Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
Parasolfod med hjul: Vores udvalgte anbefalinger af parasolfødder

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Parasolfod med hjul: Vores udvalgte anbefalinger af parasolfødder

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejder af research-specialister
Baseret på timers analyse

Det er vigtigt at beskytte din hud mod solens stråler, og derfor er det ideelt med en parasol.

Hvad end det er en firkantet parasol eller en altan parasol, er du bedst dækket ind med en parasolfod. Som solen vandrer i løbet af dagen og aftenen, er det rart at du nemt kan flytte foden, hvilket gør en parasolfod med hjul til en virkelig god investering.

Vi har samlet nogle af vores favoritter. Der er noget til enhver smag, og du kan garanteret finde én, der matcher din hyndeboks eller dine havestole. Vi har også lavet en guide til, hvordan du finder den helt rette parasolfod. 

Vores favorit parasolfødder med hjul

Cinas Parasolfod i sortfarvet beton
Lager

Cinas Parasolfod i sortfarvet beton

Gå til bedste pris
898 Kr. hos Johannes Fog
Læs vores anmeldelse
Lager
Cane-line Parasolfod med hjul
Lager

Cane-line Parasolfod med hjul

Gå til bedste pris
1.835 Kr. hos Kollund Møbler
Læs vores anmeldelse
Lager
Venture Design Stathera Parasolfod
Lager

Venture Design Stathera Parasolfod

Gå til bedste pris
899 Kr. hos XL-Møbler
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Dagens bedste priser og tilbud på Cinas Parasolfod i sortfarvet beton:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Cinas er grundlagt i 1903, dengang med navnet Carl J. Nielsen. Virksomheden har siden dengang udviklet sig til at være både design-, import- og distributionsvirksomhed. Det er dansk design, der er kendetegnet ved flot design og høj kvalitet. Produkterne bliver omhyggeligt fremstillet hos specielt udvalgte producenter i Østen, og sådan har det været gennem generationer. I forhold til miljøet, går de meget op i, at levetiden er lang på deres produkter.

Parasolfoden er ingen undtagelse, når det kommer til høj kvalitet. Den er produceret i solid beton, og så har den et kraftigt rør. De gængse parasolstørrelser passer i med plads til både 58, 48 og 38 millimeters tykkelse. Systemet, der sørger for at centrere bundstokken, har Cinas patent på, og det er dermed ikke at finde hos andre producenter end dem.

Parasolfoden er sortfarvet, og den har et meget strømlinet look. Parasolfoden er ikke kun flot at kigge på, den tåler også slid, som den vil blive udsat for i det danske klima. Det står dig frit for, om du ønsker at montere de medfølgende hjul. Hvis du ikke har behov for at flytte rundt på parasolfoden, kan du med fordel undlade at sætte dem på. Det er super smart, at du har mulighed for at rykke rundt med parasollen, så du kan følge solens stråler. Det er især vigtigt med skygge, hvis du har en sart hud, eller hvis børn skal lege udenfor.

Grunde til at købe

 • Vejer godt til
 • Kan bruges uden hjul
 • Flot design

Grunde til at undgå

 • Er ikke UV behandlet

Mere om Cinas Parasolfod i sortfarvet beton

Detaljer

 • Materiale: Beton
 • Vægt: 50 kg
 • Højde: 60 cm
 • Diameter: 60 cm
 • Rørtykkelse: 58 / 48 / 38 mm

Bomagasinets vurdering

Vi har omhyggeligt sammenlignet og analyseret Cane-line Parasolfod med hjul, og vi er kommet frem til tre hovedårsager til, at dette produkt skiller sig ud. For det første er parasolfoden lavet af smuk skifer, hvilket giver den et stilfuldt og eksklusivt touch. Vi synes, det er en fantastisk detalje, der virkelig tilfører noget særligt til udseendet. For det andet gør de to hjul på den ene side det utroligt nemt at flytte rundt på parasolfoden, selvom den er tung. Det er virkelig praktisk, når du skal have den stillet op et nyt sted. Og endelig er vi imponerede over de materialer af høj kvalitet, der er brugt til at lave denne parasolfod. Det sikrer, at den kan holde i lang tid, selvom den må stå ude i alle slags vejr.

Selvom disse fordele er værd at fremhæve, er der dog et par aspekter, som vi mener kunne forbedres. En af dem er muligheden for højdejustering. Vi ville virkelig sætte pris på, at du kunne indstille højden på parasolfoden, så du kan tilpasse skyggen efter solens position. Det ville gøre den endnu mere praktisk og fleksibel at bruge.

Alt i alt kan vi varmt anbefale Cane-line Parasolfod med hjul. Vi er virkelig imponerede over den høje kvalitet, det tidløse design og de praktiske hjul.

Dagens bedste priser og tilbud på Cane-line Parasolfod med hjul:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Cane-line er en dansk virksomhed med over 30 års erfaring med at designe og fremstille komfortable og funktionelle møbler til både inde og ude. Deres mission er at gøre livet behageligt, samt at skabe værdi i livet de steder, hvor du slapper af. Innovative teknologier, komfort og kvalitet er deres fokuspunkter, og deres møbler og interiør er skabt med stor omsorg for miljø og mennesker.

Parasolfoden fra Cane-line er en god tilføjelse til haven, gården eller hvor end du nu vælger at placere den. Den er lavet i skiffer, som er en fantastisk flot bjergart, hvilket er med til at gøre den høje vægt. Den kan holde til vind og vejr, og med minimal vedligeholdelse er du sikret et produkt, som vil holde dig langt ud i fremtiden. Hos Bomagasinet synes vi virkelig, at det er en smuk parasolfod, som kan give et eksklusivt touch.

To hjul på den ene side af parasolfoden, gør den nem at rykke rundt på, trods den store vægt. Du vipper blot parasolfoden til den ene side, og så kan du køre afsted med den. På den måde kan du nemt tilpasse din parasol, alt efter hvor solen står på himlen. 

Grunde til at købe

 • Høj kvalitet
 • Flot materiale
 • Tidsløst design

Grunde til at undgå

 • I den dyre ende

Mere om Cane-line Parasolfod med hjul

Detaljer

 • Materiale: Skifer
 • Vægt: 47 kg
 • Højde: 40 cm
 • Bredde: 54 cm
 • Rørtykkelse: Max 54 mm

Bomagasinets vurdering

Vi er blevet imponerede over Stathera Parasolfod. Den robuste og holdbare konstruktion af sort granit af høj kvalitet sikrer en lang levetid. Vi synes, at det er nemt at vedligeholde parasolfoden, da den blot kræver en aftørring med en fugtig klud eller, om nødvendigt, en mild sæbeopløsning. Det enkle og stilfulde design passer perfekt til enhver parasol. En innovativ funktion, som vi sætter pris på, er det praktiske håndtag på siden, som gør det nemt for dig at flytte denne tunge base.

Selvom der er nogle begrænsninger ved Stathera Parasolfod, såsom manglende modstandsdygtighed over for frostvejr, kan vi stadig trygt anbefale denne parasolfod på grund af dens pålidelighed, holdbarhed og stilfulde design. Det er vigtigt at beskytte basen i frostvejr, men udover det er det en fremragende løsning til at forbedre din udendørs oplevelse. Så hvorfor ikke gøre din terrasse eller have endnu bedre med Stathera Parasolfod fra Venture Design?

Dagens bedste priser og tilbud på Venture Design Stathera Parasolfod:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Venture Design er en forholdsvis ny svensk virksomhed, som har eksisteret siden 2014. Ikke desto mindre har de skabt en fabelagtig virksomhed på den korte tid. Med flotte design, innovation og bæredygtighed sikrer de hvert år, at mere end 150.000 hjem får nye møbler rundt omkring i Europa. Hjemme i Sverige designer, udvikler, markedsfører og distribuerer de selv møbler og interiør med skandinavisk stil.

Vi er særligt vilde med deres parasolfod i sort granit. Det er et utrolig hårdt og robust materiale skabt i naturen. Levetiden er meget lang, så du er sikret lang levetid på din parasolfod, så længe du husker at sætte den lunt og tørt, når frosten rammer. På den måde vedligeholder du bedst dit produkt. Når det er tid til at rengøre parasolfoden, skal den blot tørres af med en våd klud. Hvis vand ikke kan gøre det, kan du bruge for eksempel sæbespåner, da det naturlige rengøringsmiddel passer godt på foden.

Designet er enkelt og stilfuldt, så parasolfoden vil tage sig godt ud med stort set alle parasoller. Venture Design har virkelig tænkt innovativt, da de designede parasolfoden. Den har et håndtag i siden, som nemt kan trækkes ud. Det sidder i modsatte side af hjulene, hvilket gør flytning af den tunge fod nemmere end nogensinde før.

Grunde til at købe

 • Enkel og stilfuld
 • Robust konstruktion
 • Indbygget håndtag

Grunde til at undgå

 • Kan ikke klare at stå ude i frostvejr

Mere om Venture Design Stathera Parasolfod

Detaljer

 • Materiale: Granit
 • Vægt: 40 kg
 • Højde: 27 cm
 • Bredde: 50 cm
 • Længde: 50 cm

Bomagasinets vurdering

Vi er fans af Gejst NIVO B væghylden. Den nordisk inspirerede stil passer perfekt til ethvert moderne hjem, og kunderne har givet den en vurdering på 4,5/5 stjerner, hvilket vidner om dens kvaliteter.

Det, vi virkelig elsker ved Gejst NIVO B, er den tilbageholdende tilstedeværelse, der skaber en smuk ramme om de ting, du vælger at udstille. Designet er rent og håndværksmæssigt fremragende med skjulte skruer, der bidrager til elegance og enkelhed. Ikke nok med det, så er installationsprocessen også utrolig nem, hvilket er endnu et plus.

Selvom Gejst NIVO B har mange positive sider, kunne vi godt have ønsket os flere størrelsesmuligheder for at give dig endnu større fleksibilitet. Men alt i alt kan vi varmt anbefale Gejst NIVO B som det bedste minimalistiske valg. Med dens elegante design, skjulte skruer og nemme installation, vil den uden tvivl være et enestående element i ethvert hjem.

FAQ

Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en parasolfod med hjul?
Overvej hvor tung den skal være, så den kan stå stabilt. Overvej også hvad dit budget rækker til, samt hvilket design, der passer ind i din smag.
Hvordan stabiliseres en parasolfod med hjul?
Parasolfødder med hjul har ofte kun to hjul på siden, hvilket ikke behøver stabilisering. Har den hjul under, har de ofte en lås på. Ellers kan du bruge sandsække.

Sådan vælger du den rette parasolfod 

Det kan virke som en simpel opgave at finde den rette parasolfod. Men der er dog lige nogle ting, som er gode at overveje, inden du kaster dig ud i køb. Vi har samlet nogle af de vigtigste overvejelser, du kan gøre dig.

Forskellige behov

Der er forskel på, hvad du har brug for, alt efter hvor og hvordan din parasol skal placeres. Placeres parasollen på et helt vindstille sted, er det fint med en af de lettere modeller. Det samme gælder, hvis parasollen skal gå gennem et bord, da det også yder en vis støtte. Skal din parasol stå frit et sted, hvor der kan være tendens til vind, er det en god ide at kigge på de modeller, der vejer mere end 30 kilo. Skal din parasol stå permanent på et spot, kan det være en god ide at vælge en tung model uden hjul. Skal den modsat flyttes rundt, er det en fordel at den er en smule lettere og med hjul. 

Vægten på parasolfoden

Du kan næsten finde dem i alle vægtklasser. Alt fra 10 kg til over 100 kg er ganske normalt, men hvad er så bedst til dig? Som udgangspunkt er tungt lig med godt. På den måde sikrer du, at din parasol bliver hvor den skal. Det er dog vigtigt at tage højde for, at du kan flytte den rundt eller i det mindste har en til at give dig en hånd. For mange mennesker er 50 kg mere end rigeligt, hvis det er til privat brug.

Størrelsen på røret

De mest normale størrelser, når det kommer til diameteren på parasolstangen, er mellem 38 og 48 mm. Sørg for at måle eller læse på parasollen, inden du køber en parasolfod. Så er du hundrede procent sikker på, at du kommer hjem med eller får leveret den rigtige. Selvom din parasol eventuelt sidder godt til nede i røret, er det vigtigt at stramme skruerne, så du er sikker på, at parasollen sidder helt stramt.

Design og materialevalg

Det er også vigtigt at tage et kig på designet og materialerne. Tre normale typer af materialer er sten, metal og beton. Et meget populært valg er granit, hvilket du sjældent kan gå galt i byen med. Hvis du går op i, hvordan det hele spiller sammen visuelt i haven eller på teressen, er det en god ide at tage et kig på det underlag, som parasollen skal stå på, samt hvad selve parasollen er lavet af. Prøv at matche parasolfodens nuancer med enten jorden og gulvet eller parasollen. På den måde vil det give et mere strømlinet look.

Prisen

Det varierer meget, hvad parasolfødder koster. Det spænder fra alt mellem et par hundrede kroner helt op til mange tusind. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, men hvis du har et lavere budget, kan du sagtens finde en god og solid fod, uden du behøver spise havregryn resten af måneden. Ofte er de billigere modeller lidt lettere. Sørg derfor for at kigge på, hvor tung den er, inden du satser dine penge på det billigste valg. Ellers kan du ende med, at den ikke gør arbejdet godt nok til dine behov.

Vi elsker hjul, da det giver os mulighed for at flytte parasolfoden rundt, når solens stråler bevæger sig i haven. Vi håber du har fået noget inspiration og ny viden, som du kan tage med dig, når du skal ud at finde din parasolfod. 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme