En hvid skænk er perfekt til den lyse og imødekommende indretning, som blandt andet er eftertragtet i nybyggeri og renoverede lejligheder. Her sættes funktion og rummelighed højt, og med en hvid skænk kan du skabe lys og luft i selv små rum.

Vi har håndplukket 15 af de flotteste hvide skænke, som både passer ind i store og små boliger. Se dem alle herunder:

Curve – hvid skænk med 3 skabe og 3 skuffer

Curve er en flot hvid skænk med et retro inspireret udtryk, der passer perfekt til den moderne skandinaviske indretningsstil.

Skænken har en hvid front med greb, der er fræset ind i både lågerne og skufferne. Det giver et flot helhedsudtryk med en ren overflade og lige linjer, der ikke bryder med minimalismen.

Curve skænken har 3 skabe, som er lige store. Derudover er der 3 mindre skuffer, som gør det muligt at opdele tingene og sortere dem så alting ligger ordnet og pænt.

Den hvide Curve skænk har et korpus i hvidpigmenteret matlakeret egefinér, og de hvide fronter er af laminat. Den står på runde ben af massiv hvidpigmenteret matlakeret eg, og disse er let skråtstillede for at give skænken et let og svævende udtryk.

Curve er en højere skænk med en højde på 135 centimeter og en bredde på 110 centimeter.

Detaljer:

 • Mål: B110 x H135 x D40 cm.
 • Materialer: Egefinér og hvid laminat
 • Farver: Hvid og eg

Se pris på den hvide Curve skænk hos ILVA

Mallorca – lav skænk med runde greb i skuffer og skabe

Den hvide Mallorca skænk har et flot look med runde greb i både skuffer og skabe. Det giver en flot ren overflade og et fint moderne udtryk, der passer perfekt til den moderne skandinaviske indretning.

Skænken er opbygget af hvidlakeret MDF med ben i hvidolieret eg, som skråner let ud til siderne for et let svævende udtryk.

Mallorca skænken har et par skabe i en god størrelse samt 3 skuffer, som gør det muligt at sortere og opdele dine ting i flere sektioner så de altid er indenfor rækkevidde.

Den hvide skænk fås også i en udgave med sortlakerede ben, samt en udgave i eg. De kan alle ses ved at klikke videre til forhandleren på linket herunder. Skænken måler 180 centimeter i bredden, 75 centimeter i højden og 45 centimeter i dybden.

Detaljer:

 • Mål: B180 x H75 x D45 cm.
 • Materialer: MDF og ben i massiv eg
 • Farver: Hvid eller eg

Se pris på den hvide Mallorca skænk hos ILVA

Claire – minimalistisk hvid skænk med ben i egetræ

Claire skænken forener de flotte minimalistiske fronter med lette ben i massiv eg på den perfekte måde, hvorved en fin og velfungerende skænk er blevet til.

Den hvide skænk har et korpus i hvidlakeret MDF, front i hvidlakeret MDF og et stel med ben i massiv hvidolieret eg.

Skænken har 2 skabe og 2 skuffer, som er frie for synlige greb. Dermed er overfladen helt stilren og simpel, hvilket bidrager til en minimalistisk atmosfære.

I samme serie findes også et TV-bord, som matcher skænken designmæssigt. Det er således muligt at kombinere flere møbler i samme look, hvis du ønsker et sammenhængende udtryk i hele rummet.

Detaljer:

 • Mål: B150 x H71,5 x D40 cm.
 • Materialer: MDF og massiv eg
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Claire skænk hos ILVA

Mensola – minimalistisk hvid skænk med skabe og 6 skuffer

Mensola er en flot minimalistisk skænk i et slankt hvidt design, med et stel i sortlakeret metal.

Skænken er i såkaldt snehvid, og spånpladerne er tynde hvilket giver et minimalitisk udtryk.

I den hvide Mensola skænk, som er modulbaseret, er der et par skabe i 2 af 3 sektioner, og i den sidste sektion er der 6 smalle skuffer. Det gør det muligt at organisere flere små nipsting på en ordentlig måde, så du altid har overblik over dine ting.

Mensola er en stor serie af modulbaserede opbevaringsmøbler i forskellige farver, som du kan se ved at klikke dig videre til forhandleren på linket herunder. Du kan således mikse og matche møbelmodulerne på flere måder, så du kan skabe en hvid skænk med nøjagtigt det design der passer til dit hjem.

Detaljer:

 • Mål: B180 x H73 x D42 cm.
 • Materialer: Spånplader og metal
 • Farver: Hvid, sort eller eg

Se pris på den hvide Mensola skænk hos ILVA

Big – stor skænk med korpus i egefinér og ben i massiv eg

Som navnet antyder, er Big en stor skænk. Den har en flot hvid front med både skabe og skuffer, samt et korpus i hvidpigmenteret matlakeret egefinér.

Den hvide Big skænk står på 4 skrå ben, som er fremstillet af massiv hvidpigmenteret matlakeret eg. Skænken fremstår således let og svævende på trods af en bredde på hele 213 centimeter, samt en højde på 80 centimeter og dybde på 48 centimeter.

Skænken har 3 skabslåger og 4 skuffer, og fælles for dem alle er at grebet er fræset ind i toppen således at ingen greb stikker ud.

I Big serien findes mange forskellige møbler til spisestuen, deriblandt spiseborde i mange forskellige størrelser og farver. De kan alle ses ved at klikke videre til forhandleren på linket herunder.

Detaljer:

 • Mål: B213 x H80 x D48 cm.
 • Materialer: Egefinér
 • Farver: Hvid og egefinér

Se pris på den hvide Big skænk hos ILVA

Edge – skænk med hvide skabe og farvede skuffer

Den hvide Edge skænk er det perfekte valg, hvis du ønsker at sætte lidt kulør på tilværelsen. Den har et flot korpus i hvidpigmenteret matlakeret egefinér, samt skabslåger med hvid lakering.

De 4 skuffer ude i siden er flerfarvede i flotte blå nuancer, samt hvid og eg. Den passer således perfekt ind i den minimalistiske nordiske indretning hvor farvetemaet er holdt i neutrale lyse farver.

Edge skænken er desuden en del af en større serie af møbler, og den fås i mange forskellige farver. Den måler 195 centimeter i bredden, 81 centimeter i højden og 45 centimeter i dybden.

Med de 2 skabe og 4 skuffer er der mange gode muligheder for at opbevare dine ting på en let og organiseret måde.

Detaljer:

 • Mål: B195 x H81 x D45 cm.
 • Materialer: Egefinér og ben i massiv eg
 • Farver: Flere forskellige – se dem alle hos forhandleren

Se pris på den hvide Edge skænk hos ILVA

Normann Copenhagen Kabino – hvid skænk med stålfront

Kabino-Hvid-SkaenkKabino er en hvid skænk i et eksklusivt design. Den passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning, da designet er holdt simpelt, let og lyst. Skænken er blevet til i en flot kombination af MDF, ask og stål, som i helhed skaber et godt indtryk.

Den hvide skænk har en ramme og ben af massiv ask, 2 skydelåger i stål hvoraf den ene er perforeret, samt hylder af MDF. Lågerne er grebsfrie og åbnes ved hjælp af ovale huller øverst, som udgør håndtagene.

Kabino er designet af danske Normann Copenhagen, og det eksklusive design går igen i flere af deres møbler. Den hvide skænk fås også i gråt design.

Detaljer:

 • Mål: B114 x H61 x D34 cm.
 • Materialer: MDF, ask og stål
 • Farver: Hvid eller grå

Se pris på den hvide Kabino skænk hos luxoliving.dk

Delta – billig hvid skænk med 2 skabe og 3 skuffer

Her får du en billig hvid skænk, som fremstår i et flot og moderne design. Den passer perfekt ind i den nordisk inspirerede bolig, og der er elementer i massiv eg og komposittræ. Denne kombination giver et flot og moderne udtryk, hvor det hvide står i blød kontrast til de varme trænuancer.

Delta-skænken har 2 rummelige skabe med en flytbar hylde i hver, samt 3 skuffer der kører på metalskinner. Benene er let skråtstillede og lavet i massiv eg, og der er ingen udstikkende greb på hverken låger eller skuffer.

Udover den hvide Delta-skænk findes der flere andre møbler i samme serie og tilsvarende design. Du kan således kombinere med flere møbler fra serien, hvis du ønsker en flot samhørighed i din bolig.

Detaljer:

 • Mål: B147,1 x H81,7 x D39,05 cm.
 • Materialer: Massiv eg og komposittræ
 • Farver: Hvid og eg

Se pris på den hvide Delta skænk hos Boboonline

Novasolo Halifax – hvid skænk med brun bordplade

Denne hvide skænk har et smukt og gennemførst romantisk look, der passer perfekt ind i hjemmet med en klassisk indretning.

Halifax skænken er fra Novasolo og har masser af plads til al din bedste porcelæn og fine vinglas. Bag de dobbelte skabslåger er desuden en hylde, så pladsen i hvert rum udnyttes optimalt. I de to skuffer kan du desuden opbevare ekstra bestik, kronelys, servietter og hvad der ellers hører sig til når du får gæster til middag.

Den hvide skænk har sorte greb i både skabslåger og skuffer, samt bordplade i valnød. Det står i flot kontrast til den hvide front og de mange facetter, der ellers ikke ses ofte i nyindrettede boliger. Skænken er 145 centimeter bred, 50 centimeter dyb og 85 centimeter høj.

Detaljer:

 • Mål: B145 x H85 x D50 cm.
 • Materialer: Mahogni, MDF, finer
 • Farver: Hvid, valnød og sort

Se pris på den hvide Halifax skænk hos Boboonline

Unit – stor hvid skænk med sorte ben og bordplade i valnød

Denne lave skænk er perfekt til den lyst indrettede entré, stue eller lignende rum. Den står perfekt under fladskærmen, men den kan også stå for sig selv.

Unit er en flot hvid skænk i minimalistisk design, men med en flot bordplade i valnød. Bordbenene er desuden høje og slanke, hvilket får skænken til at fremstå med et let udtryk.

Den hvide skænk har 3 skabe og 2 skuffer, hvori der er god plads til opbevaring af såvel porcelæn, bestik, kronelys og mange andre ting. Bordpladen omkranses desuden af en hvid kant, så små genstande ikke kan trille ud til siden og falde på gulvet. Skænken måler 195,5 centimeter i bredden og hører således til blandt de større modeller, hvilket stiller lidt krav til pladsen i rummet. Men er der plads, er dette en rigtig fin hvid skænk som med det minimalistiske og lette udtryk ikke vil sætte det store aftryk på rummet.

Detaljer:

 • Mål: B195,5 x H73,2 x D40,5 cm.
 • Materialer: MDF og valnød
 • Farver: Hvid, valnød og sort

Se pris på den hvide Unit skænk hos Boboonline

Elegance – hvid skænk med låger i perforeret metal

Den hvide Elegance skænk har et flot minimalistisk udtryk med rå undertoner, der for alvor kommer til sin ret i skabslågernes perforerede overflade.

I skænken findes 2 hylder, hvilket opdeler den i 3 forskellige sektioner. Dermed er det muligt at opdele dine ting i forskellige kategorier, så alt står pænt og ordentligt.

Da skabslågerne er af perforeret metal, er der delvist indkig i den hvide skænk. Dermed kan du med fordel bruge skænken til dekorativ opbevaring, hvor du opbevarer enkelte dekorative ting inde bag skabslågerne.

Selve korpusset og benene er også af metal, og du kan ligeledes få den i en sort udgave som kan ses ved at klikke på forhandlerens link herunder.

Detaljer:

 • Mål: B80 x H95 x D36 cm.
 • Materialer: Metal
 • Farver: Hvid eller sort

Se pris på den hvide Elegance skænk hos ILVA

Norform – hvid skænk med mange forskellige rum

Den hvide Norform skænk er en flot og modulbaseret løsning, som består af en basisreol med skabslåger og skuffer monteret over enkelte af de kvadratiske rum.

Skænken har et stilrent og minimalistisk design med fine slanke greb, og den står på korte ben i forniklet metal.

I den hvide Norform skænk er der i alt 8 rum, og 4 af dem er gemt bag 2 skabslåger. Der er desuden 3 små skuffer, hvor du blandt andet kan opbevare små dekorationsartikler, ekstra bestik, stearinlys og andre små nipsting.

Skænken har en bredde på i alt 140,7 centimeter, en højde på 71,2 centimeter og en dybde på 32 centimeter. Den står fint i den moderne nordiske indretningsstil, men på grund af det neutrale design kan den faktisk stå i mange forskellige typer rum.

Norform skænken er en del af en større serie af modulbaserede opbevaringsløsninger, som kan kombineres på flere måder og fås i forskellige farver der alle kan ses ved at klikke videre til forhandleren via linket herunder.

Detaljer:

 • Mål: B140,7 x H71,2 x D32 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Norform skænk hos ILVA

Nore – skænk med hvid front og korpus i egefinér

Nore er ikke en ren hvid skænk, men derimod en flot skænk med korpus i lakeret egefinér og fronter i hvidlakeret MDF. Det er således en flot kombination, der med de skråtstillede runde ben giver et flot og let udtryk.

Den hvide skænk har i alt 3 opbevaringssektioner med et skab i hver side og 3 skuffer i midten, således at der er flere muligheder for opbevaring af både stort og småt.

På fronterne af skuffer og skabe er der ingen greb, da der i stedet er fræset greb ind i toppen af hver front. Der er således ingen greb der stikker ud, men i stedet er der gode dybe greb langs hele toppen på alle skuffer og skabe.

Skænken har flotte rustikke nuancer med en længde på 150 centimeter, højde på 75 centimeter og en dybde på 40 centimeter.

I samme serie findes også spiseborde i matchende stil, som kan ses ved at klikke videre til forhandleren på nedenstående link.

Detaljer:

 • Mål: B150 x H75 x D40 cm.
 • Materialer: MDF og massiv eg
 • Farver: Hvid og egefinér

Se pris på den hvide Nore skænk hos ILVA

Kube – stor hvid skænk med 4 skabe

I denne hvide skænk sættes der fokus på det kubistiske udtryk, hvilket navnet da også lægger op til.

Skænken har således 4 skabe i samme størrelse, et simpelt hvidt korpus i hvidlakeret MDF, samt ben i hvidt pulverlakeret metal.

Med denne skænk kan du opretholde en flot minimalistisk atmosfære med masser af lys, som giver et godt overblik i både store og små spisestuer.

Med de 4 skabe er det muligt at organisere opbevaringen af ting og sager på mange praktiske måder, hvorved det er nemt at holde styr på tingene.

Den hvide Kube skænk måler 151 centimeter i længden, 78 centimeter i højden og 38,4 centimeter i dybden. I samme serie findes også reoler og TV borde, og de fås i både hvid og sort.

Detaljer:

 • Mål: B151 x H78 x D38,4 cm.
 • Materialer: MDF og metal
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Kube skænk hos ILVA

Skænk i hvidmalet mahogni med 7 skuffer

butler-hvid-skaenk-7-skuffer

Denne smukke skænk har et klassisk antikt look, som blandt andet passer perfekt ind i den sort-hvide indretning i større rum. Den har ingen skabe men derimod 7 skuffer, så det bliver endnu nemmere at organisere dine ejendele.

Den hvide skænk er lavet i mahogni, som efterfølgende er blevet malet hvidt. De 7 skuffer er fordelt over tre små skuffer og fire store skuffer, som alle er monteret med sorte greb.

Skænken har en bredde på 145 centimeter, en højde på 86 centimeter og en dybde på 50 centimeter, så den er velegnet til dig der har stort behov for opbevaringsplads.

Detaljer:

 • Mål: B145 x H86 x D50 cm.
 • Materialer: Mahogni
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide skænk med 7 skuffer hos Havemoebelland

Denne side er anmeldt af: Line M. Jepsen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar