Spisebordsstole med armlæn tilfører et ekstra niveau af komfort og hygge til spisestuen eller køkken/alrummet. Her kan familie og venner læne sig tilbage, nyde maden og have gode samtaler henover spisebordet.

Til denne inspirationsartikel har vi fundet frem til de 19 spisebordsstole med armlæn, vi bedst kan lide. Flere af dem fås i forskellige farver. Se dem herunder:

Cane-line SIDD – sort spisebordsstol med brune armlæn og stålstel

cane-line-sidd-spisebordsstol-med-armlaen

Den her flotte spisebordsstol er konstrueret i et stålstel, der er monteret med Cane-line Rope fibre. Det betyder at den er behagelig at sidde i, på trods af det stringente og minimalistiske design.

Spisebordsstolen fås enten i sort eller hvid, og som en særlig detalje har den armlæn af natur rattan. Kombinationen af rå naturmaterialer, stål og Cane-line Rope fibre gør spisebordsstolen særdeles attraktiv i den moderne og rustikke indretning, hvor man ønsker noget let og komfortabelt.

Cane-line SIDD har en sædehøjde på 46 centimeter og kan stables, så du nemt kan finde plads til opbevaring af ekstra stole.

 • Siddehøjde 46 cm
 • Bredde 52 cm
 • Dybde 59 cm
 • Varianter: Sort eller hvid – se linket herunder:

Se pris på Cane-line SIDD spisebordsstol hos Unoliving

Normann Copenhagen Form – skalstol med armlæn og ben i træ

De stilrene skalstole er populære som aldrig før, og Form-spisebordsstolen fås i bl.a. sort og hvid. Det betyder at du kan kombinere stolene og skabe en flot og unik stemning i din spisestue, eller nøjes med en enkelt farve hvis det skal holdes enkelt og stilrent.

Spisebordsstolen har et stel af massivt træ og en farvet skal af hård plast, som har lavt ryglæn og armlæn i ét stykke. For øget siddekomfort kan du læggen en hynde eller et lammeskind, hvilket også ser meget dekorativt ud.

Den smarte Form-spisebordsstol med armlæn har en siddehøjde på 44,2 centimeter og fås i bl.a. hvid og sort.

 • Siddehøjde 45 cm
 • Bredde 56 cm
 • Dybde 52 cm
 • Varianter: Flere – se linket herunder:

Se pris på Normann Copenhagen Form spisebordsstol hos Trendbazaar

In Between – moderne klassiker fra &Tradition

In-Between-Spisebordsstol-Med-ArmlaenDenne spisebordsstol i massivt træ og formspændt finér fremstår smuk og let i udtrykket. Her kombineres moderne teknikker med traditionelt møbelhåndværk, og In Between stolen vil passe ind i flere forskellige indretningsstile.

&Tradition har base i København, og denne spisebordsstol er designet af finske Sami Kallio. Det er den første træstol i kollektionen hos & Tradition, og den egner sig perfekt til den moderne komfortable livsstil med middagsselskaber og hygge omkring spisebordet, uden at der bliver gået på kompromis med stolens lette og enkelte udseende.

Du kan med fordel kombinere med en siddehynde eller vælge modellen med polstret sæde, hvis du ønsker højere komfort.

 • Siddehøjde 45 cm
 • Bredde 58 cm
 • Dybde 54 cm

Se pris på &Tradition In Between spisebordsstol hos Trendbazaar

Magis Air Armchair – stabelbar spisebordsstol med armlæn

Magis-Air-Armchair-SpisebordsstolDenne spisebordsstol med armlæn udtrykker mådeholdenhed i sit beskedne og simple design. Den matcher stort set alle typer spiseborde, og kan stables for nem og pladsbesparende opbevaring.

Med rødder i det italienske har Magis formået at kombinere simplicitet med varm middelhavscharme, hvilket udtrykket i de blide runde former og mangfoldige farvemuligheder. Air Armchair fås således i flere forskellige spændende farver, og du kan blandt andet vælge mellem orange, lysegrøn og beige, men du kan også vælge en simpel hvid model, hvis du ønsker en lys og og luftig spisestue.

 • Siddehøjde 45 cm
 • Bredde 53 cm
 • Dybde 50,5 cm
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Magis Air Armchair spisebordsstol hos Dubuy

Miss B – spisebordsstol med transparent sæde

Miss-B-Spisebordsstol

Hvis det skal være moderne, ekstravagant og eksklusivt, så er Miss B spisebordsstolen et godt valg. Den lette konstruktion går igennem hele designet, fra de slanke forkromede ben til den gennemsigtige skal, der udgør sædet med armlæn og ryglæn.

Spisebordsstolen passer særdeles godt ind i den moderne og minimalistiske indretningsstil, hvor der er fokus på lette, lyse og gennemsigtige materialer.

De runde former i sædet og langs arm- og ryglænet er ikke kun lavet sådan grundet æstetiske principper. Det er også for at give en behagelig siddeoplevelse, som desuden kan krydses med et behageligt lammeskind eller en hynde, hvis du ønsker at stolene skal tage sig ekstra elegant ud.

Miss-B spisebordsstolen fås med armlæn og i mange forskellige farver.

 • Siddehøjde 45 cm
 • Bredde 58 cm
 • Dybde 58 cm
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Miss-B spisebordsstol hos Bordeogstole.dk

Vanity – grå spisebordsstol i helstøbt polycarbonat

Vanity-Spisebordsstol

Hvis det skal være holdbart og vedligeholdelsesfrit, så er Vanity spisebordsstolen med armlæn et godt valg. Den fremstår simpel og elegant med det enkle design, der består af ét stykke helstøbt polycarbonat. Dermed skal stolen heller ikke samles, og du kan nemt tørre overfladerne af med en fugtig klud.

Vanity spisebordsstolen kan dog andet end at være praktisk. Den er nemlig lavet med bløde og buede former, som sikrer en høj siddekomfort. Armlænene gør det desuden muligt at sidde godt i længere tid ad gangen, hvilket blandt andet er rart når familie eller venner er på besøg, og i gerne vil hygge jer omkring bordet i længere tid.

Den valgte model er lavet i blank grå polycarbonat, som fremstår elegant og rustik på samme tid. Den vækker associationer til beton og andre rå materialer, som bruges i forbindelse med byggeri. Derfor kan du med fordel sammensætte denne spisebordsstol med et plankebord eller lignende, for at opnå et godt match mellem det elegante, rustikke og naturlige.

Vanity spisebordsstolen med armlæn kan købes i mange forskellige farver, som kan kombineres på tværs af hinanden.

 • Siddehøjde 47 cm
 • Bredde 57 cm
 • Dybde 55 cm
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Vanity spisebordsstol hos Bordeogstole.dk

Muuto Cover Chair – spisebordsstol med armlæn i massiv eg

muuto-cover-chair-spisebordsstol-med-armlaen

Den smukke Cover Chair spisebordsstol fra Muuto kan kendes på sin lave ryg og armlæn i ét stykke, hvilket fremstår elegant og diskret på samme tid.

Stolen er blevet til i et samarbejde med Thomas Bentzen fra House Doctor, der er en dansk designvirksomhed med fokus på rustik og industriel indretning.

Spisebordsstolen har armlæn og ryglæn i ét stykke, og er en moderne nyfortolkning af karmstolen, som er en klassiker indenfor nordiske møbler. Selve ryg- og armlænet er lavet i formpresset finer og monteret med fire runde træben og et sæde, som er formet til at give øget siddekomfort.

Cover Chair fås i flere forskellige farver, så du enten kan kombinere dem eller vælge din favoritfarve for et mere stilrent udseende.

 • Siddehøjde 46 cm
 • Bredde 56,5 cm
 • Dybde 46 cm
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Muuto Cover Chair spisebordsstol hos Trendbazaar

Muuto Fiber Chair – grå spisebordsstol med armlæn og lav ryg

Muuto-Fiber-Chair-Spisebordsstol

Fiber Chair er en del af en større møbelkollektion fra Muuto, der fokuserer på den nye nordiske indretningsstil. Det ses først og fremmest i de simple møbler med bløde kanter og rustikke materialevalg, som i kombination fremstår flot og simpelt.

Muutos Fiber Chair-kollektion er designet af Iskos-Berlin, og skallen er helt speciel. Det er den, fordi den er lavet af genanvendelig plast og træfibre. Så på trods af at stolen fremstår i materialer, der ikke på normal vis kan genbruges, så er det altså tilfældet med denne spisebordsstol med armlæn og lav ryg i én samlet skal.

Grundet det faktum at der er blandet 25 % træfibre i skallen, kan du ved nærsyn få øje på nogle små usædvanlige detaljer. Træfibrene giver nemlig skalstolen et naturligt islæt, som ellers ikke er normalt ved de klassiske plast-skalstole.

Modellen vi har valgt at fremvise her, er lavet med et stel af slanke metalben, som får spisebordsstolen til at fremstå diskret og elegant. Den fås desuden i mange forskellige farver.

 • Siddehøjde 45,5 cm
 • Bredde 54,5 cm
 • Dybde 55 cm
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Muuto Fiber Chair spisebordsstol hos Trendbazaar

House Doctor Ace – vinrød spisebordsstol i slankt design

house-doctor-ace-spisebordsstol-med-armlaen

Ace-spisebordsstolen har et moderne design og er lavet af materialer, som er klassiske for House Doctor. Stellet i jern og pladerne i egetræ giver tilsammen et rustikt design, som kan bruges til både den rå og stilrene indretning.

House Doctor-møbler kan til hver en tid genkendes på deres unikke design, som forener det industrielle med det hjemlige. Denne spisebordsstol har et unikt vinrødt design, og du kan med fordel kombinere med en hynde eller et lammeskind. Men du kan også lade den stå for sig selv, og enten bruge den rundt om spisebordet eller i en entré eller lobbyområde.

House Doctor Ace har en siddehøjde på 46 centimeter, og du kan med fordel kombinere den med andre Ace-spisebordsstole, som også fås uden armlæn.

 • Siddehøjde 46 cm
 • Bredde 61 cm
 • Højde 82 cm

Se pris på House Doctor Ace spisebordsstol hos Unoliving

Ann – spisebordsstol med gråt betræk

Ann-SpisebordsstolDenne lækre spisebordsstol har betræk på alle overflader, halvhøj ryg og behagelige armlæn. Ann stolen fås både i grå med ben i eg, men også i en mørkere antracitgrå variant med ben i valnød.

Ann spisebordsstolene passer fint ind i den moderne, klassiske eller tidløse spisestue, og på grund af den høje siddekomfort kan de også sagtens benyttes på et kontor, i et mødelokale eller lignende. Stolene vil især tage sig godt ud ved et bord i samme træsort som benene.

 • Siddehøje 47,5 cm
 • Bredde 57 cm
 • Dybde 61 cm
 • Varianter: Grå/eg – Antracitgrå/valnød

Se pris på Ann spisebordsstolene hos Unoliving

Opal Wox – sort spisebordsstol med armlæn

Muubs-Opal-Wox-SpisebordsstolDen smukke kombination af solid skalstol og rustikke bøgetræs ben fås ikke bedre.

Opal Wox er en ny tilføjelse til kollektionen af spisebordsstole fra Muubs, og modellen kendetegnes ved dens bløde runde former og armlæn i et hygiejnisk materiale, der er let at holde rent.

Hvis du søger at skabe et moderne og hyggeligt miljø med ultramoderne retromøbler, så er denne spisebordsstol med armlæn et godt bud. Stolen fås i et væld af farver, så du kan mikse og matche efter dine ønsker. Skallen med armlæn er fremstillet i plast, som er robust og let at holde rent. Benene er runde og slanke, og lavet i massiv bøgetræ.

 • Siddehøjde 44 cm
 • Bredde 59 cm
 • Dybde 59 cm
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Muubs Opal Wox spisebordsstol hos Unoliving

Birdie – klassisk spisebordsstol med armlæn og høj ryg

Birdie-SpisebordsstolVi springer direkte over i det elegante med Birdie spisebordsstolen, der er polstret med betræk i hør, har bløde armlæn og en høj ryg. Ryggen i stolen er dekoreret med knapper, hvilket tilfører stolen et eksklusivt og smukt udseende. Benene på denne spisebordsstol er lavet i røgfarvet eg, og tager sig godt ud i kombination med et mørkt spisebord.

Birdie stolen fås i en række forskellige varianter, blandt andet med beige eller sort betræk og ben i mørkere og lysere nuancer og uden armlæn. Modellen med armlæn anbefales dog til dig der elsker at have selskab af familie og venner til hyggelige middage og lange snakke over spisebordet i en hyggelig atmosfære.

 • Siddehøjde 51 cm
 • Bredde 59 cm
 • Dybde 67 cm
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Birdie spisebordsstol hos Unoliving

Icon – hvid spisebordsstol med armlæn og ben i træ

Icon-Spisebordsstol

Denne spisebord med armlæn er lavet til den moderne nordiske indretningsstil, hvor den matcher de rene og naturlige materialer perfekt.

Den flotte hvide Icon stol er lavet med et stel i lyst formspændt træ og et helstøbt sæde med behagelige armlæn. Den fås desuden i en udgave med sortmalet stel.

Spisebordsstolen fremstår lys og indbydende, og passer perfekt omkring det lille spisebord eller i hyggekrogen, hvor den lyser op og skaber overblik.

Bredden på disse spisebordsstole med armlæn er ikke overvældende, og den enkelte stol måler således kun 50 centimeter i bredden. Således kan du uden problemer samle familien om det lille hyggelige middagsbord.

 • Siddehøjde 44,5 cm
 • Bredde 50 cm
 • Dybde 54 cm
 • Varianter: Hvid skal med sort eller lyst træstel

Se pris på Icon spisebordsstol hos Unoliving

Amada – mørkegrå spisebordsstol med armlæn og siddehynde

Amada-Spisebordsstol-Med-Armlaen

Denne spisebordsstol er velegnet til dig, der ønsker en højere siddekomfort uden at gå på kompromis med udseendet. Den har en behagelig blød mørkegrå polstring på alle overflader, og så er der vedlagt en blød hynde, som du kan sidde på. Benene står derimod i kontrast til sædet, da de er lavet i massiv oliebehandlet egetræ, som giver et flot og klassisk look.

Den bløde Amada spisebordsstol kan med fordel bruges i den moderne indrettede spisestue, hvor familien kan sidde komfortabelt og godt når middagen skal nydes. Stolen passer godt ind i de fleste moderne huse, men står også fint i kontrast til den mere klassiske eller romantiske indretningsstil.

Amada spisebordsstolen fås i flere forskellige farver og med lyse og mørke ben.

 • Siddehøjde 49 cm
 • Bredde 58 cm
 • Dybde 58 cm
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Amada spisebordsstol hos Unoliving

Doulton – fornyet retroklassiker med armlæn og lav ryg

Zuiver-Doulton-SpisebordsstolEndnu en interessant stol fra hollandske Zuiver. Denne gang en flot skalstol med komfortabel polstring og betræk i gråbrunt stof med mørkere kontraster på siddefladen og bag ryglænet.

Spisebordsstolen har behagelige armlæn, der passende kan bruges når du ønsker bedre siddekomfort under lange middage med familie og venner.

Stellet på Doulton spisebordsstolen består af en sort pulverlakeret stålramme, hvilket tilfører et mørkt og elegant udtryk til stolen.

Du kan få stolen i en række spændende farvekombinationer – klik på billedet eller linket herunder.

 • Siddehøjde 46 cm
 • Bredde 61 cm
 • Dybde 67 cm
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Zuiver Doulton spisebordsstol Unoliving

Piano – spisebordsstol i sort flet

sika-design-piano-spisebordsstol-med-armlaenDenne spisebordsstol har armlæn, højt ryglæn og sæde i flet.

I ryggen på denne spisebordsstol er en række smalle tremmer som bidrager til siddekomforten, og sædet er flettet i en særdeles lækker kvalitet, der går igen i hele stolen.

Spisebordsstolen fra Sika-Design er velegnet til brug i både moderne og klassiske miljøer, og den passer godt ind i både udestuen, på kontoret eller ved spisebordet. Du kan eventuelt kombinere med en behagelig siddehynde, hvis du ønsker højere komfort.

Piano stolen fås i taupegrå, antikbrun eller sort, og du kan se dem alle ved at klikke på billedet eller linket herunder.

 • Siddehøjde 46 cm
 • Bredde 52 cm
 • Dybde 50 cm
 • Varianter: Sort, taupegrå eller antikbrun

Se pris på Sika-Design Piano spisebordsstol hos Unoliving

Fez – spisebordsstol med armlæn

Dutchbone-Fez-SpisebordsstolDenne rå spisebordsstol fra hollandske Dutchbone er polstret med komfortabelt skumfyld og betrukket med kunstigt læder betræk. Det er en ægte vintage spisebordsstol til den rustikke indretningsstil, og du kan både kombinere den med moderne eller klassiske elementer, da den spiller godt sammen med tilsvarende farvenuancer i et velindrettet hjem.

Rammen på Fez stolen er lavet i pulverlakeret stål, mens sæde og ryg er lavet i krydsfiner med armlæn i birketræ, som efterfølgende er finpudset og behandlet med en valnødsfarve for at give det mørke look, der matcher betrækket.

I ryglænet er desuden en syning, som bryder med den ellers glatte overflade.

 • Siddehøjde 47 cm
 • Bredde 60 cm
 • Dybde 57,50 cm

Se pris på Dutchbone Fez spisebordsstol hos Unoliving

Mars – polstret spisebordsstol med armlæn og høj ryg

Danform-Mars-SpisebordsstolDenne smukke og simple spisebordsstol med polstring i armlæn, sæde og ryglæn er lavet i et klassisk og enkelt design. Det er Dan-Form der står bag designet, som kendetegnes ved at være minimalistisk og funktionelt.

Spisebordsstolen følger således tidens trend uden at give afkald på siddekomforten, da den er udstyret med højt ryglæn og behagelige armlæn, beklædt med brunt stof og en god polstring.

Dan-Form Mars stolen fås også med cremefarvet betræk og stel – klik på billedet eller linket herunder for at se mere.

 • Siddehøjde 48 cm
 • Bredde 56 cm
 • Dybde 58 cm
 • Varianter: Brun eller creme

Se pris på Dan-Form Mars spisebordsstol hos Unoliving

Vibe – spisebordsstol i brunt læderlook med armlæn

Danform-Vibe-SpisebordsstolDenne elegante spisebordsstol fra Dan-Form har et klassisk lysbrunt læderlook. Den er betrækket med kunstlæder og føles blød og lækker hele vejen rundt. Armlænene og siddestillingen bidrager desuden til et højt niveau af komfort, hvilket gør stolen velegnet til brug ved spisebordet, på kontoret, i mødelokalet eller lignende.

Stolens ben er desuden sorte, hvilket tilfører en flot elegance til stolens udseende, der passer godt ind i både den moderne og mere klassiske indretning.

 • Siddehøjde 47 cm
 • Bredde 56 cm
 • Dybde 60 cm

Se pris på Dan-Form Vibe spisebordsstol hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar