Det afgørende ved hovedtelefoner er lyden, men både komfort og brugervenlighed er også vigtige kriterier. Især hvis du ønsker at bruge dine nye hovedtelefoner i længere tid ad gangen. Vi har undersøgt en lang række testresultater og fundet frem til de bedste hovedtelefoner på markedet netop nu.

Herunder er vores top 3 over bedste hovedtelefoner ligenu:

Sennheiser Momentum – ‘Årets Bedste’ hovedtelefoner til musik

Sennheiser Momentum Over-ear hovedtelefonerne kåres til årets bedste hovedtelefoner hos Lyd & Billede, som blandt andet roser dem for en meget høj lydkvalitet.


Sennheiser Momentum.

Set til: 1.885,00

Køb hos Dustinhome

 • Årets bedste – Lyd & Billede

Derfor anbefaler vi Sennheiser Momentum: Lyd & Billede har ad flere omgange brugt netop disse hovedtelefoner som referencemodel når der skulle testes hovedtelefoner, og så er de blevet kåret til årets bedste hovedtelefoner år 2013 til 2014, samt bedste køb år 2016. Der er tale om et par ekstremt potente hovedtelefoner med virkelig god lyd. Og så har de ligeledes den fordel at de er lukkede, hvilket giver en bedre reduktion af støj end i de åbne modeller. På trods af dette er de stadig i en liga for sig selv, med helt uovertruffen lyd i en kvalitet langt over konkurrenterne. På baggrund af positive testresultater, vurderer vi derfor at disse hovedtelefoner er blandt de bedste på markedet netop nu.

Om: Sennheiser Momentum laves i en over-ear og en on-ear model. Her er det over-ear modellen vi kigger nærmere på, dvs. modellen der dækker ørerne helt og sidder mest komfortabelt.

Hovedtelefonerne er designet med elementer af ægte læder og en hovedbøjle af metal, og så er der mikrofon på ledningen, så du kan tale i din iOS-enhed mens du bruger dem. Kablerne er desuden aftagelige, og der medfølger endnu et kabel uden mikrofon. Hovedtelefonerne kan ikke foldes sammen, men til gengæld medfølger der et fedt opbevaringsetui, så de kan opbevares sikkert og godt når du er på farten.

Specifikationer:

 • Type: Over-ear
 • Velegnet til: Hjemmebrug og på farten – musik og film
 • Inkl. 2 aftagelige kabler på 1,2 og 1,4 meter
 • Inkl. 3,5 mm til 6,3 mm adapter
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.885,00 kr. 0,00 kr. 1.885,00 kr. Til butik »

Bose QuietComfort 25 – ‘Årets Bedste’ støjreducerende hovedtelefoner

Bose QuietComfort 25 krones til “Kongen af støjreduktion” hos Lyd & Billede, der roser dem for at være perfekte til dig der vil nyde musik og film i fred og ro under rejsen.


Bose QuietComfort 25.

Set til: 1.999,00

Køb hos Wupti

 • Årets bedste – Lyd & Billede

Derfor anbefaler vi Bose QuietComfort 25: “Kongen af støjreduktion”. Det er prædikatet, der følger disse støjreducerende hovedtelefoner i testen hos Lyd & Billede. QuietComfort 25 er perfekte til dig der rejser meget, og gerne vil lukke af for støjgener og nyde din musik eller film i fred og ro. Hovedtelefonerne roses for at have den bedste støjreduktion på markedet, og så er de behagelige at have på og nemme at tage med på rejse. De kan nemlig foldes og opbevares i den medfølgende rejsetaske, så de ligger trygt og godt under transport.

Om: Bose QuietComfort 25 forbindes til din musik- eller videoafspiller via ledning, og fås i varianter til både iOS og Android. Således er det altså muligt at bruge hovedtelefonerne i forbindelse med opkald på telefonen, ligesom det er muligt at betjene f.eks. lydniveauet direkte fra den lille fjernbetjening på ledningen.

Hovedtelefonerne har indbygget støjreduktion, som kan aktiveres og deaktiveres efter behov. Er støjreduktionen deaktiveret, er hovedtelefonerne i det der kaldes “Aware mode”. Dermed bliver det muligt at høre dine omgivelser, hvilket kan være praktisk i visse situationer. For at støjreduktionen skal virke, er der monteret et batteri i hovedtelefonerne. Dette batteri holder i op til 35 timer. I modsætning til tidligere modeller, eksempelvis QuietComfort 15 og QuietComfort 20, kan denne model benyttes på trods af at batteriet løber tør. Du kan således fortsat afspille lyd igennem hovedtelefonerne, blot uden støjreduktion.

Til QuietComfort 25 hovedtelefonerne medfølger en smart rejsetaske, hvor der både er gjort plads til hovedtelefonerne, ledning, rejseadapter og et ekstra batteri.

Specifikationer:

 • Type: On-ear
 • Velegnet til: Hjemmebrug og på farten – musik og film
 • Inkl. 1,42 meter lydkabel med fjernbetjening og mikrofon
 • Inkl. rejseadapter
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.999,00 kr. 0,00 kr. 1.999,00 kr. Til butik »

Sennheiser Urbanite XL – velspillende hovedtelefoner med god bas

Sennheiser Urbanite XL bliver bedst i test hos Lyd & Billede, hvor de får ros for at være særdeles velspillende. De fås desuden til en meget fornuftig pris på nettet.


Sennheiser Urbanite XL.

Set til: 1.799,00

Køb hos CDON

 • Testvinder – Lyd & Billede
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Topscorer – eReviews

Derfor anbefaler vi Sennheiser Urbanite XL: Hvis du vil have den perfekte kombination af god lyd, komfort og pris, så skal du vælge de store Urbanite XL-hovedtelefoner fra Sennheiser. De leverer en fin lyd med en god fylde, og så er de behagelige at have på. Hovedtelefonerne er oprindeligt tiltænkt musik med god bas, men ifølge testpanelet hos Lyd & Billede er de også gode til andre musikgenrer. Alt i alt et sæt gode hovedtelefoner med masser af rå muskelkraft til hårdtslående musik.

Om: Hvor Sennheiser Momentum er tiltænkt det lidt ældre publikum med hang til mere raffineret lyd, er Urbanite XL tiltænkt det yngre publikum som ønsker en hårdere bas uden at gå på kompromis med den generelle lydoplevelse. Urbanite XL er et sæt over-ear hovedtelefoner med et par store bløde ørekopper og en kraftig bøjle, der er designet med et råt udtryk.

Materialevalget er plastik, men bøjlen er beklædt med stof foroven. Hovedtelefonerne fås med fjernbetjening til såvel iOS- som Android-enheder, så du nemt kan styre disse uden at have din smartphone eller tablet i hånden.

Når du ikke bruger hovedtelefonerne kan de foldes sammen og opbevares i den medfølgende stofpose, så de ikke opsamler støv og andet snavs.

Specifikationer:

 • Type: Over-ear
 • Velegnet til: Hjemmebrug og på farten – musik
 • Inkl. 1,2 meter lydkabel med fjernbetjening og mikrofon
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.799,00 kr. 0,00 kr. 1.799,00 kr. Til butik »

Audio-Technica ATH-M50X – komfortable og robuste hovedtelefoner

Audio-Technica ATH-M50X er en opdateret version af ATH-M50. De vurderes at være behagelige, solide og velegnet til såvel studiebrug som hjemmebrug.


Audio-Technica-ATH-M50X-Hovedtelefoner
Audio-Technica ATH-M50X.

Set til: 1.168,00

Køb hos SoundStoreXL

 • Specielt Anbefalet – Lyd & Billede

Derfor anbefaler vi Audio-Technica ATH-M50X: Disse hovedtelefoner får 6/6 stjerner hos Lyd & Billede sammen med en “Specielt Anbefalet”-award, der kun gives til produkter af en helt særlig kvalitet. Hovedtelefonerne vurderes til at have et lydbillede, der er så behageligt, at man kan lytte i evigheder, ligesom byggekvaliteten er solid og ledningen aftagelig. Du får desuden 3 slags ledninger til disse hovedtelefoner: En spiralledning og en almindelig lang og kort ledning. Derudover medfølger der en 3,5 mm til 6,3 mm adapter, og så kan ørekopperne foldes op under hovedbøjlen for nem transport. Lyd & Billede vurderer disse hovedtelefoner som perfekte til studiebrug, men også i hjemmet.

Om: Audio-Technica ATH-M50x hovedtelefonerne er lukkede, hvilket giver bedre isolering af lyden. Det kan eksempelvis være nyttigt i områder med meget støj, eksempelvis under transport. Hovedtelefonerne består af to 45 mm neodymium enheder, som begge kan roteres 90 grader. Det betyder en bedre pasform rundt om hovedet, ligesom du er i stand til at lytte med kun det ene øre.

Til disse hovedtelefoner medfølger der tre ledninger – en 3 meter spiralledning, en 1,2 meter ledning og en 3 meter ledning. Og det kan være nyttigt, hvis du både skal bruge dem på farten og i hjemmet.

Specifikationer:

 • Type: Over-ear
 • Velegnet til: Hjemmebrug, på farten og studie
 • Inkl. 3 meter aftageligt spiral-kabel
 • Inkl. 1,2 meter + 3 meter aftageligt kabel
 • Inkl. 3,5 mm til 6,3 mm adapter
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.109,00 kr. 59,00 kr. 1.168,00 kr. Til butik »
1.295,00 kr. 59,00 kr. 1.354,00 kr. Til butik »

Bose QuietComfort 35 – trådløse hovedtelefoner med bedste støjreduktion

Bose QuietComfort 35 bliver specielt anbefalet af Lyd & Billede, og som noget nyt er de nu blevet trådløse. Lyden og komforten er således helt i top i disse støjreducerende hovedtelefoner.


Bose-QuietComfort-35-Hovedtelefoner
Bose QuietComfort 35.

Set til: 3.149,00

Køb hos Dustinhome

 • Specielt Anbefalet – Lyd & Billede
 • Editor’s Choice – CNET

Derfor anbefaler vi Bose QuietComfort 35: Du får sandsynligvis ikke bedre trådløse hovedtelefoner til rejsen, hvis man skal tro de mange positive anmeldelser på nettet. Eksempelvis har Lyd & Billede foretaget en grundig test af hovedtelefonerne fra Bose, som er en trådløs udgave af de særdeles populære QuietComfort 25 hovedtelefoner. Det fremhæves i underrubrikken at de er “markedets bedste støjreducerende hovedtelefoner”, ligesom de roses for at være de mest komfortable på markedet. Lyden er også god, og når de ikke bruges kan de foldes sammen for nem transport i en taske. Alt i alt rigtig gode hovedtelefoner til dig der rejser meget.

Om: Bose QuietComfort 35 er den trådløse version af de meget populære QuietComfort 25 hovedtelefoner. De to modeller er identiske i deres indmad, men QuietComfort har dog fået tilført et Bluetooth-modul så de kan bruges uden ledning. Hovedtelefonerne skal bæres på selve øret (on-ear), og fås både i en sort og en grå udgave.

Forbindelse til afpillerenhed foregår via Bluetooth, og med NFC-teknologi kan det ske hurtigt og nemt. Hovedtelefonerne har aktiv støjreduktion som kan slås til eller fra. Bruger du hovedtelefonerne med ledning kan støjreduktionen holde i cirka 40 timer, men bruger du hovedtelefonerne i trådløs tilstand holder batteriet i cirka 20 timer. Batteriet er indbygget og oplades via Micro USB.

Hovedtelefonerne leveres med flyadapter, lydkabel, USB-kabel og et rejseetui.

Specifikationer:

 • Type: On-ear
 • Velegnet til: Hjemmebrug og på farten – musik og film
 • Bluetooth med NFC-teknologi
 • Inkl. aftageligt kabel
 • Inkl. genopladeligt batteri
 • Inkl. rejsetui
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
3.149,00 kr. 0,00 kr. 3.149,00 kr. Til butik »

Bose SoundLink – komfortable bluetooth hovedtelefoner til musik

Bose SoundLink får en særlig anbefaling af Lyd & Billede, hvor de klarer sig rigtig godt i test. De roses blandt andet for at være komfortable og lette at anvende.


bose-soundlink-on-ear-hovedtelefoner
Bose SoundLink.

Set til: 1.297,00

Køb hos Elgiganten

 • Specielt Anbefalet – Lyd & Billede

Derfor anbefaler vi Bose SoundLink: Hos Lyd & Billede har Jonas Ekelund testet disse trådløse hovedtelefoner, og vurdering er ikke til at tage fejl af: Bose SoundLink har en rigtig god pasform og sidder meget behageligt, samtidig med at de er nemme at betjene og særdeles velspillende. De fylder ikke meget i tasken, og passer perfekt til dig der vil lytte til musik hvorsomhelst uden at have besvær med kabler. Prisen er desuden rigtig god, hvis du køber dem online.

Om: Bose SoundLink er trådløse og forbinder til din musikafspiller via bluetooth. Det giver en hidtil uset frihed, og du kan eksempelvis bruge dem mens du foretager dig praktiske gøremål, da der aldrig vil komme ledninger i vejen. Du vælger selv lydkilden, så længe denne har mulighed for bluetooth forbindelse.

Høretelefonerne fra Bose er af on-ear typen, der skal sidde uden på ørerne. De er specielt designet til musik, og giver op til 15 timers afspilning på en fuld opladning. Det indbyggede Li-Ion batteri er desuden hurtigt ladet op. Ifølge producenten opnår du en fuld opladning på kun halvanden time, hvilket er rigtig godt. 15 minutters hurtig-opladning giver to timers spilletid. Der medfølger en smart taske, som du kan opbevare hovedtelefonerne i når du ikke bruger dem.

Når du bruger Bose SoundLink sammen med din mobiltelefon, kan du blandt andet tage imod opkald ved at benytte knapperne på højre ørekop. Herfra kan du blandt andet også sætte musikken på pause, hvis det bliver nødvendigt.

I æsken medfølger udover SoundLink hovedtelefonerne et 120 centimeter lydkabel, et 33,4 cm USB-kabel og en opbevaringstaske.

Specifikationer:

 • Type: On-ear
 • Bluetooth
 • Velegnet til: Hjemmebrug og på farten – musik og film
 • Inkl. 1,2 meter lydkabel
 • Inkl. 33,4 centimeter USB-kabel
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.297,00 kr. 0,00 kr. 1.297,00 kr. Til butik »

Audio-Technica ATH-ANC9 – komfortable hovedtelefoner i robust kvalitet

Audio-Technica ATH-ANC9 får høj karakter i test af støjreducerende hovedtelefoner hos Lyd & Billede og kåres til “Bedste køb”.


Audio-Technica-ATH-ANC9-Hovedtelefoner
Audio-Technica ATH-ANC9

Set til: 1.038,00

Køb hos Dustinhome

 • Bedste køb – Lyd & Billede

Derfor anbefaler vi Audio-Technica ATH-ANC9: I en særlig test af 8 støjreducerende hovedtelefoner, formår Audio-Technica ATH-ANC9 at få en “Bedste køb” anbefaling hos Lyd & Billedes testpanel, da de er behagelige at have på og meget vellydende med fyldig lyd og god bas. Støjreduktionen betyder at de er velegnede i omgivelser med larm, eksempelvis i lufthavnen, i toget eller på passagersædet i en bil. Du kan sågar vælge hvilken form for støjreduktion du ønsker: Fly, kontor eller rolige omgivelser. Det betyder, at alt efter hvilken indstilling du vælger, så tilpasser hovedtelefonerne frekvensen og støjreduktionen herefter.

Om: Audio-Technica ATH-ANC9 er udstyret med QuietPoint-teknologi, som gør dem til et par vellydende støjreducerende hovedtelefoner. Du kan ved hjælp af knapper indstille støjreduktionen mellem 3 niveauer: Fly, Kontor eller rolige omgivelser. Dermed ændres frekvenser og grad af støjreduktion alt efter hvilken indstilling du vælger, og du får god lyd på trods af støj i området.

Kablet er udstyret med mikrofon, så du kan koble den til din smartphone og modtage telefonopkald herigennem. Der medfølger desuden en lækker opbevaringsboks, 2 kabler og adapter til fly og 6,3 mm stik samt batteri.

Specifikationer:

 • Type: Over-ear
 • Velegnet til: Hjemmebrug og på farten – musik og film
 • Inkl. 2 aftagelige kabler
 • Inkl. opbevaringsboks
 • Inkl. 3,5 mm til 6,3 mm adapter
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
979,00 kr. 59,00 kr. 1.038,00 kr. Til butik »

Philips Fidelio X2 – testvinder med perfekt lyd til hjemmebrug

Philips Fidelio X2 er så gode, at Lyd & Billede roser dem for deres fantastiske lydkvalitet og kalder dem “Philips’ bedste hovedtelefoner”.


Philips-Fidelio-X2-Hovedtelefoner
Philips Fidelio X2.

Set til: 1.849,00

Køb hos Coolshop

 • Testvinder – Lyd & Billede

Derfor anbefaler vi Philips Fidelio X2: Hos Lyd & Billede har Lasse Svendsen haft disse hovedtelefoner til test, og hans dom er tydelig: Det er Philips’ bedste hovedtelefoner, og de er perfekte til hjemmebrug. Og da Philips af flere omgange vinder test af hovedtelefoner, siger det en del. Fidelio X2 roses for at være utrolig behagelig at have på, ligesom lyden er perfekt afbalanceret med en bas, der kan blive så dyb at den “kan rive små membraner i laser”. Bassen er ikke desto mindre perfekt afbalanceret med mellemtonen, og de store, åbne ørekopper betrukket med stof giver en god åndbarhed omkring øret. Ledningen er desuden aftagelig, hvilket er en fordel hvis man eksempelvis vil skifte til en kortere, længere eller helt ny ledning.

Om: Philips Fidelio X2 hovedtelefonerne er en opdatering af forgængeren Fidelio X1. Det er et par store komfortable over-ear hovedtelefoner, som er bedst egnet til musik og film. Men også spil på konsol eller computer bliver mere levende. Fidelio X2 er udstyret med 50 mm neodym-drivere, der giver et meget bredt frekvensområde for både en alsidig og balanceret klang.

Ørekopperne er designet med åben bagside, hvilket desværre også betyder at der lækkes en del lyd ud i rummet. Det er til gengæld godt for både lydkvaliteten og komforten, hvilket har været prioriteret højt hos Philips. Ørepuderne er betrukket med velour, som føles blødt og behageligt om ørerne, samtidig med at det er åndbart og fjerner tryk.

Der medfølger et 3 meter langt aftageligt kabel og en 3,5 mm til 6,3 mm adapter.

Specifikationer:

 • Type: Over-ear
 • Velegnet til: Hjemmebrug – musik og film
 • Inkl. 3 meter aftageligt kabel
 • Inkl. 3,5 mm til 6,3 mm adapter
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.849,00 kr. 0,00 kr. 1.849,00 kr. Til butik »
1.849,00 kr. 0,00 kr. 1.849,00 kr. Til butik »

Testkilder

Til denne artikel har vi undersøgt en lang række tests af hovedtelefoner. Det er primært den skandinaviske portal Lyd & Billede vi har benyttet os af, men også tests fra svenske Råd & Rön og tyske Stiftung Warentest har haft indflydelse. Herunder kan du se hvilke tests der har haft indflydelse på vores vurderinger af de bedste hovedtelefoner:

Lyd & Billede

Det anerkendte skandinaviske magasin Lyd & Billede foretager løbende en række omfattende tests i samarbejde mellem de nordiske afdelinger. Vi har gennemlæst deres tests af hovedtelefoner og udvalgt en række af dem med de bedste bedømmelser.

Lyd & Billede tester hovedtelefoner ud fra følgende kriterier:

 • Lydkvalitet
 • Funktionalitet
 • Brugervenlighed
 • Kvalitetsindtryk

Det er vores indtryk, at det er lydkvaliteten der vejer mest i den samlede bedømmelse, hvorfor en karakter på 6/6 stjerner for lydkvaliteten i de fleste tilfælde udløser en “Specielt anbefalet” eller “Bedste køb” award selvom andre kritik-punkter halter bagefter.

Herunder er de tests fra Lyd & Billede, vi har baseret vores vurderinger på:

 1. Test af Bose QuietComfort 35 hovedtelefoner
 2. Test af 10 par Hi-fi hovedtelefoner
 3. Kåring af årets bedste hovedtelefoner (2015-2016)
 4. Test af 8 par trådløse støjreducerende hovedtelefoner
 5. Test af 9 par Bluetooth hovedtelefoner
 6. Test af Sennheiser Momentum hovedtelefoner
 7. Kåring af årets bedste hovedtelefoner (2013-2014)
 8. Test af Philips Fidelio X2 hovedtelefoner
 9. Test af 6 par kendis-hovedtelefoner
 10. Test af Audio-Technica ATH-M50x
 11. Test af 6 par Bluetooth hovedtelefoner
 12. Test af 8 par støjreducerende hovedtelefoner
 13. Test af 10 par street-hovedtelefoner

Råd & Rön (22. juni 2017)

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og sammenlignet i alt 120 par hovedtelefoner. De er af typen over-ear, on-ear og in-ear, og der kan i tabellen filtreres mellem de forskellige typer.

I testen er der lagt vægt på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet 50 %
 • Komfort 31,5 %
 • Funktioner 10 %
 • Alsidighed 5 %
 • Holdbarhed 3,5 %

Flere hovedtelefoner får en god bedømmelse over gennemsnittet, men enkelte modeller opnår en meget høj bedømmelse. Det drejer sig blandt andet om flere modeller fra Sennheiser, et par modeller fra Sony og en model fra Audio-Technica.

Hele testen kan læses mod oprettelse af betalt medlemsskab, hvorefter du får adgang til et stort testskema hvor du kan gå i dybden med bedømmelserne af de enkelte modeller.

CNET (19. juni 2016)

Test af Bose QuietComfort 35 hovedtelefoner.

Hos CNET har testpanelet haft et par Bose QuietComfort 35 hovedtelefoner til test i juni 2016.

I testen indgår følgende delkriterier:

 • Design
 • Funktioner
 • Lyd
 • Pris

Som det ses i testen klarer hovedtelefonerne sig så godt, at de opnår en meget høj samlet bedømmelse. Samtidig udnævnes de til “Editor’s Choice” og testpanelet skriver følgende: “Bluetooth møder klassens bedste støjreduktion: Bose QuietComfort 35 er de ultimative støjreducerende hovedtelefoner du kan købe lige nu.”

Hele testen kan læses gratis hos CNET.

Icakuriren (17. september 2015)

Hos Icakuriren er 8 hovedtelefoner blevet testet i september 2015. Testen indeholder både nogle billigere og lidt dyrere modeller, og ifølge testpanelet findes der gode hovedtelefoner i alle prisklasser. Det handler desuden om at finde nogle hovedtelefoner med den rette pasform, da komforten er mindst lige så vigtig som lydkvaliteten.

Bag testen står Pricerunner Digital Life, som har haft et ekspertpanel til at teste udvalgte modeller. Der er i testen lagt vægt på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet
 • Komfort
 • Byggekvalitet

I testen klarer flere modeller sig fint, men to modeller fremhæves som de bedste: Sony MDR-10RC anbefales som bedste køb, mens Samsung Level Over anbefales på grund af lydkvaliteten.

Du kan læse en dybdegående test af de enkelte modeller hos Icakuriren, hvor testen er gratis.

Tænk (26. februar 2015)

Forbrugerrådet Tænk har i februar 2015 testet og vurderet 70 par hovedtelefoner og øretelefoner af alle forskellige typer: On-ear, over-ear og in-ear.

I testen er der lagt vægt på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet 50 %
 • Komfort og holdbarhed 35 %
 • Støjforurening 10 %
 • Funktioner 5 %

Trådløse hovedtelefoner overrasker i denne test med et forrygende resultat, og således bliver både Sennheiser RS 180 og Bose AE2W bedst i test. De klarer sig begge forrygende på alle parametre, men Sennheiser RS 180 får lidt kritik for at være meget støjende for omgivelserne. Bose AE2W klarere sig lidt bedre på dette kriterie. Blandt de små in-ear øretelefoner har vi også Bose i toppen med to modeller: SoundTrue In-Ear og SoundSport In-Ear, der begge bliver bedst i test med en rigtig god samlet bedømmelse.

Du kan læse hele testen og se alle placeringerne ved at oprette et betalt medlemsskab hos Tænk.

eReviews (2. december 2014)

Test af Sennheiser Urbanite XL.

I denne test er Sennheiser Urbanite XL hovedtelefonerne blevet afprøvet og vurderet af testpanelet hos eReviews.

Hovedtelefonerne er vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Funktionalitet
 • Lydkvalitet
 • Komfort
 • Pris

I testen finder du en unboxing-video, en gennemgang af designet, en masse billeder og en vurdering af lydkvaliteten.

Det konkluderes i testen af hovedtelefonerne er “et imponerende stykke håndværk”, og generelt får de god ros for den kvalitetsmæssige oplevelse. Det trækker dog ned at prisen er relativt høj, at der kun medleveres en pose til opbevaring og at der kun medfølger et enkelt kabel som enten passer til iOS eller Android, alt efter hvilken model du har valgt.

Hele testen kan læses gratis hos eReviews.

Stiftung Warentest (24. april 2014)

Den store tyske testportal Stiftung Warentest har i maj måned 2014 testet i alt 20 hovedtelefoner i den lavere prisklasse. De fleste modeller holder sig langt under 1.000 kroner, men bedømmes altså også derefter.

Det betyder, at flere af modellerne får en decideret utilfredsstillende karakter, mens enkelte modeller skiller sig ud og overrasker positivt.

Disse kriterier er indgået i Stiftung Warentests test af hovedtelefoner:

 • Lydkvalitet 65 %
 • Støjreduktion 5 %
 • Holdbarhedstest 5 %
 • Brugervenlighed 20 %
 • Farlige stoffer 5 %

Denne test er en af de eneste, hvor det også er undersøgt, om der indgår farlige stoffer såsom phthalater i produktionen, og selvom det kun udgør en brøkdel af den samlede bedømmelse er det alligevel interessant. Testens resultat viser dig, at stort set alle hovedtelefoner får tilfredsstillende karakter for mængden af farlige stoffer, mens enkelte modeller såsom de meget billige Hama Joy Slim og Thomson HED 3103 Heritage dumper denne del af testen.

Bedst i Test blev Sennheiser HD 229 og Sennheiser Momentum On-Ear, der begge får en karakter lige over middel.

Hele testen kan læses hos Test.de for 5€.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

4 kommentarer

 1. AKG K845 BT er udgået fra dustinhome, har forsøgt at bestille.

  • Bomagasinet Svar

   Hej Mark,

   Tak for tippet – den retter jeg.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 2. Vanvittigt spændende test!
  Nu har jeg selv en del med trådløse høretelefoner at gøre via http://www.fitnesspods.dk/, men her er de jo som “bøffer”. Noget, som jeg ikke tidligere som sådan har stiftet bekendtskab med. Jeg har naturligvis prøvet en masse og har et par BOSE, men selve teknologien m.v. synes jeg er spændende.

  Og super lækkert med et hurtigt link til, hvor jeg kan købe dem. Sidder og overvejer det stærkt lige nu! 🙂

  Dbh,
  Peter

  • Bomagasinet Svar

   Hej Peter,
   Tak for dit input, som er værdsat 🙂
   Fitnesspods.dk ser også ret spændende ud. Jeg har selv ejet et par Jaybird Bluebuds X, som jeg dog mistede engang jeg glemte dem i træningscenteret. De var særdeles velspillende, men desværre ikke så komfortable. En udfordring, som jeg kan forstå at rigtig mange producenter har med deres in-ear høretelefoner til sportsbrug. Og så selvfølgelig batteriets levetid… 🙂
   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar