En god printer skal først og fremmest være økonomisk i drift og passe til dit behov. Der findes nemlig både blækprintere, laserprintere og kompakte batteridrevne printere. Og mens nogle modeller er gode som fotoprintere, er andre modeller bedre egnede til hjemmekontoret og familien med blandede behov.

Vi har undersøgt testresultater fra blandt andet Danmark, Sverige og Tyskland, og kommer i denne artikel med en række konkrete anbefalinger af printere, der alle klarer sig godt i test.

Du finder følgende typer printere i denne artikel:

 • Bedste blækprintere til dig med mindre eller mellemstort behov, der ønsker den bedste kombination af lav pris og lave driftsomkostninger.
 • Bedste laserprintere til dig med mellemstort eller stort behov, der ønsker en mere robust printer til udskrivning af mange sider.
 • Bedste mobile printere til dig med mindre behov, der ønsker en kompakt og batteridrevet printer til brug på farten.

Opsummering – her er vores anbefalinger

I artiklen anbefaler vi flere printere, som alle er gode på hver deres område. Enkelte printere skiller sig dog ud ved at være mere populære, og generelt får de mange positive anmeldelser fra både købere og testpaneler. Herunder er 3 særligt udvalgte printere, som vi mener er bedst lige nu:

Canon Pixma TS 6250 BK

Canon Pixma MX495

Billigste blækprinter

Canon PIXMA MX495 er en utrolig velanset printer blandt mange forbrugere. En af grundende er selvfølgelig den billige pris, en anden af grundende er at selvom den billige pris, så har den funktioner som dyrere printere plejer at have.

Bedste pris: 369,95

Køb hos Billigdraaber.dk

Brother HL-L6300DW

Bedste laserprinter

Denne farvelaserprinter kan udskrive i en meget høj kvalitet, og så er den nem og effektiv at arbejde med. Den er ligeledes billig i drift, så den er et godt valg for dig der printer ofte og ønsker høj udskriftskvalitet.

Bedste pris: 3.339,95

Køb hos Billigdraaber.dk

Epson WorkForce WF-100W

Bedste mobile printer

Er pladsen trang eller ønsker du blot en kompakt mobil printer, er Epson WorkForce WF-100W det rette valg. Den er perfekt til dig der gerne vil kunne udskrive på farten.

Bedste pris: 2.039,00

Køb hos Computersalg


Bedste blækprintere

Blækprintere er det mest populære valg, da de er billige i drift og indkøb. De fleste modeller er desuden multifunktionelle og kan blandt andet scanne og kopiere dine dokumenter. Af den grund er blækprintere ofte det bedste valg for dig med lille eller mellemstort behov for udskrivning.


Canon PIXMA MX495

Canon PIXMA MX495 Blækprinter

 • 4,4 ud af 5 stjerner i Google forbrugeranmeldelser

Canon PIXMA MX495 er en utrolig velanset printer blandt mange forbrugere. En af grundende er selvfølgelig den billige pris, en anden af grundende er at selvom den billige pris, så har den funktioner som dyrere printere plejer at have. Det er en alt-i-én printer der printer i høj kvalitet og er billig i drift og selvfølgelig førstegangsydelse.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Derfor anbefaler vi Canon PIXMA MX495: Denne printer er utrolig brugervenlig og er super nem at tilslutte enten cloud’en eller Wi-fi. Som noget unikt kan den også tilsluttes alle dine enheder, din smartphone og din tablet. bedste i test

Som noget dejligt prisoverkommeligt, bruger printeren XL-patroner, som betyder at den mindre regelmæssigt skal skiftes og derved sparer du løbende omkostninger ved printeren.

Alt scanning, kopiering og fax foregår ekstremt hurtigt – og med en print i høj kvalitet på 8,8 ipm er det altså langt fra en langsom og uduelig printer, selvom den billige pris.

Canon har udviklet en brugervenlig og gratis app, hvorpå du, som nævnt ovenstående, kan printe og uploade dokumenter dejligt nemt.

Alt i alt en meget billig printer, som ikke opfører sig som en billig printer. Den printer i høj kvalitet. Og opfører sig generelt som en dyrere printer.

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Print, scan og kopi
 • USB / LAN / Wifi tilslutning
 • Mac / Windows kompatibel
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 8,8 ipm
 • Hastighed, farve ISO: 4,4 ipm
 • Papirformat: Op til A4

HP Officejet Pro 8710HP OfficeJet Pro 8710

 • 4,5 ud af 5 fra Print-it.uk
 • 8,8 ud af 10 fra Komputer for alle
 • 4,3 ud af 5 på Google forbruger anmeldelser

Der er sket noget på alt i en-printere fronten. Teknologien opdateres. Prisen for ejerskab medregnes mere og mere. Designet bliver pænere, se bare OfficeJet Pro 8710 – den minder os om at printere ikke er store ligegyldige kasser længere.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Derfor anbefaler vi HP OfficeJet Pro 8710: Alt-i-en printeren kan printe, scanne, kopiere og faxe. Derfor er den især velegnet til dig der arbejder hjemmefra eller har behov for en kvalitetsprinter der altid løser din printudfordringer.

Maskinen er utrolig alsidig, og kan tilsluttes via Wi-Fi eller din mobile enhed. Du kan derfor printe direkte fra din telefon og dermed spare en masse tid.

Flere testanmeldere kalder printeren utroligt vellykket. De mener at printkvaliteten er i den absolutte elite samtidig med at printhastigheden også er top. Med 35 siders print i minuttet får du altså en lynhurtig printer.

Og meget typisk HP, så er der software nok til din printer. Det er muligt at downloade 1000 forskellige software, hvorfor du aldrig skal bekymre dig om at være opdateret.

Den meget intuitive touchskærm på 2,65” er utroligt flot og nem at betjene. Farverne er klare og tydelige. Den er utrolig brugervenlig.

En stor, stærk og billig printer. Printeren er til dig, som ønsker en printer i god kvalitet, der kan holde i mange år.

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Print, scan, kopi & fax
 • Touchskærm
 • USB / LAN / Wi-Fi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 35 ppm
 • Hastighed, farve ISO: 22 ppm
 • Papirformat: Op til A4

Hvis du også er på udgik efter blækpatroner, anbefaler vi på det stærkeste at du først besøger dette link!


HP Sprocket Plus – Mobil fotoprinter i sort

HP Sprocket Plus - Mobil fotoprinter i sort

Måske er det ikke noget du så tit tænker over, for du har jo altid mobilen på dig. Men der kommer en dag, hvor en af livets store begivenheder melder sin ankomst, og der bliver taget nogle billeder på mobiltelefoner, du ønsker at forevige i en ramme på din væg. Med denne mobile fotoprinter fra det populære HP kan du hurtigt og enkelt forvandle digitale fotografier til print, uanset hvornår og hvor, du har brug for det. Her er der tale om en kompakt mobilprinter i lommestørrelse, der gør det nemt at have den med på farten. Endvidere er denne fotoprinter, udover at være kompakt, også yderst kvalitetsbevidst og henvender sig derfor til dig, der ønsker farvestrålende og skarpe billeder på print, blot ved få klik. Fotoprinteren benytter ZINK zero-ink fotopapir i størrelsen 2,3 x 3,4, der er ideelle til diverse billedcollager eller andre fotoprojekter så som scrapbog med mere. 

Produktets mange funktioner

Modellen fungerer således, at den via en trådløs Bluetooth forbindelse forbindes med din mobiltelefon.  Dette gøres ved at du på din mobil downloader appen ved navn ”HP Sprocket”, der både giver dig mulighed for at printe billederne ud, men derudover også at redigere dem, før de foreviges på print. Endvidere kommer HP Sprocket Plus med et indbygget Li-ion-batteri med en kapacitet på hele 900 mAhh, altså er der tale om en forholdsvist kraftig, lille fotoprinter. Batteriet kan nemt og hurtigt oplades ved hjælp af et medfølgende Micro USB-kabel til selv samme. 

Ved køb af denne mobile fotoprinter medfølger der en hurtigstartsvejledning, der har til formål at guide dig igennem produktets mange funktioner og muligheder på en nem og hurtig vis. Modellen er kompatibel med Android 4.4+ og iOS 8.0+, altså en fotoprinter, der er kompatibel med smartphones af nyere dato. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Canon Pixma TS6250 BKCanon Pixma TS 6250 BK

 • Testvinder hos Techadvisor
 • 4,2 ud af 5 på Google forbruger anmeldelser

Canon Pixma TS6250 er en utroligt populær printer. Og med god grund. Printeren er velanset blandt forbrugere grundet dens billige pris og høje kvalitet. Den er især velegnet til dig der ønsker en printer i hjemmet der holder i flere år og printer med høj kvalitet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Derfor anbefaler vi Canon Pixma TS6250:  Printeren er utroligt brugervenlig og er meget nem at komme i gang med. Den viser dig trin for trin, hvordan den skal indstilles. Printeren står selv for første kalibrering, idet du udskriver din første testside.

Multifunktionsprinteren er udstyret med en touch-skærm hvor kopier, scan og udskriv fylder det meste af billedet. Skærmen er meget intuitiv og er utroligt nem at lære. Især brugervenligheden er en ting der går igen hos diverse anmeldersites – de kalder den alle meget brugervenligt.

5 separate blækpatroner sikrer dig høj kvalitet ved hvert print og med en printopløsning på 4800 x 1200 dpi får du printede dokumenter i højeste opløsning. Ved mere almindelige printere er der som regel 4 separate blækpatroner. Den 5., og ekstra blækpatron, i Canon Pixma består af en ekstra sort nuance – som virkelig skaber en tydelig kvalitetsforskel.

Der hvor printeren for alvor differentierer sig er med sin utrolige evne til at printe fotografier og andre mere komplekse og krævende dokumenter.  Dette bliver gjort med allerhøjeste kvalitet og med en utrolig hastighed.

Alt i alt en super god printer, der får dig igennem hverdagens printudfordringer uden problemer.

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Print, scan og kopi
 • Touchskærm
 • USB / LAN / Wifi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 15 ipm
 • Hastighed, farve ISO: 10 ipm
 • Papirformat: Op til A4

 


HP Officejet Pro 8720

 • Testvinder – Tænk

HP Officejet Pro 8720 klarer sig godt i test og er en rigtig god printer til kontoret, hvor der oftest printes sider med tekst. Den er desuden velegnet til dig der ofte scanner og kopierer, og således er den et godt valg til den mindre virksomhed.

Derfor anbefaler vi den: HP OfficeJet Pro 8720 klarer sig rigtig godt i test, og udnævnes som bedst i test hos Tænk. Det er en udmærket kontorprinter til dig der oftest printer sider med ren tekst, og som ligeledes har behov for at kunne scanne og kopiere. Den er med andre ord multifunktionel, og ifølge anmeldelserne er det en af de bedre modeller. Kopifunktionen er desuden tilkoblet en dokumentføder med plads til 50 sider, og sammen med en papirbakke med plads til 250 sider er den har den meget høj kapacitet. Det er således en rigtig god printer til den lille virksomhed, som relativt ofte har behov for både at printe, kopiere og scanne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: HP Officejet Pro 8720 er en professionel blækprinter skabt til den lille erhvervsdrivende. Den har 4 hovedfunktioner: print, scan, kopi og fax.

Ifølge HP kan du med denne printer udskrive op til 24 sider i sort/hvid og 20 sider i farve per minut. Dette er forholdsvist hurtigt når man sammenligner med de lidt billigere printere, og den er ligeledes hurtigt klar til at printe den første side. Første sort/hvide side printes således på 9 sekunder, mens sider med farve kræver 10 sekunder. Driftcyklussen er, ifølge HP, på op til 30.000 sider om måneden. HP anbefaler den dog primært til udskrift af 250 til 2000 sider om måneden.

Printeren er i stand til at lave dobbeltsidet udskrivning automatisk, og der er plads til 250 ark i papirbakken. Ydermere kan der tilkøbes en ekstra papirbakke, så pladsen kan udvides til 500 ark i alt. Du kan således fylde den ekstra papirbakke med en anden slags papir, hvis du ofte printer i forskellige formater.

Den indbyggede scanner har en opløsning på 1200 dpi.

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Print, scan, kopi og fax
 • Touchskærm
 • USB /  LAN / Wifi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 24 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 20 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

Brother DCP-J4120DW

Brother-DCP-J4120DW-Printer

 • Bedste køb – Datatid Techlife
 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön

Brother DCP-J4120DW anbefales som bedste køb hos Datatid Techlife, hvor den er blandt de billigste printere i både drift og indkøb. Den kan desuden udskrive helt op til A3-format.

Derfor anbefaler vi den: Brother DCP-J4120DW er den perfekte multifunktionsprinter til dig med behov for en alsidig printer. Både Datatid Techlife, Tænk og Råd & Rön har testet den, og prisen per tekstside er helt nede på 20 øre, hvilket er i den absolut billige ende. En side med grafik koster desuden kun 86 øre, hvilket også er fornuftigt. Da printeren samtidig er billig og udskriftskvaliteten god, anbefales den som et rigtig godt køb. Som en lille ekstra detalje er det værd at nævne at den er i stand til at printe helt op til A3-format uden at printeren i sig selv tager mere plads på skrivebordet. Således er den et rigtig godt køb til dig med alsidigt og moderat behov for udskrivning.

Om: Brother DCP-J4120DW er en trådløs og driftbillig blækprinter med flere funktioner. Den er således en multifunktionsprinter med mulighed for både at printe, scanne og kopiere.

Med blækprinteren fra Brother kan du, ifølge producenten, udskrive op til 20 sider i sort/hvid og 18 sider i farve per minut. Den er således væsentligt hurtigere end Epson printerne. Den kan ligeledes lave dobbeltsidet udskrivning, så der printes på begge side af papiret, og du kan printe på formater op til A3-størrelsen via en separat papirbakke bag printeren.

Printeren bruger i alt fire forskellige blækpatroner: Magenta, Yellow, Cyan, Black.

Scanneren har en opløsning på op til 2.400 x 2.400 DPI (vandret x lodret), og det er en udmærket opløsning til brug i hverdagen.

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Print, scan og kopi
 • Touchskærm
 • USB / Wifi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 20 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 18 sider/min
 • Papirformat: Op til A3

Epson EcoTank ET-7700

 • Topscorer – Alt Om Data
 • Specielt Anbefalet – Lyd & Billede

Slut med dyre blækpatroner, der konstant løber tør. Epson EcoTank ET-7700 har indbyggede blæktanke, og får stor ros i uafhængige tests. Et godt valg til dig, der ofte udskriver billeder og dokumenter med farverig grafik.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Derfor anbefaler vi den: Epson har med deres EcoTank-serie vendt hele markedet på hovedet. Printeren koster lidt ekstra i anskaffelse, men den er til gengæld særdeles billig i drift. Der medfølger nemlig ingen blækpatroner men derimod blæk på flaske, som påfyldes de indbyggede blæktanke. Det giver dig mulighed for at printe tusindvis af sider mellem hver påfyldning, så du aldrig behøver spilde tid på at indkøbe og udskifte blækpatroner. Ofte er blækpatronerne tomme på de mest ubelejlige tidspunkter, men det slipper du helt for med EcoTank ET-7700. Printeren får tilmed ros i flere uafhængige tests, hvor den blandt andet levere udskrifter i flotte farver og med skarp tekst.

Om: Epson EcoTank ET-7700 er en forholdsvis dyr printer, hvilket skyldes det anderledes blæksystem. Blækket fyldes nemlig på tanke, og af samme årsag er kapaciteten markant højere end på standard-printere med patroner. Driftsomkostninger er tilsvarende lavere, så idéen er at den på sigt er en markant billigere investering for dig der ofte printer dokumenter i farve eller sort/hvid.

Printeren er en trådløs model, der både kan udskrive, scanne og kopiere. Den har dog ikke dokumentføder, så du kan kun kopiere en enkelt side ad gangen. Printeren er i stand til at udskrive op til 13 sider i sort/hvid og 10 sider i farve, hvilket ligger på niveau med andre Epson-printere. Det betyder til gengæld også, at støjniveauet er lavere. Den indbyggede papirbakke har plads til 100 ark standard-papir eller 20 ark foto-papir, og den kan indstilles til automatisk at printe på begge sider af papiret.

Blækket fås i flasker, og den bruger i alt 5 forskellige farver: Black, photo black, cyan, yellow og magenta.

Den indbyggede scanner har en opløsning på 1.200 DPI x 2.400 DPI (vandret x lodret).

Specifikationer:

 • Blækprinter med indbyggede blæktanke
 • Multifunktionel: Print, scan og kopi
 • Touchskærm
 • USB / LAN / Wifi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 13 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 10 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

Brother MFC-J6930DW

 • Testvinder – Alt Om Data
 • Topscorer – Tænk

Brother MFC-J6930DW er en effektiv og alsidig multifunktionsprinter, der er velegnet til den lille virksomhed. Den printer hurtigt og billigt i både A4-, A3- og flere andre formater.

Derfor anbefaler vi den: Brother MFC-J6930DW bliver bedst i test hos Alt Om Data, da den vurderes at være effektiv og rig på nyttige funktioner til den erhvervsdrivende. Printeren kan desuden printe helt op til A3-format, hvilket er perfekt til store udskrifter eller – eksempelvis – brochurer. Printeren er ligeledes støjsvag og billig i drift med en pris på omkring 13 øre for en tekstside. Alt i alt en rigtig god multifunktionsprinter til den erhvervsdrivende eller familien med alsidige printerbehov.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Brother MFC-J6930DW er designet med små erhvervsdrivende som målgruppe, hvorfor den har flere egenskaber rettet mod behovene i en mindre virksomhed. Den er multifunktionel og effektiv, hvilket blandt andet ses på udskriftshastigheden og kopimaskinen med automatisk arkføder.

Printeren er multifunktionel og kan både printe, kopiere, scanne og faxe. Den er i stand til at lave automatisk dobbeltsidet udskrift, og kan håndtere formater op til A3. Ifølge Brother er denne printer velegnet til private og erhvervsdrivende med et månedligt udskriftsbehov på mellem 250 og 2.000 sider, hvor det maksimalt anbefales at printe 30.000 sider på en måned.

Brother-printeren klarer op til 22 sider i sort/hvid og 20 sider i farve per minut, hvilket er markant hurtigere end andre modeller. Den har 2 separate papirskuffer med plads til op mod 250 ark i hver, en 100-arks fleksibel papirbakke samt 50-arks dokumentføder til kopimaskinen. Den bruger i alt 4 blækpatroner: Black, Cyan, Magenta og Yellow. Disse fås i såvel normal eller stor størrelse.

Der kan tilsluttes via Wifi, USB, LAN og NFC, hvor sidstnævnte gør det muligt at tilslutte direkte med eksempelvis smartphones og tablets.

Scanneren har en opløsning på op til 1.200 x 2.400 DPI (vandret x lodret).

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Print, scan, kopi og fax
 • Touchskærm
 • USB / LAN / Wifi / NFC tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 22 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 20 sider/min
 • Papirformat: Op til A3

HP Envy Photo 6232

 • Topscorer – Komputer For Alle

HP Envy Photo 6232 har mange smarte funktioner, og den leverer nogle særdeles fine udskrifter. Derudover er den særdeles billig, og således et rigtig godt køb for dig med små behov.

Derfor anbefaler vi den: HP Envy Photo 6232 klarer sig generelt godt i test, hvor den blandt andet roses for at levere en særdeles høj udskriftskvalitet. Den er ikke blandt de hurtigste printere i denne artikel, men til gengæld er den både billig og perfekt til mindre husbehov. Udover at printe kan den desuden scanne og kopiere, ligesom den kan tilsluttes til nettet. Som navnet antyder, er den særligt god til at printe billeder. Og det kan endda klares nemt og enkelt via en app til smartphone eller tablet, ligesom den også selv kan bestille nyt blæk hjem igennem HP’s Instant Ink program. Alt i alt er dette et rigtig godt valg til husstanden med mindre udskriftsbehov.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: HP Envy Photo 6232 er, som navnet antyder, skabt til at printe billeder og dokumenter i en særligt høj udskriftskvalitet. Dette ses dog også på hastigheden, som ligger på op til 13 ISO-sider i sort/hvid per minut, eller op til 8 ISO-sider i farver per minut. Den er således blandt de langsommere blækprintere, og dens forbrug af blæk er på et forholdsvist højt niveau. Printeren er dog heller ikke skabt til kontoret med stort udskriftsbehov, men derimod til hjemmecomputeren hvor udskriftsbehovet kan svinge fra 15 til 30 sider om måneden. Ifølge HP har den dog en normeret driftscyklus på op til 1.000 sider om måneden, men har man disse behov er der formentlig andre printere der er bedre.

Printeren gør det muligt at tilkoble via en app til smartphone eller tablet, hvorfra du kan styre printeren og udskrive billeder samt dokumenter. Det er også muligt at tilmelde printeren til HP’s Instant Ink program, således at den selv bestiller nyt blæk hjem når den er løbet tør.

Udover de mere gængse funktioner, har HP Envy Photo 6232 også mulighed for dobbeltsidet udskrivning. Den vender selv arkene og fører dem ind igennem printeren igen, således at du ikke selv skal foretage dig noget. Dette giver mulighed for mere professionelle udskrifter, samt bedre udnyttelse af papiret.

Printeren fra HP bruger en sort blækpatron og en trefarvet blækpatron, hvorimod andre printere typisk har opdelt deres blækpatroner i 3 forskellige farver.

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Print, scan og kopi
 • USB / Wifi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 14 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 11 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

HP OfficeJet Pro 8715

 • Topscorer – Komputer For Alle
 • Topscorer – Alt om Data

HP OfficeJet Pro 8715 er en særdeles hurtig og brugervenlig blækprinter, der klarer sig godt i test. Den har god kapacitet til brug på hjemmekontoret, og anbefales også til netop dette.

Derfor anbefaler vi den: HP OfficeJet Pro 8715 er en rigtig god alt i en-printer med blækpatroner. Den klarer sig generelt godt i test, og er et godt valg til hjemmekontoret med behov for en hurtig, brugervenlig og billig blækprinter. Den er særligt god til kontoret med mindre behov for udskrift, og forholdet mellem pris og kvalitet er ganske godt. Alt i alt får du her en rigtig god printer, hvor flere uafhængige testpaneler er enige om at den gør det ganske godt. Udover at fungere som printer, kan den også scanne, kopiere og faxe.

Om: HP OfficeJet Pro 8715 er en budgetvenlig blækprinter til hjemmekontoret. Ifølge HP kan du med denne model få farveudskrifter til en pris der er 50% lavere end for en laserprinter, og den har flere forskellige funktioner til håndtering af flere opgaver på det lille kontor. Printeren er en 4-i-1 model, som dermed både kan bruges til at printe, scanne, kopiere og faxe. Den har desuden automatisk arkføder, hvorved det er muligt at kopiere flere sider ad gangen på en hurtig og nem måde.

Printeren hører til blandt de hurtigere modeller, med en hastighed på  22 sider i minuttet i sort/hvid, samt 18 sider i minuttet i farver. Den er desuden i stand til at lave dobbeltsidet udskrivning automatisk, således at du kan udnytte begge sider på et ark for et mere professionelt look. Der kan udskrives i størrelser op til A4.

Den indbyggede papirskuffe har kapacitet til hele 250 almindelige A4 ark. Dette er i den høje ende, men betyder dog også at du ikke skal bekymre dig om at ilægge nyt papir ofte.

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Print, scan og kopi
 • Touchskærm
 • USB / LAN / Wifi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 13 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 8 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

HP OfficeJet 6950

 • Topscorer – Tænk

HP OfficeJet 6950 er en billig og multifunktionel kontorprinter, som blandt andet har kopimaskine med automatisk dokumentføder. Den klarer sig godt i test og anbefales til det lille kontor med mindre udskriftbehov.

Derfor anbefaler vi den: Den multifunktionelle HP Officejet 6950 printer er perfekt til dig med mindre behov for udskrift, men som gerne vil have en multifunktionel maskine der også kan kopiere, scanne og faxe. Den klarer sig samlet set godt hos Forbrugerrådet Tænk, og ender i toppen af testskemaet på trods af en pris på cirka 800 kroner. Der er mange forbindelsesmuligheder, og printeren kan således både kobles til et kablet eller trådløst netværk eller en USB-port, hvis du blot ønsker at printe fra én computer. Alt i alt får du her en smart og billig printer, som dækker alle hjemmets behov.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: HP Officejet 6950 er en 4-i-1 printer, der er tiltænkt kontoret eller hjemmet med mindre behov. Den har mange anvendelsesmuligheder og kan både printe, scanne, kopiere og faxe. Det kan ske via lokalt netværk, trådløst netværk (Wifi), USB eller direkte via en app, som du kan hente til din smartphone eller tablet. Printeren er i stand til at printe på begge sider af papiret (automatisk dupleksudskrivning), hvilket sparer på papiret og giver et mere professionelt indtryk af dine publikationer.

Denne printer er forholdsvist effektiv, og kan således printe op til 16 sider i sort/hvid og 9 sider i farve per minut. Papirbakken har plads til 225 ark, mens der i udbakken er plads til 60 ark. Printeren kan håndtere papirstørrelser op til A4.

I denne model er der monteret 2 blækpatroner: Sort og en 3-farvet. Du kan enten købe blækpatronerne i standard- eller XL-størrelser, som gør det muligt at udskrive op til 825 sider i sort/hvid eller 825 sider i farve.

Scanneren har en opløsning på op til 1.200 DPI, og det er fint til hverdagsbrug.

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Print, scan, kopi og fax
 • Touchbetjening
 • USB / LAN / Wifi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 16 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 9 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

Brother DCP-J774DW

 • Topscorer – Tech Advisor
 • Topscorer – Techradar

Hvis du er på udkig efter en billig, god, kompakt og multifunktionel printer, er Brother DCP-J774DW en overvejelse værd. Den klarer sig rigtig godt i flere tests, og anbefales på den baggrund som et godt køb.

Derfor anbefaler vi den: Brother DCP-J774DW er en multifunktionel blækprinter, der således kan anvendes til mange formål. Den er perfekt til hjemmekontoret med små behov da den er billig i indkøb, men også til privat brug da den laver nogle særdeles flotte foto- og farveudskrifter. Den kan med andre ord lidt af hvert, og muligheden for at købe ekstra store blækpatroner gør den attraktiv for dem med større udskriftsbehov. Alt i alt et rigtig godt valg for alle dem, der har brug for en god og alsidig blækprinter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Brother DCP-J774DW er en trådløs blækprinter, der kan bruges til mange forskellige formål. Den kan både udskrive, kopiere og scanne, men den er ikke blandt de hurtigste printere på markedet. Således printer den op til 12 udskrifter i sort/hvid per minut, samt op til 10 udskrifter i farver per minut.

Printeren fra Brother kan printe på begge sider af papiret, og den vender automatisk hvert ark således at du ikke selv skal gøre det. Dette giver mulighed for at lave nogle flotte og professionelle udskrifter, ligesom der på denne måde kan spares på papiret.

Udover at fungere som printer, kan den også bruges som scanner og kopimaskine. På grund af den trådløse netforbindelse er det muligt at scanne direkte til mange forskellige platforme, eksempelvis e-mail eller forskellige webservices og hukommelseskort.

Der er indbygget en papirskuffe med plads til 100 standardark, og det er ligeledes muligt at få plads til 20 fotoark.

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Print, scan og kopi
 • Touchbetjening
 • USB / Wifi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 12 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 10 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

Bedste laserprintere

Laserprintere har typisk højere kapacitet end blækprintere og er i stand til at printe mange sider imellem hver udskiftning af tonere. Laserprintere fås både til farveprint og sort/hvid print, hvor sidstnævne især er velegnet til kontoret med stort behov for udskrivning af tekstark.


HP Color LaserJet Pro M252dw

HP-Color-LaserJet-Pro-M252dw-Printer

 • Editor’s Choice – PCMag
 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön

HP Color LaserJet Pro M252dw får en Editor’s Choice-titel hos PCMag. Det er en alsidig og effektiv farvelaserprinter med høj udskriftskvalitet. Den er således perfekt til dig der kun skal printe, og gerne vil have hurtige og flotte farveudskrifter.

Derfor anbefaler vi den: HP Color LaserJet Pro M252dw er et rigtig godt køb til dig der ønsker en billig, effektiv og alsidig printer til hjemmekontoret. Den lille farvelaserprinter bliver blandt andet topscorer hos Tænk og får en Editor’s Choice-award hos PCMag.com, og den roses generelt for at levere flotte udskrifter i et effektivt tempo. Fordelen ved denne printer er også at den både kan udskrive over lokalnetværket eller trådløst via en smartphone eller WiFi, så du ikke behøver foretage et større opsætningsarbejde for at printe. Alt i alt en  god printer til hjemmekontoret, hvor kombinationen af effektivitet og kvalitet er værdsat.

Om: HP Color LaserJet Pro M252dw er en farvelaserprinter, som kan anvendes og tilsluttes fra mange forskellige enheder. Den kan nemlig både være koblet på et lokalt netværk, trådløst netværk eller direkte til computeren via USB, men du kan også printe direkte fra en tablet eller smartphone, uden forudgående opsætning af forbindelse mellem enhederne. Det foregår via NFC-forbindelse som giver dig mulighed for let og hurtigt at printe dokumenter, uden at skulle tænde computeren først. Der kan desuden printes på begge sider af papiret, og i denne farvelaserprinter foregår det automatisk.

I og med at det er en laserprinter, er den i stand til at printe hurtigt og effektivt. Du kan således printe op til 18 sider i sort/hvid og 18 sider i farve per minut, hvilket er rigtig godt hvis du gerne vil kunne printe flere sider uden at skulle vente i længere tid. Der er desuden en papirbakke til 150 A4 ark og udbakken har kapacitet til 100 ark, hvilket giver god plads og mulighed for at udskrive mange sider uden at papiret skubbes på gulvet.

Printeren bruger i alt 4 forskellige laserpatroner: Sort, Cyan, Gul og Magenta. De findes både i standard-størrelse og XL-størrelse, hvis du har behov for at printe mange sider ud løbende.

Specifikationer:

 • Farvelaserprinter
 • Multifunktionel: Nej
 • Touchbetjening
 • USB / LAN / Wifi / NFC tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 18 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 18 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

Brother HL-L6300DW

 • Testvinder – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön

Brother HL-L6300 er en robust og effektiv sort/hvid laserprinter, der er perfekt til virksomheden med stort udskriftbehov. Den bliver bedst i test hos Tænk, og kan printe op til 46 sider per minut.

Derfor anbefaler vi den: Brother HL-L6300DW er en hurtig og robust sort/hvid laserprinter med en meget høj kapacitet. Den har nemlig som standard plads til 570 ark og kan udvides helt op til 2.650 ark, ligesom der i udskriftsbakken er plads til hele 250 sider. Printeren klarer sig rigtig godt i test, hvor den bliver bedst i test hos Tænk. Den inkluderede toner gør det muligt at printe op til 8.000 sider før den skal udskiftes, og nye sort-hvide tonere kan udskrive op til 12.000 sider. Brother anbefaler denne printer til virksomheden med behov for udskrift af op til 7.500 sider om måneden, og den er således velegnet til storforbrugeren.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Brother HL-L6300DW er en sort-hvid laserprinter uden scanne- og kopifunktion. Den er i stand til at printe via både USB, Wifi, LAN og NFC, hvor sidstnævnte blandt andet kan bruges når der skal printes dokumenter direkte fra en smartphone eller tablet.

Laserprinteren er i stand til at printe op til 46 sider i sort/hvid per minut, og papirbakken har plads til op til 570 A4-ark, og kapaciteten kan udvides med flere papirbakker op til 2.650 ark i alt. Udskriftsbakken har desuden plads til 250 ark.

Printeren er en større model på 13,2 kilo, og når den printer ligger støjniveauet på 54 dB.

Specifikationer:

 • Sort/hvid laserprinter
 • Multifunktionel: Nej
 • Touchbetjening
 • USB / LAN / Wifi / NFC tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Hastighed, sort/hvid: 46 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

HP Color LaserJet Pro M452nw

 • Editor’s Choice – PCMag
 • Topscorer – Råd & Rön

HP Color LaserJet Pro M452nw er en effektiv arbejdshest til kontoret. Den leverer udskrifter af høj kvalitet og er i øjeblikket blandt de bedste farvelaserprintere fra HP.

Derfor anbefaler vi den: HP Color LaserJet Pro M452nw er en effektiv arbejdshest, som printer med høje hastigheder og til en pris på kun 18 øre per tekstside. Laserfarveprinteren er således velegnet til brug i hjemmekontoret og den lille virksomhed med behov for hurtig udskrivning i farver. Printeren klarer sig godt i test hos PCMag hvor den opnår en Editor’s Choice-titel, men også hos Råd & R¨ön hvor den får den bedste samlede bedømmelse blandt alle testede HP-printere. Det er med andre ord et rigtig godt køb til dig, der udelukkende har behov for at printe og som ønsker en effektiv arbejdshest med lave forbrugsomkostninger.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: HP LaserJet Pro M452nw er en trådløs farvelaserprinter med lave forbrugsomkostninger. Den er lavet til brug på hjemmekontoret eller i den lille virksomhed, hvor der er behov for udskrift af mellem 750 og 4.000 sider om måneden. Den har dog ifølge HP kapacitet til op til 50.000 sider om måneden.

Der er mange forskellige tilslutningsmuligheder til denne farvelaserprinter, og du kan således printe ud fra både computeren, din tablet eller smartphone via det trådløse netværk eller direkte via NFC. Der er desuden mulighed for tilslutning via USB eller LAN, hvis du foretrækker dette.

Ifølge HP kan du udskrive op til 27 sider i minuttet i såvel sort/hvid som farve, hvilket er meget hurtigt. Den er desuden 9-10 sekunder om at varme op. I den medfølgende papirbakke er der plads til 250 A4-ark, men denne kan opgraderes med en bakke til 550 ark. Der er desuden en universalbakke med plads til 50 ark i printeren. Der er mulighed for dobbeltsidet udskrivning, men dette skal gøres ved at installere en driver og papiret skal vendes manuelt. Derfor anbefales denne printer ikke, hvis det primære behov er dobbeltsidet udskrivning.

Printeren bruger 4 tonerpatroner, som hver kan printe op til 2.300 sider. Du kan dog også få store patroner, som kan printe 6.500 sider (sort) og 5.000 sider (farve).

Specifikationer:

 • Farvelaserprinter
 • Multifunktionel: Nej
 • USB / LAN / Wifi / NFC tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift (manuel)
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 27 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 27 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

Bedste mobile printere

Mobile printere er batteridrevne og kompakte, så de er nemme at tage med på farten. De er således perfekte for dig der ønsker at printe dine egne fotos eller eksempelvis har behov for at printe dokumenter når du er på kundebesøg.


Epson WorkForce WF-100W

 • Topscorer – Expertreviews
 • Topscorer – Techradar

Epson WorkForce WF-100W er en god lille mobil printer, der kan udskrive hele A4-sider med tekst og billeder. Den klarer sig generelt godt i test, og er perfekt til dig der eksempelvis ofte besøger kunder.

Derfor anbefaler vi den: Epson WorkForce WF-100W er en smart lille mobil printer, der med det indbyggede batteri kan bruges over alt. Det er Epsons første bærbare printer, og ifølge flere uafhængige tests er den særdeles vellykket. Ifølge Epson er den i øjeblikket verdens mindste og letteste mobile A4-printer, og dette i sig selv er perfekt for dig der skal have den med i tasken når du er på farten. Printeren får blandt andet ros for at være utroligt let at bruge, og når du er på kundebesøg er dette en vigtig faktor. Den optager heller ikke meget plads, og derfor er den ligeledes velegnet til dig der bor småt og kun sjældent har behov for at printe.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Epson WorkForce WF-100W er en kompakt og mobil printer, der på trods af sin ringe størrelse kan printe A4-ark. Den er designet med en papirholder til 20 ark, der kan klappes ned og lukkes om printeren. I sammenklappet tilstand fungerer papirholderen derfor som beskyttelse for printeren, så vitale dele skærmes af for skrammer.

Printeren er ikke blandt de hurtigste modeller, og printer således op til 7 sider i sort/hvid og 4 sider i farve, når det er ISO-kvalitet. Blækpatronerne har kapacitet til op mod 250 sider i sort-hvid og 200 sider i farve.

Vægten på denne mobile printer er på små 1,6 kilo, og den kan enten oplades via USB eller stikkontakten.

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Nej
 • USB / Wifi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 7 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 4 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

Læs også vores artikel om: Polaroid kamera testoversigt


Testkilder

For at finde de bedste printere, har vi undersøgt en række testresultater fra både Danmark og udland. Det har vi gjort for at give et bedre overblik over hvilke modeller der anbefales på tværs af landegrænser og uafhængige testpaneler. Herunder kan du læse mere om vores kilder og finde links til uddybende testresultater:

Komputer For Alle

Magasinet Komputer For Alle tester løbende en lang række produkter, deriblandt printere.

Herunder kan du se de tests, vi har gennemgået til denne artikel:

De forskellige tests indeholder normalt en hurtig gennemgang af det testede produkt, samt en konklusion og en række specifikationer. Der gives en samlet bedømmelse for det testede produkt.

Det er gratis at læse disse tests på Komputer.dk.

Datatid Techlife / Alt Om Data

Fra Datatid og Alt Om Data har vi set på disse printer tests:

Teknologimagasinet Datatid / Alt Om Data tester løbende nyt hardware indenfor alle kategorier, og således har de også haft mange forskellige printere til test i løbet af årene.

Printerne testes ud fra følgende kriterier:

 • Kvalitetsindtryk
 • Brugervenlighed
 • Funktionalitet
 • Ydelse
 • Pris

Du får en god, hurtig og kritisk gennemgang af de testede printere, samt konklusion med delbedømmelser og en samlet bedømmelse af hvert enkelt produkt. De fulde tests er typisk at finde i deres trykte blad.

Du kan læse de forskellige printer test gratis hos Datatid Techlife og Alt Om Data.

Tech Advisor

Tech Advisor er et britisk nyhedssite med fokus på al den nyeste elektronik, hvilket også inkluderer printere.

Herunder kan du se hvilke tests der er inkluderet i denne artikel fra Tech Advisor:

Tests er som regel dybdegående, og berører normalt følgende punkter:

 • Pris
 • Egenskaber og design
 • Ydeevne
 • Driftsomkostninger

Techradar

Techradar.com er et amerikansk nyhedssite for al den nyeste teknologi. Her anmeldes og omtales det meste nye elektronik, deriblandt også printere.

Til denne artikel har vi inkluderet følgende tests fra Techradar:

Typisk indeholder en test fra Techradar følgende elementer:

 • For/imod
 • Design og byggekvalitet
 • Egenskaber
 • Opsætning og drift
 • Ydeevne
 • Endelig konklusion

I hver test er der typisk en række billeder af produktet, og der er således gode muligheder for at komme godt omkring de forskellige testede printere hos Techradar.

Tænk (7. december 2017)

I december 2017 blev Tænks printer test senest opdateret. Den rummer nu en oversigt over 198 printere, som er blevet testet på et laboratorium i samarbejde med Tænk og andre forbrugerorganisationer. Testen indeholder forskellige typer printere til alle behov. Der er således både sort/hvid laserprintere, farvelaserprintere og almindelige blækprintere.

Tænk har testet og vurderet printerne ud fra følgende kriterier:

 • Print, scan, kopi og brugervenlighed 75 %
 • Blæk- og toneromkostninger 20 %
 • Netværksfunktioner 5 %
 • Strømforbrug 0 %*

*Et højt strømforbrug når printeren er slukket, trækker ned i den samlede bedømmelse.

I testen klarer flere multifunktionsprintere fra Epson, Samsung, HP og Canon sig godt, men Brother og Dell er også repræsenteret i toppen. Der udnævnes i alt 10 testvindere, og 3 printere vurderes som “Godt køb”.

Tænk konkluderer at billige printere generelt er dyre i drift, mens de lidt dyrere modeller er gode investeringer på længere sigt.

Generelt klarer alle printerne sig godt i testen, og der er kun enkelte modeller med en karakter lidt over middel. De fleste printere ligger på en god samlet bedømmelse.

Du kan læse hele testen og få adgang til bedømmelser af de enkelte modeller ved at oprette betalt medlemsskab hos Tænk.

Lyd & Billede (27. november 2017)

Test af Epson EcoTank ET-7700.

I denne test kigges der nærmere på ovennævnte printer. Det er en hurtigtest, hvor der kigges nærmere på de vigtigste funktioner og gives et overblik over hvad der er godt og hvad der er skidt.

ET-7700 får i testen ros for at være en forbedret udgave af forgængeren, da billedkvaliteten nu er højere end før. Den er også blevet mere brugervenlig, og de forskellige funktioner vurderes at fungere rigtig godt.

Printeren ender med at blive specielt anbefalet, hvilket kun sker med produkter der klarer sig særligt godt.

Du kan læse hele testen hos Lyd & Billede.

Råd & Rön (14. september 2017)

Svenske Råd & Rön har i september 2017 fået de nyeste printere med i deres test, der nu tæller 110 printere i alt. Det er printere med både blækpatroner, lasertonere i farve eller sort/hvid og forskellige ekstra-funktioner som scanner, kopimaskine og fax.

Hos Råd & Rön vægtes kriterierne således:

 • Printfunktion 60 %
 • Scanning 7,5 %
 • Kopiering 7,5 %
 • Blæk- og toneromkostninger 20 %
 • Netværksfunktioner 5 %

Hos Råd & Rön er det ikke lige til at gennemskue, hvordan de har testet printerne uden scanner og kopifunktion, men vores bud er at printfunktionen så har fået lov at vægte de 25 %, som scanner- og kopifunktionen står for i den samlede bedømmelse.

I testen klarer flere printere sig rigtig godt, og det drejer sig om modeller i den billige ende, men også lidt dyrere modeller til professionelt brug. Heriblandt Samsung Xpress M2885FW, Brother HL-L6300DW, Samsung SL-C480FW, Epson Expression Premium XP-640, Epson Expression Premium XP-830 og mange flere. Alle modellerne får generelt høje bedømmelser, og grunden til at flere af de testede modeller er identiske med de testede modeller hos Forbrugerrådet Tænk, er at de to forbrugerorganisationer samarbejder på europæisk plan og får printerne testet på samme laboratorium. Således er testresultaterne flere gange identiske, dog muligvis med forskel i vægten af kriterierne.

Du kan læse hele testen og se hvordan de enkelte modeller klarer sig, ved at oprette et betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

Billigdråber.dk (16. juli 2017)

Test af HP Sprocket Photo Printer.

I denne udvidede test kigges der nærmere på HP Sprocket, som er en lille dedikeret fotoprinter. Det betyder at den er skabt til at printe på tilhørende zinkpapir, som skal købes i pakker specielt til denne printer.

I testen rundes blandt andet følgende punkter:

 • Design
 • Betjening
 • Billedredigering med app
 • Billedkvalitet
 • Konklusion
 • Printer tilbud

HP Sprocket vurderes at være en af de bedste små fotoprintere netop nu, og den får en god samlet bedømmelse. Den får ros for at være nem at bruge og printe i en god kvalitet, men prisen er desværre også i den høje ende.

Du kan læse hele testen gratis hos Billigdråber.dk.

Digital Foto (30. januar 2017)

Test af Epson Expression Premium XP-645.

Digital Foto har i januar 2017 lavet en hurtigtest af ovennævnte printer. I testen får du en hurtig gennemgang af dens vigtigste funktioner, samt konklusion og samlet bedømmelse. Printeren vurderes af Digital Foto til 8.8 ud af 10, hvilket er meget fornuftigt. Den roses for at printe i fin kvalitet, mens scanneren kritiseres for en lidt for lav opløsning.

Testen kan læses gratis hos Digital Foto.

Stiftung Warentest (11. august 2016)

Tyske Stiftung Warentest samarbejder blandt andet med Tænk og andre europæiske forbrugerorganisationer, og har således også haft en række printere til test i 2012, 2013, 2014, 2015 og 2016. I alt har testportalen lige nu testet 142 printere, og dem der stadig findes i handlen, listes i deres testskema.

Hos Stiftung Warentest vægtes kriterierne således:

 • Printfunktion 20 % (for multifunktionsprintere)
 • Printfunktion 45 % (for standardprintere)
 • Scannefunktion 10 %
 • Kopifunktion 15 %
 • Blæk/toner forbrug 20 %
 • Brugervenlighed 15 %
 • Ekstra funktioner 15 %
 • Strømforbrug 5 %

I denne test er det interessant at bemærke, at 20 % af den samlede bedømmelse beror på printerens løbende driftsomkostninger. Det er en vigtig detalje, som eksempelvis ikke er med i Tænks test, og derfor ser vi at flere dyrere modeller placeres højt hos Stiftung Warentest, mens de billige modeller med høj udskriftkvalitet placeres højt hos Tænk.

Hos Stiftung Warentest klarer flere printere sig rigtig godt. Det drejer sig blandt andet om Canon Maxify MB5350, Samsung Xpress C1860FW, Samsung Xpress M2885FW, Samsung Xpress C1810W og Canon Maxify iB4050, der alle opnår højeste placeringer på grund af gode egenskaber og lave driftomkostninger.

De nyeste multifunktionsprintere klarer sig generelt godt på printegenskaberne, og den store forskel ligger primært i omkostningerne til blæk og brugervenligheden. Epson Ecotank ET-4550 klarer sig eksempelvis rigtig godt fordi den har meget lave blækomkostninger, mens Epson Expression Premium XP-830 klarer sig godt på grund af en flot printkvalitet.

Du kan læse hele testen og se hvordan de enkelte modeller klarer sig, mod oprettelse af et betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest.

PCMag (29. januar 2016)

Test af HP Color LaserJet Pro M452dw.

Den britiske sektion af PCMag har i januar 2016 testet ovennævnte printer.

I testen introduceres vi ikke for kriterierne eller vægten af disse i den samlede bedømmelse, men følgende punkter gennemgås:

 • Funktioner
 • Betjening
 • Hastighed
 • Printkvalitet

Printeren får ros for at have den perfekte balance mellem effektivitet og printkvalitet, hvilket er vigtige parametre i den lille men travle virksomhed. Den har høj kapacitet og leverer et rigtig godt resultat, hvilket udløser en Editor’s Choice-titel hos PCMag.

Du kan læse hele testen gratis hos PCMag.

PCMag.com (29. januar 2016)

Test af HP Color LaserJet Pro M252dw.

I denne test kigger PCMag hurtigere på HP Color LaserJet Pro M252dw, som er en farvelaserprinter til det lille hjemmekontor.

Det er en kort test, hvor der løbes igennem nogle enkelte kriterier, såsom:

 • Mobilprint
 • Installation og hastighed
 • Udskriftkvalitet

I testen konkluderes det at printeren tilbyder en god balance mellem effektivitet, kapacitet og udskriftkvalitet. Den er således velegnet til hjemmekontoret, hvor udskriftskvaliteten og hastigheden er vigtige faktorer. Printeren får af samme grund en Editor’s Choice, fordi den overordnet klarer sig rigtig godt i testen.

Du kan læse hele testen gratis hos PCMag.com, hvor du også kan læse positivt/negativt om denne farvelaserprinter.

Techradar Pro (9. februar 2015)

Test af Epson WorkForce WF-100.

I denne test kigges der nærmere på ovenstående mobile printer, og følgende punkter gennemgås i testen:

 • Specifikationer
 • Printkvalitet
 • Positivt/negativt
 • Konklusion

Testpanelet roser printeren for at være nem at komme igang med og lige så nem at anvende. Den er desuden kompakt, hvilket er en fordel når der skal printes på farten. Den er også velegnet til dem der ikke har stort behov for at udskrive, men kun ved få lejligheder ønsker at kunne udskrive på papir.

Hele testen kan læses gratis hos Techradar Pro.

Expertreviews (2. januar 2015)

Test af Epson WorkForce WF-100.

I denne test er ovennævnte printer blevet afprøvet og vurderet. Testen består af en hurtig gennemgang af printerens funktioner samt egenskaber, og her bliver det hurtigt klart hvad printeren er bedst til: Lejlighedsvis udskrivning og anvendelse på farten. Udskriftsomkostningerne er nemlig forholdsvist høje sammenlignet med andre printere i samme prisklasse, men den er blandt de bedste modeller når det kommer til mobilitet.

Hele testen kan læses hos gratis hos Expertreviews.

Se også vores artikel om de bedste wifi forstærkere her

Se også artiklerne: Sæt dit hjemmekontor op med disse 8 ting

Denne side er anmeldt af: Søren L. Jepsen Rating 10/10

Dette indlæg har fået 4.73 stjerner baseret på 67 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

 1. Henrik Larsen Svar

  Hej Daniela,
  Jeg har ikke kendskab til lige de to modeller, men et godt generelt råd er at sammenligne prisen på blækpatroner for de forskellige printere, da udgiften til printeren hurtigt kan ende med at blive en brækdel af, hvad du ender med at bruge på blækpatroner. Du kan prøve at sammenligne priser på http://www.kompat.dk/ hvor priserne kun er omkring 75% af, hvad du normalt vil betale for en orignal HP blækpatron

 2. Daniela Lutrynova Svar

  Hejsa. Jeg vil gerne spørge om følgende : Hvilken printer vil I anbefale, hvis valget står mellem HP ENVY 4500 og HP ENVY 4520?
  Mvh. Daniela

Skriv en kommentar