Det kan være svært at vide, hvilken stegepande, der er den bedste til dine behov.

Ikke alle stegepander er skabt ens. Nogle er bedre til madlavning ved høje temperaturer, mens andre har en non-stick-overflade, der gør rengøring til en leg. 

Med ONYX stegepander behøver du ikke længere nøjes Disse stegepander er perfekte til alle, der ønsker det bedste fra begge verdener: En non-stick-overflade af høj kvalitet og mulighed for at lave mad ved høje temperaturer. Med sin specialdesignede belægning er ONYX stegepander perfekte til både den daglig madlavning og de mere udfordrende opskrifter. Så hvis du er på udkig efter en stegepande der vil gøre dit liv lettere, så kig ikke længere end ONYX.

Læs vores guide og gennemgang af forskellige ONYX stegepander for at finde ud af, hvilken af dem, der er den rigtige for dig.

Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber en ONYX stegepande?

 • Størrelse – Når du overvejer størrelsen på en stegepande, skal du tænke på, hvilken type mad du vil tilberede, og til hvor mange personer. Mindre stegepander (20 og 24 cm) giver mulighed for hurtigere at opnå en høj temperatur og er mere velegnede til at lave morgenmad eller tilbehør. I en 20 cm pande kan du lave omelet eller stege en mindre bøf, hvor du i en 24 cm pande nemt kan lave flere æg, en pakke frosne grøntsager og en laksefilet. Pander i mellemstørrelsen (26 og 28) giver dig mulighed for at tilberede mere mad på én gang uden at “overlappe” de andre madvarer på panden. De er f.eks. gode til pastasaucer og grøntsagstilberedning. Skal du tilberede større portioner, f.eks. 3-4 æg, større stykker kød, fisk, skaldyr osv., skal du bruge en større pande (30 cm), da den har den bedste opvarmningsevne.
 • Materiale – ONYX stegepander er fremstillet af tre lag: Rustfrit stål, aluminium og et lag med non-stick belægning. Dette gør, at ONYX-pander kan bruges på alle typer komfurer – gas, keramik og induktion – og de kan bruges i ovnen op til 260 grader celsius. Du kan vælge mellem to forskellige belægninger til din stegepande: En original japansk non-stick PTFE-belægning af høj kvalitet, der er ekstra holdbar og har fremragende non-stick-egenskaber, eller en keramisk non-stick-belægning, der er naturlig og miljøvenlig, samt ekstremt holdbar. Begge belægninger giver dig perfekte bruningsresultater, men den keramiske non-stick-belægning giver dig også mulighed for at tilberede klæbrige fødevarer uden at de klæber til panden.
 • Vedligeholdelse – ONYX stegepander er meget nemme at rengøre – du skal blot skylle dem med varmt vand eller tørre dem af med en klud. Og hvis du har en travl dag, behøver du ikke engang at vaske dem i hånden. Alle ONYX stegepander tåler nemlig opvaskemaskine.
 • Bruger- og ekspertanmeldelser – Det er en god idé at læse anmeldelser fra flere kilder, før du træffer din endelige beslutning. Dette vil hjælpe dig med at beslutte dig og få en bredere forståelse for, hvad du skal kigge efter i en stegepande. Ekspertanmeldelser kan give dig en mere detaljeret beskrivelse af, hvordan panden klarede sig i deres test, mens kundernes dom også afslører deres mening om produkterne, samt hvordan panden klarede sig i daglig brug.

arrow-more


ONYX Hybrid Non-Stick stegepande 28cm – holdbar non-stick pande

Vores anbefaling

 

 

Non-stick-belægning på stegepanden er PFOA-fri, hvilket betyder, at den ikke frigiver skadelige kemikalier, når den opvarmes. Det gør den til en mere sikker løsning til madlavning, især når der steges ved høje temperaturer.

 • PFOA-fri non-stick-belægning
 • Fås i 4 forskellige størrelser
 • Ovnfast op til 260 ° C

Anmeldelse og analyse af ONYX Hybrid Stegepande

Fire forskellige størrelser
ONYX Hybrid stegepanden fås i fire forskellige størrelser: 24, 26, 28 og 30 cm. Dette giver dig mulighed for at finde den perfekte stegepande til dine behov, uanset om du har brug for en lille pande til et enkelt måltid eller en stor til familiemiddag. Desuden gør non-stick-egenskaberne tilberedning og rengøring til en leg.

Holdbart materiale
Denne stegepande er fremstillet af materialer af høj kvalitet: Aluminium og rustfrit stål. Aluminium er et letvægtsmetal, der er holdbart og korrosionsbestandigt, mens rustfrit stål også er et holdbart metal, som er lidt tungere. Kombinationen af disse to metaller gør stegepanden stærk og slidstærk. Stegepandens non-stick-egenskaber kommer fra panden belægning, og du kan vælge mellem to forskellige belægninger på ONYX stegepander: Original og keramisk.

Begge disse materialer er PFOA-fri, hvilket gør dem sikre at bruge, uden at du skal frygte for dit helbred. Aluminium er bedre end de fleste stegepande-materialer, grundet dets evne til at lede varmen, hvilket også betyder, og panden varmes hurtigt og jævnt op, så dine ingredienser tilberedes jævnt. Herudover er det også et letvægtsmateriale, så stegepanden er nem at bruge og transportere. Stegepanden kan bruges til alt fra stegning og ristning til bagning og endda grillning. Det gør den til en alsidig tilføjelse til ethvert køkken. Alle de holdbare materialer brugt i stegepanden sikrer også, at den er ovnfast op til 260 ° C, hvilket betyder, at du kan bruge den til alle dine madlavningsbehov.

Fordele

 • Tåler metalværktøj uden risiko for beskadigelse
 • Til alle typer komfurer
 • 5 års garanti
 • Tåler opvaskemaskine
 • Nem rengøring
Ulemper

 • Ingen varmeindikator

Redaktionens vurdering

ONYX Hybrid stegepanden er en holdbar og veldesignet stegepande, og er et godt valg for alle, der ønsker en dagligdags madlavningskompagnon. Et lille minus er, at den ikke har en varmeindikator, men vi mener bestemt, at dette opvejes af alle dens fordele. Med 5 års garanti og de mange fordele kan du være sikker på, at du her får en stegepande, som du vil have glæde af i mange år.

Specifikationer:

 • Diameter: 28 cm
 • Materiale: Rustfrit stål, aluminium

ONYX Hybrid Non-Stick 3 dele – stegepander med patenteret sekskantet ONYX-design

Premium valg

 

ONYX Hybrid Non-Stick stegepande sæt er et godt valg i ethvert køkken. Sættet indeholder tre non-stick stegepander i forskellige størrelser, så du med sikkerhed har panden, som passer til netop den ret du skal lave i køkkenet. 

 • Lavet af tre lag: Aluminium, rustfrit stål og non-stick overflade
 • Det indeholder 3 stegepander i forskellige størrelser: 24, 26 og 28 cm
 • Ekstreme non-stick-egenskaber

Anmeldelse og analyse af ONYX Hybrid Non-Stick 3 dele

Stegepande med tre lag
De tre lag på stegepanderne er med til at sikre en jævn varmefordeling, og gør at maden ikke sætter sig fast på dem. Det første lag er et lag af rustfrit stål, som gør stegepanderne holdbare og nemme at rengøre. Det andet lag er af aluminium, som er med til at give dig en jævn varmefordeling.

Det sidste lag er en PFOA-belægning af høj kvalitet, der sikrer, at maden ikke brænder fast på stegepanderne. Det gør det også nemt at rengøre stegepanden, da du kan bruge ståluld, hvos det overhoved er nødvendigt. Derudover er stegepanderne sikre for metalværktøj, så du kan bruge enhver type spatel eller ske uden at beskadige non-stick-belægningen.

Sikker imod metalredskaber
Stegepanderne er beskyttet mod metalværktøj, så du kan bruge alle typer spatler og skeer uden at beskadige non-stick-belægningen. Det gør det nemt for dig at tilberede din mad og rengøre stegepanderne, så du får så lidt at lave som muligt. ONYX stegepanderne tåler også opvaskemaskine, så du nemt kan rengøre dem.

Fordele

 • Belægningen er fremstillet af naturlige materialer
 • Ovnfast op til 260° C
 • Håndtag bliver ikke varme
 • Tåler opvaskemaskine
Ulemper

 • Fingeraftryk og pletter kan let forblive

Redaktionens vurdering

ONYX Hybrid stegepandesættet tåler op til 260 °C i ovnen, så du kan bruge det til alle slags retter. Non-stick-egenskaberne gør det virkelig nemt at rengøre stegepanderne – et klart plus. Den eneste ulempe er, at der let kan sidde fingeraftryk og pletter tilbage, men vi mener, at det er en lille pris at betale for et produkt af så høj kvalitet.

Specifikationer:

 • Diameter: 24, 26 og 28 cm
 • Materiale: Rustfrit stål, aluminium

ONYX hybrid non-stick sauterpande 26 cm – med ovnfast håndtag

Bedste rummelige valg

En stor fordel ved denne sauterpande er, at den er rummelig. Det betyder, at du kan tilberede mere mad på én gang, hvilket er ideelt for travle husholdninger eller personer, der nyder at tilberede store måltider.

 • Tåler metalredskaber
 • Tre lag metal med non-stick
 • Rummelig

Anmeldelse og analyse af ONYX hybrid non-stick sauterpande

Materialer uden skadelige stoffer
ONYX hybrid non-stick sauterpande er PFOA-fri, hvilket betyder, at den ikke indeholder skadelige kemikalier. Dette er vigtigt, fordi mange andre stegepander indeholder PFOA, f.eks. mange stegepander lavet af teflon, hvilket kan være skadeligt for dit helbred. Sauterpanden er ovnfast op til 260 grader, hvilket betyder, at du kan bruge den til en række forskellige madlavningsopgaver, både på komfur og i ovn.

Dette er vigtigt, fordi mange andre stegepander ikke er ovnfaste, hvilket begrænser, hvad du kan lave i dem. Sauterpanden er lavet af aluminium og rustfrit stål, hvilket gør den holdbar. Aluminiummet sikrer, at panden varmes jævnt op, mens det rustfrie stål forhindrer rust og korrosion. Stegepanden har også 5 års garanti, så du kan være sikker på, at den er med dig i mange år forud.

Ovnbestandigt håndtag
Sauterpandens håndtag er fremstillet af rustfrit stål og aluminium, hvilket gør det slidstærkt og holdbart. Dette er vigtigt, for at panden kan gå i ovnen og opvaskemaskinen. Mange andre stegepander har plastikhåndtag, som kan smelte af varmen eller træhåndtag, som ikke kan tåle opvaskemaskine.

Fordele

 • Håndtag i aluminium
 • Tåler ovn og opvaskemaskine
 • Ovnfast op til 260° C
 • Uden skadelige stoffer
Ulemper

 • Ingen varmeindikator

Redaktionens vurdering

ONYX sauterpanden har et fantastisk design, og er lavet med ONYX’ patenterede hybrid non-stick-materiale, der gør den super nem at lave mad med. Den eneste ulempe er, at der ikke er nogen varmeindikator, så du er nødt til at holde øje med din mad, mens den tilberedes. Men overordnet set mener vi, at denne stegepande er sin pris værd.

Specifikationer:

 • Diameter: 26 cm
 • Materiale: Rustfrit stål, aluminium

ONYX Hybrid Non-Stick wok+sautersæt – 2 dele

Bedste valg til forskellige tilberedningsmuligheder

Dette sæt af wok og sauterpande, har begge non-stick ONYX-overflade. Det betyder, at du kan lave mad uden at skulle bekymre dig om, at maden klæber fast til panden, hvilket gør dem meget nemmere at rengøre.

 • Sættet indeholder hybrid wok og sauterpande
 • Passer til alle typer komfurer
 • 5 års garanti

Anmeldelse og analyse af Hybrid Non-Stick ONYX wok+sautersæt

Keramisk og original belægning
Den originale japanske non-stick PTFE-belægning af høj kvalitet indeholder diamantstøv for at give ekstra styrke og holdbarhed, og en keramisk non-stick-belægning, som er den seneste innovation fra ONYX. PTFE-belægningen er ekstremt holdbar og giver den perfekte bruning kombineret med fremragende non-stick-egenskaber, som man forventer af ONYX. Den keramiske non-stick-belægning er en naturlig og miljøvenlig belægning, der løfter non-stick-oplevelsen til nye højder. Selv med virkelig klæbrig mad kan du fx. smelte ost direkte på panden eller lave dine spejlæg næsten eller helt uden smør, fedt eller olie.

Let at rengøre
Dette ONYX pandesæt tåler opvaskemaskine, så rengøringen er en leg. Non-stick-belægningen sikrer, at maden ikke klæber fast til panderne, og gør dem nemme at vaske op. Stegepanden kan nemt vaskes i hånden eller placeres i opvaskemaskinen for problemfri rengøring.

5 års garanti
Den 5 års garanti er en ekstra fordel ved dette sæt. Garantien garanterer, at dine stegepander vil være fri for fabrikationsfejl i hele 5 år. Det sikrer, at du kan have glæde af din stegepande i mange år fremover, og at den kan modstå hårdt brug.

Fordele

 • PFOA-fri non-stick
 • Ovnfast op til 260° C
 • Rustfrit stål
 • Let at rengøre efter brug
Ulemper

 • Fingeraftryk og pletter kan let ses

Redaktionens vurdering

ONYX pande-sættet er ovnfast op til 260 °C, så du nemt kan tilberede din mad, som du vil. Den eneste ulempe er, at fingeraftryk og pletter let kan sidde tilbage på den sorte overflade. Men på trods af denne lille ulempe, mener vi, at er rigtig godt produkt.

Specifikationer:

 • Diameter: Sauterpande – 26 cm, wokpande – 30 cm
 • Materiale: Rustfrit stål, aluminium

ONYX Hybrid non-stick wokpande 30CM – til sundere madlavning

Bedste valg til store måltider

ONYX Hybrid non-stick wokpanden er et rigtig godt valg, fordi det kan tåle ovntemperaturer på op til 260 grader, samtidigt med, at det kan gå i opvaskemaskinen. Uanset om du ønsker at stege, bage eller grille din mad, vil denne wok kunne klare opgaven. Vi har undersøgt dette produkt nærmere for at se, hvor effektivt det er.

 • Tåler metalværktøj
 • Til alle typer komfurer
 • Tåler ovn op til 260 grader

Anmeldelse og analyse af ONYX HYBRID NON-STICK WOK PANDE

PFOA-fri
Denne wokpande er PFOA-fri, hvilket betyder, at den er fri for farlige kemikalier. Dette er vigtigt, fordi mange andre stegepander indeholder PFOA, f.eks. dem, der er fremstillet af teflon, som har vist sig at være sundhedsskadelige. 

Langtidsholdbart materiale
Denne wokpande er konstrueret af aluminium og rustfrit stål, hvilket sikrer, at den er holdbar. Aluminiummet sikrer, at panden varmer jævnt op, mens det rustfrie stål forhindrer rust og korrosion. Det rustfrie stållag i stegepanderne er med til at sikre en ensartet varmefordeling, og at maden ikke klæber til dem.

Det første lag er rustfrit stål, hvilket bidrager til en lang levetid. Herefter følger aluminiumslaget, som sikrer ensartethed i temperaturen. Det sidste lag er et PFOA-betræk af høj kvalitet, der forhindrer, at mad klæber fast til wokpanden. Dette gør det også nemt at rengøre panden, samtidigt med, at du kan bruge metalredskaber uden at skade pande wokken.

Fordele

 • Kan tåle metalredskaber og opvaskemaskine
 • Ovnfast op til 260° C
 • Non-stick-materiale i verdensklasse
Ulemper

 • Ingen varmeindikator

Redaktionens vurdering

Dette produkt er non-stick, holdbart og tåler metalredskaber. Den eneste ulempe, vi fandt, var, at der ikke er nogen varmeindikator. Alt i alt er det en rigtig god wok til dem, der ønsker en non-stick løsning, der kan holde til mange opgaver i køkkenet.

Specifikationer:

 • Diameter: 30 cm
 • Materiale: rustfrit stål, aluminium

Er ONYX stegepander gode?

ONYX er et nyt mærke af kogegrej, der har fået meget opmærksomhed på det seneste. Deres stegepander er især populære takket være deres unikke non-stick-belægning. ONYX stegepander har PTFE-belægning som er forskellig fra den almindelige teflon-belægning du kan finde på mange af konkurrenternes. PTFE er mindre tilbøjelig til at gå i stykker ved høje temperaturer, hvilket gør det til et mere sikkert valg til madlavning.

Non-stick-belægning på ONYX stegepander er forstærket med keramiske partikler. Det gør den mere modstandsdygtig overfor ridser og afskalning end almindelig teflon-belægning. Den keramiske forstærkning gør også panden mere sikker at bruge ved høje temperaturer, og panderne kan derfor også bruges i ovnen.

Trustpilot får ONYX stegepander også ros. De har en bedømmelse på 4,7/5, og over 90 % af kunderne har givet dem en positiv anmeldelse.

En tilfreds kunde fortæller: “Den bedste stegepande jeg nogensinde har haft”, 

imens en anden roser: “Den kan bare det, den lover. Aldrig haft bedre pande.”

Disse er bare nogle af de prangende anmeldelser ONYX stegepander har fået. 

Hvis du er på udkig efter en ny stegepande, er en ONYX stegepande bestemt værd at overveje. Deres unikke non-stick-belægning og jævne varmefordeling gør dem til et godt valg til ethvert køkken.

Hvilke ONYX stegepander kan jeg få?

ONYX stegepander fås i en række forskellige størrelser og stilarter. De fås med enten original eller keramisk belægning. Den originale belægning indeholder diamantstøv for ekstrem holdbarhed. Den keramiske belægning er ONYX’ seneste opfindelse. Dette er en naturlig og miljøvenlig belægning, som skulle vare en perfektioneret udgave af deres originale belægning.

ONYX stegepander fås i forskellige former og størrelser, hvoraf den mest populære er ONYX stegepande 28 cm. Størrelsen på den pande, du vælger, afhænger af, hvor meget mad du ønsker at tilberede på én gang. Derudover fås de i størrelserne 24 cm, 26 cm, og den helt store i 30 cm. 

ONYX tilbyder også et sæt med tre stegepander i størrelserne 24 cm, 26 cm og 28 cm. Dette er ideelt, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken størrelse du har brug for, eller hvis du ønsker at have alle tre størrelser til forskellige madlavningsbehov.

Udover almindelige stegepander tilbyder ONYX også en wokpande med samme verdensklasse PFOA-fri non-stick, som deres stegepander. Derudover kan du også få en ONYX sauterpande, som er en blanding af en stegepande og en gryde. Den har høje sider, så du kan brune kød eller grøntsager og derefter afbløde gryden med vin eller fond for at lave en lækker sauce.

Når du skal vælge en ONYX stegepande, er det vigtigste at overveje størrelsen på panden. Størrelsen på den pande, du vælger, bør være baseret på, hvor meget mad du vil tilberede ad gangen og hvad du gerne vil tilberede.

Hvilke fordele er der ved en ONYX stegepande?

ONYX stegepander har en række fordele i forhold til andre typer kogegrej. 

 • De er fremstillet af et patenteret non-stick-materiale af høj kvalitet, der sikrer, at maden glider let af, hvilket gør dem ideelle til fedtfattig madlavning.
 • Pga. denne non-stick belægning, kan du nemt bruge metalredskaber uden risiko for at beskadige overfladen på panden.
 • Alle ONYX stegepander virker med alle typer komfurer, inkl. gas og induktion.
 • Du kan bruge alle ONYX stegepander i ovnen, da de er ovnfaste op til 260 grader.
 • Stegepanderne har en meget glat overflade, hvilket gør dem nemme at rengøre. Panderne tåler også opvaskemaskine. 
 • ONYX stegepander designet til at fordele varmen jævnt, så din mad bliver tilberedt jævnt.
 • Panderne fås i forskellige størrelser og former, der passer til dine madlavningsbehov.
 • På ONYX stegepander får du også 100 dages tilfredshedsgaranti, samt gratis fragt. Derudover tilbyder ONYX 5 års garanti på deres produkter.

FAQ

Hvor kan man købe ONYX stegepander?
ONYX stegepander kan kun købes på ONYX’ egen hjemmeside. Du køber altså ONYX stegepander direkte af ONYX Cookware, hvilket sikrer, at der ikke er nogen ekstra omkostninger for dig, i form at et mellemled.
Laver ONYX gode stegepander?
Det korte svar er “Ja”. ONYX stegepander er fremstillet af et materiale, der er designet til at være non-stick. Det betyder, at du kan lave mad uden at bruge olie eller smør, og at maden ikke klæber til panden. Materialet er holdbart, så panden holder i mange år. Panderne får også forrygende anmeldelser på Trustpilot.
Virker ONYX stegepander med alle typer komfur?
ONYX stegepander er specielt designet til at fungere med alle typer komfurer, herunder induktion, el, gas og keramiske kogeplader. Derudover kan de alle bruges i ovnen, hvis du har brug for det.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar