Søvn er vigtigt og nødvendigt, og en god nattesøvn er altafgørende for dit humør og for din generelle trivsel. Du kan optimere din søvn og dermed din trivsel ved at have en virkelig god seng at sove i.

En seng er nemlig ikke bare en seng. En seng bør give dig den rette støtte og komfort. Det kan mindske risikoen for ømhed i kroppen og en afbrudt søvn. Det er en elevationsseng særligt god til. 

I denne gennemgang vil du blive præsenteret for nogle af de bedste elevationssenge på markedet, som har scoret højt i anmeldelser og kundetilfredshed. Måske er din næste seng blandt dem.

Sådan vurderer og udvælger vi sengene

I denne artikel analyserer og sammenligner vi en række anerkendte og populære senge og sengeforhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste af landets store sengeforhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af senge til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste senge.

Hos bomagasinet.dk vurderer vi sengene på parametre som:

 • Kundeanmeldelser fx Trustpilot score
 • Sengens egenskaber og specifikationer
 • Forhandlerens garantierservice og omdømme
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker
 • Eventuelle officielle tests af senge

Disse parametre bliver sammenstillet med pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Ragna Fjord – Bedste elevationsseng til prisen


Set til: 14.995,00

Køb hos Nordicdream.dk

 • Elevation i mange forskellige størrelser
Ragna Fjord - 180x200

Lige meget hvor stort dit soveværelse er, så findes der en Ragna Fjord elevationsseng, der passer ind. Den flotte kvalitetsseng Ragna Fjord fra danske Nordic Dream kan fås i hele 8 forskellige størrelser fra 80 x 200 til 210 x 210 cm.

Sengen kommer med en effektiv elevationsmotor der gør det nemt at justere sengen til den perfekte liggeposition. Derudover giver 7 unikke komfortzoner din krop den optimale støtte og trykaflastning hele natten. 

Bemærk: Sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Nordic Dream. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Elevationsmotor og 7 komfortzoner

Ragna Fjord er udstyret med en danskproduceret motor. Du kan styre de glidende positioner med den trådløse fjernbetjening. Det er derfor nemt at finde den helt rigtige liggeposition med Ragna Fjord.

Indvendigt byder springmadrassen på 2 lag pocketfjedre. Det giver ekstra trykaflastning og støtte til din krop. De 2 lag af pocketfjedre er inddelt i 7 individuelle komfortzoner.

Ved dit hofteområde, hvor der er mest tryk på madrassen, er der lagt en ekstra fast zone –  nakkeområdet og lænden kræver også ekstra støtte i madrassen. Derimod er underlagt blødere omkring dine skuldre, så de kan slappe ordentligt af under søvnen.

Takket være de 7 individuelle komfortzoner får du en ekstra god komfort, hvis du vælger en elevationsseng fra Nordic Dream.

Fjord topmadras – ErgoFlex-skum med en hård og blød side

Topmadrassen Fjord fra Nordic Dream måler 10 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som har flere behagelige og funktionelle egenskaber.

ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur. Det betyder, at skummet har bedre luftgennemstrømning, så fugt fra kroppen bliver transporteret væk i løbet af natten. En nyttig kvalitet, hvis du har tendens til få det varmt, når du sover. Denne opbygning garanterer også en tør, ren og frisk seng.

Fjord topmadras har en blød og en fast side. På den bløde side er skummet riflet, hvilket giver dig øget komfort og tilpasning, og den faste side er flad, hvilket gør madrassen mere solid. Er du til en traditionel topmadras, er Ergoflex fra Nordic Dream helt sikkert noget for dig.

Ragna Fjord vs. markedet

Noget af det helt særlige ved Ragna Fjord er, at sengen kan fås i mange forskellige størrelser. De fleste modeller i oversigten kan fås i et par størrelser, men Ragna Fjord kommer i hele 8 størrelser.

Sengen fra Nordic Dream har et gennemført nordisk udtryk, og du kan vælge mellem enten lysegråt, mørkegråt eller blåt tekstilbetræk.

Hos Nordic Dream tilbyder de en prøveperiode på 100 dage. Det betyder, at du har god tid til at vurdere, om sengen lever op til dine forventninger. Skulle sengen ikke være perfekt til dine behov, så henter Nordic Dream sengen kvit og frit. Du får efterfølgende det fulde beløb tilbage igen. 

Er Ragna Fjord derimod din drømmeseng, så kan du sove trygt og godt langt ud i fremtiden. Du får nemlig 5 års garanti på motoren, mens selve sengen giver 25 års fuld garanti.

Detaljer:

 • Elevationsseng fra danske Nordic Dream
 • Springmadras med 2 lag pocketfjedre
 • 7 støttende komfortzoner
 • Kvalitets elevationsmotor
 • Kan styres med trådløs fjernbetjening
 • Fås i 8 forskellige størrelser og 3 forskellige farver
 • 5 års garanti på motor
 • 25 års fuld garanti

Ragna Fjord kan fås i følgende størrelser:

80 x 200 cm
90 x 200 cm
90 x 210 cm
120 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm

Bemærk: Sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Nordic Dream. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Norhland Prestige Eksklusiv Elevation – Bedste elevationsseng hos Sengetid


Set til: 44.995,00

Køb hos Sengetid

 • Komfortabel seng med trådløs elevation

Norhland Prestige Luksus Elevation

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Prestige Eksklusiv Elevation er for dig, der tænker langsigtet med dit sengevalg. Sengen kan holde i generationer takket være de velvalgte materialer, som danske håndværkere har forenet. 

Udadtil er sengen også tidløs. Designet har et skandinavisk ydre og fås i fem farver. Benene er smukt udformet i egetræ eller metal. 

Du kan vælge sengen med enten medium eller fast hårdhed, alt efter hvad du finder mest rart. Uanset hårdheden, vil du opleve en god støtte fra madrassen.    

Pocketfjedre afspænder musklerne

Springmadrassen er behageligt udformet med pocketfjedre, som giver mere efter ved kropsområder med mere tyngde. De mindsker trykket på blandt andet dit skulderparti, så musklerne bedre kan blive afspændt om natten, og du kan sove bekvemt. Du vil også opleve at ligge i en position, som er mere hensigtsmæssig for ryggen.

Over fjedrene er madrassen belagt med 25 mm cooltex-skum, der er ventilerende og fugtafledende. Skummet beskytter også de solide pocketfjedre, og med en stærk 20 cm træramme med lameller får du her et gennemført holdbart møbel. For at give dig ekstra tryghed kommer fjedrene og rammen med 25 års garanti. 

Moderne design med trådløs elevation

Det er enkelt at indstille Prestige Eksklusiv Elevation til den rette position for dig. Det kan du gøre trådløst ved at bruge en fjernbetjening. Du har også mulighed for at bruge en tilhørende app, som er udviklet til smartphone og tablet. Appen er simpel at bruge. Elevationsmotoren er produceret i Danmark, og den er pålidelig, støjsvag og strømbesparende. 

Norhland Prestige Eksklusiv Elevation vs. markedet

Kunne du tænke dig en seng med en støttende madras, som du kan elevere med fjernbetjening, smarthone eller tablet? Så indeholder Prestige Eksklusiv Elevation alt det. 

Springmadrassens støtte kommer især fra pocketfjedre, som letter trykket på blandt andet nakke og skuldre. Det kan være et godt valg af fjedretype for dig, der har problemer med ryggen eller bare ønsker ekstra komfort om natten. 

Modellen støjer mindre end normalt, da både motoren og posefjedrene er støjsvage. Elevationsmotoren er også bygget, så den sparer mere på strømmen end andre modeller. 

Detaljer:

 • Produceret i Danmark
 • Springmadras med ergonomiske pocketfjedre
 • To nakkevip
 • Trådløs elevationsmotor
 • Styring via app eller fjernbetjening
 • Fås i 9 forskellige størrelser og 5 farver
 • Valgfri ben i metal eller egetræ
 • 5 års garanti på motor
 • 25 års garanti på fjedre og ramme

Norhland Prestige Eksklusiv Elevation kan fås i følgende størrelser:

80 x 200 cm
90 x 200 cm
90 x 210 cm
120 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm
210 x 210 cm

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Norhland Prestige Eksklusiv Boxelevation 2D – Premium valg elevationsseng


Set til: 44.995,00

Køb hos Sengetid

 • Trykaflastende dobbeltfjedret madras
Norhland Prestige Luksus Boxelevation 2D

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Prestige Eksklusiv Boxelevation 2D er en støttende seng med en dobbeltfjedret boxmadras. Den er simpel at samle og bliver fremstillet i fem forskellige farver. Hver farve giver sengen en smuk, klassisk fremtoning. 

Fuldend sengen med ben i metal eller egetræ og eventuelt en sengegavl i en flot farve. Benene fås i flere størrelser. Du kan vælge dem i den højde, der giver sengen en totalhøjde, som er ergonomisk rigtig for dig. Med standardbenene på 10 cm måler sengen 65 cm i højden. 

Pocketfjedre i to lag

Prestige Eksklusiv Boxelevation 2D har en boxmadras med pocketfjedre i to lag. Pocketfjedrene har især to vigtige opgaver. Den ene er at bestemme sengens fasthed, og den anden er at støtte din krop bedst muligt. 

Når du bevæger dig i sengen, bliver fjedrene kun presset sammen, der hvor de bliver belastet af din krop. Modsat andre typer fjedre arbejder pocketfjedre individuelt og uafhængigt. Derfor er de meget fleksible og trykaflastende. De hjælper med at afspænde musklerne ved sengetid, så du kan falde i en dyb søvn. 

Hvis du samsover, arbejder fjedrene kun på din side af dobbeltsengen, når du bevæger dig. Du kan vende dig rundt om natten uden at forstyrre din partner. Fjedrene støjer heller ikke som andre. 

Med et lag 25 mm cooltex-skum er fjedrene godt beskyttet, og komforten ekstra god. Rammen er lavet af massivt træ, og du får 25 års garanti på den og fjedrene. 

Trådløs motor fra danske Linak

Med Prestige Eksklusiv Boxelevation 2D får du behagelig slideback-funktion, så du hele tiden er i samme afstand til rummets interiør – også når elevationen er i brug. Du kan elevere sengen ved at bruge en fjernbetjening eller app fra din mobil eller tablet. Motoren er danskproduceret af Linak, og den er driftssikker, strømbesparende og lydsvag. 

Norhland Prestige Eksklusiv Boxelevation 2D vs. markedet

Med Prestige Eksklusiv Boxelevation 2D er komforten taget til et nyt niveau. Komforten kommer både til udtryk ved den trådløse elevation og madrassens opbygning. 

Du kan nemt styre sengens funktioner via en fjernbetjening, mobil eller tablet. Elevationsmotoren er behageligt støjsvag, så du kan nyde stilheden i soveværelset. 

Boxmadrassen er dobbeltfjedret med pocketfjedre. Da fjedrene er trykaflastende, er madrassen behagelig for hele kroppen. Det gælder også ryggen og nakken, som kan have behov for ekstra støtte. 

Detaljer:

 • Produceret i Danmark
 • Boxmadras med to lag pocketfjedre
 • Trådløs elevationsmotor
 • Styring via app eller fjernbetjening
 • Fås i 4 forskellige størrelser og 5 farver
 • Valgfri ben i metal eller egetræ
 • 5 års garanti på motor
 • 25 års garanti på fjedre og ramme

Norhland Prestige Eksklusiv Boxelevation 2D kan fås i følgende størrelser:

90 x 200 cm
90 x 210 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Aura Älv – Elevationsseng fra danske Nordic Dream


Set til: 44.495,00

Køb hos Nordicdream.dk

Aura Snö - 180x200

Ja – elevation gør det nemmere at komme ud af sengen, når du bliver ældre, men det kan meget mere end dét. Elevation er smart, hvis du gerne vil både sidde og ligge behageligt i din seng. Aura Älv er et lækkert valg i denne oversigt over de bedste elevationssenge. Den danskproducerede seng byder nemlig på fantastisk komfort og enestående funktioner.

Bemærk: Sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Nordic Dream. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Danskproduceret kvalitetsseng med elevation

Aura Älv er en elevationsseng fra Nordic Dream, hvor der er fokus på de gode materialer og det solide håndværk. Sengens springmadras er lavet med et dobbeltlag af pocketfjedre, der former sig efter din krop. Madrassen er også inddelt i 7 forskellige zoner, der varierer i fasthed. Det hjælper din krop med at slappe helt af, fordi den bliver støttet korrekt, når du lægger dig til at sove. Hele sortimentet fra Nordic Dream bliver produceret i Danmark af dygtige håndværkere, der arbejder med solidt svensk fyrretræ og Oeko-Tex certificerede tekstiler.

Älv topmadras – den mest prisvenlige model

Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en og en højde på 6 cm og fås med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. Inde i selve madrassen kan du vælge mellem latex eller memory skum, alt efter hvilke behov din krop har i løbet af natten. Latex er et naturligt og meget åndbart materiale, som afleder varmen fra kroppen, når du sover.

Det er derfor et oplagt valgt, hvis du ofte kæmper med temperaturen under dynen. Memory skum giver en mere eftergivende fornemmelse, og former sig efter din krop for maksimal komfort.

Aura Älv vs. markedet

Aura Älv er udviklet af eksperter, der har samarbejdet om at finde den helt rigtige formel for komfort i topklasse. Det er derfor en seng til den kvalitetsbevidste forbruger, der vil investere i ekstra god komfort og nattesøvn.

Hvis du vælger at handle hos Nordic Dream, får du gratis levering. Du skal derfor ikke tænke på, hvordan du får transporteret sengen hjem. Hvis du ikke er tilfreds med din seng, kan du returnere den kvit og frit op til 100 dage efter dit køb. Du får selvfølgelig det fulde beløb tilbage.

Har du udset dig sengen Aura Älv, kan du regne med en ekstra, lækker kvalitet efter danske standarder. Du får 5 års garanti på motoren og hele 25 års garanti på selve sengen.

Detaljer:

 • Kvalitetsmotor
 • Udviklet af eksperter og fysioterapeuter
 • Kan fås i flere forskellige størrelser
 • Topmadras i latex eller memory-skum
 • Springmadras med dobbeltlag af pocketfjedre
 • 7 individuelle komfortzoner
 • Gratis levering og 100 dages prøveperiode
 • 25 års garanti

Aura Älv kan fås i følgende størrelser:

90 x 200 cm
90 x 210 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm

Bemærk: Sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Nordic Dream. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Norhland Signatur Elevation – Tidløst design med 5 zoners komfort


Set til: 10.495,00

Køb hos Sengetid

Signatur Elevation 180x200 cm

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Signatur Elevation er en populær elevationsseng med fleksible madrasser og nytænkende teknologi. 5-zoners pocketfjedre ligger især til grund for den høje sovekomfort, som du kan opleve med modellen fra Norhland. 

Du kan vælge sengen med en af tre fastheder – medium, fast eller ekstra fast. Der er også frit valg mellem tre stilfulde farver, og sengen kommer med runde egetræsben i en valgfri højde. Vælger du standardhøjden på 19 cm har sengen en behagelig og praktisk totalhøjde på 56 cm. Benene er lette at montere uden brug af værktøj. 

Pocketfjedre og 5 komfortzoner

Signatur Elevation er fremstillet af danske håndværkere, der har haft stort fokus komforten. Sengen har en trykaflastende springmadras med pocketfjedre. Fjedrene reagerer hurtigt på dine bevægelser, så du ubesværet kan skifte liggeposition om natten. 

Pocketfjedrene støtter også kroppen. De skåner blandt andet din hofte og skuldre, da madrassen ikke trykker mod de kropsdele, der har mere tyngde. Derfor er springmadrassen god for dig, der døjer med ømhed eller smerter i kroppen. 

Uanset hvilken position du hviler i, sørger madrassen for god komfort. Det hjælper madrassens opdeling i 5 zoner også til.  For at forbedre madrassens levetid og komfort er den polstret med komfortskum, som er omgivet af tekstil. Madrassen hviler på en stærk bund med 28 lameller.

Behagelig trådløs elevation 

Signatur Elevation gør det nemt at finde den rette position i sengen, da du kan elevere både hoved- og fodende. Det kan du gøre via en trådløs fjernbetjening eller med en app på din tablet eller smartphone. 

Også motoren er fremstillet, så du mærker mere velbehag i sengen. Den har et lydsvagt design, som giver mere ro i soveværelset. Motoren er driftssikker og bruger mindre strøm end tilsvarende modeller.

Norhland Signatur Elevation vs. markedet

Signatur Elevation har alt det, som du kan forvente af en kvalitetsseng og mere til. Designet udtrykker en moderne nordisk elegance. Madrassen er gjort ekstra behagelig med 5-zoners pocketfjedre, der støtter kroppen.

Elevationen fungerer upåklageligt ved brug af fjernbetjening, mobil eller tablet. Sammenlignet med resten af markedet er sengens motor både energirigtig og støjsvag. 

Samlet set får du komfort, funktionalitet og smukt design med Signatur Elevation – og du får det til en fordelagtig pris. 

Detaljer:

 • Produceret i Danmark
 • 5-zoners pocketfjedre
 • Trådløs elevationsmotor
 • Styring via app eller fjernbetjening
 • Fås i 8 forskellige størrelser og 3 farver
 • Valgfri runde egetræsben
 • 5 års garanti på motor
 • 15 års garanti på fjedre og ramme

Norhland Signatur Elevation kan fås i følgende størrelser:

80 x 200 cm
90 x 200 cm
90 x 210 cm
120 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Dunlopillo Passion – lækker elevationsseng i god kvalitet 


Køb hos Priceruner

Dunlopillo Passion - lækker elevationsseng i god kvalitet 

Hvis du også savner en lækker og komfortabl kvalitetsseng, der nemt kan styres ved hjælp af elevation, har du fundet den helt rigtige seng. Dunlopillo Passion Elevationssengen er en seng i topkvalitet, der har hele 7 komfortzoner, så du kan være helt sikker på at få en dejlig nattesøvn. Derudover er Dunlopillo Passion elevationssengen allergi-og astmavenlig, så du kan være helt sikker på, at du kan tåle den dejlige madras. Alle topmadrasserne indeholder det smarte Hollowfibre betræk, der gør, at topmadrassen nemt kan holde sin form over tid, og luftcirkulationen forøges samt fugtbalancen optimeres. 

Derfor bør du vælge denne elevationsseng:

 • Lækkert design i topkvalitet
 • Dejlig og komfortabel madras
 • Kan fås med forskellige hårdheder
 • Kan fås i flere forskellige størrelser alt efter behov

Udvalgte specifikationer: 

 • Model: Passion Elevationsseng – dobbeltseng
 • Farve: blå, antracit, sand eller lysegrå
 • Tilkøb: ben
 • Sengen kan også tilkøbes i 180×210 cm mod tillæg
 • Topmadras: Original | Original Cool | Luxury | Supreme | Supreme Cool
 • Gavl: Curve H: 110 x D:7 | Pebble H: 125 x D: 10 | Button H: 125 x D: 10 | Butterfly H: 123 x D: 15 | Side H: 125 x D: 24 cm.

Om denne elevationsseng

Denne Dunlopillo Passion elevationsseng har en helt fantastisk og komfortabel madras, der gør, at du trygt kan sove rart om natten. Derudover har den et flot og klassisk design. Dette gør, at du helt sikkert vil elske at have den stående fremme i soveværelset eller ekstraværelset. Det er altså bare med at få fat på denne elevationsseng fra Dunlopillo!

Dunlopillo Passion vs. markedet 

I forhold til mange andre elevationssenge på markedet, er denne Dunlopillos seng fremstillet på en bæredygtig måde. Der benyttes nemlig helt bestemte teknikker, der sørger for at belaste miljøet mindst muligt – du kan altså sagtens købe denne Dunlopillo Passion elevationsseng med god samvittighed. 

 

Tempur Spring Box Adjustable elevationsseng


Set til: 41.996,00

Køb hos ILVA

Elevationsseng

Tempur madrasser har længe været kendt som nogle af de bedste, og i denne seng ligger der to Tempur Supreme springmadrasser. De er af meget høj kvalitet, og den giver dig den bedste støtte og blødhed de helt rigtige steder på kroppen – både når du sidder, og når du ligger i sengen.

De to madrasser ligger på hver sin fleksible træ-lamelbund, der kan justeres individuelt. De kan reguleres både ved fodenden og ved hovedenden. Du kan tilvælge en sengegavl.

Fakta om Tempur Spring Box Adjustable

Elevationsseng af meget høj kvalitet fra Tempur. Den fås i forskellige farver, og der er 4 forskellige madras-fastheder at vælge imellem. Tempur madrasserne giver dig god støtte, og nogle af lamellerne kan justeres. Det giver dig de bedste forudsætninger for en høj grad af komfort.

Tempur Spring Box Adjustable har blandt andet følgende egenskaber:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Med 2 separate springmadrasser efter eget valg
 • Med pocket-fjedre
 • Motoren styres via en fjernbetjening eller en app
 • Hæve-sænke-bund af massivt træ
 • Dansk kvalitet

Kaagaard 380 – elevationsseng med flot enkelt design


Set til: 2.174,00

Køb hos Drømmeland

kaagaard-380-enkelt_hvid

Designmæssigt minder denne enkle elevationsseng om en traditionel træramme med madras. Den fremstår meget stilren og enkel. Du kan vælge en ud af fire flotte træsorter, så sengen passer bedst muligt med rummets øvrige interiør. 

Vælg denne model, hvis du ønsker et let alternativ til de mere tunge senge, som elevationssenge typisk er. Det betyder på ingen måde, at der er blevet gået på kompromis med kvaliteten af madrassen.

Der er valgfrihed med hensyn til:

 • Benene
 • Madrassernes individuelle fasthed
 • Træsorten
 • Størrelsen 
 • Gavl kan tilkøbes

På den måde kan du selv komponere din seng, så den bliver, som du gerne vil have den.

Fakta om Kaagaard 380 elevationssengen

Sengen med det lette udtryk og de super støttende springmadrasser, som kan aflaste din krop fås i forskellige varianter, har 42 lameller. Heraf er de 9 lameller fleksible. Både rammerne og lamellerne er fremstillet af massivt lakeret eller malet træ. 

Madrassen med det trykaflastende skum er 22 cm høj og tilpasser sig helt din krop. Vælg denne elevationsseng, hvis du gerne selv vil være med til at komponere din seng, og du gerne vil have en, der har et let og enkelt udtryk.

Kaagaard 380 elevationsseng har blandt andet følgende egenskaber:

 • Mål: 90 x 200 cm
 • Træsorter: eg, bøg, sort, hvid
 • Trykaflastende madrasser, vælg fasthed
 • 42 lameller, heraf 9 fleksible
 • Trådløs betjening af motoren
 • Enkelt design
 • Ramme og lameller af træ
 • Gavl i træ kan tilkøbes

Magna Boss – elevationssengenes Rolls Royce


Set til: 101.998,00

Køb hos Drømmeland

Elevationsseng

Hvis kun det aller ypperste er godt nok, og der absolut ikke må gås på kompromis med det mindste, så vil selv den mest kræsne sengekunde nikke anerkendende til denne kongernes konge inden for elevationssenge. Den er flot, den oser af klasse og så er den bogstaveligt talt en drøm at sidde og ligge i.

Med en Magna Boss får du aldrig noget at klage over i forhold til din seng. Ud over madrasser og topmadras i særklasse, så har den også slideback-funktion, som lader madrassen glide tilbage, når du sidder op, og en ekstra nakkeregulering for ekstra komfort.

Vælg denne håndbyggede ultraluksuriøse elevationsseng, hvis du går efter det bedste, som sengemarkedet har at byde på, og hvis prisen er mindre vigtig.

Fakta om Magna Boss

Alle detaljer i denne seng er håndplukket og i en udsøgt kvalitet. Topmadrasserne har en kerne af Talalay-naturlatex på 7 cm, og de har en sommer- og vinter-side. De anvendte naturmaterialer former og støtter bedre end syntetiske materialer gør.

Den danske Linak motor og LED lysene under sengen styres via en fjernbetjening. Madrasserne har 5 komfortzoner, som støtter og giver dig stor bevægelsesfrihed.

Du kan selv få indflydelse på sengens dele ved at vælge:

 • Farve (4 valgmuligheder)
 • Madrassernes individuelle fasthed (3 valgmuligheder)
 • Ben tilkøbes (4 valgmuligheder)
 • Gavl tilkøbes (4 valgmuligheder)

Madrassernes pocket-fjedre har forskellige højder og ligger i to lag for at give den optimale komfort. I det hele taget er der taget højde for, at Magna Boss skal kunne give dig den mest sublime elevationsseng.

Magna Boss har blandt andet følgende egenskaber:

 • Mål: 180 x 210 cm
 • Fås i andre dimensioner
 • Højde på madrasserne: 44 cm
 • Med pocket-fjedre i flere størrelser og lag
 • Topmadras i naturmaterialer på 7 cm
 • Med slide back funktion
 • Med ekstra nakkestøtte
 • 5 komfortzoner med LED-lys
 • Fjernbetjent Linak motor
 • Dansk kvalitet

ProSleep Boston L700 – mest solgte elevationsseng


Set til: 23.999,00

Køb hos Soveland

Elevationsseng

Der er kræset for hver en del af denne elevationsseng for at gøre den så sublim som overhovedet muligt. Det er der mange tilfredse kunder, der sætter stor pris på. Derfor er ProSleep sengene de mest solgte blandt Sovelands mange kvalitetssenge. 

Du kan selv få indflydelse på sengens udformning, da du kan vælge madrassens hårdhed, benene, om der skal være sengegavl eller ej, om den skal være lys eller mørk og selvfølgelig størrelsen på sengen. 

Det er et dansk produkt, som fuldt ud lever op til forventningerne om et gedigent dansk stykke håndværk, der kan holde i en menneskealder.

Fakta om ProSleep Boston L700

Alle elementer i denne model er nøje udvalgte for at give dig den mest optimale støtte og trykaflastning. Sengen er relativt høj, og den eksklusive topmadras med latex måler i sig selv 8 cm. 

Vælg en polstring af springmadrassen, som matcher din kropsvægt. Det giver dig den bedste støtte og komfort. Den lydsvage motor styres via en fjernkontrol. 

Vælg denne elevationsseng, hvis du ønsker et dansk produkt, der er i topkvalitet hele vejen igennem. Gør du det, så gør du det bedste for din gode nattesøvn og dermed din generelle trivsel. 

En ProSleep Boston L700 har blandt andet følgende egenskaber:

 • Fås i forskellige mål
 • Måler 65 cm i højden
 • Med 250 stk. pocket-fjedre pr. m2
 • Polstring: 25 mm antibakteriel Cooltex skum på alle sider
 • Linak motor
 • 28 lameller (5 af dem er justerbare)
 • 20 cm høj træramme
 • Dansk kvalitet

Athena Elevation 140×200 – allergivenlig elevationsseng


Set til: 8.799,00

 

Athena Elevation 140x200

Måske du ikke er helt klar til en stor dobbeltseng, men stadig gerne vil have den luksus, som der nu engang medfølger, så er denne trekvartseng perfekt. Den er anbefalet af Unoliving.dk.

Med sin bredde på 140 cm er der dømt god plads, hvis du sover her alene, og ellers kan du sagtens sove to personer i denne seng også, så længe I ikke er uvenner, er der god plads. Madrassen er med en fast hårdhed, der gør, at den passer godt til personer med en vægt på 75-95 kg. Topmadrassen, der medfølger, er med en latexkerne, der både sørger for god kvalitet og høj komfort, når der skal soves igennem og tankes op til næste dag. Det luksuriøse ved denne seng kommer både af den gode kvalitet og ved de gode funktioner. Elevationen er en luksus, som du nødigt vil undvære, så snart du har prøvet den. Latex-topmadrassen er en smule hårdere end mange andre topmadrasser, og er derfor perfekt til dig, der gerne vil sove fast men godt i din seng. Latexmadrassen er desuden allergivenlig, og vil derfor være god til stort set alle, der kunne have interesse i at købe denne seng. Benene måler 19 cm i højden og medfølger ved køb af denne seng. Sengen er i sig selv sort, men fås altså også i grå, hvis du er mere til det. Så hvis du er til en seng, der kan det hele uden at fylde for meget, så er denne model et rigtig godt bud på din kommende seng til hjemmet.

Detaljer:

 • Fast madras, der passer godt til personer på 75-95 kg.
 • Kommer i sort eller grå
 • Stålbenene medfølger og er 19 cm høje
 • Elevationsmotoren er støjsvag
 • Sengen måler 140 cm i bredden og 200 cm i længden
 • Lækker latexkerne findes i topmadrassen
 • Høj kvalitet og luksus går hånd i hånd

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Novoria Hästens Adjustable Elevationsseng


Elevationsseng
Her får du listens absolut dyreste og mest gennemarbejdede håndlavede elevationsseng. Den er produceret af det svenske firma, Hästens, som har leveret møbler i særklasse i generationer. Der ligger ca. 160 års solid erfaring bag udviklingen af Hästens produkter.

Du får simpelthen ikke en seng som denne noget andet sted i verden. Den er bygget af organiske materialer, og noget helt særligt for Hästens produkter er, at de er opbygget af blandt andet hestehår, hvilket er et meget slidstærkt naturligt materiale.

Også sengens motor har et lavt strømforbrug, så der er tænkt på bæredygtighed på flere områder. 

Designmæssigt har Novoria sengen det ikoniske ternede stof, som i dette tilfælde er blåt og hvidt.

Fakta om Novoria Hästens Adjustable seng

Sengen er designet med assistance fra ergonomiske eksperter, og den kommer i sit ikoniske Hästens ternede look. Du får god åndbarhed i de organiske materialer og den bedste komfort, uanset om du sidder eller ligger i sengen. Elevationen styrer du via motorens fjernbetjening.

Springmadrassernes fasthed, sengens størrelse, topmadrassen og benene har du flere valgmuligheder med. Dermed har du god mulighed for at gøre din seng helt personlig.

Vælg denne elevationsseng, hvis du går målrettet efter et produkt, som af mange vurderes til at være verdens bedste. Hvis så mange materialer i sengen som muligtj skal være organiske, hvis den skal være ergonomisk korrekt, og hvis sengen skal have en ekstrem lang holdbarhed, så kan denne seng fra Hästens være et rigtigt godt bud på en seng til dig.

Novoria Hästens Adjustable Elevationsseng har blandt andet følgende egenskaber:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Farve: Check Blue
 • Madrassens materialer: bomuld, uld, krølhår og hestehår
 • Med 13 cm lange pocket-fjedre
 • Vendbar madras
 • Valgbarhed i forhold til: størrelse, madrassens fasthed, topmadrassen og benene
 • Svensk kvalitet

Nocturne Gold elevationsseng 90×200 cm


Nocturne Gold 90x200 cm – fri for skadelige stoffer

Findes der noget bedre end at sove godt og trygt i en fantastisk seng af god og høj kvalitet? Nej, det synes vi heller ikke. Med denne fantastiske seng fra Nocturne får du en seng, som er lidt ud over det sædvanlige. Med sine mål på 90×200 cm er denne seng en smule bredere end en almindelig enkeltseng – måske er det forklaringen på dens store popularitet hos Ilva.dk

Sengen her byder på høj komfort, som du kun finder i ganske få enkeltsenge i Danmark. Sengen her har en medium-hård affjedring, som passer godt til personerne, der hverken vil have en alt for blød seng eller en alt for hård seng. 

Det eksklusive ved denne seng er elevationsfunktionen. Når først du har haft en elevationsseng vil du ikke prøve andet. Sengen er i en super god kvalitet, som med garanti får dig til at slappe godt af om natten – selv hvis du er et luksusdyr, som nyder høj komfort og optimal aflastning for kroppen under søvn. Netop dette giver denne seng dig. I sengebunden får du mulighed for at justere lamellerne således, at du får den perfekte og mest optimale støtte ved hoften og resten af kroppen. På den måde får du det bedste udgangspunkt for en behagelig og uspoleret søvn. Topmadrassen på sengen er af en kerne af latex samt et betræk i kølende, antibakteriel kvalitet, som bærer på disse særlige egenskaber. 

Betrækket tåler desuden at blive vasket ved 60 grader. En anden ting, som mange vil værdsætte, er klassificeringen som STANDARD 100 by OEKO-TEX, som byder på en seng helt fri for skadelige stoffer, som de både er testet for og produceret uden. Dermed er sengen ikke bare behagelig, men også sikker og god for dig i døgnets mørke og tunge timer. Af den grund er sengen perfekt for dig, der er en sovetryne, som gerne vil kunne nyde søvnen nat efter nat. Hvis det ønskes, kan der sagtens placeres to af disse senge ved siden af hinanden, som tilsammen vil skabe en dobbeltseng for 2 personer eller familien med børn.

Detaljer:

 • Måler 200 cm i længden
 • Måler 90 cm i bredden
 • Fri for skadelige stoffer med sin OEKO-TEX-klassificering
 • 8 cm høj topmadras af latex og kølende betræk
 • 9 indbyggede komfortzoner sikrer behagelig søvn
 • Vask betrækket ved 60 grader
 • Sengeben og sengegavl medfølger ikke

Wonderland Sonate 522 – Flot og elegant elevationsseng 


Wonderland Sonate 522 - yderst komfortabel elevationsseng i topkvalitet

Leder du efter en super flot og elegant seng, i et klassisk design, med god komfort og rar madras? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Denne Wonderland Sonate 522 elevationsseng har et enormt flot udseende, der gør, at du helt sikkert har lyst til at smide dig i den allerede ved første øjekast. Derudover har den en enormt behagelig madras, der blandt andet er vendbar og som nemt kan tilpasse sig almindelige senge og helt traditionelle sengerammer. 

Den postrede elevationsbund gør det super let for dig at få optimalstøtte til hele din krop, og du vil med sikkerhed opleve en forbedring af din nattesøvn ved køb af denne smarte 522 Sonate elevationsseng fra Wonderland. 

Derfor bør du vælge denne elevationsseng:

 • Smukt og elegant design
 • Lav og nedsat pris
 • Behagelig og vendbar madras
 • Produceret efter de bedste kvalitetsprincipper
 • Indeholder skulderzone, er kantstabil, vaskbar og vendbar

Udvalgte specifikationer: 

 • Model: Sonate 522
 • Farve: vælg mellem 10 forskellige farver
 • Mål: føres i flere størrelser
 • Sengesystemer: Wonderland – Sonate 
 • Hårdhed: valgfri hårdhed i soft, medium fast og ekstra fast
 • Kerne indlæg: eksklusiv pocket m/8 vendninger, ekstra hærdet
 • Ombygningsret: ja – 60 dags ombytningsret

Om denne elevationsseng 

Med denne Wonderland Sonate 522 elevationsseng får du en dejlig seng med en meget komfortabel madras og et flot udseende og design. Den vendbare madras tilpasser sig din krop og gør din soveoplevelse helt unik. Ved hjælp af denne behagelige madras sover du roligere, og vil helt sikkert vågne udhvilet med en frisk energi. 

Wonderland Sonate 522 vs. markedet 

I forhold til mange andre elevationssenge, der er at finde på markedet, har denne elevationsseng fra Wonderland en rigtig god og fornuftig pris. Dette gør det lettere for dig, som ikke nødvendigvis har det helt store sengebudget, men som heller ikke ønsker at gå på kompromis med god komfort og et enormt flot og lækkert design. 

Wonderland Harmony elevationsseng


Wonderland Harmony Uha, en god nats søvn er ikke at kæmme sig af. Det er super nødvendigt, og vi er alle afhængige af en god nats søvn – om vi vil det eller ej. Her har vi endnu en populær model. Med denne dobbeltseng fra Wonderland med elevationsstyring får du de helt rette forudsætninger for at sove godt om natten. Elevationssengen fra Wonderland måler 180 cm i bredden, mens den måler 200 cm i længden. Dermed får du altså en stor og dejlig seng, som du helt sikkert får lyst til at ligge i i mange timer, enten alene eller med din sambo, som der også er god plads til i denne seng. Elevationssengen byder på to enkeltmadrasser, som altså kan styres individuelt med elevationsfunktionen. Det betyder, at du ikke er afhængig af at skulle ligge på præcis samme måde, som din partner gør. På den måde slipper I for skænderier eller lignende, som ellers vil kunne opstå i forbindelse med elevationen. Affjedringen i denne seng er medium, hvilket vil sige, at den passer godt til langt de fleste mennesker. Topmadrassen, som medfølger, er desuden åndbar, hvilket gør den utroligt lækker at ligge på i mange timer af gangen. 

Synes du alligevel ikke, at sengen er helt perfekt at ligge i? Så må du prøve at justere hoftezonen under madrassen, som kan forbedre den position, du ligger i. På den måde understøtter du kroppens naturlige position og slipper samtidigt for at ligge anstrengt eller anspændt, når du egentligt bare helst vil sove som en sten og samle energi til den kommende dag. 

Det gode ved denne elevationsseng er desuden, at den både kan justeres i hovedenden og i fodenden- På den måde kan du få benene lidt op efter en hård træning, eller du kan få hovedet op, så du kan se noget godt tv – helt uafhængigt af om din partner ønsker samme stilling eller ej. Topmadrassen er Svanemærket og giver dig derfor en vis tryghed materialemæssigt. Ben og gavl medfølger ikke.

Detaljer:

 • Smart elevationsseng
 • Dobbeltseng i målene 180 cm i bredden og 200 cm i længden
 • Ben og gavl medfølger ikke
 • Kommer i denne flotte, mørkeblå farve
 • Topmadrassen er Svanemærket
 • Sengen er delt i to madrasser
 • Elevation kan både køres i hovedenden og fodenden
 • Justerbar hoftezone for perfekt komfort

Balder elevationsseng


Denne eksklusive elevationsseng er blandt bestsellers hos Sengesegmentet. Naturligvis giver sengen dig mulighed for at justere på hoved- og fodende ved at hæve og sænke madrassen, så den passer helt efter dine ønsker og behov.

En elevationsseng på 120 x 200 cm er velegnet som en god bred enkeltmandsseng eller som en mindre dobbeltseng med en madras. Det er en praktisk størrelse, hvis pladsen er begrænset.

Vælg denne luksuriøse seng, hvis du går efter en høj seng i en dansk kvalitet, der er noget af det bedste, der findes. 

Fakta om Balder elevationsseng 120 x 200 cm

Sengen kan hæves både i fodenden og i hovedenden, og dens motor kan styres via en fjernbetjening. Det er en ekstra høj seng med en højde på 64 cm. Også den gode topmadras er ekstra høj, den er 7 cm. 

Springmadrassen er udstyret med tætsiddende pocket-fjedre og 5 komfortzoner, hvor den støtter kroppen individuelt. Du har valgfrihed i forhold til madrassens hårdhed og i forhold til sengens ben.

En Balder elevationsseng har blandt andet følgende egenskaber:

 • 2- vejs elevationsmotor m. trådløs fjernbetjening.
 • Fås i mørk, lys og blå.
 • Højde: 64 cm
 • Med højkvalitet pocket-fjedre.
 • 5 komfortzoner.
 • Topmadras m. visco skum.

Auping Match elevationsseng


ElevationssengAuping senge står for formidabel kvalitet og moderne design. Selv om denne model er en elevationsseng, så fremstår den let og elegant. Det nærmest futuristiske design med de spinkle buede aluminiumsben og de afrundede hjørner giver sengen en unik lethed.

Sengerammen er af bæredygtigt aluminium, som også har en indbygget lethed. Denne model kommer i en standardstørrelse for en dobbeltseng, men den fås også i andre modeller.

Fakta om Auping Match

Denne elevationsseng kan reguleres i bunden ved hovedet, nakken og benene via en fjernbetjening eller en app. 

Aupings særlige spiralnetbund giver dig den bedste ventilation af madrassen, og den har flere end 10.000 støttepunkter. Madrasserne ligger godt fast i sengebunden, så de altid følger bundens bevægelser.

Design og kvalitet følges perfekt hånd i hånd i denne dobbelte elevationsseng, hvor du kan være sikker på at få den optimale sovekomfort. Nyder du at sidde i sengen og læse, se TV eller andet, så vil du få stor glæde af denne luksusseng fra Auping.

En Auping Match har blandt andet følgende egenskaber:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Fås i andre mål
 • Med Vivo madrasser
 • Pocket-fjedre
 • 5 komfortzoner
 • Farve: Night Blue
 • Fås i 4 farver
 • Buede eller lige ben
 • Valgfri madrasfasthed
 • Gavl kan tilkøbes (fås i 2 varianter)
 • 3 motorer
 • Hollandsk kvalitet

Auping Original elevationsseng m Inizio madras


Elevationsseng

Der er nærmest ingen grænser for, hvilke priser denne eksklusive elevationsseng har fået. Det har den blandt andet fået i forhold til:

 • Design
 • Originalitet
 • Ergonomi
 • Funktionalitet
 • Materialevalg

Det er da også helt velfortjent, for den har et helt unikt design, som slet ikke ligner nogen anden seng. Designet er både minimalistisk og elegant. Det er meget anderledes end de mere massive udgaver af en elevationsseng, som er mest set. 

At den er let og elegant at se på, går på ingen måde ud over dens komfort. Her går design og komfort smukt hånd i hånd.

Fakta om Auping Original med Inizio madras

Mange af sengens dele er bæredygtigt fremstillet, og der er lagt meget stor vægt på komfort.

Madrasserne har, som alle Aupings madrasser, en kerne af de særlige DPPS fjedre, som giver både blødhed øverst og fasthed i bunden. Dens komfortzoner giver din krop den helt rette ergonomiske støtte, og madrassen er gjort fast, så den følger elevationsbunden fuldstændigt.

Komfort og støtte er i højsædet, både når du sidder og ligger i sengen.

Den prisvindende Auping Original har blandt andet følgende egenskaber:

 • Mål: 90 x 200 cm
 • Højde: vælg imellem 33 cm og 40 cm + madrassens højde: 18-24 cm
 • Priser modtaget ved GIO Award i Holland i 2014 ”Godt industrielt design”
 • Sengerammens materiale: aluminium
 • Farve: Warm Grey
 • Fås i fire farver
 • Med 2 motorer
 • Madras: Inizio madras, aktivt ventilerende og fugtafvisende
 • 3 komfortzoner
 • Gavl og sengebord kan tilkøbes

Krone Elevation Plus – elevationsseng af dansk design


Elevationsseng

Denne model er en enkeltmandsseng i standardmålet 80 x 200 cm. Du har valgfrihed i forhold til madrassens fasthed, topmadrassens materialer og benene. Det vil sige, at du får indflydelse på nogle vigtige elementer af sengen.

Krone Elevation Plus er produceret i Danmark, og også Linak motoren er dansk. Du får god gedigen dansk kvalitet, hvis du vælger denne model.

Fakta om Krone Elevation Plus

Du får en elevationsseng af høj kvalitet, hvis du vælger denne danskproducerede model. Den fleksible lamelbund giver dig en god komfort, uanset om du sidder eller ligger i sengen. Springmadrassen og topmadrassens udsøgte kvalitet sørger for, at du får både støtte og hvile hele natten igennem, hvilket giver den bedste forudsætning for en god og uafbrudt nattesøvn.

En Krone Elevationsseng har blandt andet følgende egenskaber:

 • Mål: 80 x 200 cm
 • Fås i andre mål
 • Højde: 59 cm
 • 10 cm tyk topmadras (latex eller wonderpur) med bambusbetræk
 • Springmadras med pocket-fjedre (504 stk. pr. m2)
 • 5 komfortzoner
 • Farve: sort
 • Ben: 19 cm
 • 28 lameller
 • Linak motor med fjernbetjening
 • Dansk kvalitet

Highline King Size Elevationsseng – ekstra stor


ElevationssengElsker du at brede dig i sengen, eller er du højere end gennemsnittet, så vil du synes virkelig godt om denne king size dobbeltseng, som er både længere og bredere end en gennemsnitsseng. Når sengen så ovenikøbet er en helt igennem danskproduceret seng med elevation, så er altså sengenes konge, du har med at gøre.

Alt ved denne seng signalerer gennemført høj kvalitet. Vælg den, når kun det bedste er godt nok, og når du vil have en seng, der er rigelig stor.

Fakta om Highline King Size elevationssengen

Kvaliteten er gennemført og helt i top. Desuden får du hele 220 x 220 cm at boltre dig på. Madrassen har en del flere pocket-fjedre pr. m2 end en i øvrigt rigtig god springmadras har. 

Der er flere valgmuligheder på enkeltdele af sengen, som kan være med til at personliggøre den. Du kan vælge, når det kommer til:

 • Topmadrassens størrelse og kvalitet
 • Benene (der er 13 forskellige at vælge imellem)
 • Fasthed for de to separate springmadrasser (der er 3 forskellige at vælge imellem)
 • Farve (mørk eller lys grå)
 • Gavl (der er 5 valgmuligheder)

På den måde kan du selv sætte præg på din ekstra store elevationsseng. Den kræver noget plads, hvilket du naturligvis skal tage højde for.

En Highline King Size elevationsseng har blandt andet følgende egenskaber:

 • Mål: 220 x 220 cm
 • Højde: 66 cm
 • Topmadras med valgfri kerne
 • 28 lameller, hvoraf de 6 er justerbare
 • Motoren styres via en fjernbetjening eller via en app på telefonen
 • 5 komfortzoner
 • 504 pocket-fjedre pr. m2
 • Polstring: 25 mm cooltex-materiale
 • Stor valgfrihed
 • Dansk kvalitet

Hvad er en elevationsseng?

En elevationsseng er en seng, der kan hæves og sænkes. Nogle modeller kan hæves og sænkes ved benene, andre ved hovedet og enkelte kan også ved nakken. De fleste kan hæves og sænkes i begge ender, og de kan reguleres hver for sig. Det sker ved hjælp af en motor, som typisk er placeret i bunden af sengen. 

En elevationsseng kan fås i de samme størrelser som andre senge, og i udseende minder den meget om en kontinentalseng.

Hvis der er tale om en dobbeltseng, så kan de to sengesider reguleres uafhængigt af hinanden.

Det giver en udvidet komfort, at sengen kan indstilles helt individuelt. Det gælder både, hvis du skal sidde eller ligge i den. Særligt hvis du er handikappet eller skadet, kan sådan en seng understøtte din krop optimalt.

Springmadrasser, som typisk bruges i sengene, fås i forskellige hårdheder, som passer til forskellige kropsvægte. Vælg derfor en madras, som passer bedst til din kropsvægt.

I springmadrasserne er der typisk pocket-fjedre. De er konstrueret sådan, at hver fjeder er pakket ind i lommer og skum, så de ikke kan mærkes igennem madrassen.

Når du skal finde den rette elevationsseng

Som det tydeligt fremgår af denne oversigt, så er der mage virkelig gode elevationssenge at vælge imellem. Danmark har en lang og stolt tradition for at producere senge i en sublim kvalitet. Derfor kan du være sikker på at få et produkt i særklasse, hvis du vælger en seng blandt dem, der er nævnt her.

Det er også tydeligt, at kvalitetssenge koster. Det er ikke billigt at købe en ny seng i en ordentlig kvalitet, men du kan betragte det som en god investering i dit helbred. Søvn er en af de vigtigste aspekter ved livet, og helbredsmæssigt gavner det både din krop og dit sind.

En kvalitetsseng holder længe. Hvis du betragter den store udgift i forhold til, hvor mange år du kan have den i, så bliver den årlige udgift ikke urimelig høj. 

Hvis du ikke nødvendigvis behøver en af de nyeste modeller, så kan du sagtens finde en super god elevationsseng på tilbud. Det kommer der løbende, efterhånden som der skal gøres plads til nyere modeller. 

Und dig selv en god elevationsseng. Den højner din livskvalitet markant. Vælg en seng, der passer i størrelse og design til det rum, den skal stå i. Vælg den, som din smag og dit budget kan blive enige om. Og nyd de mange gode stunder, du kommer til at tilbringe i din nye seng.

Kilder

I denne gennemgang af nogle af de bedste elevationssenge, der er på markedet lige nu, har vi fokuseret på nogle af dem, der har fået de bedste anmeldelser hos kunderne. 

Det er jo i bund og grund forbrugeren, der de bedste forudsætninger for at vurdere et produkt. På denne liste finder du derfor nogle af de elevationssenge, der har fået flest stjerner blandt de tilfredse kunder.

Læs også: Test-oversigt over dobbeltdyner 2020 – Test-guide til de 5 bedste dobbeltdyner på markedet

Se også denne artikel på folkebladet.dk: 4 tips til at vælge den rette seng

FAQ

🤔 Hvordan vælger jeg den rette elevationsseng?

Når du skal vælge den rette elevationsseng for dig, så er det vigtigt, at du tænker over dine behov. Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan du foretrækker at sove. Når du ved, hvad du har brug for, så bliver det lettere at finde den rette elevationsseng.

💰 Hvilken elevationsseng er pengene værd?

Selvfølgelig er der elevationssenge af dårlig kvalitet, men hvis du generelt går efter en elevationsseng, som er af en god kvalitet, og som allervigtigst passer til dig og din krop, så vil den altid være pengene værd. Med en elevationsseng får du masser af indstillingsmuligheder, som forbedrer din nattesøvn.

🤓 Hvad skal jeg kigge efter, når jeg skal købe en elevationsseng?

Når du skal kigge efter en elevationsseng, så skal du være opmærksom på nogle praktisk ting, såsom hvorvidt du har brug for et nyt stel til sengen. Derudover bør du dog også kigge efter, om sengen passer godt til dig og din krop, så kan du få en god nattesøvn.

🧐 Kan jeg bruge mit gamle sengestel til en elevationsstel?

Generelt kan du sagtens bruge dit gamle sengestel, når du får en elevationsseng. Du bør dog være opmærksom på, hvis du har en sengegavl, hvorvidt madrasserne er i stand til at kunne bevæge sig frit op og ned uden at blive hæmmet af sengegavlen, da det ikke vil være optimalt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar