Et spisebord med udtræk er nyttigt, når du er vært for familie og venner. Det kan nemlig udvides med et antal tillægsplader, så der bliver plads til alle omkring samme bord. Til hverdag kan tillægspladerne gemmes væk, så bordet ikke optager for meget plads i spisestuen.

I denne artikel har vi håndplukket 21 af de flotteste spiseborde med udtræk – fra moderne minimalisme til klassisk elegance. Se dem alle herunder og bliv inspireret:

HOUSE NORDIC Copenhagen spisebord med hollandsk udtræk


Set på likehome.dkHOUSE NORDIC Copenhagen spisebord – trender hos Pricerunner

 • trender hos Pricerunner

HOUSE NORDIC Copenhagen spisebordet er modellen, der ”trender” hos Pricerunner. Modellen har en hvid bordplade med en smuk naturfarvet kant hele vejen rundt som en ekstra detalje, der skaber en sammenhæng mellem bordpladen og de elegante ben, der har den samme skønne naturfarve. 

Bordets design er lækker, stilrent og nordisk, hvorfor det passer perfekt ind i det minimalistiske hjem med et skandinavisk udtryk. Det passer sammen med flere forskellige typer stole – både polstrede og stole af træ – og så kan det bruges flere forskellige steder i hjemmet. 

Tillægspladerne, der sikrer, at der altid er plads til en ekstra gæst ved bordet, er inkluderet, og de gør det muligt at forlænge bordet fra 150 cm i længden til 230 cm. 

Specifikationer:

 • Mål: L150 – 230 x B95 x H74
 • Materialer: Melamin og træ
 • Tillægsplader: Er inkluderet

Se pris på HOUSE NORDIC Copenhagen hos likehome.dk

Unit10 spisebord med butterfly udtræk


Set på CoopUnit10 spisebord med udtræk – mest populære model hos Coop

 • mest populære model hos Coop

Dette Unit10 spisebord med udtræk er den mest populære model hos det danske Coop. Spisebordet er et solidt, diskret og ærligt møbel, der passer perfekt ind i det skandinavisk inspirererede hjem og til familien med en forkærlighed for den skandinaviske kvalitet. 

Designet er enkelt og præget af forfinede detaljer, og så har det den smarte funktion, at bordet kan forlænges med en indlægsplade. Indlægspladen gør bordet til det rette valg for dig, der ønsker noget stilrigtigt, men funktionelt og fleksibelt, så der altid er plads til en mere ved bordet.

Bordet fungerer både i det mindre køkken og den store spisestue, og bordpladen kan udvide bordet med fire ekstra siddepladser.

Unit10 spisebord med udtræk er formgivet med fokus på enkelhed og raffinerede detaljer, der giver bordet et let helhedsudtryk med en rå æstetik, der kommer frem igennem skruer, kryds og samlinger.

Specifikationer

 • Mål: L180 x H75 x B100
 • Materialer: Eg
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet, men kan tilkøbes

Se pris på Unit10 spisebord med udtræk hos Coop

Cirrus Spisebord med butterfly udtræk


Set på UnolivingCirrus Spisebord m. Butterfly udtræk – Mest populære model hos Unoliving

 • Mest populære model hos Unoliving

Cirrus Spisebord med Butterfly udtræk er den mest populære model hos Unoliving; Danmarks bredeste møbelsortiment. Spisebordet har en slank form, der passer perfekt ind i det minimalistiske hjem, hvor fokus ligger på smukke design og udtryk i form af simplicitet. 

Bordpladen er fremstillet i finér og benene er fremstillet i massivt egetræ, hvilket skaber en kontrast, der samles i den ensartede overflade som de to materialer har. Yderligere sikrer materialerne også et stabilt bord, der ikke blot er holdbart og modstandsdygtigt overfor hverdagen, men også udstråler eksklusivitet. 

Udover bordpladens fine og simple udseende, så dækker Cirrus Spisebord med Butterfly udtræk også på en detalje – nemlig muligheden for at forlænge bordet med en tillægsplade. Tillægspladen er indbygget i bordpladen, hvilket gør det til et butterfly udtræk, der sikrer, at der altid er en ekstra plads ved spisebordet.

Specifikationer:

 • Mål: L190 x H75 x B90
 • Materialer: Lys egefinér og massivt egetræ
 • Tillægsplader: Er inkluderet

Se pris på Cirrus Spisebord m. Butterfly udtræk hos Unoliving

Mallorca – spisebord i hvid højtrykslaminat med hollandsk udtræk


Mallorca er et flot tidløst spisebord med udtræk og en bordplade i hvid højglans. Benene er i massiv olieret eg. Klik på billedet for at se mere.
Set på ILVA

Mallorca er et mellemstort spisebord med udtræk, hvilket gør det perfekt til placering i den mindre spisestue eller det kombinerede køkken og alrum. Spisebordet har et klassisk udtræk og plads til 2 tillægsplader, som skal købes separat. Vælger du at købe og isætte begge tillægsplader, kan længden på spisebordet udvides fra 160 til hele 250 centimeter.

Dette spisebord med udtræk er det rette valg for dig der ønsker optimal fleksibilitet. Uden tillægsplader måler det nemlig kun 160 centimeter hvilket er tilstrækkeligt for op til 4 personer, men med udtrækket og tillægspladerne isat, kan pladsen omkring bordet øges til op mod 10 personer.

Bordpladen er på dette spisebord i hvid højtrykslaminat, som er et stærkt overflademateriale. Det er samtidig nemt at holde rent, og kræver ingen vedligeholdelse. Bordbenene og stellet er af massiv hvidolieret eg.

Specifikationer:

 • Mål: L160 x H75 x B90 cm.
 • Materialer: Højtrykslaminat og massiv hvidolieret eg
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Se pris på Mallorca spisebordet hos ILVA

Michigan SM26 – spisebord med smart butterfly udtræk op til 4 tillægsplader


Michigan SM26 er et funktionelt spisebord med et specielt udtræk, der giver mulighed for at isætte op til 4 tillægsplader og øge længden til hele 363 centimeter. Se mere ved at klikke på billedet.
Set på ILVA

Michigan-spisebordet har et smart udtræk og et funktionelt design, der nemt kan indgå i eksisterende indretning. Det passer nemlig ind i flere forskellige stile, men vil især stå godt sammen med lignende tidløse elementer. Det indbyggede udtræk er designet så stellet trækkes med ud, hvorved det kan udvides med op til 4 tillægsplader á 52 centimeter per styk. Det betyder med andre ord at længden på spisebordet kan bringes fra 155 centimeter og helt op til 363 centimeter.

Dette spisebord med udtræk har et stel i massiv hvidolieret eg, samt bordplade med en top i sort nanolaminat. Den sorte overflade får spisebordet til at fremstå rustikt og passer således fint til den stilrene og hyggelige indretning, hvor der sættes pris på varme nuancer.

Spisebordet leveres med i alt 3 tillægsplader, og der kan tilkøbes ekstra tillægsplade hvis du ønsker at udnytte den maksimale kapacitet på 4 tillægsplader.

Specifikationer:

 • Mål: L55 x H74 x B101 cm.
 • Materialer: Nanolaminat og massiv hvidolieret eg
 • Tillægsplader: 3 inkluderet – ekstra kan tilkøbes

Se pris på Michigan SM26 spisebordet hos ILVA

Michigan SM 27 – elegant spisebord med butterfly udtræk


Set pris her

Skovby SM 27 – elegant spisebord med udtræk

Dette smukke spisebord med udtræk er designet af arkitekten Per Hånsbæk Skovby og vil uden tvivl kunne danne rammen for mange hyggelige stunder.
Du får tre tillægsplader med i købet. Disse kan let opbevares under bordet i et magasin, når de ikke er i brug. Uden pladerne måler bordet 205 centimeter i længden. Udover dette kan du vælge at tilkøbe tre yderligere tillægsplader – så kan du dække op til den helt store fest. Der kan sidde op til 20 personer ved bordet, hvis der vælges seks tillægsplader.

Bordet er fremstillet i massivt egetræ, og der er mulighed for både sæbebehandling og naturolie behandling af træet.
Alt i alt et meget smukt og solidt bord til dig, der gerne vil samle alle ved ét bord.

Specifikationer

 • Brand: Skovby Møller
 • Arkitekt: Per Hånsbæk Skovby
 • Mål: 101 x 205 cm (512 cm med ekstra plader)
 • Antal tillægsplader: 3
 • Materiale: Massiv eg

Se pris på Skovby SM 27 spisebordet her

Hay bord – CPH20 – Elegant dansk designspisebord


Set pris her

Det er svært at komme udenom danske Hay, når det kommer til elegante og minimalistiske designmøbler. Bordet CPH20 er ingen undtagelse med den runde bordplade, der nærmest svæver på 3 elegante ben.

Bordet er en del af Hay’s Copenhague-serie, der indeholder møbler til spisestuen, stuen og kontoret i samme lette og luftige nordiske stil. Serien er designet af Ronan & Erwan Bouroullec, der har lavet flere succesfulde møbelserier for Hay.

Copenhague-serien er kendt for de skrå bukke, der fungerer som ben. Du kan få modellen med ben fremstillet i lakeret, sæbebehandlet eller sortbejdset eg.

Bordpladen er lavet i linoleum, der gør det let at vedligeholde den. Den har en diameter på 120 cm, hvilket giver god plads til, at flere kan hygge sig med et måltid omkring bordet.

Bordpladen kan fås både i grå, off white eller sort, der passer til de fleste danske hjem.

Specifikationer:

 • Mål: Ø120 cm x H74 cm
 • Materialer: Egetræ og linoleum
 • Tillægsplader: Fås ikke med tillægsplader

Se pris på Hay bord – CPH20 spisebordet her

Skovby Nordic SM11 – Stort minimalistisk spisebord med hollandsk udtræk


Skovby Nordic SM11 – Stort minimalistisk spisebord med udtræksplader

Set på ILVA

Skal du bruge ekstra plads til hele familien, så er Nordic SM11 et godt valg. Dette bord er et minimalistisk stort spisebord med 2 tillægsplader, der er integrerede i bordet. Der er allerede god plads omkring bordet uden tillægspladerne, men med tillægspladerne får du endnu mere plads til gæster på hyggelige aftenener.

Du kan folde tillægspladerne ud i midten med det såkaldte butterfly-udtræk, så du får endnu mere plads omkring det flotte spisebord.

Skovbys Nordic SM11 har en bordplade i stengrå laminat. Det mørke laminat står flot til stellet og benene, der er lavet i sortbejdset eg. Det er derfor et mørkt og stilsikkert spisebord, der vil se ekstra minimalistisk og lækkert ud i et hjem indrettet efter en skandinavisk stil.

Specifikationer:

 • Mål: L183 cm x H74 cm x B100 cm
 • Materialer: Laminat og sortbejdset eg
 • Tillægsplader: 2 integrerede tillægsplader

Se pris på Air spisebordet hos ILVA

Trend 7-H – ovalt spisebord med butterfly udtræk og ben i massiv eg


Det ovale 7-H spisebord har har et klassisk udtræk med plads til 2 ekstra tillægsplader. Bordpladen er af krydsfiner og toppen af laminat. Klik på billedet for at se mere.
Set på ILVA

7-H er et fint ovalt spisebord. Det er ovalt og måler 180 centimeter i længden, hvilket gør det passende til den lille spisestue eller køkken-alrum.

Spisebordet har et klassisk udtræk med plads til 2 tillægsplader, som skal tilkøbes. Dermed øges spisebordets længde fra 180 centimeter til 276 centimeter, hvilket giver plads til op mod 10-12 personer omkring spisebordet.

Stellet på 7-H er lavet i massiv ubehandlet eg, og bordpladen er af birkekrydsfiner. Toppen af bordpladen har desuden fået påført en hvid laminat, som er slidstærk og nem at holde ren.

Specifikationer:

 • Mål: L180 x H74 x B105 cm.
 • Materialer: Massiv eg, birkekrydsfinar og laminat
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Se pris på Trend 7-H spisebordet hos ILVA

Lake – klassisk spisebord i solidt egetræ med hollandsk udtræk


lake-spisebord
Lake spisebordet er lavet i solid egetræ, som giver et unikt og elegant look.
Set på ILVA

Det solide Lake spisebord er fremstillet i egetræ med en olieret bordplade. Det leveres med udtræk og 45 cm. tillægsplade.

Det smukke Lake spisebord har udtræk og medfølgende tillægsplade på 45 centimeter. Det er udført med bordben massiv eg og en olieret bordplade, som giver et flot udseende og forbedrer bordets holdbarhed.

Dette spisebord har udtræk og der medfølger en enkelt tillægsplade på 45 centimeter. Derudover kan der tilkøbes endnu en tillægsplade, så du kan forlænge bordet med op til 90 centimeter. Det giver god plads til dine gæster, og samtidig får du et fleksibelt spisebord der ikke fylder meget til hverdag.

Lake spisebordet måler 200 centimeter uden tillægsplader, og har som standard plads til 6 personer, hvis 2 personer placeres for bordenderne. Det er konstrueret med udtræk, men tillægspladerne skal opbevares separat.

Specifikationer:

 • Mål: L200 x H75 x B100 cm.
 • Materialer: Eg og krydsfiner
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 45 cm

Se pris på Lake spisebordet hos ILVA

Stressless – stort spisebord med butterfly udtræk i massiv eg


stressless-spisebord
Det naturlige Stressless spisebord er perfekt til det moderne hjem. Spisebordet har udtræk med indbygget tillægsplade på 80 cm.
Set på ILVA

Hvis du leder et stort spisebord, hvor hele familien kan være samlet, er Stressless det perfekte spisebord for dig.

Når Stressless ikke er forlænget, måler spisebordet 175 centimeter med en bredde på 95 centimeter, hvor der er plads til 6 personer. Såfremt du benytter dig af tillægspladen, som måler 80 centimeter, får spisebordet en længde på 225 cm. Når spisebordet forlænges, kan der sidde op til 8 personer.

Stressless spisebord skaber de bedste rammer for nærvær med dem, som du holder mest af.

Bordet er fremstillet af massiv eg, som giver bordet en solid og robust topkvalitet. Bordpladen er lakeret i egefinér, som giver spisebordet en lækker og klar overflade. Lakeringen gør, at spisebordets overflade nemt kan tørres af med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en tør klud.

Det flotte og naturlige look gør, at Stressless spisebordet passer i de fleste hjem.

Specifikationer:

 • Mål: L175 x H73 x B95 cm.
 • Materialer: Egefiner og massiv eg
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 80 cm

Se pris på Stressless spisebordet ILVA

Morgan Elipse – spisebord med butterfly udtræk og krydsfinerkant


morgan-eclipse-spisebord-med-udtraek
Denne designklassiker er meget populær, og med god grund. Den slidstærke laminatoverflade og det tidløse design passer ind i alle typer hjem.
Set på (Produktet er udgået)

Dette spisebord er en lettere nyfortolkning af en meget populær designklassiker. I stedet for at have stålkanter er der på dette spisebord en krydsfinerkant, som tilfører det ellers meget stilrene spisebord et rustikt touch. Benene er desuden i stål, og meget stilrene. Selve bordpladen er belagt med hvid højtrykslaminat, som er meget robust og modstandsdygtigt overfor ridser og skrammer.

Spisebordet har et smart udtræk, og der kan tilkøbes tillægsplader for en meget fornuftig pris. Der kan desuden ligge op til 2 tillægsplader inde i bordet, så de altid er indenfor rækkevidde når du skal bruge dem.

Til dette spisebord måler tillægspladerne 102 x 40 centimeter, og forøger altså spisebordets længde med 40 centimeter per styk.

Specifikationer:

 • Mål: L152 x H72 x B102 cm.
 • Materialer: Krom, krydsfiner og højtrykslaminat
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Se pris på Morgan Elipse spisebordet hos (Produktet er udgået)

Sika-Design Lucas – rustikt spisebord med hollandsk udtræk


Set pris her

Lucas-Teak-Spisebord-Med-Udtraek
Det smukke spisebord med hollandsk udtræk fra Sika-Design A/S er fremstillet af genanvendt teak træ, hvilket giver et rustikt

Dette rustikke og dansk designede spisebord er fremstillet af rent genanvendt teak træ, som er særdeles eksklusiv og holdbar træsort. Du mærker det med det samme på vægten, som er omtrent dobbelt så høj som eksempelvis fyrtræ. Lucas spisebordet har hollandsk udtræk, hvilket betyder at tillægspladen er integreret i bordets konstruktion. Og det er især smart, hvis du ikke ønsker at opbevare tillægspladen for sig selv.

Dette spisebord med hollandsk udtræk er fremstillet i mørkt genanvendt teaktræ, som er en af de mest eksklusive og fine træsorter på markedet. Det giver desuden bordet et rustikt udseende, hvilket passer fint ind i den landlige eller moderne indretning med store åbne rum og rå materialer.

Lucas spisebordet har som standard en længde på 200 centimeter, men kan forlænges med 80 centimeter med dets hollandske udtræk og den medfølgende tillægsplade. Der er som standard plads til 6-8 personer omkring dette spisebord, men med tillægspladen monteret kan der sidde 10-12 personer omkring bordet.

Specifikationer:

 • Mål: L200 x H72,5 x B100 cm.
 • Materialer: Genanvendt teak
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 80 cm.

Se pris på Sika-Design Lucas spisebordet her

Millie – spisebord med butterfly udtræk og mønstret laminatplade


Set pris her

Millie er et flot spisebord med udtræk og medfølgende tillægsplade på 50 centimeter. Det kan således forlænges fra 195 til 245 centimeter..

Dette spisebord har en helt speciel lamineret overflade, som ikke er glat som andre borde. Et mønster præger nemlig laminaten, hvilket får spisebordet til at fremstå rustikt og anderledes.

Spisebordet kan med sit udtræk forlænges med den tilhørende tillægsplade, som giver 50 centimeter ekstra og dermed bringer spisebordets samlede længde fra 195 til 245 centimeter. Du skal således ikke ud og investere i tillægspladerne ved siden af, hvilket er med til at holde prisen nede.

Millie er designet med facet kanter, som får spisebordet til at fremstå let og slankt. Den medfølgende tillægsplade kan desuden opbevares under bordpladen. Konstruktionen er af massiv olieret eg, mens bordpladen er lavet af MDF med mørkegrå laminat øverst.

Specifikationer:

 • Mål: L195 x H74 x B95 cm.
 • Materialer: Massiv olieret eg og MDF
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 50 cm.

Se pris på Millie spisebordet her

Poul Volther – klassisk spisebord med butterfly udtræk til 2 tillægsplader


poul-volther-spisebord
En dansk design klassiker. Stort spisebord med minimalistiske detaljer.
Set på Coop

Dette spisebord er designet af den danske møbelsnedker, Poul Volther, og er en vaskeægte klassiker. Spisebordet blev designet i 1957 men er stadig yderst aktuel på grund af spisebordets tidløse design.

Spisebordet har en længde på 160 centimeter og en bredde på 82 centimeter, hvor der er plads til 6 personer. Hertil kan der tilføjes op til 2 tillægsplader. Tillægspladerne er ikke inkluderet i prisen, men de kan naturligvis tilkøbes.

Bordets længde med 1 tillægsplade er 197 centimeter, og med 2 tillægsplader måler bordet hele 234 centimeter. Såfremt begge tillægsplader sættes på, har du mulighed for at have et selskab på 10 personer til middag. Hertil kræver spisebordet minimum pleje og er utrolig nemt at vedligeholde.

Spisebordets bordplade er linoleum og understellet samt benene er lavet af massiv eg. Spisebordet er fremstillet af træ, som er FSC-certificeret fra europæiske skove.

Dette spisebord passer perfekt i det minimalistiske og klassiske hjem, hvor der kræses for detaljen.

Specifikationer:

 • L160 x H72 x B82 cm.
 • Materialer: Eg
 • Tillægsplade: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Se pris på Poul Volther spisebordet hos Coop

Andersen Furniture T7 – stort spisebord med butterfly udtræk


Set pris her

T7 er et flot og funktionelt spisebord, der har udtræk med mulighed for udvidelse med enten 3 eller 4 tillægsplader på 50 centimeter hver. Det betyder at spisebordet kan blive mellem 3,3 og 4,2 meter langt, alt efter om du vælger den lille eller den store model.

Ditlev Karsten har designet dette spisebord i samarbejde med Andersen Furniture, og med det særlige stel og slanke bordplade fremstår det let i udtrykket. Den store model måler 220 centimeter i længden og kan forlænges med op til 4 tillægsplader, mens den lille model måler 170 centimeter i længden og kan forlænges med op til 3 tillægsplader. Det giver plads til rigtig mange gæster omkring dette spisebord med udtræk, så det er et oplagt valg hvis du ofte er vært for større selskaber.

Bordpladen er fremstillet i hvid laminat, og stellet er i massiv eg. Tillægspladerne sælges separat.

Specifikationer:

 • Mål: L170/220 x H72,5 x B95 cm.
 • Materialer: Laminat og massiv eg
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Se pris på Andersen Furniture T7 spisebordet her

Læs også vores artikel om:Spisebord i egetræ – find det helt rigtige til dig her

Inspiration: Find det perfekte lille spisebord


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Morgan – billigt spisebord med butterfly udtræk og hvid laminat


Morgen-spisebordet har et fint og tidløst design, der både passer ind i køkkenets spisekrog og den lille spisestue. Det måler nemlig kun 150 centimeter i længden, og er således et god og funktionelt spisebord til familien på højst 4 personer.

Spisebordet har udtræk, og kan dermed forlænges med 40 centimeter lange tillægsplader. Disse købes separat, så du kan altså selv bestemme om du ønsker disse eller ej.

Det billige Morgan spisebord har ben i ubehandlet bøgetræ og en bordplade med hvid laminat. Laminat er både slidstærkt og nemt at holde rent, så det er et oplagt valg til familien med mindre børn.

Specifikationer:

 • Mål: L150 x H72 x B102 cm.
 • Materialer: Bøgetræ og laminat
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Isabel Ahm med hollandsk udtræk


isabal-ahm-spisebord

Dette spisebord i egetræ er designet af Isabel Ahm, og er dansk design når det er bedst. Spisebordet byder på mere, end blot lækkert design. Isabel Ahm har med dette spisebord ladet sig inspirere af menneskekroppen, hvor bordbenene agere skuldre, som bærer bordpladen.

Spisebordet har som udgangspunkt plads til 6 personer, men med sit hollandske udtræk kan spisebordet hurtigt og nemt udvides og give plads til 10 personer. Af denne årsag er dette spisebord ideelt for dig, som elsker at have gæster på besøg, hvor der skal være plads til alle.

Endvidere er dette spisebord lavet af massivt egetræ og egefinér. Denne kombination gør spisebordet unikt da ingen modeller af dette spisebord, vil være identiske. Hertil har spisebordet fået FSC-mærket for ansvarligt skovbrug.

Spisebordet kræver i øvrigt ikke meget vedligeholdelse. Vi anbefaler dog, at du eksempelvis efter aftensmaden aftørrer bordet med en hårdt opvredet klud efterfulgt af en tør klud.

Specifikationer:

 • Mål: L170 x H70 x B90 cm.
 • Materialer: Eg
 • Tillægsplade: Inkl. 1 stk.

Air – sort spisebord med hollandsk udtræk og metalstel


Det flotte Air-spisebord fremstår minimalistisk og stilrent med en bordplade i sort linoleum og stel af metal med slanke træben. Klik på billedet for at se mere.

Air er et flot og særdeles minimalistisk spisebord med praktisk udtræk, der gør det muligt at forlænge spisebordet med op til 2 tillægsplader. Udtrækket fungerer ved at stellet udvides, så der kan ilægges en enkelt tilllægsplade i hver side. På den måde undgår du at todelt bordplade, hvilket betyder at spisebordet til hverdag fremstår enkelt med en helt ren overflade.

Spisebordet har et stel af metal og slanke ben, som stabiliseres af en ekstra metalstang på hvert ben. Dette bryder lidt med bordets ellers meget minimalistiske udtryk, og tilfører et råt udtryk. Bordets overflade er desuden sort linoleum, som fremstår mat og flot.

Længden på Air-spisebordet er på 168 centimeter, hvilket betyder at der til hverdag kan sidde op til 6 personer omkring bordet. Med begge tillægsplader isat, kan pladsen udvides med op mod 4 personer.

Specifikationer:

 • Mål: L168 x H73 x B95 cm.
 • Materialer: Linoleum og metal
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Nordic SM11 med butterfly udtræk


nordic-sm11-spisebord
Laminat spisebord inklusiv 2 tillægsplader. Spisebordet kan forlænges op til 275 centimeter.

Nordic SM11 kan beskrives med 3 ord: elegant, stabilitet og topkvalitet. Med dette dansk designede spisebord får du et rummeligt spisebord, som skaber en god ro og hyggelig stemning til rummet. Bordet er det perfekte omdrejningspunkt for lange og hyggelige samtaler om spisebordet.

Spisebordet har butterfly udtræk, hvilket vil sige at bordpladen trækkes fra hinanden, hvorefter en sammenklappet tillægsplade løftes op og udfoldes. Tillægspladerne er integreret i bordet, hvorfor det er utrolig nemt at forlænge det, når behovet opstår.

Nordic SM11 måler 183 centimeter i længden og 100 centimeter i bredden uden tillægsplader, men når en længde på hele 275 centimeter, når tillægspladerne er udslået.

Spisebordet kan fås i forskellige varianter og du har selv mulighed for, at vælge netop den bordplade, bordkant og de ben, som du synes passer bedst i dit hjem. Uanset hvilken variant du vælger, får du det klassiske og tidløse design.

Specifikationer:

 • Mål: L183 x H74 x B100 cm.
 • Materialer: Eg
 • Tillægsplade: Inkl. 2 stk.

Lakeret spisebord i massiv mahogni med butterfly udtræk


mahogni-spisebord-med-udtraek

Hvis du er på udkig efter et lille men pænt spisebord med udtræk, så er dette lakerede spisebord et godt valg. Det måler nemlig 140 centimeter som standard, men kan øges til 180 centimeter med det inkluderede butterfly udtræk. Derudover har det en bredde på 90 centimeter, så der er fint med plads omkring bordet.

Spisebordets butterfly udtræk fungerer ved at du trækker bordpladerne fra hinanden som normalt. Derefter klapper du den inkluderede bordplade op og lægger den på træstellet, hvorefter du kan lukke bordpladerne sammen om tillægspladen. Det er en smart og nem måde at forlænge spisebordet på.

Dette spisebord er lavet i massivt mahognitræ, som har fået en sortbrun lakering. Det fremstår således elegant med en varm mørk farve, der skaber en hyggelig atmosfære i hjemmet.

Specifikationer:

 • Mål: L180 x B100 cm.
 • Materialer: Massiv mahogni
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 40 cm.

FAQ

🤩 Hvad er et spisebord med udtræk?

Et spisebord med udtræk er egentlig bare et helt almindeligt spisebord. Dog har bordet den fordel, at du kan at gøre bordet længere, da stellet kan trækkes ud, sådan at der bliver plads til en eller flere ekstra plader på bordet. Det er rigtig smart, når du får gæster.

🧐 Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe et spisebord?

Når du skal købe dig et nyt spisebord, så kan det være en god ide at være opmærksom på, om spisebordet er med udtræk. Udtræk kan være praktisk, da det tillader dig hurtigt at skabe ekstra siddepladser, men uden at du nødvendigvis skal have et stort spisebord til dagligt. 

🤓 Hvad er standardstørrelsen på et spisebord?

Som standard er de fleste spisebordet ca. 90 cm i bredden, da den bredde er det absolutte minimum for, at to personer kan sidde komfortabelt over for hinanden. Dog findes der utroligt mange forskellige modeller af spiseborde, hvormed du sagtens kan finde langt større spisebordet end standardstørrelsen. 

🤔 Hvilket materiale til spiseborde er det mest holdbare?

Et af de mest holdbare materialer til spiseborde er egetræ. Træets struktur har en egenskab, som gør, at det ikke bliver lige så let ridset som andre træsorter. Derudover så er egetræ også nem at slippe ned og pudse, og så vil bordet igen være så godt som nyt.

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

8 kommentarer

 1. Hej Thomas
  Er du sikker på, at wrong for Hay-spisebordet er med udtræk?

  Mvh Susanne

  • Hej Susanne

   Mange tak fordi du gjorde opmærksom på dette. Wrong for HAY-spisebordet findes både i en udgave med udtræk og uden udtræk. Der var ved en fejl blevet henvist til udgaven UDEN udtræk, og det er hermed rettet :-)

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 2. Merete Langløkke Svar

  Det hvide Betina bord med stålben ovale er det med to tillægsplader. Hvad er bedst med tre eller fire stænger som er under bordet ved stålbene . Til 2499. Hilsen Merete

  • Hej Merete,

   Ja, der medfølger 2 tillægsplader til Betina bordet. Jeg forstår ikke helt hvad du mener med tre eller fire stænger under bordet, men hvis du tænker på de stænger som udgør benene, så tror jeg ikke det betyder noget om der er 3 eller 4 stænger. Bordet er bygget til at kunne holde, og hvis der kun er 3 stænger er de sikkert lidt tykkere end hvis der var 4 stænger :)

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 3. Hvor kan man købe de mørke træstole med stål og sort sæde, der står sammen med PARIS bordet? Og hvad koster de?

  • Bomagasinet Svar

   Hej Tine,

   Selve bordet forhandles af Unoliving.com, som også har en god supportchat og/eller hurtige svartider på mail.

   Du kan derfor med fordel tage kontakt til deres chat eller direkte på kundeservice@unoliving.com, hvor de sikkert kan give dig et svar.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar