En god nats søvn er noget af det vigtigste for et godt helbred. Sengen bliver ofte undervurderet, men bør faktisk være det møbel i boligen, som du er mest grundig med at udvælge. Du opholder dig ca. en tredjedel af dit liv i sengen, så derfor er det særdeles vigtig, at den er af god kvalitet og passer til dine behov.

En king size bed er en ekstra stor dobbelt seng og måler 200 eller 210 cm i bredden og længden. Denne seng er perfekt til dig, som elsker masser af plads, når du skal sove.

Her får du en gennemgang af de bedste typer dobbelt- og king size senge på markedet, så du kan give dig selv den bedste søvn.

Nocturne Unique 4star Kontinentalseng – stilrent og skandinavisk design


Set på ILVANocturne Unique 4star Kontinentalseng

Nocturne Unique 4star er en flot og eksklusiv kontinentalseng, som har fokus på høj komfort. Med denne seng får du god støtte af de opdelte komfortzoner. Hvis dette er vigtigt for dig, skal du kigge nærmere på denne.

En kontinentalseng er en særligt populær seng i Danmark, da det ofte er en seng med høj komfort. Den består af en boksmadras i bunden, en springmadras i midten og en topmadras.

Bunden af sengen består af en madras med 5-zonede pocketfjedre. Pocketfjedre er de mest brugte fjedre i kvalitetssenge, da de påvirkes individuelt og vil støtte præcis, der hvor din krop har brug for det. Det betyder også, at din side af sengen påvirkes minimalt, hvis de partner bevæger sig i sin side af sengen.

Springmadrassen indeholder også pocketfjedre og fastheden er medium/fast. Dette passer godt til personer af spinkel bygning. Topmadrassen har en kerne af 4 cm skum og betrækket kan tages af, så det er muligt at vaske det.

Sengen har et flot og stilrent ydre, som passer ind i de fleste skandinaviske hjem.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Farve: mørkegrå
 • Kontinentalmadras med topmadras
 • Kontinentalbund uden sengegavl
 • Ben medfølger ikke

Se pris på Nocturne Unique 4star Kontinentalseng  hos ILVA

Wonderland Harmony Kontinentalseng – royal og majestætisk


Set på ILVAWonderland Harmony Kontinentalseng

Wonderland Harmony består af i alt tre lag med fjedring, der til sammen vil give dig den allerbedste støtte. Der er en justerbar hoftezone, som kan tilpasses præcis din krop og måde at ligge på, når du sover. Hvis du skal sove godt, er det vigtigt, at dine muskler slapper mest muligt af, og det gør de ved, at rygsøjlen er så lige, som muligt. Dette gør du ved at justere hoftezonen til, hvor dybt den skal synke i forhold til dit skulderparti. Skulderzonen giver mulighed for, at dine skuldre også kan synke let ned i madrassen, så du får den rigtige aflastning for nakke, skulder og ryg.

Hovedmadrassen er en Comfort Pocket med 6 vindinger pocketfjedre, der har en særligt høj evne til at tilpasse sig kroppens former. Undermadrassen er en Standard Pocket med 5 vindinger pocketfjedre, der indeholder den omtalte bløde skulderzone. Bunden er med fjedrende trælameller og justerbar fasthed. Det er her den justerbare hoftezone tilpasses til dig. 

Denne seng fås også i en king size bed, hvis du godt kan lide at have masser af plads, når du sover.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Justerbar fasthed
 • Skulderzone
 • Vaskbar tekstiler
 • Vendbar madras der forlænger sengens levetid

Se pris på Wonderland Harmony Kontinentalseng hos ILVA

Tempur Spring Box Adjustable boxelevationsseng – til optimal restitution


Set på ILVATempur Spring Box Adjustable boxelevationsseng

Denne elevationsseng giver mulighed for at hæve ryggen og benene og derved forbedre restitutionen i løbet af natten og når du opholder dig i sengen. Du behøver hverken gå på kompromis med udtryk eller komfort med sengen fra Tempur.

Elevationsbunden er fremstillet i massivt træ og bygget op af fjedre, som komplimenterer madrassen helt perfekt. Madrassen er af typen Prima Cloudtouch, som er designet for en blødere følelse, men stadig med en god støtte. Du vil føle, at madrassen omfavner dig og giver dig øjeblikkelig afslapning. Betrækket er nemt at lyne af og vaske. Madrasserne reagerer på både din vægt og temperatur og tilpasses aktivt til dine bevægelser. Det unikke Tempur materiale, som oprindeligt blev udviklet af NASA til at give astronauterne støtte under affyring, giver også dig den ultimative støtte til en god nats søvn. Materialet består af viskoelastiske celler, som aktivt former sig efter din krop.

Søger du en elevationsseng, som giver dig optimal støtte, restitution og samtidig er flot? Så kan denne helt klart anbefales.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Elevationssenge
 • Tempur Prima madrasser
 • Aftageligt betræk
 • Trådløs styring af hoved- og fodende
 • Eksklusiv gavl

Se pris på Tempur Spring Box Adjustable boxelevationsseng hos ILVA

Tempur Fusion Kontinental – en klassiker fra Tempur


Set på ILVATempur Fusion Kontinental

Tempur Fusion passer ind i de fleste soveværelser i de danske hjem. Med denne seng får du en yderst elegant og robust seng. Foretrækker du at kravle op i en høj seng, skal du kigge nærmere på Tempur Fusion.

Den store midtermadras giver ekstra komfort og sammen med topmadrassen, som har en trykaflastende evne, får du den perfekte støtte til kroppen gennem hele natten.

Sengen kommer med en Fusion kontinentalmadras, to Fusion Box boksmadrasser og en Tempur Topper 7 topmadras. Topmadrassen er af typen Tempur Original og er Tempurs mest faste topmadras. Materialet består af en unik formel, som blev udviklet af NASA til at give astronauterne optimal støtte under affyring. Du kan også få sengen i Sensation, hvis du ønsker en blødere følelse.

Du har mulighed for at tilkøbe en gavl med slidereffekt, der sikrer, at delene holder kant fra top til kant.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Farve: lys eller mørk grå
 • Kontinentalseng
 • Tempur Fusion madras
 • Tempur Topper 7 Original topmadras
 • Aftageligt betræk

Se pris på Tempur Fusion Kontinental hos ILVA

Dunlopillo Balance Kontinentalseng – en ny dimension af komfort


Set på (AFP: Error loading reseller from price table)Dunlopillo Balance Kontinentalseng

En kontinentalseng vil gøre din nattesøvn bedre. Med denne seng får du flere lag af affjedring, som kan yde din krop den nødvendige støtte og support hele natten. Nattesøvn er særligt vigtig for, at din krop kan restituere ordentligt og være klar til næste dags anstrengelser.

Dunlopillos kontinentalseng kan bygges op med flere forskellige fastheder, så du får en helt ny dimension af komfort. Sengen kommer med en sort Balance kontinentalmadras, hvor du kan kombinere flere fastheder i den samme madras. Dette er smart hvis I sover to i sengen, da I kan få en individuel støtte og aflastning. Madrassen består af fjedre, der er placeret på 7 komfortzoner og har en medium/fast affjedring.

Topmadrassen er en Dunlopillo Cool, som tilpasser sig din kropstemperatur gennem hele natten. Du vil derfor aldrig vågne op helt svedig, fordi du ikke kan ånde gennem madrassen.

Sengen leveres uden ben, så disse skal købes ved siden af. Betrækket kan tages af madrassen og vaskes ved 60 grader, så du altid kan lægge dig i en ren seng.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Farve: sort
 • Kontinentalseng
 • Dunlopillo Balance madras
 • Aftageligt betræk

Se pris på Dunlopillo Balance Kontinentalseng hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Norland Luksus El – mest for pengene


Set på (AFP: Error loading reseller from price table)Norland Luksus EL

Norland Luksus El er en Sengetids mest solgte elevationssenge, og det forstår vi godt, da det virkelig er en seng af høj kvalitet. Ønsker du dig en lækker king size seng med elevation og masser af lækre detaljer, får du rigtig meget for pengene, når du vælger denne seng fra Norland.

Når du køber Norland Luksus El, får du en dansk produceret seng med op til 25 års garanti.

Sengebunden har en top-motor fra Linak med 5 års fuld garanti og gulvlys. Elevationen kan styres med en app på telefon eller tablet, som er nemt, da mange ofte alligevel har denne med i seng. Elevationen kan styres meget præcist fra app’en, så du kommer til at ligge præcis, som du gerne vil.

Madrassen er en springmadras med 5 zoners pocketfjedre, som ligger på 42 lameller, hvoraf de midterste kan justeres i fasthed. Topmadrassen er 10 cm og en særdeles lækker madras i et ventilerende bamboo 3D betræk med enten Wonderpur eller Latex-skum

Specifikationer:

 • Størrelse: 210 x 200 cm
 • Farve: mørk eller lys grå
 • Elevationsseng med trådløs fjernstyring
 • 5 zoners pocketfjedre – springmadras
 • 10 cm luksus topmadras 
 • Top-motor fra danske Linak med 5 års garanti
 • 25 års garanti på ramme og fjederbund

Se pris på Norland Luksus El hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Tonder Lux kontinentalseng – mest populære


Set på BoboonlineTonder Lux kontinentalseng

Denne kontinentalseng er mest populær hos Boboonline, hvilket vi godt forstår, da det er en god seng til en virkelig god pris.

Madrassen indeholder dobbeltfjedre og er af medium/fast hårdhed. Den indeholder også 7 komfortzoner, hvilket er det højeste antal, du kan få. Komfortzonernes formål er at støtte din rygsøjle mest muligt, så den er vandret, når du ligger på siden. De fleste personer sover på siden, så det er vigtigt, at din seng støtter denne position. Komfortzoner er inddeling af forskellig hårdheder, da f.eks. hofterne har brug for mere støtte end skuldrene, som skal kunne synke længere ned. Du vil altså opleve, at Tonder Lux er hårdere ved hofterne ved skuldrene for at kunne støtte din rygsøjle optimalt.

Topmadrassen er 4 cm og med memory skum. Denne er selvfølgelig inkluderet i prisen, lige såvel som metalbenene. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke medfølger gavl, men at denne kan tilkøbes ved siden af.

Dette er en udmærket kontinentalseng til en budgetvenlig pris.

Specifikationer:

 • Størrelse: 140 x 200 cm
 • Kontinentalseng
 • Sengehøjde: 44 cm
 • Dobbeltfjedret medium/fast madras
 • 7 komfortzoner
 • Topmadras med Memory skum 
 • Medfølgende metalben

Se pris på Tonder Lux kontinentalseng hos Boboonline

Monika luksus håndlavet kontinentalseng – et farverigt valg


Set på BoboonlineMonika luksus håndlavet kontinentalseng

Kan du godt lide knald på farverne og skal sengen passe ind i en anderledes indretning? Denne Monika luksus håndlavet kontinentalseng fås i 7 forskellige farver, så der burde være mulighed for, at den kan passe ind i alles hjem. Både i det stilrene og enkle, men også i hjemmet, hvor det ikke behøver at være så kedeligt.

Sengen er en kontinentalseng, som kun består af én madras. Madrassen indeholder 7 komfortzoner, hvilket giver den bedste støtte til din rygsøjle gennem hele natten. Du kan få madrasser med 3, 5 og 7 komfortzoner, så Monica kontinentalseng har det højeste antal komfortzoner, du kan få på markedet.

Det særlige ved denne seng er, at den håndlaves til dig, og derfor er leveringstiden også lidt længere end normalt. Du er dog også sikker på at få en kvalitetsvare, og at den er tilpasset til dine behov og ønsker.

Dette er en særdeles flot kontinentalseng til en meget billig pris.

Specifikationer:

 • Størrelse: 140 x 200 cm
 • Kontinentalseng
 • Sengehøjde: 113 cm
 • Bundmadras består 150 bonell fjedre pr. m2 
 • 7 komfortzoner
 • 4 cm topmadras med visco skum 
 • Medfølgende flot matchende stofgavl

Se pris på Monika luksus håndlavet kontinentalseng hos Boboonline

Dream sengestel + Lux madras – budgetvenlig pris


Set på MorelandDream sengestel + Lux madras

Mangler du en fin seng til gæsteværelset eller sommerhuset, hvor kravet til stor komfort og støtte ikke er så stort? Her får du en komplet seng med Dream Lux madras med tre komfortzoner. Madrassen er af medium hårdhed, som passer godt til de fleste personer.

I boxmadrassen er der 810 fjedre, der måler 180 mm i højden. Det er et uafhængigt spiralsystem, der giver god, solid støtte og med minimal bevægelsesoverførsel, hvis der ligger en partner ved siden af i sengen. Du bliver derfor ikke forstyrret i din egen nattesøvn.

Dream Lux er lavet i et materiale, som er både behageligt og åndbart. Det hæmmer også bakteriel- og parasitvækst, hvilket kan være sundhedsskadeligt, hvis disse får lov at udvikle sig.

Hvis du godt kan lidt at have sengegavl på din seng, kan du tilkøbe denne. Der medfølger ikke en topmadras, så her får du mulighed for selv at vælge den topmadras, som passer bedst til dine ønsker.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Kontinentalseng
 • Farve: mørkegrå
 • Sengehøjde: 51 cm
 • 810 fjedre med højde på 180 mm
 • 3 komfortzoner
 • Medium hårdhed

Se pris på Dream sengestel + Lux madras hos Moreland

Dream sengestel med opbevaring – den pladsbesparende seng


Set på MorelandDream sengestel med opbevaring

Med denne komplette seng fra Dream får du både en rigtig god seng, men også en smart måde til opbevaring af eksempelvis ekstra dyner, puder og sengetøj. Måske bor du i en lejlighed eller på et lille værelse, hvor plads altid er et problem. På denne måde kan du under sengen udnytte masser af plads til at gemme alt det væk, som du alligevel ikke bruger ret tit.

Dream Premium madrassen giver dig god støtte med en fast hårdhed, som kan klare en god vægt. Topmadrassen består af memory skum, som former sig efter kroppen og giver en god restitution. Herudover er der også et tretommers lag, der er designet til at give en særlig komfort, og får dig til at falde i en dyb søvn ved at modvirke spændinger og stress.

I boxmadrassen er der fjedre med en højde på 20 cm, som er pakket ind i skumindkapsling, så du ikke vil føle, at du ruller af madrassen. Fjedrene er uafhængige af hinanden, hvilket vil mindske bevægelse i din side af sengen fra en eventuel partner.

Der er mulighed for at tilkøbe en flot sengegavl, hvis du ønsker.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Kontinentalseng
 • Farve: mørkegrå
 • Sengehøjde: 57 cm
 • 810 fjedre med højde på 200 mm
 • 5 komfortzoner
 • Fast hårdhed
 • Memory skum i topmadras

Se pris på Dream sengestel med opbevaring hos Moreland

Eos Kontinental Lux med memory skum – kvalitet til billig pris


Set på UnolivingEos Kontinental Lux 180x200 m

Med denne Eos Kontinental Lux seng får du en kvalitetsseng til en pris, der næsten er uhørt billig. Grunden til, at den kan laves så billig, er fordi madrassen indeholder bonell fjedre, som er en smule forældet. Der er dog stadig mange af nutidens senge, der indeholder denne typer fjeder, da nogle foretrækker disse. Bonell fjedre er meget holdbare og kan klare at holde et voksent menneske oppe, men samtidig lade kroppen synke let ned i madrassen.

Topmadrassen af memory skum er et fantastisk materiale, som ved første møde kan virke ret hårdt, men når det bliver varmet op, bliver det blødere. Topmadrassen vil hurtigt forme sig efter din krop i takt med, at den bliver varm. Når du rejser dig fra sengen, vil den vende tilbage til sin oprindelige form og ikke efterlade et mærke. En topmadras med memory skum støtter ryggen rigtig godt, mens du sover. Denne seng kan derfor være god, hvis du har problemer med ryg og hofter.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Kontinentalseng
 • Farve: sort
 • Sengehøjde: 44 cm
 • 110 bonell fjedre pr m2
 • Topmadras: 6 cm memory skum
 • Metalben medfølger
 • Sengegavl kan tilkøbes

Se pris på Eos Kontinental Lux med memory skum hos Unoliving

Zenit kontinental med 5 zone pocket – god og standard seng


Set på UnolivingZenit kontinental med 5 zone pocket

En lækker kontinentalseng fra Zenit, som kan det, den skal. Bunden af sengen er en spånplade, som er fuldt beklædt med sort stof. Midten af madrassen er bygget op af 260 5 zone pocket fjedre pr. m2 og topmadrassen er af 5 cm latex. Latex topmadrasser har nogle gode fordele, selvom skum topmadrassen stadig er den mest populære. Latex er et naturligt produkt, som kommer af gummitræer og det er muligt at få flere topmadrasser af latex, som er allergivenlige. Latex er særligt ventilerende og leder overskydende varme væk, hvilket kan være en fordel særligt om sommeren, eller hvis du er en person, som har det meget varmt om natten. Hvis latex topmadrassen er af god kvalitet, vil du også få rigtig god støtte til ryg, skuldre og hofter. Udover, at topmadrassen er af latex, er stoffet efterbehandlet således, at det er antibakterielt.

Der kan tilkøbes sengegavl til sengen, men sengeben medfølger.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Kontinentalseng
 • Farve: sort
 • Sengehøjde: 52 cm
 • 260 5 zone pocket fjedre pr. m2 
 • Medium/fast hårdhed
 • Latex topmadras

Se pris på Zenit kontinental med 5 zone pocket hos Unoliving

Ophelia kontinentalseng – den elegante seng


Set på UnolivingOphelia kontinentalseng

Ophelia kontinentalseng er en elegant og komfortabel seng, som vil omfavne dig og sørge for en optimal restitution hele natten igennem. Sengen er god til personer, som vejer over 100 kg, da den er med multipocketfjedre og derfor kan klare et større tryk. Madrassen indeholder 370 fjedre pr. m2.

Du har mulighed for selv at vælge, om du vil have en medium eller fast hårdhed afhængigt af, hvad der passer bedst til dig og din krop. Hvis du vejer mellem 95-125 kg anbefales en fast hårdhed, hvorimod medium hårdhed anbefales, hvis du vejer mellem 80-100 kg.

Topmadrassen er lavet med en latex midte, hvilket er godt, hvis du har tendens til at have det meget varmt om natten eller bor et sted hvor temperaturen er høj. Herudover er fordelen ved en latex topmadras, at den er allergivenlig.

Der medfølger 10 cm høje sengeben af stål, men du kan købe en anden slags, hvis du foretrækker nogle andre.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Kontinentalseng
 • Farve: sort
 • Sengehøjde: 63 cm
 • 370 multipocketfjedre pr. m2.
 • Medium eller fast hårdhed
 • Latex topmadras

Se pris på Ophelia kontinentalseng hos Unoliving

Athena elevationsseng – den lydsvage udgave


Set på UnolivingAthena elevationsseng

Til elevationssenge fås forskellige udgaver af topmadrasser og til Athena elevationsseng får du muligheden for selv at vælge, om du ønsker to enkelte topmadrasser eller én såkaldt H-split topmadras. En H-split topmadras er en stor madras, som har slidser i hoved- og fodende, hvilket gør det muligt at regulere sengene individuelle. En H-split topmadras har også den fordel, at revnen mellem dig og din partner bliver mindre, hvilket kan være rart, hvis I godt kan lide at ligge tæt på hinanden. Udover de to forskellige typer topmadrasser, kommer disse med en celciuskerne. Det er særligt godt, hvis du har det koldt om natten eller har rygproblemer, da du vil synke lidt ned i madrassen og den vil forme sig efter din krop, samtidig med, at den vil holde på varmen.

Springmadrasserne kan vælges i en medium eller fast hårdhed. Medium hårdhed anbefales til en person med en vægt under 75 kg, mens en fast hårdhed anbefales til en person med en vægt på mellem 75-95 kg.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Elevationsseng
 • Farve: sort
 • Sengehøjde: 55 cm
 • 250 pocketfjedre pr. m2
 • 5 komfortzoner
 • Medium eller fast hårdhed
 • 2 single topmadrasser med 4 cm celciuskerne

Se pris på Athena elevationsseng hos Unoliving

Trondheim Box – den enkle seng


Set på SengefabriksudsalgTrondheim Box

Hvis du synes en kontinentalseng bliver for voldsom til dig og dit soveværelse, kan en almindelig seng med boksmadras være det helt rigtige for dig. Denne seng er kun bygget op af en boksmadras og en topmadras. Den vil altså ikke blive lige så høj, som en kontinentalseng. Hvis du stadig ønsker en bred king size bed, har du dog også mulighed for at få dette, som boksmadras.

Trondheim Box er produceret i en massiv fyrretræsramme. Boksmadrassen er dobbeltfjedret med 150 mini bonell fjedre pr. m2 nederst og 261 intelligent pocketfjedre pr. m2 øverst. Herudover er der 5 komfortzoner, som tilpasser sig sammen med pocketfjedrene til din krop gennem hele natten.

Du har mulighed for at vælge mellem 2 forskellige topmadrasser afhængigt af, hvad du foretrækker. Det kan enten være med latex eller memory skum.

Specifikationer:

 • Størrelse: 210 x 200 cm
 • Sengehøjde: 55 cm
 • Farve: antracitgrå
 • Boksmadras med dobbeltfjedre
 • 3 forskellige fastheder: Medium, Fast, Xtra Fast
 • Valgfri topmadras
 • 15 års garanti på ramme og fjederbund
 • Medfølgende egetræsben

Se pris på Trondheim Box hos Sengefabriksudsalg

Nordkap Box +100 kg – en enkle seng til større behov


Set på SengefabriksudsalgNordkap Box +100 kg

Det er vigtigt at tænke over sine fysiske kapacitet, når du skal vælge en ny seng, da det er disse, der skal være med til at bestemme, hvilken seng du skal købe. Vejer du over 90-100 kg er det en faktor, der især skal have indflydelse på affjedringen af sengen. Fjedrene skal kunne holde til et større tryk, end hvis du vejer mindre end 100 kg. Hvis du vejer over 100 kg bør du overveje en madras med multipocket fjedre og en fast hårdhed, der kan støtte din krop bedst muligt.

Nordkap Box +100 kg vil kunne opfylde dine behov for støtte, hvis du vejer over 100 kg.

Denne seng er en god basisseng, som har fokus på funktionalitet og består af en fjedremadras, en topmadras og ben. Dette er en billig seng, som er til dig, der gerne vil holde udgifterne nede.

Madrassen er dobbeltfjedret med 150 mini bonell fjedre pr. m2 nederst og 500 multipocket fjedre pr. m2 øverst. Du kan både få madrassen som medium og fast i hårdhed.

Specifikationer:

 • Størrelse: 210 x 200 cm
 • Sengehøjde: ca. 53 cm
 • Farve: sort
 • Boksmadras med dobbeltfjedre
 • 2 forskellige fastheder: Medium og Fast
 • Topmadras: Latex eller Memory skum 
 • 15 års garanti på ramme og fjederbund
 • Medfølgende metalben

Se pris på Nordkap Box +100 kg hos Sengefabriksudsalg

Trondheim Elevation – budgetvenlig elevationsseng


Set på SengefabriksudsalgTrondheim Elevation - 210x200 cm

En elevationsseng er god, hvis du godt kan lide at læse og se fjernsyn, mens du ligger i sengen. Det kan også være godt, hvis du tit oplever hævede ben eller fødder, da du får mulighed for at elevere benene og mindske hævelsen. Har du ikke den store økonomi til en elevationsseng, men stadig har brug for de gode funktioner, vil Trondheim Elevation være et rigtig godt bud.

Trondheim fås som king size seng, så du både kan få den gode plads samtidig med muligheden for elevation. Du kan hæve hoved- og fodende. Hovedenden kan  hæves op til 65 grader, mens fodenden kan hæves 45 grader. Elevationsmotoren er fra det danske firma Linak og her får du 5 års garanti.

Springmadrassen er vendbar, hvilket forlænger levetiden og indeholder 261 individueller pocketfjedre pr. m2. Dette egner sig godt til personer, som vejer under 100 kg. I madrassen får du 5 komfortzoner, som støtter din rygsøjle bedst muligt.

Specifikationer:

 • Størrelse: 210 x 200 cm
 • Elevationsseng
 • Motor fra Linak med 5 års garanti
 • Sengehøjde: ca. 59 cm
 • Springmadras med individuelle pocketfjedre
 • 5 komfortzoner
 • Topmadras: Latex eller Memory skum 
 • 15 års garanti på ramme og fjederbund
 • Medfølgende egetræsben

Se pris på Trondheim Elevation hos Sengefabriksudsalg

Nordkap Elevation – den ultimative king size elevationsseng


Set på SengefabriksudsalgNordkap Elevation

Er du til luksus, masser af plads og en seng af den bedste kvalitet? Så er denne Nordkap elevationsseng helt sikker noget for dig. Med målene 210 x 200 cm får du en king size bed, hvor du har al den plads, du kan ønske dig.

Sengen består af to enkelte elevationssenge på 105 x 200 cm med enten én enkelt topmadras med split eller to enkelte topmadrasser. Du bestemmer fuldstændig selv.

Den midterste springmadras indeholder 261 pocketfjedre pr. m2 og er inddelt i 5 komfortzoner, som vil støtte din rygsøjle på en god og komfortabel måde. Du kan vælge mellem 3 forskellige fastheder afhængig af din vægt; Medium, Fast eller Xtra fast. Sengen kan herved både bruges til personer under 70 kg og over 100 kg, hvis blot fastheden tilpasses hertil.

Motoren er fra det danske firma, Linak, hvor du får 5 års garanti på denne. Elevationen er trådløst fjernstyret med mulighed for tilkobling til Smartphone.

Specifikationer:

 • Størrelse: 210 x 200 cm
 • Elevationsseng
 • Motor fra Linak med 5 års garanti
 • Farve: sort
 • Springmadras med 261 pocketfjedre pr. m2
 • 5 komfortzoner
 • Topmadras: Latex eller Memory skum 
 • 15 års garanti på ramme og fjederbund
 • Medfølgende metalben

Se pris på Nordkap Elevation hos Sengefabriksudsalg

Narvik boxelevationsseng – den holdbare elevationsseng


Søger du en seng, som kan holde i mange år? Narvik boxelevationsseng er bygget til at kunne holde i rigtig mange år. Grunden til, at holdbarheden er længere på denne seng er, at springmadrassen er fastmonteret med skruer til elevationsbunden, så den altid følger elevationens bevægelser. En yderligere fordel er, at du ikke skal gå og rette madrassen til, når du har brugt elevationsfunktionen. Det giver et pænt og ordentligt udtryk.

Boxmadrassen indeholder 5 zone pocketfjedre, og du kan selv bestemme lamellernes fasthed i elevationsbunden, hvilket giver dig den individuelle støtte, som du har brug for. Herudover har boxmadrassen en skridsikker overflade i fodenden, så topmadrassen bliver liggende, hvor den skal.

Du kan vælge mellem 3 forskellige typer af topmadras, nemlig koldskum, visco eller latex. Du kan derfor få det præcis, som du ønsker både ift. hårdhed af sengen og topmadrassens materiale.

Sengen kan leveres med eller uden gavl og benene i enten egetræ eller stål. Fjernbetjeningen af elevationen kan også bruges både med og uden ledning.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Elevationsseng
 • Kan fås i et væld af farver
 • 5 zone pocketfjedre
 • Tilpasset hårdhed
 • Valgfri topmadras
 • Egetræs- eller stålben
 • Med eller uden gavl

Ystad kontinentalseng – den budgetvenlig kontinentalseng


Set på Moebelkompagniet.dkYstad kontinentalseng

En kontinentalseng er ofte en seng, som er noget dyrere end f.eks. en almindelig boxmadras, da sengen er opbygget af flere lag og har en højere komfort. Du behøver dog ikke at undvære en kontinentalseng, selvom du ikke har den store økonomi til en dyr seng. Ystad er en prisrigtig seng, hvor du stadig får oplevelsen af en kontinentalseng.

I bunden af sengen får du en fast lamelbund, hvor springmadrassen ligger ovenpå. Springmadrassen indeholder posefjedre, der er en revolutionerende form for fjedre med støtte og komfort. Hver fjeder er syet ind i en lille pose og hver pose er forbundet til de andre med en lille tynd snor. Dette gør, at din krop kun synker ned der, hvor du har behov for det, f.eks. ved dine hofter og skuldre, men ikke ved din lænd og nakke. Dette giver den bedste støtte til din rygsøjle. Herudover kan du heller ikke mærke, når din partner bevæger sig i sin side, fordi fjedrene er individuelle.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm, fås også i 140 x 200 cm
 • Kontinentalseng
 • Farve: antracit (mørkegrå)
 • Posefjedre
 • Topmadras i polysoft eller memory skum
 • Medfølgende stålben
 • Der kan tilkøbes gavl

Se pris på Ystad kontinentalseng hos Moebelkompagniet.dk

Zen elevationsseng – bygget med øje for kvalitet


Denne Zen elevationsseng er bygget med øje for kvalitet uden at prisen stikker helt af.

Springmadrassen indeholder hele 448 pocketfjedre pr m2 for at skabe den bedst mulige støtte og komfort, når du sover. I den nederste del af elevationssengen er det muligt at justere hårdheden ved hjælp af plastikskydere. Midterzonen er forstærket med 6 dobbeltlameller.

Topmadrassen er en Lapur latexmadras, som er ”Der Blaue Engel” certificeret, hvilket svarer til Svanemærket og er derfor en allergivenlig topmadras. Her kan du vælge om madrassen, skal være af medium eller fast hårdhed. Du kan også vælge en helt anden type topmadras, hvis latex ikke er din favorit. Koldskum og memory skum er også en mulighed.

Du skal vælge denne seng, hvis du er på udkig efter en seng, som giver dig god støtte og komfort gennem hele natten. Hvis du ikke har mange penge til køb af ny seng, vil denne være et godt bud.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Elevationsseng
 • Kan fås i et væld af farver
 • 448 multipocketfjedre pr. m2.
 • Valgfri hårdhed af midterzone
 • Valgfri topmadras
 • Egetræs- eller stålben

Nora boxmadras – den klassiske boxmadras


Nora Boxmadras er en god standardseng til dig, som ikke kræver en masse funktioner og støtte til kroppen. Sengen er ikke ligeså høj, som en kontinentalseng og virker derfor mindre voldsom i rummet. Hvis du er til et mere enkelt udtryk og simple funktioner, vil Nora være et rigtig godt bud på en god boxmadras.

Nora boxmadras er dobbeltfjedret med 268 stk. 5 zone pocketfjedre øverst og 150 bonell fjedre pr. m2 nederst. Ovenpå fjedrene er madrassen polstret med polyether skum, hvilket gør, at du ikke mærker fjedrene og får en rigtig god komfort.

Topmadrassen fås i to hårdhed; medium og fast. Den er lavet af 100 mm koldskum, som er den fortrukne type topmadras i Danmark. 

Nora boxmadras fås i flere forskellige størrelser, hvor 180 x 200 cm er den største. Hvis du er til en king size seng, som er større end denne, skal du kigge efter en anden type boksmadras. Denne boksmadras har nemlig standardmålene for en dobbeltseng. 

Sengen er betrukket med stof i farven antracit, som er en mørkegrå og flot farve, der passer ind i de fleste hjem.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Boxmadras
 • Farve: antracit (mørkegrå)
 • 5 zonet posefjedre 
 • Medium eller fast hårdhed af skum topmadras
 • Flere forskellige typer af sengeben
 • Med eller uden gavl

Flora kontinentalseng – hurtig levering


Flora-serien er en af Møbelkompagniets lagerførte senge, hvilket vil sige, at hvis du har brug for en seng med kort leveringstid, så bør du kigge nærmere på denne. Denne kan leveres indenfor 1-12 hverdage, hvilket må siges at være hurtigt.

Sengen er opbygget af tre lag, nemlig en bundmadras, en midtermadras og topmadrassen. På denne måde kan sengen opbygges i forskellige fastheder fra bund til top, så du kan skræddersy din seng, så den passer bedst muligt til din krop.

Springmadrassen, som er den midterste del, er bygget op af 5 zonet posefjedre. De 5 zoner vil støtte din rygsøjle, så den forbliver mest muligt vandret. På denne måde slapper dine muskler bedst af, og du kan få en god nats søvn.

Du får muligheden for at vælge mellem to forskellige topmadrasser. Den ene type er latex, som tidligere er beskrevet som et godt bud til dig, der har det meget varmt om natten. Den anden type topmadras, som du kan vælge, er en polysoft madras. 

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Kontinental
 • Farve: mørkegrå
 • 268 stk. 5 zone pocketfjedre og 150 bonell fjedre pr. m2
 • Topmadras i polysoft eller latex
 • Børstede stålben
 • Med eller uden flot gavl

Ohio kontinentalseng – tysk kvalitet


Denne Ohio kontinentalseng er produceret i Tyskland, hvilket plejer at være et kvalitetsstempel i sig selv. Designet emmer dog stadig af Skandinavien, da udtrykket er enkelt og stilfuldt. Du vil derfor nemt kunne få sengen til at passe ind i dit hjem uden, at den kommer til at dominere for meget.

Denne kontinentalseng er lavet med én stor topmadras, der giver en dejlig følelse af at ligge i en stor seng. Du behøver ikke at være bange for at ende i mellemrummet i midten, men kan bredde dig, alt det du vil.

Med denne seng får du mulighed for at vælge mellem forskellige ben, så de passer bedst ind i resten af din indretning. Du kan vælge mellem egetræsben, sorte ben eller metalben.

Du kan vælge at købe sengen med eller uden gavl, men en gavl giver et flot og luksuriøst udtryk. Du behøver faktisk ikke hænge et billede op over sengen, men kan blot nøjes med sengen i sig selv.

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Kontinentalseng
 • Farve: mørkegrå/sort
 • Én stor lækker topmadras 
 • Børstede stålben
 • Med eller uden flot gavl

Dette skal du overveje når du køber en ny king size seng

Da du skal bruge mange timer af dit liv i din nye king size seng, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser, inden du køber en ny seng.

For det første skal du overveje, hvilken type king size bed, du gerne vil have. Det er herudover altafgørende, at du vælger den rette fasthed, da det har indflydelse på, hvor godt du sover. Herudover skal du vælge den rette topmadras til dine behov og ikke mindst lade være med at gå alt for meget på kompromis med kvaliteten. Det kan godt betale sig at investere nogle penge i den gode nattesøvn og derved også den bedste king size seng. Med denne inspirationstekst har du nu fået viden om nogle af de bedste dobbelt- og king size senge på markedet.

 

Læs også: Seng med opbevaring – 14 af de bedste

Læs også vores artikel om: Det fineste sengetøj til dobbeltdyne

Se vores artikel om: En oversigt over de bedste springmadrasser

Se også denne artikel på forbrugsguiden.dk: Kontinentalseng Guide 2020: Vælg den bedste kontinentalseng

Læs også: Guide til køb af madras til elevationsseng

Denne side er anmeldt af: Sarah S. Mathiasen Rating 5/5

Dette indlæg har fået 4.64 stjerner baseret på 11 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Write A Comment