En god espressomaskine skal kunne brygge en god kop kaffe ved korrekte temperaturer, og så skal den være nem at bruge. Modeller med mælkeskummer skal ligeledes kunne skumme mælken godt op, så den får en ensartet og cremet konsistens. Vi har undersøgt de nyeste testresultater fra Danmark og udland, og så kommer vi med 10 anbefalinger af de espressomaskiner, vi mener er bedst til hjemmebrug lige nu.

Herunder er vores top 3 over de bedste espressomaskiner til hjemmebrug lige nu:

Herunder får du indblik i alle 10 espressomaskiner samt testresultater, anmeldelser og vores vurdering af dem:

Fuldautomatiske espressomaskiner – nem og hurtig kaffe

En espressomaskine af denne type maler selv bønnerne i den indbyggede kværn, doserer den rette mængde kaffe til den valgte drik og brygger denne under de korrekte temperaturer og tryk. Maskinerne betjenes let ved hjælp af knapper eller display, og har den fordel at de er meget nemme at bruge. Flere modeller har desuden et indbygget rensesystem, hvilket er praktisk hvis du vil undgå at skulle rengøre efter hver brygning.

Kan det betale sig at købe en dyr espressomaskine?

Hvis du er ude efter en god fuldautomatisk espressomaskine, kan du sagtens nøjes med at investere 2-3.000 kroner. Flere testresultater peger på at kaffens smag er den samme, og i nogle tilfælde bedre end i de dyrere espressomaskiner. Det skyldes som hovedregel, at der i de dyrere espressomaskiner er proppet en masse tekniske finesser i, som ikke gør noget for kaffens smag. Eksempelvis kan du få espressomaskiner med berøringsfølsom farveskærm, egen beholder til mælk og en masse andre ting. Men hvis du bare gerne vil have en god kop kaffe uden at investere en større sum, kan du sagtens købe en af de billige modeller vi anbefaler her i artiklen.

DeLonghi Magnifica S – billig, brugervenlig og bedst i test

delonghi-ecam21117b-espressomaskine
Bedst i test: DeLonghi Magnifica S er en rigtig god fuldautomatisk espressomaskine. Den bliver bedst i test hos Råd & Rön, der især roser temperatur og brugervenlighed.
Bedste pris: 2.269,00 (Skousen)

 • Testvinder – Råd & Rön
 • Gode anmeldelser

Derfor anbefaler vi DeLonghi Magnifica S: DeLonghi Magnifica S overrasker hos den svenske testportal Råd & Rön, hvor den bliver bedst i test. Den er ikke blandt de hurtigste maskiner i testen, men til gengæld brygges både espresso og andre kaffespecialiteter ved korrekte temperaturer, hvilket har stor betydning for kaffens smag. Desuden er maskinen god til at skumme mælk, og så er den særdeles nem at betjene og rengøre. Alt i alt en suveræn espressomaskine til en god pris.

Om: DeLonghi Magnifica S er en kompakt fuldautomatisk espressomaskine. Den har indbygget kværn og manuel mælkeskummer (steamer), og ved at dreje på den store runde knap i midten kan du justere kaffens smagsstyrke.

Du kan vælge om du ønsker at brygge én eller to kopper ad gangen, og på betjeningspanelet kan du vælge mellem tre forskellige bryggetemperaturer, alt efter hvad du foretrækker.

I maskinen sidder et thermoblock-system. Det er dette element, der sørger for at kaffen brygges ved korrekt temperatur.

Specifikationer:

 • Vandtank: 1,8 liter
 • Bønnebeholder: 200 gram
 • Mælkeskummer: Ja, manuel
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk: Ja
 • Højdejusterbart udløb – passer også til høje glas
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
2.389,00 kr. 0,00 kr. 2.269,00 kr. Til butik »
2.389,00 kr. 0,00 kr. 2.269,00 kr. Til butik »
2.338,00 kr. 0,00 kr. 2.338,00 kr. Til butik »

Philips HD8821 – alsidig testvinder til fornuftig pris

philips-hd8821-espressomaskine
Topscorer: Philips er godt repræsenteret i toppen af testresultaterne, og HD8821 er en af de bedste espressomaskiner til prisen. Den bliver testvinder hos Tænk.
Bedste pris: 2.899,00 (Skousen)

 • Testvinder – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Gode anmeldelser

Derfor anbefaler vi Philips HD8821: Denne espressomaskine klarer sig rigtig godt i test, og fås samtidig til en rigtig god pris på nettet. Hos Tænk og Råd & Rön får den blandt andet topkarakter for kaffens smag og crema, og bryggetemperaturen er helt rigtig. Det har stor betydning for kaffens smag, og kombineret med en god mælkeskummer får du her en god og billig løsning, der lever op til hele husstandens behov. Den har desuden en hukommelsesfunktion og separate knapper til kaffe eller espresso, som gør det nemt og enkelt at brygge mange kaffetyper uden forudgående indstilling af bryggeenheden. Alt i alt et rigtig godt køb til familien med forskellig kaffesmag.

Om: Philips HD8821 er en billig og fuldautomatisk espressomaskine, der både kan brygge kaffe og espresso. Den har også en mælkeskummer, som blandt andet gør det muligt at lave caffe latte, cappuccino og latte macchiato, og du indstiller nemt maskinen til at brygge espresso eller kaffe ved hjælp af to knapper. Kværnen kan også indstilles manuelt i 5 trin, hvis du ønsker at finjustere smagen i din kaffe.

Espressomaskinen har beholder til 250 gram kaffebønner og 1,8 liter vand. Den kan lave op til 15 kopper kaffe inden affaldsbeholderen skal tømmes, og den har automatisk rengøringsfunktion som hjælper med at holde systemet rent.

Udløbet kan justeres op til 15 centimeters højde, så du kan brygge kaffe direkte i selv høje caféglas.

Specifikationer:

 • Vandtank: 1,8 liter
 • Bønnebeholder: 250 gram
 • Mælkeskummer: Ja, manuel
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk: Ja
 • Højdejusterbart udløb – passer også til høje glas
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
2.899,00 kr. 0,00 kr. 2.899,00 kr. Til butik »
2.899,00 kr. 0,00 kr. 2.899,00 kr. Til butik »
2.899,00 kr. 0,00 kr. 2.899,00 kr. Til butik »

Siemens TK53009 – godt køb og anbefalet i svensk test

Siemens-tk53009-Fuldautomatisk-Espressomaskine
Godt køb: Siemens TK53009 er billig og får en høj samlet bedømmelse hos Råd & Rön, der anbefaler den som et godt køb. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 3.998,00 (KitchenOne)

 • Godt køb – Råd & Rön
 • Gode anmeldelser

Derfor anbefaler vi Siemens TK53009: Svenske Råd & Rön er begejstrede for denne billige espressomaskine, som i deres test fra år 2014 får en købsanbefaling og kåres som “Godt køb”. Den roses desuden af købere hos både Whiteaway og Skousen, og det bemærkes især at den brygger en rigtig god kop sort kaffe, så hvis du er på udkig efter en billig espressomaskine hvor du kan lave flere slags kaffer og samtidig trække varmt vand ud til bl.a. te, så er den et rigtig godt køb.

Om: Siemens Surpresso Compact (TK53009) får flot karakter i espressomaskine test og har en indbygget kaffekværn med plads til 250 gram bønner og 1,8 liter vand i den aftagelige vandbeholder. Energiforbruget er på 1.400 Watt og der er indbygget mælkeskummer, så du kan kreere dine egne kaffespecialiteter. Der hører desuden drypbakke til maskinen og du kan justere højden på dit udløb, så du både kan bruge høje og lave kopper/glas.

Specifikationer:

 • Vandtank: 1,8 liter
 • Bønnebeholder: 250 gram
 • Mælkeskummer: Ja, manuel
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk: Ja
 • Højdejusterbart udløb – passer også til høje glas
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
3.998,00 kr. 0,00 kr. 3.998,00 kr. Til butik »

Melitta CAFFEO SOLO & Perfect Milk – kompakt topscorer opnår svensk købsanbefaling

Melitta-Caffeo-Solo-Perfect-Milk-Espressomaskine2
Godt køb: Så er det slut med store klodsede espressomaskiner. Melitta CAFFEO SOLO & Perfect Milk klarer sig godt i test og måler kun 20 cm. i bredden. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 2.935,00 (Wupti)

 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön

Derfor anbefaler vi Melitta CAFFEO SOLO & Perfect Milk: Hos Tænk og svenske Råd & Rön klarer denne espressomaskine sig næsten lige så godt som testens vinder, og den koster kun en brøkdel af prisen. For få tusinde kroner får du således en rigtig god lille espressomaskine, der med en bredde på kun 20 centimeter optager minimal plads på køkkenbordet. I test udmærker den sig på kaffens smag, korrekt bryggetemperatur og en høj brugervenlighed. Og på trods af den lave pris får du en automatisk mælkeskummer, som kan indstilles til flere typer mælkeskum. Alt i alt en rigtig god og alsidig lille espressomaskine til dig der typisk laver 1-3 kopper ad gangen.

Om: Melitta CAFFEO SOLO & Perfect Milk er en lille og kompakt espressomaskine, som er lavet til dig der typisk brygger 1-3 kopper kaffe ad gangen. Den har en vandtank på 1,2 liter og en bønnebeholder til 125 gram, hvilket for de flestes vedkommende er rigeligt.

Espressomaskinen har en bredde på kun 20 centimeter, og på trods af den ringe størrelse er der alligevel fundet plads til et højdejusterbart udløb og en mælkeskummer, som både kan opvarme og skumme mælken efter hvad du ønsker. Mælkeskummeren fungerer ved at du stikker en slange i en beholder med mælk, hvorefter den automatisk trækkes op og opvarmes/skummes inden den sendes ned i glasset eller koppen.

Betjeningspanelet i fronten består af en tænd/sluk knap til venstre, som gør det muligt at slukke helt for espressomaskinen når den ikke bruges. Således bruger den ingen standby-strøm, men den husker stadig dine indstillinger. Derudover er der en drejeknap til justering af kopstørrelse og en til kaffestyrke og -temperatur, så du kan justere din kaffe efter personlig smag.

Specifikationer:

 • Vandtank: 1,2 liter
 • Bønnebeholder: 125 gram
 • Mælkeskummer: Ja, automatisk
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk: Ja
 • Højdejusterbart udløb – passer også til høje glas
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
2.935,00 kr. 0,00 kr. 2.935,00 kr. Til butik »
2.961,00 kr. 0,00 kr. 2.961,00 kr. Til butik »
3.299,00 kr. 0,00 kr. 3.299,00 kr. Til butik »
3.290,00 kr. 29,00 kr. 3.319,00 kr. Til butik »

Saeco Incanto HD8914 – fornuftig allround espressomaskine

Topscorer: På trods af den fornuftige pris klarer Saeco Incanto HD8914 sig rigtig godt i test. Den får således en god samlet bedømmelse, og klarer sig flot på alle områder.
Bedste pris: 3.864,00 (Skousen)

 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön

Derfor anbefaler vi Saeco Incanto HD8914: Den Philips-ejede italienske producent af espressomaskiner, Saeco, klarer sig rigtig godt i test hos både Tænk og Råd & Rön. Incanto HD8914 får blandt andet ros for at brygge en kaffe med god smag og balance, hvilket foregår under de rette temperaturer og med et godt lag mælkeskum på toppen. Espressomaskinen er tilmed blandt de billigste modeller i testen, og fuldstændig på højde med testvinderne. Du får med andre ord en rigtig god og brugervenlig espressomaskine til en fornuftig pris.

Om: Incanto HD8914 er én ud af to testede Saeco-modeller, der begge får topplacering i test. Forskellen på de to testede modeller er at HD8914 har rustfri stålfront og automatisk mælkeskummer, mens HD8911 har sort front og klassisk mælkeskummer. HD8911 ligger desuden ét point under HD8914 i den samlede bedømmelse.

Saeco Incanto HD8914 er en simpel espressomaskine med 3 knapper til betjening på hver side af udløbet, samt display og tænd-sluk knap i midten. Den har en 5-trins keramisk møllekværn i toppen med plads til 250 gram kaffebønner, og betjeningsknapperne er forudindstillede med kaffespecialiteter som espresso og latte macchiato. Der er også en huskefunktion, som gør maskinen i stand til at huske din foretrukne kaffestyrke.

Ifølge producenten er systemet lavet til at kunne modstå kalk over en længere periode, hvilket skyldes det indbyggede AquaClean-filter. Således bliver du i stand til at brygge op til 5.000 kopper kaffe, inden espressomaskinen skal afkalkes manuelt.

Der er naturligvis indbygget automatisk renseprogram, og hele bryggeenheden kan tages ud og rengøres.

Specifikationer:

 • Vandtank: 1,8 liter
 • Bønnebeholder: 250 gram
 • Mælkeskummer: Ja, automatisk
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk: Ja
 • Højdejusterbart udløb – passer også til høje glas
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
3.864,00 kr. 0,00 kr. 3.864,00 kr. Til butik »
3.864,00 kr. 0,00 kr. 3.864,00 kr. Til butik »
3.864,00 kr. 0,00 kr. 3.864,00 kr. Til butik »

DeLonghi ECAM 44.660 B – brugervenlig testvinder med smarte egenskaber

DeLonghi-ECAM-44660-Espressomaskine
Bedst i test: DeLonghi ECAM 44.660 B bliver testvinder hos Råd & Rön, hvor maskinen roses for bl.a. at brygge ved korrekt temperatur og den gode mælkeskummer.
Bedste pris: 4.990,00 (Wupti)

 • Testvinder – Råd & Rön
 • Gode anmeldelser

Derfor anbefaler vi DeLonghi ECAM 44.660 B: DeLonghi overraskede i Råd & Röns espressomaskine test fra år 2014. Her bliver to af deres modeller bedst i test, og det er blandt andet mælkeskummeren og den høje brugervenlighed, der gør udfaldet. ECAM 44.660 B er et rigtig godt valg til dig der godt kan lide at lave forskellige kaffespecialiteter, og gerne vil have en luksuriøs espressomaskine med smarte egenskaber. Den har nemlig integreret mælkebeholder hvorfra den indbyggede mælkeskummer kan trække mælken fra, når du eksempelvis skal lave cappuccino eller caffe latte. Alt i alt et godt køb til dig der ønsker en fuldautomatisk og alsidig espressomaskine.

Om: DeLonghi ECAM 44.660 B med modelnavnet Eletta Cappuccino er en fuldautomatisk espressomaskine med indbygget mælkeskummer og automatiske rense- og rengøringsfunktioner – også i mælkeskummeren.

Det digitale display og indbyggede touchpanel gør at der er færre revner hvor skidt og snavs kan sætte sig, og så kan maskinen indstilles til 16 forskellige sprog. Det indbyggede touchpanel giver mulighed for at vælge mellem en række kaffespecialiteter, og du kan eksempelvis vælge cappuccino direkte, eller gennemse den indbyggede mælkemenu, og prøve forskellige specialiteter af. Derudover kan du indstille kaffens bryggetid og dermed dens aroma, så du kan tilpasse maskinen til din smag.

Der medfølger desuden et særligt cappuccinoredskab, som kan bruges til at trække varmt vand eller damp ud af maskinen manuelt. Dampen kan blandt andet bruges til at lave dit eget mælkeskum, hvis du ønsker en mere cremet konsistens. Det varme vand der kan trækkes ud af maskinen, kan blandt andet bruges til te.

Specifikationer:

 • Vandtank: 1,8 liter
 • Bønnebeholder: 400 gram
 • Mælkeskummer: Ja, automatisk
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk: Ja
 • Højdejusterbart udløb – passer også til høje glas
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
4.990,00 kr. 0,00 kr. 4.990,00 kr. Til butik »

Melitta CAFFEO CI – brugervenlig testvinder med automatisk mælkeskummer

Melitta-CAFFEO-CI-Espressomaskine
Bedst i test: Melitta CAFFEO CI klarer sig godt på alle parametre og bliver bedst i svensk test. Den brygger god kaffe ved korrekte temperaturer, og den er nem at bruge.
Bedste pris: 4.271,00 (Wupti)

 • Testvinder – Aftonbladet
 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer  – Stiftung Warentest
 • Topscorer – Råd & Rön

Derfor anbefaler vi Melitta CAFFEO CI: Denne espressomaskine klarer sig godt på alle parametre. Det vurderer den uafhængige testorganisation WiseGuide i samarbejde med Aftonbladet, som kårer denne espressomaskine som testvinder blandt otte forskellige modeller. Den brygger kaffe ved korrekte temperaturer, det er let at justere smagsstyrke og dosering under brygning, og så medfølger der en ekstern mælkebeholder når der skal skummes mælk. Maskinen er let at betjene med det simple display og de enkelte knapper, og vi kan godt lide det stilrene design.

Om: Melitta CAFFEO CI er en luksuriøs espressomaskine til dig der gerne vil hurtigt og nemt igang med at brygge kaffe- og espresso specialiteter. Den har desuden en todelt beholder til kaffebønner, så du kan skifte mellem to slags efter smag. I vandbeholderen er der plads til 1,8 liter vand, og systemet har en automatisk rensefunktion, så den holder sig ren uden du skal gøre noget.

Udvendigt har CAFFEO CI et simpelt betjeningspanel og et display, der lader dig vælge mellem forskellige slags kaffespecialiteter. Det dobbelte udløb er desuden oplyst, og kobles mælkebeholderen på kan den også opvarme og skumme mælk.

Kaffeudløbet kan justeres op til 140 mm, hvis du ønsker at brygge kaffe i høje glas eller kopper.

Specifikationer:

 • Vandtank: 1,8 liter
 • Bønnebeholder: 270 gram
 • Mælkeskummer: Ja, automatisk
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk: Ja
 • Højdejusterbart udløb – passer også til høje glas
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
4.271,00 kr. 0,00 kr. 4.271,00 kr. Til butik »
4.466,00 kr. 0,00 kr. 4.499,00 kr. Til butik »
4.466,00 kr. 0,00 kr. 4.499,00 kr. Til butik »

Manuel espressomaskine – perfekt til entusiasten

Hvis du søger den helt rigtige caféoplevelse i hjemmet, så kommer du ikke uden om en manuel espressomaskine. De findes i mindre udgaver til omkring tusind kroner, men også i store professionelle udgaver, som koster fra 10.000 kroner og opefter.

En kombination af robust varmtvandsbeholder og pumpe presser vandet gennem bajonetten ved meget højt tryk, og giver den perfekte espresso med fantastisk smag og lækker crema på toppen. Denne type maskine kræver lidt kendskab til hvordan kaffen skal males, ligesom den skal stampes på en bestemt måde i den medfølgende bajonet, for at du kan få den optimale kaffeoplevelse. Den anbefales derfor til dig, der har stor interesse i kaffe og sætter pris på en rigtig god kop friskbrygget espresso. Du kan selvfølgelig bruge denne espresso til alle de specialiteter du ønsker – f.eks. cappuccino, café latte m.m., hvilket nemt kan lade sig gøre da der er indbygget en dyse til udtræk af damp.

DeLonghi Icona ECO er en flot klassisk espressomaskine

Delonghi-Icona-Espressomaskine
DeLonghi Icona roses af Tænk og købere på Amazon for at være en rigtig god lille espressomaskine. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 1.135,00 (Skousen)

 • Topscorer – Tænk
 • 4 af 5 stjerner hos Amazon (300+ anmeldelser)

Derfor anbefaler vi DeLonghi Icona ECO 310: Italienske DeLonghi er kendt for deres ikoniske retro-design, og denne espressomaskine er ingen undtagelse. Hos Tænk klarer den sig godt i test, og over 300 kunder hos Amazon har købt denne espressomaskine og haft den hjemme til test i rigtige hjem. 169 af dem giver den 5 af 5 stjerner.

Om: Selve filteret på denne espressomaskine er i standard-størrelsen på 52 mm i diameter, hvilket betyder at du kan anskaffe dig en rigtig god stamper, hvilket er guld værd hvis du ønsker en perfekt kop espresso. Der følger dog en plastik-stampe-anordning med denne espressomaskine, men vi vurderer at det bedre kan svare sig at købe en god metal-stamper.

Denne espressomaskine er supergod til begynderen, og giver dig mulighed for at eksperimentere med flere slags kaffevarianter, da der også er en mælkeskummer indbygget.

Specifikationer:

 • Findes i flere farver
 • Beholder til 1 liter vand
 • 15 bar
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.132,00 kr. 0,00 kr. 1.135,00 kr. Til butik »
1.132,00 kr. 0,00 kr. 1.142,00 kr. Til butik »
1.499,00 kr. 0,00 kr. 1.499,00 kr. Til butik »

Rocket Giotto Evoluzione V2 er en ægte italiensk espressomaskine

Rocket-Giotti-Evoluzione-Espressomaskine
Rocket Giotto Evoluzione V2 er en ægte italiensk espressomaskine til kaffeentusiasten. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 12.999,00 (KitchenOne)

 • 9,2 af 10 hos CoffeGeek
 • “Top 10 bedste espressomaskine” ifølge The Independent

Derfor anbefaler vi Rocket Giotto Evoluzione V2: Dette stykke italienske håndværk er lige så smukt indvendigt som udvendigt. Rocket laver ægte espressomaskiner af højeste kvalitet, og denne maskine er konstrueret i 100% blankpoleret rustfrit stål hele vejen rundt. Det gør den smuk at se på og lækker at arbejde med og rengøre. Espressomaskinen er testet og vurderet af en række købere i udlandet, og alle er lige begejstrede: Maskinen laver ægte espresso som ikke kan overgås andre steder.

Om: Med denne espressomaskine har du mulighed for at arbejde professionelt med din kaffe i hjemmet, da Rocket udover disse espressomaskiner også laver store barista-maskiner til caféer og restauranter. De ved med andre ord hvad de laver, og sikrer at alt lever op til højeste standard.

Rocket Giotto Evoluzione kræver en del øvelse og erfaring at benytte, da alt udstyret er fuldstændig som det professionelle: Fra den medfølgende metal-stamper til mælkesteameren. Maskinen er derfor et oplagt køb for kaffeentusiasten.

Specifikationer:

 • Bryggegruppe i forkromet messing (optimal termisk stabilitet)
 • 2 nanometre
 • Rotationspumpe
 • Isoleret steamerkedel
 • Vandbeholder på 2,5 liter
 • Ægte professionel bajonet til 1 eller 2 kopper
 • Inkl. metal-stamper
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
12.999,00 kr. 0,00 kr. 12.999,00 kr. Til butik »

Rocket R58 V2 er den ultimative espressomaskine til hjemmet

Rocket-R58-Dual-Bolier-Espressomaskine
Rocket R58 med Dual Boiler er den mest luksuriøse espressomaskine du kan købe til køkkenet. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 16.999,00 (KitchenOne)

Derfor anbefaler vi Rocket R58 V2: Denne usædvanligt sofistikerede og autentiske espressomaskine er en af Rockets absolutte topmodeller til hjemmet. Den er håndlavet på Rockets egen fabrik, og lige smuk indvendigt som udvendigt. Køberne, som har testet og anmeldt denne espressomaskine er allesammen lige begejstrede. Det er en dyr espressomaskine, men den fungerer og den fungerer fantastisk.

Om: Den er ligesom Rocket Giotto Evoluzione fremstillet i blankpoleret rustfrit stål, men har til gengæld hele 2 kedler, så du kan brygge espresso og skumme mælk samtidig, uden at temperaturen påvirkes. Det er med andre ord en særdeles avanceret og professionel espressomaskine, der ikke fås bedre i klassen.

Specifikationer:

 • Bryggegruppe i forkromet messing (optimal termisk stabilitet)
 • 2 nanometre
 • 2 kedler til henholdsvis steaming og brygning
 • Vandbeholder på 2,5 liter
 • Ægte professionel bajonet til 1 eller 2 kopper
 • Inkl. metal-stamper
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
16.999,00 kr. 0,00 kr. 16.999,00 kr. Til butik »

Testkilder

Vi har gennemset en række tests og anmeldelser, som led i vores research. Herunder får du et indblik i de tests og anmeldelser, der har haft indflydelse på vores vurderinger af de bedste espressomaskiner:

Forbrugerrådet Tænk (10. november 2016)

Forbrugerrådet Tænk har i november 2016 ladet deres 2014-test af espressomaskiner udgå, hvorefter den blev erstattet af 33 nye modeller, der alle er testet i efteråret 2016. Det drejer sig om 24 automatiske espressomaskiner med kværn og 9 manuelle espressomaskiner, så der nu er testresultater fra begge typer espressomaskiner.

I testen lægges der vægt på disse kriterier:

 • Brugervenlighed 30 %
 • Kvalitet af espresso 20 %
 • Temperatur 15 %
 • Ensartethed ved brygning af 2 kopper 5 %
 • Tidsforbrug 5 %
 • Mælkeskumning 10 %
 • Energiforbrug 10 %
 • Brugsanvisning 5 %

Espressoen er blevet smagt og vurderet af et testpanel på i alt 30 personer. Disse personer har vurderet kaffens konsistens, udseende, farve og crema, og ved smagstesten espressoen blandt andet blevet bedømt på dens aromaer, syrlighed, astringens, balance og en række andre kriterier, der alle er vigtige for smagsoplevelsen i helhed.

I toppen af testresultatet finder vi Jura E8 Platin og Philips HD8821/01, der begge bliver bedst i test. Derudover anbefales en manuel og en fuldautomatisk espressomaskine som gode køb, da priserne er meget fornuftige og bedømmelsen rigtig god.

Hele testen kan læses hos Tænk, mod oprettelse af betalt medlemsskab.

Råd & Rön (2. november 2016)

Svenske Råd & Rön har i november 2016 foretaget en ny test af espressomaskiner. Testen indeholder resultater og bedømmelser af 24 forskellige modeller. I testen vurderes det at espressomaskiner er en dyr investering, men mange forbrugere foretrækker den alligevel over de billigere kapselmaskiner, fordi de ikke ønsker at være låst til et enkelt system og gerne selv vil have indflydelse på kaffens smag, type og styrke.

I testen har 30 personer vurderet espressomaskinerne ved en blindsmagning, hvor de er blevet bedt om at give kaffen karakterer for smag og udtryk.

I vurderingen af de enkelte espressomaskiner er der lagt vægt på følgende delkriterier:

 • Brugervenlighed 30 %
 • Kaffens smag 20 %
 • Temperatur 15 %
 • Mælkeskum 10 %
 • Energiforbrug 10 %
 • Tidsforbrug 5 %
 • Brygning i 2 kopper samtidig 5 %
 • Manual 5 %

DeLonghi ECAM 650.75 Prima Donna Elite MS ender med at blive bedst i test, da den klarer sig lidt bedre end de andre topscorere. Den er dog også testens højdespringer når det kommer til pris, og den koster mere end dobbelt så meget som andre espressomaskiner i toppen af testen. Som et billigt alternativ anbefales Philips 3000-Series HD8821 og Melitta CAFFEO SOLO & Perfect Milk og, som kun får henholdsvis 2 og 9 point mindre i den samlede bedømmelse og dermed klarer sig næsten lige så godt som testvinderen.

Du kan læse hele testen ved at oprette betalt medlemsskab hos Råd & Rön, og så kan du også se hvordan alle modellerne klarer sig i forhold til hinanden.

Aftonbladet (22. oktober 2015)

Hos Svenske Aftonbladets Plus-sektion er 6 fuldautomatiske espressomaskiner blevet testet i oktober 2015. Testen er foretaget i samarbejde med WiseGuide og en kaffeekspert, som har stået for den praktiske del af testen. Testpanelet har brygget fire kopper kaffe i træk og målt gennemsnitstemperaturen, for at finde ud af hvor stabilt maskinerne holder varmen. Der er også brygget latte på maskinerne, for at teste mælkeskummet og cremaen på espressoen, som begge er blevet testet og vurderet separat.

I testen indgår følgende kriterier:

 • Betjening
 • Kapacitet
 • Resultat

DeLonghi Eletta Cappucino TOP bliver bedst i test, da den leverer den bedste kop kaffe af alle maskinerne. Det er en luksusmaskine til en højere pris, og den er let at betjene med et fint resultat. Den stilfulde Miele CM 6110 bliver topscorer og får en andenplads. Den er testens mest brugervenlige maskine, og eneste minus er at mælkeskummet ikke er helt så fint og cremet som på den dyre testvinder.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

Klikk.no (4. marts 2015)

Det norske forbrugermagasin, Klikk.no, har i deres Bolig-sektion foretaget en test af 5 high-end espressomaskiner. Der er tale om fuldautomatiske modeller med indbygget mælkeskummer og mulighed for at fremstille forskellige kaffespecialiteter.

Bag den praktiske test står et ekspertpanel bestående af Tøri Lindvik og Jørgen Lindvik, der til dagligt arbejder hos Den Gyldne Bønne, som er et norsk familieejet kafferisteri.

For at finde frem til de bedste espressomaskiner i testen, er der lagt stor vægt på de sensoriske indtryk, hvilket vil sige kaffens smag og optiske udtryk. Til testen er benyttet en mellemristet kaffe af høj kvalitet, da gode kaffebønner altid volder større udfordringer for espressomaskinerne sammenlignet med billigere bønner. I smagstesten indgår både sort kaffe, espresso og cappuccino, hvor mælkeskummet ligeledes er blevet vurderet. Som udgangspunkt er maskinerne blevet testet med deres fabriksindstillinger, hvorefter malingsgraden i maskinernes kværne er blevet finjusteret for at finde frem til den optimale smag.

Brugervenligheden er også et parameter i denne test, og for at undersøge hvor gode de enkelte espressomaskiner er til hverdagsbrug, er de blevet testet gennem en uges tid til almindelig hverdagsbrug. I testen af brugervenlighed er det blandt andet blevet undersøgt hvor meget de enkelte modeller støjer, hvor lette de er at vedligeholde og hvor lette de er at rengøre.

Følgende hovedkriterier er prioriteret i denne test:

 • Kaffens smag
 • Brugervenlighed
 • Støjniveau

DeLonghi Eletta ECAM 45.760.W overrasker med testens bedste resultat på trods af at det er den billigste model. Den vinder i særdeleshed på kaffens meget gode smag, da brugervenligheden ikke er helt i top. Men kan du leve med at espressomaskinen er en smule besværlig at rengøre og vedligeholde, så får du altså en rigtig god kop kaffe. Miele CM6310 klarer sig også rigtig godt i testen, men kaffens smag er ikke helt på højde med DeLonghi. Til gengæld er den nemmere at rengøre og vedligeholde. Cappuccinoen er til gengæld rigtig god i denne model. Siemens EQ.6 klarer sig også rigtig godt og vinder især på brugervenlighed. Kaffen er dog en smule tynd.

Hele testen kan læses gratis hos Klikk.no.

Råd & Rön (24. november 2014)

28 espressomaskiner har været til test hos svenske Råd & Rön for at finde den bedste. Der er blevet kåret i alt to testvindere og en enkelt har fået titlen som “godt køb”.

Herunder kan du se hvilke kriterier der er vurderet ud fra og deres indflydelse på den samlede bedømmelse:

 • Brugervenlighed 30 %
 • Kaffens smag 20 %
 • Temperatur 15 %
 • Bryggetid 15 %
 • Strømforbrug 10 %
 • Mælkeskumning 5 %
 • Manual 5 %

Brugervenligheden vægtes højest i denne espressomaskine test, da den omhandler de fuldautomatiske espressomaskiner, hvor formålet er at de skal være nemme og hurtige at benytte.

Testens vindere bliver DeLonghi ECAM 21.117.B og ECAM 44.660.B, som får flotteste karakterer i testen. Men både Bosch og Siemens holder sig også i toppen af testen, som du kan læse i fuldt format mod betaling af 45 SEK.

Stiftung Warentest (20. november 2014)

Stiftung Warentest, eller Test.de som deres internetadresse hedder, er vel nok Europas største testportal. Her testet et stort antal espressomaskiner, og der kåres også her to vindere. Der er i alt testet 41 fuldautomatiske espressomaskiner siden testen første gang blev foretaget i år 2012. Med tiden er udgående modeller blevet fjernet fra testskemaet, som primært indeholder produkter rettet mod det tyske marked.

Hos Stiftung Warentest er espressomaskinerne blevet testet ud fra disse kriterier:

 • Kaffens smag
 • Funktioner
 • Brugervenlighed
 • Holdbarhed
 • Sikkerhed
 • Strømforbrug

Testens karakter gives ud fra ovennævnte kriterier, og her gælder det, at jo lavere karakteren er, jo bedre.

DeLonghi placerer sig i toppen sammen med Philips Saeco Moltio, der begge udnævnes til testvindere. Men også her er Bosch og Siemens med helt i top. Blandt de øvrige topscorere finder vi desuden Melitta CAFFEO CI, Siemens EQ.8 Series 300, Severin Piccola Premium og Siemens EQ.5 macchiato og macchiatoPlus, der alle klarer sig godt i testen.

Hele testen kan læses hos Test.de mod betaling af 5€.

Gastromand (9. februar 2014)

Test af Philips Minuto fuldautomatisk espressomaskine.

Gastromand har kigget nærmere på ovennævnte espressomaskine i deres weekend test i februar 2014, hvor de kigger nærmere på dens funktioner, bryggeegenskaber og kvalitet. Du kan i deres test se en række billeder og læse en dybdegående test. Maskinen ender med at få 4 af 6 stjerner, da den ikke kommer helt på højde med de dyre espressomaskiner fra eksempelvis Rocket, til gengæld så slipper du for at skulle sætte dig ind i hvordan man laver den bedste espresso, da maskinen laver det hele automatisk.

Testpatruljen (december 2013)

PriceRunners testpanel har testet fire fuldautomatiske espressomaskiner og bedømt dem efter deres styrker og svagheder. Et par kapselmaskiner er desuden indgået i testen.

Nespresso D110, som er en kapselkaffemaskine ender med at vinde testen, hvilket måske mere er et spørgsmål om smag og behag end egentlig kaffekendskab, da kapselmaskinerne ikke kommer på niveau med en ægte espressomaskine, som eksempelvis Krups Espresseria, der ender på andenpladsen.

The Independent (18. april 2013)

Top 10 liste over bedste espressomaskiner ifølge Independent. Avisen kårer her de 10 bedste espressomaskiner på markedet, og har flere modeller med, som også indgår i denne artikel, blandt andet DeLonghi Iconia og Rocket Evoluzione, der anses for at være de bedste espressomaskiner ifølge avisen.

Gastromand (5. februar 2013)

Test af Saeco Intelia “One Touch Cappucino” espressomaskine.

Gastromand tester endnu engang en espressomaskine, denne gang den dyrere og fuldautomatiske espressomaskine fra Philips Saeco, der kan lave kaffespecialiteter fra bunden af med blot et enkelt tryk på en knap.

Gastromand kigger på espressomaskinen i detaljen, og du kan se en række unikke billeder af maskinen, så du kan få indblik i hvordan den fungerer.

I testen får maskinen 4 af 6 kokkeknive, hvilket er en flot bedømmelse, men det trækker ned at maskinen er relativt dyr.

Aftonbladet (24. september 2012)

Den uafhængige svenske testorganisation, WiseGuide, tester løbende forskellige produkter for en række aviser og ugeblade i Sverige. I denne test har de kigget nærmere på 8 fuldautomatiske espressomaskiner, for at finde den bedste.

I testen indgår følgende kriterier:

 • Temperatur
 • Mælkeskummer
 • Kapacitet
 • Design
 • Funktioner
 • Kvalitet
 • Pris

Denne test omfatter 8 premium modeller, som alle har et prismærke over 4.000 kroner. Af de testede modeller klarer Melitta CAFFEO CI sig bedst, da den opnår højeste bedømmelser på alle kriterier. Den roses for at brygge en god kop kaffe ved korrekt temperatur, og så er den nem at bruge.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

TV2 Beep (6. marts 2012)

Her får du indblik i de nyeste kaffegadgets. Det er med andre ord ikke en decideret test, men derimod en rundtur mellem de forskellige nye maskiner på markedet.

Beep kigger blandt andet på en Bugatti-maskine, en stempelkande samt flere slags kaffe- og espressomaskiner. Hvis du vil inspireres, er denne artikel derfor en rigtig god idé at læse.

Testfakta (25. oktober 2008)

Testfakta har testet 9 fuldautomatiske espressomaskiner, for at finde den bedste. Der er blevet testet ud fra kriterierne Smagskvalitet, Kvalitet på mælkeskumningen, Kvalitet på kaffekværnen, Hastigheden samt Montering og Håndtering.

Testen er foretaget af kaffekendere, der har vurderet det færdige resultat ud fra deres faglige ekspertise.

Du kan gratis læse Testfaktas test, samt se maskinerne i testskemaet.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

 1. Jeg har en DE’Longhi og den er rigtig god til mit behov. Jeg snupper som regel en espresso til morgen, men kan også finde på at lave en cappucino hvis jeg er i god tid. Man skal huske på at mælkeskummeren ikke kan hamle op med de dyre baristamaskiner, men hvis man bare laver en enkel kop eller to dagligt, så er den helt fin. Jeg var vant til at drikke Nescafe, så det var noget af et chok for smagsløgene da jeg drak den første espresso 🙂 Det er noget man lige skal vænne sig til, men det er pragtfuldt at kunne opleve en mere nuanceret og ren smag, og nu kunne jeg aldrig drømme om at drikke instant kaffe igen!

  • Thomas Svar

   Hej Peter

   Tak fordi du tog dig tid til at dele din erfaring med os. Det er også vores indtryk, at DeLonghi espressomaskiner er et godt valg til dig der typisk vil nyde en espresso til hverdag, men også vil have muligheden for at gøre lidt ekstra på særlige tidspunkter.
   Mælkeskummeren er bestemt rar at have, men som du selv skriver, så skal man op og vælge en af de dyre barista-maskiner, hvis man skal lave “ægte” mælkeskum med rigtig steamer.
   Er din DeLonghi maskine nem at lave cremet mælkeskum på?

   Mvh

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar