Spisebordsstole med armlæn tilfører et ekstra niveau af komfort og hygge til spisestuen eller køkken/alrummet. Her kan familie og venner læne sig tilbage, nyde maden og have gode samtaler henover spisebordet.

Til denne inspirationsartikel har vi håndplukket 24 flotte spisebordsstole med armlæn, som på den ene eller den anden måde skiller sig ud fra mængden. Se dem alle herunder:

Hype – spisebordsstol med armlæn i vintage kunstlæder

Hype er en flot spisebordsstol med armlæn, som er betrukket med rustikt vintage kunstlæder der har en helt unik overfladestruktur.

En del af stolens rustikke charme findes også i de grove syninger langs sædet og op mellem armlæn og ryglæn, som giver stolen et råt udtryk.

Spisebordsstolen i Hype-serien fås også med betræk i velour, og du kan vælge imellem flere farver som alle kan ses ved at klikke videre til forhandleren. Der er således gode muligheder for at finde en farve der matcher din spisestue, uanset om du ønsker et minimalistisk eller rustikt look.

Hvis du søger en flot og rustik spisebordsstol med armlæn, er Hype stolen derfor det rette valg. Du kan naturligvis også “bløde” det rå look lidt op ved at tilføje et lammeskind eller en hynde i bunden af stolen, hvorved siddekomforten også øges.

Benene er af sortlakeret metal, og disse fremstår slanke og skråtstillede.

 • Siddehøjde: 46 cm.
 • Bredde: 62 cm.

Se pris på Hype spisebordsstolen hos ILVA

House Doctor Coon – sort rattan spisebordsstol med armlæn

House Doctor Coon er den perfekte spisebordsstol til den rustikt indrettede bolig, hvor den eksempelvis vil stå perfekt sammen med et spisebord af massivt træ.

Spisebordsstolen fra House Doctor har gode armlæn der buer let ud til siden, og du kan med fordel lægge en hynde i stolen for ekstra komfort.

House Doctor Coon har et stel af sortlakeret metal, hvorpå det sorte rattan er monteret. Designet er i sig selv slankt og minimalistisk, og du kan med fordel kombinere spisebordsstolen med en hynde eller et lammeskind.

Denne spisebordsstol med armlæn kan med fordel kombineres med andre stole i samme serie, eller du kan købe flere af denne stol for et renere udtryk.

 • Siddehøjde: 44 cm.
 • Bredde: 62 cm.

Se pris på Coon spisebordsstolen hos luxoliving.dk

Menu Harbour – spisebordsstol i skaldesign med armlæn

Denne spisebordsstol har en flot skal af plast, som går ud i ét med både armlæn og ryglæn. Stolen er således nem at rengøre og kræver ingen former for løbende vedligeholdelse, hvilket gør den velegnet til såvel private hjem som erhvervslokaler.

Menu Harbour fås i mange forskellige farver, og den er designet af Norm Architects. Spisebordsstolen er designet med inspiration fra Menus nye destination i Nordhavn, Menu Space, hvorfra navnet ‘Harbour’ oprinder.

Spisebordsstolen står på et slankt metalstel, som får den til at fremstå let og elegant. På grund af det stilrene design passer den perfekt til mange forskellige indretningsstile, men den gør sig særligt godt sammen med den moderne nordiske stil.

 • Siddehøjde: 45 cm.
 • Bredde: 59 cm.

Se pris på Menu Harbour spisebordsstolen hos luxoliving.dk

HAY J110 – spisebordsstol med høj ryg og armlæn

Ønsker du en spisebordsstol med armlæn og en høj ryg, er HAY J110 et oplagt valg. Den er designet af Poul M. Volther og en gengivelse af FDB’s stole fra 1950’erne, som i årtier har været populære i danske hjem.

Spisebordsstolen fås i mange forskellige farver, og på billedet er den vist i lakeret bøgetræ. Designet er klassisk og tidløst, og den passer således perfekt ind i den elegante eller moderne indretning hvor klassiske elementer går fint sammen med nytænkt design.

HAY J110 har en højde på 106 centimeter på grund af den høje ryg, og du kan med fordel kombinere med siddehynder eller lammeskind for øget siddekomfort. Udover at kunne bruges som spisebordsstol, kan den også bruges til et elegant hyggehjørne i hjemmet.

 • Siddehøjde: 44,5 cm.
 • Bredde: 53 cm.

Se pris på HAY J110 spisebordsstolen hos luxoliving.dk

Lassen Chair – spisebordsstol med armlæn og slankt metalstel

Lassen Chair er designet i 2018 af Magnus Sangild, der har tegnet den for By Lassen. Den fremstår som en hilsen til arkitektbrødrene Lassen, og den hylder blandt andet deres tilgang til design og fornemmelse for detaljer og kvalitet.

Spisebordsstolen har armlæn og smukke organiske former, som dog er kombineret med stringent design i det slanke metalstel. Den fås i et væld af flotte farver, og du kan enten kombinere farverne og få et flot farvespil omkring spisebordet, eller købe stolene i samme farve for et mere minimalistisk udtryk.

Lassen Chair spisebordsstolen har et stel af metal og et komfortabelt polstret sæde med stofbetræk.

 • Siddehøjde: 46,5 cm.
 • Bredde: 58 cm.

Se pris på Lassen Chair spisebordsstolen hos luxoliving.dk

Normann Copenhagen Herit – spisebordsstol med armlæn og træstel

Normann Copenhagen Herit er, som navnet antyder, en hyldest til vores danske designtraditioner og arven herfra. Det er en flot og stilren spisebordsstol med armlæn og lavt ryglæn, der passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning.

Spisebordsstolen har farvet ryglæn og armlæn af plast, ligesom sædet er af plast. Stellet er af massiv eg, og står i fin kontrast til de rene linjer der alligevel fremstår bløde og kurvede.

Du kan få Normann Copenhagen Herit spisebordsstolen i mange forskellige farver, og du kan se dem alle ved at klikke dig videre til forhandleren. Stellet fås desuden i både egetræ og røget eg, hvor sidstnævnte er en mørkere version.

 • Siddehøjde: 45 cm.
 • Bredde: 60 cm.

Se pris på Herit spisebordsstolen hos luxoliving.dk

FDB Møbler J81 – klassisk spisebordsstol med armlæn

En lang række møbler fra FDB Møbler er i de seneste år blevet vækket til live igen, og den populære J81 spisebordsstol med armlæn er selvfølgelig ingen undtagelse.

Spisebordsstolen er designet af Jørgen Bækmark, som er den eneste nulevende designer fra FDB’s gamle tegnestue. Selvom den er tegnet tilbage i 1960’erne, er den stadig højaktuel den dag i dag. Det eksklusive design passer ganske fint ind i den tidløst indrettede spisestue, hvor møbler i god kvalitet og flot design er i fokus.

J81 spisebordsstolen er opbygget i en ramme af bøgetræ, hvor fine tynde rundstykke udgør armlæn og ryglæn. Sædet er desuden flettet, og du kan få spisebordsstolen i flere forskellige farver.

Da sædet er flettet, er siddekomforten naturligvis også derefter. Du behøver derfor ikke at tilføje en hynde, da det flettede sæde i sig selv føles blødt og behageligt at sidde på.

Spisebordsstolen har en siddehøjde på små 39,5 centimeter, hvilket er en smule lavere end andre spisebordsstole. Den har desuden en god bredde på hele 65,3 centimeter, så den tager en smule mere plads end andre stole.

 • Siddehøjde: 39,5 cm.
 • Bredde: 65,3 cm.

Se pris på FDB Møbler J81 spisebordsstolen hos Coop

Living&more Emma – billig polstret spisebordsstol med armlæn

Emma er en flot spisebordsstol med armlæn, og den fås i flere forskellige farver som alle kan ses ved at klikke videre til forhandleren.

Spisebordsstolens ryglæn, sæde og armlæn går ud i ét, og den er desuden betrækket med velour som giver en blød og rar fornemmelse.

Den viste Emma model er med gråt betræk og sorte metalben, men den fås også i blandt mørkeblå, grøn og peach. Det er en god og billig spisebordsstol, hvori du med fordel kan lægge en hynde eller et lille lammeskind. Den passer fint i den minimalistisk indrettede spisestue, og de slanke skråtstillede ben giver den et let udtryk.

 • Siddehøjde: 47 cm.
 • Bredde: 56 cm.

Se pris på Emma spisebordsstolen hos Coop

In Between – moderne klassiker fra &Tradition

Denne spisebordsstol i massivt træ og formspændt finér fremstår smuk og let i udtrykket. Her kombineres moderne teknikker med traditionelt møbelhåndværk, og In Between stolen vil passe ind i flere forskellige indretningsstile.

&Tradition har base i København, og denne spisebordsstol er designet af finske Sami Kallio. Det er den første træstol i kollektionen hos & Tradition, og den egner sig perfekt til den moderne komfortable livsstil med middagsselskaber og hygge omkring spisebordet, uden at der bliver gået på kompromis med stolens lette og enkelte udseende.

Du kan med fordel kombinere med en siddehynde eller vælge modellen med polstret sæde, hvis du ønsker højere komfort.

 • Siddehøjde: 45 cm.
 • Bredde: 58 cm.

Se pris på &Tradition In Between spisebordsstolen hos luxoliving.dk

Muuto Cover Chair – spisebordsstol med armlæn i massiv eg

Den smukke Cover Chair spisebordsstol fra Muuto kan kendes på sin lave ryg og armlæn i ét stykke, hvilket fremstår elegant og diskret på samme tid.

Stolen er blevet til i et samarbejde med Thomas Bentzen fra House Doctor, der er en dansk designvirksomhed med fokus på rustik og industriel indretning.

Spisebordsstolen har armlæn og ryglæn i ét stykke, og er en moderne nyfortolkning af karmstolen, som er en klassiker indenfor nordiske møbler. Selve ryg- og armlænet er lavet i formpresset finer og monteret med fire runde træben og et sæde, som er formet til at give øget siddekomfort.

Cover Chair fås i flere forskellige farver, så du enten kan kombinere dem eller vælge din favoritfarve for et mere stilrent udseende.

 • Siddehøjde: 46 cm.
 • Bredde: 56,5 cm.
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Muuto Cover Chair spisebordsstolen hos luxoliving.dk

Muuto Fiber Chair – grå spisebordsstol med armlæn og lav ryg

Muuto-Fiber-Chair-Spisebordsstol

Fiber Chair er en del af en større møbelkollektion fra Muuto, der fokuserer på den nye nordiske indretningsstil. Det ses først og fremmest i de simple møbler med bløde kanter og rustikke materialevalg, som i kombination fremstår flot og simpelt.

Muutos Fiber Chair-kollektion er designet af Iskos-Berlin, og skallen er helt speciel. Det er den, fordi den er lavet af genanvendelig plast og træfibre. Så på trods af at stolen fremstår i materialer, der ikke på normal vis kan genbruges, så er det altså tilfældet med denne spisebordsstol med armlæn og lav ryg i én samlet skal.

Grundet det faktum at der er blandet 25 % træfibre i skallen, kan du ved nærsyn få øje på nogle små usædvanlige detaljer. Træfibrene giver nemlig skalstolen et naturligt islæt, som ellers ikke er normalt ved de klassiske plast-skalstole.

Modellen vi har valgt at fremvise her, er lavet med et stel af slanke metalben, som får spisebordsstolen til at fremstå diskret og elegant. Den fås desuden i mange forskellige farver.

 • Siddehøjde: 45,5 cm.
 • Bredde: 54,5 cm.
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Muuto Fiber Chair spisebordsstolen hos luxoliving.dk

FDB Møbler Yak – spisebordsstol med armlæn og ryglæn i formpresset eg

Yak spisebordsstolen er designet af danskeren Tom Stepp for FDB Møbler, der sælges via Coops netbutik og fysiske forretninger.

Spisebordsstolen har armlæn og ryglæn af ét stykke formpresset eg, som fremstår med et flot og simpelt udtryk. Spisebordsstolen har ligeledes et formpresset sæde og 4 runde egetræsben, som fuldender det simple og tidløse design.

Yak spisebordsstolen er perfekt i mange forskellige indretningsstile, og fås også i en sort udgave. De synlige messingskruer tilfører desuden stolen en fin lille detalje. Du kan nemt holde spisebordsstolen ren, da den blot kan overtørres med en hårdtopvredet klud. Således er den velegnet til børnefamilier, som har brug for møbler der er nemme at vedligeholde og rengøre.

 • Siddehøjde: 45 cm.
 • Bredde: 54,5 cm.
 • Varianter: Sort eller natur

Se pris på Yak spisebordsstolen hos Coop

Børge Mogensen J52B – ikonisk spisebordsstol med armlæn

Børge Mogensens ikoniske møbelklassiker er nu tilbage i folden hos FDB Møbler. Spisebordsstolen med armlæn er først designet i 1950’erne, og stilen er tydeligt genkendelig. Spisebordsstolen fremstår let men alligevel æstetisk smuk med faset sædekant, let buet design og sæde i formpresset bøg.

Spisebordsstolen fås også i en udgave uden armlæn, og den findes i mange forskellige farver. Du kan således kombinere flere forskellige farver eller vælge den variant, du synes passer bedst omkring spisebordet.

Der kan med fordel anvendes enten lammeskind eller hynder i J52B spisebordsstolene, hvis du ønsker en højere siddekomfort.

 • Siddehøjde: 45,7 cm.
 • Bredde: 56 cm.
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Børge Mogensen J52B spisebordsstolen hos Coop

Grace – spisebordsstol med polstret armlæn og ryglæn

Grace er en flot spisebordsstol med armlæn, sæde og lavt ryglæn i ét stykke, der er polstret for bedre siddekomfort. Den rundede udformning lukker sig om din ryg på en god og behagelig måde, så du kan sidde god på trods af det lave ryglæn.

Spisebordsstolen har et gråt corsica stof, som er mørkere udvendigt end indvendigt. Det giver et flot spil i kontrasterne, og gør spisebordsstolen mere spændende end normalt. Benene er lavet af gummitræ, som har nogenlunde samme farvenuance og struktur som egetræ.

Grace spisebordsstolen passer fint ind i den moderne indretning, og fås til en meget fornuftig pris på nettet. Den er desuden en del af en større serie, som blandt andet omfatter barstole og spisebordsstole med armlæn og drejefod.

 • Siddehøjde: 46 cm.
 • Bredde: 53 cm.
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Grace spisebordsstolen hos Moebelkompagniet.dk

Normann Copenhagen Form – skalstol med ben i træ og armlæn

De stilrene skalstole er populære som aldrig før, og Form-spisebordsstolen fås i flere forskellige farver. Det betyder at du kan kombinere stolene og skabe en flot og unik stemning i din spisestue, eller nøjes med en enkelt farve hvis det skal holdes enkelt og stilrent.

Spisebordsstolen har et stel af massivt træ og en farvet skal af hård plast, som har lavt ryglæn og armlæn i ét stykke. For øget siddekomfort kan du læggen en hynde eller et lammeskind, hvilket også ser meget dekorativt ud.

Den smarte Form-spisebordsstol med armlæn har en siddehøjde på 44,2 centimeter og fås i bl.a. hvid, sort, grå, rød, grøn og blå.

 • Siddehøjde: 45 cm.
 • Bredde: 56 cm.
 • Varianter: Flere – se linket herunder:

Se pris på Grace spisebordsstolen hos luxoliving.dk

Piano – spisebordsstol i sort flet

Denne spisebordsstol har armlæn, højt ryglæn og sæde i flet.

I ryggen på denne spisebordsstol er en række smalle tremmer som bidrager til siddekomforten, og sædet er flettet i en særdeles lækker kvalitet, der går igen i hele stolen.

Spisebordsstolen fra Sika-Design er velegnet til brug i både moderne og klassiske miljøer, og den passer godt ind i både udestuen, på kontoret eller ved spisebordet. Du kan eventuelt kombinere med en behagelig siddehynde, hvis du ønsker højere komfort.

Piano stolen fås i taupegrå, antikbrun eller sort, og du kan se dem alle ved at klikke på billedet eller linket herunder.

 • Siddehøjde: 46 cm.
 • Bredde: 52 cm.
 • Varianter: Sort, taupegrå eller antikbrun

Se pris på Sika-Design Piano spisebordsstolen hos Boboonline

Magis Air Armchair – stabelbar spisebordsstol med armlæn

Magis-Air-Armchair-SpisebordsstolDenne spisebordsstol med armlæn udtrykker mådeholdenhed i sit beskedne og simple design. Den matcher stort set alle typer spiseborde, og kan stables for nem og pladsbesparende opbevaring.

Med rødder i det italienske har Magis formået at kombinere simplicitet med varm middelhavscharme, hvilket udtrykket i de blide runde former og mangfoldige farvemuligheder. Air Armchair fås således i flere forskellige spændende farver, og du kan blandt andet vælge mellem orange, lysegrøn og beige, men du kan også vælge en simpel hvid model, hvis du ønsker en lys og og luftig spisestue.

 • Siddehøjde: 45 cm.
 • Bredde: 53 cm.
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Magis Air Armchair spisebordsstolen hos TrendyLiving

Miss B – spisebordsstol med transparent sæde

Miss-B-Spisebordsstol

Hvis det skal være moderne, ekstravagant og eksklusivt, så er Miss B spisebordsstolen et godt valg. Den lette konstruktion går igennem hele designet, fra de slanke forkromede ben til den gennemsigtige skal, der udgør sædet med armlæn og ryglæn.

Spisebordsstolen passer særdeles godt ind i den moderne og minimalistiske indretningsstil, hvor der er fokus på lette, lyse og gennemsigtige materialer.

De runde former i sædet og langs arm- og ryglænet er ikke kun lavet sådan grundet æstetiske principper. Det er også for at give en behagelig siddeoplevelse, som desuden kan krydses med et behageligt lammeskind eller en hynde, hvis du ønsker at stolene skal tage sig ekstra elegant ud.

Miss-B spisebordsstolen fås med armlæn og i mange forskellige farver.

 • Siddehøjde: 45 cm.
 • Bredde: 58 cm.
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Miss-B spisebordsstolen hos Bordeogstole.dk

Vanity – grå spisebordsstol i helstøbt polycarbonat

Vanity-Spisebordsstol

Hvis det skal være holdbart og vedligeholdelsesfrit, så er Vanity spisebordsstolen med armlæn et godt valg. Den fremstår simpel og elegant med det enkle design, der består af ét stykke helstøbt polycarbonat. Dermed skal stolen heller ikke samles, og du kan nemt tørre overfladerne af med en fugtig klud.

Vanity spisebordsstolen kan dog andet end at være praktisk. Den er nemlig lavet med bløde og buede former, som sikrer en høj siddekomfort. Armlænene gør det desuden muligt at sidde godt i længere tid ad gangen, hvilket blandt andet er rart når familie eller venner er på besøg, og i gerne vil hygge jer omkring bordet i længere tid.

Den valgte model er lavet i blank grå polycarbonat, som fremstår elegant og rustik på samme tid. Den vækker associationer til beton og andre rå materialer, som bruges i forbindelse med byggeri. Derfor kan du med fordel sammensætte denne spisebordsstol med et plankebord eller lignende, for at opnå et godt match mellem det elegante, rustikke og naturlige. Et godt udvalg af plankeborde finder du blandt andet hos BOBO, som også har mange andre spiseborde i deres sortiment.

Vanity spisebordsstolen med armlæn kan købes i mange forskellige farver, som kan kombineres på tværs af hinanden.

 • Siddehøjde: 47 cm.
 • Bredde: 57 cm.
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på Vanity spisebordsstolen hos Bordeogstole.dk

Fredericia Furniture 4210 Pato – ny danskproduceret spisebordsstol med armlæn

4210 Pato er en elegant og meget stilren spisebordsstol, som med sine slanke armlæn sætter et minimalistisk aftryk på rummet.

Spisebordsstolen er designet af Welling/Ludvik tilbage i 2012, som har designet den med henblik på brug i såvel private som offentlige rammer. Stolens minimalistiske udtryk skaber harmoni i rummets indretning, som vil føles let og overskuelig.

4210 Pato fås i mange forskellige skalfarver og med stel i enten sort, krom eller matkrom. Udover at fungere som en smuk spisebordsstol med armlæn, kan den også sagtens anvendes i mødelokaler, på kontoret eller som pyntestol i et lille ubenyttet hjørne.

 • Siddehøjde: 46,5 cm.
 • Bredde: 57 cm.
 • Varianter: Mange – se linket herunder:

Se pris på 4210 Pato spisebordsstolen hos Livingshop

Læs også: Få inspiration til et nyt plankespisebord

Denne side er anmeldt af: Patrick L. Hansen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar