Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Afstandsmåler test-oversigt – Her er eksperternes favoritter

Afstandsmåler test-oversigt – Her er eksperternes favoritter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

Med en elektronisk afstandsmåler får du præcise opmålinger hver eneste gang – og så kører det hele automatisk. Hvad enten du er golfspiller, jæger eller bare outdoor-entusiast, så findes der helt klart en perfekt afstandsmåler til lige netop dig.

Derfor har vi samlet nogle af forbrugernes og eksperternes foretrukne modeller, og endda så der er lidt til enhver smag. Læs med herunder og bliv klogere på de 2 afstandsmålere, vi har fundet frem til:

3 ting du skal overveje, før du køber afstandsmåler

 • Funktioner

  Hvilke funktioner har du brug i en afstandsmåler? Skal du bruge den til jagt eller golf? Hvor store afstande skal du dække, når du måler op?

 • Pris

  Det er altid smart at afdække dit budget, før at du køber afstandsmåler. Produktet varierer prismæssigt, og på den måde undgår du at falde for en afstandsmåler, som er uden for din prisklasse.

 • Vandtæthed

  Mange afstandsmålere er vandtætte, men ikke alle. Så hvis du skal bruge den til udendørs aktiviteter, er det en god idé med en afstandsmåler, som kan holde til en uventet byge. 

Vores favorit afstandsmåler

Garmin Approach Z82

Bomagasinet anbefaler Gå til bedste pris
4.399 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
4.399 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Vortex Optics Ranger 1800

Premium valg Gå til bedste pris
3.249 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
3.249 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Opsummering: De 2 bedste afstandsmåler

Se hele tabellen

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Bomagasinet anbefaler

Garmin Approach Z82
digital laser afstandsmåler med masser af funktioner

 • T3 platinum pris - med høj rating på 5/5 stjerner
 • Høj bedømmelse på 5/5 stjerner hos Golf Monthly
 • 4,5/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,4/5 stjerner på Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Garmin Approach Z82:

 • 2-D CourseView-kortlægning i fuld farve
 • GPS- og laserafstandsmålerteknologi
 • Alsidige golffunktioner

Garmin Approach Z82 får vores anbefaling, fordi den har et stort udvalg af fede features – f.eks. både GPS- og laserteknologi.

Den digitale afstandsmåler får 5/5 stjerner i et review på GolfMonthly, hvor anmelderen skriver, at produktet har: “Genuine wow-factor”.

Måleren får også 5/5 stjerner i en anmeldelse på T3.com. Her fremhæves det, at modellen virker så godt, at det næsten føles som snyd at tage den med på golfbanen. 

Mere om Garmin Approach Z82

Detaljer

 • Vandafvisende: Ja
 • Type af fokus: Fast fokus
 • Egenskaber: Afstandsmåler, billedstabilisator
 • Dimensioner: 42,1 mm x 80 mm
 • Vægt: 232 g
 • Forstørrelsesgrad: 6

Som allerede nævnt, er Garmin Approach Z82 det oplagte valg til golfspilleren. Dette også fordi, at måleren kan bruges til at holde styr på point og bane.

Det unikke ved afstandsmåleren er, at den både bruger laserteknologi og GPS, og på den måde får du præcise opmålinger – også på lange distancer.

Du kan desuden forbinde produktet via. Bluetooth til Garmins app og derfra aflæse dine data, så de altid er lige ved hånden. Produktet ligger i den dyre ende af prisskalaen, men til gengæld får du også masser af smarte og avancerede funktioner. 

Premium valg

Vortex Optics Ranger 1800
aflæser afstande på under 1 sekund

 • 4,8/5 stjerner på Amazon
 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Vortex Optics Ranger 1800:

 • Lang rækkevidde
 • Fuldt multicoated linser
 • Vinkelkompensation og Scan Mode

Grunde til at købe

 • Måler op til 1600 m
 • Kan kompensere for vinkler og afstande som bugter sig
 • Aflæser afstande på under ét sekund

Grunde til at undgå

 • Dyrere prisklasse

Hvis du gerne vil have den ultimative afstandsmåler, så er Vortex Optics Ranger 1800 det rette valg. Du får nemlig en model, der kan det hele, og derfor har vi udpeget den til det bedste premiumvalg.

På TargetTamers.com er eksperterne enige, og de giver den masser af flotte ord med på vejen, specielt hvad angår den generelle kvalitet og det intuitive design.

 

Mere om Vortex Optics Ranger 1800

Detaljer

 • Vandafvisende: Ja
 • Dimensioner: 99 x 76 mm
 • Vægt: 218 g
 • Forstørrelsesgrad: 6

Afstandsmåleren fra Vortex Optics måler op til 1600 meter, og den kan dertil også kompensere, hvis afstanden bugter sig. Den har et lille, fikst design, og du kan nemt have den i jakkelommen.

Den er oplagt til outdoor-entusiasten eller den garvede jæger. Den er desuden vandtæt, så du kan have den med ud i alt slags vejr.

 

Den er nem at bruge, så selv de mest teknologiforskrækkede personer kan være med, og måling og aflæsning er hurtigt klaret.

Når du køber et produkt fra Vortex Optics, får du livstidsgaranti. Med Ranger 1800 får du altså en afstandsmåler for livet. 

FAQ

Hvilken afstandsmåler er den bedste?
Vi vurderer, at Garmin Approach Z82 på baggrund af sine testresultater er den bedste afstandsmåler lige nu. Der er dog også andre gode modeller med i vores oversigt, som du kan overveje fordele og ulemper af.
Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber en afstandsmåler?
Inden du køber en afstandsmåler, skal du være sikker på, hvad du skal bruge den til. Der kan være stor forskel på, om du skal bruge dine målinger til golf, jagt eller andre aktiviteter. Dit budget skal også tages med i overvejelserne, da der er stor forskel på priserne.
Hvordan fungerer en afstandsmåler?
Nogle virker med GPS, andre med laserteknologi. GPS’en kan nemt få overblik, mens laserteknologien kræver, at overfladerne er plane. Skal du ud i det blå i kuperet terræn, er det f.eks. en god ide at bruge en GPS-model.

Hvad er en afstandsmåler?

En afstandsmåler er et digitalt redskab, som du kan bruge til at måle både små og store afstande. Du kan få forskellige afstandsmålere, som virker med forskellige slags teknologier.

De er særligt oplagte til jægeren, golfspilleren og outdoorentusiasten. Gør-det-selv-personen kan også få glæde af en afstandsmåler til forskellige byggeprojekter. Hvis du f. eks skal opmåle dit tag til nyt tagpap, kan en digital afstandsmåler gør opgaven lidt nemmere.

Hvordan virker en afstandsmåler?

Nogle afstandsmålere har en indbygget GPS, andre virker med laserteknologi. Du kigger typisk igennem en linse, hvorfra du vælger et “target” – altså et område, som du gerne vil måle til. Derfra beregner afstandsmåleren afstanden. Nogle har også indbygget kamera eller andre funktioner. En god afstandsmåler kan også måle afstanden, selvom vejen bugter.

Hvilken afstandsmåler skal jeg vælge?

Det afhænger af dit individuelle behov. Når du køber en afstandsmåler, kan du starte med at afgøre, hvad du skal bruge den til. Nogle målere er gode til golf, fordi de har flere indbyggede funktioner, som gør golfspillet sjovere og nemmere. Andre er bedre til jagt eller andre outdooraktiviteter.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

South Hampton Golf Club

South Hampton Golf Club er en hjemmeside, der deler nyheder, tips og tricks inden for golfverdenen. De har skrevet en rosende anmeldelse af CaddyTek Caddyview.

Læs artiklen her

T3

T3 magazine er et amerikansk webmagasin, der skriver købeguides og produktanmeldelser. De har anmeldt Garmin Approach Z82, og givet den 5/5 stjerner.

Artiklen er senest opdateret den: 1 august, 2021.
Du kan se artiklen her

GolfMonthly

GolfMonthly

GolfMonthly er et magasin, der månedligt udgiver nyheder og indhold om golf. På deres anmeldelse kan du finde anmeldelser af golfudstyr. Heriblandt er et positivt review af Garmin Approach Z82, som får 5/5 stjerner.

Artiklen er senest opdateret den: 7 september, 2021.
Du kan se artiklen her

TargetTamers

TargetTanmers er en amerikansk hjemmeside, som anmelder afstandsmålere til ethvert formål. Deres eksperter har anmeldt Vortex Ranger 1800 positivt.

Artiklen er senest opdateret den: 8 juni, 2021.
Du kan se artiklen her

OutdoorLegacyGear

OutdoorLegacyGear er en amerikansk hjemmeside, som anmelder afstandsmålere, night vision-kameraer og andet grej til nattejagt.

De har lavet en grundig og rosende anmeldelse af Pulsar Axion XM030.

Den er senest opdateret den: 10 juli, 2019
Du kan se artiklen her

GolfShake

På GolfShake.com kan du læse nyheder, anmeldelser og tips fra golfsportens verden. De har lavet en anmeldelse af Zoom Focus X, hvor de giver de en masse rosende ord med på vejen.

Artiklen er senest opdateret den: 4 august, 2020
Du kan se artiklen her

YouTube

YouTube er en videostreamingstjeneste. Du kan finde videoer om alverdens emner.

Kanalen HansETX har lavet en anmeldelse af Pulsar Axiom XM30.

Videoen blev publiceret den: 24 maj, 2019.
Du kan se den her

Kanalen Golf Guy Reviews laver anmeldelser af golfudstyr. De har lavet en anmeldelse af Bushnell Tour V5.

Videoen blev publiceret den: 4 juni, 2021.
Du kan se videoen her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme