Det afgørende ved hovedtelefoner er lyden, men både komfort og brugervenlighed er også vigtige kriterier. Især hvis du ønsker at bruge dine nye hovedtelefoner i længere tid ad gangen. Vi har undersøgt en lang række testresultater og fundet frem til de bedste hovedtelefoner på markedet netop nu.

Soundliving Soul Silver – Den flotte og praktiske

Set til: 999,00

Køb hos Innoliving

Derfor anbefaler vi Soundliving Soul: Densoundliving-hovedtelefonere hovedtelefon er nok den perfekte trådløse over-ear hovedtelefon til træning eller hjemmebrug. Med et stilrent design og lækker komfort kan hovedtelefonen bæres i op til flere timer overalt. Udover komfort sidder Soul hovedtelefonen godt og er perfekt til træningen eller brug under bevægelse. Med det nemme foldesystem kan hovedtelefonen ligge i tilhørende pose og nemt tages med på farten.

Mangler du en skarp lyd og god bas, så er Soundliving Soul et perfekt valg til dig. Med de 40mm neodym byggede højtallere i hvert øre, garanterer hovedtelefonen højeste lydkvalitet.

 

Om:

Soundliving Soul, er den nyeste lancering fra Soundliving. Et stilrent produkt, med op til 36 timers strøm. Opret forbindelse til en afspillerenhed ved hjælp af Bluetooth 5.0, helt upåklageligt, nemt og hurtigt. Oplev en skarp og præcis lyd, med en meget fremtrædende bas der giver lytteren bedst mulige lydoplevelse.

 

Med den indbyggede mikrofon gør Soundliving Soul det nemt at modtage opkald og ringe uden at tage telefonen op af lommen. Bluetooth forbindelsen er skarp og sørger for en god forbindelse under både opkald og andre lydoplevelser.

 

Specifikationer 

 • Type: Over-ear
 • Velegnet til: Hjemmebrug, træning eller på farten
 • Bluetooth 5.0
 • 36 timers afspilning
 • Inkl. oplader kabel
 • Inkl. Stof pose
Forhandler Pris Tilbud Læs mere
999,00 999,00 Til butik »

Sennheiser Momentum – ‘Årets Bedste’ hovedtelefoner til musik

Sennheiser Momentum Over-ear hovedtelefonerne kåres til årets bedste hovedtelefoner hos Lyd & Billede, som blandt andet roser dem for en meget høj lydkvalitet.


Sennheiser Momentum.

Set til: 149,00

Køb hos Wupti

 • Årets bedste – Lyd & Billede

Derfor anbefaler vi Sennheiser Momentum: Lyd & Billede har ad flere omgange brugt netop disse hovedtelefoner som referencemodel når der skulle testes hovedtelefoner, og så er de blevet kåret til årets bedste hovedtelefoner år 2013 til 2014, samt bedste køb år 2016. Der er tale om et par ekstremt potente hovedtelefoner med virkelig god lyd. Og så har de ligeledes den fordel at de er lukkede, hvilket giver en bedre reduktion af støj end i de åbne modeller. På trods af dette er de stadig i en liga for sig selv, med helt uovertruffen lyd i en kvalitet langt over konkurrenterne. På baggrund af positive testresultater, vurderer vi derfor at disse hovedtelefoner er blandt de bedste på markedet netop nu.

Om: Sennheiser Momentum laves i en over-ear og en on-ear model. Her er det over-ear modellen vi kigger nærmere på, dvs. modellen der dækker ørerne helt og sidder mest komfortabelt.

Hovedtelefonerne er designet med elementer af ægte læder og en hovedbøjle af metal, og så er der mikrofon på ledningen, så du kan tale i din iOS-enhed mens du bruger dem. Kablerne er desuden aftagelige, og der medfølger endnu et kabel uden mikrofon. Hovedtelefonerne kan ikke foldes sammen, men til gengæld medfølger der et fedt opbevaringsetui, så de kan opbevares sikkert og godt når du er på farten.

Specifikationer:

 • Type: Over-ear
 • Velegnet til: Hjemmebrug og på farten – musik og film
 • Inkl. 2 aftagelige kabler på 1,2 og 1,4 meter
 • Inkl. 3,5 mm til 6,3 mm adapter
Forhandler Pris Tilbud Læs mere
149,00 149,00 Til butik »
1.190,00 1.249,00 Til butik »

Sennheiser Urbanite XL – velspillende hovedtelefoner med god bas

Sennheiser Urbanite XL bliver bedst i test hos Lyd & Billede, hvor de får ros for at være særdeles velspillende. De fås desuden til en meget fornuftig pris på nettet.


Sennheiser Urbanite XL.

Set til: 149,00

Køb hos Wupti

 • Testvinder – Lyd & Billede
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Topscorer – eReviews

Derfor anbefaler vi Sennheiser Urbanite XL: Hvis du vil have den perfekte kombination af god lyd, komfort og pris, så skal du vælge de store Urbanite XL-hovedtelefoner fra Sennheiser. De leverer en fin lyd med en god fylde, og så er de behagelige at have på. Hovedtelefonerne er oprindeligt tiltænkt musik med god bas, men ifølge testpanelet hos Lyd & Billede er de også gode til andre musikgenrer. Alt i alt et sæt gode hovedtelefoner med masser af rå muskelkraft til hårdtslående musik.

Om: Hvor Sennheiser Momentum er tiltænkt det lidt ældre publikum med hang til mere raffineret lyd, er Urbanite XL tiltænkt det yngre publikum som ønsker en hårdere bas uden at gå på kompromis med den generelle lydoplevelse. Urbanite XL er et sæt over-ear hovedtelefoner med et par store bløde ørekopper og en kraftig bøjle, der er designet med et råt udtryk.

Materialevalget er plastik, men bøjlen er beklædt med stof foroven. Hovedtelefonerne fås med fjernbetjening til såvel iOS- som Android-enheder, så du nemt kan styre disse uden at have din smartphone eller tablet i hånden.

Når du ikke bruger hovedtelefonerne kan de foldes sammen og opbevares i den medfølgende stofpose, så de ikke opsamler støv og andet snavs.

Specifikationer:

 • Type: Over-ear
 • Velegnet til: Hjemmebrug og på farten – musik
 • Inkl. 1,2 meter lydkabel med fjernbetjening og mikrofon
Forhandler Pris Tilbud Læs mere
149,00 149,00 Til butik »
1.898,00 1.898,00 Til butik »

Audio-Technica ATH-M50X – komfortable og robuste hovedtelefoner

Audio-Technica ATH-M50X er en opdateret version af ATH-M50. De vurderes at være behagelige, solide og velegnet til såvel studiebrug som hjemmebrug.


Audio-Technica-ATH-M50X-Hovedtelefoner
Audio-Technica ATH-M50X.

Set til: 1.008,00

Køb hos SoundStoreXL

 • Specielt Anbefalet – Lyd & Billede

Derfor anbefaler vi Audio-Technica ATH-M50X: Disse hovedtelefoner får 6/6 stjerner hos Lyd & Billede sammen med en “Specielt Anbefalet”-award, der kun gives til produkter af en helt særlig kvalitet. Hovedtelefonerne vurderes til at have et lydbillede, der er så behageligt, at man kan lytte i evigheder, ligesom byggekvaliteten er solid og ledningen aftagelig. Du får desuden 3 slags ledninger til disse hovedtelefoner: En spiralledning og en almindelig lang og kort ledning. Derudover medfølger der en 3,5 mm til 6,3 mm adapter, og så kan ørekopperne foldes op under hovedbøjlen for nem transport. Lyd & Billede vurderer disse hovedtelefoner som perfekte til studiebrug, men også i hjemmet.

Om: Audio-Technica ATH-M50x hovedtelefonerne er lukkede, hvilket giver bedre isolering af lyden. Det kan eksempelvis være nyttigt i områder med meget støj, eksempelvis under transport. Hovedtelefonerne består af to 45 mm neodymium enheder, som begge kan roteres 90 grader. Det betyder en bedre pasform rundt om hovedet, ligesom du er i stand til at lytte med kun det ene øre.

Til disse hovedtelefoner medfølger der tre ledninger – en 3 meter spiralledning, en 1,2 meter ledning og en 3 meter ledning. Og det kan være nyttigt, hvis du både skal bruge dem på farten og i hjemmet.

Specifikationer:

 • Type: Over-ear
 • Velegnet til: Hjemmebrug, på farten og studie
 • Inkl. 3 meter aftageligt spiral-kabel
 • Inkl. 1,2 meter + 3 meter aftageligt kabel
 • Inkl. 3,5 mm til 6,3 mm adapter
Forhandler Pris Tilbud Læs mere
949,00 1.008,00 Til butik »
1.295,00 1.354,00 Til butik »

Bose QuietComfort 35 II – trådløse hovedtelefoner med bedste støjreduktion

Bose QuietComfort 35 II er særligt anbefalet af flere testpaneler, og så er de trådløse. Lyden og komforten er således helt i top i disse støjreducerende hovedtelefoner.


Bose-QuietComfort-35-Hovedtelefoner
Bose QuietComfort 35.

Set til: 2.299,00

Køb hos Wupti

 • Anbefalet – Tek.no
 • Specielt Anbefalet – Lyd & Billede
 • Editor’s Choice – CNET

Derfor anbefaler vi Bose QuietComfort 35 II: Du får sandsynligvis ikke bedre trådløse hovedtelefoner til rejsen, hvis man skal tro de mange positive anmeldelser på nettet. Eksempelvis har Lyd & Billede foretaget en grundig test af hovedtelefonerne fra Bose, som er en trådløs udgave af de særdeles populære QuietComfort 25 hovedtelefoner. Det fremhæves i underrubrikken at de er “markedets bedste støjreducerende hovedtelefoner”, ligesom de roses for at være de mest komfortable på markedet. Lyden er også god, og når de ikke bruges kan de foldes sammen for nem transport i en taske. Alt i alt rigtig gode hovedtelefoner til dig der rejser meget.

Om: Bose QuietComfort 35 II er den anden trådløse version af de meget populære QuietComfort 25 hovedtelefoner. De to modeller er identiske i deres indmad, men QuietComfort 35 II har dog fået tilført et Bluetooth-modul så de kan bruges uden ledning. Hovedtelefonerne skal bæres på selve øret (on-ear), og fås både i en sort og en grå udgave.

Forbindelse til afpillerenhed foregår via Bluetooth, og med NFC-teknologi kan det ske hurtigt og nemt. Hovedtelefonerne har aktiv støjreduktion som kan slås til eller fra. Bruger du hovedtelefonerne med ledning kan støjreduktionen holde i cirka 40 timer, men bruger du hovedtelefonerne i trådløs tilstand holder batteriet i cirka 20 timer. Batteriet er indbygget og oplades via Micro USB.

Hovedtelefonerne leveres med flyadapter, lydkabel, USB-kabel og et rejseetui.

Specifikationer:

 • Type: On-ear
 • Velegnet til: Hjemmebrug og på farten – musik og film
 • Bluetooth med NFC-teknologi
 • Inkl. aftageligt kabel
 • Inkl. genopladeligt batteri
 • Inkl. rejsetui
Forhandler Pris Tilbud Læs mere
2.299,00 2.299,00 Til butik »
2.390,00 2.390,00 Til butik »

Sony WH-1000XM2 – trådløse hovedtelefoner med god støjreduktion

Sony WH-1000XM2 klarer sig rigtig godt i test og roses blandt andet for fantastisk lydkvalitet og effektiv støjreduktion.


Sony WH-1000XM2

Set til: 149,00

Køb hos Wupti

 • Topscorer – Tek.no
 • 5/5 stjerner – TrustedReviews
 • Topscorer – CNET

Derfor anbefaler vi Sony WH-1000XM2: Disse trådløse hovedtelefoner vurderes højt af flere uafhængige testpaneler. Blandt andet roses den effektive støjreduktion fordi den hele tiden tilpasser sig omgivelserne, og lydkvaliteten er generelt rigtig god. Det indbyggede batteri er ligeledes blevet opgraderet, og generelt roses disse hovedtelefoner for at have det bedste fra flere verdener: God lyd og effektiv støjreduktion. Alt i alt et godt valg for dig der ofte rejser og hører musik i omgivelser med varierende støj.

Om: Sony WH-1000XM2 er en forbedret udgave af den forgangne model, og hovedtelefonerne skulle efter sigende være forbedret og optimeret på flere punkter. Deriblandt lydkvaliteten, måden hvorpå støjreduktionen fungerer samt batteriets kapacitet og levetid.

En vigtig funktion i disse hovedtelefoner er Adaptive Sound Control-funktionen, som betyder at hovedtelefonerne selv analyserer og tilpasser sig efter omgivelserne. Det betyder eksempelvis at støjreduktionen påvirkes af om du går på vejen eller sidder i et fly, hvor forskellige lyde og informationer er vigtige at få med selvom du hører musik.

Hovedtelefonerne fra Sony forbinder til din afspiller via Bluetooth eller NFC, men der medfølger også kabel hvis du ønsker at lytte til musik fra en enhed der ikke er trådløs. Derudover får du også en flyadapter, så du kan tilslutte hovedtelefonerne direkte til lydudgangen ved flysædet.

Ifølge Sony giver hovedtelefonerne op til 30 timers spilletid, og på kun 10 minutters opladning får du 70 minutters spilletid. Udover kabler får du også en opbevaringstaske med i pakken.

Specifikationer:

 • Type: Over-ear
 • Bluetooth med NFC-teknologi
 • Velegnet til: Hjemmebrug og på farten – musik og film
 • Inkl. 1,5 meter lydkabel
 • Inkl. USB-kabel
 • Inkl. rejseetui
Forhandler Pris Tilbud Læs mere
149,00 149,00 Til butik »
2.490,00 2.490,00 Til butik »

Sennheiser PXC 550 – trådløs hovedtelefon med høj komfort og god lyd

Sennheiser PXC 550 er både trådløse og støjreducerende. De er yderst populære hos anmelderne, der blandt andet roser det høje komfortniveau og den gode lydkvalitet.


Sennheiser PXC 550.

Set til: 1.508,00

Køb hos Dustinhome

 • Specielt Anbefalet – Lyd & Billede
 • Topscorer – Recordere.dk
 • Topscorer – Tek.no
 • Topscorer – Datatid

Derfor anbefaler vi Sennheiser PXC 550: Denne topmodel er både trådløs og støjreducerende, hvilket er perfekt for dig der ofte hører musik på farten. Sennheiser PXC 550 er et yderst populært par hovedtelefoner, der trækker høje bedømmelser fra flere uafhængige tests. Det er især komfortniveauet og den høje lydkvalitet der trækker op, men også det lækre medfølgende etui bemærkes som et stort plus for den travle rejsende. Batteritiden vurderes også som værende på den gode side, hvilket ellers er lidt af en akilleshæl for de trådløse hovedtelefoner. Alt i alt er Sennheiser PXC 550 et godt valg for dig, der ønsker et par trådløse og støjreducerende hovedtelefoner.

Om: Sennheiser PXC 550 er et par trådløse og støjreducerende hovedtelefoner, som er designet til at sidde over ørerne (over-ear). De tilsluttes eksempelvis din smartphone, computer eller fladskærm via Bluetooth, hvorved du kan bevæge dig frit omkring uden at være begrænset af kabler. Derudover er de støjreducerende, hvilket betyder at støj fra omgivelserne dæmpes.

Støjreduktionen i Sennheiser PXC 550 er aktiv, hvilket kort forklaret betyder at lyde udefra sendes igennem en mikrofon, bearbejdes og udsendes i spejlede lydbølger – hvilket ophæver udefrakommende støj. Du kan læse en nærmere forklaring om princippet her.

Til Sennheiser PXC 550 får du et stort etui, kabel med betjeningsknapper, USB-kabel samt IFE-adaptere.

Specifikationer:

 • Type: Over-ear
 • Bluetooth
 • Velegnet til: Hjemmebrug og på farten – musik og film
 • Inkl. lydkabel med fjernbetjening
 • Inkl. USB-kabel
 • Inkl. bæretaske
Forhandler Pris Tilbud Læs mere
1.490,00 1.508,00 Til butik »

Audio-Technica ATH-ANC9 – komfortable hovedtelefoner i robust kvalitet

Audio-Technica ATH-ANC9 får høj karakter i test af støjreducerende hovedtelefoner hos Lyd & Billede og kåres til “Bedste køb”.


Audio-Technica-ATH-ANC9-Hovedtelefoner
Audio-Technica ATH-ANC9

Set til: 1.058,00

Køb hos Dustinhome

 • Bedste køb – Lyd & Billede

Derfor anbefaler vi Audio-Technica ATH-ANC9: I en særlig test af 8 støjreducerende hovedtelefoner, formår Audio-Technica ATH-ANC9 at få en “Bedste køb” anbefaling hos Lyd & Billedes testpanel, da de er behagelige at have på og meget vellydende med fyldig lyd og god bas. Støjreduktionen betyder at de er velegnede i omgivelser med larm, eksempelvis i lufthavnen, i toget eller på passagersædet i en bil. Du kan sågar vælge hvilken form for støjreduktion du ønsker: Fly, kontor eller rolige omgivelser. Det betyder, at alt efter hvilken indstilling du vælger, så tilpasser hovedtelefonerne frekvensen og støjreduktionen herefter.

Om: Audio-Technica ATH-ANC9 er udstyret med QuietPoint-teknologi, som gør dem til et par vellydende støjreducerende hovedtelefoner. Du kan ved hjælp af knapper indstille støjreduktionen mellem 3 niveauer: Fly, Kontor eller rolige omgivelser. Dermed ændres frekvenser og grad af støjreduktion alt efter hvilken indstilling du vælger, og du får god lyd på trods af støj i området.

Kablet er udstyret med mikrofon, så du kan koble den til din smartphone og modtage telefonopkald herigennem. Der medfølger desuden en lækker opbevaringsboks, 2 kabler og adapter til fly og 6,3 mm stik samt batteri.

Specifikationer:

 • Type: Over-ear
 • Velegnet til: Hjemmebrug og på farten – musik og film
 • Inkl. 2 aftagelige kabler
 • Inkl. opbevaringsboks
 • Inkl. 3,5 mm til 6,3 mm adapter
Forhandler Pris Tilbud Læs mere
999,00 1.058,00 Til butik »

Philips Fidelio X2 – testvinder med perfekt lyd til hjemmebrug

Philips Fidelio X2 er så gode, at Lyd & Billede roser dem for deres fantastiske lydkvalitet og kalder dem “Philips’ bedste hovedtelefoner”.


Philips-Fidelio-X2-Hovedtelefoner
Philips Fidelio X2.

Set til: 1.285,00

Køb hos Coolshop

 • Testvinder – Lyd & Billede

Derfor anbefaler vi Philips Fidelio X2: Hos Lyd & Billede har Lasse Svendsen haft disse hovedtelefoner til test, og hans dom er tydelig: Det er Philips’ bedste hovedtelefoner, og de er perfekte til hjemmebrug. Og da Philips af flere omgange vinder test af hovedtelefoner, siger det en del. Fidelio X2 roses for at være utrolig behagelig at have på, ligesom lyden er perfekt afbalanceret med en bas, der kan blive så dyb at den “kan rive små membraner i laser”. Bassen er ikke desto mindre perfekt afbalanceret med mellemtonen, og de store, åbne ørekopper betrukket med stof giver en god åndbarhed omkring øret. Ledningen er desuden aftagelig, hvilket er en fordel hvis man eksempelvis vil skifte til en kortere, længere eller helt ny ledning.

Om: Philips Fidelio X2 hovedtelefonerne er en opdatering af forgængeren Fidelio X1. Det er et par store komfortable over-ear hovedtelefoner, som er bedst egnet til musik og film. Men også spil på konsol eller computer bliver mere levende. Fidelio X2 er udstyret med 50 mm neodym-drivere, der giver et meget bredt frekvensområde for både en alsidig og balanceret klang.

Ørekopperne er designet med åben bagside, hvilket desværre også betyder at der lækkes en del lyd ud i rummet. Det er til gengæld godt for både lydkvaliteten og komforten, hvilket har været prioriteret højt hos Philips. Ørepuderne er betrukket med velour, som føles blødt og behageligt om ørerne, samtidig med at det er åndbart og fjerner tryk.

Der medfølger et 3 meter langt aftageligt kabel og en 3,5 mm til 6,3 mm adapter.

Specifikationer:

 • Type: Over-ear
 • Velegnet til: Hjemmebrug – musik og film
 • Inkl. 3 meter aftageligt kabel
 • Inkl. 3,5 mm til 6,3 mm adapter
Forhandler Pris Tilbud Læs mere
1.285,00 1.285,00 Til butik »
1.367,00 1.367,00 Til butik »

Testkilder

Til denne artikel har vi undersøgt en lang række tests af hovedtelefoner. Det er primært den skandinaviske portal Lyd & Billede vi har benyttet os af, men også tests fra svenske Råd & Rön og tyske Stiftung Warentest har haft indflydelse. Herunder kan du se hvilke tests der har haft indflydelse på vores vurderinger af de bedste hovedtelefoner:

Lyd & Billede

Det anerkendte skandinaviske magasin Lyd & Billede foretager løbende en række omfattende tests i samarbejde mellem de nordiske afdelinger. Vi har gennemlæst deres tests af hovedtelefoner og udvalgt en række af dem med de bedste bedømmelser.

Lyd & Billede tester hovedtelefoner ud fra følgende kriterier:

 • Lydkvalitet
 • Funktionalitet
 • Brugervenlighed
 • Kvalitetsindtryk

Det er vores indtryk, at det er lydkvaliteten der vejer mest i den samlede bedømmelse, hvorfor en karakter på 6/6 stjerner for lydkvaliteten i de fleste tilfælde udløser en “Specielt anbefalet” eller “Bedste køb” award selvom andre kritik-punkter halter bagefter.

Herunder er de tests fra Lyd & Billede, vi har baseret vores vurderinger på:

 1. Test af Bose QuietComfort 35 hovedtelefoner
 2. Test af 10 par Hi-fi hovedtelefoner
 3. Kåring af årets bedste hovedtelefoner (2015-2016)
 4. Test af 8 par trådløse støjreducerende hovedtelefoner
 5. Test af 9 par Bluetooth hovedtelefoner
 6. Test af Sennheiser Momentum hovedtelefoner
 7. Kåring af årets bedste hovedtelefoner (2013-2014)
 8. Test af Philips Fidelio X2 hovedtelefoner
 9. Test af 6 par kendis-hovedtelefoner
 10. Test af Audio-Technica ATH-M50x
 11. Test af 6 par Bluetooth hovedtelefoner
 12. Test af 8 par støjreducerende hovedtelefoner
 13. Test af 10 par street-hovedtelefoner
 14. Test af 10 par trådløse hovedtelefoner
 15. Test af Sennheiser PXC 550

Tek.no (16. marts 2018)

Det norske testmagasin, Tek.no, har i marts 2018 opdateret deres test af trådløse hovedtelefoner. Det betyder at testen nu indeholder 12 forskellige af slagsen, der alle er testet efter samme kriterier.

Der har i testen været fokus på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet
 • Vægt og komfort
 • Batteriets levetid
 • Design
 • Evt. ekstrafunktioner

I testen af lydkvaliteten er flere forskellige kilder anvendt. Deriblandt Spotify, Tidal og forskellige netradioer. De er desuden blevet afprøvet sammen med både Android- og Apple smartphones, for at se hvordan de to platforme fungerer sammen med hovedtelefonerne.

Testens klare vinder er B&O Play BeoPlay H9, der imponerer testpanelet med en samlet bedømmelse på 10 ud af 10. Derudover klarer også Sony WH-1000XM2 sig også godt, og anbefales af redaktionen hos Tek.no. Faktisk anbefales flere af de testede hovedtelefoner, så det kan godt betale sig at læse testen igennem.

Hele testen kan gennemlæses gratis, og kræver ikke medlemsskab.

Råd & Rön (19. december 2017)

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og sammenlignet i alt 124 par hovedtelefoner. De er af typen over-ear, on-ear og in-ear, og der kan i tabellen filtreres mellem de forskellige typer.

I testen er der lagt vægt på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet 50 %
 • Komfort 31,5 %
 • Funktioner 10 %
 • Alsidighed 5 %
 • Holdbarhed 3,5 %

Flere hovedtelefoner får en god bedømmelse over gennemsnittet, men enkelte modeller opnår en meget høj bedømmelse. Det drejer sig blandt andet om flere modeller fra Sennheiser, et par modeller fra Sony og en model fra Audio-Technica.

Hele testen kan læses mod oprettelse af betalt medlemsskab, hvorefter du får adgang til et stort testskema hvor du kan gå i dybden med bedømmelserne af de enkelte modeller.

CNET (1. december 2017)

Test af Sony WH-1000XM2.

Her kigges der nærmere på Sonys nye WH-1000XM2 hovedtelefoner, som er en opdateret version af tidligere udgave.

I testen kigges der nærmere på følgende:

 • Design
 • Funktioner
 • Lyd
 • Pris

Hovedtelefonerne klarer sig overordnet rigtig godt, og får blandt andet ros for en meget høj lydkvalitet og effektiv støjreduktion. Derudover bemærkes det at batteriets levetid er forbedret, og generelt vurderes de at være gode til brug på farten.

Hele testen kan læses gratis hos CNET.

TrustedReviews (26. oktober 2017)

Test af Sony WH-1000XM2.

I denne test kigges der nærmere på ovenstående trådløse hovedtelefoner med støjreduktion. Der kigges i testen nærmere på følgende punkter:

 • Introduktion
 • Design
 • Funktioner
 • Lydkvalitet

“De bedste er lige blevet bedre.” Nogenlunde sådan lyder konklusionen af denne test, og det begejstrede testpanel giver hovedtelefonerne fra Sony 5 ud af 5 stjerner for en gennemgående god oplevelse. De roses således for en god lydkvalitet, brugervenlig betjening og effektiv støjreduktion.

Hele testen kan læses gratis hos TrustedReviews.

Datatid (23. marts 2017)

Test af Sennheiser PXC 550.

Hos Alt Om Data/Datatid testes løbende en lang række produkter, deriblandt også flere hovedtelefoner. Denne test omhandler derfor Sennheiser PXC 550, som testpanelet har kigget nærmere på.

I testen kigges der på følgende:

 • Kvalitetsindtryk
 • Brugervenlighed
 • Funktioner
 • Ydelse

Hovedtelefonerne klarer sig rigtig godt i testen, hvor de blandt andet roses for den høje lydkvalitet og komfortniveauet. Du kan læse hele testen gratis og se hvordan hovedtelefonerne klarer sig, ved at klikke videre til Datatid.

Recordere.dk (28. november 2016)

Test af Sennheiser PXC 550.

I denne test kigges der nærmere på ovenstående hovedtelefoner. Der er i testen en række billeder af forskellige detaljer og funktioner, samt det medfølgende tilbehør.

I testen kigges der nærmere på følgende punkter:

 • Udpakning
 • Batteritid
 • Lydkvalitet

Det konkluderes i denne test at Sennheiser PXC 550 er et par rigtig gode trådløse og støjreducerende hovedtelefoner. De får blandt andet ros for lydkvaliteten, men også den generelle byggekvalitet og komfort.

Du kan læse hele testen gratis hos Recordere.dk

CNET (19. juni 2016)

Test af Bose QuietComfort 35 hovedtelefoner.

Hos CNET har testpanelet haft et par Bose QuietComfort 35 hovedtelefoner til test i juni 2016.

I testen indgår følgende delkriterier:

 • Design
 • Funktioner
 • Lyd
 • Pris

Som det ses i testen klarer hovedtelefonerne sig så godt, at de opnår en meget høj samlet bedømmelse. Samtidig udnævnes de til “Editor’s Choice” og testpanelet skriver følgende: “Bluetooth møder klassens bedste støjreduktion: Bose QuietComfort 35 er de ultimative støjreducerende hovedtelefoner du kan købe lige nu.”

Hele testen kan læses gratis hos CNET.

Icakuriren (17. september 2015)

Hos Icakuriren er 8 hovedtelefoner blevet testet i september 2015. Testen indeholder både nogle billigere og lidt dyrere modeller, og ifølge testpanelet findes der gode hovedtelefoner i alle prisklasser. Det handler desuden om at finde nogle hovedtelefoner med den rette pasform, da komforten er mindst lige så vigtig som lydkvaliteten.

Bag testen står Pricerunner Digital Life, som har haft et ekspertpanel til at teste udvalgte modeller. Der er i testen lagt vægt på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet
 • Komfort
 • Byggekvalitet

I testen klarer flere modeller sig fint, men to modeller fremhæves som de bedste: Sony MDR-10RC anbefales som bedste køb, mens Samsung Level Over anbefales på grund af lydkvaliteten.

Du kan læse en dybdegående test af de enkelte modeller hos Icakuriren, hvor testen er gratis.

Tænk (26. februar 2015)

Forbrugerrådet Tænk har i februar 2015 testet og vurderet 70 par hovedtelefoner og øretelefoner af alle forskellige typer: On-ear, over-ear og in-ear.

I testen er der lagt vægt på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet 50 %
 • Komfort og holdbarhed 35 %
 • Støjforurening 10 %
 • Funktioner 5 %

Trådløse hovedtelefoner overrasker i denne test med et forrygende resultat, og således bliver både Sennheiser RS 180 og Bose AE2W bedst i test. De klarer sig begge forrygende på alle parametre, men Sennheiser RS 180 får lidt kritik for at være meget støjende for omgivelserne. Bose AE2W klarere sig lidt bedre på dette kriterie. Blandt de små in-ear øretelefoner har vi også Bose i toppen med to modeller: SoundTrue In-Ear og SoundSport In-Ear, der begge bliver bedst i test med en rigtig god samlet bedømmelse.

Du kan læse hele testen og se alle placeringerne ved at oprette et betalt medlemsskab hos Tænk.

eReviews (2. december 2014)

Test af Sennheiser Urbanite XL.

I denne test er Sennheiser Urbanite XL hovedtelefonerne blevet afprøvet og vurderet af testpanelet hos eReviews.

Hovedtelefonerne er vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Funktionalitet
 • Lydkvalitet
 • Komfort
 • Pris

I testen finder du en unboxing-video, en gennemgang af designet, en masse billeder og en vurdering af lydkvaliteten.

Det konkluderes i testen af hovedtelefonerne er “et imponerende stykke håndværk”, og generelt får de god ros for den kvalitetsmæssige oplevelse. Det trækker dog ned at prisen er relativt høj, at der kun medleveres en pose til opbevaring og at der kun medfølger et enkelt kabel som enten passer til iOS eller Android, alt efter hvilken model du har valgt.

Hele testen kan læses gratis hos eReviews.

Stiftung Warentest (24. april 2014)

Den store tyske testportal Stiftung Warentest har i maj måned 2014 testet i alt 20 hovedtelefoner i den lavere prisklasse. De fleste modeller holder sig langt under 1.000 kroner, men bedømmes altså også derefter.

Det betyder, at flere af modellerne får en decideret utilfredsstillende karakter, mens enkelte modeller skiller sig ud og overrasker positivt.

Disse kriterier er indgået i Stiftung Warentests test af hovedtelefoner:

 • Lydkvalitet 65 %
 • Støjreduktion 5 %
 • Holdbarhedstest 5 %
 • Brugervenlighed 20 %
 • Farlige stoffer 5 %

Denne test er en af de eneste, hvor det også er undersøgt, om der indgår farlige stoffer såsom phthalater i produktionen, og selvom det kun udgør en brøkdel af den samlede bedømmelse er det alligevel interessant. Testens resultat viser dig, at stort set alle hovedtelefoner får tilfredsstillende karakter for mængden af farlige stoffer, mens enkelte modeller såsom de meget billige Hama Joy Slim og Thomson HED 3103 Heritage dumper denne del af testen.

Bedst i Test blev Sennheiser HD 229 og Sennheiser Momentum On-Ear, der begge får en karakter lige over middel.

Hele testen kan læses hos Test.de for 5€.

Læs også: Få smukke højtalere og skøn lyd ind i dit hjem

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

6 kommentarer

 1. Det helt klart en interresant test du har lavet. Jeg bruger selv et par Razor Kraken headset jeg vandt i en jule raffel hos http://www.onlinestrategen.dk/ de har rigtig god lyd, men når jeg har haft dem på i 3 timer, så får jeg sindsygt ondt i mine øre, så overvejer lidt at skifte til et par der sidder ude på ørene istedet for at have nogle der går ud over

  • Thomas Svar

   Hej Mathias
   Mange tak. Ja, det er ofte et problem med on-ear modellerne, at de trykker lidt omkring ørerne. Over-ear modeller omslutter ørerne og er på den måde mere komfortable, men til gengæld er de også en smule tungere – og dermed kan bøjlen gå hen og give ubehag ved brug i længere tid.

   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

 2. Julie Bechmann Jensen Svar

  Rimelig godt indlæg omkring de bedste headsets. Det giver et ret godt overblik og kommer godt rundt om alle mulige forskellige headset, men synes ikke der er så meget omkring specifikke gaming headset eller lignede? har du noget erfaring med dette eller? Synes dine indlæg er lidt mere personlige og overskuelige i forhold til tweak.dk hvor jeg har kigget på forskellige headset tests og egames.dk men det bliver liiige lidt for nørdet til mig. Er der evt. nogle der ved lidt mere om det men uden at det bliver alt for avanceret så almindelige dødelige ikke kan følge med længere

  • Thomas Svar

   Hej Julie

   Tak for dine pæne ord. Jeg har faktisk overvejet at kigge på headsets til gaming, men jeg føler at de falder ind i en anden kategori og derfor bør have en artikel for sig selv.

   I øjeblikket har jeg ikke en artikel på tegnebrættet, men jeg vil ikke afvise at jeg vil kigge på headsets til gaming i fremtiden.

   Hvis det haster, synes jeg du skal tage et kig på enten Razer eller SteelSeries headsets. Når du har fundet et headset der passer til dine behov og dit budget, kan du søge efter headsettet på Google og dermed hurtigt få overblik over anmeldelser og tests.

   Jeg håber det kan hjælpe dig lidt på vej.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 3. AKG K845 BT er udgået fra dustinhome, har forsøgt at bestille.

  • Bomagasinet Svar

   Hej Mark,

   Tak for tippet – den retter jeg.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar