Artiklen indeholder reklamelinks.

En basketball kurv gør det muligt at spille basketball hjemme på villavejen. Kurven fås både med eller uden stativ, og enkelte modeller er endda børnevenlige og ligeledes velegnede til indendørs brug.

I denne artikel har vi fundet frem til 5 af de bedste basketball kurve, hvoraf enkelte modeller har eget stativ.

Sklz Pro Mini Hoop XL – basketball kurv til værelset

Sklz Pro Mini Hoop XL. Klik på billedet og se mere.
Sklz Pro Mini Hoop XL er en sjov lille basketball kurv med backboard, der kan opsættes på værelset. Dermed kan børn og barnlige sjæle nyde et lille spil basketball indendørs.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
499,00 499,00 Til butik »

Det kan vi lide: Sklz Pro Mini Hoop XL er et sjovt lille sæt, der består af en basketball kurv med backboard og en lille bold. Basketball kurven kan eksempelvis opsættes på en dør, og dermed kan den bruges på et værelse eller på kontoret. Kun fantasien sætter grænser. Det lille sæt gør det således muligt at aktivere både børn og barnlige sjæle, selvom vejret ikke er til udeleg.

Om: Sklz Pro Mini Hoop XL er en lille basketball kurv, som er beregnet til indendørs brug. Eksempelvis på et værelse, i kælderen, på kontoret eller lignende rum, hvor der kan øves præcisionskast med den tilhørende bold. Basketball kurven kan også bruges over en papirkurv på kontoret, hvis du og dine kollegaer synes det kunne være sjovt at øve kast på arbejdspladsen.

Denne basketball kurv er ikke i fuld størrelse, men måler kun 24 centimeter i diameter. Det giver udfordringer med præcisionskast på selv korte afstande, hvilket er perfekt når den skal bruges indendørs. Kurven er selvfølgelig affjedret som en rigtig basketball kurv er det, så spillet kan føles så realistisk som muligt.

Det medfølgende backboard måler 58 x 40 centimeter.

Detaljer:

 • Kurvens diameter: 24 cm.
 • Backboardets mål: 58 x 40 cm.
 • Net medfølger: Ja

Simpel basketball kurv – rød klassiker med hvidt net

Simpel rød basketball kurv. Klik på billedet og se mere.
Denne basketball kurv kender de fleste formentlig fra skolegården. Det er den klassiske type i rødlakeret stål, som kan opsættes på eget backboard og dermed er et rigtig godt køb.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
199,00 199,00 Til butik »

Det kan vi lide: Denne simple basketball kurv er en gedigen klassiker, der lever op til de internationale krav til kurvens mål, slidstyrke og design. Det er således en god og professionel basketball kurv, hvortil du selv kan vælge backboardet eller blot hænge den direkte på husmuren. Vægbeslaget er fastgjort med 4 bolte, og tåler således rigtig mange timer med sjov og intensiv basketball træning.

Om: Denne basketball kurv er en god gammeldags klassiker, som lever op til alle internationale krav og standarder. Den har en indvendig diameter på 45 centimeter, og den kan således hænges i de påkrævede 3,05 meters højde som er kravet på en rigtig basketball bane.

Basketball kurven er en simpel model med rød lakering. Den er fremstillet af stål, og der medfølger et hvidt net af slidstærkt nylon. Kurvens røde farve sikrer at den kan ses på lang afstand, og på den måde er det nemt at vurdere afstand og øve forskellige former for kast.

Detaljer:

 • Kurvens diameter: 45 cm.
 • Backboardets mål: Medfølger ikke
 • Net medfølger: Ja

Spalding NBA Highlight Backboard – basketball kurv med solidt backboard

Spalding NBA Highlight Backboard. Klik på billedet og se mere.
Spalding NBA Highlight Backboard er en fed basketball kurv med solidt backboard, der gør den velegnet til street basketball. Den kan eksempelvis hænges i en lygtepæl på villavejen eller på gårdspladsen, så nabolagets børn kan samles til et spil basketball.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
999,00 999,00 Til butik »

Det kan vi lide: Spalding NBA Highlight Backboard er en fed basketball kurv, der med det store backboard gør det muligt at få gang i en god omgang street basketball. Den kan nemlig ophænges næsten alle steder, eksempelvis i en lygtepæl eller over en carport på gårdspladsen, så nabolagets børn kan samles om en sjov fælles aktivitet. Kurven overholder selvfølgelig de internationale krav til mål og design, og backboardet er af et holdbart komposit materiale der ikke kræver løbende vedligeholdelse.

Om: Spalding NBA Highlight Backboard er en sort basketball kurv med hvidt net og backboard, hvorpå der er printet et NBA Highlight-motiv. Basketball kurven er ifølge forhandleren særligt velegnet til street basketball, og den fremstår måske også mere diskret i de sort-hvide nuancer.

Basketball kurven har en solid stålring med en diameter på 45 centimeter, som er standardstørrelsen ved rigtige basketball kampe. Derudover måler det store backboard hele 112 x 73,5 centimeter, hvilket gør det muligt at øve alt fra layups til 3’ere. Backboardet er produceret i et kompositmateriale, som ikke kræver synderlig vedligeholdelse og holder sig pænt i mange år.

Til denne basketball kurv medfølger et hvidt net.

Detaljer:

 • Kurvens diameter: 45 cm.
 • Backboardets mål: 112 x 73,5 cm.
 • Net medfølger: Ja

My Hood Family – børnevenlig basketball kurv med stander

My Hood Family. Klik på billedet for at se mere.
My Hood Family er, som navnet antyder, en familievenlig basketball kurv med tilhørende stander. Det betyder at den kan flyttes rundt efter behov, samt opsættes uden brug af skruer.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
999,00 999,00 Til butik »
1.099,00 1.099,00 Til butik »
1.104,15 1.299,00 Til butik »

Det kan vi lide: My Hood Family er en fin basketball kurv med tilhørende stander, der kan højdejusteres fra 200 til 260 centimeter. Det betyder at den er velegnet for hele familien, hvor selv yngre børn kan være med og have det sjovt. Flere købere vurderer desuden at denne basketball kurv med stander er et rigtig godt køb, fordi den er nem at opsætte med den tilhørende stander.

Om: My Hood Family er en god begynderkurv med egen stander, der gør det muligt at flytte basketball kurven rundt efter behov. Du skal således ikke igang med skruer og beslag, men kan i stedet nøjes med at fylde foden så den står sikkert. Foden har desuden hjul monteret, så du nemt kan køre kurven frem og tilbage.

Selve basketball kurven er fremstillet af metal, som er lakeret i den klassiske orange farve. Denne kan justeres op eller ned efter behov, så højden kan varieres fra 200 og op til 260 centimeter. Det betyder at basketball kurven kan “vokse” med børnene, og både store og små kan have det sjovt her.

Basketball kurven har en diameter på 45 centimeter, hvilket er det samme som kurvene på de rigtige baner. Der medfølger desuden et net og et backboard, så sættet er komplet og klar til brug.

Detaljer:

 • Kurvens diameter: 45 cm.
 • Backboardets mål: 91 x 61 cm.
 • Net medfølger: Ja
 • Højde: 200 – 260 cm.

Spalding NBA Silver – professionel basketball kurv med robust stander

Spalding NBA Silver. Klik på billedet for at se mere.
Spalding NBA Silver er en stor og professionel basketball kurv med stander, der gør det muligt at imitere en ægte basketball bane hjemme på villavejen.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.999,00 2.999,00 Til butik »

Det kan vi lide: Spalding NBA Silver gør det muligt at komme så tæt på en ægte basketball bane som muligt, uden at du skal smøge ærmerne op. Sættet leveres nemlig komplet med basketball kurv, net, backboard og en robust stander, der har kapacitet til hele 120 liter i foden. Dermed er du sikker på at basketball kurven står stabilt, så spillet kan afvikles på en sjov og sikker måde. Alt i alt er denne basketball kurv med stander det helt rigtige valg for dig, der har en spirende basketball spiller i maven.

Om: Hvis du interesserer dig for basketball og ønsker en basketball kurv med stander i professionel kvalitet, er Spalding NBA Silver et godt valg. Sættet indeholder både kurv, net, backboard og en robust stander, så her kan du hurtigt komme igang med det første spil på hjemmebane.

Basketball kurven har de rigtige mål på 45 centimeter i diameter, og højden kan justeres helt op til 3,05 meter. Det kan enten gøres på selve standeren, men også ved at justere selve kurven op eller ned.

Med til Spalding NBA Silver får du en sort fod, som har kapacitet til 120 liter. Det anbefales at fylde denne helt op med sand, så den står så stabilt og sikkert som muligt.

Detaljer:

 • Kurvens diameter: 45 cm.
 • Backboardets mål: 107 x 68 cm.
 • Net medfølger: Ja
 • Højde: 260 – 305 cm.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar