Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Retro køleskab - 2 modeller til designerkøkkenet

Retro køleskab - 2 modeller til designerkøkkenet

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

Et fritstående retro køleskab skaber automatisk en rustik atmosfære, der vækker minder fra de ‘gode gamle dage’ — og de passer helt perfekt ind i moderne designerkøkkener, hvor de adskiller sig markant sammenlignet med moderne køleskabe.

Nedenfor kigger vi nærmere på 2 modeller, så du lettere får et overblik over markedets muligheder. Læs med, bliv inspireret og find netop det retro køleskab, der passer allerbedst til dit køkken.

Vores favorit køleskabe

Smeg FAB28RDMC5

Godt valg til moderne køkkener Gå til bedste pris
10.871 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
10.871 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Smeg FAB32RPB5

Fremragende køleskab i retrodesign Gå til bedste pris
12.512 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
12.512 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Godt valg til moderne køkkener

Smeg FAB28RDMC5
farverigt køleskab til den kvalitetsbevidste

Dagens bedste priser og tilbud på Smeg FAB28RDMC5:

 • Unikt flerfarvet design
 • Robuste og justerbare glashylder
 • Multi-Flow-system for konstant temperatur

FAB28RDMC5 fra Smeg har et anderledes, unikt og farverigt design, der uden tvivl er et frisk pust i ethvert køkken. Rent funktionelt består modellen henholdsvis af et køleskab på 244 liter og en fryser på 26 liter.

Derfor kan vi lide Smeg FAB28RDMC5

Detaljer

 • Energiforbrug: 139 kWh/år
 • Volumen: 244 liter
 • Opbevaringsvolumen frostafdeling: 26 l
 • Lydniveau: 38 dB
 • Dørhængsling: Højrehængt
 • Dimensioner: 153 x 60,1 x 72,8 cm
 • Energiklasse: D

Foruden det flotte og særlige design har køleskabet også en smart 2-i-1-løsning, da køleskabet også har en fryser. Indvendigt har køleskabet desuden LED-lys, så du altid kan finde det, du leder efter.

Du skal heller ikke bekymre dig om lydniveauet – det er nemlig helt nede på 38 dB. 

 

Mere om Smeg FAB28RDMC5

I køleskabet er der to justerbare hylder, så du selv har mulighed for at indstille afstanden og deraf opbevare, hvad end du vil. Modellen har også en skuffe til frugt og grønt.

FAB28RDMC5 måler 153 cm i højden og 60,1 cm i bredden, hvilket vil sige, at det størrelsesmæssigt passer til de fleste køkkener. 

Køleskabet er også udstyret med MultiFlow-teknologi og en blæser, som gør, at temperaturen forbliver jævn og stabil døgnet rundt, så madens holdbarhed optimeres.

Køleskabet fra Smeg er slutteligt udstyret med en såkaldt Life Plus Zone i bunden, der giver kød og fisk de bedste betingelser for lang holdbarhed ved at holde temperaturen på præcis 0 grader. 

Fremragende køleskab i retrodesign

Smeg FAB32RPB5
fritstående retro køleskab med høj kapacitet

Dagens bedste priser og tilbud på Smeg FAB32RPB5:

 • Vintage design i 50'er stil
 • NoFrost-teknologi
 • Velorganiseret og stor kapacitet

Smeg FAB32RPB5 er et flot, fritstående retro køleskab med høj kapacitet i en flot pastelblå farve, der virkelig sætter et 50’er inspireret præg i dit køkken, uden det bliver for meget. 

Derfor kan vi lide Smeg FAB32RPB5

Detaljer

 • Energiforbrug kWh/år (EU): 204
 • Nettovolumen køl (liter): 234
 • Nettovolumen frys (liter): 97
 • Lydniveau (dB): 37
 • Energiklasse: D
 • Dimensioner: 196,8 x 60 x 72,8 cm

Har du generelt en moderne stil, passer FAB32RPB5 uden tvivl en ind i din indretning. Derudover er modellen smart, fordi den også har en fryser, hvilket gør opbevaring nemmere, og så er der god plads – faktisk hele 234 liter i køleskabsdelen alene.

Mere om Smeg FAB32RPB5

Modellen har tre justerbare glashylder og én stor, rummelig grøntsagsskuffe, så du let kan organisere dine forskellige madvarer. 

Køleskabet har også en stor fryser med 93 liters kapacitet og tre gennemsigtige skuffer. På den måde kan du nemt se, hvad de enkelte skuffer indeholder.

Køleskabsdelen er desuden udstyret med MultiFlow-teknologi, så afkølet luft udsendes i forskellige retninger i køleskabet. Det sikrer med andre ord, at køleskabet holder en jævn temperatur, hvilket forlænger dine madvarers holdbarhed.

Både køle- og frysedelen har også NoFrost installeret, hvilket vil sige, at isdannelse undgås – du behøver derfor ikke afrime fryseren. På den måde får du faktisk også plads til endnu flere madvarer.

Køleskabsdelen er udstyret med et LED-lys, og støjniveauet overstiger ikke 37 dB.

Opsummering: De 2 bedste køleskabe

Se hele tabellen

Se 4 tidligere anmeldte produkter

Gorenje ORK 192 C - L - flot og funktionelt retro køleskab

Gorenje ORB153C-L - smart A retro køleskab i flot farve

Temptech HRF130RR Refrigerator - rødt, kompakt og støjsvagt køleskab

Smeg FAB30LP1

FAQ

Hvordan vælger jeg stilen på mit retro køleskab?
Stilen på dit retro køleskab bør vælges ud fra dine egne præferencer og boligens, eller køkkenets, øvrige indretning. Du kan f.eks. gå efter en land-inspireret model, der giver lidt ekstra charme, eller en med farver, der tilfører friskhed til køkkenet.
Hvor lang tid skal et køleskab stå, før jeg kan bruge det?
Det kommer an på, hvordan køleskabet er blevet transporteret. Hvis køleskabet er blevet transporteret på siden, skal det typisk stå i fire timer, før det kan bruges. Er det derimod blevet transporteret stående, skal det oftest kun stå i én time.
Er det pengene værd at købe et dyrt retro køleskab?
Hvorvidt det er pengene værd eller ej at købe et dyrt retro køleskab kommer an på, hvor meget du sætter pris på retro-looket. Hvis du er helt forelsket i det charmerende look, som retro køleskabe har, så kan det bestemt være pengene værd.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme