Udvalget af bredbåndsabonnementer er stort, og priserne varierer fra udbyder til udbyder. Det kan gøre det svært at gennemskue hvad du skal vælge, hvad der passer bedst til dine behov, samt hvilke forbindelser du har mulighed for at få på din adresse.

I denne artikel har vi samlet alle bredbåndsudbydere, som dækker større områder af Danmark, samt undersøgt hvilke der leverer de bedste forbindelser. Du finder også gode råd til hvad du skal kigge efter, samt hvad du skal vælge på din adresse.

Bredbåndsudbyderne er herunder vist i alfabetisk rækkefølge.

Oplysningerne er opdateret: 21.02.2019.

Altibox

Mindste abonnement 50/50 Mbit
279 kr. md.
Største abonnement 1000/1000 Mbit
599 kr. md.
Teknologier Fiber
Oprettelse 0 kr.
Bindingsperiode 6 mdr.
Anmeldelser Trustpilot

Se alle abonnementer »

Om udbyderen:

Altibox tilbyder fiberbredbånd via 6 elselskaber i Midt- og Vestjylland, og selskabet er stiftet i 2008. Virksomheden ejes af norske Lyse AS. Udover bredbånd tilbyder Altibox også TV-, mobil- og fastnet abonnementer.

Vores vurdering af hjemmesiden:

Hjemmesiden er brugervenlig, og giver et godt overblik over deres produkter. Den er desuden hurtig og tidssvarende i sit design, med alle de vitale funktioner øverst. Vi kunne nemt finde frem til de forskellige produkter, dog er der et lille men: Mobil-produkterne ligger tilsyneladende på en ekstern side, hvilket gør det lidt forvirrende.

Der tilbydes i visse tidsrum chatsupport direkte på hjemmesiden, hvilket er et stort plus.

Vores vurdering af udbyderen:

Altibox tilbyder fiberbredbånd, men kun i begrænsede områder af landet. Det er en relativt lille udbyder, som dog ser ud til at have nogle fornuftige priser. Hos Trustpilot er bredbåndsudbyderen også fornuftigt placeret, og størstedelen af kunderne ser ud til at være tilfredse med deres produkter.


bolig:net

Mindste abonnement Op til 100/100 Mbit
289 kr. md.
Største abonnement Op til 1000/500 Mbit
289 kr. md.
Teknologier Kobbernet og fiber
Oprettelse 250 kr. for kobber
999 kr. for fiber
Bindingsperiode 6 mdr.
Anmeldelser Trustpilot

Se alle abonnementer »

Om udbyderen:

bolig:net tilbyder hovedsageligt bredbånd til boligforeninger, men har også åbnet op for abonnementer til private. De kan enten levere forbindelser igennem kobber- eller fibernettet, afhængigt af hvad der er tilgængeligt i den pågældende boligforening. Priserne på bredbånd via kobber forhandles typisk med boligforeningen, men på hjemmesiden angives det at der gælder særskilte priser i boligforeningerne.

Udover bredbånd tilbyder bolig:net også abonnementer til fastnettelefoni, mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

Vores vurdering af hjemmesiden:

Hjemmesiden virker utidssvarende, med flere forvirrende menupunkter. Man skal således klikke ad flere omgange for at finde priserne, og kundeportalen tilgås via en lodret knap der kan være svær at se.

Det er et plus, at der tilbydes chatsupport direkte igennem hjemmesiden.

Vores vurdering af udbyderen:

På trods af at bolig:net leverer abonnementer til både boligforeninger og private, har vi indtryk af at de primært henvender sig til førstnævnte. Priserne er dog interessante, dog ser de ikke ud til at konkurrere på priserne. Kigger man på deres Trustpilot profil ser de dog ud til at lever en god service, da anmeldelserne i overvejende grad er positive.


Dansk Kabel TV

Mindste abonnement Individuel*
Største abonnement Individuel*
Teknologier Kabel-tv-net
Oprettelse Individuel*
Bindingsperiode Individuel*
Anmeldelser Trustpilot

Se alle abonnementer »

*Priserne angives ikke på hjemmesiden, medmindre der indtastes en specifik adresse.

Om udbyderen:

Dansk Kabel TV er et selvstændigt selskab under TDC, og som navnet antyder leverer de bredbånd via kabel-tv-nettet. De samarbejder typisk med boligforeninger, men også antenne- og grundejerforeninger. Udover bredbånd tilbyder Dansk Kabel TV også fastnettelefoni.

Vores vurdering af hjemmesiden:

Hjemmesiden virker tidssvarende, med de mest gængse funktioner lige ved hånden. Det er dog ikke muligt at læse nærmere om de tilbudte hastigheder, medmindre man indtaster sin adresse. Adressen indtastes i et lille vindue, hvor der skal klikkes ad flere omgange for at finde de ønskede oplysninger.

Vores vurdering af udbyderen:

Det er vores indtryk, at Dansk Kabel TV leverer bredbåndsforbindelser til fordelagtige priser, dog kun forbeholdt foreninger med en aftale herom. Ifølge hjemmesiden medfølger der tilsyneladende ikke en router uden merpris, så denne skal du muligvis købe separat. Anmeldelserne hos Trustpilot er blandede, med en anseelig mængde utilfredse kunder der blandt andet klager over manglende kundeservice og forbindelsesproblemer.


DanskNet

Mindste abonnement Op til 100/30 Mbit
249 kr. md.
Største abonnement Op til 100/100 Mbit
249 kr. md.
Teknologier Kobber, fiber og kabel-tv-net
Oprettelse 398 kr.
Bindingsperiode 6 mdr.
Anmeldelser Trustpilot

Se alle abonnementer »

Om udbyderen:

DanskNet tilbyder flere forskellige løsninger, som afhænger af din adresse, og de lejer sig blandt andet ind på TDC’s fibernet. Du kan hos DanskNet få bredbånd via kobbernettet, kabel-tv-nettet eller fibernettet, og de leverer normalt den højest mulige hastighed på din adresse. Udover bredbånd tilbyder DanskNet også bredbåndstelefoni (sammenligneligt med fastnettelefoni), mobilabonnementer og mobilt bredbånd. Til mobiltelefoni benyttes også TDC’s netværk.

Vores vurdering af hjemmesiden:

DanskNet har en brugervenlig og overskuelig hjemmeside, som giver fint overblik over de forskellige muligheder. Der er dog ingen “Bestil nu”-knapper, da man skal klikke på selve produktet for derefter at indtaste sin adresse. Her bliver man så præsenteret for de forskellige muligheder, man kan vælge imellem på den angivne adresse. På hjemmesiden findes desuden en komplet liste med priser og gebyrer for en lang række services, deriblandt teknikerbesøg, pris for gravearbejde, leveringspriser og meget mere.

Vores vurdering af udbyderen:

DanskNet er på bredbånd blandt de billigere udbydere på markedet, særligt på adresser med mulighed for den hurtige fiberforbindelse. De får desuden overvejende positive bedømmelser hos Trustpilot, og af de mange anmeldelser har vi indtryk af at de er hurtige på telefonen og generelt proaktive i forhold til løsning af problemer.


Hiper

Mindste abonnement Op til 100/50 Mbit
259 kr. md.
Største abonnement Op til 1000/1000 Mbit
339 kr. md.
Teknologier Kobber, fiber og kabel-tv-net
Oprettelse 198 kr. for kobber/kabel-tv-net
398 kr. for fiber
Bindingsperiode 6 mdr.
Anmeldelser Trustpilot

Se alle abonnementer »

Om udbyderen:

Hiper er en rendyrket bredbåndsudbyder, der tilbyder abonnementer via kobbernettet, kabel-tv-nettet eller fibernettet. De markedsfører sig på at være blandt de billigste udbydere på markedet, og hører idag under youSee hvor deres forbindelser også leveres igennem.

Vores vurdering af hjemmesiden:

Hiper har en flot og overskuelig hjemmeside med godt overblik over produkterne, således at det er nemt at overskue mulighederne. Vi savner dog lidt gennemsigtighed i forhold til upstream-hastigheden, da der udelukkende er angivet downstream-hastigheder. Kundeportalen er ligeledes nem at finde frem til, og der er tydelig angivelse af priser på forskellige serviceydelser på siden med prisoversigt.

Vores vurdering af udbyderen:

Hiper er en interessant udbyder, som via youSees store dækning kan nå ud til mange kunder med abonnementer til meget fornuftige priser. Prisen kan dog vise sig at være mindre attraktiv, hvis der kun kan leveres en hastighed i den lave ende af skalaen – eksempelvis er 259 kroner om måneden for 10 Mbit ikke attraktivt, men kan der leveres 100 Mbit er det en anden snak. Hiper har mange positive anmeldelser hos Trustpilot, og de placeres således i skrivende stund blandt nogle af de bedst bedømte bredbåndsudbydere.


Kviknet

Mindste abonnement Op til 100/30 Mbit
249 kr. md.
Største abonnement 500/500 Mbit
299 kr. md.
Teknologier Kobber, fiber og kabel-tv-net
Oprettelse 0 kr.
Bindingsperiode 6 mdr.
Anmeldelser Trustpilot

Se alle abonnementer »

Om udbyderen:

Kviknet er en rendyrket internetudbyder, som tilbyder bredbånd via både kobbernettet, fibernettet og kabel-tv-nettet. Det er en relativt ny udbyder på markedet, som blev registreret i 2013 og åbnede for oprettelse af bredbåndsabonnementer i slutningen af 2014. Fokus ligger åbenlyst på lave priser, og bestilles der bredbånd via kobbernettet søger de altid at levere den højest mulige hastighed, der kan trækkes.

Vores vurdering af hjemmesiden:

Kviknets hjemmeside fremstår flot og overskuelig, med mulighed for på forsiden at indtaste adresse og se hvilke produkter der er mulige at få. Derudover er hjemmesiden dog meget minimalistisk, men alligevel indeholdende det mest nødvendige. Listen med priser kan godt virke lidt uoverskuelig, men ved indtastning af adresse får man til gengæld et godt overblik.

Vores vurdering af udbyderen:

Med en prismæssig placering i den lave ende af skalaen, er det tydeligt at Kviknet ønsker at markedsføre sig som en billig udbyder med fokus på levering af bredbånd, og det ser ud til at kunderne generelt er positive. På Trustpilot ligger således mange positive anmeldelser, og Kviknet er placeret blandt de bedste bredbåndsudbydere på baggrund af deres samlede bedømmelse.


Fullrate

Mindste abonnement 25/2 Mbit
249 kr. md.
(Min. pris i 6 mdr. 1245 kr.)
Største abonnement 500/60 Mbit
399 kr. md.
(Min. pris i 6 mdr. 1995 kr.)
Teknologier Kobber og kabel-tv-net
Oprettelse 0 kr.
Bindingsperiode 6 mdr.
Anmeldelser Trustpilot

Se alle abonnementer »

Om udbyderen:

Fullrate kom til verden i 2005, men har siden 2009 været ejet af TDC. I begyndelsen af 2013 blev de desuden lagt sammen med M1, hvorefter udvalget af produkter blev udvidet fra bredbånd til også at omfatte mobilt bredbånd, mobiltelefoni og TV. Fullrate tilbyder desuden samlerabatter, hvis man samler flere af sine produkter hos dem.

Vores vurdering af hjemmesiden:

Fullrate har en simpel og overskuelig hjemmeside, som både indeholder en privat- og en erhvervsdel. Du starter dog altid på deres privatdel, og kan så klikke dig ind på erhvervsdelen hvis du ønsker dette. På hjemmesiden får du overblik over de forskellige produkter, og der vises med det samme priser på alle deres bredbåndsabonnementer. Du kan så indtaste din adresse, og med det samme se hvilke abonnementer der udbydes på netop din adresse.

Vores vurdering af udbyderen:

Det er vores indtryk, at Fullrate ønsker at tilbyde en totalløsning, der dækker hele husstandens behov for online- og telefoniprodukter. Fordelen ved dette er at prisen bliver lavere ved at samle flere abonnementer hos Fullrate, således at prisniveauet er relativt lavt. Tager vi et kig på Trustpilot har et stort antal kunder delt deres blandede oplevelser, og den samlede bedømmelse ligger således på middel.


Mit Tele

Mindste abonnement Op til 8/1 Mbit
189 kr. md.
Største abonnement Op til 70/10 Mbit
319 kr. md.
Teknologier Kobber
Oprettelse 0 kr.
Bindingsperiode 6 mdr.
Anmeldelser Trustpilot

Se alle abonnementer »

Om udbyderen:

Mit Tele har før 2017 gået under navnet dlg Tele. De er i skrivende stund fuldt ejet af Telia, men leverer bredbåndsforbindelser gennem TDC’s kobbernet. De leverer totalløsninger til både private, landbrug og erhverv, således at det er muligt at samle al telefoni, internet og TV hos dem.

Vores vurdering af hjemmesiden:

Hjemmesiden bærer præg af at være forældet, med et kedeligt design og menupunkter der er uoverskuelige at navigere igennem. Selvbetjeningen tilgås via et lillebitte link øverst på siden, hvorefter man sendes videre til en kundeportal der til forveksling ligner Telia – dog i andre farver. Dette er næppe tilfældigt, eftersom Telia jo som nævnt er ejere af selskabet.

Vores vurdering af udbyderen:

Mit Tele er ikke blandt de billigste bredbåndsudbydere på markedet, og faktisk er deres produkter generelt dyrere end hos mange andre udbydere. Der kan dog opnås visse økonomiske fordele ved at samle alle abonnementer hos Mit Tele. På Trustpilot ses det desuden at en lind strøm af utilfredse kunder efterlader deres oplevelser med firmaet, hvilket har bragt den samlede bedømmelse ned på et meget lavt niveau.


Stofa

Mindste abonnement 30/30 Mbit
229 kr. md.
Største abonnement 600/600 Mbit
499 kr. md.
Teknologier Kabel-tv-net og fiber
Oprettelse 0 kr.
Bindingsperiode 1 måned
Anmeldelser Trustpilot

Se alle abonnementer »

Om udbyderen:

Stofa har eksisteret siden 1959, men hører idag under energiselskabet Syd-Energi. De samarbejder med lokale antenneforeninger, hvorfor priserne kan variere i forhold til den individuelle aftale. Bredbånd udbydes enten via kabel-tv-nettet eller fiber, og derudover udbydes der også TV-pakker, mobilabonnementer og fastnettelefoni.

Vores vurdering af hjemmesiden:

Stofas hjemmeside er tidssvarende med gode farver og menupunkter, der er placeret så det er nemt at finde rundt. Ønsker du at blive kunde har du dog ikke mange andre muligheder end at blive ringet op, eller ringe til dem – tilsyneladende skal abonnementerne nemlig bestilles pr. telefon. Hjemmesiden indeholder også flere forskellige guides til valg af rette internetforbindelse, sikkerhedsinformationer og fakta.

Vores vurdering af udbyderen:

Stofas priser ligger ikke blandt de laveste, men til gengæld tilbyder de nogle relativt høje hastigheder i deres bredbåndspakker. Kigger man lidt på andre produkter, eksempelvis mobiltelefonipakkerne, er de ikke helt tidssvarende i forhold til deres priser. På Trustpilot er den samlede bedømmelse desuden i den lave ende, og mange af anmeldelserne lyder på signalproblemer samt mangelfuld kundeservice.


Telia

Mindste abonnement Op til 50/10 Mbit*
269 kr. md.
Største abonnement 100/25 Mbit*
319 kr. md.
Teknologier Kobber og kabel-tv-net
Oprettelse 0 kr.
Bindingsperiode 6 mdr.
Anmeldelser Trustpilot

Se alle abonnementer »

*Baseret på tjek af egen adresse, da det ikke ellers var muligt at fremsøge priser.

Om udbyderen:

Svensk-ejede Telia er en af de få store bredbåndsudbydere i Danmark, som dækker størstedelen af landet med forskellige pakker. De tilbyder bredbånd via kobber eller kabel-tv-nettet, og i deres udvalg findes desuden mobiltelefoni, mobilt bredbånd og TV. Selskabet har slået sig sammen med Telenor om et samlet mobilt netværk i Danmark, for at øge dækningen i alle områder af landet.

Vores vurdering af hjemmesiden:

Førstehåndsindtrykket af hjemmesiden er ikke godt. Farvevalget gør næsten ondt i øjnene, og der skal klikkes et par gange ekstra for at komme til de ønskede produkter. Det er dog nemt at fremsøge mulighederne på ens egen adresse, og kundeportalen er ligeledes nem at finde rundt i. Noget, vi dog hæfter os ved, er at bestillingsprocessen synes en anelse lang. Her skal man nemlig ikke blot tage stilling til hvilken bredbåndshastighed man ønsker, men også hvilke ekstra-services man ønsker oveni.

Vores vurdering af udbyderen:

Som værende en af landets største udbydere, har Telia lidt flere muligheder end andre. De kan eksempelvis yde kundeservice via deres fysiske butikker, hvilket for nogen kan være rart. Deres priser er dog ikke blandt de billigste, men dog heller ikke blandt de dyreste. Hos Trustpilot er der delte meninger blandt de mange kunder, og den samlede bedømmelse ligger under middel.


Telenor

Mindste abonnement 50/10 Mbit*
270 kr. md.
Største abonnement 300/60 Mbit*
360 kr. md.
Teknologier Kobber og kabel-tv-net
Oprettelse 170 kr.
Bindingsperiode 1 måned
Anmeldelser Trustpilot

Telenor fremhæver følgende fordele:

 • Tilfredshedsgaranti
 • Telenor giver dig 30 dage til at blive 100% tilfreds med dit nye internet – eller pengene igen
 • Op til 20% samlerabat ved at samle mobilabonnement og internet
 • Oprettelse kun 1 kr.

Se alle abonnementer »

*Baseret på tjek af egen adresse, da det ikke ellers var muligt at fremsøge priser.

Om udbyderen:

Telenor er en stor udbyder på det skandinaviske marked, og har sin oprindelse i Norge. I Danmark er de et af de største teleselskaber, og de tilbyder en bred vifte af produkter til både private og erhverv. Der tilbydes bredbånd via kobber- og kabel-tv-nettet, men de er tilsyneladende også ved at åbne op for fiberbredbånd. Udover bredbånd tilbyder Telenor også mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

Vores vurdering af hjemmesiden:

Hjemmesiden er brugervenlig og nem at finde rundt på. Dog lider de, som mange andre større selskaber, af et lidt for stort produktudvalg. Og det kan som privat forbruger være svært at overskue, fordi de mange muligheder for besparelser, ekstraydelser og lignende “falder” over hinanden under bestillingsprocessen. Det er dog positivt, at man direkte på hjemmesiden kan købe de produkter man ønsker, frem for først at skulle have fat i kundeservice.

Vores vurdering af udbyderen:

Telenor er en stor og strømlinet udbyder af bredbånd, med priser der ligger i et fornuftigt leje. De er hverken blandt de dyreste eller de billigste, men til gengæld har de et stort netværk der dækker bredt over hele landet. Også hos Telenor er der samlerabatter på diverse abonnementer, og det er således muligt at opnå ekstra fordele hvis hele husstanden samler alle deres produkter her. Hos Trustpilot er Telenor i skrivende stund den andenmest anmeldte bredbåndsudbyder, kun overgået af youSee der dog er placeret blandt TV-udbyderne. Anmeldelserne er blandede, og den samlede bedømmelse ligger på middel.


YouSee

Mindste abonnement Op til 50/10 Mbit
279 kr. md.
Største abonnement Op til 1000/100 Mbit
499 kr. md.
Teknologier Kobber, fiber og kabel-tv-net
Oprettelse 398 kr.
Bindingsperiode 6 mdr.
Anmeldelser Trustpilot

Se alle abonnementer »

Om udbyderen:

YouSee er ejet af TDC, og varetager alle selskabets privatkunder. Det er Danmarks største udbyder af produkter indenfor bredbånd, telefoni og TV, og der tilbydes således totale løsninger til alle typer husstande over hele landet. YouSee leverer bredbånd via kobber, fiber og kabel-tv-nettet, afhængigt af hvad der er tilgængeligt hos dig. De har desuden aftaler med boligforeninger og antenneforeninger landet over, og i foreningerne tilbydes der i nogle tilfælde særlige pakker til lidt anderledes priser.

Vores vurdering af hjemmesiden:

Hjemmesiden har et rent udseende, der dog kræver et par ekstra klik for at finde bredbåndsabonnementerne. Dog kan man, når man har fundet siden med bredbåndsabonnementer, få et samlet overblik over alle pakkerne og samtidig indtaste sin adresse for at se hvad der kan leveres. Kundeportalen tilgås via et stort klikbart ikon i øverste hjørne, hvilket er et plus – her skal man nemlig ikke sidde og lede efter det.

Vores vurdering af udbyderen:

YouSee er ikke blandt de billigste udbydere, men prisen kan blive anderledes interessant hvis du samler alle produkter hos dem. De har også ofte særlige kampagner med rabatter på abonnementet eller oprettelsen, og det er således vores indtryk at det er værd at overveje dem. YouSee har desværre ikke et særlig godt ry blandt kunderne, hvilket kommer til udtryk hos Trustpilot med en samlet bedømmelse på “dårlig” ud af rigtig mange anmeldelser.


Waoo

Mindste abonnement 10/10 Mbit
229 kr. md.
Største abonnement 500/500 Mbit
469 kr. md.
Teknologier Fiber
Oprettelse 0 kr.
Bindingsperiode 6 mdr.
Anmeldelser Trustpilot

Se alle abonnementer »

Om udbyderen:

Waoo udbyder bredbånd via fibernettet, og ejes af en række elselskaber. De dækker ikke over hele landet, men udvider dog løbende. Udover bredbånd via fibernettet tilbyder Waoo også tv-pakker og mobiltelefoni.

Vores vurdering af hjemmesiden:

Hjemmesiden er nem og overskuelig, hvilket gør det nemt af finde frem til bredbåndsprodukterne. Det er således også nemt at finde de bedste produkter til dit behov, og der er ligeledes et synligt link til kundeservice-området. En lille finurlighed ved Waoo’s hjemmeside, er måden de stiller produkterne op på. Her står hastighederne ikke i toppen af hvert bredbåndsprodukt, men derimod i en liste af services der hører med i det pågældende produkt.

Vores vurdering af udbyderen:

Waoo dækker desværre ikke hele landet, da de kun tilbyder bredbånd via fiber. Prismæssigt ligger de også i den lidt højere ende, men bryster sig dog af at have det bedste internet ifølge BrancheIndex Internet, som er en undersøgelse gennemført af Loyalty Group. Om de har det bedste internet eller ej, ændrer det ikke på at anmeldelserne hos Trustpilot generelt er blandede.


Hvilken slags bredbånd skal du vælge?

Det kan være svært at gennemskue de mange valgmuligheder, især fordi det ikke altid er nemt at finde ud af hvilke selskaber der har adgang til dine kabler. Nogle gange ved de det heller ikke selv, og så bliver man nødt til at kontakte dem for at de kan undersøge det manuelt.

Herunder får du et overblik over de forskellige typer kablet bredbånd, der findes:

Fiber – det hurtigste bredbånd

Fibernettet er af mange betegnet som “fremtidens bredbånd”, da der kan leveres meget høje hastigheder. Desværre er denne teknologi ikke helt så udbredt endnu, men der graves hele tiden fiber ned i nye områder.

Hvis du har mulighed for at få bredbånd via fiber på din adresse, er dette den bedste løsning af dem alle. Oprettelsen og installationen koster muligvis en smule mere, og der skal måske graves et kabel til din adresse – men i nogle tilfælde er det udbyderen, der afholder udgifterne hertil.

Kabel-tv-net (også kaldet coax) – et godt alternativ

Bredbånd via kabel-tv-nettet, som også kaldes coax, leveres typisk gennem kabler ejet af YouSee. Dette kan være en ganske god løsning for dem, der ikke har mulighed for fibernet, men som stadig gerne vil have en hurtig forbindelse.

Udstyret kan nemlig mange steder trække særdeles hurtige forbindelser, således at man næsten opnår samme hastigheder som på det hurtige fibernet.

Kobbernet – den langsomme løsning

Kobbernettet når ud til de fjerneste egne af landet, men kan til gengæld ikke trække de samme hastigheder som leveres over fiber- og kabel-tv-nettet. Hvis du ikke har store behov, kan bredbånd via kobbernettet dog stadig være en fornuftig og (nogle gange) billig løsning.

Idag er det dog mange steder muligt at opnå højere hastigheder til samme pris via mobilt bredbånd, hvorfor kobbernettet kun bør overvejes som absolut sidste udvej.

Skal du vælge det dyre eller det billige bredbånd?

Et spørgsmål, som mange måske stiller sig selv, er om man får bredbånd af samme kvalitet ved at vælge en af de billige udbydere?

I langt de fleste tilfælde er de billige udbydere enten ejet af de større og dyrere udbydere, eller også lejer de sig ind på deres netværk på nogle fordelagtige vilkår (som i nogle tilfælde er reguleret af staten).

De billige udbydere fokusere desuden typisk på få produkter, som de således er specialiseret indenfor, og behovet for at have en stor supportafdeling mindskes. Ydermere har de heller ikke en masse fysiske butikker, som det eksempelvis er tilfældet med YouSee, Telia, Telenor og 3, der alle ligger blandt de lidt dyrere udbydere på markedet.

Af disse grunde kan det sagtens betale sig at vælge nogle af de billigere udbydere på markedet.

Se også vores artikel om wi fi forstærkere her

Se vores artikel om: Bedste mesh-netværk i test: 6 mesh systemer til hurtig WiFi

Denne side er anmeldt af: Dennis A. Jeppesen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

2 kommentarer

 1. Sv. Broholm Svar

  Hej Thomas

  Tak for en grundig gennemgang af hovedparten af fibernet udbydere. Din oversigt har nu ført til jeg vil prøve at lave en aftale med DanskNet.dk – en udbyder jeg ikke kendte.
  Jeg kan så supplere din liste med følgende udbydere, som du ikke har med: Gigabit.dk og FastNet.nu, som begge har rimelig konkurrancedygtige priser.

  Mvh
  Svend Broholm

  • Hej Svend,

   Mange tak for din feedback. Jeg har noteret mig de udbydere du nævner, og tager dem med i næste opdatering.
   Jeg håber du får en god aftale i hus med DanskNet.dk :-) Opdater gerne, når du har talt med dem – det kan andre læsere også få glæde af.

   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar