Findes der noget bedre end at slippe sit eget barn eller andre barnlige sjæle løs i et legetårn eller i et dejligt legehus? Her guider vi dig igennem det store marked af barnagtige konstruktioner, som dit barn med garanti vil synes om – og ikke mindst vil kunne bruge en masse timer og dage på at lege med. Se blot med her.

Jungle Gym Tower – Komplet træ legetårn


Set på Jollyroom

Jungle Gym TowerMed denne gør-det-selv-løsning får du muligheden for at glæde et barn, du har kært, med ethvert barns drøm; et legetårn. De fleste børn har nok en drøm om at få deres helt eget legetårn, hoppeborg, gyngestativ eller andet i den dur, og her får du altså det perfekte eksempel. I denne pakkeløsning får du et flot tårn med indbygget sandkasse og tilpasset rutsjebane. Det betyder, at du som køber kun skal sørge for at samle sættet. Rutsjebanen er gul, mens resten af tårnet er naturtræfarvet. Denne variant kan endda tilpasses, hvis du ønsker en anden form for aktivitet fremfor, eksempelvis, rutsjebanen. Du kan også købe udvidelser til tårnet, eksempelvis et gyngestativ.

Materialerne er udvalgt efter, at de skal være behagelige for børnene, og dertil leve op til sikkerhedskravene. Der er nemlig både bløde kanter, afrundede hjørner – de er også vejr- og UV-bestandige.

Specifikationer:

 • Passer til børn på 3-10 år
 • Den maksimale brugervægt er 50 kg
 • Gul og træfarvet
 • Trykimprægneret krom og fyrretræ

Se pris på Jungle Gym Tower hos Jollyroom

Jungle Gym Båd – Pirat-legetårn i træ


Set på Frishop

Jungle Gym BådDette legetårn vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne børnehjerne. Dette legetårn er nemlig formet som et kreativt piratskib. Ikke blot formen er unik, men også de mange brugsmuligheder og funktionelle løsninger, som er bygget ind i konstruktionen. Sættet sørger du selv for at samle, men når det er samlet, vil du med garanti være tilfreds over resultatet. Sættet er detaljeret lavet, og indeholder således både looket som et piratskib, et soldæk, en personalekabine med både vindue, teleskop og ror. På den måde kan barnet virkelig leve sig ind i legen og bruge sin vilde fantasi og forestillinger. 

Legetårnet er lavet i trykimprægneret krop og arsen fri fyrretræ, som er med til at sikre et slidstærkt og holdbart legetårn til børnene. I sættet er det også muligt at købe rutsjebanen med.

BEMÆRK at kun bådmodullet følger med i prisen, mens selve legetårnet og rutsjebanen skal købes separat.

Specifikationer:

 • Passer til børn på 3-10 år
 • Den maksimale brugervægt er 50 kg
 • Træfarvet
 • Trykimprægneret krom og fyrretræ
 • Ikke egnet for børn under 3 år
 • Kun bådmodulet medfølger, resten købes separat – heriblandt rutsjebanen og selve legetårnet.

Se pris på Jungle Gym Båd hos Frishop

Nordic Play Legehus med veranda – Flot legehus ofte på tilbud


Set på Frishop

Nordic Play Legehus med verandaHvis du er på udkig efter et legehus til de mindste i familien, behøver du ikke at lede længere. Med dette super charmerende og fine legehus på tilbud, får du alt hvad barnet behøver, for at udforme en dejlig leg, som kan leges i legehuset i mange timer. Legehuset er i fine røde og hvide farver, som præger husets udvendige sider. Taget er asymmetrisk skråt, og har hyggelige, skæve vinduer og døre i sig. Døren til det lille legehus har endda en magnetlås, som får legehuset til at minde endnu mere om et rigtigt hus. Udover den del hører der også et gulv, en postkasse og en nuttet altankasse med. Huset er delvist samlet ved ankomst, og skal blot sammensættes i de medfølgende moduler, som til sidst vil danne rammerne for børnenes nye yndlingssted. Legehuset tåler både at stå indenfor og udenfor – det skyldes at træbehandlingen er vandbaseret.

Specifikationer:

 • Udvendige mål er L130xB140xH150 centimeter
 • Maksimal højde indvendigt er 83,3 centimeter
 • Certificeret og godkendt med: CE, FSC og EN71-1,2,3 og 8
 • Rødt og hvis udvendigt
 • Udvendig veranda
 • Tag af træ
 • Todelt dør
 • Altankasse medfølger

Se pris på Nordic Play Legehus med veranda hos Frishop

Smoby Lovely legehus – Plastik legetårn


Set på Gucca

Smoby Lovely lSmoby Lovely legehusegehusHvis du er på jagt efter et praktisk legehus, som ikke fylder det store, så har vi løsningen til dig her. Med dette legehus i plastik får de små for alvor lov til at lege og bruge fantasien. Legehuset skal samles efter levering, men er heldigvis nemt og enkelt at samle – selv for dem, der har ti tommelfingre. Når først legehuset er samlet, er der budt op til mange timers sjov, leg og fantasi. Huset er i friske farver, som med garanti vil pifte din have eller børneværelset op. Taget er rødligt i farven, mens siderne har forskellige farver, nemlig gul/lime, brun/grå og hvis. I huset er der små vinduer på alle fire sider, som børnene kan kigge ud af. Det er ikke muligt at lukke vinduerne. I den forreste ende af huset er der en der endda en dør, som kan åbnes og lukkes. Døren fungere som en låge, da den kun dækker den ene halvdel af dørhullet.

Specifikationer:

 • Legehuset i plastik måler 98x110x127 centimeter
 • Legehuset er anti-UV
 • Sættet er nemt at samle
 • Robust konstruktion
 • Kan fint bruges af børn fra 2 år og op

Se pris på Smoby Lovely legehus hos Gucca

Hy-land Legetårn – Kæmpe legetårn


Set på Frishop

Hy-land LegetårnMed dette legetårn er du sikret prisen som årets forælder, hvis du giver det til dit barn. Med dette legetårn får du alt tænkeligt, som dit barn overhovedet vil kunne komme i tanke om. Dette udendørs legetårn er perfekt til de mellemstore børn, som vil have varieret leg. Dertil er det kun en bonus, at det hele fås i en konstruktion som her. I konstruktionen er der nemlig både et hævet legetårn med rutsjebane og delvis overdækning på den hævede træplatform. Dertil kommer de tre rammer på jorden, som fint kan bruges til opbevaring af legetøj og ikke mindst sandkasse. Den tilhørende rutsjebane er grøn, mens resten af konstruktionen er i naturtræfarve. 

Det flotte legetårn i træ sikrer altså masse vis as timers leg og sjove stunder udendørs for børn og barnlige sjæle.

Specifikationer:

 • Hele legetårnet måler 7,0×9,5×2,3 meter
 • Passer til alderen 3-12 år
 • Passer til 4 børn af gangen
 • Platformens højde er 1,5 meter
 • Børn opsættes af 2 pers. forventet tid er 10 timer

Se pris på Hy-land Legetårn hos Frishop

Byg selv legetårn – hvis du ikke vil købe

Hvis du ikke har lyst til at købe et færdigt legetårn eller legehus, men derimod bygge dit eget, så kan det naturligvis også lade sig gøre. Hvis dette er tilfældet, kan du bruge overstående konstruktioner som inspiration og idéer til, hvordan din egen, hjemmelavede konstruktion kan se ud. Nedenfor præsenterer vi dig for et par fordele og ulemper, som er værd at tage med i overvejelserne, når du skal i gang med gør-det-selv-projektet.

Fordele: 

 • Kun fantasien sætter grænser for hvordan du kan sammensætte konstruktionen
 • Du kan opfylde børnenes ønsker helt specifikt
 • Det er ofte billigere at købe materialer selv

Ulemper:

 • Det kræver meget tid og snilde at sammensætte eget legetårn eller legehus
 • Konstruktionen er ikke længere certificeret eller sikkerhedsgodkendt, hvilket kan være problematisk, hvis andre end dine egne børn skal bruge konstruktionen.

Mange muligheder

Der er altså mange muligheder for at overraske eller opfylde dine børns ønsker til legetårne og legehuse. Lige meget om du er til træ, plastik, multiaktiviteter eller det mere enkle, så vil du kunne finde den perfekte konstruktion til børn og barnlige sjæle – hvad end der er tale om et dejligt legehus eller et adrenalinspækket legetårn. Der er altså kun tilbage at beslutte hvilket du vil købe, eller måske hvilket du selv vil kaste dig ud i at købe til de yngste i familien.

Læs også: Find inspiration til den sjoveste rutsjebane til børn.

Se også Lav dit eget legetårn skrevet af bygselvviden.dk.

Se vores artikel om: Find det fineste legehus til dine børn

Læs også: Fodboldmål til haven – her er 12 af de bedste

Denne side er anmeldt af: Anna A. Kristoffersen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar