De 8 bedste toilettasker til både mænd og kvinder

De 8 bedste toilettasker til både mænd og kvinder

En toilettaske er noget, vi alle har brug for på et eller andet tidspunkt – især når det er ferietid. Det er nemlig bare så meget nemmere at have ting som make-up spejle, deodorant og tandbørste samlet ét sted, så det altid er let tilgængeligt.

Det er derfor også vigtigt, at toilettasken har de rum, det design og den plads, der matcher lige præcis dine behov.

Vi har derfor undersøgt markedet og fundet de 8 bedste toilettasker netop nu, så du ikke skal bruge tid på at researche selv.

Se dem alle herunder:

Liewood Breate
Lækkert og flot leo design

Liewood Breate
 • Vendbar fra leo design til beige
 • 100 % økologisk bomuld
 • Smukt design

Liewood Breate er en god toilettaske, der ikke bare er praktisk – den er også stilfuld. Modellen er designet til dig, der ikke bare er til en helt almindelig toilettaske, men som søger lidt ekstra.

Mere om Liewood Breate

Detaljer

 • Dimensioner: 23 x 12 cm

Toilettasken er først og fremmest designet i 100 % økologisk bomuld, og så er har den en praktisk størrelse, der gør, at du får plads til det hele.

Dertil kan du vende hele tasken på vrangen, så du arbejder med en helt anden stil og farve, hvis du bliver træt af det samme design i længden.

Lene Bjerre Rishia
Eksklusiv og stilren makeup taske

Dagens bedste priser og tilbud på Lene Bjerre Rishia:

 • Håndlavet og unikt design 
 • Perfekt størrelse til makeup
 • 100 % bomuld

Dette er en god makeup taske til når du er på farten, og hvor du har brug for at have de nødvendige ting med til at friske makeuppen op.

Mere om Lene Bjerre Rishia

Detaljer

 • Dimensioner: 28 x 14 x 11 cm
 • Materialer: Bomuld

Udover at have et pænt, lyserødt design, så er Rishia også helt perfekt til din makeup, da størrelsen er matchet præcis til behovet.

Tasken er lavet i 100 % bomuld, som skaber en rigtig god fornemmelse af blødhed og kvalitet. Derudover er lynlåsen i høj YKK kvalitet, hvorfor du kan regne med at kunne bruge den i mange år fremadrettet.

eStore Day toilettaske
Gennemsigtig, stilfuld og sporty

Dagens bedste priser og tilbud på eStore Day toilettaske:

 • 100 % gennemsigtig og vandafvisende plast
 • Stilren og sporty lynlås 
 • Moderigtig og moderne

Kom med på den allerseneste mode med denne stilrene og gennemsigtige toilettaske, som både er sporty og moderigtig.

Mere om eStore Day toilettaske

Detaljer

 • Dimensioner: 20 x 10 x 8 cm

Kender du det, når man ikke kan se noget som helst nede i sin makeup taske eller sin toilettaske, fordi man bare har kastet det hele ned i et stort rum.

I sådanne tilfælde er denne gennemsigtige toilettaske din redning, da materialet netop gør, at du kan se al indholdet, så du nemt kan få fat i det, du står og mangler.

Dertil er den vandresistent, så du f.eks. kan have toilettasken med på stranden.

Vittorio Day toilettaske
Praktisk og stilfuld toilettaske til ophæng

Dagens bedste priser og tilbud på Vittorio Day toilettaske:

 • Praktisk og smart design til mænd
 • Hank i toppen til ophæng
 • 3 lynlåslommer og 2 rum 

Dette er det ultimative tilbehør til badeværelset eller med på rejsen, da toilettasken har et lækkert design, der både er stilrent og praktisk.

Tasken har nemlig først og fremmest nogle helt fantastiske funktioner, som du ikke kan leve uden, når du er på farten eller på ferie, hvor man har brug for at holde orden og styr på sine ting, så de ikke ligger og roder rundt.

Mere om Vittorio Day toilettaske

Detaljer

 • Dimensioner: 23 x 30 x 10 cm

Vittorio har nemlig lavet en toilettaske, der kan hænges op, så du nemt kan få et godt overblik over indholdet i øjenhøjde. Derudover kommer denne day toilettaske også med en masse rum, som gør det muligt for dig at adskille dine toiletsager.

Toilettasken er nemlig udstyret med 3 lynlåslommer, som du eksempelvis kan putte tandbørste, voks eller tandpasta i. Derudover er der også en lomme og et andet stort rum til de lidt højere produkter såsom hårspray.

Disse muligheder giver et utrolig godt overblik over dine toiletsager, når du er ude at rejse, og du kan derfor hele tiden have styr på, hvor du har lagt hvad.

Studio toilettaske til herre
Premium look med lammeskind

Dagens bedste priser og tilbud på Studio toilettaske til herre:

 • Premium look
 • Materialet er blødt lammeskind
 • Ydre lynlåslomme 

Her får du en toilettaske til herre af lammeskind, der udover et pænt design også opfylder de flestes krav hvad angår opbevaring. 

Mere om Studio toilettaske til herre

Detaljer

 • Dimensioner: 27,5 x 11 x 15 cm

Udover at være ekstra fokuseret på længerevarende materialer, der holder til dine behov, så er taskerne også lavet af et erfarent designfirma, idet CIMI har 25 år på bagen. 

Dette bliver især tydeliggjort i taskerne fra Studio, da der bliver taget højde for funktionalitet og kvalitet.

Det er en toilettaske til herre, som er specielt designet til de behov for opbevaring af toiletsager, når du er ude at rejse. Den er designet med to rum, som giver fleksibilitet og mulighed for at dele dine sager op. 

Derudover er den også udstyret med en lille lynlåslomme på ydersiden af toilettasken, som gør det let for dig at holde overblik og organisere dine sager. Dette er en perfekt toilettaske til manden, der gerne vil have et enkelt og lækkert design.

Vittorio Day toilettaske
Den klassiske og stilrene toilettaske til mænd

Dagens bedste priser og tilbud på Vittorio Day toilettaske:

 • En ydre lynlåslomme
 • Lækker kvalitet og klassisk look
 • 3 indvendige lommer 

Dette er den helt klassiske og stilrene toilettaske til herre, som matcher lige præcis med dine behov, som du har i forhold til opbevaringen af dine toiletsager, når du er på farten, eller når du tager ud og rejser.

Mere om Vittorio Day toilettaske

Detaljer

 • Dimensioner: 27 x 13 x 17 cm

Her er der garanti for god, gammeldags erfaring inden for branchen, samtidig med at du får et produkt af et brand, der virkelig ved, hvad de taler om, og hvad de har med at gøre.

Toilettasken er designet til mandens behov, idet den har et ydre rum, der lukkes med en lynlås, og som er beregnet til små sager, der skal være hurtigt og til at få fat i.

Derudover er toilettasken også udstyret med hele 3 indvendige rum, hvoraf der er 2 store rum og en lille lynlåslomme, så du let og overskueligt kan organisere dine toiletsager til turen.

Det gør det langt nemmere at rejse, idet du ikke skal stå og bøvle med en rodet toilettaske.

Denne toilettaske til herre fra Vittorio er også af den bedste kvalitet af nylon, som både giver et utroligt lækkert look, samtidig med at du også er sikret, at den er let at gøre ren. Du kan bare tørre en fugtig klud hen over overfladen, og så er toilettasken klar igen.

Bloomingville Day toilettaske
I et lækkert blåternede polyester materiale 

Dagens bedste priser og tilbud på Bloomingville Day toilettaske:

 • Lækker blå og ternet mønster
 • 100 % dansk producent 
 • Praktisk design i fremragende kvalitet

Bloomingville leverer en rigtig god kvalitet, hvor der både er tænkt over hver enkelt lille detalje, samtidig med at kvaliteten også bare skal spille for den enkelte.

Mere om Bloomingville Day toilettaske

Detaljer

 • Dimensioner: 25 x 10 cm

Bloomingville går op i, at deres produkter bliver produceret til hverdagens designere. Dette betyder, at du får et stilrent design til rimelige penge, så alle kan være med.

Derudover går de også meget op i at bruge ordentlige materialer såsom naturmaterialer, som er i høj kvalitet, samtidig med at designet også er æstetisk og uformelt.

Det ser du med denne toilettaske, idet dens blå ternede design efterligner naturens smukke farver og mønstre. Det gør, at designet er uformelt, men det går hverken på kompromis med kvaliteten eller æstetikken.

Samsonite makeup taske
Enkelt og klassisk design 

Dagens bedste priser og tilbud på Samsonite makeup taske:

Et erfarent og klassisk brand, som holder ved år gennem år.

Mere om Samsonite makeup taske

Detaljer

 • Materialer: 100% polyester
 • Dimensioner: 33 x 10 x 24 cm

Udover god kvalitet og erfarenhed, så bliver du heller ikke skuffet i den reelle brug af denne makeup taske, som du kan bruge til lidt af hvert.

Den er nemlig perfekt til alle de små ting, som du nu har brug for i løbet af dagen, og derfor er den også optimal at have med på kontoret, så du kan friske makeuppen op i løbet af dagen.

Derudover er tasken også oplagt til at tage med på weekendtur, da den med sin faste men samtidig bløde form, sagtens kan holde på lidt af hver af kosmetik og neglelak.

 

Toilettasken – en uundværlig rejsekammerat

Når du skal ud at rejse, er det vigtigt at have de rette ting med i din bagage. En ting, som du ikke må undervurdere, er toilettasken. En toilettaske hjælper dig med at holde styr på dine personlige hygiejneartikler og medicin, så du altid har det, du behøver, ved hånden. Toilettasker kan fås i forskellige størrelser og designs, og de kan rumme alt fra tandbørste og shampoo til makeup og solcreme.

Hvis du også har brug for at medbringe tøj og andre ting på din rejse, kan en kuffert være det rette valg for dig. En kuffert er en rummelig rejsetaske med hjul, der kan transporteres nemt og bekvemt. Du kan finde kufferter i forskellige størrelser og materialer, og nogle kufferter har endda indbygget lås eller GPS-tracker for ekstra sikkerhed. Ved at investere i en god kuffert og en praktisk toilettaske kan du give dig selv de bedste forudsætninger for en vellykket og behagelig rejse.

Hvilke tanker skal du gøre dig inden dit næste køb?

Når du er på udkig efter en ny toilettaske, skal du selvfølgelig overveje, hvad der er bedst til dine behov. Skal det være til makeup, er det okay, at tasken er lille, mens din toilettaske til toiletsager skal være lidt større.

Til sidst skal du selvfølgelig også være opmærksom på, hvilket design, du synes bedst om, og hvad dit budget er. Skal den være til manden, der har brug for den praktiske med de mange rum eller ham, der skal have et luksuriøst look, som holder i mange år?

Eller er det en toilettaske til hende, der gerne vil kunne have et klart overblik over indholdet allerede inden, at hun åbner den, eller skal det være makeup tasken til hverdagens opfriskninger – og hvor meget må den koste?

Er du interesseret i andre artikler for at få et overblik?

Går du og mangler indholdet til toilettasken, som du kan tage med på rejsen, såsom de bedste hårredskaber og -værktøjer? I så fald kan du læse mere om det på vores side.

Vi har f.eks. samlet en testoversigt over de bedste glattebørster, og vi kan også hjælpe dig med at finde den bedste hårtørrer, som er udvalgt baseret på kvalitet, pris, design og funktioner.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme