Både Københavns Frisørskole og frisører anbefaler at du bruger et godt glattejern med keramiske plader, når du skal glatte håret. Et glattejern af høj kvalitet er nænsomt i brug, og du undgår således at håret mister sin glans eller knækker.

Men hvilket glattejern er bedst? Vi har undersøgt kundeudsagn, anmeldelser og testresultater, hvorefter vi har fundet 6 af de bedste glattejern på markedet netop nu. Herunder er vores top 3:

ghd IV Styler – bedst i test og billigste ghd glattejern

GHD-IV-Glattejern
ghd IV Styler er det billigste glattejern fra ghd. Det bliver blandt andet bedst i test hos Pricerunners testpanel, hvor det roses for at være luksuriøst og effektivt.
Bedste pris: 949,00 (Coolshop)

 • Testvinder – Pricerunner
 • Bedste luksusvalg – Bäst-i-Test.se
 • Topscorer – Test.de

Derfor anbefaler vi dette glattejern: Det er med god grund, at glattejern fra britiske ghd er særligt eftertragtede. De er både simple, brugervenlige og evigt nænsomme. I Pricerunners glattejern test vurderer testpanelet at man får hvad man betaler for: ghd IV Styler er luksuriøs, nem at anvende og håret bliver glat og skinnende. Det bemærkes desuden, at ledningen er dejligt lang og fleksibel. Bäst-i-Test.se giver ligeledes glattejernet topkarakter og kalder det “et ægte professionelt produkt” med hurtig opvarmning og god ledninglængde. Test.de går med i koret, og roser især glattejernet for at være særdeles nænsomt og effektivt i brug. Du får med andre ord et suverænt glattejern, som både er nænsomt, effektivt og nemt at bruge.

Om: ghd IV Styler er et af de billigste glattejern fra ghd, med en pris på ca. 1.000 kroner ved køb online. Det har en samlet opvarmningstid på 20 sekunder, og temperaturen ligger konstant på mellem 175 og 190 grader. Det skyldes blandt andet en indbygget sensor, som sørger for at opvarme glattejernet fem gange i sekundet. En temperatur mellem 175 og 190 er den bedste, hvis du vil sikre dig mod slitage eller knækkede hårstrå.

ghd glattejernet har desuden negativ ionteknologi, som du kender fra hårtørrere og andre stylingredskaber. Teknologien nedbringer den statiske elektricitet som opstår ved friktion, og dermed får du et glattere hår end ved billigere glattejern.

Den 2,8 meter drejbare ledning sikrer at du kan komme hele vejen rundt uden besvær. Derudover er det værd at nævne at glattejernet slukker automatisk efter 30 minutter, ligesom alarmfunktionen afgiver et signal, hvis glattejernet bruges i et for koldt eller fugtigt miljø. ghd IV Styler har desuden indbygget universal-adapter, så du kan bruge det i hele verden.

Specifikationer:

 • Temperatur: 175 – 190 c
 • Autosluk: Ja, efter 30 minutter
 • Ledning: 2,8 meter drejbar
 • Opvarmningstid: 20 sekunder
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
949,00 kr. 0,00 kr. 949,00 kr. Til butik »
999,00 kr. 0,00 kr. 999,00 kr. Til butik »
1.061,50 kr. 0,00 kr. 1.061,50 kr. Til butik »

ghd Platinum – bedste og mest nænsomme glattejern i sin klasse

ghd Platinum tager over for den udgåede testvinder Eclipse,  som har vundet priser verden over. Det er et af de mest luksuriøse glattejern til private, og meget nænsomt i brug.
Bedste pris: 1.614,00 (Billigvoks)

 • Bedste køb – Independent
 • Anbefalet – Bags of Beauty
 • Anbefalet – Becky Bedbug

Se videoanmeldelse af ghd Platinum her.

Derfor anbefaler vi dette glattejern: ghd Platinum erstatter det udgåede Eclipse-glattejern, som var meget anmelderrost og klarede sig godt i adskillige tests foretaget af uafhængige paneler og medier. ghd Platinum er et af de bedste glattejern til hjemmebrug, og det er blevet forbedret på flere punkter. Eksempelvis har den fået et nyt design, som gør det muligt for ledningen at dreje frit rundt uden at blive kludret, og pladerne er nu endnu glattere så det glider lettere gennem håret.

Om: ghd Platinum glattejernet er topmodellen i sin klasse. Det opvarmes til 185 grader på kun 20 sekunder, og holder en konstant temperatur grundet de indbyggede Tri-zone sensorer, der overvåger varmepladerne. I alt sidder der 3 sensorer i hver varmeplade, så uanset om du bruger glattejernet til at glatte eller krølle håret med, er du sikker på at de holder en konstant og optimal temperatur. Varmepladerne har på Platinum en forbedret overflade, som er glattere end tidligere. Det betyder at håret glider lettere igennem, så behandlingen er så skånsom som muligt.

Platinum glattejernets forgænger, Eclipse, vurderes i flere uafhængige test at være velegnet til alle typer hår. En god isolering omkring varmepladerne betyder desuden at du undgår at brænde dig, når du glatter håret tæt ved hovedbunden.

Ligesom ved ghd IV Styler, har du med dette glattejern en fleksibel og drejbar ledning, så du undgår at denne kludres ind under brug. På Platinum er den dog blevet endnu bedre, og det opdaterede design skulle ifølge ghd gøre glattejernet endnu nemmere at bruge. Der er desuden indbygget autosluk, så glattejernet slukkes efter 30 minutter, samt indbygget adapter så glattejernet kan bruges i hele verden.

Specifikationer:

 • Temperatur: 185 grader
 • Autosluk: Ja, efter 30 minutter
 • Ledning: 2,7 meter drejbar
 • Opvarmningstid: 20 sekunder
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.614,00 kr. 0,00 kr. 1.614,00 kr. Til butik »

ghd V Gold Classic Styler – nyeste luksusglattejern

GHD-V-Gold-Classic-Glattejern
ghd V Gold Classic glattejernet er nyeste skud på stammen. Det anbefales af såvel skønhedsbloggere som testportaler, hvor det roses for at være nænsomt og særdeles effektivt i brug.
Bedste pris: 1.049,00 (Coolshop)

 • Topscorer – Testfazit
 • Anbefalet – HerCampus.com
 • Anbefalet – Pudderdåserne.dk

Derfor anbefaler vi dette glattejern: Det nyeste luksusglattejern, ghd V Gold Classic, får roser og anbefalinger i både glattejern test og hos bloggere i Danmark og udlandet. HerCampus.com fremhæver blandt andet det lette og kølige design som en god og brugervenlig feature, ligesom den fænomenalt hurtige opvarmningstid på kun 20 sekunder gør det til en fornøjelse at bruge glattejernet i en travl hverdag. Testfazit.de konkluderer desuden i deres glattejern test, at den er frisørernes favorit grundet kvaliteten, de stabile varmeplader og det flotte resultat.

Om: ghd V Gold Classic er et nyt luksusglattejern fra den populære britiske producent af stylingprodukter. Den har ingen regulering af temperaturen, men holder derimod en konstant temperatur på mellem 175 og 190 grader, som sikrer at dit hår ikke slides unødigt. På trods af at temperaturen er laveret end på andre glattejern, så sikrer den konstant faste temperatur og de keramiske varmeplader at håret glattes mere effektivt, så du kun behøver at køre glattejernet igennem håret en enkelt gang

Som en del af brugeroplevelsen har ghd udviklet en særdeles hurtig opvarmningsfunktion, så dit nye ghd glattejern altid er klar til brug på 20 sekunder.

Den roterbare ledning har en længde på hele 3 meter, så betjeningen er glattejernet er så gnidningsfri og brugervenlig som muligt. Derudover er glattejernet udstyret med autosluk så det slår fra af sig selv hvis du glemmer at slukke det, og så kan du bruge det i hele verden grundet den indbyggede adapter.

Specifikationer:

 • Temperatur: 175 – 190 grader
 • Autosluk: Ja, efter 30 minutter
 • Ledning: 3 meter drejbar
 • Opvarmningstid: 20 sekunder
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.049,00 kr. 0,00 kr. 1.049,00 kr. Til butik »
1.198,75 kr. 0,00 kr. 1.199,00 kr. Til butik »
1.199,00 kr. 0,00 kr. 1.199,00 kr. Til butik »
1.199,00 kr. 29,00 kr. 1.228,00 kr. Til butik »
1.499,00 kr. 0,00 kr. 1.499,00 kr. Til butik »

ghd V Gold Mini Styler – perfekt til kort hår

GHD-V-Gold-Mini-Glattejern
ghd V Gold Mini har ekstra smalle varmeplader på kun 1,3 mm. Det placeres på en førsteplads af Testsieger.de, og anbefales af frisører til brug med kort hår.
Bedste pris: 949,00 (Coolshop)

 • Førsteplads – Testsieger.de

Derfor anbefaler vi dette glattejern: Perfekt til dig med kort hår. Det lille og smarte glattejern bliver vurderet som bedst af Testsieger.de, der samler og analyserer test af glattejern fra hele Tyskland. De vurderer således at prisen til fulde retfærdiggøres i den høje kvalitet og effektivitet. Håret holder sig pænt og glansfuldt længe efter stylingen, uanset om det er glat hår eller krøller du går efter. Hos ghdreview.com anbefaler de ligeledes dette glattejern til kort hår, hvor det leverer et professionelt resultat med de ekstra glatte keramiske varmeplader.

Om: Det smarte ghd V Gold Mini glattejern med ekstra smalle varmeplader er perfekt til dig med kort hår eller til brug ved præcisionsstyling. Varmepladerne fungerer ikke kun til kort hår, men er også perfekte til dig der går efter et look med bølget eller krøllet hår.

De 1,3 mm brede varmeplader har, som på andre ghd glattejern, indbygget en række sensorer, som sørger for at holde temperaturen på 185 grader. Temperaturen er lavere end på konventionelle glattejern, men leverer høj effektivitet og pænt resultat ved blot et enkelt strøg. Dette er med til at skåne håret, hvis du ønsker at bruge glattejernet ofte.

Glattejernet opvarmes på kort tid, og den 2,7 meter lange drejbare ledning giver god bevægelsesfrihed uden at ledningen filtres. Den har desuden indbygget adapter, så du kan bruge den direkte i stikkontakten i hele verden.

Specifikationer:

 • Temperatur: 185 grader
 • Autosluk: Ja, efter 30 minutter
 • Ledning: 2,7 meter drejbar
 • Opvarmningstid: 20 sekunder
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
949,00 kr. 0,00 kr. 949,00 kr. Til butik »
1.198,50 kr. 0,00 kr. 1.199,00 kr. Til butik »

Braun Satin Hair 7 – billigt keramisk glattejern

Braun Satin Hair 7 bliver bedst i test hos Test.de og Testfazit. Det er et godt og billigt alternativ til de dyrere glattejern fra ghd.
Bedste pris: 552,00 (Wupti)

 • Testvinder – Test.de
 • Testvinder – Testfazit
 • Topplacering – Testsieger.de

Derfor anbefaler vi dette glattejern: Dette billige glattejern fra Braun er et godt alternativ til de dyrere ghd glattejern, især hvis du kun skal bruge det en gang imellem. Det konkluderer blandt andet Test.de og Testfazit.de i deres glattejern test, hvor Satin Hair 7 roses for at klare sig godt på alle parametre. De afrundede keramiske plader giver et flot resultat med mindst muligt friktion. Et godt glattejern til prisen.

Om: Braun Satin Hair 7 glattejernet har justerbar temperatur, og kan således indstilles mellem 120 og 200 grader. Således kan du finde nøjagtigt den temperatur, som passer til dit hår, så det skånes bedst muligt. I denne model er der også SensoCare-teknologi, hvor en indbygget sensor registrerer fugtniveauet i dit hår og automatisk justerer temperaturen derefter. Det giver en bedre beskyttelse mod skadet hår, da du undgår at glatte det ved får høj temperatur.

Det billige glattejern imponerer med en kort opvarmningstid på kun 30 sekunder, og på håndtaget er monteret et digitalt display, som blandt andet byder på hukommelsesfunktion for op til 3 brugere samt oversigt over temperaturvalg.

De keramiske plader har runde kanter, og siderne på glattejernet er isolerede, så du ikke brænder fingre eller hovedbund på varmelegemerne. Derudover får du god bevægelsesfrihed med en 2 meter lang drejbar ledning.

Specifikationer:

 • Temperatur: 120 – 200 grader
 • Autosluk: Ja, efter 30 minutter
 • Ledning: 2 meter drejbar
 • Opvarmningstid: 30 sekunder
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
552,00 kr. 0,00 kr. 552,00 kr. Til butik »

Remington S9500 – smart glattejern med justerbar temperatur og autosluk

Remington-S9500-Glattejern
Remington S9500 får ros for de keramiske varmeplader og et særdeles brugervenligt ydre, som muliggør nem og effektiv glatning af håret.
Bedste pris: 728,00 (CDON)

 • Topscorer – Testfazit
 • Topplacering – Testsieger.de

Derfor anbefaler vi dette glattejern: Både Testfazit.de og Testsieger.de vurderer at dette glattejern er det bedste i sin klasse. Det skyldes blandt andet dets suveræne keramiske varmeplader, som glider let og ubesværet gennem håret, og efterlader det med et glat og smidigt look. Du kan desuden indstille temperaturen til et ønsket max-niveau, hvis du ønsker at skåne håret på bedste vis. Alt i alt et godt køb og et fint alternativ til de dyrere ghd glattejern, især hvis du kun skal bruge det ved enkelte lejligheder.

Om: Remington S9500 glattejernet har keramiske varmeplader, som kendes for at glide let og ubesværet gennem håret, uden at det knækker eller bliver slidt at se på.

Det digitale display og betjeningsknapperne lader dig indstille temperaturen i flere trin, fra 150 og helt op til 235 grader. Det anbefales dog at holde glattejern på så lav temperatur som muligt, for at skåne dit hår bedst muligt.

Remington hævder, at glattejernet via dets Heat Boost Function kan opvarme til ønskede temperatur på kun 10 sekunder. Og det er en fordel, hvis du har travlt og ønsker glat hår i en fart.

Derudover har glattejernet en 3 meter drejbar ledning, så du får optimal bevægelsesfrihed, samt autosluk efter 60 minutter.

Specifikationer:

 • Temperatur: 150 – 235 grader
 • Autosluk: Ja, efter 60 minutter
 • Ledning: 3 meter drejbar
 • Opvarmningstid: 10 sekunder
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
699,00 kr. 29,00 kr. 728,00 kr. Til butik »

Beskyt håret – brug varmebeskyttende stylingspray

GHD-VarmebeskyttelseHos blandt andet HairOutlet og Nicehair kan du finde en lang række billige varmebeskyttende produkter, som du kan bruge i forbindelse med at du glatter eller krøller håret. Fælles for alle produkterne, er at de lægger en beskyttende hinde, som skærmer af for glattejernets høje temperaturer. Produkterne har desuden forskellige egenskaber, og bidrager blandt andet til et mere glansfuldt look.

I denne artikel anbefaler frisøren Hasse Kliem fra More Tea Sir i København, at du glatter håret med omtanke og benytter en god hårspray, som kan beskytte håret mod varmen. Han anbefaler desuden at du går efter de dyre glattejern af høj kvalitet, og undgår de billigste modeller fra supermarkederne. Gå desuden altid efter et glattejern med keramiske varmeplader, da de glider lettere og mere ubesværet gennem håret. Det minimerer chancen for knækkede hårstrå, og du behøver som regel kun at stryge glattejernet gennem håret en enkelt gang.

Kilder

Independent (28. september 2016)

Hos Independent’s Indybest-sektion, har de kåret de 8 bedste glattejern i september 2016. I artiklen udvælges ghd Platinum som det bedste køb over 8 glattejern.

Grunden til at ghd kåres til det bedste glattejern hos Independent, er at det er det bedste til langtidsholdbar glatning af håret.

Pudderdåserne.dk (11. august 2016)

Den danske skønhedsblog Pudderdåserne består af duoen Katja Moikjær og Helene Randløv Hansson. De har hver måned over 100.000 besøgende, og blogger om alt fra skønhedstips til anmeldelser af stylingredskaber.

Denne artikel er en guide til dig, der ønsker at lære de forskellige ghd glattejern bedre at kende. Der er beskrivelser af dem alle, og du får således et rigtig godt overblik hvor de deler deres praktiske erfaringer med alle de beskrevne glattejern.

Du kan læse om alle 8 anbefalinger ved at klikke dig ind på artiklen, som er gratis.

Becky Bedbug (30. september 2015)

I dette blogindlæg tager Becky et nærmere kig på ghd’s nyeste Platinum-glattejern. Det er den sorte model hun tester, og du kan således se en række nærbilleder på hendes blog af glattejernets design og funktioner.

Allerede ved udpakningen af glattejernet, kunne der noteres flere forskellige fra andre glattejern. Blandt andet de afrundede varmeplader samt hængslet, der holder glattejernet sammen og gør det muligt at have en drejbar ledning monteret.

Alt i alt får ghd Platinum glattejernet en klar anbefaling, og Becky vurderer at hun vil bruge det meget i fremtiden.

Du kan læse hele testen gratis på hendes blog.

Bags of Beauty (4. september 2015)

Test af ghd Platinum glattejern.

På bloggen Bags of Beauty finder du spændende om alverdens skønhedsprodukter. I september 2015 er ghd Platinum blevet testet, og det er der kommet en god og uddybende anmeldelse ud af.

Glattejernet roses blandt andet for at være let og nemt at holde på, og så får varmepladerne ros for at være glattere end forgængeren Eclipse, hvilket betyder at glattejernet løber nemmere gennem håret.

Du kan læse hele testen gratis hos Bags of Beauty.

Testsieger (2015)

Den store tyske portal Testsieger.de indsamler og bearbejder testresultater løbende, og vurderer produkter i hver sin kategori ud fra deres bedømmelser i test.

Således har Testsieger også gennemgået alle nyere tyske glattejern test og ligeledes taget højde for kundeanmeldelser, hvorefter de har sat glattejernene ind i en topliste.

Du kan således hurtigt få overblik over forbrugernes og eksperternes vurderinger af de enkelte modeller i hver kategori.

TV2.no (18. december 2014)

I december 2014 foretog TV2 Norge en test af fem forskellige glattejern. Artiklen tager udgangspunkt i et tv-indslag på norsk, hvor alle glattejernene er blevet testet ud fra deres effektivitet, hårets udseende efter glatning og en række andre kriterier.

Testpanelet bestod af fem kvinder i alderen 19-31 år, som hver især testede glattejernene i ti dage. Derudover deltog en professionel stylist i testen, for at give en ekspertvurdering af de enkelte modeller.

Testvinderen blev ghd Eclipse (erstattes idag af det forbedrede ghd Platinum-glattejern), da det klarede sig fænomenalt på alle kriterier. Det opvarmes hurtigt til den optimale temperatur, og så glatter og krøller det håret på meget kort tid. Testpanelet var desuden enige om at ghd glattejernet var nemt og enkelt at bruge, hvilket skyldes manglen på knapper og unødvendige ekstra-funktioner.

Helsingborgs Dagblad – HD.se (8. februar 2014)

Svenske HD.se fik i februar 2014 foretaget en test af seks forskellige glattejern i samarbejde med WiseGuide, en svensk organisation specialiseret i produkttest.

Hvert glattejern blev i testen vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Kvalitet
 • Kapacitet
 • Funktioner
 • Design
 • Pris

Således er glattejernene testet ud fra forskellige kriterier, som har givet en samlet bedømmelse, der efterfølgende sammenholdes med hinanden.

L’oreal Professional & Rowenta Steampod blev bedst i test, mens både Remington Keratin Therapy Pro og ghd Eclipse blev topscorere. ghd Eclipse havde testens hurtigste opvarmningstid og bedste design, men blev altså ikke bedst i test, grundet den lidt høje pris.

HerCampus.com (17. januar 2014)

De to makeup- og stylingeksperter, Kornelia og Samantha, blogger på HerCampus om mode, skønhed og emner, der interesserer dem.

De har således også testet et ghd V Gold Classic glattejern, og du kan i blogindlægget se en række billeder af tilbehøret, glattejernet og en lang række forskellige frisører og styles, som alle er frembragt med ovennævnte glattejern fra ghd.

Konklusionen er at ghd V Gold Classic er et særdeles godt køb på trods af den høje pris, især hvis du glatter hår en eller flere gange om dagen.

Du kan læse hele testen, se alle billederne og læse pigernes anbefalinger ved at klikke dig ind på deres hjemmeside via ovenstående link.

Allure.com (2014)

Allure er et amerikansk mode- og skønhedsmagasin med hovedkontor centralt i New York. Her har de fingeren på pulsen med modeverdenen, og analyserer løbende på tendenser og nye produkter.

De mange glattejern fra ghd har med deres indtog i USA taget forbrugerne med storm, og de har hurtigt fået et godt ry og oplevet stor efterspørgsel på den anden side af Atlanterhavet.

Magasinet anbefaler blandt andet ghd Eclipse som værende et suverænt glattejern til dig der ofte glatter hår eller laver krøller/bølger. Det roses for at være nænsomt og let at bruge, og er således blevet belønnet med en “Best of Beauty 2014”-award, som kun gives til de absolut bedste produkter i deres respektive kategorier.

Du kan læse mere om ghd Eclipse hos Allure.com, hvor du også finder en vurdering af hvad der gør netop dette glattejern bedre end andre.

Bäst-i-Test.se (2014)

I denne glattejern test har eksperterne undersøgt og vurderet fire forskellige glattejern ud fra hvor godt de fungerer, hvor effektive de er at arbejde med og hvor robuste de føles.

Ikke overraskende får ghd IV Styler en anbefaling som bedste premiumvalg, hvilket blandt andet skyldes den særdeles høje byggekvalitet og de gode egenskaber. Glattejernet anbefales blandt andet til hverdagsbrug, hvor det er både effektivt og skånsomt i brug.

Testfazit (2014)

Det tyske testmagasin indsamler og analyserer tendenser og bedømmelser fra det tyske marked, og har således også foretaget en vurdering af hvilke glattejern der er de bedste på markedet i 2014-2015.

Testfazit udnævner Braun Satin Hair 7 som bedst i test med en samlet score på 95 %, mens Remington S9500 og GHD V Gold Classic også får en høj score på henholdsvis 92 % og 91 %.

Du kan læse en fyldestgørende anmeldelse af de enkelte glattejern i denne test, som går særdeles godt i detaljer med alle testede produkter.

Dailymail (22. maj 2013)

Med overskriften “Are £200 hair straighteners as slick as they claim? FEMAIL puts them to the test” har Dailymail valgt at undersøge, om de dyre glattejern fra blandt andet ghd er pengene værd.

Mark Smith arbejder til dagligt som Senior Stylist hos John Frieda, og han er blevet bedt om at teste en række af de nye glattejern fra blandt andet Cloud Nine, ghd, L’oreal og Nicky Clarke.

ghd Eclipse indgår i denne test, hvor Mark roser glattejernet for at være fantastisk simpelt i brug, uden dikkedarer og med et fantastisk glat og skinnende hår som resultat.

Du kan læse mere om alle modellerne og få ekspertens bud på, hvad du skal gå efter i denne artikel fra britiske Dailymail.

Pricerunner (15. september 2011)

Pricerunner er nok mest kendt for at sammenligne priser på alverdens produkter, men de har også en sektion med blandt andet forbrugertest og nyheder.

Således har fire forskellige glattejern været til test hos et panel, der har undersøgt hvorvidt de kan levere hvad de lover.

ghd IV Styler bliver bedst i test med 5/5 stjerner, og vinder på at være det lækreste og bedste glattejern ud af de fire testede modeller. Det er blandt andet nemt og effektivt at bruge, og så virker det skånsomt mod hårbunden og fingrene.

Du kan læse mere om de fire testede glattejern ved at klikke dig ind på ovenstående link.

Stiftung Warentest – Test.de (17. juni 2011)

Den store tyske testportal er kendt for at teste alverdens produkter med en seriøst og videnskabelig tilgang til de mange forskellige produkter. De foretager nogle af de mest omfattende test i Europa, og flere medier bruger dem som kilde, når de skal rapportere om de bedste produkter i en bestemt kategori.

I deres glattejern test fra 2011 indgår i alt 12 foreskellige modeller, som er blevet testet ud fra følgende kriterier:

 • Styling 30 %
 • Effektivitet 25 %
 • Brugervenlighed 25 %
 • Holdbarhed 10 %
 • Sikkerhed 10 %

I testen placerer Braun Satin Hair 7 og ghd IV Styler sig i toppen med hver deres særdeles gode bedømmelse. Det er især det endelige stylingresultat der udløser ros, men også glattejernenes nænsomme udformning og opvarmning af håret udløser positive tilbagemeldinger fra laboratoriet.

Du kan læse hele testen og få overblik over resultaterne ved at oprette et betalt medlemsskab hos Test.de.

Pudderdåserne.dk (28. maj 2011)

Test af ghd V Gold Classic.

Pudderdåserne tester løbende nye skønhedsprodukter, som de giver deres ærlige mening om.

De har blandt andet haft ghd V Gold Classic til test, og det er der kommet en særdeles positiv anmeldelse ud af.

Du får indblik i glattejernets funktioner, og så kan du se en række billeder af produktet og udseende efter brug. God og brugbart anmeldelse,  hvis du overvejer køb af et ghd glattejern.

Smartson (25. januar 2011)

Det svenske test- og forbrugermagsin Smartson, har i januar 2011 foretaget en test af 8 forskellige glattejern.

Alle glattejernene er blevet testet på forskellige hårtyper og over en længere periode.

Glattejernene er blevet vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Design
 • Funktioner
 • Kapacitet
 • Kvalitet
 • Pris

I testen bliver Grundig HS7830 bedst i test, da det er både effektivt og skånsomt i brug. Remington S8670 anbefales som godt køb, mens flere andre glattejern generelt klarer sig godt i testen. Kun Babyliss 2020CE og Philips HP4698 falder igennem og dumper på mangelfuldt design og dårligt resultat.

Icakuriren (7. december 2010)

Det svenske forbrugermagasin Icakuriren foretog en test af 5 forskellige glattejern tilbage i 2010.

Testen er foretaget af to erfarne glattejernsbrugere, so har testet glattejernene ud fra hvor praktiske de er at anvende. Glattejernenes produktegenskaber er ligeledes blevet vurderet.

Gama Italy Professional glattejernet bliver bedst i test, og roses for at have et godt greb og nogle behagelige varmeplader, som får glattejernet til at glide let og ubesværet gennem håret.

Babyliss Pro 230 får en købsanbefaling og 4/5 stjerner, da det er billigt og nemt at anvende. Det glider ligeledes gennem håret, og så bemærkes det at der er indbygget en autosluk funktion, som øger sikkerheden. I dag er autosluk funktionen indbygget i stort set alle glattejern.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar