Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

ONYX ™ gryder: En gennemgang af de bedste (Stor guide)

ONYX ™ gryder: En gennemgang af de bedste (Stor guide)

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

Kan du lide at lave mad, men føler du nogle gange, at dit køkken mangler udstyr?

Hvis svaret er ja, bør du tjekke ONYX Cookwares gryder ud. De er afprøvet og testet af både professionelle kokke og den gængse forbruger, og dommen er, at de er blandt de bedste på markedet. De er nemlig ikke bare designmæssigt pæne, de er også fremstillet med en patenteret hybridteknologi, som i følge dem selv “ikke fås bedre”.

Så uanset om du er på udkig efter en ny gryde, eller blot er nysgerrig, så læs videre for at finde ud af hvilken gryde fra ONYX, der netop passer til dig.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste onyx gryder i test-guiden 2023:

6 ting du skal overveje, før du køber onyx gryder

 • Størrelse

  Gryder fra ONYX Cookware findes i mange forskellige størrelser. Hvis du skal bruge en gryde, som du kan bruge, når du laver mad til hele familien, bør du vælge en gryde med en kapacitet på 8,2 l. Hvis du derimod kun laver mad til to eller tre personer, bør en gryde på 5 liter eller mindre være tilstrækkeligt. Selvom antallet af personer, du skal lave mad til, har en afgørende betydning for, hvilken gryde, du bør vælge, så skal du også overveje hvilken form for mad, du vil tilberede. En gryde, der bruges til at koge vand eller lave suppe, skal være dyb, som f.eks. ONYX gryder med en diameter på 20-24 cm, men hvis du vil bruge gryden til stegning eller sautering, bør du se efter en decideret sovsegryde eller kasserolle, som kun er 8,5 cm dyb med en diameter på 18 cm og udstyret med et langt håndtag.

 • Materiale

  Gryder fra ONYX er fremstillet af tre lag – rustfrit stål, aluminium og et non-stick-lag. Alle Onyx gryder kan klare at komme i ovnen, så længe det ikke overstiger 260 grader, og så kan de bruges på alle slags komfurer, herunder gas, keramik og induktion. Gryderne har en original japansk non-stick belægning af høj kvalitet, som er med til at gøre dem ekstra slidstæke, mens man opnår en rigtig god bruning af kød og grøntsager, uden at det brænder på.

 • Vedligeholdelse

  ONYX gryder er meget nemme at rengøre. Det eneste du skal gøre er at skylle dem med varmt vand eller tørre dem af med en klud. Og hvis du har en travl dag, behøver du ikke engang at vaske dem i hånden – de tåler nemlig at komme i opvaskemaskinen.

 • Kemikalier

  Vær opmærksom på, om gryden indeholder fluorstoffer, som kan være til skade for din sundhed og miljøet. Selvom flere af de skadelige fluorstoffer er ulovlige i Danmark, som PFOA og PFOS, er det ikke alle. Non-stick belægninger (som PTFE, teflon og tefal) på pander og gryder indeholder nemlig ofte PFAS grundet dets vand- og fedtafvisende egenskaber. Vil du gerne undgå disse, så kig efter produkter med anprisninger som: PFC fri, PFAS-fri, uden fluorstoffer og Fluorcarbonfri, og vær særligt opmærksom på, at PFOA-fri og PFOS-fri IKKE er en garanti for, at du undgår alle miljøbelastende fluorstoffer, men kun de, som allerede er ulovlige i Danmark, og derfor er helt standard. Disse gryder kan godt indeholde PFAS.

 • Pris

  De dyreste ONYX gryder koster omkring 2.000 kr., og er lavet af kobber eller rustfrit stål, som er med til at give gryderne god varmeledning. De billigere modeller ligger omkring 100-500 kr. og er som regel lavet af aluminium. Som tommelfingerregel, så holder de dyreste modeller længere og er nemmere at rengøre. De billigere modeller fejler dog intet, og kan sagtens være den bedste løsning, hvis du kun laver mad lejlighedsvis.

 • Kunde- og ekspertanmeldelser

  Det er altid en god idé at kigge på kundeanmeldelser, da de kan indeholde nyttige oplysninger om produktets brugrvenlighed og kvalitet. Nedenfor kan du derfor både finde kunde- og ekspertanmeldelser, som kan hjælpe dig med at vælge den bedste Onyx gryde til dine behov.

Vores favorit onyx gryder

Onyx™ Hybrid Non-Stick Grydesæt (fire dele)

Godt all-around grydesæt Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde 25 cm (5L)

Bedste gryde til hverdags madlaving Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

ONYX™ HYBRID NON-STICK SOVSEGRYDE

Bedste sovsegryde Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde (8,2L)

Bedste gryde til den store familie Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Onyx™ Hybrid Non-Stick Grydesæt i 2 dele

Bedste lille grydesæt Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte onyx gryder

Se hele tabellen

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Godt all-around grydesæt test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Onyx™ Hybrid Non-Stick Grydesæt (fire dele)
alsidigt ONYX grydesæt til al slags madlavning

Dagens bedste priser og tilbud på Onyx™ Hybrid Non-Stick Grydesæt (fire dele):

 • Skadesfri, non-stick-belægning
 • 4 forskellige gryder
 • Egnet til alle typer komfurer

Onyx™ Hybrid Non-Stick grydesæt leveres med 4 forskellige gryder i 4 forskellige størrelser. Uanset om du skal lave sovs, koge grøntsager eller tilberede en steg, er der en ONYX gryde i sættet, der kan klare opgaven.

Grunde til at købe

 • Produceret i tre lag (magnetisk rustfrit stål - aluminium - rustfrit stål)
 • Ovnfast op til 260 °C
 • Håndtag produceret af rustfrit stål og aluminium
 • Kan tåle opvaskemaskine
 • Hurtig og jævn varmefordeling

Grunde til at undgå

 • Smuds og fingeraftryk ses let
 • Nogle af gryderne kan virke lidt tunge

Produktanalyse af Onyx™ Hybrid Non-Stick Grydesæt - 4 dele

Detaljer

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Diameter: 18 / 20 / 24 / 28 cm
 • Kapacitet: 2 / 2,8 / 2,8 / 5 / 8,2 liter
 • Vægt: 1,2 / 1,2 / 1,2 / 1,9 / 2 kg

Højteknologiske produkter
Onyx™ Hybrid Non-Stick Grydesæt er en god tilføjelse til ethvert køkken. Onyx grydernes tre metallag sikrer god varmefordeling og reducerer energiforbruget. Den originale japanske non-stick PTFE-belægning af høj kvalitet indeholder diamantstøv for ekstra styrke og holdbarhed.

‘Multi-purpose’ og rengøringsvenlige Onyx gryder
Dette alsidige sæt kan bruges til alt fra pizza til lasagne. Alle gryderne i sættet er lavet af rustfrit stål og aluminium, hvilket gør dem ildfast op til 260 °C, så du kan bruge dem på både komfur og i ovnen. Desuden er alle Onyx gryder super nemme at rengøre. Du skal blot skylle det med varmt vand, eller tørre det af med en ren klud, og hvis du har travlt, så smider du dem bare i opvaskemaskinen.

Mere om Onyx™ Hybrid Non-Stick Grydesæt (fire dele)

Detaljer

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Diameter: 18 / 20 / 24 / 28 cm
 • Kapacitet: 2 / 2,8 / 2,8 / 5 / 8,2 liter
 • Vægt: 1,2 / 1,2 / 1,2 / 1,9 / 2 kg

Redaktionens vurdering

Onyx™ Hybrid Non-Stick grydesæt er et godt køb, uanset om du skal bruge det til dit køkken derhjemme eller til professionel madlavning. Udover de mange nyttige funktioner, der gør din madlavning lettere, kan sættet bruges på alle typer komfurer og i ovnen (op til 260 grader).

Den eneste ulempe er, at nogle dele kan virke tunge, men alle ordrer er dækket af 100 dages fuld returret, så du kan altid sende sættet retur, hvis du synes det er et stort problem. Alt taget i betragning, så mener vi, at dette er det mest anbefalelsesværdige grydesæt fra Onyx.

Bedste gryde til hverdags madlaving test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde 25 cm (5L)
alsidig Onyx gryde med god varmefordeling

Dagens bedste priser og tilbud på Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde 25 cm (5L):

 • ''Tri-ply''/''Clad'' produktionsteknologi
 • Japansk non-stick PTFE-belægning
 • 5 års garanti

Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde 24 cm (5L) har et ”Tri-Ply”design, som betyder, at den har tre lag metal, som er med til at optimere varmefordelingen og grydens holdbarhed.

Grunde til at købe

 • God varmefordeling
 • Virker på alle komfurer
 • Kan tåle opvaskemaskine
 • Gratis levering og 100 dages returret

Grunde til at undgå

 • Låget skal købes separat

Produktanalyse af Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde (5L)

Detaljer

 • Diameter: 24 cm
 • Kapacitet: 5 l
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Vægt: 1,9 kg

Gryden til enhver kogeplade
Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde 24 cm (5L) har japansk non-stick PTFE-belægning, som er med til at give gryden en super god holdbarhed, mens at overfladen er klæbefri. Det giver dig mulighed for at brune råvarer, uden at det brænder på. Derudover gør hybridteknologien, at gryden kan bruges på alle typer komfurer, herunder keramisk, induktion og gaskomfurer.

Den gode varmefordeling sikrer, at din mad tilberedes jævnt, samtidig med at du sparer energi. Når gryden skal vaskes op, så kan du let rengøre den med varmt vand, en fugtig klud eller endda smide den i opvaskemaskinen.

Kundevenlig
Den 5-årige garanti dækker alt – tilmed brud på belægningen. Onyx tilbyder også gratis levering, og hvis du ikke et tilfreds med gryden, kan du benytte dig af den 100 dages gratis returret.

Mere om Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde 25 cm (5L)

Detaljer

 • Diameter: 24 cm
 • Kapacitet: 5 l
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Vægt: 1,9 kg

Redaktionens vurdering

Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde 24 cm (5L) kommer med mange nyttige funktioner såsom god non-stick belægning, ildfast til 260°C og god returpolitik. Låget medfølger ikke, hvilket derfor må købes separat. Alt i alt anser vi denne Onyx gryde for at være blandt de bedste til alt hverdagsmadlavning, i og med den er så nem at bruge og rengøre.

Bedste sovsegryde test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

ONYX™ HYBRID NON-STICK SOVSEGRYDE
Onyx gryde med non-stick-belægning af høj kvalitet

Dagens bedste priser og tilbud på ONYX™ HYBRID NON-STICK SOVSEGRYDE:

 • Non-stick-belægning
 • Ovnsikker
 • Kan tåle brug af metalredskaber

Onyx™ Hybrid Non-Stick sovsegryde er en glimrende tilføjelse til køkkenet – især hvis du er en rigtig sovseelsker.

Grunde til at købe

 • Kan tåle opvaskemaskine
 • Velegnet til alle typer komfurer
 • 100 dages returret
 • 5 års garanti

Grunde til at undgå

 • Ingen varmeindikator

Produktanalyse af Onyx™ Hybrid Non-Stick Sovsegryde

Detaljer

 • Diameter: 18 cm
 • Kapacitet: 2 L
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Vægt: 1,2 kg

Hybridteknologi
Onyx™ Hybrid Non-Stick Sovsegryde er en kasserolle i super god kvalitet takket være den måde, den er fremstillet på. Onyx sovsegryden er nemlig fremstillet med Tri-Ply, som henviser til de tre lag, der udgør produket: aluminium, rustfrit stål og magnetisk rustfrit stål.

Sammensætningen gør desuden Onyx gryder kompatible med alle slags komfurer (gas, keramisk eller induktion). Onyx gryden kommer også med en japansk PTFE non-stick belægning, som gør at maden ikke klæber eller brænder sig fast i bunden af gryden. Belægningen gør det også muligt at bruge metalredskaber, uden at det beskadiger grydens overflade.

Nem og effektiv Onyx gryde
Gryden er super nem at rengøre og for det meste vil du kunne skylle den med varmt vand eller tørre den af med en klud, og så er den ren. Men hvis du har travlt eller ikke orker at tage opvasken i hånden, så kan den også tåle, at du smider den i opvaskemaskinen. Alle Onyx gryder kommer desuden med en fem års garanti samt 100 dages returret.

Mere om ONYX™ HYBRID NON-STICK SOVSEGRYDE

Detaljer

 • Diameter: 18 cm
 • Kapacitet: 2 L
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Vægt: 1,2 kg

Redaktionens vurdering

Onyx™ Hybrid Non-Stick sovsegryden er et oplagt køb til dem, der leder efter en lille og håndterbar gryde, der kan klare lidt af hvert. Gryden kan bruges på alle type komfurer, og så tåler den opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen let. En mindre ulempe er, at gryden ikke har nogen varmeindikator. Alt i alt mener vi, at dette er den bedste sovsegryde og kasserolle fra ONYX.

Bedste gryde til den store familie test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde (8,2L)
med resistent belægning

Dagens bedste priser og tilbud på Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde (8,2L):

 • Tåler metalredskaber
 • Tre lag metal med non-stick-belægning
 • Rummeligt design

Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde (8,2L) er super robust, og så tåler den tilmed, at du bruger metalredskaber på den. Denne Onyx gryder holder resten af livet, og så er det super nemt at lave mad og gøre rent, da den har en god non-stick belægning.

Grunde til at købe

 • Kan tåle opvaskemaskine
 • Ovnbestandig op til 260 grader
 • Uden skadelige stoffer

Grunde til at undgå

 • Er lidt tung

Produktanalyse af Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde (8.2L)

Detaljer

 • Diameter: 28 cm
 • Kapacitet: 8,2 L
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Vægt: 2 kg

Robust design
Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde (8,2L) er super rummelig. Gryden er næsten 14 cm dyb med en diameter på 28 cm, og så har den ørehåndtag på hver side. Grydens hybridteknologi og non-stick belægning gør det desuden muligt at bruge metalredskaber i den.

Let at rengøre
Gryden er fremstillet af rustfrit stål og aluminium hele vejen igennem, inklusiv håndtagene. Det betyder altså, at du kan sætte gryden i ovnen ved op til 260 °C. Hvis du er bekymret for rengøring, er det blot en bonus, at produktet er ekstra brugervenligt, netop fordi du kan vaske den let med varmt vand eller i opvaskemaskinen.

Mere om Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde (8,2L)

Detaljer

 • Diameter: 28 cm
 • Kapacitet: 8,2 L
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Vægt: 2 kg

Redaktionens vurdering

Onyx™ Hybrid Non-Stick Gryde (8,2L) er en rummelig og brugervenlig gryde. Det er den største i dens serie, og så har den en super god non-stick belægning, der gør madlavning og rengøring let. Den eneste ulempe er, at den kan virke tung. Alt i alt mener vi derfor, at det er en af de bedste Onyx gryder, hvis du vil lave mad til en større familie eller et større middagsselskab.

Bedste lille grydesæt test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Onyx™ Hybrid Non-Stick Grydesæt i 2 dele
energieffektiv og kompakt grydesæt fra Onyx

Dagens bedste priser og tilbud på Onyx™ Hybrid Non-Stick Grydesæt i 2 dele:

 • Kan tåler opvaskemaskine
 • Tåler ovn op til 260 °C
 • Hurtig og jævn varmefordeling

Onyx™ Hybrid Non-Stick grydesæt i 2 dele kan gå i opvaskemaskinen og er derfor et oplagt valg, hvis du har en travl hverdag. Dette grydesæt er til folk, der leder efter et lille grydesæt med en god non-stick belægning.

Grunde til at købe

 • Non-stick-belægning i topklasse
 • Virker på alle typer komfurer
 • Tåler metalredskaber
 • Let at rengøre

Grunde til at undgå

 • Ingen varmeindikator
 • Låget er ikke inkluderet

Produktanalyse af Onyx™ Hybrid Non-Stick Grydesæt i 2 dele

Detaljer

 • Diameter: 18 cm og 24 cm
 • Kapacitet: 2 l og 5 l
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Vægt: 1,2 kg og 1,9 kg

Energibesparende teknologi
Ud over at give styrke og holdbarhed gør ”Tri-Ply”-designet også grydesættet sikkert at bruge i ovnen ved op til 260°C. Desuden giver denne form for design en super god varmefordeling, der giver jævn tilberedning og stærkere sidevarme. Energien overføres også lettere til indholdet i gryden, så der bruges mindre energi, når man laver mad.

Kompatibelt med alle komfurer
På grund af den unikke hybrid produktionsteknologi er gryder fra ONYX særligt robuste og holdbare. Du kan tilmed bruge metalredskaber, uden det skader belægningen.

Det er også ligegyldigt, om du har et gas-, keramik- eller induktionskomfur, da sættet fungerer godt på alle slags komfurer. Den japanske PTFE-belægning sikrer ikke bare nem madlavning, det gør det også super nemt at rengøre gryderne. Du kan enten vaske dem af mad varmt vand eller du kan smide gryderne i opvaskeren, uden at de tager skade.

Mere om Onyx™ Hybrid Non-Stick Grydesæt i 2 dele

Detaljer

 • Diameter: 18 cm og 24 cm
 • Kapacitet: 2 l og 5 l
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Vægt: 1,2 kg og 1,9 kg

Redaktionens vurdering

ONYX Hybrid Non-Stick Grydesæt fungerer på alle typer komfurer, så du kan bruge dem, uanset hvilket komfur du har. Gryderne har dog ikke en varmeindikator, og grydelåg er ikke inkluderet i sættet. På trods af det mener vi dog stadig, at dette lille grydesæt fra ONYX er et af de bedste på markedet, hvis du leder efter et lille og kompakt grydesæt.

FAQ

Hvor kan man købe ONYX gryder?
Du kan ikke finde ONYX gryder i butikkerne - du kan kun købe dem på deres egen webshop, hvilket betyder, at du ikke kan holde gryderne i hånden, før du køber dem.
Laver ONYX gode gryder?
ONYX-gryder er perfekte for personer, der søger nye gryder og pander. Gryderne er robuste og nemme at rengøre og har effektiv non-stick belægning, der forhindrer mad i at klistre fast.
Hvad koster ONYX gryder?
ONYX gryder koster fra 399 kr. for en sovsegryde og op til 699 kr. for den helt store gryde på 8,2L. Dog kan du spare penge, hvis du køber deres grydesæt, hvori du får flere af størrelserne.

Er ONYX gryder gode?

ONYX Cookware gør sig bemærket med deres innovative og stilfulde produkter. Deres mission er at skabe smukt og funktionelt køkkengrej, der gør dit liv i køkkenet lettere. Indtil videre har de lanceret en serie gryder og ONYX pander, som har taget madlavningsverdenen med storm. 

ONYX’ gryder er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet, der er holdbart og nemt at rengøre. De er designet til at kunne bruges på alle typer kogeplader, herunder induktion. Gryderne har dertil non-stick-belægning, der gør dem ideelle til madlavning med lidt eller ingen olie. Gryder fra ONYX tåler også opvaskemaskine, samtidigt med, at de er ovnfaste op til 260°C.

Gryderne har også låg af hærdet glas, der giver dig mulighed for at se ind i gryden, mens du laver mad. Grydelågene har også indbygget dampventil, som regulerer trykket i gryden. Derudover kan lågene bruges til både ONYX gryder og pander.

Gryderne er holdbare og nemme at rengøre, mens non-stick-belægningen forhindrer, at maden klistrer fast. De hærdede glaslåg gør det nemt at se, hvad der er ved at blive kogt, og dampventilen sikrer, at din mad bliver perfekt hver gang. Desuden kan lågene bruges sammen med både gryder og pander i serien, hvilket gør dem endnu mere alsidige. Hvis du har brug for et nyt sæt kogegrej, skal du ikke tøve med at tjekke ONYX-gryderne ud.

Hvilke størrelser ONYX gryder kan man få?

ONYX gryderne kommer i mange forskellige størrelser. Hvilken størrelse der er den rigtige for dig, afhænger af hvad du skal bruge det til.

Gryderne kommer i de fire størrelser 18 cm (2L), 20 cm (2,8L), 24 cm (5L) og 28 cm (8,2L) i diameter. Det gør gryderne meget alsidige, så du helt sikkert finder en gryde, som passer til dine behov. 

Derudover kan du spare penge ved at vælge et grydesæt, hvor du ofte kan spare op til 14% i forhold til at købe dem separat. Derudover får du på til 60% på tilbehør som suppeskeer, paletter og grydelapper når du køber en ONYX gryde.

Hvilke fordele er der ved ONYX gryder?

 • PFOA-fri non-stick belægning: ONYX’ gryder leveres med en PFOA-fri non-stick belægning. Det gør, at du ikke behøver bruge fedtstof på panden når du laver mad.
 • Metalredskaber uden risiko: Den mest bemærkelsesværdige egenskab ved ONYX gryder er muligheden for at bruge metalredskaber uden at beskadige den non-stick-belagte overflade. Brug metalspatel, gafler og skeer.
 • Virker med alle typer komfurer: ONYX gryderne er sikre at bruge på alle typer af komfurer, herunder induktion og gas.
 • Ovnsikre: Gryderne er ovnsikre, så du kan bruge dem både til bagning og til madlavning på komfuret.
 • Tåler opvask: Gryderne tåler desuden opvaskemaskine.

Hvilke ulemper er der ved ONYX gryder?

 • Prisen: ONYX gryder er i den lidt dyrere ende, sammenlignet med andre mærker. 
 • Tilgængelighed: ONYX gryder er ikke tilgængelige i butikker. Du kan kun købe dem på deres hjemmeside, hvilket gør, at du ikke kan se gryderne før du køber dem. 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme