En væghængt magasinholder er både en dekorativ og praktisk løsning til opbevaring af dine yndlingsmagasiner. Flere magasinholdere har også plads til opbevaring af et par bøger, så du kan samle alt aktuelt læsestof i en enkelt holder så det altid er indenfor rækkevidde.

Til denne artikel har vi håndplukket 17 af de flotteste magasinholdere, så du kan gå på opdagelse og blive inspireret.

Væghængt magasinholder fra Hübsch i massiv eg

Klik på billedet og se mere.

Denne magasinholder kommer fra Hübsch, og skal hænges på en væg med god plads. Den måler nemlig 110 centimeter i bredden, og der er således god plads til at opbevare flere magasiner ved siden af hinanden.

Den væghængte magasinholder er fremstillet af massiv eg, og har et simpelt design der passer til de fleste indretningsstile. Den er ubehandlet, og kan således males hvis du på et tidspunkt ønsker et nyt look.

Magasinholderen måler 110 centimeter i bredden, 9 centimeter i dybden og 32 centimeter i højden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: B110 x D9 x H32 cm.

Se pris på Hübsch magasinholderen hos Luxo Living

The Rack – magasinholder i sort læder med messingdetaljer

Klik på billedet og se mere.

The Rack fra svenske Caia of Sweden er på mange måder et flot og etisk valg. Den væghængte magasinholder er nemlig fremstillet af vegetabilsk garvet læder med flotte messingdetaljer, og således er den et fint valg til det rustikt indrettede hjem.

Magasinholderen hænges på væggen med en krog eller lignende, hvorfra den hænger frit. Den har i alt 3 rum, hvori der kan lægges magasiner, aviser og andre småting.

Eksempelvis kan magasinholderen også bruges til opbevaring af vinflasker, tørklæder eller håndklæder.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Læder og messing

Se pris på The Rack magasinholderen hos Luxo Living

Foxy Potato Vega V3 – sortolieret magasinholder til væg

Klik på billedet og se mere.

Den væghængte magasinholder fra Foxy Potato er en del af Vega-serien, som tæller magasinholdere til væggen i flere forskellige størrelser og farver. V3-modellen er således den mindste magasinholder i serien, her vist i sortolieret massiv eg.

Magasinholderen opsættes nemt på væggen med et par skruer, og måler 76,2 centimeter i bredden. Dens design er holdt i simple og rene linjer, hvilket passer perfekt ind i det minimalistisk indrettede hjem.

Udover at være 76,2 centimeter bred er denne væghængte magasinholder 7,6 centimeter dyb og 30 centimeter høj.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: B76,2 x D7,6 x H30 cm.

Se pris på Vega V3 magasinholderen hos Luxo Living

House Doctor Mesh – væghængt magasinholder og opslagstavle i én

Klik på billedet og se mere.

House Doctor Mesh er ikke kun en magasinholder til væggen, men derudover også en opslagstavle. Den er designet som et gitter der er bøjet op forneden, hvorved der er plads til alt fra magasiner til breve og notesblokke.

I gitteret kan du eksempelvis sætte et par papirklemmer og kroge, hvorved der bliver plads til ophængning af billeder og huskesedler, men også små nipsting der kan hænge derfra.

Mesh fås også i hvid og messing, så der er rig mulighed for at opnå et flot og rustikt udtryk med denne magasinholder til væggen.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Metal
 • Mål: B50 x D6 x H72,5 cm.

Se pris på Mesh magasinholderen hos Luxo Living

Dobbelt magasinholder til væg fra Hübsch

Klik på billedet og se mere.

Denne dobbelte magasinholder er perfekt til boligen med god plads på væggen. Den er nemlig både høj og bred, hvorved der er plads til opbevaring af flere magasiner og bøger.

Magasinholderen er fra Hübsch, og er lavet i massiv eg. Træet er desuden ubehandlet, hvilket giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på stilen med lidt maling eller olie.

Målene på Hübsch-magasinholderen er generøse: 70 centimeter i bredden, 92 centimeter i højden og 9 centimeter i dybden. Dermed er der plads til mange magasiner og bøger.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: B70 x D9 x H92 cm.

Se pris på den store Hübsch magasinholder hos Luxo Living

Lille magasinholder i metal til vægophængning

Klik på billedet og se mere.

Denne lille magasinholder ophænges på væggen med den tilhørende metalstang, hvorved den nemt kan tages ned og flyttes rundt på. Du kan således tage den ned af væggen og bringe den hvorhen du ønsker, hvorefter du kan returnere den til dens plads på væggen.

Den væghængte magasinholder er designet af danske House Doctor, og fås ligeledes med hvid lakering. Den er lavet af metal, og kan bruges til både magasiner og aviser.

House Doctor-magasinholderen måler 25 centimeter i bredden, 13,5 centimeter i dybden og 35 centimeter i højden. Den kan med fordel ophænges i en serie bestående af flere væghængte magasinholdere af samme slags, hvis du ønsker at sortere i dine forskellige magasiner.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Metal
 • Mål: B25 x D13,5 x H35 cm.

Se pris på den lille magasinholder i metal hos Luxo Living

Skagerak Norr – væghængt magasinholder i eg med læderbånd

Klik på billedet og se mere.

Skagerak Norr er en lækker og eksklusiv magasinholder til væggen. Den bryder lidt med den klassiske designtænkning, da den tværgående holder er en læderrem med flotte messingdetaljer. Dermed stikker magasinholderen ud som værende både flot, rustik og velegnet til den nordiske indretning, hvor reelle materialer er i fokus.

Den væghængte magasinholder fra Skagerak er mellemstor og har god plads til både magasiner og bøger ved siden af hinanden. Den måler 75 centimeter i bredden, 10 centimeter i dybden og 35 centimeter i højden. Dybden betyder også at du kan stille små nipsting oven på magasinholderen, eksempelvis små vaser eller andre pyntegenstande.

Magasinholderen er fremstillet af massiv eg.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Massiv eg, læder og messing
 • Mål: B75 x D10 x H35 cm.

Se pris på Skagerak Norr magasinholderen hos Luxo Living

Lille magasinholder i egetræ fra Hübsch

Klik på billedet og se mere.

Denne lille magasinholder er det perfekte valg til den lille bolig. Den kan enten hænges på væggen eller blot sættes et passende sted, alt efter hvad du har behov for. Således er det en god og alsidig lille magasinholder, som samtidig er både flot og stilren.

Den lille væghængte magasinholder laves af Hübsch, og er fremstillet i massiv eg. Træet er desuden ubehandlet, så du kan lade den være som den er eller sætte dit personlige præg på den med maling.

Magasinholderen måler 17 centimeter i bredden, 10 centimeter i dybden og 27 centimeter i højden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: B17 x D10 x H27 cm.

Se pris på Hübsch magasinholderen hos Luxo Living

Væghængt magasinholder fra Hübsch i sort med messingdetaljer

Klik på billedet og se mere.

Hvis du er vild med den rustikke og mørke indretning, er denne væghængte magasinholder et godt valg. Den er fremstillet af sortmalet egetræ, og kan egentlig bruges til mere end blot magasiner. Eksempelvis bøger, billeder eller en blanding, hvis du ønsker at kreere et unikt og dekorativt indslag i hjemmet.

Magasinholderen er fra Hübsch, og har en flot tværgående holder af messing. Den måler 80 centimeter i bredden, 9 centimeter i dybden og 33 centimeter i højden, hvorved der er god plads til at opstille flere magasiner side om side.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Massiv eg og messing
 • Mål: B80 x D9 x H33 cm.

Se pris på den sorte Hübsch magasinholder hos Luxo Living

Curve – minimalistisk sort magasinholder fra NUR Design

Klik på billedet og se mere.

Curve er en fin magasinholder til væggen. Den har et minimalistisk udseende og kan enten hænges alene eller på en række med flere identiske magasinholderen. Således kan du selv vælge hvordan de skal hænges, afhængigt af hvor meget plads du har på væggen.

Magasinholderen er fra NUR Design, og er lavet af metal. Den er sortlakeret, og har plads til cirka 4-5 forskellige magasiner i hver. Magasinholderen købes desuden enkeltvis, så du selv kan bestemme mængden.

Curve-magasinholderen måler 21 centimeter i bredden, 3,5 centimeter i dybden og 20,5 centimeter i højden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Metal
 • Mål: B21 x D3,5 x H20,5 cm.

Se pris på Curve magasinholderen hos Luxo Living

Stropp – simpel væghængt magasinholder i læder fra By Lassen

Klik på billedet og se mere.

Stropp er en rustik og minimalistisk magasinholder til væggen. Designet i sig selv udgør blot en rem af læder og en knap, der skrues i væggen. Dermed kan den ikke kun bruges som magasinholder, men også til opbevaring af alverdens andre ting. Eksempelvis håndklæder, viskestykker, tørklæder og meget andet.

Magasinholderen er lavet af By Lassen, og fås i mange forskellige farvevariationer. Du kan se dem alle hos forhandleren, og eksempelvis blande flere forskellige for et spændende look. I hver pakke medfølger 2 holdere.

Hver enkelt Stropp magasinholder måler 3 centimeter i bredden og 15 centimeter i højden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Læder og metal
 • Mål: B3 x H15 cm.

Se pris på Stropp magasinholderen hos Luxo Living

House Doctor Rack – væghængt magasinholder i jern

Klik på billedet og se mere.

House Doctor Rack er en flot og robust magasinholder, som er opdelt i 3 rum. Den er perfekt sammen med den rå indretning, hvor der eksempelvis indgår elementer af træ og beton.

Den væghængte magasinholder fra House Doctor er fremstillet af sortlakeret jern, og skrues nemt op på væggen. Den måler 70 centimeter i bredden, 5 centimeter i dybden og 30 centimeter i højden.

Magasinholderen er desuden en del af en serie fra House Doctor, og du kan således se alle Rack-modellerne hos forhandleren.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Jern
 • Mål: B70 x D5 x H30 cm.

Se pris på Rack magasinholder hos Luxo Living

Ferm Living ENTER – væghængt magasinholder med 4 lommer

Klik på billedet og se mere.

Denne væghængte magasinholder er speciel, fordi magasinerne opbevares delvist skjult i de 4 lommer. Den er således et godt valg for dig der ønsker orden i sagerne, og gerne vil anvende magasinholderen til opbevaring af flere forskellige ting.

Magasinholderen er fra Ferm Living og en del af deres ENTER-serie, som består af flere forskellige indretningsartikler med detaljer af læder. Læderet er nemlig en bærende del af dette design, og ses på den væghængte magasinholder i form af de brune remme den hænger i.

Selve magasinholderen er fremstillet af bomuldslærred. Den måler 27 centimeter i bredden og 100 centimeter i højden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Bomuldslærred og læder
 • Mål: B27 x H100 cm.

Se pris på ENTER magasinholderen hos Luxo Living

Rustik væghængt magasinholder med 2 rum i metalwire

Klik på billedet og se mere.

Er du til råt og rustikt design, kan du med fordel vælge denne væghængte magasinholder. Den er lavet af metaltråde, som er sammensat til et vilkårligt og uregelmæssigt net omkring de 2 holdere.

Magasinholderen er fra Design Ideas, og passer perfekt til det moderne indrettede hjem. Udover at fungere som magasinholder, kan du også bruge rummene til opbevaring af en masse andre ting.

Den flotte magasinholder fremstår i mørke nuancer og måler 34 centimeter i bredden, 10 centimeter i dybden og 52 centimeter i højden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Metal
 • Mål: B34 x D10 x H52 cm.

Se pris på metalwire magasinholderen hos Fenomen

Lille væghængt magasinholder i messing

Klik på billedet og se mere.

Denne lille magasinholder er lavet af skinnende messing, som får den til at fremstå smuk og stilren. Den passer perfekt til den hyggelige indretning, og går eksempelvis godt sammen med rå elementer af beton og træ.

Den væghængte magasinholder af messing er lavet af Hübsch, og fås også i sort hvis du ønsker en mørk variant. Begge modeller kan ses hos forhandleren.

Den måler 26 centimeter i bredden, 6 centimeter i dybden og 19 centimeter i højden. Udover at kunne bruges som magasinholder, kan du også bruge den til opbevaring af enkelte bøger eller aviser.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Messing
 • Mål: B26 x D6 x H19 cm.

Se pris på messing magasinholderen hos Fenomen

Væghængt magasinholder og hylde fra Hübsch

Klik på billedet og se mere.

Denne magasinholder kan opsættes på væggen, og anvendes som både hylde og magasinholder. Det vandrette gitter fungerer nemlig både som ophæng for magasiner, men du kan også placere enkelte bøger og magasiner ovenpå.

Magasinholderen er lavet af Hübsch og er fremstillet af sortlakeret metal. Den skrues nemt op på væggen uden de store færdigheder, og er således et godt valg for dig der ønsker en fin og simpel magasinholder.

Bredden på magasinholderen er på 31 centimeter, hvilket også gælder for dybden og højden. Dermed er den kvadratisk.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Metal
 • Mål: B31 x D31 x H31 cm.

Se pris på Hübsch magasinholderen hos Fenomen

Read – simpel væghængt magasinholder fra Rath & Stok

Klik på billedet og se mere.

Denne unikke væghængte magasinholder er designet af Rath & Stok. Den er lavet af formspændt egetræsfiner med en front af hærdet diamantglas, som sidder fast i en rille fræset ned i træet.

En lille rem af læder tilfører magasinholderen et råt udtræk, men fungerer samtidig som låsemekanisme for glaspladen.

Magasinholderen har plads til op mod 12 magasiner afhængigt af deres tykkelse, og derudover kan den også bruges til opbevaring af andre ting.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Egetræsfiner, diamantglas og læder
 • Mål: B25 x D14 x H30 cm.

Se pris på Read magasinholderen hos Fenomen

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Author

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Write A Comment