Valentinsdag kendes med god grund også som ”De Elskendes Helligdag”. Hvert år på d. 14. februar fejrer par verden over nemlig den kærlighed, de deler, og der findes mange forskellige Valentinsdag idéer og fejringer. Nogle par tager ud og deler en luksuriøs middag. For andre foregår fejringen hovedsageligt i soveværelset. Fælles for stort set alle Valentinsdage er dog gaveudvekslingen. 

Valentinsgaver i tre kategorier 

Hvis din hjerne nærmest føles tom, hver gang du prøver at finde på den perfekte valentinsgave 2020 til din partner, er du bestemt ikke alene. Det kan være lidt af en udfordring at finde frem til den gave, der bedst udtrykker både hengivenhed og kærlighed. Derfor har vi sammensat denne lille guide til valentinsgave idéer. Vi har opdelt gaveidéerne i tre kategorier; valentinsgave idéer til ham, valentinsgave idéer til hende og valentinsgave idéer, som kommer begge parter til gode.  

Før du læser vores guide til valentinsgave idéer, kan du med fordel gøre dig et par overvejelser om, hvad du søger. Stil eventuelt dig selv følgende spørgsmål: 

  • Hvor meget vil du bruge på en valentinsgave 2020? 
  • Skal din partner have noget til garderoben? 
  • Kender du din partners smag og størrelse? 
  • Ville din partner sætte pris på en oplevelsesgave? 

Nu har du højest sandsynligt fået en idé om, hvilken kategori der er mest relevant for dig. De allerbedste valentinsgave idéer er lige om hjørnet. Rigtig god læselyst! 

 

Gaveidéer til ham 

Når det drejer sig om valentinsgave idéer til mænd, er der mange muligheder. Internettet boomer med flittigt markedsførte produkter, og måske kan du ikke rigtig finde ud af, hvor du skal starte. Start her. Vi giver dig to gode bud på den perfekte valentinsgave til ham. 

Dissing Steel Blue/Steel

Dissing Steel Blue/Steel

De fleste af os bruger vores telefoner til at holde styr på tid og dato, og derfor kunne man godt henledes til at tro, at armbåndsure er blevet overflødige. Men sådan forholder det sig slet ikke. Et ur er ikke blot en funktionel genstand. Det er en prydgenstand, som kan bruges til udtrykke stilsikkerhed og individualitet. Dissing Wathes har længe specialiseret sig i elegante herreure, og denne model er ingen undtagelse. Den mørkeblå urskive står i sublim kontrast til den sølvgrå stålrem, og urets klassiske design gør tilmed, at din partner kan bruge det til hvad som helst. Hvis din mand er stilbevidst og lettere forfængelig, behøver du ikke at lede videre. Dette er valentinsgaven for ham. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Læs også: Et vægur skal ikke kun vise tiden: Få inspiration her .

Levi’s Battery Shirt Slim – Skjorter

Levi’s Battery Shirt Slim - Skjorter

Ikke alle mænd går med ure, men for langt de fleste udgør skjorter en stor del af garderoben. En skjorte kan nemlig bruges til lidt af hvert, og holder din partner af at klæde sig cool og afdæmpet, er denne olivengrønne model fra Levi’s et must. 

 

Gaveidéer til hende 

Mange kvinder har en uforbederlig moderadar. De er ikke i tvivl om, om noget falder inden for deres smag eller ej. Dette gør selvfølgelig jagten på den perfekte valentinsgave en kende besværlig. Dog bliver jagten markant mere overkommelig, hvis du ved, hvor du skal lede. Nedenfor finder du to bud på valentinsgave idéer, som vil behage og begejstre langt de fleste moderne kvinder. 

Sinobi gavesæt med 4 armbånd

Sinobi gavesæt med 4 armbånd

Dette fine gavesæt giver dig hele fem smykker for ét smykkes pris. Det sorte armbåndsur er smukt forsynet med let rosa visere, og de fire armbånd passer perfekt til uret. Sættet er på én gang smagfuldt og unikt, og kvinden i dit liv vil kunne sammensætte det med tøj i både mørke og lyse nuancer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Anna Field Cocktailkjoler/festkjoler 

Anna Field Cocktailkjoler/festkjoler

Hvis I planlægger at fejre Valentinsdag over en lækker middag ude, vil din partner højest sandsynligt gøre lidt ekstra ud af sig selv – og hvorfor så ikke give hende et passende outfit? Denne fine kjole fra Anna Field er fremstillet i blødt polyester og elastan, og den mørkerøde farve gør den perfekt til Valentinsdag. 

 

Oplevelsesgaver til jer begge 

Måske er din partners garderobe efterhånden overfyldt, og måske er du egentlig også træt af at give tøj og smykker i gave. Gør eventuelt som mange andre og giv din partner en oplevelsesgave, som I begge kan nyde i anledning af Valentinsdag. Alle de følgende valentinsgave idéer findes på enten duglemmerdetaldrig.dk eller oplevelsesgaver.dk. 

Flødebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Deler du og din partner en forkærlighed for søde sager? Så er denne pakke med garanti noget for jer. Social Foodies er en bæredygtig organisation, som beskæftiger sig med udsøgte madoplevelser, og på dette kursus vil I lære at lave jeres egne flødeboller. Pakken inkluderer både instruktion og materialer, og I må selvfølgelig tage lækkerierne med hjem, når kurset er overstået. Uanset hvor i landet I bor, kan I få glæde af denne gaveidé, for kurset afholdes både i Aarhus, på Frederiksberg, I Hellerup, Lyngby og i indre København. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Gin & Tonic er én af verdens mest populære drinks. Hvis den også står højt på listen hjemme hos jer, er en omgang ginsmagning et rigtig godt bud på en valentinsgave idé. Copenhagen Distillery eksperimenterer både med farve, form, design og smag, og denne gavepakke inkluderer både en rundvisning, en velkomstdrink og smagning af hele syv forskellige slags gin. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Er din partner glad for udendørs oplevelser? Så er denne pakke én af de mest oplagte valentinsgave idéer på listen. Gavepakken giver jer mulighed for sammen at hugge brænde, passe bål, samle urter og tilberede de lækre, lokale råvarer, som findes i Nationalpark Mols Bjerge. I vil komme til at tilberede mindst fire retter og desuden modtage gode råd om alle de lækre ingredienser, som findes i det fri. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ballonflyvning

Ballonflyvning

Har din partner en hang til det eventyrlystne, bør du overveje at give ham eller hende en ballontur i valentinsgave. Aeronaut Balloon Adventures tilbyder både ture på Sjælland og i Jylland, og ud over en times flyvning inkluderer denne pakke lidt godt til ganen og en lille ceremoni, hvor I begge får overrakt et ballonflyvningsdiplom. Hold på hat og flyvebriller, og nyd en tur, I meget sent vil glemme. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Byvandring med Gadens Stemmer

Byvandring med Gadens Stemmer

Gadens Stemmer er en organisation, som efterhånden har lang tids erfaring med at arrangere alternative byvandringer i København. Formålet er at forene forskelligheder og selvfølgelig give et dybdegående indblik i de barske fortællinger, som rummes af vores smukke hovedstad. Denne valentinsgave idé passer perfekt til dig, som gerne vil forære din partner en original valentinsgave, der giver stof til eftertanke. En del af billetprisen vil desuden gå til almennyttige formål og social støtte og uddannelse af guiderne. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dinner in the Dark

Dinner in the Dark

Denne valentinsgave idé er til jer, der gerne vil dele en anderledes valentinsoplevelse. På Frederiksbergs Dark Waiter foregår al servering i mørket, og hermed får gæsterne et indblik i, hvordan det føles at gå blind gennem livet. De andre sanser skærpes betydeligt, og I vil kunne koncentrere jer om hinanden på en helt anden måde, end I er vant til. Gaven inkluderer en hemmelig 3-retters menu, drikkevarer og en række spændende lydquizzer. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Spadag på Marienlyst Strandhotel

Spadag på Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel ligger lige ud til Øresund i et område, hvor naturen er allestedsnærværende og utroligt smuk. På hotellet vil denne gavepakke give jer adgang til alle spafaciliteter, fitness- og yogarum og spisesalene Brasserie 1861 og Salon Marienlyst. Præges jeres hverdag af stress og jag? Har I svært ved at finde tid til jer selv og til hinanden? De bedste Valentinsdag idéer er dem, der giver os tid med dem, vi holder af. Brug jeres Valentinsdag på afslapning og ultimativ fælles forkælelse. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

3-Retters Menu for 2

3-Retters Menu for 2

Hvis I mest er i humør til lidt lokal valentinshygge, er dette én af de bedste valentinsgave idéer, du kan finde. Gavekortet indbefatter en lækker 3-retters middag, hvor samtlige sanser forkæles. Menuen vil variere, alt efter årstid og restaurantvalg. I bestemmer nemlig helt selv, hvornår og hvor I vil spise. Velbekomme!

Kro- og Hotelophold med Vin for 2

Kro- og Hotelophold med Vin for 2

Søger du valentinsgave idéer, der forener afslapning og romantik? Denne gavepakke indeholder et kroophold, som du kan dele med din partner, og uanset hvilken kro, I vælger, kan I være sikre på at kunne nyde et ophold med masser af historie i skønne omgivelser. Pakken giver jer én overnatning med vin ved ankomst, og der er mere end 70 forskellige steder at vælge imellem. 

Minicruise til Oslo for 2

Minicruise til Oslo for 2

Hvis I planlægger en større valentinsfejring i år, går du bestemt ikke galt i byen med denne lækre pakke. Den giver jer nemlig et minicruise på to nætter, hvor I sejler tur-retur fra København til Oslo. På dette cruise vil I kunne nyde en betagende udsigt, den lækre duft af havluft, en tur i sauna eller jacuzzi og naturligvis masser af lækker mad og drikke. DFDS Seaways udbyder rejser i perioderne 1. januar – 19. juni og 10. august – 29. december. 

 

 

Hvis du leder efter noget at lave på valentinsdag kan du blive inspireret hos Idegryden.dk

Denne side er anmeldt af: Katrine F. Carlsen 10/10

Dette indlæg har fået 4.56 stjerner baseret på 18 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar