Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Bedste bagestål - Guide og gode råd til at vælge (+ tips)

Bedste bagestål - Guide og gode råd til at vælge (+ tips)

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

Vil du så tæt på autentisk pizza som muligt, skal du bruge et såkaldt bagestål. Hvilket bagestål, du skal vælge, afhænger dog af flere forhold. Det gælder blandt andet størrelsen på dine pizzaer og dine krav til kvalitet.

Herunder får du et overblik over nogle af de bedste bagestål på markedet, og så får du inspiration til at komme godt i gang med at bruge dit bagestål.

Vores favorit bagestål

Diablo SET 1 (PRO)

Bedste professionelle valg Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Diablo sæt 4 (Family)

Oplagt sæt til familier Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse
Gourmetstål
Lager

Gourmetstål

Godt praktisk valg Gå til bedste pris
544 Kr. hos Royal Design
Læs vores anmeldelse
Lager
Gourmetstål Classic
Lager

Gourmetstål Classic

Gå til bedste pris
699 Kr. hos Royal Design
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte bagestål

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

    1
  • Officielle og upartiske produkttests
  • 2
  • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
  • 3
  • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
  • 4
  • Data og viden om vores læsers præferencer
  • 5
  • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bedste professionelle valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Diablo SET 1 (PRO)
sprødt bagværk på bagestålet

Dagens bedste priser og tilbud på Diablo SET 1 (PRO) :

  • Medfølgende professionel pizzaspade
  • Træspade med 50 cm stålsnude
  • Laserskåret og sandblæst stål

Diablo PRO er en tungere model af Diablos bagestål, som er henvendt til seriøse og professionelle bagere.

Den har en optimal overflade til at skabe sprødt bagværk. Det varmer hurtigt op og holder på varmen og kan bruges både i ovn og på grillen.

Grunde til at købe

  • Produceret i Danmark
  • Spade med langt skæfte
  • Dimensioner på bagestål og spaden matcher
  • Kan bruges i ovn, på grill og som stegeoverflade på bål

Grunde til at undgå

  • Høj prisklasse

Detaljer

  • Dimensioner: 43 × 35 × 4 cm
  • Vægt: 11 kg
  • Tykkelse: 10 mm
  • Materiale: Stål

Overfladen af stålet er sandblæst, så den får bedst mulig kontakt med dit bagværk, hvilket gør, at dine pizzaer får en tynd og sprød bund på bare 5 minutter. Det er hurtigt og praktisk, du kan masseproducere pizzaer til hele familien.

Du kan bruge bagestålet i ovnen, på grillen eller som stegepande på grillen eller over bålet, så det er et meget alsidigt redskab.

Professionel pizzaspade medfølger

Når du køber Diablo Pro, medfølger der en pizzaspade af træ. Den har et 50 cm langt træskaft og en metalsnude. Den måler 35 x 42 cm, og hvis du påfører durum- eller semolinamel inden brug, sørger du for, at dejen ikke hænger fast.

Mere om Diablo SET 1 (PRO)

Detaljer

  • Dimensioner: 43 × 35 × 4 cm
  • Vægt: 11 kg
  • Tykkelse: 10 mm
  • Materiale: Stål

Bomagasinet's vurdering

Vi anbefaler Diablo PRO til dig, der tager din pizzabagning seriøst. Du får hurtigt sprødt bagværk, og bagestålet holder længe. Det er produceret i Danmark og er laserskåret af massivt stål med en sandblæst overflade. Kvaliteten er i top, og den passer til alle almindelige ovne og kan bruges på grillen også.

Prismæssigt ligger det i den høje ende, men der medfølger også en pizzaspade af høj kvalitet, så vi vurderer det til at være en god værdi for pengene.

Oplagt sæt til familier test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Diablo sæt 4 (Family)
lav flere pizzaer ad gangen

Dagens bedste priser og tilbud på Diablo sæt 4 (Family):

  • Kan bruges i ovn, på grill og som stegepande
  • Praktisk størrelse til familier
  • Laserskåret og sandblæst

Diablo sæt 4 (Family) er et godt valg, hvis I som familie vil have en hyggelig aften med at bage pizza – det varmes nemlig hurtigt op og kan lave 5-6 pizzaer i træk uden problemer.

Grunde til at købe

  • Let at vedligeholde
  • Leder varmen 18 gange bedre end pizzasten
  • Passer til alle almindelige ovne
  • Pizzaer får en tynd og sprød bund på bare 5 minutter

Grunde til at undgå

  • Skal have pause efter 5-6 pizzaer i træk
  • Kan ruste, hvis man ikke følger vejledningen

Detaljer

  • Dimensioner: 40 ×35 × 7 cm
  • Vægt: 6 kg
  • Materiale: Stål

Effektiv varmeledning
Familieudgaven er 6 mm tyk, og den vejer kun 6 kg, så du nemt kan arbejde med den. Stålet har dertil effektiv varmeledning, så pizzaerne hurtigt bliver klar og får god, sprød skorpe.

I sættet medfølger der også to aluminiumsspader, som gør, at du endnu nemmere kan få lavet dine pizzaer eller bagværk.

Praktiske arbejdsredskaber

Med de to pizzaspader kan du forberede pizzaen på den ene og bruge den anden til at tage pizzaer ud af ovnen med. Spaderne kan også stå i køleskabet, hvis du skal bruge det til at lave surdejsbrød, boller eller småkager. Du kan nemt rengøre dem med en fugtig klud.

Ifølge producenten klarer pizzastålet fint at lave pizza til familien, men efter 5-6 pizzaer i træk, skal stålet have en pause i 5-10 minutter. Det betyder, at du sagtens kan masseproducere pizzaer til hele familien, men kan være nødt til at at holde korte pauser undervejs, hvis du skal lave mad til større selskaber.

Mere om Diablo sæt 4 (Family)

Detaljer

  • Dimensioner: 40 ×35 × 7 cm
  • Vægt: 6 kg
  • Materiale: Stål

Bomagasinets vurdering

Diablo Family er oplagt, hvis I er en familie, der skal have pizzaer, eller hvis du har inviteret gæster på besøg. Bagestålet varmes hurtigt op, så I kan komme i gang, og de to medfølgende pizzaspader hjælper dig til flotte resultater.

Prisen er god, da du får et fuldt sæt med i købet, så du kan gå i gang med pizzabagningen med det samme. Det er en smule tungt med sine 6 kg, men er stadig lettere end Diablo PRO udgaven og helt klart til at håndtere. Størrelsesmæssigt passer det godt ind i alle ovne og kan også sættes i køleskabet, hvis du ikke skal bage din pizza med det samme.

Godt praktisk valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Gourmetstål
rundt bagestål med praktiske hanke

Dagens bedste priser og tilbud på Gourmetstål:

  • Varmvalset stålkonstruktion af høj kvalitet
  • Praktisk rund form med håndtag
  • Kan også bruges som et elegant serveringsfad

Skal børnene være med til at lave pizzaer eller brød, er det en praktisk og sikkerhedsmæssig fordel at vælge et rundt bagestål.

Denne udgave fra Gourmetstål er af høj kvalitet, og det kan bruges både i ovnen og på grillen.

Grunde til at købe

  • Let og nem at flytte
  • Findes i 2 forskellige størrelser
  • Hurtig opvarmningsevne

Grunde til at undgå

  • Skal opbevares i sin kasse

Mere om Gourmetstål

Detaljer

  • Dimensioner: Ø49 cm
  • Vægt: 0,6 kg
  • Materiale: Varmvalset stål

Du eller dine store børn får lettere ved at håndtere stålet som følge af det funktionelle design med gode håndtag, der sidder på hver sin side af Gourmetstålet.

Hvad du bruger stålpladen til, er op til dig. Det kan være til de lækreste pizzaer, eller du kan bruge dit gourmetudstyr til tilberedning af flutes, boller eller andet bagværk.

Som følge af det unikke og elegante design kan du også bruge dit gourmetstål som et funktionelt serveringsfad. Du kan f.eks. have stålet stående på middagsbordet, så brød eller pizza forbliver varmt.

Der følger desuden en opskriftsbog med til dit bagestål samt en praktisk opbevaringskasse.

Bomagasinets vurdering

Vi har grundigt undersøgt og sammenlignet forskellige muligheder, og vi kan trygt anbefale Gourmetstål Round Baking Steel som et praktisk og kvalitetsrigt valg til dine madlavningsbehov. Vi er specielt begejstrede for de praktiske håndtag, som gør det nemt at håndtere og flytte rundt på, uanset om du bruger det i ovnen eller på grillen. Gourmetståls runde bagestål opvarmes også hurtigt, hvilket sikrer effektiv madlavning hver gang.

Vi kunne dog godt ønske os bedre opbevaringsløsninger. Der medfølger en praktisk opbevaringskasse, men vi mener, at der kunne være flere muligheder for lang levetid og beskyttelse.

Alt i alt er Gourmetstål Round Baking Steel en alsidig og elegant tilføjelse til dit køkken. Uanset om du laver lækre pizzaer eller bager brød, vil dette bagestål levere fantastiske resultater. Dets unikke design gør det også muligt at bruge det som en funktionel serveringsbakke, der holder din mad varm og serverer den på en stilfuld måde. Med den medfølgende opskriftsbog og opbevaringsæske får du alt, hvad du har brug for til en behagelig madlavningsoplevelse.

Gourmetstål Classic
tyndt bagestål m. opskriftshæfte inkluderet

Dagens bedste priser og tilbud på Gourmetstål Classic:

Skal maden være i top, og vil du servere pizzaer, som de smager og opleves i hjemlandet Italien? I så fald er Gourmetstål Classic oplagt, idet det hører til i den eksklusive ende. Det er lavet med fokus på at give dig mest værdi for pengene både nu og i fremtiden.

Bagestålet måler 1 cm i tykkelse, og det er fremstillet af varmevalset stål.

Grunde til at købe

  • Du får opskriftsbog og opbevaringskasse med 
  • 20 års funktionsgaranti fra producenten
  • Høj kvalitet

Grunde til at undgå

  • Tåler ikke opvaskemaskine

Mere om Gourmetstål Classic

Detaljer

  • Dimensioner: 33 x 37 x 1 cm
  • Vægt: 9 kg
  • Materiale: Varmvalset stål

Pladen vejer 9kg, og det er muligt at bruge det både udenfor på grillen og indenfor i en almindelig ovn. Alle 4 hjørner er ”cuttede”, hvilket er en praktisk og sikkerhedsmæssig fordel, både når pladen opbevares, og når den tages i brug. De afkortede hjørner minimerer risikoen for uheld, og det gør det nemmere for dig at sætte pladen på plads, når den er blevet rengjort.

Du får ekstra tilbehør med, når du køber den stilfulde og brugervenlige pizzaplade. Foruden højkvalitetspladen følger der en opskriftsbog med, så du kan få inspiration til at lave den bedste pizzadej og de mest indbydende pizzaer for familien og vennerne.

Derudover følger der en opbevaringskasse med, så du kan vedligeholde kvaliteten og den blanke overflade af pizzastålet i mange år frem.

Bomagasinets vurdering

Vi er virkelig glade for Gourmetstål Classic tyndt bagestål, da det har tre særlige egenskaber, som gør det til et godt valg for dig, der elsker at lave mad. Først og fremmest er vi imponerede over tykkelsen på 1 cm, som sikrer en jævn og sprød bund på dine pizzaer. Derudover er konstruktionen i høj kvalitet med varmvalset stål med til at sikre en holdbar og effektiv varmefordeling. Og ikke mindst er det medfølgende opskriftshæfte og opbevaringsetui praktiske tilføjelser, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dit bagestål.

Dog savner vi muligheden for at kunne putte det i opvaskemaskinen, da det ville gøre rengøringen endnu nemmere. Med en vægt på 9 kg er det heldigvis stadig håndterbart, og de afskårne hjørner gør det mere praktisk og sikkert at håndtere. Vi værdsætter også det ekstra tilbehør såsom opskriftsbogen og opbevaringskassen, da det hjælper dig med at vedligeholde stålets kvalitet og glatte overflade.

Alt i alt kan vi varmt anbefale Gourmetstål Classic til enhver, der ønsker at opnå perfekte madlavningsresultater og langvarig værdi.

FAQ

Hvilket bagestål er bedst?
Det er bagestenene fra Diablo, der regnes for at være de bedste og mest robuste på markedet. Det særlige ved samtlige bagestål fra Diablo er, at de er danskproduceret, laserskåret og sandblæst.
Hvordan bruger man et bagestål?
For optimal brug kan du med fordel varme bagestålet op samtidig med ovnen eller grillen, så den allerede er varm, når pizzaen lægges på.
Hvad er fordelene ved at bruge bagestål?
Der er både smagsmæssige og praktiske fordele ved at bruge et bagestål. Bagestålet opretholder nemlig en stabil og jævn temperatur, og så bages pizzaer langt bedre, end hvis du f.eks. blot bruger en ovn.

Gode råd til valg af bagestål

Du får mest værdi og valuta for pengene, når du sætter dig ind i de faktorer, som har betydning for anvendelsesglæden ved køkkenmaskiner og udstyr til madlavning. Før du køber det bedste bagestål til dig selv, er der flere ting, du skal overveje omkring de forskellige pizza- og bagesten. Det er særligt tykkelsen af stålpladerne, designet af dem samt kvaliteten, du skal have fokus på.

Herunder finder du vigtig information om de specifikationer, som du skal forholde dig til, når du vil have det rette bagestål til ovnen eller grillen.

Tykkelse

Hvor tyk en pizzasten er, har indflydelse på, hvor mange pizzaerne du kan lave i træk. Derudover har tykkelsen indvirkning på pizzaudstyrets vægt og dermed din håndtering af det. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at des tykkere din bagesten er, des mere vil den veje, og des flere pizzaer kan du tilberede i streg.

De tykkeste udgaver er dem, der måler 10mm+ i tykkelsen. Det er disse, du skal gå efter, når du har brug for at kunne tilberede flere pizzaer lige efter hinanden.

Det er en individuel vurdering, om det skal være de tykke eller tynde bagesten, der skal vælges. Den store fordel ved de tynde bagesten er den lave vægt. Er du ny med at bage brød eller pizzaer på klassisk manér på sten, kan det være en fordel at vælge bagestål på 6mm. Dette er lettere at arbejde med, og du kan nemmere løfte rundt på udstyret.

Design

Designmæssigt er der forskel på bagesten, og om de er kvadratiske eller runde. Du finder flest udgaver af de firkantede designs. Det er dine krav til smidighed og brugervenlighed, der er med til at afgøre, hvilket design du skal gå efter.

Skal komforten og sikkerheden være i top, er det værd at købe de speciallavede bagestål i runde udgaver og med små hanke. Du får en mere sikker og smidig anvendelse med dit gastronomiske udstyr, når du kan tage godt fat i det med grydelapper eller et viskestykke.

Du skal være opmærksom på, at designet har betydning for, hvor let det er for dig at opbevare dit bagestål. Du kan genkende de bedste produkter på, at der følger en opbevaringskasse med, som er med til at skåne overfladerne på stålet og dermed forlænge levetiden på dit specialudstyr.

Størrelse

Når du sammenligner de bedste bagestål på markedet, får du indtryk af, hvor mange forskellige størrelser der er at vælge imellem. Det er vigtigt, at du har størrelsen af din ovn eller din grill i mente, når du udvælger dig de stålplader, der kunne være egnet for dig. Det er kendetegnende for flere af de bedste modeller, at de kan vælges i op til 4 varierede størrelser.

Kvalitet (kan bagestålet holde til både ovn og grill?)

Foruden design og tykkelse skal du også forholde dig til kvaliteten af dit bagestål. De bedste bagestål er de alsidige udgaver, der kan bruges både på grillen, over bål og i ovnen. Du får mere valuta for pengene, når du køber en multifunktionel udgave, der kan anvendes hele året rundt.

Skal det være let at frigøre den færdigbagte pizza fra stålet, skal du vælge en model med sandblæst overflade (dette er gældende for samtlige modeller fra Diablo).

Der er sammenhæng mellem, hvor slidstærk og holdbar pizzaudstyret er, og hvad tykkelsen på det er. Du kan forvente en højere slidstyrke og en længere levetid på de tykkeste modeller.

Kilder: Amazinghomemadepizza.com og Pizzacraft.com

Sådan bruger du et bagestål

I praksis anvendes en stålplade som en bageplade uden behov for bagepapir. Du skal placere dine ubagte flutes eller din rå pizzadej direkte på pladen og tilberede din mad på stålet.

Det vigtigste er, at du behandler dit stål korrekt fra starten af.

Dette gør du på følgende måde:

Mætning med madolie

Start med at smøre overfladerne af stålet ind i en god olivenolie. Ryst eventuelt overskydende dråber af eller brug et ark køkkenrulle og dup det let på overfladen. Madolien skaber den ønskede slip-let overflade, der gør det let at fjerne dit bagværk fra pladen.

Bagning i ovn

Bag din stålplade indsmurt i madlavningsolie i ovnen på 200 grader i en time. Herved trænger olien ind, og stålet ”mættes” af den fedtede og flydende væske. Det er ikke kun i forhold til din madlavningsglæde, at det har betydning, at stålet mættes. Olien er med til at skabe et stærkt forsvar mod rust og støv, så du kan få glæde af din pizzaplade i mange år frem.

Vedligehold

Du vil opleve, at din stålplade til tilberedning af brød og pizza får et mere mørkt look, når det har fået olie og er blevet varmebehandlet. Mørkheden er et tegn på mætning, og at din plade fungerer optimalt. Des mere din bageplade af stål anvendes, des mere vil olien i den forsvinde.

Har dit bagestål fået et træt look med tiden, kan du gentage processen med at behandle det med olie og varmebehandle det ved 200 grader (almindelig luft) i ovnen.

Anvendelse (på grill og i ovn)

Du skal være opmærksom på, at der er forskel på, hvordan du skal bruge din stålplade afhængig af, om det er ovn eller grill, der er varmekilden. Når du laver brød eller pizza på grill, må pladen og din mad ikke få direkte varme. Dette vil forårsage en branket og sort bund.

Har du en moderne grill, kan du sætte den til kun at afgive indirekte varme, hvorved det kun er de yderste blus, der er tændte. På en klassisk kulgrill kan du hæve stålpladen ved at placere et par mursten på risten over det glødende kul.

Du må ikke komme dit bagestål i opvaskemaskinen. Vaskeprocessen er hård ved stålet, og det kan skabe ridser, som højner risikoen for større krakeleringer. Derudover må stålet ikke påvirkes af kemikalier og sæbe, hvilket findes i både vasketaps og opvaskemiddel.

Kilde: Diablosteel.com

Opskriften på den bedste pizzadej

Når den perfekte pizzadej skal laves, er det en god idé at have en digital køkkenvægt derhjemme samt en moderne og velfungerende røremaskine.

En autentisk og lækker pizzadej, der skal kunne blive til en sprød bund på bagestål, er lavet af durummel eller hvedemel. Der er ikke brug for mere end 6 standardingredienser til din pizzadej, som allerede findes i de fleste køkkener.

Der er brug for vand, mel (durum eller hvede), gær, olivenolie, sukker og groft salt, som i de rette mængde- og størrelsesforhold skal mixes godt sammen med en røremaskine eller med hænderne. En god pizzadej skal gerne være fugtig. Det vil sige, at dejen skal hænge en lille smule fast til bordpladen, når du ælter den. For at opnå denne klistrede effekt, skal du være påpasselig med melet. En køkkenvægt hjælper dig med at sikre, at du ikke udtørrer dejen.

Lad gerne din dej stå og hvile i minimum 30 minutter (gerne længere – faktisk helt op til et døgn). Når du er klar til at lave din italienske pizza, skal du rulle dejen ud til den ønskede pizzaform på dit bagestål og varme pizzabunden i 5 minutter. Herefter er du klar til at smøre tomatsauce på den halvrå dej og komme de ingredienser på, du holder af.

Kilde: Joyfoodsunshine.com

Testkilder

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Amazinghomemadepizza.com 

Hos Amazinghomemadepizza.com finder du inspiration til at lave de lækreste og mest velsmagende pizzaer. Du får hjælp til både at lave dej, og du får svar på, hvordan tilberedningen skal foregå, når smagen og oplevelsen skal være i top.

Vi har anvendt Amazinghomemadepizza.com til beskrivelse af, hvordan du skal udvælge dig den rette pizzasten.

Artiklen er opdateret: 2021

Du kan se artiklen her

Pizzacraft.com

Pizzacraft.com er websitet, der giver dig insiderviden om, hvordan de bedste pizzaer skabes og tilberedes. Det er passionerede mennesker og uddannede kokke, der skriver mange af de indlæg, du finder på den engelske hjemmeside. Alle artikler og blogs ligger frit tilgængeligt for alle læsere.

Vi har anvendt Pizzacraft.com til information om, hvad der adskiller de bedste stålplader fra de mindre effektive, og hvilke elementer der har betydning for din madlavningsglæde.

Artiklen er udgivet den: 26. maj 2015.

Du kan se artiklen her

Diablo

Diablosteel.com er producenten, der står bag nogle af de mest eftertragtede og testvindende bagestål. På producentens hjemmeside kan du købe produkter, og du får vigtig information om, hvordan du bruger og vedligeholder dit kvalitetsudstyr til pizzabagning.

Vi har brugt Diablosteel.com til beskrivelse af, hvordan du tager din stålplade i brug den første gang, og hvordan du får mest kvalitet for pengene.

Artiklen er opdateret: 2021

Du kan se artiklen her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme