Vægreol – 15 spændende reoler til ophængning

En vægreol sætter prikken over i’et, når du indretter hjemmet. Den kan både opfylde et praktisk behov eller bruges til dekoration på en tom væg. Du kan også kombinere de to ting, hvis du ønsker en flot opbevaringsløsning til alt fra bøger og souvenirs til porcelænsplatter.

Vi har besøgt en række netbutikker og håndplukket en 15 spændende vægreoler, så du kan blive inspireret. Du kan se dem alle herunder:

Living&more The Box – simpel modulbaseret vægreol

The Box er et flot modulsystem fra Living&more, der forhandles af Coop.dk. Vægreolen fås i flere størrelser og i enten antracitgrå eller hvid. Således kan du enten kombinere farverne eller blot gå efter det mørke eller lyse look, alt efter personlig smag.

Vægreolen er lavet af MDF og efterfølgende lakeret i antracitgrå eller hvid. Hele The Box-serien kan både ophænges eller stilles på gulvet, alt efter dine præferencer. Der medfølger vægophæng, så det er nemt klaret med de rette skruer og plugs.

The Box vægreolen fås i en stor model på 71,2 x 76,4 centimeter med 4 rum, eller i en mindre model på 71,2 x 39,4 centimeter med 2 rum. Derudover findes der også en række skabe og skuffer i samme serie.

Detaljer:

 • Mål – stor: B76,4 x H71,2 x D34 cm.
 • Mål – lille: B39,4 x H71,2 x D34 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Antracitgrå eller hvid

Se pris på Living&more The Box vægreolen hos Coop

Sort vægreol med 3 hylder til pyntegenstande

Denne moderne vægreol udstråler simplicitet og lethed. Den er perfekt til ophængning i stuen, entréen, badeværelset eller et hvilket som helst andet rum, som savner lidt pynt på væggen.

Vægreolen er lavet af Living&more, og består af et sortlakeret metalstel og 3 sorte MDF-hylder. Hele anordningen måler 80 centimeter i højden, 80 centimeter i bredden og kun 10 centimeter i dybden. Således kan vægreolen ophænges næsten alle steder, også på smalle passager.

Denne vægreol er som udgangspunkt ikke lavet til opbevaring af tunge ting, men er i stedet perfekt til pyntegenstande som små krukker, flasker, bøtter og andre ting.

Detaljer:

 • Mål: B80 x H80 x D10 cm.
 • Materialer: MDF og metal
 • Farver: Sort

Se pris på Living&more vægreolen hos Coop

Nordal Wire – lille vægreol af sortmalet metal

Nordal Wire er en fin lille vægreol med en bredde på 50 centimeter og højde på 40 centimeter. Den er opbygget af et metalstel med hylder af trådnet, der altsammen er sortmalet. Den fremstår således rustik, og kan med fordel opsættes som del af den moderne indretning med enkelte rå eller industrielle elementer.

Vægreolen fra Nordal har i alt 3 hylder, og kan med fordel bruges til opbevaring i køkkenet eller på badeværelset. Den kan selvfølgelig også bruges i entréen eller i andre rum, hvor der ønskes noget flot vægdekoration.

Der er monteret 4 vægbeslag på denne vægreol, hvilket betyder at den kan ophænges stabilt og godt.

Detaljer:

 • Mål: B50 x H40 x D17 cm.
 • Materialer: Metal
 • Farver: Sort

Se pris på Nordal Wire vægreolen hos Boxdelux

WOUD Coupé – vægreol af metal i sort eller hvid

WOUD Coupé er en flot vægreol med et råt islæt. Den fås i 2 størrelser, og du kan med fordel kombinere store og små modeller til en flot helhedsløsning på væggen.

Vægreolen er lavet af metal, og fås i enten en sort eller en hvid udgave. Den findes enten i en høj smal model, en model der næsten er kvadratisk og en aflang model med kun en enkelt hylde. Således er der masser af valgmuligheder for dig, der ønsker en flot vægreol til opbevaring af pyntegenstande.

Coupé vægreolen kan med fordel anvendes i køkkenet til krydderier og andre småting, men den kan lige så vel anvendes på badeværelset til opbevaring af parfumer, sæbe og andre fornødenheder.

Detaljer:

 • Mål – lille: B90 x H21 x D13,5 cm.
 • Mål – mellem: B53 x H56 x D13,5 cm.
 • Mål – stor: B37 x H103 x D13,5 cm.
 • Materialer: Metal
 • Farver: Sort eller hvid

Se pris på WOUD Coupé vægreolen hos Livingshop

Ib Laursen vægreol med 12 små rum

Denne vægreol minder mest af alt om en stor sættekasse, og funktionaliteten er da også tilsvarende. Den er nemlig opdelt i 12 mindre rum, så du nemt kan organisere dine sager. Af samme grund er denne vægreol perfekt til hobbyrummet, køkkenet, det lille værksted og andre områder, hvor det kan være en fordel at sortere og organisere sine ting.

Vægreolen fra Ib Laursen er lavet af træ, som har fået et lag brun bejdse. Dette medvirker at træet fremstår mørkere men bibeholder overfladestrukturen, så årer og knaster stadig ses. Den er 100 centimeter bred, 80 centimeter høj og 20 centimeter dyb. Således er der god plads til opbevaring af alt fra glas til æsker og kurve med alle dine ejendele.

Detaljer:

 • Mål: B100 x H80 x D20 cm.
 • Materialer: Træ

Se pris på Ib Laursen vægreolen hos BOBO

Elma – vægreol i hvidvasket træ med slanke sortmalede metalholdere

Elma er en fin lille vægreol i et minimalistisk og slankt look, der passer ind i stort set alle rum. Dens slanke sorte metaltråde holder de to hylder på plads, og sørger samtidig for at vægreolen som helhed fremstår let og elegant.

Vægreolen er af hvidvasket træ, hvilket får træet til at fremstå lysere end oprindeligt. Den måler desuden 75 centimeter i højden, 83,2 centimeter i bredden og 24,2 centimeter i dybden.

Elma vægreolen anbefales til pyntegenstande og andre små nipsting, da den ikke er bygget til opbevaring af tunge genstande. Den vil dog tage sig fint ud på væggen, hvis du har en bar plads du ønsker udnyttet.

Detaljer:

 • Mål: B83,2 x H75 x D24,2 cm.
 • Materialer: Træ

Se pris på Elma vægreolen hos BOBO

Bloomingville vægreol til bøger med 4 grå skuffer

Bloomingville-VaegreolDen flotte vægreol fra Bloomingville er perfekt til dig der vil vise yndlingsbøgerne frem til familie og venner. Den har nemlig 3 hylder øverst med plads til at stille bøgerne med fronten udad, og så har den 4 små skuffer i bunden til opbevaring af små nipsting.

Vægreolen har et flot naturligt look, og skufferne er malet i en grå farve. De spiller godt sammen med hinanden og pynter i både børneværelset, køkkenet eller på badeværelset – det er kun fantasien der sætter grænser.

Udover at bruge vægreolen til opbevaring af bøger kan du også bruge den til tallerkener, hvis du ønsker at tilføre dit køkken et klassisk eller nostalgisk udtryk.

Bloomingville vægreolen måler 85 centimeter i bredden, 90 centimeter i højden og 12 centimeter i dybden. Den er således meget smal, og ser ikke ud af meget på væggen.

Detaljer:

 • Mål: B85 x H90 x D12 cm.
 • Materialer: Træ
 • Farver: Natur og grå

Se pris på Bloomingville vægreolen hos Little Things

String Pocket – vægreolsystem med flytbare hylder

string-pocket-vaegreolString Pocket vægreolen fås i mange forskellige farver, og hylderne kan flyttes og placeres i flere trin på de medfølgende gavle, så de får den højde du måtte ønske. Det er Nils Strinning der har tegnet denne vægreol for String Furniture, og navnet ‘String Pocket’ hentyder sandsynligvis til det lille og lette design, som passer ind i selv små rum. Du kan dog også kombinere de enkelte reoler til en større opbevaringsløsning, hvis du ønsker dette.

Vægreolen består af en kombination af træhylder og gavle i stål. Den fås i mange forskellige farver, og du kan se dem alle ved at gå til forhandleren. Vægreolen måler 60 centimeter i bredden, 50 centimeter i højden og 15 centimeter i dybden. Den kan således anvendes i mange forskellige typer rum, hvor ønsket er at skabe en rustik atmosfære med moderne indretning.

Detaljer:

 • Mål: B60 x H50 x D15 cm.
 • Materialer: Træ og stål
 • Farver: Mange forskellige – se dem hos forhandleren

Se priser og farver på String Pocket vægreolen hos Livingshop

Anne Linde Showcase – hvid vægreol i aluminium

Den hvide vægreol fra Anne Linde er til dig, der gerne vil vise pyntegenstande og andre ting frem. Den er lavet ud af ét stykke aluminium, som efterfølgende har fået en hvid pulverlakering.

Showcase vægreolen er desuden perfekt til opbevaring af små bøger og andre ting, som kræver støtte. De kan nemlig placeres i de indvendige hylder, hvor der er støtte fra væggen på den ene side og reolen på den anden side.

Vægreolen kan bruges i mange forskellige rum, eksempelvis i køkkenet som krydderihylde eller på badeværelset til dekorativ opbevaring af alt fra håndklæder til toiletartikler og pyntegenstande.

Showcase måler 114 centimeter i højden, 23 centimeter i bredden og 23 centimeter i dybden.

Detaljer:

 • Mål: B23 x H114 x D23 cm.
 • Materialer: Aluminium
 • Farver: Hvid

Se pris på Anne Linde Showcase vægreolen hos Livingshop

Design Letters Paper Shelf A2 – vægreol med sort baggrund og hvide hylder

Design-Letters-Black-Paper-A2-VaegreolDen flotte sorte Paper Shelf A2 vægreol har et stramt minimalistisk design i metal og MDF, som passer perfekt ind på hjemmekontoret eller i køkkenet, hvor orden prioriteres højt.

Vægreolen passer desuden godt ind i hjemmet hvor indretningen primært holdes i sort og hvid, med enkelte elementer der skiller sig ud ved at være i andre farver.

Paper Shelf A2 er lavet af Design Letters, som også har designet en række ABC-produkter. Disse kan med fordel udstilles på vægreolen, hvis du ønsker at fuldende det stilrene kontormiljø med en stram og minimalistisk indretning.

Vægreolen har en bredde på 42 centimeter, en højde på 59,4 centimeter og en dybde på 10 centimeter. Den monteres på væggen med skjulte beslag.

Detaljer:

 • Mål: B42 x H59,4 x D10 cm.
 • Materialer: MDF og metal
 • Farver: Sort og hvid

Se pris på Paper Shelf vægreolen hos Livingshop

Stor Hübsch vægreol med 14 rum i hvidmalet egetræ

hubsch-vaegreol-14-rumDenne vægreol er til dig der har mange små nipsting, du gerne vil have stående på en synlig plads. Det er en rigtig flot hvidmalet vægreol, som har en konstruktion af massiv eg. Som en smart detalje har den ingen bagbeklædning, så hvis du hænger den på en mørk væg får du en fin kontrast mellem det lyse og det mørke.

Rummene i vægreolen har variable størrelser – fra almindelige kvadratiske rum til aflange og høje rum, der går rundt i en vinkel og giver mulighed for at have en dekorativ udstillingsplatform til dine yndlingsting.

Hübsch reolen måler 170 x 90 centimeter, og har en dybde på 20 centimeter, så den kræver godt med vægplads.

Detaljer:

 • Mål: B90 x H170 x D20 cm.
 • Materialer: Massiv eg
 • Farver: Hvid

Se pris på Hübsch vægreolen hos Little Things

Delica Phi 60 – vægreol i massiv birk med små rum

Delica-Phi-60-VaegreolDelica Phi 60 er en spændende vægreol i massiv birk. Den kan stykkes sammen nøjagtigt som du ønsker, og kombinationsmulighederne er således mange. Samtidig er den billig, og du kan med fordel købe flere og kombinere dem i en større opbevaringsløsning.

Vægreolen er velegnet til pyntegenstande og passer godt ind i den moderne nordiske indretning, hvor fokus er på rene materialer og massive træsorter.

Den har en bredde på 60 centimeter, en højde på 60 centimeter og en dybde på kun 9 centimeter. Dermed kan den hænges op overalt, uden at den tager for meget plads.

Detaljer:

 • Mål: B60 x H60 x D9 cm.
 • Materialer: Massiv birk
 • Farver: Birk

Se pris på Delica Phi 60 vægreolen hos Livingshop

Hübsch vægreol i massiv eg og smalt design

Hubsch-VaegreolDenne slanke vægreol er lavet i massiv eg, og fremstår stilren i stramt design med rene linjer. Den er perfekt til opbevaring af magasiner og andre små ting, som er rare at have ved hånden i stuen, køkkenet eller andre opholdsrum.

Vægreolen er lavet af Hübsch, som fokuserer på trendy design i rene materialer. Den passer godt ind i den moderne nordiske indretning, hvor ønsket er at kombinere rene materialer med massive træsorter og frembringe en rustik og varm atmosfære. Den har i alt 7 rum i forskellige størrelser og der kræves en solid væg til ophængning, da massiv eg vejer mere end finer. Den kan dog også på et skrivebord eller på en mindre reol, hvis du ønsker at bruge den til organisering af små genstande.

Bredden er på 120 centimeter, højden er på 24 centimeter og dybden er på 23 centimter. Der er således plads nok til alle former for magasiner og bøger, samt fjernbetjeninger og andre små ting.

Detaljer:

 • Mål: B120 x H24 x D23 cm.
 • Materialer: Massiv eg
 • Farver: Egetræ

Se pris på Hübsch vægreolen hos Little Things

Temahome Bern – sort vægreol til modulopsætning

Bern-VaegreolBern vægreolen er en del af en større serie vægreoler, som fås i flere størrelser og med valget mellem hvid eller sort laminat. Her er det den stilrene sorte vægreol vi har valgt ud, da den står perfekt til køkkenet eller andre rum, hvor der ønskes en mere varm og rustik atmosfære.

Den sorte Bern vægreol kan bære op til 7 kilo og er lavet af komposittræ, som er helt vedligeholdelsesfrit. Den er perfekt til opbevaring af alt fra kogebøger til nipsting, og kombinerer du flere reoler i en stor løsning får du god plads til opbevaring.

Vægreolen monteres på skjulte beslag og måler 90 centimeter i bredden, 45 centimeter i højden og 23 centimeter i dybden.

Detaljer:

 • Mål: B90 x H45 x D23 cm.
 • Materialer: Komposittræ
 • Farver: Sort eller hvid

Se pris på TemaHome Bern vægreolen hos Unoliving

Brave – hvid vægreol med 2 rum

Brave-VaegreolDen hvide Brave vægreol er lige så simpel som den er billig. Den har 2 opbevaringsrum og ligeledes plads ovenpå, så du både kan bruge den til opbevaring af DVD’er, bøger og lidt pyntegenstande.

Brave vægreolen er en del af en serie bestående af vægmoduler af flere typer og farver. Du kan således kombinere den hvide vægreol med forskellige reoler og skabe i andre farver og størrelser, hvis du ønsker en spændende indretning med flere små opbevaringsrum.

Den hvide vægreol har en bredde på 98,5 centimeter, en højde på 27 centimeter og en dybde på 29,5 centimeter. Den er således perfekt til opbevaring af alt fra sko til bøger og film, og den kan derfor bruges i næsten alle boligens rum.

Detaljer:

 • Mål: B98,5 x H27 x D29,5 cm.
 • Materialer: Komposittræ
 • Farver: Hvid eller egelook

Se pris på Brave vægreolen hos Unoliving

Vægreol – 15 spændende reoler til ophængning
Hvad synes du om artiklen?

Skriv en kommentar