Uanset om det er til børneværelset, soveværelset eller eksempelvis sommerhuset, så er et TV med indbygget DVD både en pladsbesparende og billig løsning. Men hvad skal du kigge efter? Og hvilken fladskærm med DVD skal du vælge?

Vi kigger i denne artikel på om det kan betale sig at købe en fladskærm med indbygget DVD, samt hvilke alternativer der findes på markedet.

Funai 22″ fladskærm med DVD er fremtidssikkert

Funai-TV-med-indbygget-DVD

Forhandler: Sælges desværre ikke længere.

Dette TV med indbygget DVD fra japanske Funai har en række fremtidssikre teknologier og tilslutningsmuligheder, som gør at denne fladskærm holder langt ind i fremtiden.

Det er velegnet til brug på børneværelset og alle andre steder hvor der er behov for et lille ekstra TV, som samtidig skal kunne afspille DVD uden at man behøver tilslutte en ekstra boks.

Desuden kan man med denne fladskærm se alle former for nyt digitalt TV, da det leveres med DVB-T, DVB-C og DVB-S tuner, hvilket betyder at du både kan modtage signal via satellit, kabel og stueantenne.

I forhold til energiforbruget ligger denne fladskærm med DVD også i top. Det er mærket med energiklasse D, hvilket betyder at det ligger i den bedste mærknings-kategori.

Specifikationer:

 • 22″ FullHD
 • 1920 x 1080 pixel
 • DVB-T, DVB-S og DVB-C
 • Energiklasse D
 • 1 x HDMI, SCART-tilslutning, USB, hovedtelefontilslutning, VGA-tilslutning

Toshiba 24″ TV med indbygget DVD er velegnet til lille stue

Toshiba-TV-med-indbygget-DVD

Forhandler: Sælges desværre ikke længere.

Med en 24″ fladskærm med indbygget DVD fra japanske Toshiba er både stuen, soveværelset og andre rum dækket ind med underholdning. 24″ er tilpas stort til det lidt større rum, og passer dermed perfekt ind i studieværelset, ungdomsværelset, den lille lejlighed eller andre steder hvor man gerne vil have en lidt større skærm uden at den må fylde for meget.

Toshiba fladskærmen har både DVB-T og DVB-C tuner, hvilket betyder at du både kan modtage TV-signal via stueantenne og kabel. Skærmen er desuden HD-Ready og har en opløsning på 1366 x 768 pixel, hvilket giver et fint billede, når man tager skærmstørrelsen i betragtning.

Specifikationer:

 • 24″ HD-Ready
 • 1366 x 768 pixel
 • DVB-T og DVB-C tuner
 • Energiklasse D
 • 100 Hz

Netflix banker de DVD’en – eller hvad?

DVD-salget er i frit fald (link til artikel hos Søndagsavisen). Det skyldes ikke mindst indtoget af online streamingtjenester, men også det faktum at børn og voksne idag har flere alternative underholdningsmuligheder end tidligere. Fladskærmen er med andre ord kommet i hård konkurrence mod blandt andet tablets og smartphones, som i stadig større omfang bruges til den daglige underholdning.

Børnetitlerne sælger, ifølge Søndagsavisen, stadig som varmt brød. Men der er flere konkurrenter end tidligere. YouTube og Netflix tager selvfølgelig deres bid af kagen, og i takt med at folk har fået adgang til stadig bedre afspilningsenheder, er streamningtjenesterne sandsynligvis kommet for at blive.

Det kan derfor være en god idé at undersøge udvalget af almindelige fladskærme uden indbygget mulighed for afspilning af fysiske medier, da de nyeste modeller ofte er lige så billige, større og med bedre billedkvalitet. De nyeste modeller giver desuden mulighed for afspilning af video fra tjenester som YouTube og Netflix uden køb af ekstra udstyr.

Læs hvilke fladskærme deres klarer sig godt i denne artikel.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

3 kommentarer

 1. Jan Ottesen Svar

  Hej Thomas. Hvordan har LG 43UJ635V det med sortgengivelse, for jeg går ud fra at tv’et er med kantbelysning og ikke punktbelysning?

 2. Knud Christensen Svar

  Søgte efter tv med indbygget dvd. Fandt denne side med omtale af t produkter, som desværre ikke sælges længere. Forslag: Fjern denne omtale, som ikke kan bruges til noget

Skriv en kommentar