Parasoller er et must-have i sommeren. For når man endelig får godt vejr i Danmark, skal vi selvfølgelig ud at nyde det, og vi skal være i stand til at bruge så lang tid udenfor som overhovedet muligt. Derfor er det også vigtigt, at vi respekterer solen, for hvis vi ikke passer på, kan vi risikere at få os en slem solskoldning, hvilket kan betyde, at vi får svært ved at nyde den danske sommer i fulde drag. Derfor er det en god ide, at vi har en parasol, så vi kan dække os for solen, så vi ikke bliver forbrændte, men vi stadig kan være udenfor og nyde vores tiltrængte sommersolstråler.

Capri Parasol 3,5 m – smart parasol med LED belysning


Capri Parasol 3,5 mOm Capri Parasol

I fremtiden kan du skabe den bedste belysning for dig selv, din familie og dine gæster med denne Capri Parasol. Ikke nok med at den i dagtimerne giver den perfekte afskærmning for solen, så kan den også fungere som lyskilde til de dunkle timer af døgnet. 

I midten af parasollens underside er der monteret en miljøvenlig og strømbesparende LED-pære. Fremover kan I blive ved at spille kort til langt ud på natten, da pæren giver jer den optimale belysning. 

Det er ikke kun den betydningsfulde detalje med LED belysningen, du får glæde af, når du vælger Capri. Dens design kommer enhver person til gode, som vil have den mest praktiske anvendelse med solafskærmning.

De fleste kvalitetsparasoller i denne artikel er designet med en stang i midten.

Sådan er det ikke med Capri. Her er stangen placeret i siden, så du ikke skal forholde dig til købt af nyt havebord for at kunne få glæde af parasollen.   

Udvalgte specifikationer 

 • Innovativt design med stang i siden
 • Smart LED pære
 • Perfekt til jer der elsker at sidde udenfor omkring terrassebordet med familie og gæster
 • Stor anvendelsesglæde 
 • Mørkegråt look
 • 3,5m i diameter

Se priser og tilbud på Capri Parasol 3,5 m her:

Oktogen Parasol – Praktisk og billig


Oktogen ParasolOm Oktogen 

En parasol kan have mange forskellige anvendelsesformer. Det kan være som afskærmning i haven eller på terrassen, eller det kan være ved stranden. Vil du have en budgetvenlig parasol, der skal kunne tages med i sommerhus, er Oktogen et godt valg. 

Modsat de fleste andre parasoller i denne produktanmeldelse er Oktogen designet med stribet stof. Det giver et sommerligt, charmerende og hjemligt udtryk med de sorte og hvide striber på afskærmningen. Det stribede design skaber en stemning af badehotel. 

Oktogen er en lille parasol. Den måler 180cm i diameter, der gør den perfekt til stranden eller til haven. 

Har du små børn, eller vil du have skyggemulighed, når du bader ved havet, kan en billig parasol være den rette løsning. 

Det praktiske ved Oktogen er dens lave vægt. Den vejer kun 2,1kg, så den er let at løfte rundt på. Det kan f.eks. være i sommerhuset, hvor der er brug for at kunne få læ fra solens stråler både på stranden og ved huset. 

Produktet er lavet af hhv. polyester og stål. Du kan let rengøre overfladen med en våd klud, så de fine, sorte og hvide striber træder tydeligt frem igen. 

Udvalgte specifikationer 

 • Ideel til både have- og strandbrug
 • Lav vægt 
 • Nem at flytte rundt på
 • Lav pris 
 • Charmerende design

Se priser og tilbud på Oktogen Parasol her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Stripesol parasol fra Fatboy – Charmerende look med farverige striber


Stripesol parasol fra FatboyOm Fatboy parasollen 

Går du op i design og look, vil de smarte parasoller fra Fatboy med sikkerhed blive et hit hos dig. Du kan vælge din favorit iblandt de mange forskellige muligheder for farvekombinationer. Om du er til striber af røde, grønne, sorte, brune, grå elle orange nuancer, er helt op til dig. 

Det er med til at bringe masser af liv og god energi i din have eller på din terrasse, når du dekorerer med farvelige møbler eller interiør.

Der findes stribede parasoller i alle prisklasser. 

Du kender med sikkerhed allerede brandet ”Fatboy”, der primært associeres med de store, fyldige og lækre sækkepuder. Samme holdning til kvalitet, funktionalitet og holdbarhed er denne Stripesol parasol lavet i henhold til. 

Du får en slidstærk og robust afskærmning, der er praktisk udformet. Du kan nemt og problemfrit slå parasollen i og op. Den er lavt med et brugervenligt snoresystem, der letter arbejdet for dig. 

Du får et cover med til produktet, som du kan bruge til at forlænge levetiden med. Det anbefales, at du pakker din solafskærmning ned, når det bliver efterår og vinter. 

Udvalgte specifikationer 

 • Mange smarte designkombinationer 
 • Stor robusthed
 • Praktisk cover til beskyttelse medfølger
 • Stærk og stabil ramme i metal 
 • Brugervenligt snoresystem der er let at bruge

Se priser og tilbud på Stripesol parasol fra Fatboy her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Paris Parasol – en smuk og hvid parasol 


Paris Parasol - en smuk og hvid parasolTrænger du til at skifte din gamle parasol ud, da den er blevet for slidt? Så vil denne parasol ved navn Paris være en oplagt mulighed for dig.

Denne parasol har et flot, elegant og enkelt design, der gør denne parasol i stand til at kunne pynte og passe ind i enhver have eller på enhver terrasse.

Parasollens stof er fremstillet i polyesterdug, der har en hvid farve. Parasollens stok er fremstillet i bøgetræ. Begge af disse materialer er FSC®-certificeret.

Man skal være opmærksom på, at der i købet af denne parasol ikke følger en parasolfod med. Dette skal man altså selv anskaffe.

Denne elegante parasol vil dog let og elegant kunne skygge for solen og skabe rammen for mange timers hyggelige og rare stunder udenfor i haven eller på terrassen.

Det er muligt at tilte og justere parasollens hoved, så du nemt kan fange solens stråler efter dit eget behov.

Denne flotte parasol vejer 12 kg og har følgende mål:

 • 265 cm i højden
 • 300 cm i diameter

Der vil være luftgennemstrømning under parasolen, så du vil kunne sidde behageligt under parasolen uden at få det for varmt.

Se priser og tilbud på Paris Parasol her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Piza Parasol – en parasol med flot design


Piza Parasol

Er du på udkig efter en smart, praktisk og flot parasol til din have eller terrasse? Så vil denne parasol ved navn Piza være et køb værd.

Denne parasol har en smart tiltefunktion, så du er i stand til at justere og tilte parasollens hoved, så den kan fange solens stråler, selv om solen hænger lavt på himmelen.

Parasollen har et flot og enkelt design, der vil kunne pynte til enhver terrasse eller have. Stoffet på parasollen er fremstillet i polyester i en sort farve, hvor parasollens stok er i bøgetræ. Disse materialer er begge FSC®-certificeret.

Man skal være opmærksom på, at der ikke følger en parasolfod med i købet af denne parasol. Dette skal man selv købe ved siden af.

Af praktiske informationer kan parasollens mål og vægt nævnes:

 • 235 cm i højden
 • 250 cm i diameter
 • 8 kg

Denne parasol vil altså kunne skabe rammen for mange hyggelige timer og stunder i haven eller på terrassen, hvor man vil kunne nyde den friske luft. Parasollen vil også være i stand til at fange solen og dens stråler alt efter behov og dermed skabe god skygge.

Se priser og tilbud på Piza Parasol her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Se også denne ligende artikel på vores side: Loungesæt – 18 komplette sæt til afslapning udendørs

Living Outdoor, Felix haveparasol – effektiv og klassisk


Living Outdoor, Felix haveparasol – effektiv og klassiskKlassisk haveparasol, som kan tiltes til siden, så den skærmer mere effektivt imod den skarpe og varme sol. Dens diameter på 3 meter er perfekt til terrassen eller haven, og den er nem at håndtere. Få endnu mere ud af sommeren med en parasol, der både kan skærme imod for meget sol og en let regnbyge og kan holde på varmen senere på sommeraftenen.

Parasollen er produceret af lette, men solide materialer, hvilket betyder, at den ikke er for tung at håndtere, og at den ikke vælter for nemt. Dermed får du en parasol, som du nemt kan bære ind og ud fra haveskuret. Så holder parasollen længere, da den ikke behøver at stå ude i al slags vejr.
Hvis du gerne vil have en praktisk haveparasol, som kan beskytte dig mod solen og pryde din terrasse, så er denne haveparasol fra Living Outdoor det perfekte valg for dig.

Fakta om Felix haveparasol fra Living Outdoor:

 • Højde: 2,5 m
 • Opslået diameter: 3 m
 • Med krank og tilt
 • Farve: grå
 • Materiale: polyester og metal
 • Rørtykkelse: 48 mm
 • Med 8 metal-ribber

Se priser og tilbud på Felix haveparasol her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

VidaXL parasol – Den klassiske i grøn farve


Denne parasol er den helt klassiske, som du kender for utallige sommerafter, hvor den står i midten af bordet.

Det grønne stof er lavet af polyester og den har luftventilation, så den er behagelig at sidde under, når solen bager på den. 

Stangen til er på 250 cm og betrækket er 200 cm i bredden og 300 cm i længden. Så det burde ikke være noget problem at nærmest hele familien kan få skygge under den.

Vi vil mest anbefale den til brug i en have og altså ikke på en altan.

Se priser og tilbud på VidaXL parasol her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Se vores artikel om: Kuffert test – her er de 9 bedste rejsekufferter lige nu

Skagerak Catania Parasol – Bedste tilbud


Skagerak Catania ParasolTestresultater 

Vil du have en af de bedste og mest populære parasoller på det danske marked? Dette kvalitetsprodukt fra Skagerak anmeldes med 4,5/5 stjerner hos Cannox.dk.

Om Catania 

Når den bedste parasol skal købes, er der flere parametre, du skal være opmærksom på. Det gælder blandt andet materialer og dimensioner. Det er materialerne, der har størst indflydelse på holdbarhed og levetid. 

Mens nogle har brug for minimal skygge, er der andre, der har brug for at kunne komme i læ, når der slappes af i en daybed eller ved havebordet.

Du behøver ikke nødvendigvis vælge det dyreste produkt, når du vil have den mest slidstærke designerparasol. Vælger du Catania parasollen fra Skagerak, får du et eksklusivt produkt, der er lavet af nogle af de mest holdbare materialer. 

Du får glæde af den lyse og elegante afskærmning i mange år frem, og det elegante produkt vil egne sig perfekt til de små haver eller terrasser. 

Dens omfang i udslået udgave måler 270x250cm. Dette er en god og klassisk størrelse, der er ideel, når du vil have skygge over et loungeområde eller ved et bord. 

Udvalgte specifikationer 

 • Designerparasol
 • Slidstærke materialer 
 • Skarp pris 
 • Lang levetid 
 • Standard størrelse

Se priser og tilbud på Skagerak Catania Parasol her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

Klassisk parasol til terrassen 


Parasol-i-sort-terasse

Italienerne har rigeligt med sol, og de ved i den grad, hvordan en parasol skal bygges.

Denne Palladio-model er klassisk i sit udtryk og moderne i sin brug.

Her får du en særdeles smuk parasol, hvor stilen går hånd i hånd med brugervenligheden.

Parasollen passer ind i alle miljøer, hvor den aldrig stikker ud, men blot bliver en del af det eksisterende miljø.

Den er let at hejse og med en diameter på 4 meter, er der altid plads til en mere i skyggen.

Med en vægt på 9 kilo får du en parasol, der også er særdeles robust.

Parasol til altanen 


altanparasol

Med en parasol til altanen er du ikke længere nødt til at gå ind, når solen bliver for stærk.

Her får du en fin og brugervenlig parasol, som du let kan montere på din altan.

Den er vejrbestandig og beskytter mod solens UV-stråler. Det betyder, at du også kan bruge den som beskyttelse til en barnevogn.

Forlæng dine dage på altanen med en smart parasol, som du let kan montere og tage ned igen, når du ikke længere har brug for den.

Denne model egner sig til én person.

Hvis I er flere skal, bør I gå en størrelse op.

Napoli parasol


Napoli parasol – æstetisk og praktisk med krank og vippefunktionHvis du vil have en parasol i haven eller på terrassen, som ikke blot skærmer mod solen, men som også har et elegant udtryk, så er denne Napoli parasol det perfekte valg. Den giver mulighed for, at du kan nyde alle sommerens timer på terrassen uden at skulle påføre solcreme konstant.
Parasollen er det perfekte match mellem æstetik og praktik. Den er designet i flotte og elegante farver, der vil matche de fleste haver. Parasollen har krank, som gør det lettere at hejse parasollen op og ned. Herudover har den en vippefunktion, så du lettere kan skærme mod solen. 

Parasollen er utroligt populær blandt forbrugerne hos Coop, hvor den har modtaget 4,4 ud af 5 mulige stjerner, og den vil helt sikkert også blive et kæmpehit hos dig og din familie. Alt i alt er det en god parasol til dig, der gerne vil skærmes mod solen, men som ikke vil betale flere tusinde kroner for en parasol.

Specifikationer

 • Model: Napoli
 • Farve: Sort/grøn
 • Materiale stok: Aluminium
 • Materiale dug: Polyester
 • Vægt: 6 kilo
 • Dug omkreds: 300 cm

 

FAQ

🤔 Er stål eller aluminium bedst til terrasse- og haveparasol?

Det bedste, du kan anskaffe dig, er en blanding af stål og aluminium: Begge metaller har deres egne styrker, og sammen kan de holde din parasol stærk og klar i rigtig mange år – og gennem stærk blæst, hvis nødvendigt.

🙃 Hvordan ved jeg, hvilken størrelse parasol, jeg har brug for?

Ofte kan du slippe godt ad sted med parasol med øjemål, men ellers kan du simpelthen bare måle det område, du gerne vil have i skygge, og finde en parasol, der cirka svarer dertil. Pas på højden af parasollen og sørg for, den ikke støder mod ydermuren.

🔥 Hvilken farve parasol er bedst til solbeskyttelse?

Du skulle tro, at sort ville være bedst, men nej: Den bedste parasol til solbeskyttelse skulle have neutrale farver som mørkegrøn, blå eller andet. Sort vil tiltrække solen og gøre det varmere, hvorimod andre farver, der ikke er for lyse, blot vil sprede skygge.

Læs også vores artikel om: Haveparasol – 17 haveparasoller til ethvert behov

Se også denne artikel på vejr.tv2.dk: Sådan overlever du en drønvarm biltur sydpå

 

Denne side er anmeldt af: Emile M. Kristiansen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar