Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

De 2 bedste robot vinduesvaskere: Guide & gode råd

De 2 bedste robot vinduesvaskere: Guide & gode råd

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

Du kender sikkert til det gamle udtryk ”Vinduerne er husets øjne”, og der er noget om snakken.

Det er for det første upraktisk, hvis dit hjems vinduer er beskidte, fordi lysindfaldet forringes, men også fordi det ikke bare ikke er særlig pænt.

Her er vinduesvasker-robotter ganske brugbare, og selvom det er en relativ ny opfindelse, er teknologien hastigt på vej frem.

Derfor kigger vi her nærmere på 2 forskellige vinduesvasker-robotter, så du kan få et bedre overblik over dine muligheder.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 2 produkter, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Vores favorit vinduesvaskerrobotter

Ecovacs Winbot X
Lager

Ecovacs Winbot X

Godt praktisk valg Gå til bedste pris
5.740 Kr. hos DataWorld
Læs vores anmeldelse
Lager

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte vinduesvaskerrobotter

Se hele tabellen

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

God til større vinduer test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Mamibot W120-T
Særligt egnet til større vinduespartier

Dagens bedste priser og tilbud på Mamibot W120-T :

 • 100% trådløs og brugervenlig drift
 • Tre forskellige arbejdsmønstre
 • Vaskbare mikrofiberpuder

Mamibot W120-T sælges til en fornuftig pris, og dens design har flere fordele. Hvis du f.eks. skal bruge en vinduesvasker-robot på din arbejdsplads, er modellen det rigtige valg, da den renser nærmest lige så dybdegående som en professionel vinduespudser.

Grunde til at købe

 • Kan rengøre vinduer lige så grundigt som en professionel vinduespudser
 • Tilbyder tre forskellige arbejdsmønstre at vælge imellem
 • Udstyret med vaskbare mikrofiberpuder
 • Designet til rengøring af større vinduesflader og højhuse
 • Sensorer der sørger for en sikker og effektiv rengøringsproces

Grunde til at undgå

 • Ikke egnet til meget beskidte vinduer

Derfor skal du vælge Mamibot W120-T

Detaljer

 • Driftstid: 20 min
 • Egenskaber: Batteridrevet, ledningsfri
 • Opladningstid: 60 min
 • Dimensioner: 25 x 8,5 x 25 cm
 • Vægt: 1,3 kg

Den tyske side, Zuhause Ratgeber, betegner Mamibot W120-T som en yderst nyttig hjælper i hverdagen og skriver, at den har mange fordele. På siden komplementeres modellen både for sin høje brugervenlighed, dens design samt vaskeegenskaber.

Ratgeber fremhæver dertil robottens sensorer som dens bedste kvalitet, da de sikrer en effektiv rengøringsproces. Desuden sørger de for, at robotten ikke glider ned ad vinduet eller går i stå, når den møder vinduets kanter.

Hvad mener eksperterne?

I denne anmeldelse pointeres det dog også, at du altid skal huske på at forventningsafstemme, før du køber en vinduesvasker-robot. Maskinerne er nemlig ikke egnet til at kunne klare virkeligt beskidte vinduer, så ønsker du et perfekt resultat, bør du selv supplere robottens arbejde.

Mere om Mamibot W120-T

W120-T er trådløs og udstyret med vaskbare mikrofiberpuder. Den har tre forskellige arbejdsmønstre, hvor du kan vælge mellem N-mønsteret, hvor robotten vasker vertikalt, Z-mønsteret, hvor den vasker horisontalt, og det automatiske mønster, hvor den kombinerer de to indstillinger.

Modellen er særligt udviklet til at kunne rengøre større vinduespartier og vinduer på høje bygninger. Modellen bør ikke erstatte traditionelt vinduespudsning, men den til gengæld god til vedligeholdelse, så du slipper for selv ofte at skulle vaske vinduerne.

Robotten kan desuden fjernstyres via WiFi og app.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Godt praktisk valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Ecovacs Winbot X
Den lille model

Dagens bedste priser og tilbud på Ecovacs Winbot X :

 • Udstyret med brugervenlig stemmestyring
 • Praktisk og kompakt størrelse
 • Ideel til svært tilgængelige vinduer

Blandt eksperterne er der enighed om, at Ecovacs Winbot X ikke er den mest effektive model på markedet. Dog giver den rigtige fine resultater til vedligeholdelse, og hvis dette kriterie er det vigtigste for dig, vil modellen fint leve op til dine forventninger.

Dertil er robottens beskedne størrelse bestemt et plus, hvor den selv i mindre hjem nemt kan opbevares.

Grunde til at købe

 • Fine resultater til vedligeholdelsesrengøring
 • Kompakt størrelse til nem opbevaring, selv i mindre hjem
 • Leveres med en masse brugbart tilbehør
 • Brugervenlig stemmestyringsfunktion
 • Smart og effektiv ruteplanlægning for effektive rengøringsresultater

Grunde til at undgå

 • Ifølge eksperter er den ikke den mest effektive vinduespudserrobot

Hvad mener eksperterne?

Detaljer

 • Dimensioner: 10,9 x 24,5 x 24,5 cm
 • Opladningstid: 150 min
 • Vægt: 1,8 kg
 • Driftstid: 50 min

Ecovacs Winbot X har høstet blandede anmeldelser blandt eksperterne. I en test foretaget af TechHive skriver anmelderen, at robotten både er en kende for dyr og for klodset i designet.

Det påpeges, at robotten bruger omkring ti minutter på en stor rude, hvilket gør, at rengøringen faktisk ikke er mere effektiv, end når du gør det selv. TechHive fremhæver dertil, at robotten alt for nemt går i stå.

Møder den noget på ruden, som den ikke er forberedt på, vil den begynde at bippe, indtil brugeren genstarter maskinen. Dette medvirker til, at Winbot X i sidste ende er et tidskrævende produkt. TechHives’ anmelder runder af med at pointere, at du vil få mere ud af at hyre en professionel vinduesvasker end at overlade rengøringen til robotten.

TechRadars test af robotten er også blandet. Her får modellen pluspoint for brugervenlighed og rengøringskvalitet, men kritik for effektivitetsniveau og batteritid. 50 minutter er nok til rengøring af mange vinduer, men ikke når robotten har det med at gå i stå.

Youtube-kanalen Tech Guide har dog masser af ros tilovers for Ecovacs Winbot X. I deres anmeldelse fremhæves robottens sublime sugeevne, dens brugervenlighed og dens rengøringsresultater, og overordnet set vurderer de, at robotten er en rigtig fornuftig investering.

Mere om Ecovacs Winbot X

Køber du Ecovacs Winbot X, medfølger en fjernbetjening, en lade-adapter, en sikkerhedsledning, cleaning pads og rengøringsmiddel. Robotten giver dig mulighed for ledningsfri betjening, og dens rengøringsproces består af fire trin.

Ligesom den anden model fra Ecovacs vil denne vinduesvasker-robot vælge den smarteste og mest effektive rute, hver gang du placerer den på ruden. Slår du desuden Deep Clean Mode til, vil robotten gentage sin rute, indtil dine vinduer er helt rengjorte.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Se 3 tidligere anmeldte produkter

Cleanmate S5000 robot-vinduespudser

Ecovacs Winbot 950 Smart Drive Vinduesvasker

Vinduespudserrobot Hobot 268

FAQ

Hvordan fungerer en vinduesvasker robot?
En vinduesvasker robot fungerer ved at suge sig fast til vinduerne og bevæge sig automatisk mens den vasker vinduet.
Skal jeg stadig rengøre mine vinduer, hvis jeg har en vinduesvasker robot?
Ja, det anbefales at rengøre dine vinduer manuelt mindst en gang om året for at fjerne genstridige pletter og snavs.
Virker en vinduesvasker robot på alle typer af vinduer?
Nej, ikke alle vinduer er kompatible med vinduesvasker robotter. Det afhænger af vinduets form og dets overflade.

Hvad er fordelene ved en vinduesvasker-robot?

Støvsuger-robotten har længe været fast inventar i rigtig mange hjem, og gradvist får flere og flere forbrugere også øjnene op for vinduesvasker-robotternes fordele.

En vinduesvasker-robot klarer rengøringen grundigere og mere effektivt, end du selv ville kunne med en Kärcher vinduesvasker – og endda ganske simpelt. Langt de fleste modeller har nemlig et simpelt og brugervenligt design.

Vælg modellen der dækker dine behov

Hvilken model, der er rigtig for dig, afhænger selvfølgelig af dine behov, og før du vælger et produkt, kan du med fordel gøre dig selv et par overvejelser:

 • Hvor mange penge vil du bruge på din vinduesvasker-robot? Kan du eventuelt vente, til den rette model kommer på tilbud?
 • Hvad er vigtigst for dig? Brugervenlighed, grundighed eller effektivitet? Og skal din nye robothjælper være trådløs?

Sådan virker en vinduesvasker-robot

Blandt eksperterne lyder det, at du skal vaske dine vinduer mindst fire gange om året. Men hvis du bor i et hjem med mange ruder og dertil lever et travlt liv, kan det være noget af en udfordring at få sat tid af til rengøringsprocessen.

En vinduesvasker-robot er et rigtig godt alternativ til både den professionelle vinduespudser og de irriterende beskidte ruder. Som regel fylder en vinduesvasker-robot ikke specielt meget, og oftest vil den være helt problemfri i brug. Det eneste, du skal gøre, er at fylde maskinen med sæbevand og lade den suge sig fast på vinduet. Robotten klarer resten. Nemmere bliver det næsten ikke.

Se også : Robots: The Future of Cleaning? skrevet af servicesmag.org

Læs også: Vejrstation test – se masser af testresultater her

Se vores artikel om: Elradiator – et overblik over de bedste i test

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme