Artiklen indeholder reklamelinks.

Et tøjstativ er en god og præsentabel måde at opbevare overtøj, kjoler eller andre beklædningsgenstande på. Brug eksempelvis tøjstativet som del af indretningen i entréen eller garderoben, hvis du ønsker et moderne hjem med rene linjer og flotte opbevaringsløsninger.

Vi har håndplukket 19 af de bedste og flotteste tøjstativer, som passer perfekt ind i den moderne eller klassiske nordiske indretning – find dem alle herunder:

House Doctor Rack Ways – tøjstativ i stål med skohylde

House Doctor Rack Ways er en mindre serie af entremøbler, som blandt andet tæller dette tøjstativ af stål.

Tøjstativet er sortmalet og fremstår med et rustikt udtryk, der vil passe fint ind i mange forskellige indretningsstile. Da det står på kun 2 ben og har en enkelt bøjet stang som overligger, skal det hvile op ad en væg hvor det så kan fæstnes.

På dette House Doctor tøjstativ er der 4 knager øverst, og da det læner sig op ad væggen kan det ikke bruges med bøjler. Kassen i bunden giver ekstra opbevaringsplads til sko og andre små nipsting, alt efter hvad du har behov for at opbevare i din entré. Det er således en smart kombineret løsning til både små og store rum.

Tøjstativet har en bredde på 74 centimeter, og det er 170 centimeter højt.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Stål
 • Mål: B74 x H170 cm

Se pris på Rack Ways tøjstativet hos Luxo Living

House Doctor Rack Ways – lille væghængt tøjstativ i stål

Hvis du kun har et lille hjørne i din entré eller garderobe, kan dette tøjstativ være en overvejelse værd. Det er nemlig væghængt, og optager kun minimal plads i rummet.

House Doctor Rack Ways er formet af et bøjet stålrør, der monteres til væggen i toppen og i bunden. På dette stålrør er også monteret en lille reol med 3 rum, hvori du eksempelvis kan opbevare sko eller lukkede kasser med tilbehør til kolde dage.

Tøjstativet er cirka 32 centimeter bredt, 30 centimeter dybt og 175 centimeter højt. I toppen er det muligt at hænge bøjler, men du kan også blot ophænge et par s-kroge så overtøj nemmere kan hænges op.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Stål
 • Mål (ca.): B32 x D30 H175 cm

Se pris på Rack Ways tøjstativet hos Luxo Living

Ferm Living Dora – foldbart tøjstativ med 3 sektioner

Ferm Living Dora er et fint og elegant tøjstativ, der både kan fungerer som rumdeler og opbevaringsløsning til tøj og andre beklædningsgenstande.

Tøjstativet er designet rundt om en midte med led i hver side, sådan at det kan foldes efter behov. Det giver mulighed for en spændende rumdynamik, hvor tøjstativet kan fungere som rumdeler og skabe små rum i rummet. Brug det eksempelvis i din garderobe eller på soveværelset, hvor det kan fungere som dekorativ afskærmning.

Ferm Living Dora udtrykker japansk æstetik i det simple men funktionelle design, der består af en række metalrør der både er sammensat lodret og vandret. Midtersektionen er åben med plads til eksempelvis kjoler eller frakker, mens siderne har plads til ophængning af såvel overdele som tørklæder og andre ting. Det står dig således frit for at udnytte pladsen på flere forskellige kreative måler, og du kan eksempelvis med fordel vikle en lille lyskæde omkring tøjstativet for at tilføre hygge og charme.

Højden på midtersektionen er 132,5 centimeter, og hver sektion er 60 centimeter bred.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Metal
 • Mål: B60 x H132,5 cm

Se pris på Ferm Living Dora tøjstativet hos Luxo Living

Tøjstativ fra Living&more i metal og bambus

Dette tøjstativ forener metal med bambus i en flot og funktionel løsning, der passer perfekt ind i mange forskellige indretningsstile.

Da bredden er på kun 56 centimeter, er tøjstativet fra Living&more desuden et rigtig godt valg til den lille entré hvor pladsen er trang.

På trods af den ringe størrelse, er pladsen udnyttet godt med dette tøjstativ. Der er en bøjlestang øverst som kan bruges til ophængning af overtøj, og forneden er der 2 hylder der enten kan bruges til opbevaring af sko eller til kasser med små nipsting, vanter eller halstørklæder.

Tøjstativet er 56 centimeter bredt, 45 centimeter dybt og 150 centimeter højt. Det er bygget op af en sort metalramme med hylder af bambus.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Metal og bambus
 • Mål: B56 x D45 x H150 cm

Se pris på Living&more tøjstativet hos Coop

Brabantia Linn – sort tøjstativ med 2 hylder

Brabantia Linn er et fint og stilrent tøjstativ med et rustikt islæt, hvilket kommer til udtryk i de 2 højdejusterbare hylder bestående af stålgitre, samt bøjlestangen af bambus.

Tøjstativet fra Brabantia passer således perfekt til den moderne nordiske indretningsstil, hvor rå elementer går hånd i hånd med bløde tekstiler og naturmaterialer.

De 2 hylder giver god plads til alt fra sko til kasser og kurve med nipsting, således at pladsen i tøjstativet er udnyttet optimalt. Stativet måler 98,9 centimeter i bredden, hvorved der er plads til op mod 5 par sko ved siden af hinanden. Du kan dog også justere hylderne op, og bruge dem til opbevaring af bukser eller bluser, som kan sættes ned mellem hver af de tynde tværgående stålstænger.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Stål og bambus
 • Mål: B98,9 x D57 x H190 cm

Se pris på Brabantia Linn tøjstativet hos Coop

Plus Rustik – tøjstativ af vandtrør og traller

Hvis du er til rustikt design og har god plads, kan dette tøjstativ i Rustik-serien fra Plus A/S være et rigtig godt valg.

Tøjstativet i sig selv består af 5 vandrør, der er monteret så der både er en mindre sektion og en stor sektion. Det betyder at du eksempelvis kan have en sektion med bøjler eller kroge til børnetøj, samt en sektion til større jakker og andre beklædningsgenstande.

Bunden af tøjstativet er af trætraller, som er drivtømmerfarvede. De er lavet af nye traller, og der er en enkelt hylde med god plads til enten sko, kasser med låg eller andre ting. Tøjstativet måler 185 centimeter i højden, 138 centimeter i bredden og 49 centimeter i dybden.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Metal og træ
 • Mål: B138 x H185 x D49 cm

Se pris på Plus Rustik tøjstativet hos Wupti

Paco – sort tøjstativ i metal med bøjlestang af træ

Paco tøjstativet er det perfekte valg til den rummelige entré eller garderobe, da det i kraft af sit design kræver god plads.

Hvis betingelserne for pladsen kan opfyldes, får du her et rigtig flot og dekorativt tøjstativ der både fremstår elegant og minimalistisk med dets simple formsprog.

Tøjstativet har et stel af sortlakeret jern, samt en tværgående bøjlestang af træ. det måler 161 centimeter i højden, 104 centimeter i bredden og 55 centimeter i dybden.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Jern og træ
 • Mål: B104 x H161 x D55 cm

Se pris på Paco tøjstativet hos ILVA

Ferm Living Herman – sammenklappeligt tøjstativ i metal

Ferm Living Herman er et simpelt og sammenklappeligt tøjstativ i et design, der træder væk fra normalen. Herman-tøjstativet er nemlig designet som et kryds, der klappes ud og holdes ved hjælp af et par lædersnore. Dermed står tøjstativet stabilt og godt, på trods af et meget slankt og minimalistisk design.

Stativet er lavet af pulverlakeret metal, og krydset holdes sammen af flotte messingbolte. I bøjlestængerne kan du frit vælge om du blot vil hænge dit tøj ind over, eller om det skal organiseres på bøjler eller S-kroge.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Metal
 • Mål: B42 x H135 cm

Se pris på Herman tøjstativet hos Luxo Living

Hay Loop Stand – minimalistisk tøjstativ i hvid eller sort

Det smukke og minimalistiske tøjstativ fra Hay fås i både hvid og sort. Det er fremstillet af stål, som efterfølgende er pulverlakeret. Tøjstativet er derfor robust og solidt, selvom det fremstår særdeles simpelt og stilrent.

Hay tøjstativet er både velegnet til brug i hjemmet og på offentlige steder, eksempelvis i butikker eller på udstillinger. Du får rigtig god plads til dine bøjler med dette stativ.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Pulverlakeret stål
 • Mål: B130 x D60 x H150 cm
 • Varianter: Hvid eller sort

Se pris på Hay Loop Stand tøjstativ hos Luxo Living

Nomess Dress Up – simpelt tøjstativ i ask med bøjlestang i aluminium

Nomess-Dressup-ToejstativDette moderne og simple tøjstativ fås i to størrelser, med bredde på enten 90 eller 120 centimeter. Stativet er lavet af massiv ask, mens stangen er lavet i aluminium. Den fås i to farver: Hvid eller sort.

Nomess Dress Up tøjstativet er perfekt til den moderne og simple garderobe, og passer både ind i soveværelset, i entréen eller i det moderne walk-in closet.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Ask og aluminium
 • Mål – lille: D48 x B90 x H147 cm
 • Mål – stor: D48 x B120 x H147 cm
 • Varianter: Sort eller hvid

Se pris på Nomess Dress Up tøjstativet hos Luxo Living

Normann Toj – tøjstativ i ask med hylde i stål

Normann Copenhagen er et af de hotteste brands indenfor dansk design og indretning. Deres tøjstativ er en del af en større serie møbler til simpel indretning i det moderne skandinaviske hjem.

Normann Toj er designet af Simon Legald, og lavet i massiv ask. Stangen og hylden er lavet af stål, og tøjstativet fås i enten hvid eller grå. Den hvide model kan vælges hvis du ønsker et lyst rum med godt overblik, mens den mørkegrå model kan vælges hvis det er et større rum som skal indrettes.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Ask og stål
 • Mål: B74 x H160 cm
 • Varianter: Hvid eller grå

Se pris på Normann Toj tøjstativet hos Luxo Living

Tøjstativ på hjul fra Ib Laursen

Dette tøjstativ fra Ib Laursen har et flot og rustikt look, som passer perfekt ind i flere forskellige indretningsstile. Placer det eksempelvis i den ældre lejlighed eller det nye moderne typehus, hvor det vil passe perfekt ind begge steder.

Selve tøjstativet er konstrueret af vandrør, som har fået en sort lakering. Bunden er desuden brun og har 4 hjul monteret, så tøjstativet nemt kan flyttes rundt. Her er der også en hylde, hvorpå der kan stå et par kasser til opbevaring af små beklædningsgenstande.

Alt i alt et rigtig fint og alsidigt tøjstativ, der både passer til entréen, værelset eller endda kan bruges som rumdeler.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Metal
 • Mål : B126 x H175 x D49,5 cm

Se pris på Ib Laursen tøjstativet hos BOBO

FM – simpelt tøjstativ i stål

FM tøjstativet laves af JENSENplus, og byder på mange spændende kombinationsmuligheder. På billedet ses den flotte sorte variant, som passer perfekt ind i den moderne og minimalistiske indretning. Tøjstativet fås dog i flere forskellige farver, og så kan der tilkøbes en underhylde hvis dette ønskes.

Du kan således vælge imellem 5 forskellige farver hos forhandleren, og dertil kan du vælge om du ønsker tøjstativet uden hylde, eller om du ønsker en hylde i egetræ.

Tøjstativet har en længde på 100 centimeter, en højde på 160 centimeter og en dybde på 55 centimeter.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Stål
 • Mål: H160 x B100 x D55 cm
 • Varianter: Sort, hvid, bourgogne, blå, mørkegrå

Se pris på FM tøjstativet hos BOBO

Sortmalet tøjstativ fra Andersen Furniture

Tøjstativet fra Andersen Furniture er så simpelt, som det er smukt. Det er lavet i massivt træ, og står perfekt i den moderne eller klassisk indrettede bolig.

Selve tøjstativet findes i enten en sort version som på billedet, eller  i en naturlig version i massiv ask. Du kan således selv vælge om du ønsker det ene eller det andet, alt efter hvad der passer ind i dit hjem.

Tøjstativet er som udgangspunkt lavet til at stå op ad en væg, og der medfølger således et vægbeslag og en lædersnor der bruges til at fastholde tøjstativet. Du kan dog også købe to ens stativer og et samlebeslag, hvis du ønsker en fritstående løsning.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Massiv ask
 • Mål: B103 x H183 cm
 • Varianter: Sort eller ask

Se pris på Andersen Furniture tøjstativet hos Dubuy

Cinas Noble – lille tøjstativ i bambus med underhylde

Cinas Noble er et flot lille tøjstativ, der passer perfekt ind i mange forskellige indretningsstile. Det gør sig især godt i den lille entré, da det ikke fylder for meget i bredden.

Tøjstativet måler 74 centimeter i bredden, 50 centimeter i dybden og 180 centimeter i højden. Det er således en lille smule højere end andre modeller, hvilket skyldes at der også er en underhylde med plads til opbevaring af sko eller et par kasser til småting.

Cinas Noble tøjstativet er lavet i bambus, hvilket nuancemæssigt mest af alt minder om egetræ.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Bambus
 • Mål: B74 x H180 x D50 cm

Se pris på Cinas Noble tøjstativet hos ILVA

Tøjstativ fra Nordal i metal med guldfinish

Tøjstativet fra Nordal har et flot slankt look, der passer perfekt ind i den elegante og tidløse indretning. Det står desuden perfekt i den lille ent´re, da det på grund af designet hverken er særlig bredt eller dybt.

Dette tøjstativ er lavet af metal og har en flot guldfinish, der får det til at fremstå eksklusivt. Det er således velegnet til den stilrene indretning, hvor der ønskes få eksklusive elementer.

Nordal tøjstativet har en underhylde med plads til et par kasser, og på selve tøjstativet er der 6 knager til ophængning af tøj.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Metal med guldfinish
 • Mål: H190 x B75 x D38 cm

Se pris på Nordal tøjstativet hos NordlyHome

WOUD Töjbox – tøjstativ i massiv eg med overhylde

woud-toejbox-toejstativ

Töjbox er et simpelt og alligevel funktionelt tøjstativ, som passer ind i alle typer indretning. Det er lavet i massiv eg med en overhylde i krydsfiner. Under hylden er garderobestangen placeret, og hele tøjstativet læner sig flot og elegant op ad væggen.

Bag Töjbox står danske WOUD A/S, som har en række kollektioner af moderne møbler og indretningsartikler til private. Der er tale om produkter af en høj kvalitet, hvor fokus er at skabe holdbare designs der alle tjener et formål. Stilen er simpel og nordisk, hvilket går igen i både materialer og udseende.

Tøjstativet har en højde på 200 centimeter, og fås i 2 størrelser: Stor model med bredde på 112 centimeter eller lille model med bredde på 80 centimeter. Det fås desuden i eg eller sortmalet eg, så du kan selv vælge om du er til det mørke eller naturlige stativ.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Massiv eg og krydsfiner
 • Mål – lille: D30 x B80 x H200 cm
 • Mål – stor: D38 x B112 x H200 cm
 • Varianter: Sort eller eg

Se pris på WOUD Töjbox tøjstativet hos Luxo Living

Brent – sort tøjstativ med hylde nederst

Brent-ToejstativDet sorte Brent tøjstativ er perfekt til såvel entréen som garderoben i soveværelset. Her kan der nemlig hænges overtøj på garderobestangen og sættes sko op på hylden, så de ikke står direkte på dit gulv. Det er især nyttigt når det er vådt og koldt udenfor, da skoene ellers sætter mærker på gulvet når sålerne er våde.

Hvis hylden ikke bruges til sko kan den bruges til kasser, hvori der kan opbevares alt fra handsker til tørklæder og andre småting.

Tøjstativet er lavet i sortlakeret metal, og selve garderobestangen er lavet i forkromet stål. Det er et billigt stativ, og derfor er det også velegnet til brug i en større garderobe eller i en forretning.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Metal og stål
 • Mål: D59 x B117 x H176,8 cm

Se pris på Brent tøjstativet hos BOBO

Nordic Tales Framed – tøjstativ formet som ramme i massiv eg

Smukt og moderne tøjstativ fra Nordic Tales v/Jonas Højgaard. Tøjstativet er fremstillet af oliebehandlet egetræ med en smuk bøjlestang af messing, og det fremstår stilrent og enkelt.

Det er et tøjstativ som er særdeles kendetegnende for tidløs skandinavisk mode, og så kan det desuden foldes hvis det skal opbevares eller transporteres.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Massiv egetræ, messing
 • Mål: H180 x B106 x D45 cm

Se pris på Nordic Tales Framed hos TrendyLiving

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

Skriv en kommentar