyreste køkkenprodukter på markedet, og hos den online ONYX forhandler kan du ofte finde ONYX Cookware tilbud.

På webshoppen gør de ikke brug af ONYX rabatkoder, der kan give dig ekstra procenter på dine køb. Du kan dog stadig spare penge, for de kører ofte kampagner med ekstra gode slagtilbud.

Skal du bruge nye pander, gryder eller andet, kan du derfor holde øje med deres webshop eller tilmelde dig nyhedsbrevet, så du ved, når du kan få mere for mindre. Det er vigtigt at holde dig til, for deres produkter er eftersøgte af både såvel danske som udenlandske kunder.

FAQ

Laver ONYX gode produkter?
Ja, ONYX Cookware laver gode produkter, som forbrugerne også er tilfredse med. På Trustpilot får brandet 4,7 stjerner ud af 5 mulige af over 1.400 forbrugere på siden, hvor der er stor tilfredshed med både design og kvaliteten af produkterne.
Hvad tilbyder ONYX?
Hos ONYX kan du finde mange af de mest almindeligt brugte køkkenredskaber: knive og knivholdere, pander og gryder med og uden låg. Det særlige er dog, at de udnytter unikke teknologier og konstant udvikler deres produkter, så de kan klare hverdagens brug med lethed.
Hvad koster ONYX produkter?
Selvom du får høj kvalitet, så sparer du penge ved at handle produkterne på deres webshop. I stedet for at betale ekstra til distributionskæden har de fjernet de besværlige – og ofte bekostelige – led ved selv at være den direkte forhandler.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme