En knivmagnet er ikke bare en praktisk måde at opbevare dine knive på. Det er også både hygiejnisk og godt for knivenes æg – hvis du vel at mærke vælger den rigtige model. Opbevar knivene på den optimale måde og forlæng ikke bare deres levetid, men også skarpheden og renheden.

I dag er køkkenet mere end nogensinde før en del af vores hjem og indretning og ofte er det integreret i det store køkken alrum, der både rummer køkken, spisestue og stue i et. Derfor betyder de helt små detaljer også meget mere end tidligere, hvor køkkenet var et selvstændigt rum.

ONYX™ Magnetisk Knivholder – Elegant magnetisk knivholder i træ

ONYX™ Magnetisk Knivholder – Elegant magnetisk knivholder i træ

Set til: 307,00

» Køb den billigst hos Elgiganten «

Denne knivholder er noget for dig, der elsker godt og funktionelt design. Knivholderen er lavet i flot træ med en indbygget kraftig magnet, så du på hurtig og enkel vis kan få fat i de nødvendige knive, når du kokkerer i køkkenet.

Om ONYX™ Magnetisk Knivholder

Skal det være lidt ekstra lækkert, så er denne knivholder i træ et flot valg til dit køkken. Træet giver denne model et ekstra lækkert præg, der vil pynte i de fleste hjem.

Du skal ikke montere denne knivholder, da det er en stander, der gør det let at få fat i dine knive under madlavningen.

Der er plads til hele 5 knivskarpe køkkenknive på den flotte knivholder.

Udvalgte specifikationer:

 • Smart stander til dine køkkenknive
 • Elegant design i træ
 • Indbygget kraftig magnet
 • Plads til 5 knive

Du skal derfor vælge den elegante ONYX™ knivholder, hvis du gerne vil have en flot og funktionel plads til dine bedste køkkenknive.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Qknives – Knivholder i bæredygtigt akacietræ

Set til: 449,00

» Køb den billigst hos Qknives.dk «

Qknives - KnivholderKnivholderen er i bæredygtigt akacietræ og har en kapacitet helt op til 6 knive. Udover at få en smuk og kunstfærdig knivholder, får du samtidig et bæredygtigt materiale, som du kan have stående med god samvittighed.  

Om

Hvis du går en lille smule op i dine knive og at lave god mad med ordentlige knive, så er en flot knivholder et must. Knivholderen her er lavet, så den kan stå fremme og blive beundret af dig og dine gæster. Knivholderen er i sig selv et utroligt flot stykke håndværk. Det er tilmed til knivenes fordel, at de har deres egen plads i en knivholder. Det vil både gøre det mere praktisk for dig, men det vil også gøre det bedre for knivene, at de ikke bare ligger i en skuffe og kan blive beskadiget. På den måde kan de holde sig skarpere i længere tid.

Knivholderen har nogle kraftige magneter i træet, så knivene altid sidder godt fast og er nemme at sætte på holderen. Knivholderen passer til The Complete Set fra Qknives Original Series, men kan selvfølgelig også bruges med andre knive. Knivholderen har god plads, så knivene falder ikke af.

I et smukt og bæredygtigt akacietræ får du en knivholder, der er helt særlig, og som vil give en varme i køkkenet. Særligt hvis du har mange neutrale farver, er det oplagt at bruge nogle naturlige materialer i køkkenet. 

En knivholder skal kunne stå fremme, og den skal dermed være værd at se på. Der er ingen tvivl om, at alle vil beundre denne knivholder, der i sig er et lille stykke kunstværk. Den står desuden på en fin plade, så den står stabilt. Det er vigtigt, at en knivholder er stabil, så knivene ikke nemt falder af eller rykker rundt. Med de 275 x 210 x 100 mm skulle der være nok plads også til de lange køkkenknive. 

Udvalgte specifikationer

 • Bæredygtigt akacietræ
 • Mål: 275 x 210 x 100 mm
 • 1,6 kg
 • Magneter gemt inde i træet
 • Plads til 6 knive

Find en netforhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Qknives – Knivmagnet i akacietræ

Set til: 499,00

» Køb den billigst hos Qknives.dk «

Qknives - KnivmagnetQknives giver dig en flot knivmagnet i akacietræ med plads til 6 knive, som er praktisk og nem at hænge på væggen. Den har en indbygget kraftig magnet, så du skal ikke være bange for, at knivene falder af. 

Om

En knivmagnetholder er en af de mere klassiske, og det er der god grund til – du kan nemt hænge den op på væggen, så dine knive kan komme lidt ”af vejen” og ikke optage bordplads. Samtidig kan du vise dine knive og knivholder frem ved at have den hængende, og den kan blive beundret af dine gæster. Hvis du går op i madlavning og i dine knive, skal du have en ordentlig knivholder. Her hænger dine dyrebare knive trygt og godt. Det er også muligt at hænge en saks op eller noget andet stål, hvis du ønsker det.

En knivmagnet giver dig masser af plads. Her kan der hænge omkring 6 knive, alt efter størrelsen naturligvis. Hvis du har mange små urteknive, kan der naturligvis hænge lidt flere. For udseendets skyld kan det dog se godt ud, at der hænger knive i forskellige størrelser. Det er også en god idé at hænge dine bedste knive op, da de så ikke bliver beskadigede i en skuffe, eller hvor du ellers opbevarer dem. 

Knivmagneten har en kraftfuld magnet, som er skjult inde i træet. Den skal nok holde knivene hængende på deres plads. På bagsiden er der to huller til skruer og rawplugs. Du kan hænge den op med det samme, da det er gjort nemt for dig. 

Qknives bryster sig af at have udviklet en meget kraftfuld magnet, da deres oplevelse var, at mange knivmagneter ikke kunne holde de tungeste knive. Derfor har de gjort ekstra meget ud af magneten.  

Du får her en knivholder, der både er praktisk, men samtidig også er utrolig smuk i akacietræ. Det er et lille kunstværk i sig selv, samtidig med at det tjener dens formål til fulde. 

Udvalgte specifikationer

 • Akacietræ
 • 40 x 4,8 x 2 cm
 • Plads til 6 knive
 • Nem at hænge op
 • Skruer og rawplugs følger med
 • Indbygget kraftig magnet

Find en netforhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

CIBUMIC knivmagnet i træ – vores favorit!

Set til: 765,00

» Køb den billigst hos Cibumic.dk «

Cibuimic knivmagnet i træ
Klik på billedet for at se mere.

Knivskinnernes Rolls Royce, så at sige. De danske designede knivmagneter er nemlig designet, så du får det mest æstetiske, enkelte og funktionelle design på markedet.

Om CIBUMIC knivmagnet i træ

Fordi de bruger en kraftig neodymium magnet i designet, bliver det muligt at skabe en knivmagnet, hvor hverken selve magneten eller skruer og ophæng er synligt.

Møbelsnedkeren bag denne model har skabt en illusion af et stykke svævende træ, der holder dine knive på væggen. Smukt, enkelte og funktionelt.

Det du får er en 40 cm lang, flot og glat træskinne i enten:

 • Egetræ
 • Røget egetræ
 • Valnøddetræ
 • Sortlakeret træ
 • Asketræ
 • Kirsebærtræ

Udvalgte specifikationer:

 • Træet er ikke hårdt for knivene og sløver derved ikke æggen, når du tager knivene ned eller hænger dem op
 • Smukt, enkelt, dansk design – OG dansk fremstillet
 • Markedets stærkeste neodymium magneter, der giver det optimale hold på dine knive – uanset vægt
 • Ingen forstyrrende synlige skruer eller ophæng
 • Hygiejnisk
 • Let montering

Det du får er en kraftig og praktisk knivmagnet med plads til omkring 6 knive.

Find en netforhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Global knivmagnet – den klassiske

Set til: 696,00

Global knivmagnet
Klik på billedet for at se mere.

» Køb den billigt hos Computersalg «

Er du glad for knivene fra Global, så vil du med garanti genkende det karakteristiske design på knivmagneten fra samme producent – det er nemlig det samme, som du kender fa knivenes skæfter.

Om Global knivmagnet

Det lækre design på denne knivmagnet vil gøre sig virkelig godt sammen med dine knive på væggen. Den skaber et lækkert, professionelt look i køkkenet og et godt overblik over dine knive.

Global magneten er fremstillet i samme rustfrie stål, som knivene og hænges let op ved hjælp af de medfølgende skruer. Du kan finde den i flere forskellige størrelser, alt efter, hvor mange knive du vil have plads til.

Udvalgte specifikationer:

 • Lækkert og gennemført design
 • Let at montere
 • Passer til dine Globalknive
 • Holder knivene skarpe
 • Fås i flere forskellige størrelser

Vælg denne model, hvis du er glad for det æstetiske og minimalistiske look, der giver en klar rød tråd fra dine knive til magneten de hænger på.

Find en netforhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Læs også: Knivsæt – her er de 11 bedste!

Kitchen Craft magnetliste – godt alternativ

Træ knivmagnet
Klik på billedet for at se mere.

Set til: 247,00

» Køb den billigt hos KitchenOne «

Kitchen Craft magnetliste er lavet i akacie træ, der giver den det rustikke design. Det er et prismæssigt godt alternativ til de lidt dyrere knivlister.

Om Kitchen Craft knivmagnet i træ

Denne knivliste tilbyder et lækkert design i træ, der kan holde på samtlige knive på en stilfuld måde.

 

Det du får er en 45 cm lang, flot og glat træskinne i akacie træ.

Udvalgte specifikationer:

 • Smukt, enkelt, dansk design
 • Hygiejnisk
 • Let montering

Find en netforhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Zwilling knivmagnet – den billige

Set til: 216,00

Zwilling magnet
Klik her for at se mere

» Køb den billigt hos KitchenOne «

Denne magnet er designet, så der er en fin balance mellem selve skinnen i sort plast og de fire gennemgående magnetbånd. Sammen giver de to materialer et smukt og strømlignet udseende, der passer flot ind i ethvert køkken.

Om Zwilling knivmagnet

Når vi tænker på en knivmagnet vil de fleste af os nok tænke på Zwillings model. Det er en af de mest solgte herhjemme og det er ikke bare prisen, men også det fine design og den gode magnet, der kan takkes for det.

Udvalgte specifikationer:

 • Klassisk og strømlignet design
 • Fordelagtig pris
 • God magnet
 • Let at montere

Du skal altså vælge Zwilling, hvis du er glad for det helt klassiske look og gerne vil have noget, der bare virker – uden at være noget specielt.

Find en netforhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Læs også: Kokkekniv test – her er de 9 bedste knive til køkkenet.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet-section-for-.dk


ONYX™

ONYX - Elegant knivmagnetEr du til et råt og stilrent udtryk? Så vil du elske denne knivmagnet fra ONYX. Der er noget over de rene linjer i ONYXs knivmagnet, som vil falde i de fleste danskeres smag. Det passer godt ind i den nordiske minimalisme, som vi kender så godt herhjemmefra. 

Om

ONYX knivmagnet er i sit design stilren og eksklusiv. Den er mindre, så du skal vælge den, hvis du ikke har mange knive og måske har et mindre køkken. Det kan også være, at det er dine 4 bedste knive, du gerne vil ”udstille”, når gæsterne kommer på besøg. Hvis du har nogle særligt gode knive, kan det være fedt både at vise dem frem, men også at have dem hængende, hvor de er mere beskyttet, end de er i en skuffe. Måske har du dem normalt i deres etui, men på en knivmagnet bliver det nemmere, da du ikke skal pakke dem frem og tilbage hele tiden. 

ONYX knivmagnet er overtrukket i blødt, ridsefrit silikone, så dine knive får den bedste behandling. Det er en kraftig magnet, og den passer godt med ONYX knive eller køkkenredskaber. Den kan naturligvis også bruges med andre knive fra et andet mærke. 

ONYX knivmagnet går næsten ubemærket hen, samtidig med at den får noget opmærksomhed i form af sit super fede design, der er neutralt, minimalistisk, men råt og moderne. Den vil kunne passe ind i alle køkkener, særligt i de hvide eller sorte, som vi ser mange af i dag. 

Ulempen ved knivmagneten kan være dens mindre størrelser, men måske har du i virkeligheden ikke flere knive, og så er det jo helt perfekt. 

ONYX er et mærke, som producerer innovativt køkkenudstyr, der er holdbart og moderne, hvilket denne knivmagnet er et godt eksempel på. 

Udvalgte specifikationer

 • 25 cm
 • Overtræk i blødt, ridsefast silikone
 • Plads til 4 knive
 • Rå og moderne i sit look

Find en netforhandler her:


Hvalsøe design knivmagnet i ecoboard

Set til: 499 kr.

Knivmagnet i grå ecoboard

Er du vild med det helt stramme look, uden skruer eller magneter, der er synlige og forstyrre helhedsindtrykket, så er  denne model perfekt.

Om Hvalsøe design knivmagnet i ecoboard:

Det er en helt stilren og lækkert designet skinne i ecoboard, der har en overflade, der ligner cement eller beton, men er blød og glat, så dine knive ikke tager skade, når de skal op eller ned.

Ecoboard er en form for mdf, der fremstilles af genbrugstræ og helt uden brug af formaldehydprodukter. Derfor er det både bæredygtigt og økologisk, så du med god samvittighed kan hænge det på væggen derhjemme.

Udvalgte specifikationer:

 • Bæredygtig og økologisk
 • Blød og god for knivene
 • Let at montere
 • Smukt og enkelt design
 • Neodymium magneter, det kan hold knive i alle vægtklasser

Med denne knivmagnet får du ikke bare smukt design og en magnet, der er god for knivene, den er også god for miljøet og fremtiden.

Outlet-section-for-.dk


FAQ – Det skal du vide inden du køber en knivmagnet

Der er mange forskellige meninger om knivmagneter og du har med garanti hørt mindst en af dem. Her får du svar på de oftest stillede spørgsmål, så du kan træffe det rette valg:

1.      Ødelægger magneter knive?

Det er der delte meninger om, men det korte svar er nej. Din kniv tager ikke skade. Dem, der mener, at polariseringen i kniven bliver ødelagt, når den hænger på magneten har glemt, at et par enkelte strøg med et strygestål kan rette op på det igen.

Derfor kan du med ro i sindet hænge dine knive på en knivmagnet.

2.      Kan magnetisme sløve en kniv?

Nej. Igen er svaret helt enkelt og hænger sammen med det ovenstående, for der skal ikke andet til end en ganske kort tur på strygestålet for din kniv igen er i tiptop stand, hvis du er bange for, at magnetismen skader den.

3.      Er det dårligt for knivene at ligge i en skuffe?

Også her er det korte svar nej, men, der er dog undtagelser til denne regel. Knivene tager ikke skade af at ligge i skuffen, men de kan blive sløve eller få hak i æggen, hvis de ligger og skramler rundt, når du åbner og lukker skuffen.

Derfor er det bedre for knivene at hænge på væggen.

4.      Sliber en knivmagnet i stål min kniv?

Nej. Selv om du har din kniv hængende på en magnet af stål skal du stadig sørge for at have et godt strygestål i metal liggende i skuffen, så du kan give kniven en kærlig omgang, når den begynder at trænge til det. Passer du godt på knivene kan de holde i mange, mange år!

Læs også: Gør dine måltider mere spændende med nyt, flot bestik

Læs også Fire kendte kokke: Her er vores yndlingsknive udgivet af politiken.dk.

Se også denne lignende artikel på vores side: Router test – her er de 8 bedste trådløse routere

Se vores artikel om: Testoversigt: Her er de 5 bedste knivslibere

Denne side er anmeldt af: Benjamin E. Madsen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar