Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
Bedste kaffekværn? Vores analyse og anbefalinger af 10 kaffekværne

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Bedste kaffekværn? Vores analyse og anbefalinger af 10 kaffekværne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejder af research-specialister
Baseret på timers analyse

En god kaffekværn skal male kaffen ensartet hver gang, og så skal den samtidig være nem at rengøre og anvende. Der er stor forskel på, om du skal male kaffebønner til stempelkande eller espresso, og det kan være en videnskab at finde den rette kværn, især hvis du vil brygge espresso.

Vi har derfor gennemlæst en række test og anmeldelser fra eksperter, kaffeentusiaster og forbrugere og kan i vores artikel nu præsentere et udpluk af de bedste kaffekværne på markedet.

Vores favorit kaffekværne

Wilfa WSCG-2
Lager

Wilfa WSCG-2

Bedste kaffekværn til prisen Gå til bedste pris
590 Kr. hos happii.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
OBH Nordica
Lager

OBH Nordica

God kaffekværn i budgetklassen Gå til bedste pris
396 Kr. hos Proshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Graef CM800
Lager

Graef CM800

Bedste kaffekværn for begyndere Gå til bedste pris
1.199 Kr. hos Skousen
Læs vores anmeldelse
Lager
DeLonghi KG79
Lager

DeLonghi KG79

Bedste brugervenlige valg Gå til bedste pris
387 Kr. hos ComputerSalg
Læs vores anmeldelse
Lager
Krups GVX242
Lager

Krups GVX242

Bedste værdi for pengene Gå til bedste pris
468 Kr. hos ComputerSalg
Læs vores anmeldelse
Lager
Bodum Bistro
Lager

Bodum Bistro

Bedste praktiske valg Gå til bedste pris
899 Kr. hos NemmeGaver
Læs vores anmeldelse
Lager
Melitta Molino
Lager

Melitta Molino

Bedste kompakte valg Gå til bedste pris
323 Kr. hos ComputerSalg
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af kaffekværne, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

Tidligere ændringer:

22. oktober 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 8 bedste kaffekværne i test-guiden 2024:

Se resten nedenfor

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte kaffekværne

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Kundefavorit test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

AIVIQ Inspire Pro KG-01
lille og støjsvag kaffekværn

Dagens bedste priser og tilbud på AIVIQ Inspire Pro KG-01:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Unikt slibesystem til høj præcision
 • 31 indstillinger
 • Konstruktion i rustfrit stål

Inspire PRO KG-01 omtales positivt af tilfredse kunder, der i deres anmeldelser blandt andet skriver: ”Den lever fuldt op til mine behov”, og ”Super lækker kaffekværn til en fair pris. Jeg er meget tilfreds”.

Grunde til at købe

 • Støjsvag
 • Den lave hastighed sikrer langsom varmeopbygning
 • Let at vedligeholde

Grunde til at undgå

 • Beholderen til den færdigkværnede kaffe kunne godt være større

Anmeldelse: Produktanalyse af AIVIQ Inspire Pro KG-01

Detaljer

 • Strøm: 180 W
 • Dimensioner: 33 x 18 x 12 cm
 • Kapacitet: 320 g
 • Justerbare kværnindstillinger

Når vi anbefaler kaffekværnen fra Sense, er det blandt andet fordi, den arbejder stabilt, støjsvagt og jævnt. Dertil anbefales den grundet de 31 forskellige finheder, som giver stor fleksibilitet, så alle i hjemmet kan få deres kaffe kværnet præcis, som de ønsker det.

Kaffekværnen er nem at bruge, den har et stilrent design og så kværner den stille og roligt bønnerne, så de er klar til brug.

Der er tale om en lille elegant kaffekværn, som er pæn nok til at have stående fremme i køkkenet. Den giver ikke meget lyd fra sig, da den arbejder ved 69 dB. Den kværner desuden ved lav hastighed for at reducere både lyden og varmeopbygningen.

Kaffebønne-beholderen kan indeholde 320 g, og beholderen til den færdigkværnede kaffe kan indeholde 130 g.

I forhold til markedet for kaffekværne skiller maskinen fra Sense sig blandt andet ud ved at kværne ensartet og ved at have et patenteret system, der gør, at alle partikler måler under 0,425 mm.

Herudover er det unikt, at du har 31 forskellige finheder at vælge imellem. Dertil betyder den støjsvage motor også meget. Den står og arbejder stille og roligt, mens den kværner den mængde bønner, du har puttet i.

Mere om AIVIQ Inspire Pro KG-01

Detaljer

 • Strøm: 180 W
 • Dimensioner: 33 x 18 x 12 cm
 • Kapacitet: 320 g
 • Justerbare kværnindstillinger

Bomagasinets vurdering

Vi anbefaler AIVIQ Inspire Pro KG-01 som vores kundefavorit på grund af dens tre fremtrædende funktioner. For det første er den støjsvag, hvilket sikrer en fredelig kaffekværnoplevelse. For det andet sikrer den lave hastighed minimal varmeudvikling, så bønnernes smag bevares. Endelig er den nem at vedligeholde, hvilket gør rengøringen problemfri.

Vi er desuden begejstrede for de 31 forskellige kværnindstillinger, som giver fleksibilitet til at tilpasse den præcis efter dine præferencer. Du kan justere kværnen nøjagtigt efter din smag, hvilket sikrer den perfekte kop kaffe hver gang. Det stilfulde design er med til at gøre den til en god tilføjelse til ethvert køkken. En lille ulempe er dog, at beholderen til malet kaffe kunne være større – men skal du have en model, som du ved mange andre er vilde med, er KG-01 ideel,

Bedste kaffekværn til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Wilfa WSCG-2
brugervenlig elektrisk kaffekværn

 • Topscorer hos Svensk uafhængigt testpanel
 • 4,5/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,4/5 stjerner på Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Wilfa WSCG-2:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Effektive koniske slibeknive
 • Justerbart slibeniveau
 • Elegant og kompakt

Wilfa WSCG-2 bliver bedst i test hos både Icakuriren, Smartson og Helsingborgs Dagblad, der alle fremhæver kværnen for at være brugervenlig og robust.

Grunde til at købe

 • Praktisk elektronisk timer
 • Aftagelig kop, der kan vaskes i maskine
 • Tager ikke meget plads
 • Stærk motor

Grunde til at undgå

 • Designet kunne være bedre

Anmeldelse: Produktanalyse af Wilfa WSCG-2

Detaljer

 • Strøm: 160 W
 • Dimensioner: 12 x 16,5 x 27 cm
 • Kapacitet: 250 g
 • Automatisk slukning
 • Justerbare kværnindstillinger

Kaffekværnen vurderes hos Smartson, Icakuriren og Helsingborgs Dagblad til at være den bedste billige elektriske kaffekværn. Råd & Rön giver den  en god samlet bedømmelse på alle parametre.

I skrivende stund er der 31 anmeldelser hos Whiteaway, og mange af anmeldelserne er positive og fremhæver, at den er nem og hurtig at bruge, hvilket er grunden til, at vi giver den prisen som “bedst til prisen”.

Wilfa WSCG-2 er en smart og praktisk elektrisk kaffekværn til få penge. Den har en kapacitet på 250 g i bønnebeholderen, og maler kaffen på tid – fra 0 til 30 sekunder. Kaffen males direkte ned i beholderen, hvilket mindsker friktionen og dermed den statiske elektricitet, som ellers normalt kan få kaffen til at “klistre” på siderne af beholderen.

Selve kværnen er i rustfrit stål, og du kan justere kværnegraden fra grovmalet kaffe til stempelkande og ned til en helt fin kværngrad, der kan bruges til espresso. Vores vurdering er imidlertid, at du er bedre tjent med en kraftigere kværn, hvis du udelukkende skal bruge den til at male bønner til espresso.

Hvad siger brugere og eksperterne om Wilfa WSCG-2?

Wilfa WSCG er blevet vurderet højt af flere uafhængige svenske testpaneler, mens den har fået en god anbefaling fra Independent.co.uk, der nævner kværnens evne til at producere kaffegrums, der kan tilpasses til dine præferencer, sammen med dens moderne design og praktiske opbevaring.

Brugerne roser især brugervenligheden og muligheden for at justere den, som er afgørende for dig, der prioriterer præcision i din kaffebrygning.

Mere om Wilfa WSCG-2

Detaljer

 • Strøm: 160 W
 • Dimensioner: 12 x 16,5 x 27 cm
 • Kapacitet: 250 g
 • Automatisk slukning
 • Justerbare kværnindstillinger

Bomagasinets vurdering

Vi har undersøgt og sammenlignet forskellige elektriske kaffekværne og er kommet frem til, at Wilfa WSCG-2 er den bedste kaffekværn til prisen. Den har modtaget meget ros fra både eksperter og brugere, på grund af sit brugervenlige design og holdbarhed.

Vi er især glade for den praktiske elektroniske timer og den aftagelige kop, som kan rengøres i opvaskemaskinen. Vi vil også gerne fremhæve, at den ikke optager meget plads og derfor er en praktisk tilføjelse til ethvert køkken.

Dog synes vi, at designet kunne være bedre og lidt mindre klodset. Alt i alt anbefaler vi alligevel Wilfa WSCG-2 som den bedste kaffekværn til prisen, da den har en overkommelig pris og har fået positive anmeldelser.

God kaffekværn i budgetklassen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

OBH Nordica
lille kaffekværn på budget

 • 4,3/5 stjerner på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på OBH Nordica:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Kværner kaffen perfekt efter din smag
 • Kan kværne fra 2-12 kopper på samme tid
 • 9 kaffeindstillinger

OBH Nordica med modelnavnet ‘Grind Expert’ er en lille og kompakt kaffekværn med indbygget beholder til både bønner og den færdigmalede kaffe. Den har en konisk kværn, som knuser kaffebønnerne i 17 forskellige malegrader.

Grunde til at købe

 • Let at betjene
 • Aftagelig beholder
 • Godt design
 • Praktisk og brugervenlig

Grunde til at undgå

 • Kan være støjende

Derfor anbefaler vi OBH Nordica

Detaljer

 • Strøm: 110 W
 • Dimensioner: 20 x 16 x 26,6 cm
 • Kapacitet: 125 g
 • Automatisk slukning
 • Justerbare kværnindstillinger

Kaffekværnen er desuden let og kompakt i størrelsen, og med integreret beholder til den kværnede kaffe er den nem at arbejde med. Alt i alt vurderer vi, at den er et godt køb for dig, der ønsker en billig og alsidig kaffekværn med gode egenskaber.

Kaffekværnen har en gennemsigtig bønnebeholder med tætsluttende låg i toppen og en konstruktion i plast og børstet stål. På siden kan du indstille malegraden i 17 niveauer, og på fronten kan du tænde kværnen og indstille antallet af kopper, du vil kværne kaffe til.

Kaffekværnen har også en indbygget sikkerhedsfunktion, der gør, at kværnen kun kan starte, hvis låget til bønnebeholderen og kaffebeholderen er sat på plads i maskinen. Du kan aftage selve kværnen, så den kan rengøres for kafferester løbende.

Hvad siger brugere om OBH Nordica?

Noget de fleste brugere er enige om er, at kværnen fungerer som forventet og leverer ensartet og pålidelige resultater – hver gang. En bruger nævner, at han har brugt den samme OBH Nordica i fire år, og udtrykker en stor tilfredshed med dens holdbarhed og konstante ydeevne i alle 4 år.

Mange skriver også, at kaffekværnen ikke larmer særlig meget, hvilket har været en positiv oplevelse for mange.

Men en af de funktioner, der virkelig skiller sig ud, ifølge brugerne, er muligheden for at indstille antallet af kopper, der skal brygges. Det er en funktion, der er meget værdsat, da den giver mulighed for en præcis måling af kaffegrums, hvilket igen bidrager til en bedre kaffesmag.

Mere om OBH Nordica

Detaljer

 • Strøm: 110 W
 • Dimensioner: 20 x 16 x 26,6 cm
 • Kapacitet: 125 g
 • Automatisk slukning
 • Justerbare kværnindstillinger

Bomagasinets vurdering

OBH Nordica ‘Grind Expert’ er efter vores mening en kaffekværn, der klarer sig godt i sin prisklasse. Vi sætter pris på dens brugervenlige funktioner, som gør det nemt for dig at male vores kaffe. Desuden er vi glade for, at den har en aftagelig beholder, hvilket gør det praktisk at tømme og rengøre kværnen. Det slanke design er også et plus i vores øjne.

Dog vil vi gerne påpege, at kværnen kan være en smule støjende til tider. Det kan være en smule irriterende, især hvis du vil male kaffe om morgenen uden at forstyrre andre i husstanden.

En anden ting, vi også gerne ville have set anderledes, er en større bønnekapacitet. Den nuværende størrelse er tilstrækkelig for de fleste brugere, men det havde været rart at have mulighed for at male større mængder kaffe ad gangen.

Samlet set vil vi anbefale OBH Nordica ‘Grind Expert’ til dig, der leder efter en prisvenlig og alsidig kaffekværn. Den giver nemlig god værdi for pengene og leverer konsistente resultater.

Bedste kaffekværn for begyndere test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Graef CM800
testvinder til begynder-entusiaster

 • Topscorer i uafhængigt svensk testpanel
 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,5/5 stjerner på Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Graef CM800:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Unik pladsbesparende kegleformet design
 • Stor bønnebeholder til 350 gram
 • 1-40 slibningsniveauer

Graef CM800 vinder i test hos Icakuriren, og på Amazon.de scorer den topkarakter hos 166 forbrugere.

Grunde til at købe

 • Solidt bygget
 • Let at betjene
 • Stærk og pålidelig slibemaskine
 • Let at vedligeholde

Grunde til at undgå

 • Færre funktioner sammenlignet med andre modeller

Anmeldelse: Produktanalyse af Graef CM800

Detaljer

 • Strøm: 128 W
 • Dimensioner: 23 x 39,7 x 13,5 cm
 • Kapacitet: 350 g
 • Justerbare kværnindstillinger

Den sølvlakerede aluminiumskværn fra tyske Graef er både flot at se på og samtidig nem at anvende. I test hos Icakuriren får den højeste karakter i maling af bønner til både filterkaffe og espresso, og vinder dermed testen.

Der medfølger et greb til bajonetter på henholdsvis 60 og 70 mm, og den er nem at montere. Hos Råd & Rön klarer kaffekværnen sig ligeledes godt, og den udmærker sig især på fintmalet kaffe.

Dertil har 198 forbrugere hos Amazon anmeldt den og givet den 4,2/5 stjerner.

Graef CM800 markedsføres som en god begynderkværn og høster overvejende ros hos de tyske forbrugere. Du får en kaffekværn med holder til bajonet, en stor bønnebeholder til 350 g bønner, koniske knive i rustfrit stål og et væld af funktioner. Motoren er i den mindre kategori med sine 128 W, men det ser ikke ud til at påvirke malingen af kaffebønner.

Kværnen er udstyret med solide gummifødder, så den står godt og sikkert på køkkenbordet. Der medfølger desuden en rensebørste, hvilket er en fin lille feature.

Hvad siger brugere om Graef CM800?

Brugernes synes rigtig godt om det omfattende udvalg af hele 40 indstillinger, som kværnen tilbyder. Variationen imødekommer nemlig en række forskellige kaffebryggemetoder og præferencer. Derudover er de også glade for den manuelle justering til finere eller grovere formaling, som kun giver endnu mere kontrol.

Hele rengøringen er også meget ligetil med aftagelige dele, der i øvrigt tåler opvaskemaskine. Kværnens solide konstruktion sørger også for, at du får en holdbar og stabil maskine – selv under drift.

Mere om Graef CM800

Detaljer

 • Strøm: 128 W
 • Dimensioner: 23 x 39,7 x 13,5 cm
 • Kapacitet: 350 g
 • Justerbare kværnindstillinger
Bedste brugervenlige valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

DeLonghi KG79
billig topscorer til begynderen

 • Topscorer i uafhængigt svensk testpanel
 • 4,5/5 stjerner hos Amazon
 • 4,5/5 stjerner hos Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på DeLonghi KG79:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Justerbart slibeniveau
 • Producerer kaffegrums uden rod
 • Moderne design

DeLonghi KG79 klarer sig godt i test hos uafhængigt svensk testpanel og Helsingborgs Dagblad, hvor den roses for at være nem og behagelig at anvende.

Grunde til at købe

 • Skridsikre gummifødder
 • Let at bruge
 • Prisbillig
 • Let at vedligeholde knivene i rustfrit stål

Grunde til at undgå

 • Mindre kapacitet

Anmeldelse: Produktanalyse af DeLonghi KG79

Detaljer

 • Strøm: 110 W
 • Dimensioner: 16 x 13 x 26 cm
 • Kapacitet: 120 g
 • Automatisk slukning
 • Justerbare kværnindstillinger

Kaffekværnen fra italienske DeLonghi er blandt de mest populære på markedet. Den koster ikke meget og klarer sig dertil godt i test hos Råd & Rön og Helsingborgs Dagblad, hvor den bliver topscorer med høje samlede bedømmelser.

Modellen roses for at være brugervenlig, robust og behagelig at anvende, og så er den god til både stempelkaffe og filterkaffe, men også fintmalet kaffe til espresso. Hos Amazon giver 604 personer i skrivende stund maskinen 4,2/5 stjerner, hvilket vidner om, at det er en god og populær kværn.

KG79 er en robust kaffekværn i et konventionelt design. Den har en firkantet bønnebeholder øverst til 120 gram kaffebønner og betjenes ved hjælp af to drejeknapper. I fronten vælger du hvor mange kopper, du vil kværne kaffebønner til, og på siden vælger du hvor fint eller groft kaffebønnerne, skal males.

I alt kan du vælge mellem 12 indstillinger for kaffens malingsgrad, og den færdigmalede kaffe sendes ned i en gennemsigtig beholder, som trækkes ud, når kværnen er færdig.

DeLonghi kaffekværnen står på skridsikre fødder for øget stabilitet.

Hvad siger brugere om DeLonghi KG79?

Når vi kigger på DeLonghi KG79, og hvad brugerne siger om kværnen, er det tydeligt, at den er foretrukket for sin enkelhed og at den kan bruges af både nybegyndere og erfarne kaffeelskere. Derudover er kværnens lille størrelse en stor fordel, da den ikke optager særlig meget plads i køkkenet.

Brugerne er også imponerede over DeLonghi KG’s hurtige og selvkørende betjening, som gør, at du ikke behøver at bruge hænderne hele tiden. Kværnens effektivitet i forhold til at producere finmalet kaffe, som kan sammenlignes med færdigmalet kaffe, der sælges i butikkerne, gør den kun endnu mere attraktiv.

Mere om DeLonghi KG79

Detaljer

 • Strøm: 110 W
 • Dimensioner: 16 x 13 x 26 cm
 • Kapacitet: 120 g
 • Automatisk slukning
 • Justerbare kværnindstillinger

Bomagasinets vurdering

Vi har sammenlignet forskellige kaffekværne og fundet ud af, at DeLonghi KG79 er det mest brugervenlige valg. Den er blevet rost for sin brugervenlighed af både uafhængigt svensk testpanel og Helsingborgs Dagblad. Vi kan især godt lide dens skridsikre gummifødder, som sikrer stabilitet. Kværnen er også nem at vedligeholde med sine knive i rustfrit stål. Dens popularitet og gode brugeranmeldelser på Amazon er også et stærkt argument for at vælge denne kaffekværn.

En funktion, vi elsker ved DeLonghi KG79, er dens alsidighed. Den kan kværne kaffe til både stempelkande og filterkaffe samt finmalet kaffe til espresso. Med sine 12 forskellige malingsindstillinger kan den imødekomme forskellige præferencer og sørge for den perfekte kaffekonsistens.

En ulempe ved DeLonghi KG79 er dog dens relativt lille kapacitet på 120 gram kaffebønner. Hvis du er en stor kaffedrikker eller har en større husstand, vil du måske skulle fylde kværnen op oftere.

Alt i alt kan vi varmt anbefale DeLonghi KG79 som det bedste brugervenlige valg. Den er prisvenlig, nem at bruge og leverer kvalitetskværn til forskellige kaffepræferencer.

Bedste værdi for pengene test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Krups GVX242
bedst i test

 • Testvinder hos Svensk uafhængigt testpanel
 • Testvinder hos Familie Journal
 • 4,4/5 stjerner hos Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Krups GVX242:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Knive af professionel kvalitet
 • Giver velmalet kaffe med 17 indstillinger
 • Møllesystem med kværn

Kaffekværnen fra Krups er en effektiv kaffekværn med flere gode funktioner.

Grunde til at købe

 • Let at holde ren
 • Sikkerhedsfunktioner
 • Præcisionsformaling
 • Holdbar og robust konstruktion

Grunde til at undgå

 • Støjende ved høje indstillinger

Anmeldelse: Produktanalyse af Krups GVX242 

Detaljer

 • Strøm: 100 W
 • Dimensioner: 16 x 20 x 28 cm
 • Kapacitet: 200 g
 • Automatisk slukning
 • Justerbare kværnindstillinger

Her er der tale om en prisvenlig kaffekværn, der er ideel til dig, der skal give dig i kast med at kværne kaffe for første gang. Kaffekværnen kan kværne med forskellige indstillinger, herunder fin, grov og mellem. Den er supernem at betjene, hvad end du skal kværne kaffe eller rengøre kaffekværnen efter brug.

Maskinen kan kværne 200 gram kaffe af gangen, hvilket giver cirka 12 kopper kaffe. Den kan kværne til både stempelkande og almindelig filterkaffe, ligesom den også er god til espresso. Den giver dig et ensartet kværne-resultat hver gang, og så er der tænkt på sikkerheden, da den ikke kan køre uden låg.

Hvad siger brugere og eksperterne om Krups GVX242?

Krups GVX242 får ros for sin præcision, som er særlig effektiv til espresso. Brugere skriver om, at de har opnået flotte resultater for espresso shots ved blot at finjustere indstillingerne lidt. Kaffekværnens konsistens har især forbedret deres kaffeoplevelser. Krups GVX værdsættes samtidig for sin tilberedning af fransk presse og espresso, som den laver helt upåklageligt. Byggekvaliteten er også prisværdig, hvilket giver kværnen en fremragende værdi for pengene – alt imens den er yderst brugervenlig.

En køber skriver følgende i sin 5 stjernede anmeldelse: ”Har haft en i 6 år i fast brug, og den fungerer stadig fint. Finhedsgrad kan indstilles til fint og groftmalet samt alt derimellem. Vil helt sikkert købe den igen. Eneste anke er støjniveauet”.

Mere om Krups GVX242

Detaljer

 • Strøm: 100 W
 • Dimensioner: 16 x 20 x 28 cm
 • Kapacitet: 200 g
 • Automatisk slukning
 • Justerbare kværnindstillinger

Bomagasinets vurdering

Vores anbefaling af Krups GVX242 kaffekværn er baseret på vores omfattende undersøgelser og sammenligninger. Vi har fundet ud af, at denne kværn giver den bedste værdi for pengene, da den er blevet vurderet som den bedste i tests udført af Svensk uafhængigt testpanel. Vi sætter særlig pris på det rengøringsvenlige design, sikkerhedsfunktionerne og den præcise formaling, som denne kaffekværn tilbyder. Derudover er konstruktionen holdbar, hvilket er en fordel.

Vi har dog bemærket, at kværnen kan være ret støjende ved høje indstillinger. Og selvom Krups GVX242 giver en ensartet kværning hver gang og har en sikkerhedsfunktion, der forhindrer brug uden låg, mangler den desværre automatisk slukning og justerbare kværnindstillinger. Til trods for dette får den ros for sin brugervenlighed og rengøringsvenlighed af både eksperter og forbrugere.

.Alt i alt anbefaler vi Krups GVX242 som den kaffekværn, der giver mest værdi for pengene, når du tager dens overkommelige pris og pålidelige ydeevne i betragtning.T

Bedste praktiske valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bodum Bistro
gennemtænkt kaffekværn med gode egenskaber

 • Testvinder på FoodAndWine.com
 • Nemmest at bruge kaffekværn på GoodHouseKeeping.com
 • Anbefalet hos Theperfectgrind.com
 • 'Bedste køb'-pris hos TechGearLab
 • 4,5/5 stjerner hos Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Bodum Bistro:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Opvaskemaskine-sikkert borosilikatglas
 • Fuldt justerbare slibningsindstillinger
 • Statisk fri glasbeholder

I Søndagsavisens kaffekværn test klarer Bodum Bistro sig bedst, da kværnen både er god til groft- og fintmalede bønner. Desuden har den lufttæt låg.

Grunde til at købe

 • Elegant design
 • Let og nem at opbevare
 • Ideel til mindre køkkenborde
 • Forskellige funktioner

Grunde til at undgå

 • Maling af olieholdige bønner kunne være bedre

Anmeldelse: Produktanalyse af Bodum Bistro

Detaljer

 • Strøm: 160 W
 • Dimensioner: 17,5 x 0,17 x 17,5 cm
 • Kapacitet: 220 g
 • Justerbare kværnindstillinger

Denne kaffekværn fås i flere forskellige farver, og den klarer sig godt i Søndagsavisens kaffekværn test. Her vurderer coffee-master og barista-træner Katrine Buhl Erikson, at kværnen er god til både grov- og finmaling af kaffebønnerne, ligesom designet er gennemtænkt selv ned i små detaljer.

Bodum Bistro har en konisk kværn i rustfrit stål, og overfladen er belagt med et tyndt lag gummi, som giver et mat udseende. Kaffekværnen fås desuden i flere forskellige farver, så du selv kan vælge hvilken variant, der passer bedst til dit køkken.

Beholderen har plads til 220 gram kaffebønner, mens det tætsluttende låg sikrer, at beholderen er lufttæt. Kværnen har en drejeknap øverst til indstilling af tid, som kan sættes fra 0 til 20 sekunder. Du kan desuden dreje selve beholderen for at indstille malingsgraden fra helt fin til grov. Forskellige ikoner illustrerer hvilken malingsgrad, der skal bruges til espresso, filterkaffe og stempelkaffe.

Modellen har bløde gummifødder og ledningsoprul i bunden.

Hvad siger brugere og eksperterne om Bodum Bistro?

Både brugere og eksperter værdsætter Bodum Bistro for sin kvalitet og ydeevne – især i forhold til prisen. Brugerne er begejstrede for kværnens brugervenlighed og vedligeholdelse og fremhæver ofte, hvordan den kværner bønnerne til en høj standard hver gang. Eksperterne deler samme mening, mens de roser maskinen for dens effektive og ensartede kværneevne – når man altså først har lært at bruge den, vel at mærke.

Det er dog værd at bemærke, at eksperterne også peger på en lidt langsommere kværnproces sammenlignet med andre produkter på markedet. Men hvis man kan se bort fra den ekstra tid, det tager, er både eksperter og brugere enige: Bodum Bistro er en “god og effektiv” kaffekværn, der holder, hvad den lover – nemlig at kværne kaffe i høj kvalitet.

Mere om Bodum Bistro

Detaljer

 • Strøm: 160 W
 • Dimensioner: 17,5 x 0,17 x 17,5 cm
 • Kapacitet: 220 g
 • Justerbare kværnindstillinger

Bomagasinets vurdering

Vi har sammenlignet forskellige kaffekværne baseret på eksterne tests, brugeranmeldelser, specifikationer og funktioner, og vi mener, at Bodum Bistro er det bedste praktiske valg. Den udmærker sig ved at kværne både grove og fine bønner og har et lufttæt låg. Vi er vilde med det elegante design, den kompakte størrelse og alsidigheden, som gør den perfekt til mindre køkkenborde.

En af de ting, der virkelig skiller Bodum Bistro ud, er muligheden for at skille den ad for nem rengøring. Det er en gennemtænkt detalje, som vi sætter pris på. Kværnen er også lavet af rustfrit stål med en gummibelægning, der giver den en elegant, mat finish. Med flere farvemuligheder kan du desuden vælge den variant, der passer bedst til dit køkken.

Til gengæld maler den ikke alle bønner ligeså effektivt som andre maskiner, hvis bønnerne har et højt olieindhold – men er det ikke et problem for dig, har du her et oplagt, praktisk valg.

Bedste kompakte valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Melitta Molino
billig testvinder til filter- og stempelkaffe

 • Topscorer i uafhængigt svensk testpanel
 • 4,3/5 stjerner hos den britiske kaffeblog Coffeeteaclub.co.uk
 • 4,4/5 stjerner hos Amazon
 • 4,3/5 stjerner hos Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Melitta Molino:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Energibesparende
 • Praktisk, kompakt design
 • To holdbare slibeskiver

Melitta Molino bliver bedst i tysk test, hvor den udmærker sig i maling af kaffebønner til espresso og filterkaffe.

Grunde til at købe

 • Let at bruge, aftageligt låg
 • Automatisk slukfunktion
 • SGS testet sikkert
 • Prisbillig

Grunde til at undgå

 • Mindre kapacitet kræver ofte genopfyldning

Anmeldelse: Produktanalyse af Melitta Molino

Detaljer

 • Strøm: 100 W
 • Dimensioner: 21,8 x 15,2 x 29,5 cm
 • Kapacitet: 200 g
 • Automatisk slukning
 • Justerbare kværnindstillinger

Melitta er kendt for at designe produkter i god kvalitet til fornuftige priser. Hos tyske ETM Testmagazin bliver Molino kåret som bedst i test, da den er meget brugervenlig og giver et godt resultat ved maling af kaffe til henholdsvis espresso og filter. Det eneste sted, den halter en smule, er ved ensartet grovmaling, som ellers er nødvendigt, hvis du eksempelvis skal lave stempelkaffe.

Hos Amazon har 17 kunder givet deres mening til kende, og de er generelt positive. Flere købere vurderer, at kværnen sagtens kan bruges til stempelkaffe, men at den ikke er fin nok til espresso.

Vi vurderer på baggrund af anmeldelser og ekspertvurderinger, at denne billige kaffekværn er bedst egnet til filterkaffe og stempelkaffe, som kræver en lidt grovere maling af bønnerne.

Melittas kaffekværn er velegnet til dig, der ønsker friskkværnede bønner til din filter- eller stempelkaffe. Dens formalingsgrad kan indstilles i 17 forskellige trin, hvor trin 1 er til espresso, trin 5-10 filterkaffe og trin 12-17 er til stempelkaffe. Du kan naturligvis selv vælge hvilket trin, du finder bedst til netop din kaffe, hvilket generelt er en smagssag. Mængden af kaffe justeres på modellen via en drejeknap, der lader dig vælge antallet af kopper. Du kan således kværne kaffe til 2-14 kopper ad gangen, mens andre modeller rummer en timer-funktion, der giver mulighed for mere præcis justering.

Melitta Molino maler kaffen ved hjælp af to formalingsskiver. Der er desuden automatisk slukningsfunktion i maskinen, og der er plads til 200 gram kaffebønner i den øvre beholder. Opsamlingsbeholderen er transparent og fuldt aftagelig.

Hvad siger brugere og eksperterne om Melitta Molino?

CoffeeTeaClub.co.uk roser kværnen for sin energieffektivitet, nemme rengøring med aftagelige dele og det enkle kontrolpanel.

Brugerne er også meget positive, og bemærker især Melitta Molinos “solide tyske kvalitet”, som afspejler dens holdbarhed og troværdighed. Samtidig kommer kaffekværnen til en overkommelig pris, som meget fint stemmer overens med kvaliteten. Effektiviteten ved formaling af mindre mængder, sammen med dens justerbare indstillinger for formaling og kaffemængde, er også meget værdsat af brugerne.

Mere om Melitta Molino

Detaljer

 • Strøm: 100 W
 • Dimensioner: 21,8 x 15,2 x 29,5 cm
 • Kapacitet: 200 g
 • Automatisk slukning
 • Justerbare kværnindstillinger

Bomagasinets vurdering

Som en kompakt og prisvenlig kaffekværn udmærker Melitta Molino sig ved at kværne kaffebønner til både espresso og filterkaffe. Vi kan særligt godt lide dens brugervenlige design, herunder det aftagelige låg og den automatiske slukkefunktion.

Den er også blevet sikkerhedstestet af SGS. Dog er dens mindre kapacitet en ulempe for nogle, fordi det kan kræve hyppigere genopfyldning. Alt i alt er Melitta kendt for sin høje kvalitet til rimelige priser, og modellen her er ikke en undtagelse.

Og derfor er Molino efter vores vurdering det bedste kompakte valg til formaling af kaffebønner til filterkaffe og stempelkande.

5 ting du skal overveje, før du køber kaffekværne

 • Kapacitet

  De mest almindelige kapaciteter er små (30-60 g), mellemstore (60-100 g) og store (100+ g). En lille kværn bør være tilstrækkelig, hvis du kun drikker en eller to kopper kaffe dagligt, hvorimod en større kværn er mere praktisk, hvis du drikker mere, eller hvis du ofte har gæster på besøg. En anden faktor, der skal tages i betragtning, er kværnstørrelsen. Kaffekværne har typisk indstillinger, der spænder fra meget fint til meget groft. Den rigtige kværnstørrelse afhænger af den bryggemetode, du bruger. Hvis du f.eks. bruger en fransk presse, skal du male grovere, end hvis du bruger en espressomaskine.

 • Effekt

  Den mest almindelige effekt ligger mellem 100 og 500 watt, men nogle high-end modeller kan gå op til 1.000. Generelt gælder det, at jo højere effekt, jo hurtigere kan bønnerne kværnes. Det er dog også vigtigt at tage hensyn til kværnens størrelse og den type bønner, du skal kværne. For eksempel vil en kværn med lavere effekt være fin, hvis du kun skal kværne en lille mængde kaffebønner ad gangen. Hvis du derimod planlægger at kværne en stor mængde bønner, skal du bruge en kraftig kværn til at klare opgaven hurtigt og effektivt.

 • Funktioner

  Kaffekværne kommer med forskellige funktioner, der giver bedre kaffe og samtidig gør dem nemmere at bruge. Uanset om du ønsker grov maling til franskpresset kaffe eller en fin maling til espresso, skal du sørge for, at den kværn, du vælger, har de indstillinger, du har brug for. En anden ting, du skal kigge efter, er en timerfunktion. Det kan eksempelvis være nyttigt, hvis du vil indstille kværnen og lave noget imens velvidende om, at den automatisk slukker efter den ønskede tid. Endelig skal du overveje, om kværnens dele tåler opvaskemaskine.

 • Pris

  Kværne kan koste fra omkring 300 kr. til 2.000 kr. eller mere. Generelt er dyrere kaffekværne af bedre kvalitet og har flere funktioner, der giver en finere formaling. Der findes dog også mange prisbillige muligheder til hjemmebrug, som normalt har lavere kapacitet, men som stadig kan lave en god kop kaffe.

 • Bruger- og ekspertanmeldelser

  Bruger- og ekspertanmeldelser er altid nyttige, da de hjælper med at give et velafrundet billede af, hvad man kan forvente af en bestemt model. Brugeranmeldelser kan f.eks. fortælle dig hvor let kværnen er at bruge, og om der har været problemer med den, mens den har været i brug. På den anden side kan ekspertanmeldelser bedre informere dig om kværnens kvalitet og funktioner, idet du kan se, hvordan den sammenligner sig med lignende modeller. For at hjælpe dig i din beslutningsproces har vi derfor både inkluderet bruger- og ekspertanmeldelser.

FAQ

Hvilken kaffekværn er bedst?
Den bedste kaffekværn afhænger af dine personlige behov og præferencer. Et bud på en god kaffekværn er dog AIVIQ Inspire Pro KG-01, som kan kværne alt fra stempelkande til espresso.
Hvad er værd at vide om kaffekværne?
Når du skal købe en kaffekværn, er det godt at vide hvilken type, du skal gå efter. Der er forskel på typerne af kaffekværne samt måden hvorpå, de kværner kaffen. Ved at vide hvilken slags kaffe, du foretrækker, kan du nemmere finde den rette kaffekværn.
Er det pengene værd at købe en kaffekværn?
Ja, det kan helt bestemt være pengene værd at købe en kaffekværn. Med en kaffekværn kan du kværne bønnerne lige inden, du skal lave kaffen, så olierne og aromaerne i bønnerne er helt friske.
Har kaffekværne forskellige indstillinger?
De fleste kaffekværne har som sådan ikke forskellige indstillingsmuligheder, som du kender fra kaffemaskiner, men du kan dog indstille, hvor fint kaffen skal kværnes.

Overvejelser inden køb

 

Før du køber din nye kaffekværn, er det vigtigt, du har gjort dig nogle overvejelser om dit behov. Skal du male kaffebønner til stempel- og filterkaffe? Eller har du lige investeret i en dyr espressomaskine, hvor kravet til malingsgraden er højere?

Uanset hvilken type kaffe, du måtte foretrække, er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i de forskellige tests og anmeldelser, da du typisk vil kunne finde mange gode råd.

Kaffekværnen skal kunne male ensartet

Fælles for alle kaffekværne gælder, at de skal være i stand til at male så ensartet og jævnt som overhovedet muligt. Og det er især vigtigt, hvis du skal male bønner til en espressomaskine. Er der ujævnheder i de fintmalede bønner, vil der dannes frie passager i bajonetten, og det varme vand vil løbe for hurtigt ned i koppen, hvilket resulterer i en bitter espresso, som ikke er værd at drikke. En anden vigtig detalje er typen af kværn. Generelt anbefales det at vælge en model med konisk kværn eller skiver, da friktionen og varmedannelsen er minimal. Bliver kværnen varm mens der males kaffebønner, risikerer du, at det går ud over de æteriske olier i bønnerne, så smagen ændres/forværres i den færdigbryggede kop kaffe.

Køb dyrt fra start - og spar penge

En billig kaffekværn er designet til at dække simple behov, som f.eks. at male bønner til stempelkande eller filterkaffe. Men er du kaffeentusiast, eller ønsker du at bruge din kaffekværn mange gange dagligt, risikerer du at skulle udskifte en billig kværn lidt for ofte.

Her kan det godt betale sig at kigge efter en af de dyrere kaffekværne med et mere industrielt design og kabinet i metal, da de typisk holder længere. Du kan evt. kigge efter en brugt kaffekværn på DBA, hvis du synes det er en dyr investering fra ny af. En brugt kaffekværn i høj kvalitet burde også kunne holde i mange år frem.

 

Prøv dig frem – test gerne flere malingsgrader

Kaffens smag afhænger af hvilke bønner, du bruger, men i høj grad også af, hvordan de er malet. I en espressomaskine har det også stor betydning, hvordan den pulverfine kaffe er blevet stampet i bajonetten.

Hvis du netop har investeret i en dyr kaffekværn, men ikke helt synes, du har ramt den gode kaffesmag, du ønskede, så prøv at justere en lille smule på hvor fint kaffebønnerne bliver malet. Der er nemlig stor forskel på de enkelte espressomaskiner, i forhold til hvor hurtigt og kraftigt de pumper vandet igennem bajonetten. En optimal gennemløbstid ligger på mellem 22 og 30 sekunder og er kaffen malet og stampet korrekt, får du et smukt espressoshot med en herlig creme på toppen. Læs evt. mere her, hvis du vil lære at lave den perfekte espresso.

Hvordan renser man en kaffekværn?

Rengøring af en kaffekværn er et vigtigt skridt for at lave den perfekte kop kaffe, da kaffegrums kan klumpe sig sammen og påvirke kaffens smag. Heldigvis er der flere enkle trin, du kan følge, for at holde din kaffekværn ren og velfungerende.

Det første skridt i rengøringen af din kaffekværn er at fjerne den kaffegrums, der måtte sidde fast i den. Start med at tænde for kaffekværnen i et par sekunder og lad den køre, indtil alt kaffegrums er faldet ud gennem skuffen. Brug derefter en fugtig klud eller svamp til at tørre kværnens indvendige overflader af, idet du skal være forsigtig med ikke at få vand ind i den eller i de elektriske komponenter.

Når du er færdig med at rengøre kaffekværnen, er det vigtigt at tørre den grundigt. Du kan bruge et kaffekrus eller en anden lille beholder til at opbevare kaffegrums, mens du tørrer kaffekværnen. På den måde undgår du, at kaffegrums falder ned i skuffen, hvor det uundgåeligt vil blive malet igen og få din kaffe til at smage dårligt.

Når din kaffekværn er ren og tør, kan du begynde at lave din yndlingskaffedrik med fuld tillid om, at din kaffe bliver perfekt brygget hver gang. Uanset om du foretrækker espresso, stempelkande eller en anden metode til at tilberede kaffe, som at bruge en almindelig kaffemaskine, er det vigtigt at bruge en ren kaffekværn for at sikre maksimal smag og nydelse hver gang, du brygger en kop kaffe.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Råd & Rön

Den svenske forbrugerorganisation, Råd & Rön, har i april 2016 testet 18 forskellige kaffekværne til hjemmet. Der er tale om modeller fra 300 til 1.900 svenske kroner, hvilket er det prisniveau, de fleste kaffekværne til hjemmet købes i.

Der er fokus på følgende kriterier i denne kaffekværn test:

 • Maling af bønner 45 %
 • Brugervenlighed 30 %
 • Støjniveau 15 %
 • Kvalitetsindtryk 10 %

I testen er det blandt andet blevet testet, hvor gode kaffekværnene er til at male fint-, medium- og groftmalet kaffe. Dette er gjort for at give et indtryk af hvor gode de forskellige modeller er til at male forskellige typer kaffe. Brugervenligheden fylder også en del i denne test, da det er vigtigt at betjeningen af kaffekværnen kan foregå nemt, hurtigt og korrekt. Støjniveau og kvalitetsindtryk har også betydning, dog ikke i lige så høj grad.

Krups GVX2 klarer sig rigtig godt og bliver bedst i test. Den er god til at male både fint, medium og groft, og så er den brugervenlig. Wilfa WSCG-2, DeLonghi KG79,Graef CM800 og Bodum Bistro klarer sig også godt, og fælles for dem alle er at de kan male både fint og groft, og så er de nemme at anvende.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle modellerne klarer sig mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

ETM Testmagazin

Tyske ETM Testmagazin har i maj 2015 testet 11 forskellige kaffekværne af forskellige typer. Det drejer sig primært om kaffekværne med konisk kværn eller maleskiver, som er de foretrukne typer ved fin og nøjagtig maling af kaffebønner. De billige og hånddrevne modeller har typisk knive, som ikke egner sig til finmaling.

I testen er fokus på følgende kriterier:

 • Formaling
 • Brugervenlighed
 • Støj
 • Materialekvalitet
 • Brugsanvisning

I testen ender Melitta Molino med at blive bedst i test. Den klarer sig rigtig godt til maling af kaffe til både espresso og filterkaffe, mens den skuffer en smule til stempelkaffe. Den er desuden let at bruge. I samme klasse finder vi også Severin KM 3874, som klarer sig næsten lige så godt. De to kværne er billige og lette at bruge.

Du kan læse hele testen mod betaling af et engangsbeløb, hvilket giver adgang til at downloade hele artiklen i PDF-format.

Søndagsavisen

Hos Søndagsavisen er 7 billige kaffekværne blevet testet og sammenlignet.  Testen er foretaget af Katrine Buhl Eriksen, der til dagligt er Coffee-master og baristatræner hos Baresso.

Katrine har vurderet kværnenes evner til at grov- og finmale kaffen, hvor hurtigt de maler kaffen og hvor hurtige og nemme de er at rengøre og håndtere. Kværnene er ikke blevet vurderet ud fra deres pris, men derimod har helhedsindtrykket udløst den samlede bedømmelse.

I testen ender Bodum Bistro med at vinde, mens en billig kaffekværn af mærket C3 tager andenpladsen og “Bedst til Prisen” titlen.

(se testskema som PDF-fil her)

Helsingborgs Dagblad

Hos Den svenske avis har man i samarbejde med WiseGuide testet 8 forskellige kaffekværne til hjemmebrug.

For at finde den bedste kaffekværn har WiseGuide malet hele kaffebønner på tre forskellige malingsgrader: Fin, mellem og grov. Dette for at undersøge, hvordan de forskellige kværne klarer sig på de forskellige malingsgrader.

Kaffekværnene er testet ud fra følgende delkriterier:

 • Design
 • Kvalitet
 • Kapacitet
 • Funktioner
 • Pris

Wilfa WSCG-2 bliver bedst i test med en meget høj bedømmelse. Den har et rigtig godt design, høj kapacitet og så er den nem at bruge. DeLonghi KG79 bliver desuden topscorer, da den både er nem og behagelig at bruge.

Du kan læse hele testen gratis hos Helsingborgs Dagblad.

Icakuriren

I begyndelsen af år 2012 testede Icakuriren 10 kaffekværne. Flere af kværnene får dårlige karakterer på grund af et meget højt støjniveau og fordi de er svære at rengøre.

Icakuriren har testet kaffekværnene ved at dosere 34 gram kaffebønner per gang, og foretaget mellem 3 og 6 malinger ved forskellige malingsgrader, for at vurdere om kværnene maler jævnt og ensartet. De færdigmalede kaffebønner er desuden blevet sammenlignet med formalet kaffe, for at vurdere resultatet. Brugsanvisninger, montering, håndtering, beholdere, støjniveau og rengøring er ligeledes blevet vurderet i testen.

Graef CM800 ender med at vinde i testen, da den scorer topkarakter i maling af bønner til både espresso og filterkaffe.

Familiejournalen

En husholdningslærer og hans elever har foretaget en uvidenskabelig test af 5 kaffekværne/møller for Familiejournalen. De er blevet testet i forhold til hvor hurtige og nemme de er at bruge, og de er udelukkende blevet vurderet ud fra deres evne til at male bønner til filterkaffe.

Krups GVX 2 Burr Griner ender med at vinde testen, da den er nemmest at bruge og rengøre, ligesom sikkerheden omkring processen er god. Den færdigbryggede kaffe har en god og frisk smag.

Politiken

Hos Politikens Forbrug & Liv sektion har de testet 10 kaffekværne og -møller for at finde den bedste.

Det er levnedsmiddeltekniker Lone Lysdal fra Karolines Køkken, der står for selve testen, og alle maskinerne er blevet testet for deres evne til at male kaffebønnerne både fint og groft. Hver test er foregået ved at dosere 1 dl kaffebønner i beholderen, hvorefter der er blevet målt på hastighed og støjniveau under processen. Desuden er prisen indgået i bedømmelsen.

Meget overraskende er det en billig kaffemølle der lander på førstepladsen over en række dyrere alternativer.

Hele testen kan læses mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Politiken.

Smartson

Hos testmagasinet Smartson har man testet 8 kaffekværne for deres evne til at male kaffen præcist og godt. Alle maskinerne er blevet vurderet ud fra deres evne til at male kaffen ensartet på den fineste malingsgrad muligt, og så er de desuden blevet vurderet på deres kapacitet, kvalitet, funktioner, design og prisværdi. Alle kaffekværnene er blevet vurderet på en karakterskala fra 0 til 25, hvor 25 er bedst.

I testen vinder Baratza Virtuoso, mens Wilfa CGR-1 får en andenplads og vurderes som “Bedst til prisen”. Wilfa CGR-1 er forløberen for den nye Wilfa WCGR-2.

ETM Testmagazin

7 kaffekværne er blevet testet og sammenlignet hos ETM Testmagazin, der har vurderet hver enkelt kværn ud fra hvor godt de maler kaffen, hvor nemme de er at bruge og hvor god byggekvaliteten føles. Alle kriterierne har udløst en delkarakter på 0 til 100, hvor 100 er bedst.

I testen vinder KitchenAid kaffekværnen, som ender med et resultat på hele 93,6 %, hvilket er langt bedre end testens andre 6 deltagere, der ligger mellem 88 og 83 %.

FoodAndWine.com

FoodAndWine.com, en førende kulinarisk hjemmeside, tilbyder et omfattende udvalg af mad- og drikkevareindhold med alt fra opskrifter og restaurantkritik til vinanbefalinger. Når det gælder vurdering af kaffekværne, omfatter deres metode en grundig evaluering af forskellige modeller med fokus på aspekter som ydeevne, brugervenlighed og kværnens konsistens. De udfører praktiske tests og sammenligninger for at sikre, at deres råd og forslag er troværdige og velbegrundede for deres læsere.

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping er en onlineplatform, der samler produktoversigter fra forskellige forhandlere, så brugerne kan søge, sammenligne og shoppe varer på tværs af forskellige onlinebutikker. Det forbedrer shoppingoplevelsen ved at inkludere brugeranmeldelser, som giver værdifuld indsigt og feedback om produkter, hvilket hjælper forbrugerne med at træffe informerede beslutninger.

Se Krups GVX242 brugerbedømmelser her.

Se DeLonghi KG79 brugerbedømmelser her.

Se Melitta Molino brugerbedømmelser her.

Se Bodrum Bistro brugerbedømmelser her.

Se Wilfa WSCG-2 brugerbedømmelser her.

Se Graef CM800 brugerbedømmelser her.

Se OBH Nordica brugerbedømmelser her.

 

Amazon

Amazon er en omfattende e-handelsplatform og en af de største onlineforhandlere i verden, der tilbyder en bred vifte af produkter, brugeranmeldelser og yderligere tjenester som Prime-medlemskab til hurtig levering og streaming af indhold.

Se Wilfa WSCG-2 brugerbedømmelser her.

Se Melitta Molinos brugerbedømmelser her.

Se brugerbedømmelser af Sage Grinder Pro her.

Se Bodum Bistro 11160 brugerbedømmelser her.

Se Graef CM800 brugerbedømmelser her.

Se DeLonghi KG79 brugerbedømmelser her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme