Artiklen indeholder reklamelinks.

At brygge kaffe direkte i termokande er både tidsbesparende, nemt og økonomisk. Kaffen holder sig nemlig varm i mange timer helt uden brug af strømslugende varmeplade. Den er således perfekt til morgenbordet eller eftermiddagskaffen, hvor termokanden kan bringes direkte over på bordet så kaffen holder sig varm og frisk i længere tid.

I denne købsguide har vi samlet 8 af de bedste kaffekander med termokande. Flere af dem klarer sig godt i test, og de får alle gode anmeldelser af køberne.

Læs også: Test af almindelige kaffemaskiner

Philips Café Gaia HD7546 – god testvinder til fornuftig pris


philips-hd7546-kaffemaskine-med-termokande

Set til: 427,00

Køb hos Wupti

 • Testvinder – Coffeeness
 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Gode anmeldelser

Philips HD7546 klarer sig rigtig godt i test hos både Coffeeness, Tænk og Råd & Rön, og den anbefales som et godt køb. Hos førstnævnte bliver den bedst i test blandt kaffemaskiner til under 750 kroner (€100), og roses blandt andet for at brygge en god kop kaffe uden at den er besværlig at anvende. Den fås til en rigtig god pris på nettet, og er generelt meget populær blandt køberne. Det kan vi se ud fra de mange anmeldelser den har fået i forskellige netbutikker, og køberne er generelt meget tilfredse. Blandt andet får den ros for at have en god termokande som holder kaffen varm i lang tid, og så vurderes det også af køberne at den både er hurtig og nem at anvende.

Generelt laver Philips nogen fornuftige husholdningsmaskiner, og denne kaffemaskine med termokande er ingen undtagelse. Den fås på nettet til under 500 kroner inkl. fragt, og på trods af den lave pris får du en termokande med på 1,2 liter.

Philip HD7546 brygger en hel kande (10 kopper) på under 10 minutter, samt en enkelt kop på kun halvandet minut. Den har selvfølgelig både drypstop og automatisk slukning, samt kabelopbevaring i bunden. Filterholderen kan helt afmonteres, hvilket gør det nemt at rengøre maskinen.

Specifikationer:

 • 10 kopper (1,2 liter)
 • Drypstop
 • Lavet af stål og sort plast
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
427,00 427,00 Til butik »
427,00 428,00 Til butik »
409,00 428,00 Til butik »
549,00 549,00 Til butik »
799,00 838,00 Til butik »

Moccamaster KBGT741 – støjsvag og hurtig topscorer


Moccamaster-KBGT741-Kaffemaskine

Set til: 1.500,00

Køb hos Skousen

 • Topscorer – Råd & Rön
 • Godkendt af ECBC

Denne kaffemaskine med termokande klarer sig rigtig godt i test hos Råd & Rön, hvor den får en god samlet bedømmelse for at være effektiv, støjsvag og brugervenlig.

Moccamaster kaffemaskiner er internationalt kendt og anerkendt for deres robuste kvalitet og lange holdbarhed, der giver maskinerne levetider på op til 20 år. Derudover er designet helt tidløst, og der har kun været meget små ændringer af designet i de sidste mange år.

Kaffemaskinerne fra Moccamaster er alle godkendt af European Coffee Brewing Centre (ECBC) i Oslo, hvilket betyder at kaffemaskinen brygger og holder kaffen varm ved optimale temperaturer. Denne kaffemaskine brygger kaffen direkte i termokanden, og er desuden udstyret med et drypstop, der betyder at hvis kanden fjernes, så løber der ikke kaffe ud over bordet og maskinen.

Vi vurderer denne kaffemaskine til at være det bedste valg for dig der ønsker den bedst mulige kombination af byggekvalitet og bryggeegenskaber. Den er holdbar, og du får 5 års garanti + yderligere 5 år, hvis du registrerer maskinen hos Moccamaster. Desuden brygger den hurtigt og støjsvagt en rigtig god kop kaffe.

Specifikationer:

 • 10 kopper (1,25 liter)
 • Drypstop
 • Lavet af stål og sort plast
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.500,00 1.500,00 Til butik »
1.500,00 1.500,00 Til butik »
1.500,00 1.500,00 Til butik »
1.600,00 1.600,00 Til butik »
1.600,00 1.600,00 Til butik »

Bosch Styline – praktisk kaffemaskine med mange funktioner


Bosch-TKA-8653-Kaffemaskine-med-termokande

Set til: 639,00

Køb hos Skousen

 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Godkendt af ECBC

Bosch Styline-kaffemaskinerne klarer sig rigtig godt i tests fra både Danmark, Sverige og Norge. Det er en god, solid og billig kaffemaskine, og den medfølgende termokande fungerer godt.

Vi finder det desuden smart at selve vandbeholderen er aftagelig, da det gør rensningen nem. Kaffefilterholderen er desuden af typen der kan svinges ud, så filteret nemt kan tages op og udskiftes.

Selve kaffebrygningen foregår ved perfekte temperaturer, gennemløbstiden er nøjagtigt som den skal være, og kaffens drikketemperatur er passende. Dog ligger denne kaffemaskine på den mere støjende side, så hvis du ønsker en mere lydløs variant skal du kigge opad mod Moccamaster.

Vi mener at denne kaffemaskine er et særdeles godt køb. Den har mange nyttige funktioner, som gør den nyttig på travle dage.

Specifikationer:

 • 8 kopper (1 liter)
 • Drypstop
 • Lavet af stål og sort plast
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
639,00 639,00 Til butik »
746,00 639,00 Til butik »
658,00 658,00 Til butik »

Melitta Enjoy Top Therm – god og billig kaffemaskine med termokande


Set til: 420,00

Køb hos Wupti

 • Topscorer – Coffeeness

Melitta Enjoy Top Therm er en god og billig kaffemaskine med termokande. Den klarer sig rigtig fint i test hos Coffeeness, hvor den i en meget omfangsrig test-artikel ender med en bedømmelse på 4,5 ud af 5 stjerner. Flere købere bakker op om dette positive testresultat, hvor de hos flere netbutikker tilkendegiver at de er meget tilfredse med den.

Flere købere nævner blandt andet at den er nem at betjene og nem at rengøre, og så får den generelt ros for at være blandt de mere støjsvage modeller. Altsammen vigtige kriterier i en travl hverdag, hvor morgenkaffen ønskes brygget nemt og effektivt.

Termokanden der følger med denne kaffemaskine har en kapacitet på cirka 1,25 liter. I vandbeholderen er der kapacitet til 1,2 liter, og du aflæser vandstanden på siden. Kaffemaskinen er med det oprette design velegnet til en hjørneplacering, da den ikke optager meget plads på bordet. Ifølge Melitta er termokanden desuden brudsikker, og kaffemaskinen har både drypstop og automatisk sluk.

Designet er en blanding af sort plastik langs siderne på kaffemaskinen og omkring halsen af termokanden, mens såvel fronten som størstedelen af termokanden er af rustfrit stål.

Specifikationer:

 • 10 kopper (1,2 liter)
 • Drypstop
 • Lavet af stål og sort plast
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
420,00 420,00 Til butik »
409,00 468,00 Til butik »
488,00 488,00 Til butik »
459,00 488,00 Til butik »
599,00 638,00 Til butik »

Melitta Look Therm Deluxe – billig og brugervenlig kaffemaskine med termokande


Set til: 499,00

Køb hos Whiteaway

 • Topscorer – Coffeeness
 • Gode anmeldelser

Melitta Look Therm Deluxe er det rette valg for dig, der ønsker en god kombination af brugervenlighed, god kaffe og simpelt design. Kaffemaskinen klarer sig godt i test hos Coffeeness og får flere gode anmeldelser af køberne. Den roses generelt for at være brugervenlig og for at lave en god og velsmagende kaffe. Den slukker af sig selv efter brygning, og på vandbeholderen er der både indikator for antal store samt små kopper.

Kaffemaskinen har en termokande af rustfrit stål, og tragten er ligeledes sat i et cylinder af rustfrit stål. Resten af kaffemaskinen er holdt i sort plast. Kaffemaskinen har automatisk sluk og kalk-indikator, så du ved hvornår det er tid for afkalkning.

I vandbeholderen er der plads til 1,1 liter vand, hvilket svarer til cirka 8-9 kopper. Ifølge Melitta giver denne vandmængde 10 store kopper og 15 små kopper, men det afhænger selvfølgelig af kopstørrelsen.

Specifikationer:

 • 8-9 kopper (1,1 liter)
 • Drypstop
 • Lavet af stål og sort plast
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
469,00 499,00 Til butik »
499,00 499,00 Til butik »
529,00 529,00 Til butik »
599,00 599,00 Til butik »

Philips Daily Collection HD7474 – simpel topscorer til fornuftig pris


Set til: 429,00

Køb hos Wupti

 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön

Philips Daily Collection HD7474 er en simpel kaffemaskine med termokande. Den klarer sig godt i test hos Tænk og Råd & Rön, og fås på nettet til under 500 kroner. Dermed er den et rigtig godt køb til dig der kun lejlighedsvist drikker kaffe, og som ønsker en simpel kaffemaskine med dertilhørende termokande.

Kaffemaskinen har kapacitet til 1 liter, hvilket svarer til cirka 8 kopper. Den medfølgende termokande er desuden i rustfrit stål, så den er ikke så skrøbelig som termokander med indvendig beholder af glas.

Af nyttige funktioner kan blandt andet nævnet drypstop og automatisk slukning.

Specifikationer:

 • 8 kopper (1 liter)
 • Drypstop
 • Lavet af stål og sort plast
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
429,00 429,00 Til butik »

Electrolux EKF7900 – god kaffemaskine med stor termokande og timer


Set til: 819,00

Køb hos Wupti

 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Gode anmeldelser

Electrolux EKF7900 klarer sig fint i test hos både Tænk og Råd & Rön, og derudover får den gode anmeldelser af køberne. Blandt andet roses kaffemaskinens design og byggekvalitet, men også dens evne til at brygge en meget varm kaffe som holdes varm længe trækker op hos køberne. Den har desuden timerfunktion, så du kan indstille den til at tænde på et bestemt tidspunkt på dagen. Dermed kan du stå op til friskbrygget kaffe hver morgen, uden at du først skal sætte maskinen igang og vente på brygningen.

Kaffemaskinen fra Electrolux EKF7900 har et digitalt display og 8 knapper, der styrer de forskellige programmerbare funktioner. Eksempelvis kan du via betjeningspanelet vælge kaffens styrke, så du enten kan få en mild eller stærk kop kaffe efter eget ønske. Den har desuden automatisk slukfunktion der slukker maskinen efter 12 minutter, samt indbygget afkalkningssystem så du nemt kan rense maskinen.

I Electrolux EKF7900 er der desuden indbygget et PureAdvantage-vandfilter, som filtrerer vandet under brygningen. Termokanden har desuden plads til 1,3 liter, hvilket svarer til cirka 10-11 kopper kaffe.

Specifikationer:

 • 10-11 kopper (1,3 liter)
 • Timerfunktion
 • Afkalkningsprogram
 • Indbygget vandfilter
 • Drypstop
 • Lavet af stål og sort plast
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
819,00 819,00 Til butik »
1.246,00 1.246,00 Til butik »

Philips Café Gaia HD7547/80 – populær kaffemaskine i rustikt design


Set til: 539,00

Køb hos De3bedste

 • Gode anmeldelser

Philips Café Gaia HD7547/80 er en flot rustikt udseende kaffemaskine med termokande. Den får mange gode anmeldelser af køberne, og generelt klarer Philips kaffemaskinerne sig godt i test. Café Gaia udmærker sig blandt andet ved at have et praktisk og kompakt design, som gør det nemt at brygge kaffe direkte i den medfølgende termokande.

Der er god plads i denne kaffemaskine, som brygger op til 1,2 liter kaffe ad gangen. Det svarer til 10 kopper, hvilket er lidt over gennemsnittet. I kaffemaskinen finder du desuden drypstop og automatisk slukfunktion, så betjeningen er så let som muligt.

Specifikationer:

 • 10 kopper (1,2 liter)
 • Drypstop
 • Lavet af stål og sort plast
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
585,00 539,00 Til butik »
569,00 569,00 Til butik »

Testkilder

Herunder kan du få indblik i en række af de kilder, som vi har benyttet os af til denne artikel. Det er primært testresultater der har afgjort vores vurderinger, hvilket fremgår af kilderne:

Coffeeness

Hos tyske Coffeeness tester kaffeeksperten Arne løbende en række forskellige kaffemaskiner, espressomaskiner og alle andre former for kaffebryggere. Han er en sand kaffeentusiast, og det afspejler sig tydeligt i hans gennemgribende tests af de enkelte kaffemaskiner. Han har selvfølgelig også en hel kategori bestående af kaffemaskiner med termokande, og der har vi gennemgået en række af hans tests for at finde de bedste bedømte modeller. Det drejer sig om følgende:

Tænk (11. januar 2017)

Forbrugerrådet Tænk foretager løbende test af rigtig mange produkter. I deres test af kaffemaskiner vurderes maskinerne i helhed, ud fra kriterier omkring kaffens kvalitet, bryggetiden, temperatur, brugervenlighed, energiforbrug, sikkerhed og støjniveau. Kaffemaskinerne bliver med andre ord vendt og drejet og testet ud fra alle perspektiver.

Tænk vurderer desuden en række kaffemaskiner med termokande, og de placerer sig generelt højt. Både Bosch, Siemens, Moccamaster, Philips og Electrolux er med helt i top, og der er i alt testet 31 kaffemaskiner hvoraf 5 modeller har termokande.

Du kan få indblik i hele testskemaet hos Tænk imod oprettelse af et betalt medlemsskab.

Råd & Rön (8. november 2016)

Den svenske forbrugerorganisation har i november 2016 fået testet 47 forskellige kaffemaskiner, med og uden termokande.

Kriterierne i denne test fordeles således:

 • Kaffens kvalitet 30 %
 • Brugervenlighed 30 %
 • Temperatur 20 %
 • Bryggetid 5 %
 • Bryggeproces 5 %
 • Energiforbrug 5 %
 • Brugsanvisning 5 %

Kaffens kvalitet, dvs. smag og udseende, samt brugervenligheden, er de tungest vejende kriterier i denne test. Temperaturen er også vigtig, da den er afgørende for om kaffen bliver bitter eller ej.

Melitta Aroma Signature Deluxe bliver testens vinder med den højeste samlede bedømmelse. Derudover klarer flere kaffemaskiner med termokande sig rigtig godt. Philips HD7546 bliver som eneste kaffemaskine med termokande anbefalet som et godt køb, og derudover klarer Bosch Styline-modellerne sig også godt, samt Braun KF610 og Moccamaster KBGT741.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

Icakuriren (10. april 2015)

Det svenske mad- og forbrugermagasin testede i april 2015 ti forskellige kaffemaskiner med termokander.

Der er i denne test fokus på kaffemaskinernes termokande og temperaturerne under brygning samt en time efter, da det i sidste ende er afgørende for kaffens smag. Derudover er kaffemaskinernes funktioner og byggekvalitet ligeledes blevet vurderet.

I denne test bliver Siemens TC86503 bedst i test med fem stjerner, men også Bosch TKA8653 og Braun KF610 får fem stjerner, dog uden at blive bedst i test. I den anden ende af skalaen finder vi Severin KA9641, der dumper testen med to ud af fem mulige stjerner, da temperaturen under brygning og i termokanden er for lav.

Du kan læse hele testen gratis hos Icakuriren.

European Coffee Brewing Centre (ECBC)

Med hovedkontor i Oslo, står ECBC bag en mærkningsordning/”certificering” af godkendte kaffemaskiner, der brygger kaffen ved rette temperatur og med en optimal gennemløbstid.

ECBC har for øjeblikket testet en stor mængde kaffemaskiner, og omkring halvdelen godkendes og anbefales.

ECBC godkender og anbefaler udelukkende kaffemaskiner på baggrund af kaffens smag og temperatur ved endt brygning, så det er en rigtig god kilde til information inden du vælger kaffemaskine.

ETM Testmagazin (februar 2013)

Hos tyske ETM Testmagazin har man i 2013 kigget nærmere på 17 forskellige sæt af morgenmadsmaskiner. Det betyder, at testresultatet dækker hele serier. I testen vinder WMF Lineo-serien, der omfatter blandt andet brødrister, kaffemaskine og elkedel.

Kaffemaskinen med termokande fra WMF Lineo-serien får udtalelsen “Sehr gut” (meget god), og den roses for at være en hurtig og effektiv kaffemaskine.

Ønsker du adgang til ETM Testmagazin, kan du på deres hjemmeside oprette et prøveabonnement mod betaling.

Technik Zu Hause (februar 2013)

Hos Technik Zu Hause har man testet 3 kaffemaskiner, der alle har termokander. Her vinder WMF Lineo kaffemaskinen, og det gør den blandt andet fordi den er meget brugervenlig, ligesom den brygger en rigtig god kop kaffe. Desuden er de meget begejstrede for timer-funktionen, ligesom varmepladen automatisk slukker efter 40 minutter.

Med i testen var desuden Kenwood kMix SIM044 og Philips HD9385 Avance.

Du kan læse testen gratis.

TV2 Testbasen (3. december 2009)

TV2 Norge er gået i dybden med ECBC’s testresultater, og uddyber i deres test hvad der vurderes ud fra, ligesom der forklares hvordan de forskellige kaffemaskiner testes.

Severin vinder testen med deres kaffemaskine med termokande af navnet Café Caprice, og toppen domineres af flere forskellige producenter, blandt andet Severin, Melitta, Kenwood og Moccamaster.

Du kan læse testen gratis hos TV2.

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

 1. Peter Olsen Svar

  hej
  Jeg har en klage.
  jeg har igennem jeres hjemmeside købt en kaffemaskine KBGT741 hos White away.
  Da jeg søgte på nettet efter kaffemaskine med termokande og timer, kom jeres side op, og for at det ikke skal være løgn, var netop den maskine jeg valgte den øverste på listen. fluks klikkede jeg på linket og bestilte maskinen. den er netop blevet leveret og pakket ud.
  NU er den fanme uden timer, og den findes ikke med timer, overhovedet.
  sikke noget hø. kan i straks få det fjernes så der ikke er flere der sidder tilbage med en kaffemaskine der ikke kan bruges.
  Øv, ØV og 3 X ØV

  Peter Olsen

  • Thomas Svar

   Hej Peter

   Tak for dit indspark, selvom jeg er ked af at læse at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg bliver dog nødt til at tilføje, at der ikke har været angivet forkerte oplysninger på vores artikel. Når du søger på eksempelvis Google, så bestemmer vi ikke altid hvor vi dukker op, hvilket betyder at vi eksempelvis kan dukke op når du søger efter “kaffemaskine med termokande og timer”, uden det nødvendigvis betyder at det kun er dette du finder på vores side. Søgeresultaterne sorteres med andre ord efter en automatisk vurdering af hvad der er mest relevant for dig.

   Grunden til at du alligevel har fundet vores side ved ovennævnte søgning, er fordi kaffemaskinerne fra hhv. Siemens og Bosch har både termokande og timer – men ikke Moccamaster.

   Jeg har faktisk selv den pågældende Moccamaster kaffemaskine med almindelig glaskande, og jeg sætter stor pris på den. Den brygger god kaffe hurtigt, hvilket var mine egne kriterier inden køb.

   De bedste hilsner

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar