Hvis du har en bolig af ældre årgang, er der en risiko for, at du også har nogle ældre vinduer, der ikke er gode til at holde varmen inde. Det kan være et stort problem i særligt de kolde måneder, hvor vi jo prøver at sørge for et så behageligt klima indenfor som overhovedet muligt.

Du kan kende de gamle vinduer på, at det synes at trække gennem dem, selvom de er lukkede. Det kan være ubehageligt at sidde tæt på vinduet, da der kommer en kulde fra det, der gør temperaturen i dit hjem svingende.

Samtidig kan du også i nogle tilfælde opleve, at der sidder kold kondens på vinduerne, som opstår fordi der er så stor forskel på den kolde luft udefra og varmen indenfor.

Det kan føre til koldt og fugtigt indeklima, som ikke er godt for din bolig.

Derfor er dine vinduer en meget vigtig del, og hvis du har nogle meget gamle vinduer, som vi har beskrevet ovenfor, med kun et lags ruder, så er det særligt ved at være tid til at investere i nye energivinduer, der bringer en lang række fordele med sig, som vi skal se nærmere på i denne artikel.

Vi anbefaler, at man tager imod 3 gratis og
uforpligtende tilbud på nye vinduer.

   Relateret billede?   3 gratis tilbud – helt uden binding.

   ?   Nemt og risikofrit at skrive sig op til.

   ?   Bliv bedre stillet til at træffe den rigtige beslutning.

» Klik her for 3 gratis og uforpligtende tilbud «

 

I tvivl om du skal udskifte til energivinduer? se video nedenunder:

Hvad er energivinduer?

Energivinduer er en god investering, fordi det er nogle vinduer i høj kvalitet, der er lavet til at holde varmen inde på bedste vis. Du vil opleve at kunne få energivinduer med helt op til tre lag ruder, der alle sammen er optimeret til at kunne holde på varmen og holde din boligs isolering på højt niveau.

Der er brugt lang tid på at forske i og udvikle denne type af vinduer, der kan hjælpe dig med at spare på energien i dit hjem, da det ikke kun bringer gode besparelser på elregningen med sig, men da det også er en lang bedre løsning for klimaet og miljøet.

Der findes også energivinduer, der har minimeret varmetabet så meget, at der faktisk lukkes mere energi ind ad ruden, enden der forlader den.

Det betyder, at energien fra solens stråler rent faktisk optages gennem ruden – også selvom det er koldt udenfor. Samtidig er energitabet mindsket så godt i selve energivinduet, at der lukkes en mindre mængde energi og dermed varme ud af vinduet.

Det lyder næsten helt magisk, men det er præcis derfor energivinduer er en god investering og den primære grund til, at energiruder er en god idé til din bolig.

Se også denne lignende artikel på vores side: Indhent prisen for nye træ alu vinduer

Hvad er prisen på nye energivinduer?

Det er naturligvis altid vigtigt at finde ud af, hvad prisen er for nye energivinduer, før du kan træffe en beslutning.

Som med alle andre forbedringer på din bolig, er det en investering at få nye energivinduer i din bolig, som vil blive ved med at betale sig selv hjem igennem årenes løb. Samtidig er det bedre for dit indeklima, hvilket bringer en masse helbredsmæssige fordele med sig også.

Hvis du gerne vil have en god pris på nye energivinduer, så kan vi kun anbefale dig at få tre tilbud på nye energivinduer. Ved at få tre tilbud fra dygtige fagfolk, sikrer du dig, at du får den bedste pris på energivinduer og har en mulighed for at sammenligne forskellige udbydere.

Det smarte er, at du kun skal udfylde og forklare om din opgave en gang. Herefter modtager du tre gode og uforpligtende tilbud fra professionelle, der kan hjælpe dig med at få nye energivinduer.

Du kan også vælge at få hjælp til monteringen af dine nye vinduer, så du er sikker på at de bliver montereret korrekt og dermed isolerer din bolig bedst og energioptimerer.

Kan du få energivinduer på mål til gamle huse?

Hvis du har et gammelt hus, er der en chance for, at du har behov for at få nogle energivinduer, der både passer til stilen på din bolig, og som samtidig kan laves til dine mål.

Det er der masser af muligheder for, når du skal have nye energivinduer, og derfor kan vi kun anbefale dig, at du sørger for at indhente de tre tilbud og i din beskrivelse af opgaven gør det klart, hvad du har behov for.

Der er mulighed for at skræddersy den bedste ordning til lige præcis dig og din bolig, når du er på jagt efter nye energivinduer, der vil gavne din bolig.

Udover det, så kan du også med nye energivinduer være glad over at være med til at gøre noget godt for miljøet. Jo mere vi hver især sørger for at mindske vores energiforbrug, des mere kan planeten takke os.

Der er dermed ikke rigtig nogle gode grunde til ikke at få en god pris og tilbud på nye energivinduer til din bolig. Det er bedre for dit indeklima, for miljøet og for din energiregning. Så undersøg dine muligheder for nye energivinduer i dag.

Se også denne artikel på sparvinduer.dk: Tjekliste – før vindueskøbet!

Læs også vores artikel om: Røremaskine test – her er de 10 bedste

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar