Uanset om du arbejder derhjemme, gamer eller bruger din computer til at surfe på internettet, har du brug for at have den bedste kontrol over musen. Dette får du, når du vælger en kvalitetsmusemåtte med høj præcision og med overfladebelægning, som giver dig optimal styring og kontrol.

Herunder får du et overblik over de bedste musemåtter (også kaldet mouse mat), som henvender sig til forskellige behov. Det kan være til gameren, til dig der har brug for maksimal arbejdsfrihed eller til dig, som ønsker at få mest værdi for pengene.

SteelSeries QcK Large mouse surface – testvinder


SteelSeries QcK Large mouse surface testvinder

Set til: 169,00

Køb hos Coolshop

Vi har taget denne musemåtte med i vores testoversigt som testvinder, da det er et af de mest populære på markedet.
Produktet har fået 5 ud af 5 stjerner hos Wupti. Herudover har den modtaget 4,6 stjerner i gennemsnit på næsten 3.000 anmeldelser hos Google Shopping.

Om

Vil du have en mouse mat i bedste kvalitet, der er udviklet i samarbejde med professionelle gamere, skal du vælge denne SteelSeries QcK Large mouse surface. Produktet er perfekt for dig, som vil have computer- og gamingudstyr, som er fremstillet af de bedste materialer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

SteelSeries Qck Large mouse surface er skabt af stof og har en glat belægning på overfladen, som sikrer dig den bedste kontrol over din mus. Du kan bruge denne kvalitetsmusemåtte, uanset hvilken type mus du anvender. 

Du behøver ikke købe den dyreste mouse mat, når du vil have et produkt, som du vil kunne bruge igennem flere år. SteelSeries står bag en række af de bedste musemåtter, som alle sælges til konkurrencedygtige priser. 

Når du arbejder flere timer foran en computer, skal du vælge udstyr i bedste kvalitet, så du opnår de mest effektive og komfortable arbejdsforhold. 

Med produktet fra SteelSeries får du mest værdi for pengene. Der anvendes kun kvalitetsmaterialer i produktionen, så du får udstyr og tilbehør, som du kan få glæde af i mange år frem.

Udvalgte specifikationer

 • Udviklet i samarbejde med professionelle gamere
 • Kompatibel med enhver type mus
 • Henvender sig til ambitiøse gamere, grafikere og dig, der arbejder hjemmefra
 • Findes i forskellige størrelser
 • Skabt af kvalitetsmaterialer

Havit gaming musemåtte (lille) – Bedst til prisen


Havit gaming musemåtte (lille) Bedst til prisen

Set til: 108,95

Køb hos Coop

Om

Der er forskellige behov, når det kommer til at vælge udstyr til hjemmekontoret eller gamerbordet. Mens nogle har brug for musemåtter i XXL-designs, har andre brug for en funktionel, budgetvenlig og lille musemåtte. Hører du til den sidstnævnte gruppe, vil dette Havit produkt være det helt rette for dig. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Denne mouse mat er skabt til dig, der går op i pris og kvalitet. Dens lille størrelse gør den egnet til barnet eller den unge, som holder af spille computer, og den er oplagt til dig, der har et lille skrivebord med lidt plads til udstyr. 

Havit produktet er designet med en blank overflade, så du får den mest gnidningsfrie spiloplevelse. Undersiden er belagt med naturgummi, så du ikke skal bekymre dig om at blive forstyrret, når du arbejder eller gamer.

Den smarte, lille musemåtte er skabt i et elegant og moderne design, der vil skabe stil på et hvilket som helst computerbord. 

Udvalgte specifikationer

 • 25x21cm
 • Funktionel og smart mouse mat
 • Glat overflade for nøjagtig præcision
 • Gummibelægning på undersiden
 • Budgetvenlig pris

Corsair MM800 RGB Polaris – Premium valg


Corsair MM800 RGB Polaris Premium valg

Set til: 474,14

Køb hos Computersalg

Om

Går du ikke på kompromis med hverken kvalitet eller egenskaber, når det kommer til at arbejde hjemmefra eller game, har du brug for udstyr og computertilbehør i absolut topklasse.

Når det kommer til musemåtter, er denne Corsair MM800 RGB Polaris det bedste Premium valg som følge af sine enestående egenskaber og unikke design.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Denne mouse mat giver dig de bedste spil- og arbejdsforhold derhjemme foran computerskærmen. Den er udstyret med mikrotekstureringsoverflade, så du får det bedste glid med din mus.

Premium produktet er designet med 15 RGB LED lys, som du kan indstille, så de matcher dine ønsker for look og udtryk. 

Foruden sine mange egenskaber får du også en komfortabel anvendelse med din mouse mat, når du vælger Corsair MM800 RGB Polaris. Dens tykkelse på 5mm giver dig en behagelig anvendelse med din mus, når du kan hvile håndleddet på den bløde musemåtte.

Udvalgte specifikationer

 • 35x26cm
 • 5mm i tykkelse
 • 15 RGB LED lys
 • Mikrotekstureringsoverflade for perfekt glid med din mus
 • Egner sig til dig der arbejder hjemmefra eller dig, der er en ambitiøs gamer
 • 2 års garanti

Logitech G240 Gaming – Reason to buy


Logitech G240 Gaming - Reason to buy

Set til: 222,80

Køb hos Computersalg

Om

Logitech er en af de største producenter af udstyr og tilbehør til gaming. Der er flere grunde til at vælge produkter fra en populær og anerkendt producent, når du vil have en mouse mat, der skal tilgodese de vigtigste behov i forhold til både design, anvendelse og holdbar.

Med Logitech G240 Gaming får du en fleksibel og alsidig mouse mat, som henvender sig både til gameren og til dig, der arbejder hjemmefra. Den elegante og stilrene musemåtte vil tage sig elegant ud på både teenageværelset og på hjemmekontoret. Den er belagt med en fin og glat stofoverflade, som tillader dig at bevæge din mus effektivt og ubesværet. Dette gør den egnet til spil, hvor du har brug for, at dine bevægelser med musen effektivt bliver omsat til markøren på skærmen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Vil du have størst fleksibilitet med din mouse mat, skal du vælge denne Logitech model, der er designet i et elastisk materiale, så det gør den mulig at kunne blive rullet sammen. Dermed kan du tage den med i skole- eller computertasken.

Udvalgte specifikationer

 • 34x28cm
 • Fremstillet hos én af de største producenter af tilbehør og udstyr til computere
 • Testet mouse mat der lever op til producentens krav og standarder til gamingudstyr
 • Sammenfoldelig mouse mat der kan tages med i en taske
 • Stilrent, moderne design

Razer Firefly Hard Gaming Mouse Mat – Bedste gamer musemåtte


Razer Firefly Hard Gaming Mouse Mat Bedste gamer musemåtte

Set til: 459,30

Køb hos Computersalg

Om

Til gaming er der brug for en musemåtte, som både giver perfekt kontrol, og som samtidig er skabt i et lækkert design, så den matcher stilen på gamerbordet. Denne Razer Firefly Hard Gaming Mouse Mat er den perfekt musemåtte til gaming.

Den er fremstillet i hård microtexture, som giver dig den bedste nøjagtighed og høj styringskontrol, når du spiller.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Det er det rette valg, når du gamer og har brug for, at hver en lille musebevægelse effektivt vil blive oversat i markørens bevægelse. Det smarte musemåtte kunne anvendes sammen med en hvilken som helst mus, du anvender derhjemme.

Musemåtten kan indstilles med op til 16,8 millioner forskellige farvekombinationer langs siderne, så du kan få det look på gamerbordet, som matcher din stil.

Har du andre produkter fra Chroma Razer serien, kan du koble disse sammen. Dette er med til at give dig de mest autentiske og personlige spiloplevelser enten alene eller sammen med vennerne.

Udvalgte specifikationer

 • 35,5×25,5cm
 • Kan fungere sammen med enhver mus
 • Designet med microtexxture overflade der giver dig den bedste kontrol
 • 16,8 millioner tilpassede farvemuligheder
 • Kan synkroniseres med andre enheder fra Chroma Razer serien 

Xtrfy XG-GP2 XXL – Stor musemåtte til spil og arbejde


Xtrfy XG-GP2 XXL Stor musemåtte til spil og arbejde

Set til: (AFP: Error loading price from price table)

Køb hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Om

Når der arbejdes derhjemme, surfes på internettet eller spilles spil, holder mange mennesker af at kunne navigere med musen på en stor overflade. Det giver dig størst bevægelses- og anvendelsesfrihed.

Med denne Xtryfy XG-GP2 XXL får du den bedste, store musemåtte på markedet, som egner sig til hjemmekontoret eller teenageværelset, hvor der games flere gange om ugen. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Xtryfy XG-GP2 XXL er designet med tekstiloverflade, der giver dig det bedste og mest ubesværede glid med din mus. Du kan anvende både lasermus og optiske mus på den store musemåtte, som har afrundede kanter, der er med til at forlænge holdbarheden og levetiden på produktet. 

Xtryfy XG-GP2 XXL er designet til dig, som vil have nem anvendelse med din mus og opnå den bedste præcision. Undersiden er belagt med naturgummi, så du sikrer dig, at din musemåtte ikke glider, når du spiller, surfer eller arbejder derhjemme med din computer.

Udvalgte specifikationer

 • 120x60cm
 • Kan fungere sammen med optiske mus og lasermus
 • Tekstiloverflade for perfekt glid
 • Belægning med naturgummi på undersiden

HAMA ergonomisk musemåtte – Bedste komfort


HAMA ergonomisk musemåtte Bedste komfort

Set til: 99,00

Køb hos CDON

Om

Mange mennesker døjer med smerter i håndleddene efter længere tids arbejde foran en computerskærm. Senerne i håndleddene kan blive belastede, når du ikke sørger for at vælge udstyr, som er skabt til at skåne leddene i underarmen.

Vil du skåne dig selv for arbejdsskade, eller vil du reducere smerter, som allerede er opstået i håndleddet, skal du vælge en ergonomisk mouse mat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Dette produkt fra HAMA er udviklet særligt til dig, som har brug for at kunne arbejde flere timer foran computerskærmen uden at blive generet af overbelastningsskader i den hånd, som du bruger til at navigere din mus.

Den smarte, lille musemåtte er designet med hævet håndledsstøtte, der er skabt af blødt memory skum. Dette materiale tilpasser sig formen på dit håndled, så du får den optimale støtte, når du arbejder. 

Undersiden på produktet er belagt med skridsikkert gummi, og hele overfladen er belagt med slidstærkt stof.

Det er ikke kun den høje komfort samt reducering af håndledssmerter, du opnår, når du vælger dette produkt fra HAMA. Du får samtidig en mouse mat til en budgetvenlig pris, der gør det økonomisk muligt for enhver at få de bedste og mest behagelige arbejds- eller spilforhold derhjemme.

Udvalgte specifikationer

 • Skåner dit håndled og minimerer risiko for arbejds- og overbelastningsskader
 • Designet med blødt memory skum
 • Skabt til at give dig de mest jævne bevægelser med din mus
 • Egner sig til dig der sidder flere timer foran en computerskærm 
 • Gummibelægning på bunden

Testkilder

Denne guide er baseret på troværdige information om musemåtter fra Tested.com. Her forklares det hvilke materialer og hvilke overfladebelægninger der er med til at skabe de bedste musemåtter.

Det er i høj grad overfladematerialet, som gør, at du får de bedste spiloplevelser samt de mest behagelige hjemmearbejdsforhold med din mus og computer.

De bedste musemåtter er designet med en glat tekstiloverflade eller mikrofiberoverflade. Disse giver dig den største kontrol over din mus, og du får den højeste præcision med markøren. 

Er du habil gamer, eller bruger du mange timer foran computerskærmen i forbindelse med dit arbejde, er det vigtigt, at du vælger en mouse mat, som giver dig de bedste spil- eller arbejdsforhold.

Det er ikke kun materialet på overfladen, som har betydning for din anvendelsesglæde med en mouse mat. Du skal også sikre dig, at den er skabt med et skridsikkert materiale på undersiden, så du får den mest ugenerede anvendelse med din mus.

Samtlige produkter i denne testoversigt er udstyret med overfladematerialer samt underbelægning i bedste kvalitet.

Dette bør du overveje inden køb af musemåtte

Når du tilbringer mange timer foran computerskærmen på ugentlig basis, eller når du bruger din computer til gaming eller arbejde, er det vigtigt, at du vælger udstyr, som matcher dine behov. 

Der findes mange udgaver af kvalitetsmusemåtter, som henvender sig til forskellige behov.

Der er flere forhold, som er med til at gøre en mouse mat effektiv, komfortabel og god. 

Når du skal vælge den bedste mouse mat, skal du gøre dig overvejelser over følgende:

 • Størrelse 
 • Kompatibilitet med mus
 • Overflademateriale
 • Skridsikkerhed
 • Behov for ergonomisk design

De bedste musemåtter er fremstillet med glatte overflader, så du får den bedste navigation med din mus samt den bedste kontrol. Dette har særlig stor betydning, når du gamer og har brug for, at forbindelsen mellem dine bevægelser med musen og markøren på skærmen er så præcis og effektiv som muligt.

Der er forskel på, hvor stor en musemåtte der er brug for. Dette er en smagssag, og det afhænger af, hvor meget plads du har på dit computerbord, og hvad du er vant til.

Du får størst glæde med din mouse mat, når du vælger en skridsikker produktudgave, som ikke glider, når du flytter din mus. I denne forbindelse skal du gå efter de produkter, som har gummibelægning på undersiden. 

Foruden materialer og størrelse skal du forholde dig til typen af din mus, når du vælger en mouse mat. De bedste musemåtter er skabt til at være kompatible med alle typer af mus.  

Arbejder du hjemmefra, eller generes dine håndled nemt, når du sidder længere tid foran en computerskærm, skal du overveje, om du har brug for en ergonomisk mouse mat. Denne er designet til at aflaste dit håndled som følge af den ekstrabløde kvalitet fra memory foam.  

Når du har kendskab til disse elementer omkring valg af bedste musemåtte, er du bedst i stand til at vælge dét produkt, som passer til dine ønsker og behov.

Se også artiklerne: Sæt dit hjemmekontor op med disse 8 ting

Se også denne artikel på De reelle fordele ved et dyrt gamingmousepad

Denne side er anmeldt af: Oskar M. Svendsen 10/10

Dette indlæg har fået 4.56 stjerner baseret på 18 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder.Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar