Væghængt puslebord – 7 smarte pusleborde til væggen

Et væghængt puslebord er uundværligt, når der skal spares på pladsen. Puslepladsen kan nemlig klappes op og gemmes væk når den ikke bruges, og det skaber ro og orden i det lille hjem. Det væghængte puslebord er med andre ord perfekt til lejligheden, sommerhuset eller til dig der bare sætter pris på orden og ryddelighed.

Til denne artikel har vi fundet 7 smarte, funktionelle og moderigtige pusleborde til væggen. Der er både modeller i træ og metal. Se dem alle herunder:

Pippi/Vegga – væghængt puslebord fås i mange farver

Pippi/Vegga-puslebordet er designet af Bo Ekström, og har været i produktion i mere end 20 år. Det er en populær og praktisk klassiker.

Pippi/Vegga puslebordet er en populær og tidløs klassiker med mere end 20 år på markedet. Det er designet af svenske byBO Design og fås blandt andet i disse farver hos Dubuy:

 • Sort
 • Grå
 • Hvid
 • Blå
 • Rosa
 • Grøn
 • Rød

Som med andre produkter fra byBOdesign har vi her at gøre med et stærkt og holdbart puslebord i en meget høj kvalitet. Det er fremstillet af metal, som efterfølgende har fået en pulverlakering, og det betyder at det kan tåle vand og dermed sagtens kan placeres på et lille badeværelse tæt ved eksempelvis brusekabinen. Det er testet til at kunne bære op imod 80 kilo, men den anbefalede maksimum-vægt er 30 kilo.

Det væghængte Vegga-puslebord er udstyret med to hylder med høj kant, hvorpå der kan stilles blandt andet stofbleer, vådservietter, salver og cremer. Det måler 65 cm i bredden, 70 cm i højden og kun 16,5 cm i dybden når det er opslået.

Se pris på Pippi/Vegga puslebordet hos Dubuy

Baby Dan Alfred – væghængt puslebord af metal

Baby-Dan-Alfred-Vaegpuslebord

Baby Dan Alfred minder på mange måder om ovennævnte Pippi/Vegga puslebord fra byBO Design, men har en ekstra hylde nederst.

Det væghængte Alfred puslebord er perfekt til dig, der ønsker en pladsbesparende og diskret løsning. Det er lavet af hvidlakeret metal, hvilket sikrer en god holdbarhed og en yderst rengøringsvenlig overflade.

Alfred puslebordet ligner til forveksling det populære væghængte Pippi/Vegga puslebord, men er dog en smule anderledes. Blandt andet er der en ekstra hylde til opbevaring nederst, og så er det 10 centimeter højere og 6 centimeter smallere. Det tåler desuden en maksimal belastning på 15 kilo, hvilket er mere end rigeligt for de fleste.

En af finesserne ved dette væghængte puslebord er de høje kanter omkring puslearealet og ved de to øverste hylder. Det gør puslebordet sikkert og praktisk at anvende, samtidig med at der er god plads til opbevaring.

Baby Dan Alfred måler 59 centimeter i bredden, 80 centimeter i højden og kun 17 centimeter i dybden når det er opslået.

Se pris på Baby Dan Alfred hos Pixizoo

Væghængt puslebord i ekstra bredt design

Dette Baby Dan Alfred puslebord er ekstra bredt, og derfor er der plads til både puslepude og tilbehør – eksempelvis hoved-/halefad.

Dette væghængte puslebord er ekstra bredt, og dermed ekstra funktionelt. Normalt har væghængte pusleborde nemlig kun lige plads til en puslepude, men her får du altså også plads til hygiejneartikler, skiftetøj og andre fornødenheder, som er gode at have tæt på når bleen skiftes.

Puslebordet har således både en pusleplads på 50 x 76,5 centimeter, samt ekstra bordplads ved siden af på cirka 30 x 80 centimeter. Udover den ekstra plads på selve puslebordet, er der også 4 hylder: 2 lange hylder der ikke er dybe, samt 2 korte hylder med ekstra dybde.

I sammenklappet tilstand måler dette væghængte puslebord 85 centimeter i højden, 80 centimeter i bredden og 15 centimeter i dybden. Det tåler en belastning på helt op til 50 kilo.

Se pris på det ekstra brede vægpuslebord hos Pixizoo

Baby Dan Karla – simpelt og kompakt væghængt puslebord

BabyDan-Karla-Vaeghaengt-Puslebord

Baby Dan Karla er et kompakt og billigt puslebord til væggen, hvor pladsen er trang.

Baby Dan Karla er et af de billigste væghængte pusleborde, som findes på markedet idag. Det er samtidig et meget kompakt vægpuslebord, som på trods af dette har en bæreevne på op til 50 kilo.

Med Baby Dan Karla får du et smart og simpelt væghængt puslebord, som er pladsbesparende og dermed velegnet til det lille børneværelse eller væggen i badeværelset. Det fylder kun 15 centimeter i dybden og er lavet af New Zealandsk fyrretræ, som er knastfrit og dermed nemt at arbejde med.

På siden af det væghængte Karla puslebord er monteret en knage, som kan bruges til at hænge tilbehør som sut og lignende, imens dit barn får en ny ble. I modsætning til andre modeller er der ikke nogle indvendige hylder, men du kan nemt finde plads til bleer, vaskeklude og tøj i et lille stativ eller vægskab ved siden af.

Baby Dan Karla måler 58 centimeter i bredden, 76 centimeter i højden og kun 15 centimeter i dybden når det er opslået.

Se pris på Baby Dan Karla hos Coop

Væghængt puslebord i formpresset træ

Det funktionelle væghængte puslebord fra Roba er fremstillet af formpresset træ. Det kan åbnes og lukkes med én hånd.

Det væghængte og stærke puslebord er fra tyske Roba, som har specialiseret sig i praktisk og flot indretning af såvel baby- som børneværelser.

Puslebordet er lavet af formpresset træ, og kan nemt åbnes og lukkes med én hånd. Således er det nemt at skifte ble på barnet, uden at du skal have et pladskrævende puslebord stående på gulvet.

Puslebordet tåler en vægt på op til 11 kilo, så kapaciteten er ganske fornuftig. Inde i det væghængte puslebord er 2 hylder, som du kan bruge til opbevaring af nye bleer, vaskeklude og hvad du ellers har brug for ved pusletid. Til dette væghængte puslebord medfølger desuden en puslehynde med kanter.

Det væghængte puslebord måler i åben tilstand 85 centimeter i højden, 49 centimeter i bredden og 76,5 centimeter i dybden af puslebordet. I lukket tilstand er dybden på 17 centimeter.

Se pris på Roba puslebordet hos Coop

Billigt væghængt puslebord er funktionelt og pladsbesparende

Det billige væghængte Babytrold puslebord passer perfekt til en almindelig puslepude og fylder ikke meget.

Væghængt puslebord i elegant tidløst design fra Babytrold. Det passer godt ind i hvilket som helst rum og har en dybde på kun 11 cm. Det er fremstillet af træ, som efterfølgende har fået en hvid lakering.

Der er en enkelt hylde indvendigt med en dybde på 9 cm. Her kan der stå lidt salve, en lotion, babyolie, evt. et par sutter og hvad der ellers måtte være brug for ved bleskift og andre praktiske gøremål.

Når det væghængte puslebord er foldet ud kan det bære op til 15 kilo, og der er præcis plads til en almindelig puslepude, så dit barn ligger godt og sikkert mens du pusler.

Se pris på Babytrold puslebordet hos Pixizoo

Baby Dan Manhattan – smart væghængt puslebord i træ

Det lækre væghængte puslebord fra Baby Dan er fremstillet i hvidlakeret træ og kan bære op til 15 kilo.

Vi kan rigtig godt lide dette puslebord. Først og fremmest fordi det er lavet i træ, men også fordi designet er diskret og meget funktionelt.

Det væghængte puslebord fra Baby Dan er hvidlakeret og har et hængsel i hver side, så klappen holdes godt fast når dit barn ligger der. Der er desuden to hylder indvendigt, som kan bruges til blandt andet stofbleer, salve og hvad der ellers er behov for når der skal skiftes ble. Puslebordet måler 59 cm i bredden, 82 cm i højden og 17 cm i dybden. Det kan derfor hænge stort set alle steder, og passer især godt ind i badeværelset, hvor det kan ophænges nær håndvasken.

Se pris på Baby Dan Manhattan hos Coolshop

Om forfatteren

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

  • Hej Kim

   Tak for tippet. Jeg kan se at Dubuy.dk har opdateret deres priser siden artiklen blev udgivet, og derfor har jeg nu rettet prisen på bl.a. Vegga puslebordet, som koster 1.995,00 kr. inkl. fragt for alle farverne.
   De bedste hilsner

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar