Hvis du har et hjem med nogle gamle, kedelige vinduer, som du godt kunne tænke dig at skifte ud, så er det en god idé at kigge efter en god pris på nye trævinduer. De fleste vinduer er lavet af træ, og det er med til at give dit hjem et flot og simpelt udtryk, uanset hvilken form for vinduer, du går efter.

Når du skal anskaffe dig nye vinduer, er det først og fremmest vigtigt, at du finder ud af, hvilken stil af nye trævinduer, du gerne vil have til dit hus.

Stilen af vinduerne kan være med til helt at ændre dit hus og den måde, det ser ud på. Du kan eksempelvis købe nye trævinduer i helt simpel stil, der er topstyrede. Det er de mest almindelige vinduer særligt ved nye boliger.

De har ingen midterpost eller sprosser, og det gør at du har bedre udsyn med disse vinduer. Hvis du er til en mere klassisk eller traditionel stil, kan du få sidehængte trævinduer, der kan komme med sprosser. Blandt anden bondevinduer og palævinduer giver et flot og klassisk udtryk til din bolig, der er med til at bidrage til hyggen og bevare traditionen for smukt dansk byggeri.

Vi anbefaler, at man tager imod 3 gratis og
uforpligtende tilbud på nye vinduer.

   Relateret billede ?   3 gratis tilbud – helt uden binding.

   ?   Nemt og risikofrit at skrive sig op til.

   ?   Bliv bedre stillet til at træffe den rigtige beslutning.

» Klik her for 3 gratis og uforpligtende tilbud «

 Se videoen herunder om god kvalitet, når det kommer til nye vinduer:

Hvad koster nye vinduer af træ?

Der er mange forskellige parametre, der spiller ind, når du skal vælge nye vinduer til din bolig og finde en pris på nye vinduer. Som nævnt er det meget normalt, at vinduer er lavet af træ, men kvaliteten spiller en stor rolle, når det kommer til at finde en pris på nye vinduer.

Du kan med fordel tage fat i en ekspert og tale med dem om, hvor meget dine nye vinduer vil komme til at koste. Det er dog vigtigt, at du først sætter dig ind i, hvilken stil af vinduer du gerne vil have, så de kan give dig den rette pris.

Samtidig skal du naturligvis vide, hvor mange vinduer du har behov for. Du kan også få nye vinduer på mål, så de naturligvis passer helt perfekt til dit hjem.

Alle disse faktorer spiller en rolle, når du skal bestille nye vinduer. Du kan med fordel få tre gode tilbud på nye vinduer hos dygtige fagfolk – det kræver kun en ansøgning, og det er ganske gratis at modtage de tre tilbud, og du er ikke forpligtet til at vælge nogen af dem.

De dygtige fagfolk kan også hjælpe dig med montering af nye vinduer og få det medregnet i prisen, så du kan træffe det bedste valg.

Læs også: Termoruder – Indhent pris eller gør det selv?

Nye trævinduer til gamle huse

Hvis du ejer et ældre hus, er der en god sandsynlighed for, at dine vinduer også er gamle og godt kunne trænge til at blive skiftet ud. Det er en god idé at få nye vinduer til dit gamle hus, for gamle vinduer er en af de helt store syndere, når det kommer til at slippe for meget varme ud af huset.

De gamle vinduer er nemlig meget dårligt isoleret, og det betyder blandt andet, at der altid vil være ekstra koldt omkring dine vinduer i hjemmet. Det kan være en kæmpe besparelse for dit varmeforbrug at få nye vinduer, der er langt bedre isoleret.

Nye trævinduer er langt bedre isoleret, og du kan endda vælge mellem 2 og 3 lags ruder nu, hvilket kun er med til at gøre dem mere energibesparende og dermed være med til at sikre dig sparede penge på din varmeregning. De fleste ønsker jo ikke, at varmen fiser ud gennem vinduerne, så ved at få nye trævinduer kan du spare meget mere på dit energiforbrug derhjemme.

Vi anbefaler altid, at man tager imod 3 uforpligtende tilbud.

? Klik her, og skriv dig op til 3 gratis og uforpligtende tilbud ? 

Hvilke trævinduer skal du vælge?

Men kan man få nye trævinduer til en god pris, der samtidig passer ind i stilen på dit gamle hus? Det kan man sagtens. Der findes som nævnt flere forskellige slags vinduer med sprosser, og hvis forskellige udtryk kan passe perfekt ind til dit hjem.

Hvis du eksempelvis ejer et gammelt bondehus, der har enormt meget stil og historie, så vil nogle flotte nye bondevinduer være et rigtig godt match til dit hjem. Bondevinduer er oftest inddelt i 3-4 ruder per vindue og er nogle af de mest populære. De er moderne og kan holde på energien, men samtidig får du nogle smukke vinduer, der passer godt ind i stilen på dit hus.

For patriciervillaer kan du med fordel gå efter eksempelvis palævinduer, der har endnu flere sprosser – det giver et eksklusivt udtryk, der passer perfekt ind hos en ældre, klassisk villa og tilfører hjemmet en hel masse sjæl.

Så få tre gode tilbud på nye trævinduer og find den bedste match for dig og dit hus. Du kan med fordel få hjælp til monteringen af de nye vinduer, og her kan fagfolkene også hjælpe med at indbrudssikre din nye vinduer mod tyve.

Læs også Tjekliste – før vindueskøbet! udgivet af sparvinduer.dk.

Læs også vores artikel om: Røremaskine test – her er de 10 bedste

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar