En vægreol sætter prikken over i’et, når du indretter hjemmet. Den kan både opfylde et praktisk behov eller bruges til dekoration på en tom væg. Du kan også kombinere de to ting, hvis du ønsker en flot opbevaringsløsning til alt fra bøger og souvenirs til porcelænsplatter.

Vi har besøgt en række netbutikker og håndplukket 18 spændende vægreoler, så du kan blive inspireret. Du kan se dem alle herunder:

Vægreol fra Hübsch i sortlakeret metal

Hvis du ønsker et elegant og stilrent udtryk, kan denne vægreol fra Hübsch være et godt valg. Den fungerer samtidig som en god og praktisk opbevaringsløsning, der eksempelvis kan bruges til bøger, nipsting og lignende.

Vægreolen har en højde på 100 centimeter, en bredde på 86 centimeter og en dybde på 27 centimeter. Således er der mange forskellige muligheder, og den vil hænge dekorativt på både en mørk eller en lys væg.

Hübsch vægreolen er fremstillet af sortlakeret metal, og fra samme producent finder du mange andre spændende indretningsartikler i et tilsvarende elegant og stilrent look.

Detaljer:

 • Mål: H100 x B86 x D27 cm.
 • Materialer: Metal
 • Farver: Sort

Se pris på den sorte Hübsch vægreol hos Luxo Living

Lille vægreol fra Hübsch med hylder i perforeret metal

Denne lille vægreol fra Hübsch passer perfekt ind i små rum, hvor den vil fremstå dekorativ på væggen. Den har to hylder af perforeret metal, hvilket får den til at fremstå let og elegant.

Vægreolen har en bredde på 60 centimeter og en dybde på 15 centimeter, og højden er på 20 centimeter fra den nederste hylde til den øverste hylde. Der er således rige muligheder med vægreolen, som både kan bruges til opbevaring eller dekoration med plads til nipsting og blomsterkrukker.

Hübsch vægreolen er opbygget af et par gavle i sortlakeret metal, hvorpå de to hylder er monteret. Den er i sig selv helt firkantet med skarpe kanter, der giver den et stramt og minimalistisk udtryk. Den passer derfor fint til den moderne og minimalistiske indretning, hvor enkelte elementer er nøje udvalgt til at træde ud af resten.

Detaljer:

 • Mål: H20 x B60 x D15 cm.
 • Materialer: Metal
 • Farver: Sort

Se pris på den lille Hübsch vægreol hos Luxo Living

Gejst NIVO – vægreol serie i træ og metal

NIVO er en flot reolserie fra Gejst, der kombinerer massivt træ med tynde metalhylder.

Vægreolen er således opbygget af to stykker træ, der monteres på væggen. Heri er 3 skrå snit, hvor hylderne monteret uden synlige skruer. Det giver således et let og svævende udtryk, der passer perfekt ind i den minimalistisk indrettede bolig.

Gejst NIVO kan kombineres på flere måder, og den fås både i en udgave med rent træ og hvide hylder, samt i en sort udgave hvor træet er sortbejdset og hylderne sortlakerede. Der er således gode muligheder for at vælge en løsning, der passer til både den lyse og den mørke indretning.

Vægreolen har i alt 3 hylder, og disse er 64 centimeter brede samt 15,5 centimeter dybde. Det giver dig mulighed for blandt andet at opbevare bøger og små nipsting, hvilket betyder at vægreolen fra Gejst hænger flot og dekorativt i selv mindre rum.

Detaljer:

 • Mål: H42 x B64 x D15,5 cm.
 • Materialer: Træ og metal
 • Farver: Hvid/træ eller sort

Se pris på Gejst NIVO vægreolen hos Luxo Living

Dice – vægreol i kubistisk design

Dice er en serie af vægreoler, som alle har et flot kubistisk design med en metalramme, der indhyller hvert rum i vægreolen fra alle sider. Den har således et flot og moderne look, der passer perfekt til den nordiske indretningsstil.

Vægreolen måler 70 x 70 centimeter, og har en dybde på 32 centimeter. Det betyder at den faktisk kan bruges til opbevaring af både stort og småt, og som det kan ses på billedet hos forhandleren, kan vægreoler i denne serie monteres på en række, så de udgør en samlet opbevaringsløsning til stuen.

Dice vægreolen har en ramme i metal, som enten er hvid eller sort afhængigt af hvilken variant du vælger. Derudover er hylderne af finér, og disse fås i forskellige farver og trælooks. Du kan se dem alle hos forhandleren, ved at klikke dig videre på linket herunder.

Detaljer:

 • Mål: H70 x B70 x D32 cm.
 • Materialer: Metal og finér
 • Farver: Flere forskellige – se dem alle hos forhandleren

Se pris på Dice vægreolen hos ILVA

SIMPLY – vægreol i metal med minimalistisk design

Som navnet antyder, har denne vægreol et flot og simpelt design i sort- eller hvidlakeret metal.

Konstruktionen er holdt i meget slanke linjer, og da dybden kun er på 12 centimeter kan den bruges i både små og store rum.

Simply vægreolen fås i både hvid og sort, hvorved det er muligt at bruge den i såvel mørkt eller lyst indrettede rum. Den sorte model, som ses på billedet, er især velegnet hvis du ønsker at fremhæve nuancerne i dine grønne planter, mens den hvide model fremstår mere diskret og dermed passer fint ind i små rum.

Vægreolen har en maksimal belastningsevne på 10 kilo, hvilket er ganske fornuftigt når man tager højde for dens minimalistiske design.

Detaljer:

 • Mål: H72 x B80 x D12 cm.
 • Materialer: Metal
 • Farver: Sort eller hvid

Se pris på SIMPLY vægreolen hos ILVA

BEAM – vægreol i træ med hyldeknægte af metal

BEAM er en serie bestående af flotte vægreoler i et moderne design, der passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil. Den fås i enten hvid eller mat lakeret egefinér, hvoraf sidstnævnte ses på billedet.

Vægreolen kan kombineres i mange forskellige spændende løsninger, der både passer til det store eller det lille rum. Således er der masser af potentiale i denne serie, som enten kan bruges for sig selv eller skaleres op til en samlet opbevaringsløsning til et helt rum.

BEAM vægreolen har slanke hyldeknægte af metal, samt en konstruktion af finér. Hver hylde er 76 centimeter bred og 26 centimeter dyb, og bæreevnen er på 20 kilo per hylde.

Du kan se hele serien samt opbevaringskombinationerne, ved at klikke dig videre til forhandleren på linket herunder.

Detaljer:

 • Mål: H83 x B80,2 x D26 cm.
 • Materialer: Finér og metal
 • Farver: Hvis eller mat lakeret egefinér

Se pris på BEAM vægreolen hos ILVA

Less – stor vægreol med 5 hylder

“Less is more” siges det, og det er denne vægreol et godt eksempel på. Konstruktionen er holdt i et simpelt og sofistikeret design, der byder på mange forskellige kombinationsmuligheder uden brug af besværlige beslag og lignende.

Vægreolen i Less-serien er opbygget af vanger, der er lavet af massivt træ og enten er sortmalede eller holdt i naturlige trænuancer. Herpå er skåret et antal riller, hvori du kan montere de medfølgende hylder.

Til vægreolen der ses på billeder, medfølger 2 store hylder og 3 små hylder. Disse kan placeres uafhængigt af hinanden, og du vælger således selv den optimale løsning for dine behov. Du kan således både opbevare stort og småt i denne vægreol, og hver hylde har desuden en dybde på 25 centimeter.

Detaljer:

 • Mål: H168 x B158 x D25 cm.
 • Materialer: Massiv eg og finér
 • Farver: Sort/træ

Se pris på Less vægreolen hos ILVA

Flow – sort-hvid vægreol med slanke hylder

Denne vægreol fremstår slank og stilren, da hylderne har slebne kanter der får dem til at fremstå særdeles lette og næsten svævende.

Vægreolen i Flow-serien har et par vanger i sortlakeret metal, hvorpå de medfølgende MDF-hylder monteres. Det giver et let og svævende udtryk, der passer fint ind i den moderne nordiske indretningsstil.

Flow vægreolen fås både med hvidlakerede hylder eller hylder i grå toner, som hver især passer fint ind i den lyse indretning.

Bredden på denne vægreol er på 80 centimeter, og hylderne har en dybde på 24 centimeter. Der er således gode muligheder for opbevaring af både stort og småt.

Detaljer:

 • Mål: H69,2 x B80 x D24 cm.
 • Materialer: Metal og MDF
 • Farver: Sort/hvid eller sort/grå

Se pris på Flow vægreolen hos ILVA

Living&more The Box – simpel modulbaseret vægreol

The Box er et flot modulsystem fra Living&more, der forhandles af Coop.dk. Vægreolen fås i flere størrelser og i enten antracitgrå eller hvid. Således kan du enten kombinere farverne eller blot gå efter det mørke eller lyse look, alt efter personlig smag.

Vægreolen er lavet af MDF og efterfølgende lakeret i antracitgrå eller hvid. Hele The Box-serien kan både ophænges eller stilles på gulvet, alt efter dine præferencer. Der medfølger vægophæng, så det er nemt klaret med de rette skruer og plugs.

The Box vægreolen fås i en stor model på 71,2 x 76,4 centimeter med 4 rum, eller i en mindre model på 71,2 x 39,4 centimeter med 2 rum. Derudover findes der også en række skabe og skuffer i samme serie.

Detaljer:

 • Mål – stor: B76,4 x H71,2 x D34 cm.
 • Mål – lille: B39,4 x H71,2 x D34 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Antracitgrå eller hvid

Se pris på Living&more The Box vægreolen hos Coop

Living&more Asta – sort vægreol med 3 hylder

Denne moderne vægreol udstråler simplicitet og lethed. Den er perfekt til ophængning i stuen, entréen, badeværelset eller et hvilket som helst andet rum, som savner lidt pynt på væggen.

Vægreolen er lavet af Living&more, og består af et sortlakeret metalstel og 3 sorte MDF-hylder. Hele anordningen måler 80 centimeter i højden, 80 centimeter i bredden og små 20 centimeter i dybden. Således kan vægreolen ophænges næsten alle steder, også på smalle passager.

Denne vægreol er som udgangspunkt ikke lavet til opbevaring af tunge ting, men er i stedet perfekt til pyntegenstande som små krukker, flasker, bøtter og andre ting.

Detaljer:

 • Mål: B80 x H80 x D20 cm.
 • Materialer: MDF og metal
 • Farver: Sort

Se pris på Living&more Asta vægreolen hos Coop

Nordal Wire – lille vægreol af sortmalet metal

Nordal Wire er en fin lille vægreol med en bredde på 50 centimeter og højde på 40 centimeter. Den er opbygget af et metalstel med hylder af trådnet, der altsammen er sortmalet. Den fremstår således rustik, og kan med fordel opsættes som del af den moderne indretning med enkelte rå eller industrielle elementer.

Vægreolen fra Nordal har i alt 3 hylder, og kan med fordel bruges til opbevaring i køkkenet eller på badeværelset. Den kan selvfølgelig også bruges i entréen eller i andre rum, hvor der ønskes noget flot vægdekoration.

Der er monteret 4 vægbeslag på denne vægreol, hvilket betyder at den kan ophænges stabilt og godt.

Detaljer:

 • Mål: B50 x H40 x D17 cm.
 • Materialer: Metal
 • Farver: Sort

Se pris på Nordal Wire vægreolen hos Boxdelux

WOUD Coupé – vægreol af metal i sort eller hvid

WOUD Coupé er en flot vægreol med et råt islæt. Den fås i 2 størrelser, og du kan med fordel kombinere store og små modeller til en flot helhedsløsning på væggen.

Vægreolen er lavet af metal, og fås i enten en sort eller en hvid udgave. Den findes enten i en høj smal model, en model der næsten er kvadratisk og en aflang model med kun en enkelt hylde. Således er der masser af valgmuligheder for dig, der ønsker en flot vægreol til opbevaring af pyntegenstande.

Coupé vægreolen kan med fordel anvendes i køkkenet til krydderier og andre småting, men den kan lige så vel anvendes på badeværelset til opbevaring af parfumer, sæbe og andre fornødenheder.

Detaljer:

 • Mål – lille: B90 x H21 x D13,5 cm.
 • Mål – mellem: B53 x H56 x D13,5 cm.
 • Mål – stor: B37 x H103 x D13,5 cm.
 • Materialer: Metal
 • Farver: Sort eller hvid

Se pris på WOUD Coupé vægreolen hos Luxo Living

Ib Laursen vægreol med 12 små rum

Denne vægreol minder mest af alt om en stor sættekasse, og funktionaliteten er da også tilsvarende. Den er nemlig opdelt i 12 mindre rum, så du nemt kan organisere dine sager. Af samme grund er denne vægreol perfekt til hobbyrummet, køkkenet, det lille værksted og andre områder, hvor det kan være en fordel at sortere og organisere sine ting.

Vægreolen fra Ib Laursen er lavet af træ, som har fået et lag brun bejdse. Dette medvirker at træet fremstår mørkere men bibeholder overfladestrukturen, så årer og knaster stadig ses. Den er 100 centimeter bred, 80 centimeter høj og 20 centimeter dyb. Således er der god plads til opbevaring af alt fra glas til æsker og kurve med alle dine ejendele.

Detaljer:

 • Mål: B100 x H80 x D20 cm.
 • Materialer: Træ

Se pris på Ib Laursen vægreolen hos Dubuy

Elma – vægreol i hvidvasket træ med slanke sortmalede metalholdere

Elma er en fin lille vægreol i et minimalistisk og slankt look, der passer ind i stort set alle rum. Dens slanke sorte metaltråde holder de to hylder på plads, og sørger samtidig for at vægreolen som helhed fremstår let og elegant.

Vægreolen er af hvidvasket træ, hvilket får træet til at fremstå lysere end oprindeligt. Den måler desuden 75 centimeter i højden, 83,2 centimeter i bredden og 24,2 centimeter i dybden.

Elma vægreolen anbefales til pyntegenstande og andre små nipsting, da den ikke er bygget til opbevaring af tunge genstande. Den vil dog tage sig fint ud på væggen, hvis du har en bar plads du ønsker udnyttet.

Detaljer:

 • Mål: B83,2 x H75 x D24,2 cm.
 • Materialer: Træ

Se pris på Elma vægreolen hos BOBO

String Pocket – vægreolsystem med flytbare hylder

String Pocket vægreolen fås i mange forskellige farver, og hylderne kan flyttes og placeres i flere trin på de medfølgende gavle, så de får den højde du måtte ønske. Det er Nils Strinning der har tegnet denne vægreol for String Furniture, og navnet ‘String Pocket’ hentyder sandsynligvis til det lille og lette design, som passer ind i selv små rum. Du kan dog også kombinere de enkelte reoler til en større opbevaringsløsning, hvis du ønsker dette.

Vægreolen består af en kombination af træhylder og gavle i stål. Den fås i mange forskellige farver, og du kan se dem alle ved at gå til forhandleren. Vægreolen måler 60 centimeter i bredden, 50 centimeter i højden og 15 centimeter i dybden. Den kan således anvendes i mange forskellige typer rum, hvor ønsket er at skabe en rustik atmosfære med moderne indretning.

Detaljer:

 • Mål: B60 x H50 x D15 cm.
 • Materialer: Træ og stål
 • Farver: Mange forskellige – se dem hos forhandleren

Se priser og farver på String Pocket vægreolen hos Luxo Living

Vægreoler fra Anne Linde i aluminium

Vægreolerne fra Anne Linde er perfekte for dig, der gerne vil vise pyntegenstande og andre ting frem. Den er lavet ud af ét stykke bøjet aluminium, som efterfølgende har fået en sort eller hvid pulverlakering.

Anne Linde vægreolerne er desuden perfekte til opbevaring af små bøger og andre ting, som kræver støtte. De kan nemlig placeres i de indvendige hylder, hvor der er støtte fra væggen på den ene side og reolen på den anden side.

Vægreolerne kan bruges i mange forskellige rum, eksempelvis i køkkenet som krydderihylde eller på badeværelset til dekorativ opbevaring af alt fra håndklæder til toiletartikler og pyntegenstande. De har alle et flot og moderne udtryk, som passer fint ind i både nybyggeri og ældre boliger.

I serien findes mange vægreoler i forskellige størrelser, som alle kan ses ved at klikke videre til forhandleren. Fælles for dem alle er dog, at de fås i enten sort eller hvid.

Detaljer:

 • Mål: Flere forskellige – se hos forhandleren
 • Materialer: Aluminium
 • Farver: Sort eller hvid

Se priser på Anne Linde vægreolerne hos Luxo Living

Design Letters Paper Shelf A2 – vægreol med sort baggrund og hvide hylder

Design-Letters-Black-Paper-A2-VaegreolDen flotte sorte Paper Shelf A2 vægreol har et stramt minimalistisk design i metal og MDF, som passer perfekt ind på hjemmekontoret eller i køkkenet, hvor orden prioriteres højt.

Vægreolen passer desuden godt ind i hjemmet hvor indretningen primært holdes i sort og hvid, med enkelte elementer der skiller sig ud ved at være i andre farver.

Paper Shelf A2 er lavet af Design Letters, som også har designet en række ABC-produkter. Disse kan med fordel udstilles på vægreolen, hvis du ønsker at fuldende det stilrene kontormiljø med en stram og minimalistisk indretning.

Vægreolen har en bredde på 42 centimeter, en højde på 59,4 centimeter og en dybde på 10 centimeter. Den monteres på væggen med skjulte beslag.

Detaljer:

 • Mål: B42 x H59,4 x D10 cm.
 • Materialer: MDF og metal
 • Farver: Sort og hvid

Se pris på Paper Shelf vægreolen hos Luxo Living

Hübsch vægreol i massiv eg og smalt design

Hubsch-VaegreolDenne slanke vægreol er lavet i massiv eg, og fremstår stilren i stramt design med rene linjer. Den er perfekt til opbevaring af magasiner og andre små ting, som er rare at have ved hånden i stuen, køkkenet eller andre opholdsrum.

Vægreolen er lavet af Hübsch, som fokuserer på trendy design i rene materialer. Den passer godt ind i den moderne nordiske indretning, hvor ønsket er at kombinere rene materialer med massive træsorter og frembringe en rustik og varm atmosfære. Den har i alt 7 rum i forskellige størrelser og der kræves en solid væg til ophængning, da massiv eg vejer mere end finer. Den kan dog også på et skrivebord eller på en mindre reol, hvis du ønsker at bruge den til organisering af små genstande.

Bredden er på 120 centimeter, højden er på 24 centimeter og dybden er på 23 centimter. Der er således plads nok til alle former for magasiner og bøger, samt fjernbetjeninger og andre små ting.

Detaljer:

 • Mål: B120 x H24 x D23 cm.
 • Materialer: Massiv eg
 • Farver: Egetræ

Se pris på Hübsch vægreolen hos Little Things

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar