25 knagerækker i flot og smart design

En knagerække er først og fremmest funktionel og praktisk, men mange modeller er også kedelige. Det behøver dog ikke være sådan, da der findes rigtig mange flotte knagerækker på nettet.

Vi har håndplukket 25 af de flotteste knagerækker til denne artikel, så du kan blive inspireret. Se dem alle herunder:

Knagerække fra Nordal i antik messing med glashylde

Knagerækken fra Nordal fremstår i et råt og klassisk look, som passer godt ind i såvel den romantiske som moderne indretning.

Konstruktionen består af en række rør i antikt messing finish, hvorpå der er monteret 6 s-kroge og en lille glashylde. Den er således perfekt til ophængning af mindre ting, mens den lille glashylde kan bruges til pynteting, et par solbriller eller dine nøgler.

Knagerækken fra Nordal måler 65 centimeter i bredden, 51 centimeter i højden og 15 centimeter i dybden. Den behøver ikke nødvendigvis hænges i entréen, men kan også fint bruges i køkkenet som holder til kaffekrus og et par nipsting, eksempelvis.

Se pris på Nordal knagerækken hos Boxdelux

House Doctor Circles – sort knagerække i jern med 6 knager

House Doctor Circles er en flot sort knagerække designet med cirkler i vilkårlige størrelser, som bryder med den til tider kedelige indretning af entréen.

Knagerækken har 6 knager monteret, som sidder i forbindelse med cirklerne. Her kan du ophænge såvel overtøj som tasker eller poser, alt efter hvad der er behov for.

Circles knagerækken er lavet af jern, som efterfølgende har fået en sort lakering. Overfladen fremstår rug og mat, så knagerækken kan fint bruges i den rustikke indretning på trods af udformningen. Den måler 65 centimeter i bredden og 20 centimeter i højden.

Se pris på House Doctor Circles knagerækken hos Luxo Living

Wave – sort knagerække med knager formet som bølger

Wave knagerækken er designet af Nanni Holén for Design House Stockholm. Det er en helt speciel knagerække, idet den ikke har egentlige kroge til ophængning. I stedet fungerer bølgerne som ophængning, og der er således mange muligheder for ophængning på denne knagerække.

Knagerækken er lavet af metal, som efterfølgende har fået en sort lakering. Den fås i sæt á 2 styk, hvor en enkelt knagerække måler 45 centimeter i bredden. På billedet er begge knagerækker sammensat, men du kan også placere dem hver for sig.

Wave knagerækken måler desuden 22 centimeter i bredden, og passer fint ind i mange forskellige indretningsstile.

Se pris på Wave Hanger knagerækken hos Fenomen

Blomus Venea – stilren knagerække i stål med 5 knager

Blomus Venea er det stilrene alternativ til mange af de rå knagerækker, og den passer således godt ind i et nybygget typehus hvor der ønskes en mere tidløs og minimalistisk stil.

Knagerækken er lavet af stål, men har en sort front med 5 knager i rustfrit stål. Hver knage er en dobbeltmodel, hvor der eksempelvis kan ophænges to stykker overtøj over hinanden, for bedre udnyttelse af pladsen.

Venea knagerækken måler 50 centimeter i bredden, 8,5 centimeter i højden og 6 centimeter i dybden.

Se pris på Blomus Venea knagerækken hos Fenomen

By Brorson knagerække i massiv eg

Knagerækken fra By Brorson er både designet og produceret i Danmark. Den er således indbegrebet af skandinavisk indretning, men også et symbol på bæredygtighed da varen ikke skal fragtes halvvejs rundt om jordkloden for at ankomme til dit hjem.

By Brorson knagerækken er lavet af egetræ, hvor den nedre kant er slebet ind i en uregelmæssig linje. Dette bryder med det ellers simple design, og får knagerækken til at fremstå med et mere rustikt udtryk. Der medfølger i alt 9 knager, som du selv monterer.

Knagerækken er en større model med en bredde på 105 centimeter, men der findes også mindre modeller i lignende design fra By Brorson.

Se pris på By Brorson knagerækken hos Fenomen

House Doctor Rack – sort knagerække i jern

house-doctor-rack-knageraekke

House Doctor Rack er en rustik knagerække i et robust design. Den er nemlig lavet i jern, som efterfølgende har fået en gang sort maling. Det får knagerækken til at fremstå rå i udtrykket, og den er således velegnet til hjemmet hvor der ønskes en moderne og rå stil.

Knagerækken har en bredde på 60 centimeter, og der er i alt 7 knager. Knagerne er formet så der både kan hænges poser, tasker, tørklæder og jakker, så du slipper for at tingene falder ned.

Rack-knagerækken kan med fordel benyttes i den lille entré eller i garderoben.

Se pris på House Doctor Rack knagerækken hos Luxo Living

Neon Living Rainbow – knagerække af rundstok med kroge

neon-living-rainbow-knageraekke

Denne flotte knagerække er designet af Lotte Fynboe for Neon Living. Den er udformet af en rundstok i massivt træ, hvorpå der er monteret kroge i plast.

Rainbow-knagerækken har således et moderne og minimalistisk udtryk, der tager sig godt ud i mange forskellige rum. Opsæt den eksempelvis i entréen, soveværelset eller på badeværelset, hvor den kan bruges til ophængning af alt fra smykker til jakker.

Neon Living Rainbow fås i 2 størrelser: 40 centimeter med 4 kroge eller 70 centimeter med 8 kroge. Derudover kan du vælge mellem forskellige rundstokke, deriblandt røget valnød, bøg og røget bøg. Krogene fås også i forskellige farver. Du kan se alle varianterne hos forhandleren.

Se pris på Neon Living Rainbow knagerækken hos Dubuy

Roon & Rahn Moodboard – modulopbygget knagerække

roon-rahn-knageraekke

Moodboard-knagerækken består af en plade i egetræ, hvorpå der er opsat en akrylplade og huller til montering af forskellige knager og ophæng. Du kan med andre ord selv sammensætte denne knagerække efter behov, og som standard medfølger der til denne model en basis knage, et ophæng til briller og et ophæng til nøgler. Således har du alle dine mest nødvendige ting indenfor rækkevidde i garderoben eller entreen.

Roon & Rahn Moodboard fås i flere størrelser, og du kan vælge mellem den viste model i eg eller en mørkere model i røget eg. Den viste model måler 51 centimeter i bredden, men du kan også få en større model på 90 centimeter og en mindre model på kun 27 centimeter.

Se pris på Moodboard knagerækken hos Livingshop

Applicata Track – justerbar knagerække i massiv eg

applicata-track-knageraekke

Applicata Track er en flot knagerække i massiv eg, som fås i flere varianter. Den består af en træskinne med plads til knager, der kan skubbes frem og tilbage efter behov.

Track-knagerækken fås i 4 størrelser: 30, 60, 90 eller 120 centimeter. Du kan selv vælge om du ønsker knagerækken i eg, røget eg eller sortbejdset eg, og knagerækkerne kan sagtens kombineres i både farver og størrelser. Hæng eksempelvis flere små Track-knagerækker ved siden af hinanden, da det giver et flot spil mellem mørke og lysere nuancer.

Se pris på Applicata Track knagerækken hos Livingshop

By Wirth 4 Dots – knagerække i massiv eg

by-wirth-4-dots-knageraekke

‘4 Dots Rack’ er navnet på denne knagerække fra By Wirth. Det er en trendy og smart lille knagerække, som passer perfekt ind på badeværelset eller i køkkenet. Den monteres på væggen i de to medfølgende stropper af kernelæder, og den optager kun minimalt med plads.

Selve knagerækken er lavet i egetræ og måler 51,5 centimeter. Den er velegnet som del af en mere rustik indretning, hvor der er fokus på en varm og hyggelig atmosfære. Monter den eventuelt på væggen i badeværelset eller i køkkenet, hvor den kan bruges til at holde vaskeklude, grydelapper eller viskestykker.

Se pris på By Wirth 4 Dots knagerækken hos Luxo Living

Nomess So-Hooked – stor knagerække i metal med 5 s-kroge

Denne smarte knagerække fra Nomess Copenhagen er designet med hensigten om at være både elegant og minimalistisk, hvilket kendetegner moderne skandinavisk design.

So-Hooked knagerækken monteres på væggen, og har en smart lille hylde over krogene, hvor der kan placeres småting som nøgler og hvad man ellers måtte have brug for at lægge fra sig

Supersmart knagerække, der fås i fire farver.

 • Farve: Sort, hvid, gul eller blå/grå.
 • Materiale: Træ belagt med gummi
 • Bredde: 90 cm

Se pris på So-Hooked knagerækken hos Luxo Living

Menu Afteroom – simpel hvid knagerække

Knageraekke-Menu

Denne populære lille knagerække fra Menu er elegant og simpel i udtrykket. Den består af i alt 6 knager, som er velegnede til ophængning af hatte, huer, halstørklæder, jakker og tasker.

Den spændende udformning bryder med de ellers rette linjer i rummet, uden at det bliver for “anmasende”.

Knagerækken fra Menu passer fint ind i den simple eller elegant indrettede entré, og er perfekt til dig der søger et minimalistisk skandinavisk look.

 • Farve: Hvid eller sort
 • Materiale: Pudderlakeret aluminium
 • Bredde: 34 cm

Se pris på Afteroom knagerækken hos Luxo Living

Nomess Line-up – minimalistisk knagerække i massiv ask

nomess-line-up-knageraekke

Nomess Line-up knagerækken er udskåret af massiv asketræ, og den er designet med riller i fronten, som skal bryde med det ellers så simple design på denne knagerække. Rillerne gør bestemt ikke denne knagerække mindre lækker, og den kan fint hænge på række, eller blot placeres for sig selv.

Knagerne kan skydes ud og ind efter behov, og på toppen kan der opbevares småting som solbriller, nøgler og pengepung, så de altid er lige ved hånden når du skal ud af døren.

Rigtig flot knagerække i skandinavisk stil.

 • Farve: Asketræ med sorte eller hvide kroge
 • Materiale: Asketræ
 • Bredde: 90 cm

Se pris på Line-up knagerækken hos Luxo Living

Knagerække fra Vægterdesign med skjult montage

Vaegterdesign-Knageraekke

Denne knagerække har en særlig og meget interessant historie. Den har sin oprindelse i Hørning, hvor Tømrermester Søren Vægter har gjort sin hobby til en forretning. Vægterdesign står bag et flot sortiment af indretningsartikler lavet i genbrugstræ, som Søren har taget med sig fra byggepladserne. Der bruges med andre ord ikke nyt træ til at lave denne knagerække, og dermed skånes miljøet.

Knagerækken har et eftertragtet industrielt look, som flere og flere igennem årene har taget til sig som en del af hjemmets indretning. Den emmer af historie og er således ikke “bare” en generisk knagerække, lavet af billige materialer fra udlandet.

På knagerækken er monteret 6 knager i form af kraftige søm, og der er skjult beslag. Den måler 110 centimeter og er således velegnet til brug i entréen. Der må påregnes leveringstid af denne knagerække, da alt laves på bestilling. Du får således en knagerække, som er særligt lavet til dig.

Se pris på Vægterdesign knagerækken hos Little Things

We Do Wood Scoreboard – knagerække i massiv ask og bambus

We-Do-Wood-Scoreboard-Knageraekke

Denne knagerække kan kombineres på et utal af måder og er lavet af massiv ask og bambus.

Scoreboard måler 1 meter på langs og 18 centimeter i højden, og der medfølger 12 små pinde i forskellige farver og længder, som kan monteres valgfrit i de mange huller. Du kan således tilpasse knagerækken til nøjagtigt det du ønsker at hænge på den.

Denne We Do Wood knagerække vil passe godt ind i både den moderne og den klassisk indrettede entre.

Se pris på Scoreboard knagerækken hos Luxo Living

Hay Beam – fleksibel og minimalistisk knagerække

Hay-Beam-Knageraekke

Denne fede knagerække fra Hay fås i en 60- og 90 centimeters model, som henholdsvis har 4 og 5 justerbare knager. Du kan desuden vælge imellem flere farver.

Hay Beam knagerækken består af en pulverlakeret aluminiumshylde, der monteres i væggen, og en række knager i massiv ask, som kan påsættes hvor du ønsker det. Du kan således selv bestemme hvor meget afstand der skal være mellem hver knage, og så kan du tilkøbe flere knager efter behov.

Denne knagerække er et godt valg til det moderne hjem. Hay udstråler kvalitet og minimalistisk skandinavisk design, og farverne er flotte og unikke.

Se pris på Hay Beam knagerækken hos TrendyLiving

Buddy – knagerække designet som klatrende mænd

Knageraekke-Buddy-Knager

Utrolig flotte små figurer, der fås i flere forskellige farver. På billedet er det de sorte figurer, men de fås også i sæt med 3 stk. hvide figurer og 3 stk. figurer i forskellige friske farver.

Der medfølger skruer til de små figurer, så de kan fastgøres på væggen, og hver figur kan tåle en vægt på 2,3 kilo, hvilket er mere end rigeligt til ophængning af jakker m.m.

Disse figurer vil udgøre en flot og sjov knagerække i entréen, på badeværelset, soveværelset eller på børneværelset for den sags skyld.

Figuerne fås i pakke med 3 styk.

Se pris på Buddy knagerne hos Fenomen

Normann Copenhagen Play – lille knagerække på 60 centimeter

Normann-Copenhagen-Shadow-Knageraekke

Denne knagerække er toptrendy og helt ukonventionel. Den består af et panel i massiv egetræ med fem afrundede pinde i vilkårlige længder. Pindene fungerer som knager i en blanding af pasteller og grå nuancer, der passer perfekt til den rustikke og kreative indretning.

Play knagerækken fra Normann Copenhagen kan bruges i selv små rum, da den kun måler 60 centimeter i længden. Den fås i et stort udvalg af forskellige farver, så du kan indrette din entre med et personligt touch.

Se pris på Play knagerækken hos Luxo Living

Skagerak Cutter – knagerække fås i både teak og eg

trip-trap-cutter-knageraekke

Skagerak er både kendt og elsket for deres skandinaviske kvalitetsdesign og lækre materialer. Og Cutter knagerækken er ingen undtagelse.

Knagerækken fås i to længder: 72 centimeter eller 100 centimeter. Den lille model har 5 knager og den store model 7 knager. Du kan desuden vælge mellem teak, massiv eg eller sortbejdset eg.

Skagerak Cutter er det perfekte valg hvis du er fan af naturlige materialer og gerne vil have en naturlig og rustik indretning uden at gå på kompromis med kvaliteten. De små runde knager er dekorative og robuste, da de er lavet i rustfrit stål.

Se pris på Skagerak Cutter knagerækken hos Livingshop

Subway – knagerække designet som metrokort

Knageraekke-Subway-Farvet

Hvis du nogensinde har været en tur i Londons “tube” eller lignende metrotog, så ved du hvor denne knagerække har sit ophav.

Som navnet måske fortæller, er denne smarte knagerække designet efter metropolernes subwaykort. De forskellige farver udgør de forskellige linjer og der er i alt 10 knager, som kan bruges til ophængning af både jakker, bluser og tilbehør.

Denne knagerække vil tage sig superflot ud i by-lejligheden, som er indrettet efter en mere urban stil.

Se pris på Subway knagerækken hos Fenomen

Sticks – sort knagerække lavet af sammensatte træstykker

Knageraekke-Sticks-Sort

Smart knagerække der bryder med de sædvanlige firkantede eller runde mønstre. Knagerækken findes i flere farver, og fås også i en kortere udgave.

Her er det den lidt længere udgave vi ser nærmere på, som rummer 5 knager, der kan trækkes ud når der er behov for dem.

Knagerækken passer ind i enhver slags indretning – fra elegant og over i den moderne indretning. Kun fantasien sætter grænser.

Se pris på Sticks knagerækken hos Fenomen

James – knagerække udformet som kurv til opbevaring

James knagerækken er designet af duoen Samuel Treindl og Konstantin Slawinski. Den er udskåret af en metalplade, hvorefter selve mønsteret er blevet bøjet ud fra pladen, så du både har knager til dit overtøj og en fin kurv til blandt andet vanter og tørklæder.

Denne knagerække har en bredde på 75 cm og findes i både sort og beige/rød. Den hænger perfekt i den lille stilrene entré, hvor den pryder væggen med det særlige design.

 • Materiale: Metal
 • Bredde: 75 cm

Se pris på James knagerækken hos Fenomen

Flip Hook 8 – knagerække med vippeknager

Flip-Hook-8-Knageraekke

Denne knagerække er det perfekte valg til for dig der har hang til minimalistisk og funktionelt design.

De otte metalknager skjules i træpanelet når de ikke bruges, og skydes ud når der skal hænges jakker eller andre effekter. Knagerækken er desuden udført i massivt træ, hvilket ser godt ud i et hvilket som helst hjem.

Se pris på Flip Hook 8 knagerækken hos Dubuy

Muubs Noops – stor knagerække af teakgren

muubs-noops-knageraekke

Her er den perfekte knagerække til dig, der ønsker at invitere naturen indenfor i hjemmet. Noops-knagerækken er nemlig fremstillet af en teakgren, og den fremstår derfor naturlig og unik i formen. Der er nemlig ikke én af disse knagerækker der er ens, og træet er ikke bearbejdet på samme måde som andre fabriksfremstillede møbler.

Muubs Noops måler 90 centimeter, og langs teakgrenen er der monteret 6 knager. Den anbefales især til ophængning af accessories, nøgler, håndtasker og andre små ting, som du har brug for når du skal ud af døren.

Se pris på Muubs Noops knagerækken hos TrendyLiving

Blomus Menotto – lille stilren knagerække på 50 centimeter

Blomus-Coat-Rack-Knageraekke

Denne smarte lille knagerække er designet af tyske Blomus, der har flere forskellige kollektioner af indretnings- og husholdningsartikler til hjemmet. Der er i alt fem knager monteret på en stribe af rustfrit stål, og designet er perfekt til både entreen og badeværelset.

Blomus Menotto måler kun 50 centimeter i bredden, og kan således bruges i selv små rum.

Se pris på Blomus Menotto knagerækken hos TrendyLiving

25 knagerækker i flot og smart design
Hvad synes du om artiklen?

2 kommentarer

  • Hej Kenneth

   Tak for din feedback, og beklager at du ikke kan lide nogen af dem. Stil er jo subjektivt, så man kan ikke altid ramme plet hos alle :-)

   Hvilke knagerækker/knager synes du vi mangler i artiklen? Et bestemt mærke, eller en bestemt stil du gerne så repræsenteret?

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar