Et spisebord med udtræk er nyttigt, når du er vært for familie og venner. Det kan nemlig udvides med et antal tillægsplader, så der bliver plads til alle omkring samme bord. Til hverdag kan tillægspladerne gemmes væk, så bordet ikke optager for meget plads i spisestuen.

I denne artikel har vi håndplukket 20 af de flotteste spiseborde med udtræk – fra moderne minimalisme til klassisk elegance. Se dem alle herunder og bliv inspireret:

Morgan Elipse – spisebord med udtræk og krydsfinerkant

morgan-eclipse-spisebord-med-udtraek
Denne designklassiker er meget populær, og med god grund. Den slidstærke laminatoverflade og det tidløse design passer ind i alle typer hjem.

Dette spisebord er en lettere nyfortolkning af en meget populær designklassiker. I stedet for at have stålkanter er der på dette spisebord en krydsfinerkant, som tilfører det ellers meget stilrene spisebord et rustikt touch. Benene er desuden i stål, og meget stilrene. Selve bordpladen er belagt med hvid højtrykslaminat, som er meget robust og modstandsdygtigt overfor ridser og skrammer.

Spisebordet har et smart udtræk, og der kan tilkøbes tillægsplader for en meget fornuftig pris. Der kan desuden ligge op til 2 tillægsplader inde i bordet, så de altid er indenfor rækkevidde når du skal bruge dem.

Til dette spisebord måler tillægspladerne 102 x 40 centimeter, og forøger altså spisebordets længde med 40 centimeter per styk.

Specifikationer:

 • Mål: L152 x H72 x B102 cm.
 • Materialer: Krom, krydsfiner og højtrykslaminat
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Se pris på Morgan Elipse spisebordet hos Coop

Bjørk – tidløst spisebord massiv eg med udtræk

Bjørk er et flot og simpelt spisebord med udtræk, designet for FDB Møbler af Unit10. Det måler 180 centimeter i længden og kan udvides til 230 centimeter.

Dette spisebord er designet for FDB Møbler af Unit10, og det er en flot og tidløs tilføjelse til sortimentet af møbler fra selvsamme mærke.

Designet af dette spisebord med udtræk er simpelt, men alligevel kan flere designspor genkendes fra FDB Møblers egen historie. Spisebordet er således lavet af massiv eg, som har fået en mat lakering. Det har desuden et indbygget udtræk, som gør det muligt at udvide spisebordet fra 180 centimeter til 230 centimeter.

Spisebordet er med sit udtræk skabt ud fra en idé om at det skal være både enkelt, funktionelt og med en række fine detaljer. De fine detaljer ligger i behandlingen og forarbejdningen af bordpladen, som er afrundet i kanterne for at give et udtryk af lethed. En fordel ved at spisebord som dette, er at egetræet kan efterbehandles og eksempelvis bejdses eller males, hvis det måtte ønskes på et senere tidspunkt.

Bjørk måler 180 x 100 centimeter, og hvis du køber en tillægsplade kan du forlænge spisebordet med 50 centimeter.

Specifikationer:

 • Mål: L180 x H74 x B100 cm.
 • Materialer: Massiv eg
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Se pris på Bjørk spisebordet hos Coop

Morgan – billigt spisebord med udtræk og hvid laminat

Det billige Morgan spisebord kan udvides med tillægsplader, som købes separat. Det måler 150 centimeter, og passer derfor fint i mindre rum.

Morgen-spisebordet har et fint og tidløst design, der både passer ind i køkkenets spisekrog og den lille spisestue. Det måler nemlig kun 150 centimeter i længden, og er således et god og funktionelt spisebord til familien på højst 4 personer.

Spisebordet har udtræk, og kan dermed forlænges med 40 centimeter lange tillægsplader. Disse købes separat, så du kan altså selv bestemme om du ønsker disse eller ej.

Det billige Morgan spisebord har ben i ubehandlet bøgetræ og en bordplade med hvid laminat. Laminat er både slidstærkt og nemt at holde rent, så det er et oplagt valg til familien med mindre børn.

Specifikationer:

 • Mål: L150 x H72 x B102 cm.
 • Materialer: Bøgetræ og laminat
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Se pris på Morgan spisebordet hos Coop

Andersen Furniture T7 – stort spisebord med udtræk

Andersen Furnitures T7-spisebord kan med sit udtræk udvises med op til 2 ekstra meter. Det fås med en længde på 170 eller 220 centimeter.

T7 er et flot og funktionelt spisebord, der har udtræk med mulighed for udvidelse med enten 3 eller 4 tillægsplader på 50 centimeter hver. Det betyder at spisebordet kan blive mellem 3,3 og 4,2 meter langt, alt efter om du vælger den lille eller den store model.

Ditlev Karsten har designet dette spisebord i samarbejde med Andersen Furniture, og med det særlige stel og slanke bordplade fremstår det let i udtrykket. Den store model måler 220 centimeter i længden og kan forlænges med op til 4 tillægsplader, mens den lille model måler 170 centimeter i længden og kan forlænges med op til 3 tillægsplader. Det giver plads til rigtig mange gæster omkring dette spisebord med udtræk, så det er et oplagt valg hvis du ofte er vært for større selskaber.

Bordpladen er fremstillet i hvid laminat, og stellet er i massiv eg. Tillægspladerne sælges separat.

Specifikationer:

 • Mål: L170/220 x H72,5 x B95 cm.
 • Materialer: Laminat og massiv eg
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Se pris på Andersen Furniture T7 spisebordet hos Livingshop

Millie – spisebord med udtræk og mønstret laminatplade

Millie er et flot spisebord med udtræk og medfølgende tillægsplade på 50 centimeter. Det kan således forlænges fra 195 til 245 centimeter..

Dette spisebord har en helt speciel lamineret overflade, som ikke er glat som andre borde. Et mønster præger nemlig laminaten, hvilket får spisebordet til at fremstå rustikt og anderledes.

Spisebordet kan med sit udtræk forlænges med den tilhørende tillægsplade, som giver 50 centimeter ekstra og dermed bringer spisebordets samlede længde fra 195 til 245 centimeter. Du skal således ikke ud og investere i tillægspladerne ved siden af, hvilket er med til at holde prisen nede.

Millie er designet med facet kanter, som får spisebordet til at fremstå let og slankt. Den medfølgende tillægsplade kan desuden opbevares under bordpladen. Konstruktionen er af massiv olieret eg, mens bordpladen er lavet af MDF med mørkegrå laminat øverst.

Specifikationer:

 • Mål: L195 x H74 x B95 cm.
 • Materialer: Massiv olieret eg og MDF
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 50 cm.

Se pris på Millie spisebordet hos BOBO

Kenley – lille sammenklappeligt spisebord til spisekrogen

Det lille Kenley spisebord har ikke traditionelt udtræk, men fungerer ved at bordpladen klappes ned. Det måler kun 45 centimeter i sammenklappet tilstand.

Kenley er det perfekte lille spisebord til lejligheden eller den lille spisekrog. Det måler nemlig kun 45 centimeter i sammenslået tilstand, og du kan selv styre om du vil nøjes med at slå én eller begge sider ned. I fuldt udslået tilstand har det lille spisebord en størrelse på 100 x 80 centimeter, hvilket giver plads til op til 4 personer omkring bordet.

Spisebordet har ikke et udtræk i traditionel forstand, men fungerer ved at du trækker et par holdere ud og derefter folder bordpladen ud på disse. Det er lavet af egetræsfiner, som er oliebehandlet for en mørkere glød.

Dette spisebord er meget velegnet til den lille studiebolig, lejligheden, sommerhuset eller den lille spisekrog i køkkenet. Med en bredde på kun 45 centimeter i sammenklappet tilstand, optager det stort set ingen plads.

Specifikationer:

 • Mål: L45 x H75 x B80 cm.
 • Materialer: Egefiner
 • Tillægsplader: Plader er monteret på bordet

Se pris på Kenley spisebordet hos BOBO

Bling – rundt spisebord med butterfly udtræk

Bling er et rundt spisebord med butterfly udtræk, der forlænger det runde bord med 40 centimeter.

Du behøver ikke vælge et firkantet spisebord, hvis du ønsker at have indbygget udtræk. Bling er et godt eksempel på et rundt spisebord, som samtidig har indbygget udtræk i et funktionelt og moderne design.

Spisebordet har et såkaldt butterfly udtræk, hvilket betyder at bordpladen trækkes fra hinanden hvorefter en sammenklappet tillægsplade løftes op og foldes ud. Dermed kan spisebordet forlænges med 40 centimeter, så det opnår en længde på 160 centimeter.

Bling spisebordet måler i normal tilstand 120 centimeter i diameter, og er konstrueret af sortmalet træ. Det står desuden på en metalfod, som fremstår rå og ubehandlet. Det er velegnet til det moderne og stilrene hjem, hvor indretningsstilen ønskes at fremstå eksklusiv og elegant.

Specifikationer:

 • Mål: Ø120 x H76 cm.
 • Materialer: Træ og metal
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 40 cm.

Se pris på Bling spisebordet hos BOBO

Royal – spisebord i mørkt design med butterfly udtræk

Royal spisebordet har et flot mørkt design og indbygget butterfly udtræk med tillægsplade på 90 centimeter.

Dette spisebord med udtræk hører til Royal-serien, som er en række smukke møbler i et elegant design. Stellet og benene er målet i grå, mens toppen er fremstillet af egefiner.

Spisebordet måler som standard 200 centimeter, hvilket er en perfekt længde til 3 spisebordsstole på hver side. Dermed er der som udgangspunkt plads til 6 personer omkring spisebordet, hvilket dog kan udvides til mellem 10 og 12 personer ved brug af den 90 centimeter lange og indbyggede tillægsplade.

Royal er et stort og tungt spisebord med udtræk, hvilket for alvor mærkes på den samlede vægt. Den kommer nemlig op på hele 92 kilo, så det er altså både et robust og tungt spisebord, som passer perfekt til den store spisestue med højt til loftet.

Dette spisebord er en lettere nyfortolkning af en meget populær designklassiker. I stedet for at have stålkanter er der på dette spisebord en krydsfinerkant, som tilfører det ellers meget stilrene spisebord et rustikt touch. Benene er desuden i stål, og meget stilrene. Selve bordpladen er belagt med hvid højtrykslaminat, som er meget robust og modstandsdygtigt overfor ridser og skrammer.

Spisebordet har et smart udtræk, og der kan tilkøbes tillægsplader for en meget fornuftig pris. Der kan desuden ligge op til 2 tillægsplader inde i bordet, så de altid er indenfor rækkevidde når du skal bruge dem.

Til dette spisebord måler tillægspladerne 102 x 40 centimeter, og forøger altså spisebordets længde med 40 centimeter per styk.

Specifikationer:

 • Mål: L200 x H76 x B100 cm.
 • Materialer: Egefiner og MDF
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 90 cm.

Se pris på Royal spisebordet hos BOBO

Century – stilrent spisebord med gode udvidelsesmuligheder

Century er et fint spisebord med udtræk og mulighed for tilkøb af tillægsplader på 50 centimeter hver.

Century spisebordet har et flot og let design, som gør det velegnet til den simple og minimalistiske indretning, hvor der samtidig sættes pris på rene materialer.

Spisebordet har indbygget udtræk, hvori der kan lægges 1 eller 2 tillægsplader. Hver tillægsplade måler 50 centimeter, og du kan således forlænge spisebordet fra 200 centimeter og op til 300 centimeter. Der er således god plads til op mod 10 eller 12 personer omkring bordet.

Century er lavet af massiv hvidpigmenteret eg, som fremstår lyst og indbydende i enhver spisestue. Det har desuden facet kanter, så spisebordet sætter et let aftryk på rummets indretning. Der er indbygget opbevaringsplads til tillægspladerne under bordpladen, så de altid er indenfor rækkevidde når de skal bruges.

Specifikationer:

 • Mål: L200 x H75,3 x B100 cm.
 • Materialer: Massiv hvidpigmenteret eg
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Se pris på Century spisebordet hos BOBO

Bruunmunch PLAYdinner Lamé Curve – spisebord i massivt træ med udtræk

bruunmunch-playdinner-spisebord-med-udtraek
Dette spisebord har et elegant og ovalt design, og med udtrækket kan det forlænges op til 280 centimeter.

PLAYdinner Lamé Curve er et elegant og enkelt ovalt spisebord, som blandt andet fås i eg eller valnød. Du kan også vælge bordpladen med hvid laminat, hvilket er et godt valg hvis du eksempelvis har børn og ikke ønsker at bekymre dig om ridser og skrammer i bordpladen.

Spisebordet måler 180 centimeter i længden, men med udtræk og ekstra tillægsplader kan det komme op på 280 centimeter. Det er derfor et godt valg til familien, der ønsker et mindre spisebord til hverdag men som gerne vil have muligheden for at udvide det ved særlige lejligheder.

PLAYdinner Lamé Curve har et flot rundt design og er lavet af massivt træ fra top til bund. Det ordreproduceres efter dine ønsker, og derfor er der mange spændende kombinationsmuligheder med dette spisebord med udtræk.

Tillægspladerne skal tilkøbes, og hver enkelt plade øger bordets længde med 50 centimeter.

Specifikationer:

 • Mål: L180 x H73 x B105 cm.
 • Materialer: Massiv eg eller valnød
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Se pris på PLAYdinner Lamé Curve spisebordet hos Livingshop

Paris – romantisk hvidt spisebord med udtræk

Paris-Spisebord-Med-Udtraek
Det smukke hvide Paris spisebord har udtræk og skjult opbevaringsområde til tillægsplader.

Det smukke Paris spisebord er billigt og særdeles elegant. Det passer ind i mange forskellige stilarter, fra romantisk hygge til skandinavisk simplicitet. Det er fremstillet i Danmark og leveres med udtræk, og du kan for en lille merpris tilkøbe 2 tillægsplader.

Det hvide Paris spisebord er fremstillet i komposittræ. Det er en slags kunstigt træ, som er fuldstændig vedligeholdelsesfrit og særdeles nemt at renholde. Spisebordet har en længde på 180 centimeter uden tillægsplader, hvilket passer til 6 personer. Og hvis der kommer gæster, kan de 2 tillægsplader tages frem ved udtræk, så spisebordet tilføres ekstra 95 centimeter.

Alt i alt et fremragende og billigt spisebord med udtræk, som oven i købet har et elegant og klassisk udseende.

Specifikationer:

 • Mål: L180 x H76 x B96 cm.
 • Materialer: Komposittræ
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Se pris på Paris spisebordet hos BOBO

Marte – tidløst spisebord i hvidbejdset egetræ

Marte spisebordet er holdbart og kan forvandles fra 180 til 270 centimeter, ved brug af to tillægsplader.

Hvis du er til enkle og tidløse møbler, er Marte spisebordet et godt valg. Med sit udtræk får du et fleksibelt spisebord, og du får således plads til op mod 12 personer rundt om dette bord.

Benene på Marte spisebordet er lavet i hvidpigmenteret eg, og de fremstår slanke og let skrånende. Bordpladen er ligeledes i hvidpigmenteret eg, som får bordet til at fremstå stilrent og simpelt.

Uden tillægsplader måler dette spisebord 180 centimeter i længden og 102 centimeter i bredden, så det passer fint ind i køkken/alrummet eller spisestuen. Hvis du køber to ekstra tillægsplader og monterer dem, kommer du helt op på 270 centimeter, og så er der plads til hele familien. Tillægspladerne kan selvfølgelig skjules under bordpladen. Et godt køb til dig der vil have et fleksibelt spisebord med udtræk.

Specifikationer:

 • Mål: L180 x H76 x B102 cm.
 • Materialer: Hvidpigmenteret eg
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Se pris på Marte spisebordet hos BOBO

Carina – tidløs klassiker med hvid laminatbordplade

Det tidløse Carina spisebord har udtræk og leveres med 2 tillægsplader.

Dette ikoniske spisebord har været symbol for dansk indretning i flere årtier. Det fås i et hav af farver og variationer, og kendes typisk på dets runde design og slanke ben i forkromet stål. Dette er en flot og billig variant, hvor der oven i købet medfølger 2 tillægsplader.

Carina spisebordet har udtræk og bordpladen har en overflade i mathvid laminat med facet kanter, som får det til at fremstå slankt og let. De forkromede bordben er formet ud af tre “tråde”, der mødes ved fødderne.

Det hvide Carina spisebord måler 170 centimeter i længden, og der er plads til i alt 6 personer omkring bordet. Men antallet af siddepladser kan forhøjes til 10-12 personer ved montering af de medfølgende tillægsplader, der hver tilføjer 50 centimeter til bordets længde.

Specifikationer:

 • Mål: L170 x H74 x B100 cm.
 • Materialer: Laminat og forkromet stål
 • Tillægsplader: Inkl. 2 stk. á 50 cm/stk.

Se pris på Carina spisebordet hos BOBO

Skagen – elegant spisebord med udtræk

Skagen spisebordet fremstår massivt og elegant i bejdset eg med hvide ben.

Dette smukke Skagen spisebord har udtræk og integreret tillægsplade, som nemt kan slås ud når der kommer gæster. Det passer godt ind i den store spisestue, hvor ønsket er at skabe en herskabelig og klassisk atmosfære.

Spisebordet er rigt på detaljer, og bordpladen har et elegant mørkt look, hvilket skyldes bejdset egefiner. Både ben og ramme er fremstillet i massiv hvidlakeret egetræ, så bordet står solidt og godt. Det smarte butterfly udtræk gør det muligt at integrere bordpladen i rammen, så den nemt kan slås ud når der er behov for det.

Skagen spisebordet måler som standard 200 centimeter, hvilket giver plads til 6 personer. Det indbyggede butterfly udtræk giver 50 ekstra centimeter, så der bliver plads til 8-10 personer omkring det flotte spisebord.

Specifikationer:

 • Mål: L200 x H76 x B100 cm.
 • Materialer: Egefiner og massiv eg
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 50 cm.

Se pris på Skagen spisebordet hos BOBO

Ida – rundt bord med udtræk og 2 tillægsplader

Ida-Spisebord-Med-Udtraek
Ida spisebordet er rundt og særdeles kompakt. Det kan udvides med i alt 80 centimeter ved isætning af de medfølgende tillægsplader.

Med en diameter på 102 centimeter får du her et rundt spisebord, der passer ind i alle rum. På trods af det kompakte design leveres det med udtræk, så du kan forlænge det med op til 80 centimeter. Spisebordet er særdeles praktisk i boliger hvor pladsen er trang og derfor skal udnyttes bedst muligt.

Det lille runde bord med udtræk er desuden billigt, og på trods af den lave pris følger der 2 tillægsplader med i prisen. Bordpladen er fremstillet i en kombination af melamin og laminat med en solid stålkant, og benene er fremstillet af forkromet stål, der er formet som 3 “tråde”, der mødes ved fødderne af hvert ben.

Da det lille runde bord med udtræk måler 102 centimeter, anbefales det til den lille husstand med 3-4 personer. Det kan dog sagtens bruges til hverdag med en enkelt tillægsplade, hvorved der bliver mere luft omkring bordet.

Specifikationer:

 • Mål: ø102 x H72 cm.
 • Materialer: Melamin/laminat og forkromet stål
 • Tillægsplader: Inkl. 2 stk. á 40 cm/stk.

Se pris på Ida spisebordet hos Unoliving

Temahome Niche – hvidt spisebord med udtræksplade i eg

Temahome-Niche-Spisebord-Med-Udtraek
Det smukke Temahome Niche spisebord er perfekt til den moderne indretning. Det har udtræk med indbygget tillægsplade på 70 cm.

Hvis du ønsker en mere moderne indretningsstil uden at det skal blive for stramt, så er Temahome Niche spisebordet et godt bud. Spisebordet fremstår robust i udseendet, og i rammen skjuler der sig en tillægsplade i egetræslook, som kan tages op og monteres efter behov.

Spisebordet måler som standard 190 centimeter, hvilket giver plads nok til 6-8 personer rundt om bordet. Ved udtræk og montering af tillægspladen på 70 centimeter når spisebordet dog op på 260 centimeter, hvilket er tilstrækkeligt til 8-10 personer. Således kan hele familien samles om bordet uden der opfindes alternative løsninger.

Bordpladen er lavet i hvidlakeret MDF og rammen er lavet i egetræ, hvilket spiller godt sammen i den klassiske og tidløse indretningsstil.

Specifikationer:

 • Mål: L190 x H75 x B90 cm.
 • Materialer: MDF og egetræ
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 70 cm.

Se pris på Niche spisebordet hos Unoliving

New Shape – spisebord i egetræ med runde hjørner

New-Shape-Spisebord-Med-Udtraek
Det solide New Shape spisebord er fremstillet i egetræ og hvidlakeret bordplade. Det leveres med udtræk og 45 cm. tillægsplade.

Det smukke New Shape spisebord har udtræk og medfølgende tillægsplade på 45 centimeter. Det er udført med bordben massiv eg og en hvidlakeret bordplade, som giver et flot udseende og forbedrer bordets holdbarhed.

Dette spisebord har udtræk og der medfølger en enkelt tillægsplade på 45 centimeter. Derudover kan der tilkøbes endnu en tillægsplade, så du kan forlænge bordet med op til 90 centimeter. Det giver god plads til dine gæster, og samtidig får du et fleksibelt spisebord der ikke fylder meget til hverdag.

New Shape spisebordet måler 180 centimeter uden tillægsplader, og har som standard plads til 6 personer, hvis 2 personer placeres for bordenderne. Det er konstrueret med udtræk, men tillægspladerne skal opbevares separat.

Specifikationer:

 • Mål: L180 x H74 x B100 cm.
 • Materialer: Eg og krydsfiner
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 45 cm. – ekstra kan tilkøbes

Se pris på New Shape spisebordet hos Unoliving

Wrong For Hay Frame – stort spisebord med udtræk og linoleum bordplade

wrong-for-hay-frame-spisebord-med-udtraek
Det smukke Wrong For Hay Frame spisebord har en bordplade med linoleum og fås i flere farver og størrelser.

Dette smukke spisebord har en overflade i linoleum som fås i flere forskellige farver. Selve bordet fås i blandt andet ask og eg med bordplader i hvid lakering eller grå linoleum, og så kan der også købes bænke i samme serie.

Frame-bordet her et smart udtræk som gør det muligt at ilægge tillægsplader og forlænge bordet fra eksempelvis 2 meter til 3 meter, hvis dette måtte ønskes. Spisebordet har en rustik konstruktion der passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning, og i samme kollektion findes også en bænk som passer til spisebordet.

Tillægspladerne kan købes som ekstra tilbehør hos forhandleren, og du kan derfor selv vælge om du vil købe dem med det samme eller nøjes med at købe selve spisebordet. Hver tillægsplade øger spisebordets længde med 50 centimeter.

Specifikationer:

 • Mål: L200 x H74 x B90 cm.
 • Materialer: Ask eller eg
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Se pris på Wrong For Hay Frame hos TrendyLiving

Sika-Design Lucas – rustikt spisebord med hollandsk udtræk

Lucas-Teak-Spisebord-Med-Udtraek
Det smukke spisebord med hollandsk udtræk fra Sika-Design A/S er fremstillet af genanvendt teak træ, hvilket giver et rustikt udseende.

Dette rustikke og dansk designede spisebord er fremstillet af rent genanvendt teak træ, som er særdeles eksklusiv og holdbar træsort. Du mærker det med det samme på vægten, som er omtrent dobbelt så høj som eksempelvis fyrtræ. Lucas spisebordet har hollandsk udtræk, hvilket betyder at tillægspladen er integreret i bordets konstruktion. Og det er især smart, hvis du ikke ønsker at opbevare tillægspladen for sig selv.

Dette spisebord med hollandsk udtræk er fremstillet i mørkt genanvendt teaktræ, som er en af de mest eksklusive og fine træsorter på markedet. Det giver desuden bordet et rustikt udseende, hvilket passer fint ind i den landlige eller moderne indretning med store åbne rum og rå materialer.

Lucas spisebordet har som standard en længde på 200 centimeter, men kan forlænges med 80 centimeter med dets hollandske udtræk og den medfølgende tillægsplade. Der er som standard plads til 6-8 personer omkring dette spisebord, men med tillægspladen monteret kan der sidde 10-12 personer omkring bordet.

Specifikationer:

 • Mål: L200 x H72,5 x B100 cm.
 • Materialer: Genanvendt teak
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 80 cm.

Se pris på Lucas spisebordet hos Trendbazaar

Lakeret spisebord i massiv mahogni med butterfly udtræk

mahogni-spisebord-med-udtraek
Dette flotte og klassiske spisebord har et butterfly udtræk så du nemt kan forlænge bordet efter behov.

Hvis du er på udkig efter et lille men pænt spisebord med udtræk, så er dette lakerede spisebord et godt valg. Det måler nemlig 140 centimeter som standard, men kan øges til 180 centimeter med det inkluderede butterfly udtræk. Derudover har det en bredde på 90 centimeter, så der er fint med plads omkring bordet.

Spisebordets butterfly udtræk fungerer ved at du trækker bordpladerne fra hinanden som normalt. Derefter klapper du den inkluderede bordplade op og lægger den på træstellet, hvorefter du kan lukke bordpladerne sammen om tillægspladen. Det er en smart og nem måde at forlænge spisebordet på.

Dette spisebord er lavet i massivt mahognitræ, som har fået en sortbrun lakering. Det fremstår således elegant med en varm mørk farve, der skaber en hyggelig atmosfære i hjemmet.

Specifikationer:

 • Mål: L180 x B100 cm.
 • Materialer: Massiv mahogni
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 40 cm.

Se pris på det lakerede spisebord i mahogni hos Lepong

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

6 kommentarer

 1. Hej Thomas
  Er du sikker på, at wrong for Hay-spisebordet er med udtræk?

  Mvh Susanne

  • Thomas Svar

   Hej Susanne

   Mange tak fordi du gjorde opmærksom på dette. Wrong for HAY-spisebordet findes både i en udgave med udtræk og uden udtræk. Der var ved en fejl blevet henvist til udgaven UDEN udtræk, og det er hermed rettet 🙂

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 2. Merete Langløkke Svar

  Det hvide Betina bord med stålben ovale er det med to tillægsplader. Hvad er bedst med tre eller fire stænger som er under bordet ved stålbene . Til 2499. Hilsen Merete

  • Thomas Svar

   Hej Merete,

   Ja, der medfølger 2 tillægsplader til Betina bordet. Jeg forstår ikke helt hvad du mener med tre eller fire stænger under bordet, men hvis du tænker på de stænger som udgør benene, så tror jeg ikke det betyder noget om der er 3 eller 4 stænger. Bordet er bygget til at kunne holde, og hvis der kun er 3 stænger er de sikkert lidt tykkere end hvis der var 4 stænger 🙂

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 3. Hvor kan man købe de mørke træstole med stål og sort sæde, der står sammen med PARIS bordet? Og hvad koster de?

  • Bomagasinet Svar

   Hej Tine,

   Selve bordet forhandles af Unoliving.com, som også har en god supportchat og/eller hurtige svartider på mail.

   Du kan derfor med fordel tage kontakt til deres chat eller direkte på kundeservice@unoliving.com, hvor de sikkert kan give dig et svar.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar