Uanset om du arbejder derhjemme, gamer eller bruger din computer til at surfe på internettet, har du brug for at have den bedste kontrol over musen. Dette får du, når du vælger en kvalitetsmusemåtte med høj præcision og med overfladebelægning, som giver dig optimal styring og kontrol.

Herunder får du et overblik over de bedste musemåtter (også kaldet mouse mat), som henvender sig til forskellige behov. Det kan være til gameren, til dig der har brug for maksimal arbejdsfrihed eller til dig, som ønsker at få mest værdi for pengene.

Logitech G440 – Kåret som den bedste hårde musemåtte


Logitech G440Set til: 144 Kr.

Køb hos MaxGaming DK

 • Udnævnt som den ”bedste hårde musemåtte” ved det amerikanske tech-magasin IGN
 • 4,5 ud af 5 stjerner ved det amerikanske tech-magasin PC Gamer

Udvalgte fordele ved Logitech G440

 • Højt bedømt af eksperter
 • Lav friktionsoverflade
 • Design i tre lag
 • Skridsikker gummibase
 • Jævn overflade

”Når det kommer til hastighed og lav modstandsdygtighed, kan intet sammenlignes med en hård musemåtte. For os gør Logitech G440’s enkelthed og ultraglatte overflade den til det bedste valg, når det kommer til hastighed”. Sådan lyder dommen fra det amerikanske tech-magasin PC Gamer.

Ensartet overflade med lav friktion

Logitech G440 er intelligent sammensat, så du kan yde dit ypperste, når du spiller. Det skyldes i høj grad dens overflade med lav friktion, som gør det muligt at bevæge musen hurtigt og sikkert. 

Musemåttens overflade er af popypropylen, som er et fleksibelt plastmateriale, der bidrager til lav friktion. Den lave friktion gør modellen velegnet til spil med høj DPI. 

Med G440 fra Logitech får du et produkt med en ensartet overflade. Det er ideelt ved hurtige håndbevægelser, fordi sensorerne får de bedste forudsætninger for at fungerer optimalt. De forstyrres ikke af ujævnheder og mønstrede strukturer i overfladen. Du får den bedste oplevelse ved at bruge Logitech G-spilsensoren, som er tilpasset musemåttens design.

Skridsikker musemåtte i tre lag

Musemåtten fra Logitech består af i alt tre lag. Ud over en ensartet overflade har den to nedre lag. Midten af polystyren bidrager til et solidt og mellemhårdt underlag. Undersiden af gummi giver en skridsikker musemåtte, som ikke flytter sig, når du er godt i gang med dit spil. 

Den populære G440-model har et eksklusivt sort design. Den er 3 millimeter tyk og måler 28 x 34 centimeter. 

Logitech G440 vs. markedet

Med Logitech G440 har du fuld kontrol over musen, som følger dine håndbevægelser på ideel vis. Selv hurtige bevægelser vil ikke være noget problem. Hvis du er villig til at betale lidt ekstra for din musemåtte, får du her et af de bedste produkter på markedet takket være musemåttens intelligente sammensætning i tre lag. 

Logitech G440 anerkendes af det amerikanske tech-magasin IGN. Magasinet skriver: ”Denne plastmåtte giver brugerne en sømløs, minimal friktionsoverflade, hvilket gør den perfekt til realtidsstrategi og arenakampspil, der kræver, at du flytter din markør fra den ene side af skærmen til den anden med et øjebliks varsel.

Det amerikanske tech-magasin PC Gamer ser også store fordele ved produktet:

 • Overflade med lav friktion
 • Massiv gummibase
 • Minimal branding

Razer Acari – Anbefalet af tech-eksperter


Razer AcariSet til: 188 Kr.

Køb hos CompuMail

 • Udnævnt som den ”bedste store musemåtte” ved det amerikanske tech-magasin IGN
 • Anbefalet af det amerikanske tech-magasin Computer America
 • Anbefalet af det amerikanske tech-magasin Windows Central

Udvalgte fordele ved Razer Acari

 • Kåret som den ”bedste store musemåtte”
 • Oleofobisk belægning
 • Lav friktionsoverflade
 • Ultraviolet-aktiveret nano-perleoverflade
 • Vandafvisende

Acari er fremragende for alle, der er interesseret i ’ultrahurtige reaktionstider og perfekt nøjagtighed’ og ønsker premium-udstyr med høj ydeevne”. Sådan lyder dommen fra det amerikanske tech-magasin Windows Central.

Lav friktion for hurtige bevægelser

Med Razer Acari får du en stor musemåtte med et fantastisk overfladeareal, som giver fri bevægelighed, når du gamer. Musemåtten er 42 centimeter lang og 32 centimeter bred. 

Er dit spil kendetegnet ved mange hurtige håndbevægelser, kan du med fordel investere i en musemåtte med en hård overfalde, der har en lav friktion. Her er Acari et enestående valg, da den netop er kendetegnet ved sin ultralave friktionsoverflade. Der er gode chancer for, at musemåtten fra Razer vil overstige dine forventninger til hastighed.

Nem rengøring og vedligeholdelse

Vælger du Razer Acari, får du en holdbar musemåtte, som er let at rengøre og vedligeholde. Der er altså rig mulighed for, at du kan koncentrere dig om dit spil. 

Designet er belagt med en oleofobisk belægning, der er modstandsdygtig over for snavs, fedt og fingeraftryk. Belægningen gør Acari til et ideelt valg for dig, der er godt træt af støvet gaming-tilbehør. Det oleofobiske lag bidrager til, at musemåtten kræver minimal vedligeholdelse. 

Modellens har en fordelagtig ultraviolet-aktiveret nano-perleoverflade. Overfladen er vandafvisende, så du ikke skal frygte at spilde væske på musemåtten. Den vandafvisende overflade gør, at rengøringen hurtigt er overstået, hvis du spilder væske, da væsken ikke vil trænge ind i musemåtten og efterlade uønskede pletter. 

Musemåtten har en fin tykkelse på 2 millimeter, og den har en elegant sort farve, som passer til alt gaming-udstyr. 

Razer Acari vs. markedet

Razer Acari har et så gennemtænkt design, at den er velegnet til gaming på højniveau ifølge det amerikanske tech-magasin Windows Central.

Med Acari-modellen får du en stor musemåtte, som er anset som en af markedets allerbedste af eksperter. Det skyldes især dens overflade med ekstraordinær lav friktion sammen med den nemme rengøring og vedligeholdelse. 

Razer Acari anbefales af amerikanske tech-eksperter. Hos det amerikanske tech-magasin Computer America lyder dommen: ”Overfladen med lav friktion registrerer enhver lille bevægelse af musen. Designet er superholdbart og let at rengøre. Vedligeholdelsen er minimal”.

SteelSeries Qck Edge – Eksperters valg


SteelSeries Qck EdgeSet til: 119 Kr.

Køb hos Geekunit

 • Udnævnt som den ”bedste budgetvenlige musemåtte” ved det amerikanske tech-magasin IGN
 • ”Redaktørernes valg” ved det amerikanske tech-magasin TechPowerUp

Udvalgte fordele ved SteelSeries Qck Edge

 • Kåret som den ”bedste budgetvenlige musemåtte”
 • Høj valuta for pengene
 • Jævn og glat overflade
 • Mikrovævet tekstil
 • Skridsikker gummibase

”Det er et virkelig bemærkelsesværdigt produkt med absolut ingen sporingsfejl eller problemer med byggekvalitet, der påvirker ydeevnen”. Sådan lyder dommen fra det amerikanske tech-magasin TechPowerUp.

Mikrovævet stof eliminerer ujævnheder

Er du træt af lavkvalitets-produkter med flossede kanter, som kræver udskiftning med jævne mellemrum? Så er du landet ved den rette produktbeskrivelse. Qck Edge fra SteelSeries er netop kendetegnet ved dens utrolig holdbare design med en ekstra lang levetid.

Musemåtten er udstyret med syninger langs kanten, som eliminerer risikoen for flossede kanter, der kan forringe din ydeevne, når du spiller. Syningerne bidrager til musemåttens lange holdbarhed, så du ikke skal bekymre dig om udskiftning af den.  

Du kan nemt kontrollere musens bevægelser med hånden takket være musemåttens velvalgte materiale. Den er nemlig fremstillet i vaskbart mikrovævet tekstil, som er udstyret med en glat overflade, så musen bliver dejlig samarbejdsvillig. Følelsen af musemåtten er luksuriøs, da overfladen er både blød og glat på samme tid.

Skridsikker og transportabel musemåtte

Qck Edge fra SteelSeries har en skridsikker gummibund, som stabiliserer musemåtten, når du spiller. Det vil afhjælpe uønskede skred på en hvilken som helst bordoverflade.  

Ønsker du at transportere musemåtten, kan det nemt lade sig gøre med Qck Edge. Dens elektroder er tynde og fleksible, så du kan rulle måtten sammen, så den kan være i en taske. 

Modellen fra SteelSeries er 32 centimeter lang og 27 centimeter bred. Tykkelsen er på 2 millimeter. Designet har en sort farve, som mange foretrækker deres musemåtte. 

SteelSeries Qck Edge vs. markedet

Qck Edge fra SteelSeries skiller sig positivt ud fra mængden ved dens høje funktionalitet til en overraskende lav pris. Produktet udmærker sig ved dens bøjelige bløde og glatte kvalitet i mikrovævet stof, som ikke flosser, og dens skridsikre gummibund. 

Tech-magasinet IGN vurderer, at SteelSeries laver rigtig gode musemåtter på trods af den lave pris, og at Qck Edge er den bedste budgetvenlige musemåtte.  

Tech-magasinet IGN’s dom lyder: ”Musemåtten er klar til høj ydelse i spil med dens usædvanligt glatte overflade til flydende musebevægelser. Den er behageligt blød, men ikke så blød og tyk, at din mus skubbes ind i den”.

SteelSeries QcK Large mouse surface – topscorer


SteelSeries QcK Large mouse surface testvinder

Set til: 168 Kr.

Køb hos CompuMail

Vi har taget denne musemåtte med i vores testoversigt som topscorer, da det er et af de mest populære på markedet.
Produktet har fået 5 ud af 5 stjerner hos Wupti. Herudover har den modtaget 4,6 stjerner i gennemsnit på næsten 3.000 anmeldelser hos Google Shopping.

Om

Vil du have en mouse mat i bedste kvalitet, der er udviklet i samarbejde med professionelle gamere, skal du vælge denne SteelSeries QcK Large mouse surface. Produktet er perfekt for dig, som vil have computer- og gamingudstyr, som er fremstillet af de bedste materialer.

 

SteelSeries Qck Large mouse surface er skabt af stof og har en glat belægning på overfladen, som sikrer dig den bedste kontrol over din mus. Du kan bruge denne kvalitetsmusemåtte, uanset hvilken type mus du anvender. 

Du behøver ikke købe den dyreste mouse mat, når du vil have et produkt, som du vil kunne bruge igennem flere år. SteelSeries står bag en række af de bedste musemåtter, som alle sælges til konkurrencedygtige priser. 

Når du arbejder flere timer foran en computer, skal du vælge udstyr i bedste kvalitet, så du opnår de mest effektive og komfortable arbejdsforhold. 

Med produktet fra SteelSeries får du mest værdi for pengene. Der anvendes kun kvalitetsmaterialer i produktionen, så du får udstyr og tilbehør, som du kan få glæde af i mange år frem.

Udvalgte specifikationer

 • Udviklet i samarbejde med professionelle gamere
 • Kompatibel med enhver type mus
 • Henvender sig til ambitiøse gamere, grafikere og dig, der arbejder hjemmefra
 • Findes i forskellige størrelser
 • Skabt af kvalitetsmaterialer

Corsair MM800 RGB Polaris – Premium valg


Corsair MM800 RGB Polaris Premium valg

Set til: 470 Kr.

Køb hos happii.dk

Om

Går du ikke på kompromis med hverken kvalitet eller egenskaber, når det kommer til at arbejde hjemmefra eller game, har du brug for udstyr og computertilbehør i absolut topklasse.

Når det kommer til musemåtter, er denne Corsair MM800 RGB Polaris det bedste Premium valg som følge af sine enestående egenskaber og unikke design.

 

Denne mouse mat giver dig de bedste spil- og arbejdsforhold derhjemme foran computerskærmen. Den er udstyret med mikrotekstureringsoverflade, så du får det bedste glid med din mus.

Premium produktet er designet med 15 RGB LED lys, som du kan indstille, så de matcher dine ønsker for look og udtryk. 

Foruden sine mange egenskaber får du også en komfortabel anvendelse med din mouse mat, når du vælger Corsair MM800 RGB Polaris. Dens tykkelse på 5mm giver dig en behagelig anvendelse med din mus, når du kan hvile håndleddet på den bløde musemåtte.

Udvalgte specifikationer

 • 35x26cm
 • 5mm i tykkelse
 • 15 RGB LED lys
 • Mikrotekstureringsoverflade for perfekt glid med din mus
 • Egner sig til dig der arbejder hjemmefra eller dig, der er en ambitiøs gamer
 • 2 års garanti

Logitech G240 Gaming – Reason to buy


Logitech G240 Gaming - Reason to buy

Set til: 90 Kr.

Køb hos happii.dk

Om

Logitech er en af de største producenter af udstyr og tilbehør til gaming. Der er flere grunde til at vælge produkter fra en populær og anerkendt producent, når du vil have en mouse mat, der skal tilgodese de vigtigste behov i forhold til både design, anvendelse og holdbar.

Med Logitech G240 Gaming får du en fleksibel og alsidig mouse mat, som henvender sig både til gameren og til dig, der arbejder hjemmefra. Den elegante og stilrene musemåtte vil tage sig elegant ud på både teenageværelset og på hjemmekontoret. Den er belagt med en fin og glat stofoverflade, som tillader dig at bevæge din mus effektivt og ubesværet. Dette gør den egnet til spil, hvor du har brug for, at dine bevægelser med musen effektivt bliver omsat til markøren på skærmen.

 

Vil du have størst fleksibilitet med din mouse mat, skal du vælge denne Logitech model, der er designet i et elastisk materiale, så det gør den mulig at kunne blive rullet sammen. Dermed kan du tage den med i skole- eller computertasken.

Udvalgte specifikationer

 • 34x28cm
 • Fremstillet hos én af de største producenter af tilbehør og udstyr til computere
 • Testet mouse mat der lever op til producentens krav og standarder til gamingudstyr
 • Sammenfoldelig mouse mat der kan tages med i en taske
 • Stilrent, moderne design

Razer Firefly Hard Gaming Mouse Mat – Bedste gamer musemåtte


Razer Firefly Hard Gaming Mouse Mat Bedste gamer musemåtte

Set til: 579 Kr.

Køb hos Geekunit

Om

Til gaming er der brug for en musemåtte, som både giver perfekt kontrol, og som samtidig er skabt i et lækkert design, så den matcher stilen på gamerbordet. Denne Razer Firefly Hard Gaming Mouse Mat er den perfekt musemåtte til gaming.

Den er fremstillet i hård microtexture, som giver dig den bedste nøjagtighed og høj styringskontrol, når du spiller.

 

Det er det rette valg, når du gamer og har brug for, at hver en lille musebevægelse effektivt vil blive oversat i markørens bevægelse. Det smarte musemåtte kunne anvendes sammen med en hvilken som helst mus, du anvender derhjemme.

Musemåtten kan indstilles med op til 16,8 millioner forskellige farvekombinationer langs siderne, så du kan få det look på gamerbordet, som matcher din stil.

Har du andre produkter fra Chroma Razer serien, kan du koble disse sammen. Dette er med til at give dig de mest autentiske og personlige spiloplevelser enten alene eller sammen med vennerne.

Udvalgte specifikationer

 • 35,5×25,5cm
 • Kan fungere sammen med enhver mus
 • Designet med microtexxture overflade der giver dig den bedste kontrol
 • 16,8 millioner tilpassede farvemuligheder
 • Kan synkroniseres med andre enheder fra Chroma Razer serien 

Xtrfy XG-GP2 XXL – Stor musemåtte til spil og arbejde


Xtrfy XG-GP2 XXL Stor musemåtte til spil og arbejde

Set til: 290 Kr.

Køb hos happii.dk

Om

Når der arbejdes derhjemme, surfes på internettet eller spilles spil, holder mange mennesker af at kunne navigere med musen på en stor overflade. Det giver dig størst bevægelses- og anvendelsesfrihed.

Med denne Xtryfy XG-GP2 XXL får du den bedste, store musemåtte på markedet, som egner sig til hjemmekontoret eller teenageværelset, hvor der games flere gange om ugen. 

 

Xtryfy XG-GP2 XXL er designet med tekstiloverflade, der giver dig det bedste og mest ubesværede glid med din mus. Du kan anvende både lasermus og optiske mus på den store musemåtte, som har afrundede kanter, der er med til at forlænge holdbarheden og levetiden på produktet. 

Xtryfy XG-GP2 XXL er designet til dig, som vil have nem anvendelse med din mus og opnå den bedste præcision. Undersiden er belagt med naturgummi, så du sikrer dig, at din musemåtte ikke glider, når du spiller, surfer eller arbejder derhjemme med din computer.

Udvalgte specifikationer

 • 120x60cm
 • Kan fungere sammen med optiske mus og lasermus
 • Tekstiloverflade for perfekt glid
 • Belægning med naturgummi på undersiden

HAMA ergonomisk musemåtte – Bedste komfort


HAMA ergonomisk musemåtte Bedste komfort

Set til: 99 Kr.

Køb hos føtex

Om

Mange mennesker døjer med smerter i håndleddene efter længere tids arbejde foran en computerskærm. Senerne i håndleddene kan blive belastede, når du ikke sørger for at vælge udstyr, som er skabt til at skåne leddene i underarmen.

Vil du skåne dig selv for arbejdsskade, eller vil du reducere smerter, som allerede er opstået i håndleddet, skal du vælge en ergonomisk mouse mat.

 

Dette produkt fra HAMA er udviklet særligt til dig, som har brug for at kunne arbejde flere timer foran computerskærmen uden at blive generet af overbelastningsskader i den hånd, som du bruger til at navigere din mus.

Den smarte, lille musemåtte er designet med hævet håndledsstøtte, der er skabt af blødt memory skum. Dette materiale tilpasser sig formen på dit håndled, så du får den optimale støtte, når du arbejder. 

Undersiden på produktet er belagt med skridsikkert gummi, og hele overfladen er belagt med slidstærkt stof.

Det er ikke kun den høje komfort samt reducering af håndledssmerter, du opnår, når du vælger dette produkt fra HAMA. Du får samtidig en mouse mat til en budgetvenlig pris, der gør det økonomisk muligt for enhver at få de bedste og mest behagelige arbejds- eller spilforhold derhjemme.

Udvalgte specifikationer

 • Skåner dit håndled og minimerer risiko for arbejds- og overbelastningsskader
 • Designet med blødt memory skum
 • Skabt til at give dig de mest jævne bevægelser med din mus
 • Egner sig til dig der sidder flere timer foran en computerskærm 
 • Gummibelægning på bunden

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Havit gaming musemåtte (lille) 


Havit gaming musemåtte (lille) Bedst til prisen

Om

Der er forskellige behov, når det kommer til at vælge udstyr til hjemmekontoret eller gamerbordet. Mens nogle har brug for musemåtter i XXL-designs, har andre brug for en funktionel, budgetvenlig og lille musemåtte. Hører du til den sidstnævnte gruppe, vil dette Havit produkt være det helt rette for dig. 

Denne mouse mat er skabt til dig, der går op i pris og kvalitet. Dens lille størrelse gør den egnet til barnet eller den unge, som holder af spille computer, og den er oplagt til dig, der har et lille skrivebord med lidt plads til udstyr. 

Havit produktet er designet med en blank overflade, så du får den mest gnidningsfrie spiloplevelse. Undersiden er belagt med naturgummi, så du ikke skal bekymre dig om at blive forstyrret, når du arbejder eller gamer.

Den smarte, lille musemåtte er skabt i et elegant og moderne design, der vil skabe stil på et hvilket som helst computerbord. 

Udvalgte specifikationer

 • 25x21cm
 • Funktionel og smart mouse mat
 • Glat overflade for nøjagtig præcision
 • Gummibelægning på undersiden
 • Budgetvenlig pris

Cooler Master MP510


Cooler Master MP510

 • Udnævnt som den ”bedste stofmusemåtte” ved det amerikanske magasin IGN
 • ”En af de bedste ’valuta for pengene’-musemåtter” ved det amerikanske tech-magasin KR4m
 • ”Stærkt anbefalet” af det amerikanske tech-magasin TechPowerUp
 • 7,7 ud af 10 stjerner ved det amerikanske tech-magasin High Ground Gaming

Udvalgte fordele ved Cooler Master MP510

 • Kåret som den ”bedste stofmusemåtte”
 • Slidstærkt Cordua-stof 
 • Lang holdbarhed
 • Let transportabel 
 • Vandafvisende

”Man kan sige, at MP510 hverken er en stofmusemåtte eller en hård musemåtte, fordi den har det specielle Cordura-stof. Cordura er et groft materiale, der leverer lydhørhed, holdbarhed og vandmodstand”. Sådan beskrives MP510 af det amerikanske tech-magasin KR4m.

Enestående Cordura-stof 

MP510 fra Cooler Master brillerer ved dens velvalgte materiale, som har en række gode egenskaber. Materialet gør musemåtten til et praktisk valg, der samtidig forbedrer din præcision og ydelse, når du spiller. 

Stoffet er det unikke Cordura-tekstil, som er anerkendt for dets utrolig gode holdbarhed og modstandsdygtighed. Hvis du er på udkig efter en musemåtte, som du kan have i mange år, får du her et rigtig godt bud. 

Cordura er samtidig et bæredygtigt tekstil, og det er vandafvisende, så du ikke skal bekymre dig om at spilde drikkevarer på musemåtten. Væsken vil ikke sive ned i musemåtten og efterlade pletter.

Transportabelt sort design

Cordura er også et fleksibelt stofmateriale, som kan bøjes og rulles sammen, så du kan have musemåtten i din taske. På den måde bliver det ikke lettere at transportere din MP510-musemåtte. 

Med MP510 får du en musemåtte, der passer som skabt til al slags gaming-udstyr. Dens sorte farve gør designet eksklusivt og diskret. Designet forstyrrer ikke øjet, når du spiller, som du vil kunne opleve med en stærk farve. 

Cooler Master MP510 er 3 millimeter tyk og måler 27 x 32 centimeter.

Cooler Master MP510 vs. markedet

Cooler Master MP510 er måske markedets bedste musemåtte af stof – i hvert fald hvis man spørger samtlige eksperter. Det skyldes især dens enestående Cordura-stof, der har en række gode egenskaber. Ikke mindst er det holdbart, fleksibelt og vandafvisende, så komforten er høj, når du gamer. 

Cooler Master MP510 anerkendes af det amerikanske tech-magasin High Ground Gaming. Magasinet giver dommen ”Tæt syning og vandafvisende stof markerer denne nye musemåtte som spiltilbehør af høj kvalitet”.

Gaming-musemåtten får en høj bedømmelse af tech-magasinet High Ground Gaming hele vejen rundt:

 • Komfort: 9 ud af 10 stjerner
 • Funktioner: 7 ud af 10 stjerner
 • Ydeevne: 7 ud af 10 stjerner

Testkilder

Denne guide er baseret på troværdige information om musemåtter fra Tested.com. Her forklares det hvilke materialer og hvilke overfladebelægninger der er med til at skabe de bedste musemåtter.

Det er i høj grad overfladematerialet, som gør, at du får de bedste spiloplevelser samt de mest behagelige hjemmearbejdsforhold med din mus og computer.

De bedste musemåtter er designet med en glat tekstiloverflade eller mikrofiberoverflade. Disse giver dig den største kontrol over din mus, og du får den højeste præcision med markøren. 

Er du habil gamer, eller bruger du mange timer foran computerskærmen i forbindelse med dit arbejde, er det vigtigt, at du vælger en mouse mat, som giver dig de bedste spil- eller arbejdsforhold.

Det er ikke kun materialet på overfladen, som har betydning for din anvendelsesglæde med en mouse mat. Du skal også sikre dig, at den er skabt med et skridsikkert materiale på undersiden, så du får den mest ugenerede anvendelse med din mus.

Samtlige produkter i denne testoversigt er udstyret med overfladematerialer samt underbelægning i bedste kvalitet.

Dette bør du overveje inden køb af musemåtte

Når du tilbringer mange timer foran computerskærmen på ugentlig basis, eller når du bruger din computer til gaming eller arbejde, er det vigtigt, at du vælger udstyr, som matcher dine behov. 

Der findes mange udgaver af kvalitetsmusemåtter, som henvender sig til forskellige behov.

Der er flere forhold, som er med til at gøre en mouse mat effektiv, komfortabel og god. 

Når du skal vælge den bedste mouse mat, skal du gøre dig overvejelser over følgende:

 • Størrelse 
 • Kompatibilitet med mus
 • Overflademateriale
 • Skridsikkerhed
 • Behov for ergonomisk design

De bedste musemåtter er fremstillet med glatte overflader, så du får den bedste navigation med din mus samt den bedste kontrol. Dette har særlig stor betydning, når du gamer og har brug for, at forbindelsen mellem dine bevægelser med musen og markøren på skærmen er så præcis og effektiv som muligt.

Der er forskel på, hvor stor en musemåtte der er brug for. Dette er en smagssag, og det afhænger af, hvor meget plads du har på dit computerbord, og hvad du er vant til.

Du får størst glæde med din mouse mat, når du vælger en skridsikker produktudgave, som ikke glider, når du flytter din mus. I denne forbindelse skal du gå efter de produkter, som har gummibelægning på undersiden. 

Foruden materialer og størrelse skal du forholde dig til typen af din mus, når du vælger en mouse mat. De bedste musemåtter er skabt til at være kompatible med alle typer af mus.  

Arbejder du hjemmefra, eller generes dine håndled nemt, når du sidder længere tid foran en computerskærm, skal du overveje, om du har brug for en ergonomisk mouse mat. Denne er designet til at aflaste dit håndled som følge af den ekstrabløde kvalitet fra memory foam.  

Når du har kendskab til disse elementer omkring valg af bedste musemåtte, er du bedst i stand til at vælge dét produkt, som passer til dine ønsker og behov.

Se også artiklerne: Sæt dit hjemmekontor op med disse 8 ting

Se også denne artikel på De reelle fordele ved et dyrt gamingmousepad

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar