En værktøjsvæg er uundværlig, hvis du ønsker at holde styr på dit værktøj. Den kaldes også for en værktøjstavle og er egentlig bare en perforeret plade med forskellige flytbare beslag, hylder og kasser. Du kan sætte det op som du ønsker og har behov for, og med tiden kan du udvide tavlen efter behov. Det er en nem og smart måde at få godt overblik over værktøjet, så det altid er indenfor rækkevidde når der skal samles møbler eller fikses ting i og omkring hjemmet.

Vi har fundet 2 smarte løsninger, så du kan få værktøjet op at hænge – se dem alle herunder:

Raaco SC38 + FIX – værktøjstavle med 38 ophæng

Raaco SC38 + FIX er det rette valg til hjemmeværkstedet, hvor opbevaringsbehovet ikke er så stort. Du kan dog nemt skalere op ved at købe mere end én værktøjstavle, hvis du anskaffer mere værktøj eller bare vil have bedre plads til at holde det organiseret.

Selve tavlen består af 4 hulplader, som tilsammen måler 88 x 104 centimeter. Med til værktøjstavlen får du 38 Super Clip ophæng, som kan bruges til lidt af hvert. De sættes nemt i hulpladerne, og låses med et lille “klik”.

Til værktøjstavlen kan også købes et sæt med lagerkasser til bits, bolte, søm og skruer. Det er ligeledes muligt at købe en masse lignende tilbehør, således at du kan tilpasse opbevaringsløsningen efter dit behov.

Se pris på Raaco SC38 + FIX værktøjstavlen hos Frishop

Raaco værktøjsvæg med skuffereol, lagerkasser og 22 SuperClips

Dette er en komplet værktøjsvæg til dig, der ønsker en fyldestgørende opbevaringsløsning til alt fra skruer og søm til nøgler og skruetrækkere.

Til sættet får du således en skuffereol til opdeling af bits, bor, skruer og bolte, 2 vægpaneler med 22 SuperClips samt 16 lagerkasser. Det er den oplagte løsning til dig, der har mange små løsdele. Du kan eventuelt kombinere denne værktøjsvæg med de 4 vægpaneler fra Raaco, hvis du ønsker ekstra opbevaringsplads til en større mængde værktøj.

Se pris på Raaco værktøjsvæggen hos (Produktet er udgået)

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

2 kommentarer

 1. Det er gode råd til værkstedet i deres eget hjem. Jeg er en selvstændig håndværkere, uanset hvor meget i min bil på vejen og har brug for en løsning, som jeg kan der gemme mine værktøjer ordentligt. Indtil videre har jeg kun fundet hylder fra Sortimo på internettet. De ser sådan ud: https://www.sortimo.dk/bilindretning/bilindretningsloesninger/sortimo-hd/ du har således allerede gjort erfaringer? Hvis det er tilfældet, er der en artikel om på bloggen? Eller anden udbyder, som du vil anbefale? Det ville hjælpe mig meget. Tak!

  • Hej Thielo,

   Jeg har desværre ikke kendskab til løsninger i bilen, men måske kan du prøve at spørge dig frem på online-fora i stil med lav-det-selv-dk ? Der sidder nok en del håndværkere derinde, så måske har de nogen tips eller gode råd :-)

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar